Új privát üzeneted érkezett!

Ja, meg egyszer volt olyan is, hogy lerobbantunk Szentesen. Onnan húztak haza Kazincbarcikára. Elég hosszú volt az út, de rögtön a szerelőhöz húztak. Megálltunk a kocsival, akkor már éreztem, hogy itt valami lesz. Megjött a párom apukája is, így 3 faszi állt mellettem, én meg kénytelen voltam az árokpartra hányni. Hát rendesen elszégyeltem magam. Gondolhatjátok milyen szép látvány lehettem. :D

sz.andi

Jó reggelt Kismamik!

Gondolom még mindenki pupuzik,márcsak azért is mert én fennt vagyok!
8 körül indulnom kell,leadom végre a vizeletem a laborba,aztán megyek barinőzni.
Kicsit fáj a torkom és mintha az orrom is kezdene folydogálni!
Nem lehet kinnt idő,kicsit kilestem,havat nem láttam többet mint eddig,de biztos le van fagyva,mert Apa kocsival ment!
Jaj,már tüsszögök is!

HOLNAP UH!!!!!!!! :lol:

Szerdán körzeti+este céges kari buli,csüt. pihi, pénteken pótfiamnak már nincs suli úgyhogy lesz egy (kettő) gyerekem is!
Remélem hamar elmegy ez a hét is.
Elvileg párom is jön haza mindennap már 14:30-kor! Remélem így lesz!

Hányinger bejelentkezett!
Hurrá!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

sziasztok!!!!
Én tegnap majdnem meghaltam olyan rosszul voltam : :cry:
A lánykám és apa is elment ugyhogy a 2 kicsivel leszek a héten :(
Annyi dolgog vár még rám azt sem tudom hol áll a fejem és hol kezdjem,ma dolgoznom kéne valamennyit ,holnap dokihoz megyek ,csomagolni,bevásárolni, :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Ibm:holnapi UH-ra már most megy a drukk :D Látom te is be vagy táblázva,én is :wink: Én csak pénteken megyek UH-ra.

de jó,mert ha van mit csinálni-ide-oda menni észre se veszem a hányingert :wink:
Tegnap megvettük a fát,karácsonyra :) Szép nagy-legyalább két és fél m.-vagy magasabb.Most meg vehetünk még díszeket rá :lol:

Andi:üdv itt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Én ma csak a védőnénihez megyek!
UH sajnos legközelebb már csak januárban lesz!
A hetem Nekem is sűrű lesz de már a csütörtöki színházat várom, de nagyon!

Ibm!

Én még nem vagyok beteg, de a férjem az úgyhogy most egy kicsit félek, hogy elkapom tőle!
Neked jobbulást kívánok és vigyázz magadra meg a kis pirinnyóra!

Kike!

Kertesházban laktok, hogy ekkora fa befér hozzátok?

Andi!

Üdvözzölek Én is!

Bocs, hogy csak ritkán vagyok!!!
Vendég

HOL VAGYTOK????
Vendég

Sziasztok!

Látom Kike azért megmaradtál a koránkelők listáján! :lol:
Köszi a drukkot,remélem minden ok. lesz! Pénteken neked is megy!
Jó nagy fát vettetek hallod!
Igen bevagyok táblázva,de remélem így hamar elmegy az idő!

Babuli! Rég jártál erre!
Te is vigyázz magatokra,nehogy beteg legyél!

Andi!

Mi "már" találkoztunk a juniusi topicban!

Oda már ritkán írok,itt tényleg nagy pörgés van,úgyhogy azért üdv. a csapatban és gyere sűrűn!

Megyek készülődni, a 2. reggelimnél még benézek!
Addig jók legyetek!

Pussz

Kép

Kép
ibm

Hát én benéztem reggeli közben,de sehol senki,úgyhogy most én is elköszönök!
Vár a barinőm meg két tünemény rosszcsont baba! :lol:
Olyan édesek!
Akkor du. tali!

Addig szép napot mindenkinek! :lol:

Sziasztok!

Kép

Kép
ibm

Igen,kertes,családiházban lakunk :) Ráadásul ugye falun,úgyhogy jó levegő van :)

Én is köszi a drukkot-péntekre :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Én is már 5 körül fenn voltam de 7-ig még erőlködtem a visszaalvással. Hát, amint látjátok nem sok sikerrel. Nekem az összes barinőm vagy lehetetlen beosztásban dolgozik vagy vizsgaidőszaka van. Pedig én is úgy tartanék már egy csajos napot! :) Ma egyedül tartok azt, körmöshöz megyek meg vásárolgatni (a változatosság kedvéért ajándékokat).

Olyan jó nektek IBM + Kike, hogy még idén láthatjátok a picúrkákat! Nekem még pont egy hónap! :( De cserébe egyre inkább biztos vagyok benne hogy az ő mocorgását érzem! Sokszor úgy ülök mint egy C betű és akkor szokott reklamálni hogy ne nyomjam össze. Teljesen igaza van, de mi lesz később?? :lol:

Andi - csak semmi szégyenlősködés, tessék gyakran írogatni hozzánk! Én is lassan már kikopok az összes többi topicból, mert nem tudom követni őket. Ez áll a legközelebb a szivemhez! Jó kis csapat van, remélem végig együtt maradunk és még akkor is ha meglesznek a csöppök! :D
Szörnyű lehetett a rókakomázás, szerencsére én eddig megúsztam, de szerintem csak azért mert már a 7. héttől táppénzen vagyok. A meló nekem kb 45 perc buszozásra van 1 átszállással, sokszor tök zsúfolt buszokon... szóval akkor tuti nem úsztam volna meg. Mostanában már nincs túl gyakran inger sem, kb heti 2 napra csökkent az arány. Remélem ettől már csak jobb lesz! Kop-kop-kop... :wink:

Hm... tegnap elkértem Anyucitól a best of mákosbeigli receptet, azóta olyan szinten folyik érte a nyálam hogy csak na! Már azon gondolozom hogy csinálok egyet magamnak! :lol: Tiszta hülye vagyok! Egyébként meg hajlamos vagyok a saját főztömből nem enni, úgyhogy lehet hogy csak addig kívánnám ami el nem készül. Úgyhogy mégis várok vasárnapig! :roll: :lol:

Kike - biztos gyönyörű a fátok! Ha rajta lesznek a díszek kérünk egy fotót!! :wink: Én is imádom a szép nagy, illatos fenyőket! Megkérdezhetem mennyibe került? Azt mondják nagyon fölment az áruk. Én idén még nem is nézegettem. Mondjuk mi (vagyis inkább én) nem szeretnénk nagy fát. Azt találtam ki hogy elég lenne egy 120 cm-es és föltennénk a komódra. Tavaly volt az első karink a saját lakásban és bazinagy fa volt, bazisok problémával (talpba állítás, levonszolás, takarítás), és most apának ezt egyedül kell megoldania. Meg amúgyis alig leszünk itthon az ünnepekkor... szóval bőven elég a kicsi fa! :D

Na, asszem most be is bepótoltam az elmúlt 2 nap lemaradását! :lol:
Vendég

sziasztok anyucik :)

hál istennek ma eddig semmi bajom,jol ébredtem ugyhogy most elindulok dolgozni kicsit és meglátom meddig jutok :)
Kike tök jó a nagy fa nekünk is minden évben jo nagy van 2.5m-es.mi si falun lakunk kertes házban.
A jo levegö megfizethetetlen de a közlekedés az káosz!!!
Ha nincs autod meg vagy halva legalábbis nálunk ez a jellemzö!!
Az utak ilyenkor jo csuszosak mert falun nem ugy takaritják ahogy városon.Holnap nekem is lesz uh legalábbis remélem a héten az oviba hallottam hogy az egyik anyuka babát várt a 9 hetes uh minden oké volt a 12 hetesen meg kiderült hogy down koros a baba és elkellett venni :(
ugyhogy para nálam is van ezerrel.
DE remélem minden rendben lesz.
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA ÉS A BÉBIKRE

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt (már akinek még reggel...) :D

Ronix, sajnálom, hogy ennyire megvisel a babavárás, drukkolok, hogy hamar elmúljanak a rosszulléteid!

És örülök, hogy a többieknek múlófélben van a rókakomájuk. Én végig az innenső partról érzek együtt veletek, hál'Istennek most is megúsztam az émelygést. Milyen szörnyű érzés lehet, ráadásul több héten át...

Látom, vannak új topiktársak is. Sziasztok!
Ez tényleg egy jó kis topik, mielőtt kiválasztottam, tudományos kutatást végeztem ;), figyeltem - más oldalakon is - a hasonló korú mamik írásait, végül mellettetek voksoltam. És biztosan jönnek majd még új mamik is, hiszen a nyári babákhoz még azok is beférnek, akik mostanában vagy karácsonykor tudják meg, hogy babát várnak.

Kike, 2 és fél méteres fa... hát az nem semmi! :)
Mi még nem tudjuk, milyen fánk lesz. Először műfenyőben gondolkodtunk, hogy ne vegyünk részt a fairtásban, de aztán olvastam egy cikket, hogy ezeket a fákat nem erdőből vágják ki, hanem a karácsonyért telepítik őket. Aztán láttuk a rondaságos műfenyőket, összegyűrődött tűlevéllel, és emiatt is elbizonytalanodtunk. Szerintem végül ezüstfenyő lesz a nyertes, annak olyan jó illata van!

Henka, nagyon szépeket fogtok énekelni! Néhányat nem ismerek közülük, de a címük alapján gondolom, hogy karácsonymeleg dalok. Mi szokásos karácsonyiakat fogunk énekelni, főleg angolszász dalokat (Fehér Karácsony, Csendes éj - bár ez német). Persze magyar is lesz köztük, meg versek. És egy karácsonyi mise, amit karácsonyi énekek feldolgozásávál komponált egy magyar szerző (Mennyből az angyal, Pásztorok, Ó gyönyörűszép, Dicsőség...).

Ibm, mesélj majd az uh-ról!

Most még pihenek egy kicsit, amíg csemete felébred, mert egy kicsit feszít a pocakom. Lehet, hogy álmomban véletlenül hasra fordultam.

Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

wera ide is írok neked :)

Nekem is lejár a szerződésem.

Azt mondták előtte min. 1,5 hónappal írassam ki magam ,hogy kapjak rendesen GYÁS-t meg GYED-t? Téged/Titeket simán kiírtak v. kell indokolni?

Te is így tudod? Köszi az infókat

Amikor megtudtam azt h kell munkaviszony a szülés idejére is elég sokat sírdogáltam éjszakánként.

Kriszta

Kép
kritta

3500 volt a fa,igaz rokonnál vettünk-de csak 500-az engedett :roll: De még ez volt a legolcsóbb-lehet kapni 9000 ezerért is :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Wera, csak nagyokat pislogtam, amikor írtad, hogy a saját főztödből gyakran nem eszel. Azt hittem, hogy ilyet csak én csinálok!!! :shock: Mindenki megnyalja a 10 újját a föztőm után, de én gyakran nem eszek belőle.... Miért van ez???

Sz.Andi, örülök, hogy itt vagy!! Csak írj! Itt nincs szégyenlősködés!!! Bármiről írhatsz, jóról, rosszról, ami Téged ér vagy nem ér!!! ITt fogjuk egymás kezét!!! Egy kérdés sem buta kérdés!!!

LÁNYOK!!! KAPTAM EGY FANTASZTIKUS KÖNYVET a barátnőmtől!!!!
Az a címe, hogy: BARÁTNŐIM A TERHESSÉGRÓL, AMIT INKÁBB NEM AZ ORVOSTÓL KÉRDEZNÉL
Írója: Vicki Iovine!!!

Szerezzétek be!!! Vagy kukkkantsatok bele!!!

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok Csajok!

Hűű, mennyit írtatok, alig bírtam visszaolvasni :lol:

Üdv az újaknak és gratula a babókhoz! :)

Közben rájöttem,h. a kakaós cuccoktól - legyen az kakaós tej vagy csoki vagy süti - én is rosszul vagyok! Pedig alapból nem vagyok egy hányós típus... :? A múltkor megkívántam a kakaót, megittam belőle reggelire egy fél literrel (megjegyzem, 5 éve nem kívántam kakaót!), két napig nem jött helyre a gyomrom! Hihetetlen :shock:

Ma megyek dokihoz, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen :lol:

Hétvégén beszereztük a kari ajándékokat, mondhatom, nehéz szülés volt! Ennyi embert..... egy rakáson..... szörnyűűű! Ilyenkor mindig megfogadom,h. nem hagyom jövőre az utolsó pillanatra :lol:

Henka örülök,h.lassacskán rendeződik a vérnyomásod. A lelkednek adj időt... Néhány hónap és újra pocakos leszel, meglásd :)
sipiné

Jah, hétvégén mi is megvettük a karácsonyfát és tegnap fel is díszítettük szépen! Gyönyörű lett!!! Kicsit díszítgettem a lakást is, úgyhogy mostmár "jöhet a Jézuska" :lol:

Bár a karácsonyt nem itthon töltjük, azért a karácsonyfához ragaszkodtam :) Először megyünk az én szüleimhez, aztán át az anyósomékhoz és csak újévben jövünk vissza Pestre :) Jó lesz már egy kis pihi így egyben! :lol:
sipiné

szia mindenki :D
jó sokat irtatok, nincsa is időm visszaolvasni :(
mindenkivel minden rendben??????
én szerdán megyek uh-ra :D
szerintetek az baj ha csak néha kapok be b6 vitamint? :?

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Rajtam ismét álomkor uralkodik.. :lol: Ugyan aludni nem tudok, a szemem majd le ragad. Fáj a hátam, fáj a derekam, minden bajom van..... De legalább nincs hányingerem!!!

Aszem ma már nem leszek, nem sokára jön haza Apácska is, már egy picit vele is foglalkozom. Csórikám mostanában teljesen körbeugrált, én pedig nem ápoltam az Ő lelkét....
Tegnap éjszaka is arra ébredtem fel, hogy fogja a pocakom.... :D :D

Puszi Nektek, további szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Sziasztok!

Na megvannak a gyönyörű körmeim! :D Végülis a Tesco-ba nem mentem ki, inkább majd szerdán apával, amikor végre szabadnapos lesz. Mindenesetre sétáltam egy nagyot, jól elmászkáltam az időt, de kell néha ilyen is.

Kritta - én nem tudok róla hogy a szülésig kellene folyamatos munkaviszony. Szerintem a szerződés ígyis úgyis megszűnik ha határozott idejű. Nekem már többen is azt mondták, hogy rögtön ahogy lejár, jelentkezzek be munkanélkülre. Végülis én úgy tudom hogy az első 6 hónap, amikor még a segély is jár, az úgymond beleszámít a "folytonosságba". Kiírni úgy fognak hogy a nődokitól (minden hónapban) kérned kell egy igazolást, hogy terhes vagy és hogy nem ajánlja hogy dolgozz (nyilván nem szó szerint, de erre nekik megvan a szabvány szövegük). Az én dokim azt írta, hogy "gyakori alhasi fájdalmai miatt sok pihenés és stresszmentes környezet javallott". (Manapság kinek a melója stresszmentes???)Ezzel a papírral el kell menned a körzetihez és így tud ő kiírni táppénzre. Eddig ennyit tudok, remélherőleg így is járni fog a GYED és társai, de különösebb okosságot senki sem tudott mondani az üggyel kapcsolatban. :roll:

Kislány - én annak tudom be azt hogy sokszor nem eszem a saját főztömből, legfeljebb csak később, hogy én már megtellek az illatával főzés-sütés közben. Főleg ha valami olajban sült dologról van szó. Ezzel anyukám is így van.
Örülnék ha az én párom is kicsit jobban lelkesedne a babánkért, de valószínű ő ezt még nem éli meg úgy ahogy én. Persze nagyon várja meg minden, de a kicsit több figyelem és törődés bizony jól esne. Hát, talán később ha már érezhetően mocorog meg látszik, majd változik a helyzet. :)

Ibm - milyen volt a csajos-babázós nap? Remélem jól érezted magad és róka koma sem bántott napközben. Én már azt is észrevettem, hogy ha sokat ülök a gép előtt, akkor is rámjön a szédülés és a hányinger. Biztos a montor vibrálása vagymiafene! :shock: :)

Sipiné - mi volt a dokinál? UH is volt? Reméljük mindent rendben talált!

Szivli - az se baj ha egyáltalán nem szedsz B6-ot. Leginkább a hányinger leküzdését segíti. Én a Gravidán kívül soha semmit nem szedek. Néha még azt is elfelejtem. :lol:

Kike - szerintem nagyon jó áron vettétek a fát!!! Tavaly a miénk 10ezer volt! Mondjuk biztos jó palimadarak voltunk... tapasztalat nélkül 23-án este... :lol: :lol: tiszta idióták voltunk! :P

Fölzabáltam egy halom csokit. Nem vagyok jól! :x :twisted:
Vendég

Wera!

Nekem azt mondták a szerződés lajárta előtt min. 1,5 hónappal írassam ki magam , így táppénzen lehetek végig, vagyis a 8.hónapig, onnantól jár a GYÁS Amíg tart a munkavisz. addig aktív táppénzen lehetsz, viszont szerződés lejárta után 40 napig jár a passzív táppénz.

Igy én kb. 3,5 hónapig leszek táppénzen.

(Mindenképpen nézz utána,mert havi 15 ezer is számít!!!)

Szerintem te is ezt tedd, mert a táppénz mindenképpen magasabb , mint a segély. Főleg, ha jobb a fizetésed, mint az enyém :)

Kriszta

Kép
kritta

[quote] írta:rülnék ha az én párom is kicsit jobban lelkesedne a babánkért, de valószínű ő ezt még nem éli meg úgy ahogy én. Persze nagyon várja meg minden, de a kicsit több figyelem és törődés bizony jól esne. Hát, talán később ha már érezhetően mocorog meg látszik, majd változik a helyzet.

Wera szerintem nekünk talizni kéne,mert én is pont ebben a helyzetben vagyok.
Pedig nekem már kerekedik a hasam csak inkább oldalra nő, mert jó sok a helye :)
És mi is nagy hassal esküszünk :(

Kép
kritta

Sziasztok!

Wera! Nagyon jó volt,jókat dumáltunk,babáztunk!
13 hónapos ikrek,nagyon kis zsiványok!
Úgy bírom őket!
Most fürödtem,hajatmostam,beraktam még egy mosást merrt holnap nemtudom mennyi időm lesz!
Nem időre megyek és biztos jó sokan lesznek a dokinál,de már alig várom!
Olyan fáradt vagyok,ez a 6 órai kelés már nem nekem való!
És megint úgy szúr a köldökömnél,múltkor azt mondta emésztési probléma,lehet reggel lesz eredmény?
És addig?
Olyan rossz!
Mióta hazajötttem nemtudom mi bajom van,biztos a hormonjaim,de olyan ideges vagyok,minden sz...on bepöccenek!
Tök gáz!
Hányinger elviselhető,bár reggel nagyon gáz volt!
Ma nem is ettem sokat!
Remélem minden oké odabenn!
A hasam megint nőtt 1 cm-t!
Ti hogy vagytok?
Jól telt a napotok?
Bocsi,hogy nem írtam mindenkinek,visszaolvastalak titeket,de csk gyorsan beugrottam!
Holnap megpróbálok többet jönni,feltéve ha végzek a dokival.
Párom is korán jár már haza,vagy ő bitorolja a gépet vagy egymással kéne foglalkozni ha már eljöhet korán!
De azért jövök ám sokat! :lol:

Kép

Kép
ibm

Wera! Mondtam,hogy nem jó a csoki! Én is megjártam ma megint!
Nem bírtam ellenállni 2 szem szaloncukinak! :cry:

Kép

Kép
ibm

Sipiné
?
Helyzet?

Ronix!

Te is holnap mész UH-ra?

Csajok! Én kész vagyok!
Fáj a torkom,folyik az orrom,tüsszögök! Érzem a szemeimen is,hogy jön a takonykór és már a fejem is kezd fájni!
Biztos ezért nincs ma nagy étvágyam!
Remélem csak a hideg,nem valami hülye vírus!
Megpróbálok enni valami kenyérkét,aztán elteszem magam holnapra!

Jó éjt és szép álmokat!

Még lehet,hogy benézek,de ha nem ,holnap tali!
Mindjárt mérek egy lázat,jaj istenem alig merem betenni!
Remélem nincs! :cry:

Kép

Kép
ibm

36,6C :wink:

Kép

Kép
ibm

Ibm - Örülök hogy jó napod volt! :D Vigyázz már magadra, ebben a ramaty időben olyan könnyen meg lehet fázni :!: Ha kiszállsz a kocsiból, még ha 10 mp-re is, vegyél fel kabátot és sálat! Muszáj, mert így a legkönnyebb megfázni! Én is ahogy buszozok, folyton le föl húzgálom a cipzárat a kabátomon, hogy ne izzadjak meg. Amúgy mindig nagyon felöltözök, néha még jobban is mint kéne! Pont ma röhögött rajtam a manikűrös csajszi hogy ennél több ruhát már nem bírnék magamra venni, mi lesz velem ha mínusz 15 fok lesz?! :lol: Erre én: akkor nem megyek ki az utcára az tuti! :wink:

Kritta - sajnálom hogy a te párod is ilyen, de legyünk bizakodóak, bizti megváltoznak idővel!!! Addig meg örülünk mi egymásnak és a babákoknak is!! :wink:
Persze, minden fillér számít!! Sajnos én is minimálbérrel vagyok bejelentve, de köszi az infót, januárban megpróbálok még egy kicsit utánajárni a dolgoknak, mielőtt tényleg lejárna a szerződésem. Hátha még valaki ki tudna okosítani bennünket. Egyébként jan.23-án jár le.

Most már bizti hogy egyedül, illetve hát 2 in 1 töltöm a szilveszter éjjelt, mert apa dolgozni fog :cry: . Remélem legalább jó idő lesz, mert akkor látni a tüzijátékot az ablakunkból! Ha van kedvetek, gyertek át, mindenkit szívesen látok! :)
Vendég

Sziasztok :D

Ma megyek a munkaügyre,eddig nem tuftam oda eljutni :? Remélem még nem késő,mármint hogy dolgoznak :) Be kell jelentkeznem munkanélkülire-gondolom nem fogok többet kapni mint a gyes-vagy még annyit sem :(

Ma lessz a karácsonyi ünnepély is az oviban.Olyan rossz volt-este azt álmodtam hogy a Fiam is oviban van.Január 3-ától megy ő is.Mi lessz velem itthon egyedül? :? Pedig tudom hogy jót fog neki tenni,majd jobban elkezd beszélni-de akkor is ugyanojan rossz érzésekkel engedem el,mint annó a Vercsit.Megpróbáljuk első neptól egésznaposra venni a dolgot,ha meg nem sikerül felhívnak és érte megyek.Akkor is aggódok-úgy tűnik ez sose változik,teljesen mindegy hány gyereke megy az embernek oviba.

No mindegy,próbálok nem rágódni a dolgon,mert olyan rágódós típus vagyok,mindenen csak aggódok-most megpróbálok egy egy nappal nézni előrrébb.Hiszen előtte még Uh,szülinap,karácsony,szilveszter-és ovi :?

Tegnap becsomagoltam minden ajándékot,Nővérem meg csinált nekünk is habkarikát a fára-tegnap elhozta-ha valakit érdekel-tudjátok,ott a blogjában :wink: Sok mással együtt.

Ibm:megy a drukk :D Nekem is szokott szúrkálni a köldökömnél.
Jobbulást,csak nem fránya infuenza?Reméljük csak
megfázás.Vigyázz magatokra.

Holnap visszük a Kristit tanácsadásra,kell a papír hogy mehet oviba,meg azthiszem beoltatom influenza ellen is.

megfázás.Vigyázz magatokra.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát valóban utolért a takonykór,alig látok ki a fejemből!
Biztos csak sima megfázás,tavaly voltam influenzás,de én addig nem hittem el,hogy lehet valaki olyan beteg,hogy ne tudjon felkelni!
Mert én még sose voltam!
Tavaly mindenem fájt,38-39 C lázam volt és komolyan 3 napig enni,inni,pisilni és fürödni tudtam felkelni!
Azt mondtam,hogy itt a vég! Alig tudtam lemenni a körzetiig pedig 3-5 percre van,erre közölte,hogy nnem ez bizony influenza!
Szóval szörnyű volt!

Ez biztos "csak" megfázás! A hóval megérkezett ez is!
Na mindeggy csak nem lesz belőle gond!
Ettem egy virslit meg egy pohár tejeskávét és már megint borzasztó hányingerem lett!
Lehet,hogy nemcsak a kakaós hanem a tejes dolgokat sem bírom?
Hát éhen fogok halni!

Sok sikert Kike a munkanélkülihez!
Ez az ovis dolog biztos nagyon rossz,én gyűlöltem az ovodát,valamiért annyira rossz emlékeim vannak!
Anyut mindig hívniuk kellett,olyanokat kitaláltam,hogy szívbeteg vagyok és be kell vennem a gyógyszert! És Anyut felhívták,hogy azonnal jöjjön a gyógyszerrel,mert lila a gyerek szája! :lol:
Persze a bőgéstől! Aztán elvitt a mamámhoz és minden bajom elmúlt!
Szegény ezt a mai napig emlegeti.
Ugyanolyan "ovoda" szag van mint régen és mikor nővérem kisfiát én vittem meg hoztam,hát bizony az elején volt hogy sírva jöttem el,annyira nem volt szivem otthagyni!
Pedig jó helye volt és egy idő után meg is szerette,előtte kb. olyan volt mint én! :lol:
Nemtudom miért utáltam ennyire,csak 2 évig jártam,de iszonyú volt!
De igazad van addig mág annyi jó dolog fog történni,ne rágódj most ezen!
Mindjárt itt a karácsony és annyira boldogok lesznek a gyerekek! És persze mi is!

Kép

Kép
ibm

Ja és képzeljétek azt álmodtam,hogy voltam a dokinál és elfelejtettem odaadni neki a pénzt de már nem tudtam visszamenni!
És,hogy azt mondta 6,9 cm a pirinnyó!
Kíváncsi vagok mennyit mér!
Úgy izgulok azért minden UH előtt,hogy nehogy valami gáz legyen!
És most elkezdjük a Duphastont is csökkenteni!
Jaj,de para!!!!!!!!!

SZORÍTSATOK NEKÜNK!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ibm, jobbulást. Jó, hogy csak annyi volt a "lázad" :)
Köszi a gyros receptjét!

A kakaó- és csokiimádók pocakjának is jobbulást!

Kike, majd mesélj, mennyivel jutalmaztak a munkanélkülin. Rám ugyanez a kör januárban vár majd.
Ottó január végén megy majd oviba. Az óvónő azt mondta, nála nehezebb lesz - sírt, amikor meglátta a gyerekeket, mindegyik nagyobb volt, mint ő -, így mi az elején meg se próbáljunk ott aludni.
Remélem, Kristóffal nem lesz ilyen gond!
Az influenza ellenit lehet, hogy én is beadatom neki.

Kislány, nagyon édes a párod, ahogy fogja a pocakod álmodban :D

Wera, Kritta, együttérzek veletek. A párom Ottónál nagyon örült a pocaknak, de ugyanúgy élte tovább a rohanós életét, mint addig. Aztán amikor Oti megszületett, három hétig nem foghatta meg - mert az intenzíven volt - és utána, bár nagyon szerette, eltelt még egy kis idő, míg teljesen megszokta, hogy apa. Ez egy hosszú folyamat. Most, a babónál is azt mondta, hogy nagyon örül, de szoktatnia kell még magát a gondolathoz, hogy lesz még egy gyereke. Pedig a másodikat is terveztük. A fiúknak az a nehéz, hogy látják, a párjuk mi mindenen megy keresztül testileg-lelkileg, ők meg csak kívülről asszisztálhatnak hozzá.
Ismeritek a Forró szívek, hideg lábak c. amerikai filmet? Tizenvalahány éve láttam először, de annál jobb és humorosabb feldolgozását a szülővé válásnak még nem láttam. Ha megtaláljátok valahol, vagy valamelyik tévé adja, majd nézzétek meg.

Tegnapi történeteim a hormonok tombolására: délután Ottóval autóztunk, én heverésztem az ágyban, ő meg odaköltöztette az autóit, és miközben játszottunk, többször elbóbiskoltam. Oti meg mindig rám szólt, hogy ne aludjak már :lol:
Este pedig új mesét néztünk: az Oroszlánkirályt. Bőgtem rajta... :shock: :D

Kép
Kép
bondi

Elfelejtettem: Henka, leírnád a baconos-sajtos süti receptjét? Jól hangzik... :wink:
köszi!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok! Csak bekukk, de mindjárt mennem is kell, mert ma megyünk a hiperszuperbe, tudjátok. Ha apa fel bír kelni, szegénykém! Már ébresztgetem egy ideje... :)

Ibm- remélem tényleg nem influenza! Jobbulást kívánok! Igyál sok meleg teát! :wink: Ne aggódj a gyogyi-csökkentés miatt, egész biztos már egy jóideje nincs is rá szükségetek! Erős a babucid, tuti hogy nem lesz semmi gond! Szorítok!!!

Kike - nálunk horror az a munkanélküli kp, hosszú-hosszú órákat kell melegben, büdösben, rondán köhögő és had ne soroljam milyen emberek közt eltölteni. Néha még ülőhley sincs! Remélem nálatok jobb a helyzet. Én tavaly februárig voltam pár hónapot munkanélkülin és ha jól emlékszem akkor 42 ezret kaptam, de ez mindenkinél változó, mert az előző jövedelmekből kalkulálják ki. Remélem azért nem kapsz kevesebbet mint a GYES :!:
Az ovi miatt meg ne aggódj! Bár biztos nehéz lesz otthagyni Kristit, de gondolj arra hogy végre lesz egy kis időd magadra és kényelmesebben tudod majd végezni az otthoni teendőket is. Becsüld meg ezt a pár hónapot... nemsokára kezdődik előről!! :D :wink:

Bondi - köszi a bíztatást, rám fér! :) Megpróbálom megszerezni azt a filmet, kíváncsivá tettél!
Vendég

Hm... próbáltam föltenni egy másik képet, de nem jött össze. A régi meg eltűnt. Igazi zseni vagyok! Vagy mi?!?! :shock: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Háát, Ibm mélyen együtt érzek veled...

Tegnap ablakot pucoltam, és azt hiszem alaposan odatettem magamnak...

Ugye idebenn meleg van, odakinn pedig hideg...
És ha kinyitom az ablakot, pont a kettő között állok... :twisted:

Tehát most nagyon fáj a torkom, a lábam, a mindenem...
Meg tüsszögök!!
Hát ez borzasztó...

Reggel óta Halls cukorkát szopogatok, ez valamit segít a torokfájásomon.
Nagyon aggódom, hogy ne legyen semmi gond.

Ti most mennyivel csökkentitek a Duphastont?
Nekem már elfogyott, és azt mondta a dokim, nem kell több.
Bízom benne, hogy valóban így van, és nincs szükségem rá.

A hétvégém nagyon zűrös volt, mert elvállaltam a kicsi lányomnál a suliban, hogy kimegyek velük a karácsonyi vásárba. Az oszály készített mindenféle karácsonyi díszeket, és azt árulták. Osztálypénz lett belőle.
Nagyon aranyosak voltak, jól érezték magukat.
Vasárnap pedig beszereztem a 2. kismami gatyómat, ez most egy farmer. Az előző egy fekete szövetnaci, de már mindíg azt hordtam, és muszály volt mégegyet vennem.
Háát, nem volt olcsó....
Annyira sokan voltak mindenütt, szinte úgy menekültem haza. Amúgy sem bírom a tömeget, de most kitettek magukért az emberek!
Fagyiztunk. Ez az egyetlen kaja, ami jólesik. Ti hogyan vagytok ezzel?
Egyszerűen semmit sem tudok jóízűen megenni. mindentől émelygek, és kavarog a gyomrom. Már alig várom, hogy elmúljon az első három hónap, akkor talán könnyebb lesz.
Vendég

T. Maria!

Hát akkor neked sem jobb a helyzeted,gyógyulj meg mihamarabb!
Sajnos néha én is kiszaladok polóba a teraszra,kiviszem a szemetet! Nem vagyok normális! :oops:
Amúgy meg úgy vigyázok,pl. a kocsiba ha nem térdig érő kabátba megyek viszek magammal pokrócot a fenekem alá,hogy a hideg kocsiba nehogy felfézzak!
Biztos,hogy nem influenza,de remélem nem leszek lázas!
Majd azért megkérdem a dokit,hogy mi a teendő ha valami van,pont így az ünnepekre izgulhatok majd de jó lesz! :cry:

A Duphastont ma beszéljük meg,de a múltkor azt mondta,hogy 3 nap alatt leállítjuk,most 3X1-et szedek,holnap 2X1 és holnapután 1X1 és kész!
Kicsit durván hangzik nekem! Tegnap felhívtam egy barinőmet neki is így csökkentették és nem volt semmi!
Van egy egészséges 11/2 éves kisfia!
Te mennyit szedtél és miért?
És csökkentettétek vagy csak úgy abbahagytad?

Wera! Köszi a drukkot! Szükségem van rá!
Nektek sok sikert a "szoppinghoz" ! :lol:

Bondi! Szívesen a receptet!

Nincs valakinek valami jó szaftos csirkés receptje?

Kép

Kép
ibm

Nekem csak két dobozzal írt fel, biztos-ami biztos alapon.
Azt mondta, mostanában sok elhalt terhesség volt, segítsünk rá kicsit.
amikor fogytán volt, kérdeztem kell e több,akkor pedig azt mondta, nem. Tehát egyszerűen csak elfogyott. Napi 2-szer szedtem.

Mellesleg én is aggódom miatta, de ő biztosan jobban tudja...
Vendég

sziasztok!!!!

megjöttem a dokitol,volt uh de semmi extra azt mondta minden okés de mivel nem vagyok mai csirke el kell menni pécsre genetikai uh-ra is :?
annyira nem dob fel a dolog de ha kell rajtam ne muljon csak nem legyen semmi baja a babynek.ha igy haladok nálunk nem lesz karácsony,se szaloncukor se csomagolás se semmi :evil:
ugy irigylem azt akinek már kész

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hát bízom benne,hogy nem lesz már semmi gáz!
De nem mi vagyunk az elsőt akiknél ezt csinálják,úgyhogy csak bízhatunk bennük!
Úgy ég a fejem,betettem a hőmérőt,de meg se merem nézni!
Remélem minden rendben lesz!
Most még megeszem a 2. reggelimet,addig benéztem,aztán készülök és elindulok!
Raktam be kekszet meg ropit!
Mindig olyan sokan vannak nála!
Min. 2 órát kell majd ott ülnöm az tuti!

Jelentem a hőm:36,7C :wink:

Megyek készülődni de még benézek mielőtt elindulok!

Kép

Kép
ibm

Ibm, pont egy időben írtunk az előbb, így nem láttam a hsz-od. Szorítok neked, minden a legnagyobb rendben lesz!

És mindenkinek, aki mostanában megy dokihoz!
Nekem csütörtökön kellene, de akkor lesz apáék céges karácsonya, így biztosan nem tud eljönni velem, meg az ünnepek előtti hajtásban megint le kellene passzolnom pár órára Ottót a Nagyiéknak, így lehet, várok még egy hetet.

Roni, a baba minden ajándékcsomagolásnál fontosabb! Ne aggódj, valahogy úgyis lesz majd, az angyalkák biztosan besegítenek :wink:

Tegnap csináltam egy dobozt a kórusvezetőnknek, amibe angyalkákat teszünk majd. A tetjére arany égboltot festettem krémszínű felhőkkel, és szalvétatechnikával rátettem az összes kórustag fényképét, angyalszárnyakkal (na, mire ezeket kivagdostam az összes tollaikkal...). Ha sikerül lefotóznom, majd megmutatom nektek.

Kép
Kép
bondi

Wera, küldtem privit!

Kép
Kép
bondi

Köszi Bondi és köszi Mindenkinek a drukkot!
INDULOK!
Jelentkezem ha megjöttem!

Addig is szép napot! :lol:

Kép

Kép
ibm

sziasztok lányok!
Megint bejelentkezem egy kicsit, ha engedi a technika, mert egyfolytában elmegy a net.
Mindenkinek megy a drukk, aki a héten megy dokihoz!
Henka, engem is érdekel a z a masni, ha tényleg nem bonyi!
Wera, kicsit lassan reagálok, de visszatérve az esküvőhöz, ne hagyjátok magatokat, nekünk idén májusban volt, 14en voltunk, persze először mki rosszul volt, hogy miért csak ilyen kicsi, meg hogy ez meg az a rokon halálosan meg fog sértődni, ha nem jön, miért nem lesz menű, mi az hogy mki azt eszik, amit akar, stb., de mi úgy gondoltuk, nekünk kicsi esküvő kell, és hát azért már csak nekünk legyen jó,úgyh legyen már úgy, ahogy mi szeretnénk,aztán nagyon jól is sikerült és mki így is gondolta, aki ott volt.
Ruha ügyben én West Endben varrattam, úgy gondoltam, kicsi esküvőhöz nem kell habosbabos ruha és tök jó lett a ruha, jóval kevesebből kijött, mint 1 kölcsönzés és terveim szerint majd felteszem a vaterárA v vhova, ha féláron el tudom adni, az is jó.
Ebbe a boltban van egyébként 1 nagy könyv teli fotókkal, onnan lehet választani, h milyen ruhát szeretnél, két tök kedves csajszi van ott, ha érdekel, előkeresem a bolt nevét.
Nekem egyfolytában hányingerem van és semmihez nincs kedvem.
Amitől még kivagyok, a mellem kb. annyi centi nőtt, ahány hetes vagyok, remélem ez azért egyszercsak lassul, mert a végén nagyon durva lenne, 40 hét 40 centi,amúgy sincs kicsi mellem.Persze lehet ezen a Duphaston is ront.

Kép
teó

Sziasztok!

IBM-Drukkolok az UH-ra ,no meg a náthád ellen,ami rajtam is elhatalmasodott,most kezdek kimászni belőle,2 napig nem bírtam felkelni,fogytam megint 1 kilót... :(

Megjöttem a 4D-s UH-ról:

Íme a fotó családunk legkisebb tagjáról,aki úgy néz ki,hogy egy HÖLGY !!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Súlya most kb.,vagyis 4 napja volt : 121 g. BPD: 3,8 cm

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197972983.4901.jpg[/img

Kép
orsitigris

A fotó az előbb valamiért nem sikerült.
Íme a kislányunk....

Minden kívánságunk így teljesüljön!Annyira éreztem,hogy kislány!!!!

Nagyon boldogok vagyunk... Kép

Kép
orsitigris

Sziasztok!
Bondikám akkor megy a recept.
Veszel 1 csomag leveles tésztát ,vagy kettőt ha sokat akarsz./fagyasztottat/.1 csomag bacon szalonna,20dkg trappista sajt,3 tojássárgája,a deszka belisztezéséhez liszt.
A tésztát kettévádod,mindkét darabot kinyújtod téglalap alakúra,az egyik lapot megkened tojássárgájával,majd egymás alá lefekteted a szalonnákat .Utána ráteszed a másik lapot és összenyomkodod.Majd először függőlegesen 2cm-es csíkokat vágsz,utána vizszintesen olyan 10cm-ert,/így téglalapokat kapsz./
Sütőpapírral kibélelsz egy tepsit a téglalapokat megcsavarod/olyan lesz mint a csokornyakkendő/,egymás mellé lerakod a tepsibe.
Megkened tojássárgával,reszeltsajtot teszel rá,és megsütöd.Kb 15perc.
Remélem sikerülni fog.Aki nálam ilyet evett mindíg csinálja mert nagyon fincsi.

Ibm:szorítok az uh miatt.Minden rendben lesz.

Kislány:tök ari lehetett a párod mikor a hasadat fogva aludt.

Wera:már csináltam képeket mostmár csak fel kéne tenni.De ahoz már tényleg a sógornőm kell!!

Tegnap vettünk fenyőfát 3 méteres.Biztosan szép lesz,majd vasárnap feldíszitjük,mert hétfőn főzni ,sütni kell.

KépKép
henka76

Teo:most látom téged is érdekel a recept ,próbáld ki megéri.

KépKép
henka76

hahhóóó

Segítség!!! Rókacsalád nálam van........... :cry: :cry:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany

Orstigris:Nagyon édes-gratula-hatalmas gratula!!!! :lol:

Voltam a munkanélkülibe:potyára-álltam egy órát,mire sorrakerültem-de mint kiderült-csak akkor vehetnek fel,ha már leját a gyes:23-án jár le-szerencsére két ünnep között is lesznek-azt mondták 27-én menjek vissza :roll: A gyes nem számit be a munkanélkülibe :shock: csak az előtte lévő munkaviszony:meg kell lennie 180 napnak,nekem 400 van-de hát sz már mikor volt,ki tudja mennyit kapok majd :(

Kislány:sajnálom hogy rosszul vagy-azért próbálj enni egy kicsit,ilyenkor az a legrosszabb ha nem eszel.

Henka:Ti is szép nagy fát vettetek-kérünk ám képet :wink:

Bondi:Hol a fotó a dobozról?? :)

Wera,és mindenki:Köszi a bíztatást,megpróbálok nem frászt kapni az ovodától :wink:
Jut eszembe:Vercsi nagyon örült,ma ünnaplik a karácsonyt az oviban,reggel mikor beértünk,nagyon örült, a csoportban ott volt a fa,alatta a sok ajándék :D Azért örült ennyire,mert ugye most nagycsoportos,de most először nem beteg a karácsonyi ünnepélyen,eddig mindig ilyenkor betegedett le,így nem tudott ott lenni,mikor tartották,de most igen :lol:

Ibm:még nem jöttél meg?Nagyon drukkolok :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?