Új privát üzeneted érkezett!

Marina,
Nekem is magas a koleszterinem :roll: kiváncsi lennék hogy mitől.
Vendég

Hahóóó:)

Nagy nehezen hazaértem,aludtam,ettem és most minden csuda jó.:)
UH....hááát,nem a legjobb,de amig Hédi nem akar kibújni nincs gáz.
BPD:84mm FL:6,5 Flow:jó áramlási viszonyok.Szívfreki:161
A többi adat nem tudom mit jelent... :? (RI:0,67 PI:1,1 S/D:3,02)
Ja és a súlya úgy kb 2,4kg...de ezt a leletre nem is írta rá,gondolom csak egy kb tipp volt....

Csütörtök NST,jövő csütörtök doki....mégis visszahívott a 2 ünnep közt (eddig január 3 volt....).

Vikci
Szió!Gratula a még pocilakóhoz.:) Erősíted a fiútábort.
:wink: És a Vikik táborát is. :lol: Vagyunk páran.:)

Konkri
JAjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,tudtam,hogy elfelejtem megírni....látod ennyire bosszantott,hogy már el is felejtkeztem róla. :lol: Na szóval...bolond egy pasi,amit ő kinéz azt MEG KELL VENNI!!!MERT AZ Ő LÁNYÁNAK KELL!!!!Perszepityu (amugy Tamás),csak épp nem ezt a kádat potom 17ezerért.....kb használjuk 2 hetes koráig (olyan pici)...no comment....DE KELL!Tudod.... :lol:

Zsu
Neked is akartam írni,hogy egy voks a Fruzsira. :wink:

Vörösbegy
Úgy sajnálom szegény Dórit.:( :cry: Remélem karácsonyra már csak egy rossz emlék lesz ez a csúnya betegség. Sok sok gyógypuszit küldünk Dorkával neki. :wink:

Még valamit akartam.... :? NEm jut eszembe... Törd a buksid Lego....

No,Ildi írt....Kh-ban van,minden nap ctg és flow.Jól van,bár most magas vérnyomi értékeket mértek nála.Baba nőtt,bpd:86-os (asszem 36.hétben van).Már csak két ülésben mennek haza.:)

Szép estét
Vendég

blongyi

írtam emailt az Istenhegyire, hogy írjanak valamit ezzel a betegséggel kapcsoltaban, és ő visszaírta nekem, hogy hívjam fel telefonon. felhívtam és azt mondta, hogy ha megvan a véreredményünk és hordozók vagyunk, akkor keressem megint és segít nekünk, mert állítólag foglalkoznak olyan lombikkal, amivel már a beültetés előtt kiszűrik a beteg embriót, de van kora magzati korban is valamilyen vizsgálatuk, nem részletezte, csak annyiban maradtunk, hogy hívom, ha megvan az eredmény. nem is tudom...
szted?
Vendég

Lego,
Örülök hogy minden rendben 2400 g már azért nagyon jó :D :wink:

Baba,
Én is hallottam már erről a módszerről hogy lényegében megnézik genetikailag az embriót és azt teszik vissza amelyik jó. Meg van ilyen akkor is ha pl. csak lányt vállalhat a pár bizonyos betegség miatt. Én is voltam az Istenhegyin nem is egyszer és nem bántam meg.
Vendég

Pandus
Igen,nagyon.:) Én 3 hét múlva is örülnék ekkora bébinek.:)

Vikci
Az "én" :lol: málnateazacsimra az van írva,hogy hasmenésre is jó. :shock: :shock: :shock: :shock: Akkor hogy is van ez? :shock:
Vendég

Szisztok, jó sokat írtatok ma. Vörösbegy, jobbulást a kislányodnak, vigyázzatok magatokra. Ne aggódj, mire Barnabás kibújik, Dorka már biztos nem lesz fertőző.
Lego, nekem is ekkora méreteket írtak a legutolsó UH-n, de én akkor 32. hetes voltam :shock:
Vicki(amúgy én is Viki vagyok :lol: ), és Veszprémben szülök, sajna nálunk csake gy apás szülőszoba van, a másikban 3 ágy van, amiket csak egy paraván választ el egymástól. HA éppen nincs ottbent senki, akkor oda is beengedik az apukát, nem gond, de ha más is szül, akkor sajna nem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vikci, szia itt!

Baba, ott jó kezekben leszel, ez a pgd-eljárás, amit lehet kérni betegség-hordozás esetén.

Lego, nekük is ezek voltak az értékeink a bpd kivételével, az 92 volt!

koleszterin, hát Marina, az ennyi mindentől lehet, pl. genetika is bejátszik, zsírosab bkaják is vgy nem megfelelő étkezés vagy csak a terhesség miatt lehe rosszabb.Nincs megoldás, kevesebb zsír max.
Vendég

Vorosbegy, menneka drukkajim feléd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan felkukkantok, hogy egyben van-e mindenki aztán megyek pihizni,mert ma nagyon nem érzem jól magam. ELmentem a dokihoz tp-es papírért aztán már hazafelé vettem észre, hogy nem jól írták...na futás vissza, hogy még elérjem őket. Szerencsére pont időben értem vissza. Aztán párom eljött éretem, elvitt vásárolni és mire hazaértem már fél 5 volt és én csak egy banánt ettem addig :shock: Gyorsan megebédeltem aztán úgy elkezdtem görcsölni meg keményedni, hogy én ilyet még nem tapasztaltam. A görcs most egyelőre elmúlt, de ahogy felállok, megyek keményedek :? Lehet csak hirtelen ettem és attól volt az egész, mindenesetre kicsit megijedtem,mert folyamatosan,2-3percenként voltak a görcsök.

Nálam amúgy a karácsony jól körbe van lőve most vizsgálatokkal.
23-án NST, 26-án meg megkért a doki, hogy menjek el hozzá egy méhszáj ellenőrzésre... pedig úgy volt, hogy idén már nem találkozunk. Lehet, hogy érez vmit?

Lego: meg tudod csinálni a táncolóst a saját képeitekkel. Dorkának biztos nagyon tetszene:) Ha nem megy esetleg és szeretnéd akkor segítek szívesen:)

Vörösbegy: jobbulást a kislányodnak! Remélem, hogy hamar rendbe jön és élvezni tudja majd a karácsonyt!

Székrekedésre: aszaltszilva, kamilla tea, éhgyomorra joghurt,kefír, alma....

bingii

sziasztok!
Baba8: én "ismerem" Kónya Mártont, mi is voltunk nála anno, nekem nagyon szimpatikus fiú, mindent érthetően, türelmesen elmagyarázott, sőt azt éreztem, hogy tényleg fontosnak tartja a munkáját és a segítségadást, szó mi szó engem lenyűgözött, igaz csak 1x voltunk nála.
Nálam is kimutattak/ nem értettem, hogy nálad pontosan mi a probléma?, bocs/ valami kromoszóma rendellenességet, amiért mindig elmentek a babáim, és ekkor mondta, nekünk is ezt a vizsgálatot , amit 6-8 sejtes emriókon végeznek és csak az egészségeseket ültetik vissza, de mi eddig nem jutottunk el, mert hála Isten teherbe estem és ez a baba egészséges, azaz nem örökölte ezt a rendellenességet. erre amúgy 30-40% esélyt adtak , mámint arra, hogy egészséges lesz a baba.
Röviden ennyit, minden jót
Normajean: köszi a választ a méhszájjal kapcsolatban legalább mostmár tudom mit jelentenek a számok
Jó éjt: zs

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

És Bingii, nincs kép arról az új fürdőszobáról?

Kép
Kép
Kép
konkri

zsuzsa

a mi babánknak 14. es triszómiája volt (transzlokációval), a 23. héten kellett így megszülnöm őt :cry: most csináltak nálunk is kromoszómaelemzést, hogy nem e vagyunk hordozók, vagy csak véletlenül alakúlt így, ha véletlen volt, akkor nullával egyenlő az esély arra, hogy ismét előforduljon, viszont, ha hordozza valamelyikünk, akkor 25% az esély arra, hogy ismét előfordul, és 75% arra, hogy egészséges lesz a következő baba.
nálatok milyen kromoszómával volt gond?
Vendég

lafi
igen az, olvastam róla a neten, még képekkel is illusztrálták a sejtvételt a 6 sejtes embrióból, és szó szerint elképedtem, nekem ez nagyon idegen :?
Vendég

Marina
joghurt,utan ittam kapucsinot.Tuti segiteni fog :lol:

Kép

Kép
marcsitita

Voltunk dokinál, méhszáj 1100 maradt, tök örülök. :lol: Azt mondta, tőle szilveszterkor is szülhetünk. Buli lenne, mondtam, hogy viszek pezsgőt :lol:

Köszi a tippeket a székrekedésre, málnalevelet én kihagyom, így sincs valami "vitéz" méhszájleletem. Ráadásul a második gyerekemmel 4 ujjnyira kitágulva értem be a kórházba éppen csak a kitolásra, gondolom a 3. sem lesz nehezebb, vagy hosszabb. :roll:

Jó éjt :!:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Krisztike a 9. hónapba lépve... (új "anyukás" frizurával...)
Kép

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: ígérem, holnapra csinálok képet a fürdőről:)
Igazán klasszul kikerekedett a pocód. Az esküvőhöz képest jó nagyon nőtt szerintem :) Csini vagyol az új frizkóval :wink:

Jó éjt Mindenkinek!

bingii

Szisztok!
Csini vagy, Konkri. szerintem nem is olyan vészesen nagy a pocid.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Most látom csak, hogy mit sikerült írnom tegnap..."jó nagyon nőtt".....szóval, jó nagyot nőtt, nah :D

bingii

sziasztok

Baba: nálam volt-van transzlokáció a 13 és 17 kromoszómáknál , ami azt jelenti, hogy a ha az én rossz kromoszómám találkozik a férjem jó kromoszómájával akkor a magzat életképtelen lesz és ezért az 5-8. héten elhal, annak az esélyét, hogy a jó kromoszómák találkozzanak, azaz, hogy a baba egészséges lesz 20-40%-ra becsülték, tehát rizikós volt az esélyünk, nektek a 75% nagyon jó arány!!!
kitartás! zs

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Konkri,
Csini vagy és jó lett a hajad is :wink:

Marina,
2 nap és érted is lehet izgulni minden percben :wink: kiváncsi vagyok hogy ki lesz a következő :roll:
Vendég

Sziasztok!

Szoptatással kapcsolatban tegnap hallottam egy homeos szerről, a neve Urtica urens 5ch
Azt mondták, hogy iszonyú sok tejcsit csinál. Szoptatáson felül még fejni is kell. Nagyon szeretném, ha igaz lenne, Renátót alig 1 hónapig tudtam szoptatni, nem volt tejem. Most nagyon elszánt vagyok, ezt fogom szedni, sok folyadékot fogok inni, tápláló ételeket fogok enni és minden nap szívni fogom. Remélem sikerrel járok. :D

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok Lányok!

Az Anyukáknak (Blongyi, Lafi :D) és a Tündéri Csemetéknek annyit szeretnék javasolni, hogy próbálják ki a babamasszázst amilyen hamar csak tudják (Elvileg a köldök begyógyulása után kezdhető). Nálunk a kismamaklubban volt róla szó, meg az egyik védőnéni tartott tanfolyamot is, ahol az anyukák hozták a babákat, és ott együtt tanulták hogyan masszírozzanak. Én csak nézni mentem... A babák nagyon élvezték, és állítólag nagyon sokat segít a baba-mama kapcsolat kialakításában. Plusz a masszázs hatására oxitocin termelődik a babánál és anyukánál is, ami állítólag segít a tej termelődésében is. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de egy próbát biztosan megér...

Mi is voltunk annakidején az Istenhegyi Központban (mert a férjem biológus, genetikával foglalkozik, és ragaszkodott hozzá, mert szerinte nagyon hasznos a "szűrés"). Szerintem megéri menni. Egyébként ha valakinek genetikai dolgokkal kapcsolatos kérdése van, keressen meg nyugodtan priviben, a Párom biztos szívesen segít nektek.

Mi tegnap voltunk az utolsó uh-n, és holnap megyünk az első nstre. Adatok:koponyavégi fekvés, BPA: 94 mm, OFD: 113 mm, FL: 67 mm, jó szívm. Lepény a fundusban,homogén szerk. Átl. magzatvíz. A doki szerint nagyon lent van a buksija, pár nappal kiírás előtt is érkezhet. A méhszáj viszont totál zárt (3000). Ez szerintetek normális? Nem kellene már kicsit nyílnia? (Lehet, h. nagyon buta kérdés, de őszintén szólva inkább tűnök butának 5 percig, minthogy ezen emésszem magam napokig....)

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok!

Kép
kona

Moni,
Igen ezt szokták szopira szedni napi 3*5 golyócska.
Vendég

zsuzsa
akkor most nem értem, nálad is transzlokáció van, szóval tegyük fel, hogy én hordozom, és nálam is transzlokáció van, csak nem a 13-17 között, hanem a 13-14 között, akkor hogy lehet, hogy nálatok csak olyan kevés százalék esélyetek volt az egészséges babára :shock: ezt nem értem, akkor lehet, hogy nálunk se annyi lesz az az annyi? :evil:
Vendég

Sziasztok csajok
Megjottunk az orvostol.Haaaaat.A noverke kerdezte nem erzek semmit,mondom nem.A gep fajasokat mutatott,eleg surun.Babi 2700g
Lehet meg ma megyunk.Tehat akarmikor kezdodhet a dolog.
Most mar en is erzem,mintha megakarna jonni a bajom.Addig jo mig setalok,ha leulok nemjo.
Doki csak mosolygott az orra alat,ha valami hivjam,ha megse 27-en talalkozunk.Igy bucsuztunk.
Uzgulok nagyon.paromtiszta ideg :lol:

Kép

Kép
marcsitita

zsuzsa

amúgy nekünk is azt mondták, hogy ez olyan ritka és súlyos betegség, hogy ezek a magzatok már elszoktak menni a 5-8 héten, sztem, ha én nem kezdek el 5. héttől utrót szedni nagy dózisban, akkor lehet, hogy elment volna már akkor, mert a progeszteron szintem a béka segge alatt volt, 9 egység volt, és akkor már rég 100 fölött kellett volna lennie, és a dokim azért adta az utrót,nehogy kivesse e méhem. akkor még ki gondolta, hogy ezért is lehet olyan alacsony :?
Vendég

Marcsi,
:lol: milyen erős fájásokat mutatott milyen sűrűn? Csomagod kész?
Vendég

baba!
nekem 2 kromoszómám hibás, a 13-as egyik "fele", 17-es egyik fele, ha ezen kromoszómák ép fele egyesül a férjem krom-val akkor nincs baj, ha mondjuk a 13-as rossz fele, vagy a 17-es rossz fele, vagy mindkettő rossz fele akkor van baj. tehát attól függ hogy állnak párba.
nem tudom mikor mész az Istenhegyire, de ez a Márton fiú mondom nagyon jól elmagyarázta,
ha nektek azt mondták, hogy 75%, akkor ne idegeskedj,
lehet, neked csak egy krom. egyik fele hibás, és azért nagyobb az esélyetek. /csak tipp!!!!!/
A másik dolog, hogy nekem ilyen rossz aránnyal végülis elsőre sikerült. Neked miért ne?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

KOna!

Miért ne lenne normális??? Egyrészt első baba lesz Noémi, ha jól látom, másrészt van még 17 teljes nap... az alatt még igen sok minden történhet!

Konkri!
Nagggyon Anyukás kezdel lenni! Komoly firzkó, meg ilyenek.... nekem mindig rövidebb és vagányabb minden gyerekkel...

Elsővel még kontyot hordtam, másodikkal félhosszú borzast, most meg tökrövid tüsifelállóst.... igaz, főleg praktikus okokból :wink:

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Baba:
örülj neki, hogy ideáig eljutottatok, mert anno nekem is felírtak minden fajta vitamint, stb, hogy biztos azért mentek el a babák, aztán kiderült, ez a kromoszómás dolog és ez nagy lépés , mert legalább tudtam mi a bajom,
sajna a dokik nem nagyon ajánlgatják ezt a fajta kivizsgálást, csak a legvégén a vizsgálatoknak, tisztelet a kivételnek, nekem is a dokim csak úgy mellékesen említette meg , hogy ha van időm elmehetnénk a férjemmel az Istenhegyire stb,
én mostmár minden ismerősömnek aki elvetél azt ajánlom menjen el 1 ilyen kivizsgálásra a sok feleslegese próbálkozás helyett.
A Kona férjének 100%-ban igaza van! Feljebb írta, hogy ők is elmentek ilyen szűrésre.

Marcsitita: rám hoztad a parát, mert nekem is ugyanannyi időm van hátra mint neked,
én pénteken voltam dokinál C:2100 súly 3077g, de nekem semmi jelem, sőt olyan fent van a hasam, hogy csak! sőt most jobban bírom magam mint ezelőtt 1 hónappal,
de azért én sem esnék kétségbe ha mostanság jönne a baba, azért szorítok neked

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Sziasztok!

Jó rég nem jelentkeztem,nem voltam mindig net közelbe.Még 2 in 1:)
Semmi jele egyelőre h Nóri meg szeretne születni,NST se mutat semmit.Szivhang jó.
Tegnap lemostam az összes ablakot a lakásba,függöny mosás,vasalás,vissza,és semmi,meg se éreztem.Én ezt nem értem,bár örülök h még ilyen jól birom.A derekam szokott fájni,de kibirható.
Pénteken megyek a dokihoz,uh-ra.

Lafi,Blongyi nagyon édesek a picurok:)

KépKép
pocok81

A fene se gondolta.Neztem a noverkere nagyot.Jelenleg kaposztat reszelek es ehes vagyok.Es faj picit a pocim
na fajasok igy neznek ki:

Kép

Valaki ert hozza?

Kép

Kép
marcsitita

zsuzsa

már csak abban reménykedem, hogy nem lesz egyikünk se hordozó! de az tuti, hogy általában a természet elvégzi a maga kis dolgát, és ha majd legközelebb menni akar, akkor hagyjuk menni. :(

örülök, hogy nektek összejött! nagyon szerencsések vagytok! én csak remélni tudom, hogy hasonló szerencsében lesz részünk :(
Vendég

Bnemonika!
Én is ezt szedtem Bencével, és nekem segített. 17 hónapig szoptattam, az első 5 hónapban nem is kellett pótolni. Pedig a kórházból úgy jöttünk haza, hogy azt mondták, állandóan éhes eza gyerek, nincs tejem. Na erről ennyit. Arra nem emlékszem, mennyibe kerül, de asszem nem volt drága.

Kona!
Nem baj, ha 3000-s a méhszájad, nekem az első babánál 2 napig voltak fájásaim, és akkor is 3000-s maradt. Nem törvényszerű, hoyg előbb megnyíiljon, ez teljesen jó.

Marcsitita!
Akkor szorítunk nektek, most már nem lehet semmi gon a babucival, had jöjjön, ha jönni szeretne. Legalább lesz szép karácsonyi ajádnék a családnak.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszönöm a megnyugtatást :)

Kép
kona

Na én is gyors lekaptam a függönyöket ezen felbuzdulva...

Kép
Kép
Kép
konkri

Hú nekem is azt kéne, kimosni, meg az ablakokat megpucolni. Lehet, hogy én is nekiállok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

végülis ez a fészekrakó ösztön...

Kép
Kép
Kép
konkri

Helló fészekrakó Kismamik és babázó Anyukák.:)

Ma extra-hiper-szuper nyűgös vagyok.... :evil: Ráadásul megfájdult egy fogam....nincs kedvem és erőm felhívni a fogdokim. :cry:

Vörösbegy
Hogy van a Nagylányod????Olyan sokat gondolok Rátok. :roll:
Tegnap elfelejtettem,blogodba meg nem enged írni ( :shock: :shock: :shock: ) boldog szülinapot Donátnak.:) Remélem kicsit sikerült ünnepelni is.

Konkri
Csudaszép kismami vagy.:) És tényleg hatalmasat nőtt a pocid.:) Karácsonykor én is csinálok még 1 képet,talán az utolsót. :wink: Bár még jó lenne egy szilveszteri,újévi..... :lol:
Úgy döntöttem vágatok a hajamból,ki tudja mikor lesz időm elmenni és már elég gázos a vége... :?

MArcsi
Hajrá,mindent bele.Talán Te leszel a következő anyukánk????

Pocok
Neked is csak 10 nap. :wink:

Sagi merre lehet???Ő is nagyon finisben van...

Amindenit Csajok,13 nap ebből az évből...hihetetlen.És milyen gyorsan elmúlik majd....az ünnepek felgyorsítják.:)

Bingi
Nagyon vigyázz Magatokra!!!Még messze van január 3-4... :wink: Addig bírnunk kell. És milyen érdekes,az én dokim is előbbre hozta a kontrollt...27 én kell visszamennem (jan.3 helyett). Tudnak valamit,amit mi nem????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

baba: a természet tudja a dolgát, amúgy anno azt hittem hogy ez 1 ritka dolog, de a dokim mondta, hogy nagyon sok embernek van és nem is tudnak róla, és ő is a természet bölcsességét emlegette, drukkolok nektek!

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

[quote="konkri"]v írta:konkriégülis ez a fészekrakó ösztön...

Igen, nagyon rámjött. A nagyszobával végeztem is, de ez nekem nem volt elég. Nekiálltam a kiságy fölé felrajzolni micimackót és barátait. Ki is festem, már majdnem kész van, de mast elfáradtam, asszem már csak holnap fejezem be.

Kép
Kép
Kép
csibe76

fészekrakó ösztön:
én atom elfáradtam... apunál takarítottam... nálink csak függönymosásig jutottam, de hál istennek az uram nagyon segítőkész. Gyors összekapom picit a mi otthonunkat is és holnap ablakmosi, nagytaki, és vasalás (na ezt utálom).
Ma éjjel meg még elmegyünk a tescoba bevásárolni, úgy hogy Marcusig már ne kelljen... (másik verzió a hajnal lenne még, de én akkor nem tudok felkelni, örülök, ha tudok aludni)

Ma Született feleségek, csajok!

Vörösbegy, remélem, hogy Dóri azóta rohamosan javul!

Legus, minden vagyok csak szép nem, a fejem elég kalács :)

Bingii miért vigyázzon magára? "szétesőben van"? Nemá!!! Bingii, maradj még te is barbamama :) egy darabig :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok
Meg ithon vagyunk.KB.20 percenkent vannak fajasaim,mar amit erzek.
Meglatjuk.Szerintetek ez mar tuti az.Fel 9kor mutatta ki a gep a fajasokat,amiket nemis ereztem.Ilyen sokaig tartana a dolog?

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, és még tovább is!Amúgy nem lehet hogy még csak jóslófájás?
Vendég

Lego: én nagyon igyekszem egyben maradni. Ma nem volt semmi görcs szerencsére, csak a szokásos keményedések, de, hogy a dokik miért hozták előre a kontrollt?!?!?!? :shock: Remélem csak óvatosságból,mert tudják, hogy az ünnepek hogy hatnak a kismamákra :) Velem komolyan megígértette, hogy nem fogok sütni-főzni-takarítani, hanem leülök és nézem ahogy más dolgozik :lol: Persze anyum egyből kivolt, hogy akkor ki fog zserbót meg krémest csinálni :lol:

Marcsi, majd ha még gyakoribbak lesznek és egy fájás úgy 40mp-ig eltart akkor az már az :lol: Húú, izgulok érted! :)

Konkri: pihenjéééééééééééééééééé mááááá! Ne takarítsál ennyit,mert seggbe rúgdoslak :D Marcell nem panaszkodik az anyjára?? :D

Én Született feleségekről áttértem a Grace klinikákra. Tiszta krimi kezdett már lenni és nem tetszik, hogy már nem olyan vicces, mókás mint régen.

bingii

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Bi is fejeztem a festést. Asszem, még holnap kikontúrozom a fát is, eredetileg nem terveztem, de úgy jobb lenne.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ha joslofajasok akkor mar elmult volna nem?Mar van hogg 8 6 4 percenkent fajas van.Nemtudom mitcsinaljak be-e menjek.Nem olyan borzaszto.

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt! Marcsitita remélem alakult valami az éjjel. Ha nem múlnak el a fájások, és úgy érzed rendszeresek, vag egyre erősebbek, akkor inkább menj be. Igaz nekem az elsőnél 3 napig voltak kis fájásaim, de végig bent voltam, nem engedtek már haza. De jó neked, nemsokára lehet, hogy babátol.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt! (Én most ébredtem :oops: )

Marcsi mi újság?

Csibe ari a kép, milyen festékkel festetted? Nekünk csak babasarok lesz, de jó lenne valami színes a kiságy fölé, tetszenek azok a virágok, figurák is, amiket falra lehet rakni, de itt nálunk nem lehet kapni. Volt egy hobbibolt, de az is bezárt, nem volt rá igény.

Ma vár rám is egy kis ablakpucolás, tegnap a nagy munkakedveteken felbuzdulva lepókhálóztam, port törölgettem :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?