Új privát üzeneted érkezett!

Bnesz.eva, nagyon szép a pocid. Fel is raktam az albumba a többi közé. Aki esetleg még nem látta:
http://babanet.kimmelzsu.fotoalbum.hu/

Juditkecskemét, mindig eszemben van, hogy csak néhány nap van a gyermekeink szülinapja között, mégis kihagytam a tegnapi köszöntőből!
Kép

Szóval nagyon boldog szülinapot Levinek!!!

Kép
Vendég

Ohhh, nem elég, hogy csütörtök este óta én voltam az elején, most megint mindenki engem olvashat egy darabig. :twisted: :twisted: :twisted:

És ha már így van, lenne egy kérdésem: ki milyen menüvel áll elő karácsonykor? Valami újat szeretnék a szokásos töltött káposzta, rántott hús, sült krumpli menü helyett, de nem a szakács férjemtől akarok ötletet kapni, inkább meglepném valami finommal! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu!
Szerintem mindenki boldogan olvas téged!!! :):):):):):):)

Pati! Gordonnak jobbulást! Jobban vagytok már??? Hova lettél???

Éva! Hihetetlenül jól nézel ki!!!! :) Nekem már elő kellett vennem a kismama farmeromat............ :oops: :oops: :oops: Pillanatok alatt akkorát nőtt a pocim, hogy félelmetes! CSak kapkodom a fejemet, és érzem az állandó feszülést/fájdalmat oldalt és a pocim tetején. Remélem kitartunk végig! Kicsit aggódom.

Zsu! Menű???? Nem tom..... Nálunk sült csirke lesz, és husi leves, de hogy még mi, azt nem tudom, mindig a kedvemtől függ. Bevásároltam, lesz itthon minden, mi szem-szájnak ingere. Ami biztos, azt Kikótól "loptam", az a lilhagymás-almás saláta!!! Nyamiiiiiiiiiiiiiiiii ÉS biztosan eszünk pulykát is!

Bosek! Karamellás torta! És úgy egyébként is TORTA!!!! Ajha, nagyon tudnék enni belőle! :)

Melinda! A lényeg, hogy túl vagy rajta! Majd írd meg, mi lett az eredméyn oks???

Köszönöm a pelusos hozzászólásokat, jegyeztem! Tegnap elhoztuk a kiságyat, majd az ünnepek után lesz mit alakítgatni, alig várom! Néhány apróság van még hátra, pl. szopis melltartó és hálóing, no mert nem van nekem olyanom!

Most lépek, de majd jövök!
Vendég

No jóóóóó, akkor egy hatalmas Mona poci, farmerban!
:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Vendég

Ja, és végre végre én is átléptem a bűvös 100 napos határt!!!!! A lányom elérte a borda ívet, pedig elég hosszú derekam van, és szeret arrafelé kolbászolni!

Istenem, szívesen előrébb pörgetném kicsit az időt, hogy lássam a lurkót.....................
Vendég

Sziasztok,

1 perc mulva lejár a netem...

jelentem, vettünk babakocsit (Greco), légzésfigyelőt (Angelcare ) ajándék kukával a baby+outletben olcsón és tök jól vagyunk, gyerek sokat mocorog, holnap jövök!

Kép

KépKép
eszterxx

Halihó Mindenkinek!

Boldog szülinapot Jim és Bosek, na meg persze a kis Leventének is! :)
Jelentem megvagyok, de ez a karácsony előtti időszak mindig elég megterhelő. Végre a fiúk elkészültek a konyha burkolatával, én meg ma kitakarítottam a leendő konyhát, ablakot pucoltam, a lambériát próbáltam lemosni, de csak a feléig jutottam és feltöröltem négykézláb a padlót. Az asztalos kettőre mondta, hogy jön, de csak most ért ide. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a bútorunk.
Mona, Bnesz.eva nagyon szép pocitok van! :)

KépKép
KépKép
mni

Ide jön a bútor, most meg szaladok megnézem az asztalosokat! :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Vááááááááúúúúúúúúúúúúú!

Mni, ez gyönyörűséges lesz!!!!! A törés alatt a pult rész ugye??? Nagggggggyon tetszik!!!

Na, ja ahogy megnézem jobban a képet, ki is derül a csempézésből, hova kerül a pult!!! Tuti lett/lesz!
Vendég

Niki, Niki, megint takarítasz, mit szól Feri? :)
tetőteretek van? jó nagy konyhátok lesz! pont voltunk hétvégén Solymár felé, jópofa lehet ott lakni, egész jó kis játszótér is van, láttam az út mellett

Boldog születésnapot Bosek és Jim!

Pati nem voltál végül úszáson múlt héten?

Én meg ma voltam orvosnál (minden teljesen szupi) és 4Dn is, a fekete fehér képek jobbak lettek abból csatolok
amit az látszik (remélem) Eszterke igen rugalmas a kis tappancsát a feje mellett tartja.
nem is értettem, hogy hogy lehet, hogy a hasam alján van a feje és ott is szokott rudosni. na most már világos! férjem el is nevezte karatetigrisnek :) Kép

KépKép
judit18

Judit, a miénk is a feje mellett tartja a lábát, azzal a különbséggel, hogy nem fejjel lefelé van, hanem szabályosan ül. :) Minek legyen lefelé, ha kényelmesebb ülve?
Tetőterünk van... ezért nem is tudtunk IKEA-s bútort nézni, csak asztalos által készítettet... a többi szobában nem zavaró, de a konyhánál igen... az biztos, hogy a csapott rész alá Feri nem fér be, csak ha kicsit összegörnyed. A takarítást meg más úgysem csinálja meg helyettem, szóval az a nők dolga bármi legyen is. :( Gondolom ez mindenkinél így van. :)

KépKép
KépKép
mni

Köszi lányok, de nem vagyok olyan sovány, 64 kilóval kezdtem és már 77 vagyok.

Monácska: ne aggódj a pocakfájás és keményedés meg feszülés maitt, én már kb a 16. hét óta szenvedek ettől és szedem rá a gyogyit, de az sem segít. Én is nagyon aggódok, próbálom napról napra húzni az időt. Szép a pocakod neked is, csak ne takard el a kantáros nacival.

Zsu: nagyon jók a képek, most láttam őket először.

Mni: nagggyon jó a lakás, majd kérünk képet berendezve is ám!!!!!

Judit: nagyon szépek a képek, nagyon édi a kis babóka, olyan aranyos kis kerekded a pofija.

KépKép
bnesz.eva

Zsu,
én se főzök annyira extra kaját karácsonykor. Szerintem vagy husileves, vagy halászlé lesz sült kacsával, párolt káposztával és krumplipürével. A kacsa elég ritka menü nálunk, azért lesz most karácsonykor.

Mona,
neked is szép pocód van! :)

Niki,
nagyon szép, ízléses lesz a konyha! Barátságos színe van! Egyértelmű, hogy serénykedsz, hogy minél előbb kész legyen, de azért légyszi vigyázz magadra!

Judit18,
Eszterke nagyon szép, tetszik az a lábikó is! :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda: nagyon gáz ez a kép!! nekem is egy babapopi jön le, de mi van felette????? :shock: :shock: :shock: :shock: HORROR!
HA valaki megfejtené, hálás volnék, mert ha még sokáig nézegetem, nem fogok tudni aludni... :? :wink:

Bnesz Évi:
:shock: :shock: :shock: :shock: én nem a pocidra irigykedem, mert az nekem is van ekkora (sőőőt) , dehát a popsidat nem szégyelled ide befényképezni, ahol magamfajta pirongó bálnácskák is olvassák a topikot??!! :twisted: :shock: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép kismami vagy!! Nem sok dolgod lesz a szoptatás után az alakoddal! :D Nem súly kérdése, hanem annak elhelyezkedése..... :oops:
Nálam jelentem 8 kg pluszt jött fel. Na, azért ilyen képet nem tennék fel, mint Évi, jóérzésű kismamitársak szépérzékének megóvása érdekében....Na jó, kaptok egy képet, nem én, de ilyen :oops: :oops: :lol: :lol: :
Kép

Eszterügynök nem jön úszni, orvosi javasolatra... most sírok :( :( :( AKKOR MOST VÉGÜLIS KI JÖN??
A végleges időpont: PÉNTEK (!!) 12-13 óráig, Budakeszi, Aqua Hotel a Fő utcában. Én megyek most pénteken már.

Mona
, édi a pocid :D :D :D

Judit, milyen édes kerek pofija van már Esztikének!!! :D És ez a jógapozició?! :D :D

Niki, az alsó szint is a tietek? Hogyhogy a konyha a tetőtérbe kerül? NAgyon szépen alakultok!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
a többi kép idáig tetszett a tickeremen, kiváncsi leszek, két hét múlva milyen képpel rukkolnak elő. :roll: Kár, hogy nem hetente változik.

Melinda

Kép
melinda80

Pati, az alsó szinten az anyuék laknak, mi meg fent fogunk. :) Eddig nagyon nem hiányzott a konyha, de ezentúl nekiállhatok én is főzőcskézni. Lehet, nekem is el kellene mennem egy főzőtanfolyamra? Ugyan anyu nagyon jól süt és főz, de nincs türelme tanítani... Én leginkább akkor tevékenykedtem eddig a konyhában mikor nem volt itthon, mert mindig azt mondja, lassú vagyok. :( Már tök jól alakul a konyha... :)

KépKép
KépKép
mni

Melinda,
a mézeskalács süti ajándékba szeritem nagyon jó ötlet!! Én már csomó mindenkinek adtam, szépséges díszdobozban szerintem nagyon jó ajándék! Már alig várom, hogy egyszer én is kapjak :) Amíg nem, addig sütök mindig magunknak, biztos, ami biztos, mert ha nem lenne, iszonyúan hiányozna a karácsonyból!!! Pasiknak meg likőrt szoktam gyártani díszüvegben dekorral, de ez idén elmaradt, nem akartam ismételni tavalyi önmagam.

Zsu,
recept-ügyileg mi karikor nem vagyunk túl kreatívak, inkább marad a hagyományos menü...bár idén lesz fokhagymás sajtkrémleves, mondván az egy picit gyomorkímélő (a töltöttkáposzta elé :D ) meg sült kacsa párolt almás-káposztával...hmmm..alig várom...

Niki,
nagyon szupi a konyhád!!! ha elkészült mindenképp tegyél felképet!!!

Pati,
én bizti nem megyek úszni, innen Kecskemétről kicsit hosszú progi lenne :) , plusz nekem az is elég ha csak ránézek egy medencére és máris összeszedtem vmit..most így a harmadik trimeszterben ezt kihagynám...

jó pihit mindenkinek!!

KépKép
kmanna

Niki: amikor külön költöztem, leültettem egy asztalhoz a nagynénémet és a nagymamámat és a kezembe vettem egy füzetet meg egy tollat (anyukám nekem sem egy türelmes tanítós típus, bár imádom). Lediktáltattam velük minden alapkaja pontos készítését, a levesektől a főzelékeken át a pörköltig, stb. Egy ideig ebből főztem, aztán csomó mndenre magam jöttem rá aztán már folyamatában. Ja meg a finom sütiket is el kellet mondaniuk, de azt sokszor meghagytam nekik, azt mégiscsak enni a legjobb :lol: :lol:
CSak ötlet-képpen.

Melinda: 2 hétig verseny van, aki kitalálja, mit ábrázol a tickered az a következő talin ajándékot kap (én állom). a VIDÉKIEKNEK sincs kifogás, ugye, ahogy már korábban is jeleztük..

Megvan, hogy a gyerektől mit kapnak a családtagok!!! :D
Tegnap Gordon leült spontán, egyedül rajzolgatni, és olyanokat kreált, hogy csak lestem... :shock: :wink: úgy döntöttem, hogy ezekből csináltatok hűtőmágnest, szerintem nagyon édi lesz!! Már találtam is nem messze helyet, ahol kariig megcsinálják. Mejd ha kész, teszek fel képeket.

Kép
Kép

mpatr

Pati drága!

Azért, bár a képen nem látszik vannak ám hurkák, elég sok is :lol:
Csak az a kétségbeejtő, hogy heti 1 kilót hízom és napközben 2 óránként ennem kell, mert éhes vagyok...Mire bius megszületik verni fogom a 100-at, akkor majd beállhatok én is a víziló mellé
:lol: :lol: :lol: :lol: nem sok különbség lesz!!!

KépKép
bnesz.eva

Éva! most megnyugtattál. ha te ilyen jól nézel ki 77 kgosan, még nekem is lehet remény. ugyanis én 63ról indultam és én is 77 vagyok most. mondjuk sokkal husibbnak látom magam mint téged.
és egyébként a hízás tempója is hasonló nálam.

főzés ügyben - hát én is ismerem a problémát, ezért kaptam a főzőtanfolyamot! :) sajnos engem már nincs aki tanítgasson, max. anyósom, de állítólag ezen a főzőtanfolyamon az alapkajákat tanítják majd meg. kíváncsi vagyok

ez a hűtőmágnes ötlet tök jó! mert én is kapok mindig rajzokat pl a bátyám gyerekeitől, de egy idő után nem tudom mindet kirakni, mágnesként sokkal praktikusabb

KépKép
judit18

Helló Csajok!

Megint ideszabadultam a kollegám gépéhez, gyorsan írok Nektek egy pár sort!

Melinda! Levegőben ülve, nyaktól lefelé a baba, körülötte a világosabb cucc a köldökzsinór. 8)
Kiszazsu! Nem is láttam az albumodat eddig! Nagyon klassz! Tetszik! Ügyi vagy!
Judit! Legutóbb nekünk is hasonló pózban tevékenykedett a kis Drága, csak ugyanúgy, mint Mni írta, nem fejjel lefelé.
Mni! Nagyon tetszenek a tetőteres lakások, bár tudom, hogy egy kicsit nehezebb berendezni, de olyan más hangulata van... Biztosan tuti szép lesz a konyhátok! Majd küldhetnél róla képet, ha kész van!

Rólunk annyit, hogy szerencsére (vagy inkább nem annyira? :lol: ) még mindig nagyon aktív a kis csajszi, állatira lehet követni a mozgásait, még ruhán keresztül is. Olyan a pocakom, mint a hullámvasút...
Még mindig nem híztam csak azt a 1,5 kg-ot, ami bennem van, pedig tényleg tök normálisan eszek. Nem értem, de a doki azt mondta, ne parázzak...
Ja, és persze beindult nálam a szokásos "karácsony-előtti-utolsó-pillanatban-történő-lakásfelújítási-pánik". Vasárnap éjszaka fél 2-ig a gardróbot csináltuk....
De megnyugtat, hogy nem csak mi vagyunk ilyen őrültek!!!! :oops: :oops:

Kép
pété

Halihó!
Főzés: Senki nem az anyja hasában tanul meg főzni! én sem tudtam, amikor összeköltöztem a férjemmel! Sőt össze sem tudom számolni , hogy hány fazék kaját kellet már lehúznoma WC-n, és ráadásul én ÚTÁLOK kóstolni! De bele lehet jönni! És nem tagadom, ha valamit nem tudok még most is a telefonos segítséghez fordulok!
Lakások: Nekem is bejön a tetőteres házikó! Valamiért otthonosabb benyomást kelt bennem, mint egy rendes ház!

Kép
enikoe182

Sziasztok!

Kedves Nikink segítségével bővült a fotóalbumunk, a topic első 50 oldaláról származó képekkel, amelyeket még nem volt időm átnézni. De Niki a nagy takarítás, konyhaberendezés, stb. mellett még erre is tudott időt szakítani, és volt olyan drága, hogy kigyűjtögette nekem a képeket!

Kép Kép

Külön mappába áttettem az UH-képeket:
http://ultrahang.kimmelzsu.fotoalbum.hu

A pocakképek az első hsz-ban levő linken. :)
Vendég

Jajjj, én ezt csak unalmamban csináltam Barátok közt nézése közben. :) Nagyon szupi az album, nekem nagyon tetszik és örülök, hogy valaki kézbe vette a dolgot! :)

KépKép
KépKép
mni

Barátok közt közben unatkozni!!! Ez számomra ismeretlen dolog. Ugyanis függő vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Ezt nézzétek! Hát nem édes?

Kép
Vendég

Én is függő vagyok, de már sokszor csak fél szemmel nézem. Hugom szerint, szegény gyerek a Barátok közt alatt meg sem mozdulhat majd...

KépKép
KépKép
mni

Niki, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alexát már "rászoktattam". Meghallja a főcímzenét, rohan be a szobába "Tánci" felkiáltással, és előadja zenés-táncos magánszámát, ekkora vigyorral az arcán:

Kép Imádom!!!
Vendég

Köszönjük a két tuti albumot Zsunak és Nikinek! :D
Ügyesek vagytok, csajok!!! :D :D :D

Tegnap alig mozgott Botond, de ennek most oka van. :evil: :evil: :evil:
Reggel felhívtak, hogy Édesapám hóseprés közben elcsúszott és 7 bordáját törte darabokra. Olyan rettegés és ideg kapott el, hogy egész délelőtt bőgtem, és alig éltem. :( :( :( :shock: :shock: :shock:
Ma már beszéltem Vele. Sokkal jobban van, de szinte mindene fáj, és feküdnie kell. :roll:

Botond jól van, és ezt be is bizonyította ma a 4D uh-n. Annyira helyes volt! Az első 40!!! :shock: percben semmiféle hajlandóságot nem mutatott arra, hogy a képes felét felénk fordítsa, de 15 perc szünet (séta, evés, ivás) után egészen cuki fotókat sikerült készíteni róla. :lol: :roll: :wink:

Megpróbálok ide is feltenni néhányat.

Kép Így kezdődött, de legalább jól látszanak az ujjai. :wink: :lol:

Kép Kezd alakulni. :D

Kép Végig nyitva volt a szája. :D

Kép A kis tácsi szájú nyitott szemmel. :lol:

Íme, ezek vagyunk. Sok puszit küldünk Mindenkinek! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, még azt elfelejtettem, hogy csak deréktól lefelé hasonlít az Apukájára. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Még Édesanyám is azt mondta, hogy tisztára olyan, mint én voltam picinek. Na, majd meglátjuk, ha előjön! :roll: :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Éva, jobbulást Apukádnak!
Nagyon jók a képek, a 3. képen nem nyelvet nyújt? :P Legközelebb mi is biztos a 4D genesisbe megyünk! :)

KépKép
KépKép
mni

Kvaszeva, Botond képei is felkerültek az albumba. :lol: Jók lettek!
Jobbulást Apukádnak!!! Hogy titeket is minden elér! Előbb a férjed, most Apukád.

Azt meg tudná mondani valaki, hogy miért bolondulnak meg az emberek Karácsony előtt??? Kép
A Rossmannban (Westend) vásároltam pelenkát. Én általában az üzletekben is tartom a jobbkéz-szabályt, főleg babakocsival. Egy tök üres sorban jött szembe egy velem egykorú csaj, és ahelyett, hogy kikerült volna, megállt velem szemben és megvárta, hogy én kerüljem ki őt a babakocsival.

A másik, ugyanitt, sorbanállás a pénztárnál. Már csak egy ember előttem, mögöttem négyen-öten (ami nem is sok). Erre odajön egy biztonsági őr, hogy beengedném-e magam elé, mert ő csak egy doboz cigit akar venni. Megkérdeztem: és pont elém szeretne beállni, mikor én babával vagyok, ráadásul pocakos is? Erre ő: igaza van, akkor veszek máshol. És inkább kiment, minthogy sorba állt volna.
Ennyi taplót!!! Jól felhúztam magam, kétszer is öt percen belül.
Vendég

Kvasz Évi! Édes a fiad, nálunk is ilyenek az uh vizsgálatok, úgy látszik, ezek a kispasik szégyellősek vagy szélhámosak.. :lol:

Becsábultam..... egy dm-be és megvettem Nortonnak a pelust és a kozmetikai dolgokat. Megvan a gátkrém is... A végösszeget csak akkor vagyok hajlandó elárulni, ha életveszélyes fenyegetést kapok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de annnnyira jóóóóó!!!

Pété, nálunk is látszik ruhán keresztül, ahogy mozog. Érdekes, tegnapi csendesebb napját úgy tűnik, hogy ma kívánta behozni a pasi, mert egész nap rendezgette a zsigeri szerveimet (a saját ízlése szerint...), viszont szerintem szépen befordult, mert fent van a lábikója... :lol: :lol: :lol: :lol:

Leadtam a rajzokat mágnesezésre, szombaton lesznek készen. Már alig várom, hogy lássam az eredményt.

Kevesen írtatok ma. :shock: Úgy látszik, mindenhol megkezdődött az ünep előtti rohanás. :? Azért csak vigyázzatok magatokra, csak kíméletesen, nem kell még bébi a fa alá!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Pati! Gátkrémről bővebben légyszi!!!! Köszike!

Évi! Botond nagyon szépséges! Annyira formás az arcocskája!!! Apukádnak minél hamarabbi gyógyulást kívánok!

Zsu!!! Az emberek ilyenek! Szerinte Te nagyon ráérsz, ő meg siet............ Semmi baj! Egyet ne felejts el, az Isten nem bottal ver!!!! (Ma olyan megbocsátó hangulatomban vagyok........ :shock: ) Köszönöjük az albumot! Most nézem, mekkorákat nőttek a pocakjaink! :D :lol:

Niki! Neked is köszönjük!!!

Lexát nagyon hiányolom............................ Nagyon!

Nóra reggel születési állásban a gyomromat rúgja a számba, és aztán szépen, ÉREZHETŐEN visszafordul fejjel felfelé, és a hólygomon táncol!
Kis mocsok, hogy mennyire imádom! :):):):):) :lol: :lol: :lol: :lol:

És én most megyek is tovább, csak holnap jövök!!!!

Mindenkinek sok-sok szép percet kívánok, hogy ne kelljen mérgelődni az emberek miatt! Csak béke legyen lányok, és mosolyogjatok rengeteget!!! Ölelés
Vendég

Sziasztok!

Pati,
jó ötlet ez a hűtőmágneses ajándék! :)
Oké, benne vagyok, írjunk ki pályázatot a tickerem képének megfejtésére! :D

Zsu, Niki,
nagyon köszi a fotóalbumot!!! :)

Kvasz Évi,
jobbulást apukádnak!
Nagyon szép a kis Botond! :)

Zsu,
igen, ezt a karácsonyi őrületet már én is észrevettem, senkire nincsenek tekintettel az emberek ebben a rohanós időszakban. Nálam egy taktika van (ha persze nyugi vagyok) mosolyogni kell. Általában szokott rájuk hatni, vagy kedvesen visszamosolyog a másik, vagy még jobban felhúzza magát, hogy nekem meg miért van olyan jó kedvem. :)

Meg van a vércukor eredményem:
éhgyomri: 4,7
120 perces: 6,3
Mindkettő értéknél benne vagyok a normál intervallumban, úgy örülök! Majd még a héten valamikor visszaviszem az eredményt a diabetológiára. Ma voltam a védőnőnél, ő is azt mondta, hogy jó az eredmény, de azért ne egyek annyi édességet karácsonykor. Mondtam neki, hogy megpróbálom, de nem ígérek semmit... Remélem a diabetológián is jónak fogják látni az eredményt, mert a védőnő egy olyat mondott, hogy ott is megnézik és majd eldöntik, hogy jó-e az eredmény. Ha a normál határértékben benne van, ugye nem fognak szívózni??? :shock:

Ja, januártól új védőnőm lesz, aki visszajön gyesről. Állítólag fiatal. Kiváncsi leszek, milyen lesz.

Melinda

Kép
melinda80

Márti,
merre jársz? Ugye minden oké veletek?

Melinda

Kép
melinda80

Egy aktuális pocikép:

Kép

Melinda

Kép
melinda80

Na Üdvözlök Minden Kismamit!

Meli!
Itt vagyok már, csak ez az ünnep előtti rohangálás lassan teljesen
kikészít!
Na meg itt van anyós, és minden percet vele kell foglalkozam!
Ráadásul itt lesz, szerintem addig, míg meg nem szülök! :?
Nem tudom most mit gondoltok, ha ezt a képet ide rakom! :?:
Sajnos nem megy más!
Kép
Gratulálok a jó cukor eredményedhez! Ez nagyon szupi!
És nagyon szuper a poci fotód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Éva Mona!
Ez nektek is szól!!!!!!!! Nagyon csini kismamik vagytok ti is! :lol:

Mni!
Gratulálok a konyhátokhoz!
Nagyon szép, és még milyen lesz!? :lol: Öröm lesz benne főzni!

Judit18!
Nagyon aranyos a kicsi Eszterke!

Kvaszeva!
Mielőbbi gyógyulást Édesapádnak!
Botond baba meg nagyon édi babuka!
Vendég

hello csajok,

Éva, tényleg nagyon édes Botond, tök jó képek lettek!

Melinda, nekem azt írták, hogy a cukornál 3.89-5.83ig van a referenciatartomány, én még épp átcsúsztam rajta. de nekem csak zsömlés-tejes teszt volt, lehet, hogy a cukrosnál más
nekem is hasonló a pocakméretem, majd már lassan csinálok képet

Pati, tényleg, milyen az a gátkrém??

a karácsonyi őrületről - hétvégén a Kika előtt néztünk fát ami amolyan "szeddmagad" típusú, de elég olcsó.
na kihalásztam kupac mélyéről egy egész szépet, be lehetett rakni talpba megnézni. nézegetem. erre egy kisgyerekes anyuka meg egy idősebb nő majdnem egymás torkának ugrottak, hogy ha én nem viszem el akkor ki látta meg előbb. az idős nő végül szó nélkül (még minket sem kérdezet) fogta és vitte. na a szeretet ünnepe...

és képzeljétek már az "új" laptomomról írok. bár még a héten dolgozom, már megkaptam egy kollégám levetett gépét amit viszonylag jutányosan megvehettem (ezt kapom karácsonyra...) egyelőre egész jónak tűnik... remélem otthon is működik majd!

képtelen lennék internet nélkül kibírni rájöttem. az ma már olyan világtól elzárt érzés...

ajjaj anyós! nálunk is jön karácsonyra, de mivel most halt meg apósom, próbálom jól viselni, szegénynek nehéz lehet egyedül.
pont azon vacilálok, hogy szeretném-e, hogy itt legyen szülés után. végülis más nincs aki 24 órában tudna nekem segíteni (max a férjem az első 2 hétben, nade neki sincs nyilván nagyobb tapasztalata babákkal). csak az is fura, hogy egy "idegen" lakik velünk. jóban vagyok vele, de azért mégsem állunk olyan közel egymáshoz. nem tudom jobban zavarna mint amennyire segítség lenne.
mit gondoltok? jó az anyós segítségnek szülés után? vagy csak elmenedzselek majd férjestül?

KépKép
judit18

Sziasztok!

Judit18, szerintem fogadd el anyósod segítségét, ha felajánlja. Egyrészt őmiatta, mert ahogy írtad, egyedül maradt, másrészt magad miatt. Jó ám, ha egy tapasztalt nő van melletted! Én legalábbis minden miatt kétségbe tudtam esni az első időkben, nem részletezem. És hülyeségeket is csináltam, pl. úgy befűtöttem, vagy 30 fokra az egész lakást, hogy mindenkiről szakadt a víz. Szegény babám meg ne fázzon. :oops: Aztán anyukám felvilágosított, hogy a picinek a 21-22 fok tökéletesen megfelel. :lol:
Én is féltem az összezártságtól, pedig nekem anyukám volt fenn, de általában állandóan nyüzsög, mondja a magáét, de nem is egyszerűen, hanem körmondatokban. De most tudta, hogy vissza kell fogni magát, hagyott kibontakozni, akkor segített, ha megkértem rá.

Melinda, szép a pocid, csatlakoztattam a többi kép közé. :)

Ma voltam UH-n. A kis pocim ellenére Vikó a korának megfelelő méretű, 1020 g.
A veséinek pedig semmi baja!!!!! Kép

És ha már a Klinikán jártam, megkérdeztem a három héttel ezelőtti :oops: :oops: :oops: vércukor-terhelés eredményemet. Éhgyomri 4,6, 120 perces 6,1. Úgyhogy minden oké! Kép

Pumperka, boldog szülinapot! Kép
Vendég

Márti,
örülök, hogy jól vagytok! :) Hogy hogy anyósod szülésig ott lesz nálatok?

Judit18,
szerintem anyósa válogatja, hogy mennyire tud majd segíteni. Ha jól kijöttök, az csak előny, ha ott van!

Zsu,
örülök, hogy rendben vannak a baba veséi! :) Gratula a cukoreredményhez!

Köszi a poci dícséreteket! :)

Pumperka,
én is boldog szülinapot kívánok!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!

Pumperka, boldog szülinapot!!!

Képzeljétek ma volt a céges karácsony az otthonban a gyerekeknek és ilyenkor osztják ki a dolgozóknak is a csomagot. Minden évben kapunk az alapítványtól egy nagy csomagot: kávé, tea, tusfürdős csomag, öblítő, most még egy nagy rúd téliszalámi is volt benne, szaloncukor, díszdobozos csoki, meg ilyenek. Ja és mindenki kapott egy nagy Ariel mosóport. Na a kedves főnököm közölte (persze nem nekem személyesen, hanem a kollégáknak, akik rákérdeztek, hogy én kapok-e), hogy nekem nem jár, mert már nem vagyok aktív dolgozó!!!!! :shock: Kiszúrta azért a szememet egy ugyanakkora szatyorral, csak abban egy öblítő (kisbaba cuccokhoz való), egy baba sampon és egy pár bébi zokni volt!!! :evil: :evil: Kapja be mindenki, többet feléjük se nézek. Ja és a szerződésem 31-én lejár, úgyhogy jövőre munkanélküli leszek... :( :( :cry: :cry:

De a kollégák kedvesek voltak, kaptam az egyiktől, akinek májusban született unokája, két nagy szatyor ruhát, abból is az egyikben tiszta újak vannak, mert olyan sok volt nekik, hogy sorra sem kerültek, mire kinőtte. Mondanom sem kell a legmárkásabb cuccok, felét Bécsben vették, a többit a Brendonban. :D :D
Ja és mind rózsaszín ugyebár, úgyhogy mostmár még buzgóbban imádkozhatok, hogy a kis Blankának még véletlenül se nőjjön ki semmi, mert akkor furán néznek ki rózsaszínben... :D :D
Ja és kaptam olyan hasszorítós tépőzáras izét, ami szülés után kell, hogy helyre menjenek a dolgok odabent. Haskötő!!!! eszembe jutott...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pati!!!
Én is már többször nézegettem a dm-ben a cuccokat, asszem pelenkázó alátétet talán csak ott láttam. Te milyen pelust vettél???? Én nagyon tanácstalan vagyok és nem tudok választani.
Kell ugyebár pelus, törlőkendő, aki akar alátét. Popsikrémet meg ilyeneket majd felírják nem?? Azt hallottam a dm-es Babylove törlőkendő elég jó minőségű, az ára az nagyon jó.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek,
nem volt szép a főnöködtől, hogy nem ugyanolyan karácsonyi csomagot kaptál, mint a többiek. Ha már így is, úgy is az év végén lejár a szerződésed, ennyit megtehetett volna. :(
Viszont annak örülök, hogy ilyen rendes volt veled a kolléganőd, hogy ennyi babaruhát kaptál! Szép gesztus volt tőle! :)

Én étkezési utalványt nem kaptam decemberre, mert táppénzen vagyok. Valahol erre az időre is jár...

Igen, a popsikrémet felírja majd a gyerekdoki. Én se tudom még, hogy milyen pelust vegyek, nagyon eltérnek a vélemények. Valamelyiket kipróbálom, aztán majd meglátjuk, kell-e váltani. A legjobb barátnőm szerint a Nivea törlőkendő nagyon jó.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Lányok!

Tudom még korai! De nem tudom hogy leszek net közelben és BOLDOG KARÁCSONYT és ÚJ ÉVET szeretnék nektek kívánni! :)

Januárban ugyanitt, csak 3 héttel idősebbek leszünk! :)

Közel mindenki 30 vagy afeletti terhességi héttel. :)

Sok puszika. Vigyázzatok, vigyázzunk magunkra! Cuppancs Mindenkinek! :)

Kép
Vendég

Szia Aranykavics!

Neked is nagyon boldog karácsonyt és minden jót kívánok az új évre!!! :)

Melinda

Kép
melinda80

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Zsu!
Örülök, hogy nincs vese próbléma! Akkor most már megnyugodtál
ugye?

Pumperka!
Nagyon Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk mi is Neked!

Aranykavics!Mi is Kívánunk nektek Kellemes Ünnepeket!De azért, ha tudsz, gyere!!!
Kép

Meli!Ez az anyós téma egy kicsit bonyolultabb a keleténél!
Majd egyszer kifejtem bővebben! :x
Most is itt ül, és nem hagy nyugodtan, alig tudok írni, mert jön és nézi!
És hogy miért társalgok én idegenekkel, meg ilyenek.....
Készen vagyok tőle!
Nem tudom hogy fogom ezt bírni!
Marcit állandóan piszkálja! Ne csináld ezt ne csináld azt.......
Ne gyűrd össze a ruhád, rakj rendet........Stb
Mi tegyek??????????????????
Segítség!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak azért jöttem, mert tuti nem fogok tudni már jönni az ünnepekig! (Nándika egész éjszaka lázas volt, anyukámék most szaladtak Vele az orvoshoz. Bálint pedig még alszik.)
Úgyhogy mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok!

Kép
Vendég

Márti,
ajaj, látom eléggé uralkodó típus az anyós. :( :( :( Nem szeretem, amikor így nem veszi észre magát valaki. Végülis nem otthon van. Gondolom próbál segíteni, csak nem veszi észre, hogy ezzel mennyit árt nektek. Kitartás!!!
Az én anyósom a tiéd ellentettje, szinte semmi nem érdekli, minden úgy jó, ahogy van. Ez se jó. Nem tudom kikérni a véleményét semmiben se...

Ódry,
örülök, hogy írtál! :)
Nándinak jobbulást!
Kellemes ünnepeket kívánok!

Melinda

Kép
melinda80

Hát igen Meli!
Ezek az anyósok elég fura szerkezetek tudnak lenni!
Na de valahogy majd csak átvészelem ezt a helyzetet! :wink:
Lényeg az, hogy kicsibaba megvigasztal engem, ha valami
baj van! :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Holnap dolgozom ebben az évben utoljára. Otthon még telefonvonalunk sincs, holott október 19-én már átkértem Pomázra a régi lakhelyünkről. Állandóan telefonálgatok a T Comhoz, de mindig valami problémára hivatkoznak, meg hogy megsürgetik stb. Szóval internetem sincs, így teljesen le fogok maradni. Na de sebaj, majd januárban pótolom, és remélem jan. 25-ig, amíg dolgozom, addig a telefonvonal és az internet is meglesz.

Bosek, én is csak jókat hallottam a DM-es babylove pelenkáról és törlőkendőről. Szerintem mi ilyet fogunk venni.

Márti, ez az anyós ügy engem nagyon bántana, és őszintén szólva én nem is engedném, hogy márciusig, vagy ki tudja, meddig boldogítson. Az én anyósom rendes nő, jó is a kapcsolatunk, de az semmiképpen nem lenne egészséges, ha a nyakunkon ülne, akár csak egy hétig is. Ezt Ő is tudja, és nem is téma, hogy mikor mennyit jöhet, Zalán születése előtt vagy után, akkor majd úgyis kialakul, de azt tudja, mert ismer annyira, hogy nem örülnék az állandó "felügyeletnek". Azt meg, hogy nézegesse a levelezésedet, kimondottan felháborítónak tartom!!! Tudom, nagyon vigyázni kell a jó kapcsolatra, de úrinő módjára én biztos elmondanám neki, ha már magától nem jön rá, hogy ilyet nem illik csinálni. Bocsi, de egy kicsit felhúztam magam....

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!!

Puszi

Ildi

Kép
kikó70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?