Aki fel akar készülni a gyerek betegségére, ugorjon fel egy hullámvasútra. Most boldogan rohangál Nati, viháncol. Két órával ezelőtt bömbizett, hogy rosszkedvű, fáj ez meg az. Semmi gyógyszert nem kapott a kettő között. Ma már többnyire lázmentes és aludt rengeteget. Meg már evett is egy kicsit. Bár etetni kellett, amit azért nem szoktam.
Hogy holnap mi lesz, fogalmam sincs, ahogy látom, az sem jósolható meg, hogy pár óra múlva mi lesz, hát még egy egész nap.
Ilyenkor ráadásul sokkal anyásabb. Robi jót nevetett, mert ahogy a konyhában voltunk tettem-vettem volna, de mindketten addig ordítottak, amíg fel nem vettem őket. Mihelyst megpróbáltam leülni vagy vmelyiket lepasszolni, jött a tandemüvöltés röhögéssel színezve. Az én kis életem párja tudja, hogy dobja fel még jobban a derűs pillanatokat.
Szabi megkezdte a rendes kajás önálló hozzátápiját. Sült csirke nagy répákkal és rizzsel. Csak kíváncsi voltam, mit csinál a hússal, olyan jó borsónyi puha csirkecombbal. Simán elnyammogta, igaz beletelt vagy fél percbe. De nagyon élvezte! A rizst azt kevésbé, de még azt is próbálta felszedni. Meg a répára is kiakadt egy kicsit, mert amikor összenyomta, nem tudta felszedni egyáltalán. De jó volt, ahogy megpróbálta felnyalni az etetőszék tálcájáról.
Kris,
Akkor csak fél nap különbség van manóink között. Szerintem szerencsés vagy, hogy sikerült. Nekem biztos nem jutna eszembe elvetetni.
A virsliben ízfokozó van, ha hozzászokik, uncsi a főzelék.
Pann,
Boldog 10-est kívánunk!
Az orrszívót minden alkalommal átmosom folyó vízzel. Sokkal gyorsabb frissen, mint állottan. A gyerek meg már amúgy is ordít.
A héten először fertőtlenítettem ki, vettem gyógyszertári fertőtlenítőt. De egyetértek Ságival, nem sok értelme van, csak kellett valamit csinálnom.
Nanica,
Linusnak pusszancs a 8. hófordulóra!
Az AB-től is lehet kiütése, legalábbis dokink mondta, Natinak még nem volt. A hasmenés azért eltartott egy darabig, amíg rendeződött nála. Egyébként is hajlamos rá.
Mágnesből vannak azért elég erősek is, és számít, hogy hova kerül. A konyhai foganytyúk nálunk elég csúszósak, azok feladják a leckét most is, Nati nem tudja kinyitni őket, csak a szekrényeket.
Dana,
A lázat nem volt nehéz lehozni, csak a lent tartással voltak gondok.
Sági,
Attól tartok, elkiabáltam a rácsot.
Van, de nem találok egy kütyüt hozzá. Így nem lehet mozgósra rögzíteni, csak a hosszát változtatni. Kaptuk, soha nem használtuk. Tescoba lehet, hogy elbarangolok holnap. Akció ide vagy oda, kell egy kis kikapcsolódás.
Ágiboldi,
Nincs egy nagyszülő, aki felvehetné a GYESt? Ha már egyszer neked gonosz módon nem jár.
Lora,
Én 40 fölötti lázat még csak lázmérőn se láttam eddig. Pedig én könnyen belázasodok, csak nem megy magasra.
Mazsi,
Szabi csak kenguruban utazik, de ő karcsú.
A kabát alá veszem, miután rajtam lóg, adom rá a kabátját. Az enyém csak a feneke alatt van bekapcsolva és reménykedek, hogy nem fázok meg. De eléggé leizzadok még az ő súlya alatt is, (8.3), úgyhogy azért ez nem olyan veszélyes nekem. Ő meg jó melegben van.
Kendőbe viszont simán belefér egy nagykabát.
Május,
Ismerősi körben elég sok gyerek utálja a Sinlacot, úgyhogy nem Kele az egyetlen.