Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét, aki még ma benéz! :lol:

Jelentem, Alexánál elmúlott a láz, csak másfél napig tartott, de azért a frászt hozta rám a kiscsaj!
Pedig megvettem az újabb adag lázcsillapítót, de szerencsére nem volt rá szükség. Májgyilkos a Panadol? Akkor miért adják gyerekeknek? :evil: Én is egyébként csak végszükség esetén adom.

Jó úszást, ázást stb.-t annak, aki megy!!! :lol: :lol: :lol:

Beuska, lehet tudni, hogy milyen nevek szerepelnek még a listán?

Kisanni, Ódry, Gy.anita, jó, hogy újra jelentkeztetek! Aztán nem ér ám újra eltűnni! Kép

Ódry, örülök, hogy egészséges a bébi!!! :lol: :lol: :lol: Látod, kár volt annyit izgulni! :wink: De hát egy csomószor feleslegesen hozzák a frászt az emberre!

Márti, nagyon szépek a kutyusok!

Judit18, én a Borsban láttam annak a szegény torz kislánynak az arcát! Felháborító, hogy ilyet nem vesznek észre! És akkor még a család kárpótlására sem hajlandóak! Bár ezen semmi pénz nem segít sajnos!

Jim, sok erőt kívánok Neked, hogy átvészeld ezt az időszakot! Remélem jóra fordulnak a dolgaid! A babának pedig örülj, és adjon Neked sok-sok erőt!

Enikő, gratulálok a kislányhoz! A Noémi szép név, nálunk is felmerült korábban, ha lány lett volna. :D
Vendég

Egy kis meglepi :wink:
Sztem tök jó :lol:

http://www.elfyourself.com/?id=1368266548

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, tök aranyos. A barátnőmtől már megkaptam ezt, nagyon tetszett, jót mulattam a táncon!!!

Köszi!

Ildi

Kép
kikó70

jó reggel csajok (nekem még az, csak 9re járok...)

jobbulást Gordonnak és Alexának, kemény lehet ez a téli időszak.
sógornőm kisfia minden héten beteg az oviban mindent összeszed, erre kiderült, hogy főként azért mert a lányok állandóan puszilgatják :) hiába a népszerűség átka....

Enikő, Ódry, graulálok a kislányokhoz, szerintem most már tuti elhúztunk kislányosok....

Zsu, most már komoly a pocakod, ez már nem csak kidugás látom!

nincs valami tippetek babaszoba dekorra? nem tudom mit lehetne.
a férjem valami powergirls nevű kislányos rajzfilmfigurákat akar kirakni, de őszintén szólva nem tudom, nekem az már olyan tinédzseres. egyik-másik rajzon még agresszívnak is néznek ki. valami babásabb kéne...

Pati majd mesélj milyen volt az úszás!!!
egy ismerősöm mesélte, hogy neki azt mondta a dokija, hogy csak szállodák uszodájába érdemes menni terhesség alatt, mert azok sokkal tisztábbak.
egyébként a macskaprojektet ha neked ok, halasszuk januárra, mert akkor hátha rendezettebbek lesznek az anyagiak.
ez a karácsonyi vásárlás.... már én is letudtam majdnem mindent viszont

nem akarok itt főzőtopicot csinálni, de nem tud valaki egy jó töltöttpulykareceptet karácsonyra. 8an leszünk és én főzök (pedig ugye nem erősségem, ld. főzőtanfolyam) és valamit villantanom kéne a családnak

KépKép
judit18

Szia Judit!

A mindmegette.hu-n biztos találsz valami jót.
Én idén aszaltszilvával töltött karajt fogok csinálni, alma körítéssel. Ezt tepsiben sütöm, előző nap rakom össze, másnap sütöm. Anyukám még sok más finomságot is csinál, de én mindig plusszban újítok valami finomat. Pl. van egy finom saláta is, ami sült husokhoz kíváló: amerikai saláta, darabokra vágott alma és vékonyan felszeletelt lilahagyma összekeverve, és ezeket jól belezuttyintani a már előre elkészített tartár alapba. A lényeg, hogy ízletes, kemény, ropogós almát kell hozzá venni.
Mindig karácsony előtt felvásárlom az újságosoknál található különböző karácsonyi konyha különszámokat, Kiskegyed, Tina, Magyar konyha, stb., és ezekből szoktam szemezgetni valami újdonság után.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!!

Nagyon sietek, bocsi...
Kiságy: babaholmiolcson.hu!!! itt vettük. Ára is ki van írva.
Fekvőfelület 60x100 tehát mi 60x120-as kókuszmatracot vettünk, ebből egy kicsit le kell vágni, hogy beférjen. Pelenkázólapot majd lemérem.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, boldog születésnapot ....... tegnapra! :oops: :oops: :oops:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Remélem mindenki nagyon jól van!
Én még csak most értem haza, és kaja még a fasorba se!
Család mindjárt itthon...... mindenki éhen akar majd halni!
Gyomrom ég ezerrel reggel óta, de úgy, hogy a pokltűze
ehez képest kutyafa.......a!

Örülök, hogy a kis betegeink már jobban vannak!
Ezt nekik küldöm: Kép

Ildi!
Azt az aszaltszilvás bigyót hol találom meg?
Nagyon jól hangzik!

Pati!
Remélem azt a lefolyós témát csak viccnek gondoltad!!!!!!!!!
Mert akkor így reagálok rá: Kép

Bosek!
Boldog Szülinapot Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Panny!
Én majd kinyúltam!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszett, így gyorsan én is megcsináltam!!!!!!!!!! :lol:

Melinda!
Te merre jársz??????
Vendég

Szia Márti!

Már évekkel ezelőtt találtam egy karácsonyi különszámban, akkor is megcsináltam. Most újra, egy kis változtatással. Felszúrom a karajt és megtöltöm a következők keverékével: 5 dkg darált dió, 15 dkg aszalt szilva és 1 dl tejszín. A szilvát a betöltés előtt még vörösborban egy kicsit főzöm, hogy finom puha legyen. Meglocsolom a páccal (2 kanál méz, 2 kanál mustár, 1 gerezd fokhagyma, kis bors, só, 1 dl olivaolaj), majd baconba tekerem és úgy is meglocsolgatom. A tepsibe a hús mellé hámozott almát teszek, amit szintén jól megöntözök a páccal. Alufóliával letakarva sütöm másnap. Kb. 50 perc után kitakarom, esetleg a bacont a hús tetején meg lehet nyitni és úgy is kell sütni még valamennyit, ekkor már nézem és szúrkálom. Krumplipürével nagyon finom, bár szerintem akármilyen köret jöhet hozzá.

Kép
kikó70

Lányok!

Ti milyen pelust választotok???? Van már határozott elképzelés, tapasztalat???

Segítség.............................. :shock: :roll:
Vendég

hű, nagy pangás van!
na én is lécelek

pelenkaügyben majd gondolom a már gyerekesek tudnak nyilatkoznak, de én annyit tudok, hogy a Libero sokkal jobb mint a Pampers! egy ismerősöm dolgozott Pampersen (reklámok) és ő bizton állította

mindenkinek jó hétvégét, őrizzétek meg nyugalmatokat a karácsony vásárlásban! tömegiszonyt nem jól viselők maradjanak otthon!

KépKép
judit18

Mona!

Nekem saját tapsztalatom pelenka ügyben pont az ellenkezője annak amit Judit írt:nálunk a Pampers a befutó mindenek előtt és a Libero sosem vált be.Egyszer -kétszer kipróbáltuk (mert kaptuk pl.ajándékba)de mindig kifolyt a pisi,átázott hamar.

Egyébként meg ha már nagyobb a gyerek,kb.másfév éves kor fölött meg már elkezdtem más márkajú olcsóbb pelusokat is használni.pL.most is a kisfiam mivel már többé-kevésbé bilibe kakil,pisilni is néha szól,szal így már jók a kevésbé jó minőségű pelusok is.Jó tapasztalatom van a TESCO-s pelenkáról is,de nem a legolcsóbb típusú hanem a lila(2500ft/csomag).A legolcsóbb nagyon sz@r,gagyi.

Remélem tudtam segíteni a kimerítő :wink: válaszommal.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Nagyon köszi a tanácsot/véleményt!

Én is úgy gondolom, hogy eleinte "márkásabbat" fogok használni, aztán elegendő az olcsóbb is.

De muszáj ebből is valami tartalék félét bevásárolni, mert ha már nem lesz ennyi a jövedelmem, nagyon nehezen fogunk élni..........

Bár, nem felejtettem el Pati tanácsát sem, ajándékba ezt kell kérni a babalátogatóba jövőktől, de hozzánk kb. 5-6 ember fog jönni csak!

Mégegyszer köszi, ettől függetlenül várom a további tapasztalatokat is! :):):):):):):)
Vendég

Monácska!
Nálunk is a Libero jött be. (De Fanninál már egy jó ideje a kedvezőbb árfekvésű Tescost használjukk. Nem a nylonost -az tényleg pocsék.) De van aki a Pamersre esküszik. Majd a Tapasztalat megmondja, hogy nektek mi jön be. :D

Velünk amúgy minden ok. Hétfőn voltam cukorterhelésre. Meglepődtem, hogy csak egy órát kellett várni a kaja után a második vérvételre. Fanninál ez mintha 2 óra lett volna.

Ja: és kedden nem vittem bölcsibe Fannit, hogy megfigyeljem a hasmenését, amit hétfőn is produkált. Na hát még széklete sem volt. De ha már itthon maradt, akkor gyorsan felszedett egy kötőhártya gyulladást, és hogy ne csak monoban legyen ez, gyorsan egy jó kis náthát is társított mellé. Gondolom sejti, hogy lassan évvége, ezért belehúz, hogy behozza a lemaradást, hisz eddig alig volt jóformán beteg. Én meg csak szolidaritásbók taknyolok mellette. :D

Ahogy látom, szépen alakulnak a babaszobáitok, babakelengyéitek!

Kép Kép Kép
fanetta

Nálunk a Pampers nem vált be, mert nem gumis hátul, és minden kifolyt. Amíg duci volt, addig a Libero jött be, de miután kicsit megnyúlt, azóta csak a Huggies a nyerő. Viszont a Huggies duci babákra nem jó. A Liberotól állandóan kiütéses volt a háta, egyébként.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak kicsit eseménydús volt az elmúlt két nap. Tegnap nagyon sokat Anyukáméknál voltam, aztán este, miután hazajött a párom, nagybevásárlást tartottunk, az ajándékok nagy részét meg tudtuk venni. :D
Ma a legjobb barátnőmnél voltam, sokat babáztam, nagyon jó volt. Van egy 3 hónapos kislánya, nagyon ari, már sokat gögyög, olyan jó hallgatni. :)

Kissani,
jobbulást a kislányodnak és gratulálok a jó cukoreredményhez! :)

Ódry,
már hiányoltalak, örülök, hogy jelentkeztél! :) Gratula a kiscsajhoz! :)

Márti,
gyönyörűek a kutyuk! Nekem is volt egy német juhász kutyám, 10 éves korában pusztult el, állítólag gyenge volt a szíve. Kedvenc kutyafajtám, szépek a képek! :)
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Judit18,
de jó ötlet volt, hogy sós vizet kaptál ajándékba, a könnyeket jelképezve! :lol:

Niki,
nagyon édi a rugi! :)

Jim,
rengeteg erőt és kitartást kívánok Neked! Remélem a jövő év a baba érkezésével sokkal nyugodtabb lesz, mint a mostani!!!

Gy. Anita,
gyomorégésre szedjél Rennie-t! Nekem nagyon hatásos.

Enikő,
gratula a kis puncishoz! :)

Kikó,
fincsi karácsonyi menüt fogsz készíteni. Köszi, hogy leírtad a receptet, nagyon jól hangzik ez az aszaltszilvás husi! :)

Fanetta,
jobbulást a kislányodnak! :)

Pati,
nem ám eltűnsz a "lefolyóban"! Nagyon hiányoznál!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Én ugyan nem értek a pelusokhoz, de a védőnő, azt mondta, hogy a DM-es pelusok is nagyon jók. Valaki már próbálta azokat?

KépKép
KépKép
mni

Én már próbáltam a DM-es pelust,tul képp nem volt vele gond :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek
Boldog szülinapot!
Jó a kiságy!

Márti
Fussunk együtt :wink:
Kutyusok gyönyörűek... olyan okos pofijuk van...

Mpatr
Pesten jártam főisire... a Szabolcsba jártam szülészet gyakorlatra...
El ne dugulj! Annyira jó olvasni téged!

Kissani
Gyerekgyakorlat... én mindik kiblicceltem, hogy az etetés, fürdetés, pelusozás kerüljön rám... megszúrni egy gyereket... :oops: :evil:

Ódry
:lol:

Jimm
Úgy segítenék...

Betegeknek jobbulást!
Vendég

Csak két percem van!
mert megyünk vásárolgatni... ;)

szval Pati, üzenem, hogy el ne dugulj, mert különben megy valami duguláselhárító!!!!! :lol:

Bosek, boldog szülinapot! utólag is ;)

havazik nálunk, 10 perce kezdte és már fehér minden :lol:

már csak 9 nap és itt a karácsony :D
és 25hetesek lettünk mink is :)

Kép

Kép
kolyok28

Halika!

Nem dugultam el (apa sokat dolgozik :oops: :oops: :oops: ).
VAgyok.

Gordon estére megint csúnyán belázasodott :twisted: úgyhogy jön az antibiotikum...
Nálunk is a Libero jött be az első időszakban (újszülöttre), a hátán nem folyik ki a kaki és ha rendesebbet rottyant a ded, nem lesz szaros tarkóig benne... :wink: Később meg ki kell tapasztalni, mit bír a bőre és neked mi válik be. A darabra kapható filléres utánzatok között is vannak verhetetlenük jók!!!
Sikerült tegnap falvédőt vennem Nortonnak, az ASKO-ban fürdőszobaszőnyegnek árulták :roll: :roll:

JA és 28 hetesek vagyunk :D :D

Viharzom, mert egymillió a tennivaló.

Legyen szép a hétvégétek!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Gratula a hétfordulós kismamiknak! :)

Nálunk is esik a hó, meg csúszik is. Sikerült nemrég csusszannom rajta kettőt, de nem estem el. Pedig gumis aljú a csizmám, azt hittem, nem fogok benne ilyeneket csinálni. Fel kell vennem a totyogós kismama járást. :roll:

Jó hétvégét!

Melinda

Kép
melinda80

Na sziasztok!!!!!!!

Itt még nem esik a hó! Süt a napocska gyönyörű szépen!!!!!
Apáék most szerelik fel a karácsonyi világítokákat a házra!
Alig várom már, hogy este legyen, és világítson!

Mommy!
Írtam neked privit, de lehet nem kaptad meg!
Írok egy másikat, mert szerintem elbénáztam valamit!

Meli!
Nagyon jó nektek, hogy bevásároltatok!
Nekünk ez mindíg az utolsó percre marad! :shock:
De hát ez van! Mindig csak rohanás kapkodás!
De szerencsére még soha nem fordult elő, hogy valaki ajándék nélkül maradjon!
Csak nem az új csizmid csúszi????

Pati!
Sajnálom, hogy Gordon nem javul!
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!! És gyógyuljatok meg!

Ildikó!
Nagyon köszönöm neked a recit!
Ki fogom próbálni! Nagyon tetszik! :lol:
Vendég

Sziasztok!

A pelus témához:
nekem sajnos még nincs tapasztalatom , de a sógornőméknél másfél éves a kislány, és Ő, mármint a sógornőm esküszik a dm-es babylove pelusokra. Próbált ezt is azt is, de ezt szereti a legjobban.

Mona, köszi a tippeket, most hétvégén bújjuk a férjemmel a netet. Remélem rátalálunk az igazira! Mégegyszer köszi!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Pelenka: Nekem sem a Pampers, sem a Libero nem jött be, én kezdetektől fogva a Rossmann pelenkáját használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve!

Mpatr, sajnálom, hogy Gordon megint lázas!!! Gyors gyógyulást neki! Kép

Lehet, hogy én is elszóltam magam a jobbulással, mert igaz, Alexának nincs láza, de mintha kezdene köhögni, bár még nem vészes. Homeos köptetőt adok neki, talán nem lesz rosszabb!
De hogy ne unatkozzak, tegnap este apósom lázasodott be, már 24 órája fel sem kelt az ágyból, csak WC-re meg enni. :evil:

Fanetta, jobbulást nektek is! Kép

A havazással még nem is lenne semmi bajom, de ez a kutya hideg!!! Nem bírom!!!
Kép
Vendég

Márti,
igen, az új csizmámmal csúsztam el, remélem csak a friss hó tette és egyébként nem lesz csúszós.

Pati, Zsu,
jobbulást a csemetéknek!

Délelőtt megnéztük a helyi babaúszást az usziban a barátnőmmel. Januártól megy majd a kislányával, a pici most 3 hónapos. Olyan arik voltak a babák, látszott rajtuk, hogy tetszik nekik a fürdőzés. Azt beszélgettük, hogy nem tudni ki érzi jobban magát, a baba vagy a szülők. :D Anyatejes babák 2 hónapos kórtól, tápszeres babák 3 hónapos kortól mehetnek erre az úszásra, és előtte otthon szoktatni kell a babát az uszi vizhőfokához meg nagykádban kell fürdetni, fröcskölni a fejecskéjét. Ennyit jegyeztem meg abból, amit a barátnőm megkérdezett. Majd mindenképpen szeretnék én is menni erre az úszásra, aztán majd leírom a tapasztalataimat. :)

Melinda

Kép
melinda80

Köszi a drukkokat, Gordon megint jobban van.
Elkövettem azt a balgaságot, hogy elmentem vásárolgatni.
ENNYI HÜLYE TOLAKODÓ, KAPKODÓ EMBERT :shock: :shock: :shock: persze gondolhattam volna.

Mi is jártunk babaúszásra, 4 hónapos korától Kalovits-programra a Rubinba, két és fél éves koráig. Messze menőkig, minden szempontból csak ajánlani tudom én is!!!! A mozgásfejlődése, az egészsége, a szülőkhöz való viszonya, mindenen meglátszott! Többnyire apával együtt vittük, előfordult, hogy előtte valamin összezörrentünk, de a foglalkozás végére mindig nagy volt a szerelem hármunk között. Csodálatos idők voltak!!

Melinda, nem ér csúszkálni, maradj a beteg pingvin jellegű járásmódnál. Magam is ezt alkalmazom, bár lassacskán nem csak a hóban :shock: :oops:

Zsu! Állati jó a fagyos kép!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Alexa is gyógyuljon meg, jönnek az ünnepek :wink:

A dm pelus több helyről hallottam, hogy nagyon jó, mi amúgy is szinte minden háztartási és illatszer dolgot ott veszünk, van egy bababónusz programjuk, kedvezményekkel. Amikor a kicsi megszületik, akkor kell regisztrálni.
Asszem viszont hogy az ő újszülött pelusuk sem gumis vagy zsebes hátul és nálunk ez volt a döntő szempont.

Pumperka hova tűnt?

Kép
Kép

mpatr

Márti
Válaszoltam!

Betegeknek jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Pelus: Az uncsim a rosszmannos Babydream-re esküszik!

Vásárlás: Én még senkinek semmit nem vettem( Így még soha nem voltam lemaradva)

Havazás: Itt egy szem sem esett!(hála istennek!)

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!! Hogy tudok képet felrakni nektek???? Nem vagyok valami számítógépes zseni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
enikoe182

Köszi mindenkinek a pelustippet! :)

Pati,
tetszett, amit a babaúszásról írtál! :)

Enikő,
a hozzászóló ablak alatt a melléklet feltöltésére klikkelj rá és tallózással ki tudod választani a képet, amit felszeretnél tenni. Majd kiírja, hogy tömörítened kell-e.

Melinda

Kép
melinda80

Jó tippek karácsonyi sütögetésre:
http://karacsony.webcukraszda.hu

Kép
enikoe182

És hogy kell tömöríteni? :oops: :oops: :oops:

Kép
enikoe182

Enikő,
én a Microsoft Office Picture Manager programmal szoktam tömöríteni. Ha a képre az egér jobb gombjával kattintasz és a társítást választod, akkor elvileg ott lesz ez a program, ha ilyen op.rendszered van. De más képszerkesztő is megteszi, talán a painttel is lehet szerkesztgetni, bár én azt nem szoktam használni.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!!!!!!!!!

Kicsit nem voltam, mert még mindig ez a lakásmizéria tart minket lázban.
Az egyiket sikerült eladni, és a másikra is kaptunk ajánlatot amit hétfőig kell eldöntenünk, de ez nem annyi amennyit mi szeretnénk de ha eleresztjük ezt a vevőt félünk hogy nem jön másik és akkor rátolunk.
Kinéztünk egy házat amit nagyon szeretnénk de sok hitel kéne hozzá, és kicsit tartok attól hogy fogjuk fizetni. A másik amitől félek hogy 8-9 hónapos terhesen teljes házfelújítás költözés, na meg a vizsgáim, hát megint sokat vállalnék de ezt már megszoktam.
Hát ennyi róllam.

Örülök hogy meggyógyult Alexa, de látom hogy szegény Gordon visszaesett, Pati tartsa benned az a lelket hogy jobb hogy most esett túl rajta mint ha ünnepek alatt döltök ki.
Nálunk tavaly ez volt, 40 fokos lázzal feküdtünk 24-25.-én a lányom is és én is, mozdulni sem tudtunk, hát nem kívánom senkinek!!!!!!

Szép napot!!!!

Puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Jim, nagyon boldog születésnapot!

Remélem benézel, és olvasod! :) :) :)

Kép
Vendég

Na Sziasztok!

Jó nagy itt a pangás!!!!!!!!!
Péntek óta ezt a lapot írjuk!

Jim!
Én is kívánok Boldog Szülinapot neked!!!!!!!!!!
Kép

Meli!
Képzeld el, hogy Január közepe felé valamikor megyünk Újvárosba!
Na??
Jó nem? Akár találkozhatnánk is! :lol:

Na puszi mindenkinek, megyek asztalt reíteni, mert mi még most fogunk kajálni!
Vendég

Találtam két aranyos babaképet! :lol:
Nekem különösen passzolnak, mert a kislányomat majdnem karácsonyra "kaptam", kisfiam pedig majdnem húsvétkor érkezik! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Aranyosak, nem???
Vendég

Sziasztok!!

Köszönöm a sok köszöntést!! Kaptam egy 24 szeletes karamellás tortát, hát most ettem meg az utolsót... :oops: :oops: :oops:

Pelenka témához: a Huggies, Libero és a Babylove újszülött 28 darabos teljesen egy árban van: 1000 Ft körül, a Pampers meg nagyobb csomagban van, de kicsit drágább. Én vettem a DM-ben összehasonlításnak egy 3 db-os csomagot és nem gumis hátul, de elég jónak tűnik. Aztán kaptam egy Huggiest a tescoban, az gumis. Szerintem én először olyat fogok venni, mert nem drágább, aztán meglátjuk. Ja és nálunk a kórházban Liberot adnak.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Csak egy gyors bekukk...Jól lefáradtam ma, sikerült ipari mennyiségű mézeskalácsot gyártanom, mindig megcsinálom már ilyenkor, mert csomó ideig eláll, és nem kell a karácsonyi sütés-főzésben kínlódni vele..Rengeteg lett!! A végén már majd leszakadt a hátam a tésztanyújtástól, de annyira fincsik!!! Plusz még ajándékokat is sikerült csomagolnom, szóval sínen vagyunk kari-ügyileg!!
Babóca iszonyú sokat mozog mostanában, tegnap lehet, h megfordult, mert akkora hullámok voltak a hasamon, hogy csak néztem. Még jó hogy vendégségben voltunk, szóval nem volt "annyira" feltűnő, ááá.. Csüt-n megyek uh-ra, kíváncsi vagyok milyen pozícióban lesz a kis akrobata épp...

szép estét mindenkinek!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Pepi,
örülök, hogy az egyik lakást el tudtátok adni!!! :)

Jim,
Boldog szülinapot!

Márti,
jó lenne, ha tudnánk talizni. Ha már tudod a napot, hogy mikor jöttök, légyszi írd meg, hogy én is úgy tudjam alakítani a programom, hogy tudjunk talizni! De jó lesz! :)

Melinda

Kép
melinda80

Zsu,
nagyon édik a képek! :D Úgy szeretek ilyen babás képeket nézegetni. :)

Kmanna,
de ügyi vagy, hogy így előre gyártod a mézeskalácsokat! Szerintem idén, hogy így ráérek és nem kell dolgoznom, én is fogok készíteni ajándékként.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Én is megsütöttem az ipari mennyiségű mézeskalácsot, és JÓL SIKERÜLT!
De a díszítést egy idő után nagyon untam. Jut a karácsonyfára is belőle.
Köszönöm a receptet!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hűűűű, de pangi van.
Hétvége??? :roll:
Na, nem mintha én olyan aktív lettem volna. :lol: :lol: :lol:

Gyógyuljanak ám azok kis betegek! Küldöm az anyukájuknak a sok energiát!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Jimnek és Judit(kecskeméti) Leventéjének nagyon boldog szülinapot kívánok!

Puszka

Évi

KépKép
kvaszeva

Jó reggelt!

Most értem haza a cukorterhelésről. 4 citrom kifacsart levét öntöttem a cukros lötyibe, úgy elég iható limcsit kaptam. Majd negyed 10-re kell visszamennem a 2. vérvételre. Nem volt kedvem a rendelőben várakozni, így gyorsan busszal hazajöttem. Majd holnap délutánra lesz eredmény, kiváncsi vagyok.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda! Gratula, Te is átestél a tűzkeresztségen... :?
VAgy 10 perce nézem az alsó tickeredet de nem és nem bírom értelmezni a képet. Hogy van ez??? SOS!!! :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pati,
na ez az, én se látom, hogy mi akar lenni azon a képen...de gáz! :roll:
Olyan, mintha a babát csak deréktól lefelé mutatná, a fenekét meg a lábait, ill. a köldökcsinórt...egybe jobb lenne, ki érti ezt?
:shock:

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok,

Bosek, Jim: boldog szülinapot, Bosi, remélem fini volt a torta, én imádom a karamellát!!!!

Melinda: akkor nem volt olyan gáz az a cukros lötyi? Mert én szerdán megyek, és kicsit félek, hogy ki fogom hányni, akkor aztán ihatom megint...

Pepike: ratulálok a lakáseladáshoz.

Mi nem javulunk, sokat fája pocakom, még egy nagyobb bevásárlás is nagyon lestrapál, de azért voltunk a Babókának bútort meg egyéb dolgokat venni a hétvégén.

Feldobom a 26 hetes pocakomat a ficánka Bius babával benne:

Kép

Szép napot mindenkinek és jó készülődést!!!!!

Ui.: Panni, Márti, Éva még egy hét eltelt!!!!!!!!!!!!!

KépKép
bnesz.eva

Bnesz Évi,
igen, ezzel a facsart citromlével egész jól bírtam a terhelést. Bár nem mondom, hogy nem liftezett egy picit a gyomrom, de nem volt vészes.
Szép a pocid, de jó vékony vagy! :) De egyszer egy olyan képet is feltehetnél, ahol az arcod is látszik!

Melinda

Kép
melinda80

Évi!

Igen,eltelt megint egy hét :wink: Már a 27.-be léptünk :wink:

Nagyon szép a pocid és tényleg bomba alakod van :wink: Csini vagy :lol:
Pihizz sokat!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép