Sziasztok Lányok!Én már írogatok a 2008,nyári babák topicba,mióta megtudtam hogy baba lesz.
De sajnos ma 1 hete el kellett venni tőlem mert el volt halva bennem.
Ha mem bánjátok írnék hozzátok is mivel úgy látom ti is hasonlóan jártatok a közelmúltban.
Nekem a babám még csak 7 hetes volt,de olyan erősen meg volt tapadva hogy nem tudott magától elmenni ,muszály volt műszeresen befejezni a terhességet.6.-án kellett befekünöm a nőgyógyra,mert magas volt a vérnyomásom,és be kellet állítani,de már előző héten sem látott szívműködést a doki a babánál,így gondolta majd megvárják míg beindul a vetélés magától.Csütörtökön rám se nézett senki,pénteken se nagyon,szombatra már fehérje is volt a vizeletemben,senki meg nem ultrahangozott volna hogy él -e a baba vagy nem,Még szép hogy a vérnyomásom az egekben volt.
Ha nem jön az orvosom vasárnap be lehet megvárták volna míg hullamérgezést kapok.Úgyhogy vasárnap megnézett a doktornő és azt mondta a baba változatlanul ott van,szívműködés nincs,meg kell csinálni az abortuszt.előkészítettek,és negyed óra alatt túl voltam rajta.
Testileg rendben vagyok,de a lelki dolgokhoz még idő kell!!
Kriszti:Nekem vasárnap csinálták a műtétet,az első napokban eléggé véreztem,most már szűnik,a hasam is görcsölt még tegnap is,azt mondják húzódik össze a méh.Majd csak túl leszünk rajta.
Az orvosok 3 hónap szünetet javasolnak minimum.
Nekem a vérnyomásomtól is függ majd.Remélem addigra az is helyreáll és lehet próbálkozni.
Szerencsére van már egy 5 éves fiam aki eltereli a figyelmem magamról.El sem tudom képzelni milyen rossz azoknak akik első babájukat veszíteték el.
Remélem én is jöhetek közétek?Nagyon jó dolog hogy tudunk a másiknak támaszt adni ,vigasztalni.