Hahó!
Örök-terhes-dömper-kismama jelentkezik, egyben természetesen, hogy is máshogy???
Itt sütöget a napocska! De fagy is van közbe, én meg csak gurulgatok, mint egy rosszul összerakott hóember
, pingvinlépésben, nehogy elessek. Mennem kéne ajándékokat venni, kb 500 méterre van a bolt, de nincs kedvem kimenni a nagy tülekedésbe.
Most annyira de annyira nincsen karácsonyi hangulatom, hogy hajjaj.
Babim, hurrá és éljen!!!!!! Annyira szorítok nektek, hogy nem is tudod elképzelni, mennyire!!! ++++++++++++++++++++++++ Gondolj arra, hogy többesben fogjátok ünnepelni a karácsonyt!!!
Boni, ahogy ti is!
Hány nap még? Pénteken mész uh-ra? Képet kérjél ám és tedd fel ide nekünk!!!
Na arra leszek még kíváncsi, vajon mi hogy ünnepelünk. Alternatívák: szülőszoba, együtt hármasban vagy jajgatásban; kórházban egyben vagy kettőben, apa meg otthon egymaga; otthon együtt pocakbabával plusz átjön az 5 tagú család; vagy még most gyorsan megszülök mondjuk 2 napon belül és akkor talán hazaengednek minket szentestére. Na ebben reménykedem a legkevésbé, nem lesz itt semmi addig. Bízom benne, hogy most már akkor a karácsonyt megvárja még, aztán az újévet már nem.
Katica, sajnálom. Ráadásul vizsgaidőszakod is van, ugye? Mondjuk legalább valami elvonja a figyelmedet. Ölellek! Ha nem lennék ekkora darab, meghívnálak egy vigasztalós forralt borozásra, de így sajna...
Snufi, bátor vagy!!! Hajrá!!! És nem letörni, meg negatívoskodni ám! Mondtam, hogy 20-án csak csupa jó dolog történhet!!! És különben is, ajándékba kértemt tőled a 20-ai + tesztet! Én meg aznap megyek ctg-re.
Gaby, nem is tudtam, hogy ilyen gyorsan rádtalált az új szerelem? Hát örül a kicsi szívem!!!
Csodaszép helyen voltatok, nagy álmom Párizs!!! Lelkileg rendbejöttél már teljesen? Úgy örülök nektek, neked!!!