Na szóval a szar hetünk részletei:
Anyós ugye itt volt a héten, ez tök jó volt. Szerdán a párom szabin volt, hogy elmehessünk az Ikeába és megvegyük a hálószoba bútort. Ezt szépen el is intéztük, másnap már szállitották is. Ma akarjuk összerakni, erre kiderült, hogy az ágy fejvége 160-as, a lábvége 140-es. Mi csesztük el, mert ugye az Ikeában nekünk kell mindent összevadászni. 3 külön dobozból állt az ágy, az egyikből rosszat vettünk el
Péter ma ment visszacserélni, mondanom se kell, hogy városban dugó, Ikeában dettó, szóval odavolt vagy 5 órát, de sikerült!
Panka szerdától új tápszert kap, HAT-set, ami tejérzékenyeknek van. Ez még mindig azért, mert véreset kakil. Ez a 2. számú teória, miután a baktériumot kizártuk. Szerda délután óta nem is volt vér, már hivtam is pénteken a gyerekorvost, hogy minden ok, akkor valszeg ez volt a gond, hurrá. Erre rá 1 órával kakilt egy nagyot, tele vérrel, utána még egy kicsit, ami szinte csak vér.
Sirógörcsöt kaptam, hivtam megint a gyerekorvost, mondta, hogy azonnal kocsiba be és irány a László. Aztán visszahivott, hogy ne is a Lászlóba, mert az fertőző beteg kórház, amit ugye kizártunk, menjünk a Bethesdába, az az ügyeletes. Apa haza, kórházba be. Ott végre megállapitották, hogy a végbele van felrepedezve, mert nagyon sokszor kakil és nagyon higat és felázik. Legalább tudjuk. Nem kellett ott maradni, de jó pár órát ott voltunk és stresszeltünk végig. Na meg a doki belenyúlt Panka popsilyukába, szegénykém, úgy üvöltött, majdnem elsirtam magam
Most annyi, hogy kamillában kell ülőfürdőztetni naponta 2x, aztán várni, hogy elmúljon, mert állitólag erre nincs semmi. Hát kicsit szkeptikus vagyok, hogy ettől elmúlik, de majd meglátjuk.
És most csak Pankával akarok foglalkozni, leszarom, hog ynincsnek ajándékok, anyukámnak már mondtam, hogy nem kapnak semmit
Párommal meg megbeszéltük, hogy a hálószoba bútor elég nagy ajándék most egymásnak, nomeg a legnagyobb ajándék a fa alatt nekünk Panka lesz
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam.
Ja, és újabb parám van: Panka az elmúlt 3-4 napban nagyon álomkóros. Eszik, elalszik, felkel, és máris dörgöli a szemét megint, szopi közben is elalszik. Tegnap azon morfondiroztam, hogy mi változott, talán annyi, hogy azóta kapja az új tápszert. Most visszaálltam a régire, ma már elevenebb. Szerintetek lehet ez a baj???