Új privát üzeneted érkezett!

BETTI!!!!
GRATULÁLOK!!!HURRÁ-HURRÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te figyu,az nem lehet,hogy a te babádat érezted meg és nem az enyémet???? :wink: :wink: :wink: :wink: Azért légyszives legközelebb is tájékoztass a megérzéseidről!!!

Kata!
Itt vagyok!!Aranyos vagy,hogy hiányolsz,ha nem vagyok 1 napot. :wink: :wink:
Igen már csak mi vagyunk,de nem baj őszre gyúrunk.A vikim is novemberi. :lol: :lol:

Magi!
Örülök,hogy mostmár mem vérezgetsz.Azért pihizzél!!

Lego!
De jó,akkor a két ünnep közt meg lesz Hédi baba.Gondolom,hogy minden oké,mert máskülönben a doki másképp beszélt volna.Ha jönni szeretne akkor jöjjön nem???Vagy te hogy szeretnéd?Januárra?

dodó!
már nem sok van hátra és utaztok!!Vigyázz magatokra!!

borsika!
Néha olyan jókat mosolygok az üzieiden. :lol: :lol: "viszereimre"
mint a nagyanyám :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Örülök,hogy jól vannak a gyerekek.

Sajna nekem meg fog jönni van 1 olyan érzésem.Nem sokára megyek piacra majd később jövök.5-re meg megyünk szülinapra,de majd bekukkantok.

Kép
Kép
a.ibici

Hú, csajok, mennyit irtatok míg nem voltam!
Jól sikerlt tegnap a céges vacsi! Degeszre ettem magam. És még ajándékot is kaptak a dolgozók...de a barátnőik, asszonyaik is valamiylen szinten, mert 2 személyes ágynemű garnitúrát kaptak...nagyon szupi!

Hát igen, holnapután utazunk!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira várom!! Remélem nem lesz semmi gond az utazással! Most már csak bőröndöt kéne pakolnom!

d.dodó

Ja, azt elfelejtettem irni, hogy otthonról is tudok majd irogatni, de nme ilye sűrűen....van bőven program, meghát igy 8 hónap után a család az első!! :) De majd mindenképp megpróbálok jelentkezni, főleg doki után!!

d.dodó

Lefotóztam a képeket,vagyis csak párat...így nem a legszebb,de azért látható.:)

Kép
Kép
Kép

Ibici
Én azért megvárnám a januárt. :? Még nagyon picike Hédi és 4 héttel előbb szülni....remélem hallgat az anyukájára. :D
Vendég

Lego!Nagyon édes Dorka :lol: Hol csinálták a képeket?Beszéld meg Hédivel,hogy januárig maradjon a pocidba az még 3hét annyi azért kell.Nem?

Ibica!Hajrá őszi babucik :wink: :wink: Remélem Viki a 7.szülinapján már nővérke lesz :wink:

Nekem tuti október vagy novemberi babám lesz mert a Zsombor név nagyon tetszik és novemberbe van :roll: Szóval akkor az tuti kilőve.Apa megint megy Svájcba 1hétre :cry: Bár most nem bögök meg semmi ilyen csak elöször volt szörnyü :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lego!
Nagyon szép kislányod van!Bízzunk benne,hogy Hédi szótfogad az anyukájának :wink: :wink:

Kata!
Biztos örülne Viki egy kistesónan akkoris,de szerintem már most is nagyon szeretné :( :(

dodó!
Egészségetekre a vacsit !!:wink: :wink: Ezek szerint akkor jólérezted magad nem volt émelygés :lol: :lol: :lol:

Én fini csülkös bablevest főztem+palacsintát.Jól sikerült :wink: Aztán meg gondolkodni kell mitől van a plusz kg-ok rajtam :wink: :roll: :roll:

Kép
Kép
a.ibici

Ibica!Ahogy elnéztelek én nem láttam plusz kg-at :wink: Barnázol még?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

MA vásárló körúton voltunk, vettem magamnak egy kismamanadrágot, meg kétfölsőt, abból az egyiket anyutól kapom karácsonyra.
LE is fényképeztem mindjárt felteszem ide.

Én jól vagyok, semmi tünet, csak álmosság.

Kcsit elfáradtam a nagy menetben, de azért jó volt. Voltam reggel körmösnél is, azt is lefényképeztem. Aztán meg elmentünk a nagynénémhez mert anyuékkal közösen disznót vágtak. Ettem nagyon fincsi húslevest, de a szagokat alig bírtam elviselni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szóval, ez a nadrág az egyik felsővel.
Kép

ez a másik felsővel
Kép

Ez pedig a körmöm

Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!!
Hát ma elég ramatyul voltam... egész nap émelyegtem, és hányingerem volt, igazából semmit nem esett jól ennem...pedig éreztem hogy éhes vagyok. Két fél hányinger elleni gyogyit is be kellett vennem, na, attól meg nagyon elálmosodtam! De egy fél óra alvás is jót tett, csak akkor meg nagyon fejfájósan ébredtem! Szóval ez nem az én napom volt!!! Remélem a hétfői utazós napon nem leszek ilyen ramatyul!!!

d.dodó

Kata!
Még igen sajnos.Addig amíg kedden nem jön meg ez így is marad.Ha csak.........,de abba már nem is merek belegondolni.

Gabi!
Csini vagy és,hogy már látszik a pocid ..........:wink: :wink:
A színes fölső nekem jobban tetszik,de a másik csini alkalmi ami most majd elkell.

dodó!
Kitartás!!Már nincs messze a 12.hét.Vikivel én is addig voltam rosszul.Szerinted megtudják majd most mondani a nemét a kicsinek az UH-on?Egyébként én lányra tippelek.

Többiek merre jártok??????????????????????????????????,

Kép
Kép
a.ibici

szia ibici!
én vagyok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia!
Épp most értem vissza a Vikit vittem a szülinapi zsurra a Mc-ba.Majd 8-ra kell mennem érte.Hogy van a legkisebb kismami? :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici igena a szines az jobb, a másikat inkább az ünnepek miatt vettem.

Kép

gabi1

betti hogy van a boldog kismama?

Kép

gabi1

Gabi!Csini vagy :wink: Szerintem is a szines felsö jobb.Gyreköcökröl is rakj már fel képet.Olyan kiváncsi vaygok rájuk :oops:

Ibica!Ne keseredj el ősz a mienk :wink:

Dodó!Kitartás nem sokára elmulik.Amúgy nekem is ilyen volt az elsö idöszak és én nem híztam hanem fogytam :? Holnap után indultok de jó lesz nagy öröm a családnak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata este apa beszkenneli a képeket amik most készültek az oviba, és utána majd felteszem

Kép

gabi1

hát köszönöm kérdéseteket de olyan furi a rékával semmi bajom nem volt 8 hétig most meg émelgek minden evés után kb. 1 órát
ugye nem baj ez?cicim sem túl érzékeny

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti de hogy baj. a cicim mostanában lett annyira érzékeny hozzá sem lehet érni.

Kép

gabi1

Betti!
Nem hiszem,hogy baj lenne sőtt.Így van rendjén :wink: :wink: 2 egyforma terhesség nincs!!!Lehet,hogy ő kisfiú és azért más a tüneteid :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Betti!Minden terheség más.Nyugi!!!Apának elmontad?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

hát észre vette
azért nagyobb a cicim mint szokott lenni
alapba szinte nincs is most végre valami látszik
de nem feszül meg semmi
igen tudja de nem mer örülni majd a doki után

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!!
Hát még mindig fáj a fejem....de remélem ha alszom, elmúlik. De párom is panaszkodott, hogy nincs igazán jól. Remélem nem egy vírus készl kitörni igy utazás előtt rajtunk!

a.ibici!
Hát nem hiszem, hogy 11 + 1 hetesen látnák a nemét. Én is amugy azt várom, hogy eljöjjön az a bizonyos 12. hét. de pont mondtam a páromnak, hogy ugye azt mondják a 12. hét felé haladva szünnek a tünetek, hát nekem eddig sosem volt ilyen rossz, mint ezen a héten! Na, de reménykedjnk, hogy múlóban, és hétfőn nem lesz semmi gáz!!!

Gabi!
Jók a rucik...nekem is amugy a színes felső jobban bejön ;) Szerintem jobban áll neked! És a körmöd is szép!

Betti!
Akkor mégsem lesz karácsonyi ajándék, így, hogy rájött a párod!! De nem is az a lényeg, hanem hogy örüljetek neki (de ebből gondolom nincs hiány)!

d.dodó

Köszi lányok

Akkor teszek fel képeket a gyerekekről.
Kép
Kép
Kép

Kép

gabi1

Kép
Kép
Kép

Kép

gabi1

Kép
Kép

Kép

gabi1

Na eldugulok márra, legalább is képügyileg.

Kép

gabi1

Gabi!Nagyon cukik a gyerekeid :lol: Réka nagy huncut.Nem?Látszik a szemén :wink: A nagy lányod meg igazi kisnő :lol: Kis pasiról meg ne is beszéljünk reszkedhetnek a lányok meg a lányos apukák :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lányok!
egyre kevesebb a tünetem a mellem szinte összeesett még mencsi nincs de félek hogy üres lesz a petezsák :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti kérlek ne rágódj ezen, nekem mikor + lett a teszt még a mellem sem fájt. Ne a rosszra gondolj mert ezzel tényleg csak ártasz, ha ennyire félsz inkább menj minél hamarabb dokihoz, hogy megnyugodj, de szívhang nem lesz még , még nagyon picike. Beszélj a dokiddal és kérd hogy adjon neked utrogestánt.

Köszi kata, hát igen. Réka nem egyszerű eset.

Kép

gabi1

Gabi!
Köszi de azért aggódok inkábbmert tegnap hívott a barátnőm hogy üres petezsák van nála így ha nem indul meg a vetélés akkor kiürítik a méhet ez nem tett nekem túl jót.
Nem is mondtam meg neki hogy babás vagyok valószínűleg!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti amúgy én is nagyon féltem, félek hogy minden ok legyen, és mivel nekem aztán semmi tünet nincs, egyedüla cici fájás, de az is jóvala + teszt után kezdett. Így én azt csináltam hogy két naponta vettem tesztet hogy lássam erősödik e a csík. Az utolsót kb 1 hete vettem, de ott már a második csík előbb jelent meg mint a kontroll és erősebb is volt, így kezdtem megnyugodni. ÉS az álmosság is most a 6. hét környékére jött, eddig az sem volt. Szóval ne idegeskedj, inkább pihizz, és a fő a ++++++++++++++++ gondolkodás. Nem lesz semmi baj.
Egyszer megtörtént, most már nem fog. Szép egészséges fiacskád lesz.

Kép

gabi1

Betti most ha lehet ne olvasgass meg ne hallgass ilyeneket,persze tudom hogy ez nehéz, de nyugi nem lesz semmi gond. Ja a másik meg, hogy ilyenkor reggel nekem is tök puha a cicim, estére meg úgy feldagad feszül alig lehet hozzáérni. Szerintem azért mert éjjel megpihen.

Dodó reggel indultok, de jó. Vigyázzatok magatokra az úton, minden készen áll?

Na most megyek megreggelizünk, aztán majd mikor iszom a kávét akkor jövök

Kép

gabi1

Gabi!
Nehéz amit kérsz ő a legjobb barátnőm!
Minden nap beszélünk és most tartanom kell benne a lelket!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Gabi!
Szép gyermekeid vannak :wink: :wink:

Kata!
Ősz hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neked hamarabb kifog derülni,mert most kb. félidőbe vagy ugye?Mior kellene meg nem jönnie?

Betti!
Nyugi,minden rendben lesz!!!Csak erre gondolj.Tudom,hogy nehéz főleg,ha ilyen sajnálatos dolog történik az ember környezetében.Gondolj arra,hogy te már ezen túl vagy és minden okés lesz most!!!És a barátnőd is mihamarabb újra babás lesz.Olyat olvastam,hogy volt aki rögtön a következő ciklusba újra babás lett.Fel a fejjel a te babócáddal minden oké.Gabi véleményét psztom,ha az megnyugtat menjel dokihoz.Meg látod minden rendben van. :wink: :wink:

Többiek hol vannak???????????????????,

Kép
Kép
a.ibici

Szóval mégegyszer:a Gabi véleményét "osztom"

Kép
Kép
a.ibici

Ibici köszönöm.

Betti értem, akkor csak azt tudom mondani hogy próbáld meg magad elvonatkoztatni, és csak tartani benne a lelket, tudom nem egyszerű, de neked most magadra is gondolni kell, na meg a picire. Más nem jut az eszembe. Szerintem menj el a dokihoz, a legjobb választás, hogy minél előbb megbizonyosodj hogy jó helyen van és nincs baj.

Kép

gabi1

Na nem sokára kész a kaja. Fokhagymás mézes csirkecomb csíkok, rizzsel. Nagyon fincsi.

Ki mit főz ma?

Mi délután még átmegyünk anyuhoz, mert tegnap disznóvágás volt, és el kell menni a husokért, meg hurka kolbászért.
Holnap vizsgázom, 10-kor gyerekgyógyászatból. Kérema drukkokat.

És aztán már itt is a kedd, jaj de jó.

Kép

gabi1

Betti!Nem szabad ilyenekre gondoloni.Én 4hét 6naposan tudtam meg Zsófit semmi jele nem volt kb 6hetesen duzadtak be a melleim és akkor kezdödött a hányingeres idöszak.NYUGI!!!!!

Ibica!27-én kell megjönnie a kalkulátor szerint :roll: Neked mikor nem kéne?

Gabi!Én ma tejszines tepsis krumplit csináltam darálthússal és nyami :P Hogy csinálod a mézes foghagymás csirkecsombot?

Tudtok nekem írni pgárcsa receptet?Gabi elmegy egy hétre és mikor haza ér szeretnék neki sütni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata én nem tudok sütni.

Fokhagymás mézes csirkecomb. csirkecombokat kifilézem és csíkokra vágom, majd kevés oljon megpárolom sózom, delikátozom, majd mikor puha ahusi akkor 2-3 evőkanál mézet teszek hozzá, ezzel is összeforralom, majd 2,5 dl vizet teszek hozzá, és lehet kapni ilyen fokhagymás pecsenye knorr port azt hozzá keverem, 5 percig kavargatva forralom. És kész is. Rizzsel tálalom. Szerintem nagyon fincsi és gyors.

Kép

gabi1

Gabi!
Én ma csak császármorzsát csináltam,mert maradt tegnapról csülkösbableves.Ki fogom próbálni a receptedet jól handgzik.Biztos nagyon fini lehet.

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Nekem kedden nemkéne,de nem úgy tűnik.Sajnos :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok!!!!!!

ide még nem irtam remélem elfogadtok)))))
én ma nagyon rosszul vagyok :cry:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!!
Azért nem voltam eddig, mert a városban voltunk még nézelődni, meg kajálni!

Gabi!
Igen, reggel indulunk.... fél 4-kor kell kelni. Remélem bírni fogom! Ma már sokkal jobban voltam mind tegnap. Bár gyógyszert igy is kellett bevennem!
Jók a képek!

Csajok, ha egy nap alatt ennyit tudtok irni, akkor mi lesz velem, hogy fogok visszaolvasni, amikor valószínű nem is tudok minden nap jönni!! :) Na de sebaj! Azért megpróbálok otthonról jelentkezni!
De ha valamiért nem tudnék, akkor majd üzenek Gabinak sms-ben, és ő tudósit nektek, jó?!

Na, most megyek, mert a bőrönd nincs még összepakolva! :lol:
Aztán ahhoz kéest lassan zuhanyozni meg aludni kéne, hogy fel tudjak kelni fél 4-kor reggel!! :)
Puszi mindenkinek!!!!
Ahogy tudok jelentkezek!!!!

d.dodó

Szia Ronix!
Én is tegnap regisztráltam!
Émelygés, hányinger volt?

Kép
blani28

sziasztok.
Egyellőre nekem csak a joslóm lett halvány pozitív meg a délutáni lh tesztjeim sem totál negák hanem van csík. Oké oké nem olyan erős mint amikor egyformának kellene lennie mikor pé van de ott van és emlékszem mikor nyáron csináltam akkor totál negák voltak pé után.
Szóval nem értem.

harivera
Budapest XXI. kerület

harivera!
Mi az a jósló?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vera!
Az lh teszt is kimutatja a terhességet?Ezt nem értem :roll: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ki hogy érzi magát? Én még mindig jól, már a férjem is érzi a mocorgást odabenn :D Hármasban nézünk mostanában tévét.. :D

Dodó, várjuk hogy jelentkezz itthonról is! Bár gondolom már biztos alszol, hiszen olyan korán keltek.
Képzeljétek én most tudtam meg hogy bizonyos légitársaságoknál a kismamáknak kötelező a kompresszoros harisnya utazás közben. Ti tudtok erről? Na nem mintha olyan sokat repülnék, csak kíváncsi lennék, hogyan ellenőrzik, hogy az milyen harisnya...hiszen az nem látszik, nem? Mindegy, sztem én már májusig nem megyek sehová külföldre... :? na meg azután se nagyon fogok urálni... :roll:

Üdv Ronix! Jobban vagy már?

Üdv Blani, én is a 18 hét táján járok, Te hogy érzed magad mostanában? Tudjátok már, hogy fiú vagy lány érkezik?
Tudod, hogy pontosan mikor fogant? Akkor te is május közepére vagy kiírva ugye?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?