Új privát üzeneted érkezett!

Bizony, bizony, a remeny hal meg utoljara.... :lol:

Panda, probaltam kepet feltenni, de nem fogadja be a fajlt. Sajna. De itt egy internetcim:

ez a barna a kicsi.... barnamedve

http://www.lindex.se/Products/Product.a ... wView=true

es ez a bezs a nagyobb, amit majd 1-2 honapos koraban fog magara olteni... jegesmedve

http://cgi.ebay.de/H-M-Baby-Winteranzug ... otohosting

Mara bucsuzom, mert ugyebar megint egy hettel idosebbek lettunk (kismamik nonek, meg nem mamik kozelednek a teherbeeses idopontjahoz :lol: )
Kép

Puszko mindenkinek :!: Krisz, hetfon jovok :!:
katavirag

Ma megint volt pocófájás nálam.Olyan menziszerű...de nem tart túl sokáig..ált 15-20 perc.Jelentsen jót! :wink:

Kép
vizkriszisback

Krisz :!: Pandáék mindent tudnak hidj nekik!szerintem is korai,nekem is csak azért volt kétcsíkos mert ikermakik!ott lesz Alex!Nyugi!
Kis szupi a szoba de gondolom kék vagy zöld lesz :D
Katavirág Te vagy az én spanom,én is rá vagyok kattanva a jelmezszerű ruhákra,annó voltunk egy boltba és ott volt egy újszülöttre való párducos kezeslábas,füllel ,mancsal hát megzabáltam de apa nem engedte megvenni,na azóta hajkurászok ilyeneket de még nem találtam :D
Julika :D

lanyané

Apaccsalád jól van csak dolgoznak meg a net sincs mindíg,üdvözölnek Mindenkit!

lanyané

Kép

Tettem fel pár képet, hogy ne itt foglaljam vele a helyet :D

http://www.babanet.hu/album/index.php?own=1&album=14421

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis nagyon édes Zsombika :wink:

lanyané

Örülök, hogy Apacsék rendben vannak :roll:
Üdvözlöm őket és vigyázzanak Egymásra :)

Kép
kis-csillag
Tököl

jajjjajjjaj valakihez küldhetem rókakomát :?: alíg értem ki a wc.-re sugárba okádok :oops: bocs a ronda kifejezésért és örülök is,hogy végre állapotos vagyok,de ezt nem gondoltam hogy ez ilyen gonosz ez a róka :oops:

lanyané

Kata,
Nagyon cuki rucik lesz egy picuri macid :wink:

Kis*,
Nagyon édes a kis kukacos mekkorát ásít :D

Lanyané,
Hozzám ne küldjed de megértem hogy milyen rossz gyakoroltam 17 hétig :? Szerintem Krisz legyen az áldozat :lol:
Vendég

Sziasztok!
A férfi meddőség topicból jövök és még elég "zöldfülűnek" érzem magam a témában (remélem mradok is :lol: )
Lenne viszont pár kérdésem, örülnék, ha tudnátok tanácsokat adni.
Csütörtökön volt a punkcióm és a rengeteg tüszőből 10 petesejtet nyertek, amiből már 7 szépen meg is termékenyült és még a továbbiakra is számíthatunk. (mindez ICSI-vel). Egyébként a férjem 5 milliós spermái miatt vagyunk lombikon..
Az embriókat csak kedden kapjuk vissza, blasztocisztaként.
A félelmeim:
1. Lehet, h hiperstimus vagyok, mert rengeteg tüszőm volt és csüt. óta eléggé fáj a hasam. (más tünetem nincs, csak a fájó "labdahas") Azt mondta a dokim, h ha hétfőn is fáj, menjek el egy uh-ra és meglátjuk. Lehet, h egy köv. spontán ciklusban teszik vissza, addig meg fagyi..
Mit tehetek az ügy érdekében, azon kívül, pihenek és rengeteget iszom?? Egyáltalán ez a hiperstimu? Vagy normális, h. még mindig fáj a hasam??
2. Olvastam, hogy a blasztó ugyan esélyesebb a tapadásra (hajrá!!), de az ikerterhesség esélye csekélyebb. Ti halottatok erről valamit? (ikreket szeretnénk, de természetesen egy babót is nagyon várunk!!!)
Bocsánat, ha elsőre ilyen hosszú voltam!
Köszi a válaszokat előre is!
dorcsi73

Szia Dorcsi!

Először is gratulálok a sok szép tüszőcskéhez, és az osztódó sejtecskékhez :wink: Ügyesek voltatok!

A punkció után mindenkinek "fáj" valamilyen szinten a pocakja, valakinek erősebbe, valakinek gyengébben, itt nagyon sokan közülünk úgy mentünk transzferre, hogy fájt a pocónk, és a transzfer előtt úgyis megles a doktor UH-gal.
Pihenés, sok folyadék mellett én még javaslom a fehérjegazdag táplálkozást. Másik fontos dolog, ne idegeskedj, az orvosod úgysem fogja elvégezni a transzfert, ha olyan körülményeket talál, de szinte mindenkinél van valamennyi szabad hasi folyadék.
Az is lehet hogy ez nem hiperstimu, meg is mondom miért..
A hiperstimu többnyire akkor fejlődik ki, ha a kívánt terhesség létrejött, nálam ez volt, de az sem volt rossz, annyi hogy feszült a poci, semmi más.
Egyszóval: Teljesen normális, hogy még fáj a pocakod :wink: :wink:
Pihenj, egyél igyál finomakat, gondolj sokat a gömbőckékre, s meglásd minden rendben lesz :wink:

2. blaszto: mindenkinek más a véleménye.. ha az orvosod ezt tartja számotokra megfelelően, és Te megbízol az orvosodban, akkor hidd el rosszat nem akar :wink:

Gyere gyakrabban bátran :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dorcsi,
Én is túlstimus voltam. Óriási hasam lett kb. 6 hónapos terhesnek felelt meg és iszonyatosan fájt. Amúgy lehet normális is ennyi tüszőnél is. Mennyi petesejted lett? Napi 4 liter folyadék minimum egyél túrót napi negyed kg nekem segített sok húst abban is van fehérje bőven. Blasztónak tényleg jobb a megtapadásra az esélye de szerintem ott is annyi esély van az ikrekre mint egy 10 sejtesnél de az tuti hogy nem kevesebb. Amúgy a túlstimu is emeli az esélyt a megtapadásra. Nekem nem maradt el a beülti mert kockáztatósabb fajta a dokim igaz borzalmasan éreztem magam de megérte és hálás vagyok neki.
Vendég

Pandácska: 87 nap van közöttünk :oops: :lol: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszönöm a gyors válaszokat, sikerült valamennyire megnyugtatnotok! :lol: (ugye stresszelni sem jó ilyenkor..)
A vízivás melett nagyon sok fehérjét is eszem, sajna túró tejföl száműzve vannak az életemben, de helyettük sok sajt, joghurt, tej, banánturmix került az étlapra.
A blasztot sztem kizárásos alapon döntötték el, mert a 3. nap vasárnapra esett volna, akkor meg nem dolgoznak.
Azért reménykedem benne nagyon, h kedden visszakapom őket és mindkettő meg is tapad anyucijuk hihetetlen vastag nyh-ban:-)))

Nektek pedig nagy-nagy gratula, hogy már itt tartotok!!
Próbálok visszaolvasni és képbe kerülni :)
dorcsi73

Hali!

Lanyané
Ide küldheted a rókát...alig várom. :D

Kis
Nagyon fotogén a kis Zsombor. :D

Én reggel 37,4 :lol: voltam.Nem vagyok beteg ne izguljatok! :D Csak ha 8-ig alszom, ilyen szép a hőm.Azaz rég volt már ilyen szép.Az előző lombikkal sem volt asszem progi ide vagy oda.

Kép
vizkriszisback

Szia dorcsi drukkolok,amúgy én 5napra rá kaptam vissza őket mondjuk azthiszem 8sejtes volt mind a 2 csöppöm,és most ikreket váro!hajrá!!! :wink:

lanyané

mit rontottam el a vonalzóval :twisted:

lanyané

Kris már nagyon küldöm,ki kellett a plusból is jönnöm mert azthidtem összehányom magam :oops:
lanyané

Szupi hír Lanyané!! Köszi!:lol: Most aztán valóban megnyugodtam :)

További szép napot Mindenkinek!

A nagy nyugalmamban összedobtam egy kis fehérjedús ebédet, tejszínes-mustáros-mézes csirkét krumplipürével..Hozzá 1,5 l víz :shock:
Remélem a hasfájást is hamarosam múlasztja.
dorcsi73

Sziasztok lányok :!:

Sajnos nem volt nettem ezért nem voltam,de láttom mindenki jól van ennek nagyon örülök.

lanyané! :D

Gratulálok az ikrekhez :!: :!:
Mi a héten vagyunk 7hetesek,tegnap láttam a babómat,annyira jó volt láttni a kis szívmüködését :!: :D

Már te is láttad az ikrekét ugye?

Szia dorcsi :!:

Gratula a sok tűszihez! Semmi stressz idegeskedés,már most beszélj hozzájuk,én is azt tettem.
Hidd el érzik :!:

Virág
virág32

Sziasztok!

Virág
Gratula a dobbanó szívűhöz!!! :D Elhiszem, hogy fantasztikus élmény lehetett.

Én a beülti napjától beszélgetek Alex-al. :D Ott az asztalon hason feküdve éreztem:ha ez a hős babó megtapad, akkor Alex lesz mint Alexander the great. Ha lány lesz, akkor is. :wink: :lol:

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt csajok!

Nem szolgálhatok jó hírrel. Hőm ugyan 37,4 , de a teszt egy csíkos. Et után 10 nappal...hát nem túl biztató.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz! Ez még csak a 10. nap!!!! Fel ne add!!! A hőd szupi, gondolj erre!!

Nálam sajna semmi javulás, illetve már nem tudom eldönteni, h mennyire fáj a hasam. Az tuti, h nem normális (alhasam nyomásra, de fölötte is...és nem csak nyomásra..n.rossz érzés:-()
Most már tuti, h holnap elmegyek egy uh-ra, csak nagyon félek tőle, h emiatt kedden nem kapjuk vissza a kis blasztocsztáinkat:-(((( Borzasztó lenne:-((
Pandácska! Neked hogyan fájt a hasad? Mennyire voltál rosszul??
Szerintetek van esélyem arra, h fájdalommal együtt beültessék őket?
Bocsi, ha kissé tudatlan vagyok...
Kellemes 3. Advent vasárnapot!!:-)
dorcsi73

Dorcsi

Még nem adom fel.Lehet Alex csak későnérő típus. :lol:

Neked meg jobbulást!Továbbra is tartsd be a táplákozási előírásokat!Reméljük megszűnik keddre a nagy fájdalom és semmi akadája nem lesz a beültinek.Én ehhez nem tudok hozzászólni, nekem csak 6 petesejtet szívtak le és nem fájt utána a hasam különösen.

Kép
vizkriszisback

Krisz,
Ez max annyit jelent hogy nem ikreket vársz és nem olyan gyorsan ágyazódik be pici. SIMÁN LEHETSZ BABÁS!!!!! A fiúk amúgy is lustábbak :wink: holnap vérvétel?
Vendég

Holnap vérvétel igen.Azért holnapig mi is bízunk. :wink: Túl optimisták vagyunk ahhoz, hogy másképp tegyünk. :D
A többi jel még mellettünk van:erősödő mellfeszülés, magas hő, piri közeledtét jelző pattik nincsenek, azok a fura pocifájások mostanában(ma még nem)...

Kép
vizkriszisback

Krisz!

Bocs hogy beleszólok. Nekem a beülti után a 14. napon is nagyon kicsi vokt a HCG-m, ha jól emléxem 75. Szóval a 10. napon a teszt tök nega. És......pocaklakóm van. Akkor tessék feladni, ha a vér HCG is nega! DRUKKHEGYEK!

Pusszancs!

Gina
Vendég

Gina
Köszi, hogy írtál.És örülök, hogy nektek sikerült!!!Sok boldogságot a babavárásban és majd a babóval idekint!!! :D

Csajok
Kit mikor hívtak visza vérvételre?Hanyadik napon leszívás vagy ET után? (Nem tudom minek kérdezősködök :oops: ...az én eredményemen ez sem változtat...az kiderül holnap.)

Pandus
Hát ikrek biztos nem leszne...de arra most nem is számítottunk. :)
Te hogy érzed magad?Tudsz aludni a nagy pocódtól?

Kis*
Érzed a mocorgást? :D

Kép
vizkriszisback

Krisz,
ET+11. napon volt vérvétel ET+10. napon pozitív volt a teszt de nekem magas volt a hcg-m szóval azért mutatta ki ilyen korán. Dorka gyorsan beágyazódott az tuti mert éreztem őt :D Megvagyok aludni tudok szerencsére :D
Vendég

Krisz!legyél is optimista az kell most Alexkának :wink: nagyon nagyon szorítok holnap a vérvételen,engem 14nap múlva hívtak vissza,de én elmentem 10napon,de tudod mindenkinek máshogy van ,más értékek.
G79 gratula a babóhoz :D
Dorcsi nyugodj meg és mondogasd magadnak ,hogy minden rendben lesz visszakapod őket,és meg is maradnak :D mindketten :wink:
szia Virág,örülök neked :D ugye milyen jó volt látni a pulzálást :lol: én apát is behívtam nézze meg,úgy örült,én is 7hetes vagyok :wink:
mostmár nem csak reggel vagyok szarul hanem egész nap :oops: mostmár enni sem nagyon bírok mondjuk az nem baj mert még a végén malacka leszek :D :oops: :lol:
lanyané

nem tudom mi van össze vissza bénázok a vonalzókészítéssel :oops:

lanyané

Csajok tudtok valami olyan dolgot mik utalnak a baba nemére,mondjuk nálam mégnehezebb lenne megsaccolni,de olyan kiváncsifáncsi vagyok :oops:

lanyané

Gina: látom, szépen növögettek :)

Krisz: igen, bár még kis határozatlan és lusta, de már mindennap érzem, és mondhatni nagyon szokatlan :D

Dorcsi: nekem pl nagyon fájt a hasam még 1 hét múlva is..
Gondolj bele, ott mindent átszúrnak ám!
És attól is függ szerintem kinek mekkora a fájd. küszöbe :)

Lanyané: én abszolúte nem voltam rosszul, nem is hánytam :oops: fiam lesz :lol: :lol: Nálad még korai, hiszen ikrek, magasabb a hormonszint :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszi a megynugtató válaszokat!!
Lanyané sajnos nem tudok módszereket. Különben milyen neműeket szeretnél?
Igazad van Kis-Csillag, biztos mindent megbolygattak ott bent..Jó, h olvashatom a ti tapasztalataitokat is!
Egyébként nagyon pozitív vagyok és tudom, h sikerülni fog! :lol:
dorcsi73

sziasztok!

krisz: mennek a drukkok+++++

kata: mi újság?

kis *: grat a kisfiúhoz. :wink: szép ruci.

hanna: remélem csökken a hcg.

kismamik: hogy vagytok?

dorcsi: drukk++++

virág: gratulálok :wink:

mindenkinek mennek a drukkok++++

rólam: holnap be kell mennem uhra a kaáliba. a doki megnéz, hogy minden rendben van-e.

katica
katica30

Lanyané,
Vannak mesék, hogy ha hánysz akkor lány ha nem hánysz akkor fiú. Ha édeset eszel akkor lány, ha savanyút akkor fiú. Ha csúcsos poci akkor fiú, ha kerekebb akkor lány. Ha magasabb az Afp akkor fiú, ha alacsonyabb akkor lány. Ha szép az arcod terhesség alatt akkor fiú, ha csúnyább(patik stb) akkor lány stb. stb De nincs ezeknek alapja mert nekem csúcsos volt a pocim és az arcom is szép maradt savanyút kívántam ezek fiúra utalnak mégis lányom lesz :D a hányás meg az alacsonyabb Afp mondjuk igaz rám de nem hiszek ezekben mert rengeteg ellen példa van. Nálad meg amúgy is érdekes az egész hiszen kettő babád van :wink: nekem annyit mondott anyum hogy a lányok sokkal virgoncabbak pociban ő mindig tudta ki van a pocijában pedig akkor még nem volt uh. Az igaz hogy Dorka extra hamar jelzett nekem és sokat mocorog, de szerintem ez se tuti módszer. Szóval marad az uh :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pattik: nekem a hátam tele van és sajna az arcom sem kímélik, de szerencsére csak időközönként, a AFP inkább az alacsonyabb felé közelít.. Nekem fiam lesz és Pandussal ellentétben Zsombi nagyon-nagyon lusta!!! :lol: :lol:
Lanyané :wink: egy fiú egy lány is lehet Nálad a felállás akár, majd kiderül időben :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Na jó éjszakát mindenkinek!Holnap majd csak este jövök.Pusszantás! :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Krisz!
Nagyon drukkolok,remélem jó hírekkel jössz!!!!!
Dorcsi!
Biztos minden rendben lesz,nekem is nagyon fájt a pocim,szerintem ez normális,pedig nekem kevés petesejtem volt.Drukk!!!!!!
Vendég

Krisz!

Nagyon szorítok Alex babának! A "tüneteid" nagyon okésak. Várlak a jó hírerrel!

Dorcsi! Nem voltam hiperstimus, de ugyan úgy rettegtem, mint Te. A doktorod biztosan érti a dolgát, nyugi. Hová jársz?

Lanyáné! Átengedem elsőbbséget élvez Krisz, majd Ő továbbküldi nekem pár hét múlva rókakomát.

Kis*! Én nem tudtam megnézni Zsombi babát. Pedig de jó lenne!
estike66

Dorcsi - nekem is nagyon fájt a hasam, még be is lázasodtam a beültetés után, és sikerült. nagyon sokat szenvedtem, komolyan aggódott értem dr. bácsim. Próbálj megnyugodni!!!!!! Fél siker hidd el! nagyon drukkolunk neked!

Krisz - remélem hamar jelentkezel a vérvétel után, kiváncsian és izgatottan várunk mindannyian!!!!

Nálunk is nagy a mozgolódás odabenn!!!! Apukája ugyan próbálkozik, de sajnos még nem érzi a rugdosásokat! Pedig becsülettel tapasztja fülét, kezét a pocakra, még a szájával is hallgat néha, de próbálom bíztatni, hátha ez lesz a pici karácsonyi ajándéka, hogy akkor már nagyobbakat rugdos, azért, hogy apuka is hallja. Én rettentően élvezem!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!!!! :)

Krisz!!!:)
nagyon nagyon nagyon szorítok neked a mai vérévtelhez,nagyon izgulok érted!!!Kezem lábam x-ben!!!!!

Katica!:)
Mirike nov.19-én született!lassan egy hónapos lesz el sem hiszem nagyon gyorsan telik az idő

Jövök és olvasgatlak ám benneteket!!!!:)csak időm nincs nagyon válaszolni,de ami késik nem múlik!Remélem nem haragszotok...

Magunkról:
ma megyünk első tanácsadásunkra ,én nagyon izgulok, hogy mi lesz,mert Mircsike elég akaratos,és hisztizik ha nincs cici-amit cuminak is használ, mert még nem akarom cumiztatni....izgi
Ha nem gond rakok fel két képet a szülés követő 1 napos láb-állapotomról és utána 1 héttel -8liter/kg vízzel(össz:18kg mínusz).:)
Mirike szépen gyarapszik,már 4,67kg és kb 54cm!de ez majd ma kiderül pontosan
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Vikimi: HÁT ez nem semmi! Hogy viselted ezt a "hatalmas" dagadást?? :shock:
Mircsike Baba pedig nagyon szép kislány :wink:
Drukk a tanácsadáshoz :wink:

Julika: milyen ismerős a sztori.. Én tegnap este mondtam apucinak, gyere tapassz mert mozgolódik a MikkaMakka :lol: :lol:
Majd éreztem mikor moccant, apuka füle pocakomon, jeleztem neki, hogy most érezte-e, mire Ő - Én semmit nem éreztem! :lol: :lol:
Nálunk is lehet karácsonyi ajándék lesz :lol:

Estike: nem értem hogy-hogy nem, pedig babanetes a fotóalbum, na de most megpróbiztam úgy, hogy a vonalzóm alatti www-s ikon alá szúrtam be a profilomnál..
Remélem így már sikerül.. :wink: :roll:

Rólunk: naponta min. kétszer megy a meccs, bár elég gyenguszkán, de hát lusta.. Mint az anyja :lol: :lol:
Ma megyünk fogorvoshoz, jújj de nem kívánom már, de muszáj, hiába minden praktika, romlanak a fogaim, pedig a lombik előtt teljesen rendbe tetettem.. :shock:
Holnap reggel meg UH-ra megyünk ide Zegre, meg kell nézni a vesetágulatot, mert a 4D-snél ugye nagyon nagynak mérték be /1,41cm-nél nagyobbacska/ és ott azt javasolták, hogy ne várjanak az itteniek vele január 3-ig, hanem igenis figyeljenek oda rá.. Nem mondom, örülök, hogy látom a Baby-t de most annyira lustán indul ez a hét, hogy sehova sincs kedvem menni :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk.

Vikimi,
Hát jól nézett ki a lábad! :wink:

Krisz???
Vendég

Olyan balga vagyok.. Sőt egész egyszerűen hüle..

Lanyané: tőled szerettem volna megkérdezni, van katalógusod a homeós cuccokról?? :lol: :lol: Szeretném megtudni melyik az a golyócska, amelyik a zsibbadásra jó, mert ma éjszaka már zavarta az álmom is, reggelre meg akkora lett a két kézfejem mint apukáé :lol: :lol:
Próbáltam a Boiron oldalán meglesni, de nincs fenn :( :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

Vikimi!
:shock: :shock: :shock: micsoda mammutlábak :lol: ...mi vár ránk? :D
Ez a kiscsaj tüneményes!
Kis-csillag!
Akkor egy kalappal mára!
Julika!
Hű,mindjárt félidősök vagytok :shock: ...rohan az időőőőőőőő,pedig sosem lesz január :oops:
Estike!
Ti hol tartotok? :oops:
Vendég

Kis*,
Ujjzsibbadásra írnak golyót:

Bovista 9 CH 1-2*5 golyó vagy Magnesia Phosphorica 9CH 1*5 golyó
Mi sok mindenre homeopátiát használunk a gyerekdokink is homeos lesz.

Viki,
Hú milyen lábak :shock:
Vendég

Panda: KÖSZÖNÖM!!
De akkor is használ, ha nem csak az ujjam zsibbad? Bár az a legkifjezettebb.. Gyűrűt már nem merek felhúzni :lol: :lol: Sajnálnám levágatni :lol: :lol:
Mostanra visszament eredeti méretébe /mármint a kezem/ de reggel.. Azt hittem nem tudom megfogni a bögrét..

Amúgy én is rá akarok szállni teljesen a homeóra, Chorizalia és Homeogene már mindig van idehaza :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Ha így bedagad a kezed akkor a Bovista lesz neked jó azt pont erre írja. Mi megfázásra allergiára most szülésre is homeost használunk :D örülök hogy találtam, ilyen gyerekdokit is aki nem gyogyival tömi majd DuDorkát hanem alternatív dolgokat is megpróbálhatunk.
Vendég

Kis*! Bizti én vagyok a béna.

Neked és Julikának ezek szerint egyszerű lesz apát karácsonykor valami felejthetetlennel meglepni.

Nyulasz! Mi sehol sem tartunk. Illetve épp htvégén volt pé-m, és hát apa itthon volt és hát kicsit belehúztunk (pirulok), sosem lehet tudni alapon. Január elején derül ki, hogy lesz e fagyibabás beülti. Pajzsmirigy értékem függvénye.
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?