Szép napot mindenkinek!
Képzeljétek tegnap csörgötta párom teéfonja az anyja volt, hogy a Szabinát akarják felköszönteni . Mikor viszi át a kicsit? Férjem elutasító volt és letette a telefont. Én pedig mondtam akkor vigye át a kicsit mert a Szabina biztos boldog lesz. Persze az anyóék azt hiszik én tiltom a gyereket meg a férjemet tőllük. De ez nem igy van. Hisz engem nem kell szeretni de őket azért igen hisz vérrokonok. Na nagy nehezen meggyőztem a férjemet és átvitte. Mondanom sem kell, hogy én is fortyogtam mert kereken 3hónapja nem voltak a kislányra kiváncsiak. csak úgy a szülinapján ha nem köszöntik fel akkor nem tudnak engem mindenért szidni.
ÉS én olyan rossz vagyok, hoyg ezek után még én csititottam a férjem. Na mindegy nem is ez a lényeg. Párom átvitte és megjegyezte, hogy egy gyereket nem a szülinapja elött 1nappal kell szeretni hanem egész évben. Anyós csak pillázott állitólag.
Na vissz ament érte a férjem és mikor jöttek be az ajtón elöntött az ideg. Vettek neki egy karláncot és mint egy cigány gyerek ott logótt a kezén. Mondanom sem kell , hogy kifakadtam, hogy nem kell neki ilyet venni elég lett volna ha néha hoznak neki 1kg gyümölcsöt vagy néha megkérik a férjemet vigye át a kicsit mert megakarják puszilgatni.(úgye én nem vihetem mert ki vagyok tiltva és nem is mennék oda többet)
A férjem meg mondta úgyanezt csak nekik mikor meglátta. Mesélte, hogy mondta az anyujának talán szeretni kéne az unokátokat mint lelkiismeret furdalásból venni neki ilyeneket.
De szerintetek nincs igazunk? Vagy csak mi vagyunk érzékenyek?
Mert 3hónapja azt se tudják mi van a kicsivel ha az utcán találkozunk velük akkor nem köszönnek. Most meg, hoyg nehogy vlaki megtudja nem érdekli őket az unoka felköszöntik ilyen hülyeséggel. Mert ha vesznek egy mesekönyvet akkor én annak jobban örültem volna mint egy aranykarláncnak. És Halásztelek nem nagy település Apósékat ismerik sokan. Az ékszerész meg biztos ámult, hogy a kicsinek még a nevét is belegraviroztatták és beleírták amikor született. Most ők fasza nagyszülök.
Nálam szeretett máshogy szokott kijönni.
Bocsi, hogy hosszú voltam de valakinek el kellet mondanom.
Ma lesz egy kis zsúr szerény csak egy torta. Kikészitettem tegnap este ruháját a kicsinek. egy szép fehér blúzt vesz fel hozzá bordó bársony ruhával. A férjem mikor meglátta könyezett , azt mondta ő más előre sir. persze mi tavaly sírtunk valahogy mindig megkönnyezzük a szülinapot
Szülinap után pedig kezdünk akarácsonyra összpontosítani.
Még semmit nem vettünk meg ami a főzéshez sütéshez kell.
Ti mit főztük és mit süttök majd?
Puszi: Era