Sziasztok!!
Pumperka, boldog szülinapot!!!
Képzeljétek ma volt a céges karácsony az otthonban a gyerekeknek és ilyenkor osztják ki a dolgozóknak is a csomagot. Minden évben kapunk az alapítványtól egy nagy csomagot: kávé, tea, tusfürdős csomag, öblítő, most még egy nagy rúd téliszalámi is volt benne, szaloncukor, díszdobozos csoki, meg ilyenek. Ja és mindenki kapott egy nagy Ariel mosóport. Na a kedves főnököm közölte (persze nem nekem személyesen, hanem a kollégáknak, akik rákérdeztek, hogy én kapok-e), hogy nekem nem jár, mert már nem vagyok aktív dolgozó!!!!!
Kiszúrta azért a szememet egy ugyanakkora szatyorral, csak abban egy öblítő (kisbaba cuccokhoz való), egy baba sampon és egy pár bébi zokni volt!!!
Kapja be mindenki, többet feléjük se nézek. Ja és a szerződésem 31-én lejár, úgyhogy jövőre munkanélküli leszek...
De a kollégák kedvesek voltak, kaptam az egyiktől, akinek májusban született unokája, két nagy szatyor ruhát, abból is az egyikben tiszta újak vannak, mert olyan sok volt nekik, hogy sorra sem kerültek, mire kinőtte. Mondanom sem kell a legmárkásabb cuccok, felét Bécsben vették, a többit a Brendonban.
Ja és mind rózsaszín ugyebár, úgyhogy mostmár még buzgóbban imádkozhatok, hogy a kis Blankának még véletlenül se nőjjön ki semmi, mert akkor furán néznek ki rózsaszínben...
Ja és kaptam olyan hasszorítós tépőzáras izét, ami szülés után kell, hogy helyre menjenek a dolgok odabent. Haskötő!!!! eszembe jutott...