Új privát üzeneted érkezett!

légyszi segítsetek egy kicsit labort elemezni:

07.12.04 3.CN
FSH 4.1MU/ML
LH 6MU/ML
TSH ultrasens 2.3 UIU/ML
tesztoszteron 85 NG/DL
ösztradiol 43PG/ML
progesteron 0.4NG/ML
prolactin 15.6 NG/ML

összehasonlítottam a pcos honlapon lévő adatokkal és arra a megállapításra jutottam, h tesztoszteron még magas és tsh is , meg hát lh és fsh arány nem 1 . de nem érzékelem, h mennyire rossz v jó az eredményem. szerintetek??
segítsetek légyszi, mert kiváncsi vagyok nagyon !

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bettica: 19 het.
De mar volt 20 es 17 is, egymasutani kivizsgalasokon, egyfolytaban mast mondanak. Ugy tudom ma voltak tanacsadason Gyorben.
Kesobb hivom a skype-on, akkor bovebbet fogok tudni. A gyori tanacsadas utan dontik el az orvosok, hogy kell vagy sem az amnio.
difrax
 
 


Czinkeb!

Szerintem ahhoz képest, h. nemrég kezdted el szedni a metet, egészen jók az eredményeid, már amennyire én értek hozzá (én is ugyanabból a hormontáblából nézegetek! :wink: ). De jobban jársz, ha egy endokrinológust kérdezel meg!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

 
 

Csajok!

Van vkinek kis kézi motoros orrszívója (nem a pesztonka, hanem a másik)? Érdemes megvenni?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

A genetikai UH-n Gyorben nagyon rendes dokit fogtak ki, aki az AFP-t latvan, mar ugy allt hozza a dologhoz, hogy itt kerem baj lehet, de ket perc alatt megallapitotta, hogy a baba ARANYOSan fejlett, megnezte a koponyakorfogatot es a combcsontot is, es a ketto aranyos!!!!

Latott egy veromlenyt a placentan, ami mar regebbi keletunek nezett ki. A magas AFP-ket ennek tuladonitotta, nem ertette, hogy errol eddig miert nem esett szo? :twisted: :twisted:
A tobbi orvos, meg Bp.-en sem lattak, vagy nem figyeltek fel ra... :x :twisted:
Bar a baba kissebb, mint a velt terhessegi ido, pontosan nem tudta o sem megmondani, hogy hol tartanak: a terhesseg 21 hetben kellene legyen (a menzesz szerint), a baba meg 18 hetnek felel meg.. na erre varjatok gombot.
Baba korarol a doki: maradjanak abban, hogy valahol 18-20 het kozott van. :shock: :shock: :shock:
Amnio nem indokolt, egy ho mulva ismetes, lassak mennyit fejlodott a baba.
Hat megnyugodtam, korbetelefonaltam a csaladot, elujsagolni a nagy hirt.
Ramboka koszonom!
Mindenkit udvozlok, a mamaknak boldog, konnyu gyereknevelest kivanok(lasd topik-cim:) !
difrax
 
 


Rambóka, nekem pesztonka van, sz@rt sem ér! Semmit nem szed ki a gyerekből! És azt mondta anno az eladó néni a boltban, hogy ez a jobb, a kézit nem ajánlotta... :? :roll:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


csajok, nemtom mi ez az éjszakai ébrdezés nálunk....eddig nem volt ilyen. kezdem azt gondolni,hogy mégsem a foga, hanem kezd berögzülni vmi felesleges kelés :) ert ált. nagyjából azonos időben nyöszörög fel. de ma pl. sikerült csak hátsimivel visszaaltatni. nem értem. na, mindegy.

betegek gyógyulgattok?
rambóka, miért nem jó a porszívós?

bettica, pocakkép tuti!!!! alakulsz :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Rambóka: köszi! a nődokim azt mondta, h jók az eredményeim. de a múltkor is azt mondta, amikor rosszabbak voltak . most tovább faggattam a témában, de nem taglalta nagyon. azt mondta, h látszik , h szedem a metet és javulok, és jók az eredmények .
megnéztem a táblát, látom, h ths kicsit és a tesztoszteron vmivel magasabb a kelleténél, de ennél tovább nem látok. na mindegy.
mégegyszer köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok, itten van egy baba!!!!
Vendég
 


Lafi!
Ezt a sorozatot folytatásosban, tudnám nézni még egy darabig!!!! :lol:

Gyönyörűséges!!!! Látom, tátogizni már nagyon megy neki!!! :):):):):):):):):):):)

Hogy vagytok?
Vendég
 


Jól vagyunk, köszi. Minden nap megeszik 50 mlt, éjjel meg 80-90et is!!!Amúgy csönd van és alig sír, csak ha éhes!!!!Jó gyerek.

és tiszta én!!!mintha én születtem volna újra, én is így néztem ki annó, meg hát a duci fejem , kis orrom ma is jellemző!

Tejcsi nincs, mindent megtettem, amit lehet, ma volt a védőnénink, megnézett és semmi biztatót nem mondott. :cry:

Viszont állam bácsitól igényeltünk tejcsit és minden szerdán és pénteken kapunk!!!! :lol: :lol: :lol: Annyira örülök, legalább kap, mégha másét is!

Nekem meg tiszta göb az egyik cickó, masszírozgatom, akkor csöppen valami, de az is vizes tejcsi, amit fel sem lehet fogni üvegbe, olyan kevés, aztán göb eltűnik, majd újból előjön, remélem, elmúlik és nem gyullad be! :?

Megmázsáltam magam, minusz 7-8 kg-mal zártam a terhességet, még megy majd le valami, mert vizesedek még.

meforalt újrakezdtem.
Vendég
 


Kíváncsi vagyok, hogy majd később fog-e változni a fizimiskája, vagy továbbra is ennyire Rád fog hasonlítani!
Mintha milliónyi hatalmas nagy büszkeséget éreznék a soraidban......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A tejet nagyon sajnálom. Nem tudom a megoldást, és nem is írok ezért semmit. Borogasd a göböt a masszírozás előtt melegvizes ruhával, könnyebben lehet majd kifejni. Aztán ennyi!!!! És akkor??? Írjam le újra, amit a lányok, hogy mennyire nem ettől leszel anya???? Kap majd anyatejet, ez a lényeg!

A kiló vesztésedhez gratulálok!!!!!

Összességében egy hatalmas sikertörténet vagy Te nekem hallod-e!



Kicsit bővebben kajálsz már ugye????
Vendég
 


Szia Lafi!

Gyönyörűséges manó!
Kicsit bő a pulcsija! :lol:
Egyből az jutott eszembe, h. mekkora hisztit vágtam ki itthon, amikor hazajöttünk és kiderült, h. eltűnik a gyerek az 56-os rucikban. Teljesen paff voltam, h. most mi lesz, nincs 50-es cuccom, hogyan lesz ez mostmár....
Aztán villámgyorsan kinőtte az 56-ost, majd a többit is szép sorban.

Tejcsi miatt ne stresszeld magad. Korababáknál állítólag egyébként is nehezebben indul meg, nálunk PCOS-soknál meg amúgy sem egyszerű a dolog!
Az a csomó valószínűleg egy virgonc tejmirigy, aki úgy döntött, h. ő már csakazértis helytáll! :twisted:
Ha gondolod, akkor fejegesd, hátha a többi is észbekap, de ha hideg vízzel - vagy olyan zselés mellhűsítő párnával, amit a minap feltettem - borogatod, akkor talán előbb-utóbb lenyugszik.
Az anyatej "vizes" jellege teljesen normális. Meg fogsz lepődni, h. milyen vastag zsírréteg ül, ki a tetejére, ha hagyod egy kicsit állni!
Igaz, úgy még gusztustalanabbul néz ki, mert átmegy vmi rettentő ronda mosogatólé-szerű színbe. :twisted:
Íze-szaga állítólag elég gusztustalan kiolvasztás után, de ezek a csirkefogók vmiért mégis szeretik. Én nem is értem.... :lol:

Lara!

Ma jöttök haza v. már otthon is vagytok?
Mesélj milyen volt?
Miklós bejött szabiról?
Gyerekágyon normálisak voltak?
Be akartam menni meglátogatni titeket, de annyira elkapott a takony, h. jobbnak láttam megkímélni titeket ettől. Azért majd később meg szeretném nézni Larát élőben is!
Szüléstörit kérünk ám! :D


Anyóó! Dimet!

A pesztonkát mi is próbáltuk. Tényleg nem egy élmény. Így maradtunk a porszívónál.
De éjjel elég ciki volt bekapcsolni, bár visszagondolva tökmindegy, mert úgysem hallották a hangját a szomszédok a ded üvöltésétől! :twisted:
Szóval csak felmerült a lehetőség, h. egy ilyen kis mobil csoda talán....., de azóta csupa rosszat olvastam róla. Bár az is lehet, h. akik szídják, azok nem használnak hozzá sóoldatot a takony fellazítására. Szóval nem tudom, mit higyjek.
Ma mindenesetre nem ártott volna, ha van nálam, mert a ded nem kifejezetten rajongott a hóért, aminek egyenes következménye az volt, h. 5 percenként nyomott egy-egy messzehangzó hisztit, valahányszor eltanyázott és - jesszusmaríjja - havas (jobban mondva: HAVAS!!!!!! :shock: ) lett a csülke.
Én közben némileg könnyesre röhögtem magam (nálam is lazította a taknyot :lol: ), mert a koreográfia minden esetben ugyanaz volt: ded elesik, majd ahelyett, h. a szokásos módon feltápászkodna, csak kitartja oldalra az egyik kezét a négykézlábról, h. ne kelljen hozzá érnie vele ehhez a rettenetes hideg és vizes közeghez, és ennek következtében se előre, se hátra, csak billeg a 3 megtámasztási ponton, de felállni nem tud, ergo üvölt, mint a sakál!
Innen két út volt, vagy a popójára sikerült billennie, ilyenkor ül és bőg tovább, vagy előzőleg még kis kitérőként arccal is sikerül közelebbi ismertségbe kerülnie a hóval, na ilyenkor teljesen vígasztalhatatlan! :twisted:
Mindenesetre a mai sporttevékenységünkből két dolog kiderült:
- előbb lesz szörfös Ausztrália partjainál, mint síelő.
- A Sterimar és a porszívós orrszívó együttvéve is kutya füle ahhoz képest, amennyi takonyt a hó és a bőgés ki tud hozni!
:twisted:
Még pár ilyen séta és megtanul zsepibe orrot fújni! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Mona, hát most eleresztettem magam, de ma nekiálltam a metnek egy hetes kihagyás után, rögtön bele a közepébe, 850-nel, szóval, lassan vissza a régi kerékvágásba és jön a diéta, meg a mozgás, utóbbi egy kicsit később, ha végre nem fájnak a sebeim ennyire, úgy február tájékától, de a diéta már hétfőtől.Addig bűnözök,de aztán fogyókúra, hogy menjen még le az a 20kg!!!

Büszke vagyok, igen!!!Hajjaj!!!

tudom, hogy nem ettől leszek anya, csak szerettem volna adni neki, de már elfáradtam, egy hete küzdök és nem megy már, sajnos, meg hát fáj nagyon a cici, szóval inkább az a bajom, hogy félek, túl hamar adom fel, de tényleg nem megy már, már ezzel kelek-fekszek és nem tudom kisajtolni a tejet magamból, csak csöpög és ennyi. Sokan elítélnek , mert túl hamar feladom, és hogy nem ér meg ennyit a gyerek, de sztem én küzdő típus vagyok, de ha nem megy, mit kezdjek magammal???

így is annyira fáradékony, hogy nagylyukú cumival eszünk, a kislyukút nem bírja, hogy várjam el tőle a cicit???
Vendég
 


Lafi!!!
Tickert javítani!!!! :):):):):):):):)

Hol vagy Te már 37 hetes várandós???? Bár elég nehéz lehet felfogni asszem......

Rambóka!
Gergőt megnéztem volna ahogy "havazik"!!! Ákos fiam bezzeg....... 11-kor lelépett a srácokkal, azóta szinét sem láttam, pedig még nem is ebédelt. Kicsinek is iylen volt! :)
Vendég
 


Rami és mindenki, aki csaszis volt.

Szóval azon kívül, hogy már alig vrom, hogy hétfőn varatszedés legyen, van egy problémám, kettő is, egyiket értem.
Fáj a varat, húz, na ezt értem, ez lapar után is így volt.

amit viszont nem értek és kezdek aggódni, hogy ha pisilok és már épp befejező stádiumban vagyok, fáj a pisilés, nem úgy fáj, mint ha szúrna ,tehát mintha felfáztam volna, hanem mintha belülről facsarnék a hólagom vagy valamit és iszonyat áj, néha bele is nyilal.

mi ez????
Vendég
 


Lafi!

Szerintem minél hamarabb kérj a körzetidtől egy vizelet leoltást a biztonság kedvéért. A kórházakban könnyen össze lehet szedni kedves kis kórokozókat. :evil:
Egyébként még egy darabig hol itt, hol ott fog húzódni sajnos.
Meg attól se ijedj majd meg, h. a szülés utáni folyás, amikor már azt hiszed, h. abbamarad, akkor elkezdhet szép piros vér jönni, nálam legalábbis ez volt, meg is ijedtem rendesen, de aztán elmúlt.
Még hónapokkal a csaszi után is előfordulhat, h. elkezd húzódni vmi odabenn. Aztán meg majd jön az a babarugdosás-szerű fantomérzés. Attól meg majd a szíved szakad meg! Szóval lesz még pár dolog, de összességében simán túlélhető!
Pocileszorítót hordjad bőszen! Remélem azt a jó feszes, gumisat vetted, bár a drágábbik, vastagabb anyagú pocileszorító bugyi is elég jó. Egyrészt tartja a pocidat és elősegíti a dolgok rendeződését, másrészt meg jót tesz az ember önbecsülésének is! :lol:
Ja, és az elkövetkezendő hónapokban ne nagyon állj tükör elé pucéran, totál depis lesz tőle az ember! A mérleg még hagyján, de a tükör..... :shock: :evil:

A szopi témából úgysem tudsz jól kijönni! Hiába döntesz most akárhogy, pár hónappal később úgyis lekiismeretfurdalásod lesz! Ez van. Idővel javul. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Lafi: nagyon szép baba Hunor baba!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na, azt mondta a doki, hogy vagy fertőzés a katétertől mert felsértett, vagy a varatok húzódnak. Várjak, ha nem múlik, kapok gyulladáscsökkentőt.

Másik: a baba egyik oldalról a másikra teszi a fejét! :shock: egy hetesen!!!FEkszik az ágyában és ide-oda pakolja a fejét?!
Na ezt most nem értem.Normális ilyen korán???
Vendég
 


sziasztok!

SEGÍTSÉG!VALAMI TANÁCS!
reggel teljesen jól voltam,majd a délelőtt folyamán elkezdtem érezni mintha nyomná a baba a húgyhólyagomat!Később szúrt,nyilalat.De már egyértelműen nem éreztem ekkorára hogy a húgyhólyagom vagy a méhszájam lenne az!MEGIJEDTEM!Bementünk a kórházba!Megvizsgált egy dokinéni!Mindent rendben talált.Zárt a méhszáj.
Azt mondta nem tudja mitől lehet ez az érzés,talán,hogy nyomja a húgyhólyagomat a baba.

SZERINTETEK?LEHET TÉNYLEG A BABA,DE MIT CSINÁLJAK,HOGY ARRÉBB MENJEN!VESZETT ROSSZ!MÁR A HÚGYHÓLYAGNYÍLLÁSOMBA IS NYILALGAT+AZ EGÉSZ HÚGYHÓLYAGOMAT ÉRZEM!

Másik ami eszembe jutott!Múlthéten voltam bacitenyésztésen.ESCHERICHIA COLI baktérium volt/van a vizeletemben.Csíraszám: >10,5.Kaptam rá NEVIGRAMONT 4x2.Most szerdán hagytam abba.Lehet esetleg mégis a bacitól vajon?Igaz reggel még semmi bajom nem volt és egyik pillanatról szinte a másikra jött a dolog!

Kivagyok ettől a fájdalomtól! :cry:

Kép

Kép
lecso
 
 


lafi, tejcsi téma. tudod, én is mennyit rinyáltam itt. én is küzdő típus vagyok. és 100%ban megtettem mindent. szerintme te is. és nálad több minden tetézett: csaszi, korababa picit, stressz, nagyon nagy stressz. esetleg még egy szopitanácsadó. ajánlom, ahol mi voltunk!!!

bocs, folytköv. a gyermekem unatkozik.....itt mondja magáét nekem....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Lecso, ez a bébi, nyomja a hólyagod, nkem is volt ilyen!
Vendég
 


Lafi!Örülök,hogy itthon vagy és mind a ketten jól vagytok!

És meddig tartott ez a hólyagnyomás nálad?

Kép

Kép
lecso
 
 


lafi én is csak egyet tennék meg a heélyedben: Sarlai katalin főorvos asszony az istván kórházban. kérj hozzá időpontot, tb-s hely, inygé van.. ő ebben a profi. ha azt mondja nincs tejed, akkor nem is lesz. tényleg ő a legjobb ebben, tuti tud majd valamit segíteni.

Hunor nagyopn éééédes!!!!

rami gergő továbbra is egy tündér! majd írok még este neked, a tegnapi még nem igazi válaszlevél volt. :wink:

lecso ez bizony hólyaghurut, és túl korán hagytad abba az antibiót, ennyi nem volt elég. beszélj dokival.

Kép

Kép
rejo
 
 


Nálam kb 9:30 körül kezdődött,és azóta is tart!
Már az előbb megfürödtem kínomban hátha arrébb evickél tőle,de semmi! :(
Ez a nyilalás!ÁÁÁÁÁÁ

Kép

Kép
lecso
 
 


Lafi de ott a baci is. e. Coli okoza a hólyaghurutok 90 %-át.

de lecso majd kiderül, ha baci az oka, akkor tuti rosszabb lesz, ha csak a baba nyomja, egy idő múlva enyhül, ahogy forog, és másik pozíciót vesz fel.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejó!

De a bogyó elkezdésekor semmi bajom nem volt! :? A vizeletben lett kimutatva a baci!

Kép

Kép
lecso
 
 


Remélem hogy tényleg csak a baba az! :roll:

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!!!!!!
Köszönjük mindenkinek a sok-sok drukkot!!! Ez maga a csoda!!!
Most tudtam összeszedni magam, hogy gép közelébe érjek.
A történetet később tudom közvetíteni (rajta vagyok az ügyön). :D :D
Tegnap este 6- ra értünk haza.

Rambóka!
Mindenkivel meg vagyok elégedve, akivel összefutottam ezen a héten a Klinikán. :D Nem érzem magam elfogultnak (a szobatársaim közül volt olyan aki mindenkit szapult /annak a fejével volt valami, mert engem is elkezdett piszkálni -nem egyszer-, de volt alkalmam,s nagyon jól beszóltam neki/ ) -az egyik nővér megkért minket, h tegyük el a táskánkat, mert jön az igazgató úr vizitre. Beraktam bőröndömet a szekrénybe. Rövid idő múlva jött az egyik csecsemősnővér, h adjunk pelenkát, mert sajna elfogyott per pillanat a klinikán. Kinyitom a szekrényt, h előhalásszak egy pelust, erre beszól a drága szobatárs, h "nem fog beférni a nagy táskám abba a szűk szekrénybe!" Mire én "finoman" megjegyeztem neki, h most fog igazán beférni, hiszen kivettem egy pelenkát!! :lol:

Miklóst reggel hívtuk, de már értesítették az osztályról is. Bejött délután és este kb.10-kor ment haza.

!! Tej!! Nekem annyi van, h Lara nem győzi enni, inni. A többit gyüjtöm a fagyiba, jó lesz a főzelékébe tavasszal, nyáron.

Kép
lara26
 
 


Lara 4 naposan:
Kép

Kép
lara26
 
 


Lara!

A Te soraidból is süt a boldogság és a büszkeség. Annyira jó olvasni, komolyan mondom, Téged is és Lafit is!!! (Valszeg iszonyat fogékony is vagyok most, egyre többet foglalkoztat a szülés maga....... Félek, várom, söttörö.... )

Örülök, hogy jól vagytok, gratulálok a sok-sok tejcihez. Pihenj amennyit bírsz, gyere amikor csak tudsz!!!

Sok ölelés Nektek is!


Az persze nem kérdés, hogy bár Pest és Pécs messze van egymástól, de Hunornak Lara a párja, gyönyörűséges két babácska!!!! :):):):):):):):):):)
Vendég
 


Lecsó!
Jobban vagy????

Semmi ötletem nincs sajnos...................
Vendég
 


Monácska!
Köszi!!
Ne félj a szüléstől, meglásd nagyon jó élmény lesz!!!
Én sírtam és nevettem egyszerre a boldogságtól - meg van örökítve-.

Kép
lara26
 
 


Ezek a babák valami gyönyörűek!!!!

Kép
Kép
zazzy
 
 


Nem sajnos Monácska! :( Még mindig nyilalgat!Főleg a húgycsőnyillásomba!

Remélem reggel nem így ébredek(persze ha bírok majd aludni)
Nekm sincs ötletem!Csak várom,hogy teljen az idő!Talán gyógyír lesz számomra! :?

Kép

Kép
lecso
 
 


Lara!

Örülök neked is!A sok-sok tejcsi áldás!
Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lara, szép baba, gratulálok!!!!A tejcsi miatt irigy vagyok....

Lecsao, várj kicsit, hátha jobb lesz, ne gondolj most erre, mert ha a baba nyomja, este megunja, ha baci, akkor nem múlik el reggelre. Nekem amikor nyomta egés nap, esi alvás utánra elmúlt, arrébb tolta a seggét vagy a lábát vagy valamilyét.
Vendég
 


Sziasztok fiatalok!

Gyorsan átfutottam. Kép

Lara, Lafi!
Gyönyörűek vagytok! Gratulálok! Kép

Bettica cép a pocakod! Alakulsz! Kép

Én jól vagyok. Kép Csak nagyon fáradt! Kép Álmos! Kép
Pocaklakóm roppant mozgékony egész nap. Kép Szeretem nagyon.

Kellemes hétvégét kívánok Nektek! Kép

Jók legyetek. Kép

Jövő héten többet leszek! Kép

26+3

UI.: remélem észrevettéttek, hogy foto csere történt a vonalzómnál! :D Bizony! :lol: :D (24 hetes 2 napos) Kép
Vendég
 


Kavicska, észre ám!!!!Szééééééééééép!
Vendég
 


lafi, menjetek el sarlai dokinőhöz.tényleg!!! mi is nála voltunk. nagyon aranyos, és lelket önt beléd. kapni fog tejcsit hunor baba, az a lényeg. figyi, zsuzsi is főleg tápos, és kicsattan az egészségtől. vidám baba ezerrel. de megértem a küzedlemedet alelkiismereteddel. :) de sok dologból tevődik össze ez a tejetlenség.... :roll:

ha kell előkeresem neked sarlai dokinő telószámát.

kavics, látjuk ám. gyönyörű!!!

lecso, te meg feküdj le aludni. igyál egy kis kamillateát. nekem bejött anno.

lara, gyönyörű kislara is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és örülök,hogy ilyen jó szülésélményed volt!! írjad szépen, és tedd fel!!

lemázsáltam zsuzsit. 6940 g és 72 (!!!!) cm...... :D lelassult a hízása.

ja, szerintetek aggódjak,hogy nem forgolódik?? hasról-hátra majdnem. meg egyszer már átfordult. a popsiját már ttál felemeli. de ha háton van nem akar ldalra sem fordulni. pedig edzünk :)
viszont kakilások önállóan mennek!!!!! a csőről lejött magától :D

lafi, cserélj képet :) kutyusi is aranyos, no, de hunor meg tökéletes!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kavicska!

Olyan szép a képed............ Irigy irigy Móni!!! :):):):):):):):)

Lafi! Valami nem jó a tickereden............ Szerintem Hunor még nincs 5 hónapos!

Dimet! Ne aggódjál kérlek! Annyira mások a babácskák! És ő is próbálkozik, akkor meg????? Egyem meg, de kis fain lehet, ahogy erőlködik! Nem szokott dühöngeni, ha nem sikerül neki?
Vendég
 


Bocsi LAFI mire elküldtem már javítottad............................ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Dimet, épp azon tevékenykedtem!!!Megoldottam, hogy a két imádottam is kint legyen!
Kéne a telkószám....

Az normális, hogy a kiscsávó hason aludva egyik oldalről a másikra teszi a fejét??Felemeli és átteszi.... :shock: Ennyire erős???
Vendég
 


Sziasztok

Lafikám
Gyünyörű a kisfiad,már az első fényképen is tiszta te voltál!!!
Szopival kapcsolatba(ahogy én látom a dolgokat)neadd még fel,minden étkezésnél rakd elöszőr cicire,,kicsi Hunor,hamar elfárad... de kicsit hagy nyamogjon rajta,utána tápi!
Cicidbe a csomó...én anno felhivtem a szopistanácsadót,,,a jobb cicim volt ilyen...gyengén masszirozzam,ill. forró viz,olyan forró amit eltudsz viselni és úgy maszzirozod....nekem nagyon bejött.
Nem értem a hidegvizet,Rambóka...az apaszatásnál van???!!


Lara
Nagyon szépen vagytok. :D
Tejessen kivirultál. :wink:


LEcso
Van olyan h teljes erővel rugdossa a hólyagod vagy rátelepszik :D,az is okozhat ilyen panaszokat,de ha találtak a vizeletbe e.colit valószinűbnek tarom hogy attól van.Mindenfélekképen kezeltesd magad!!!!!!!!

Kavicska
El vagy veszve?!

Pussz nektek.
Vendég
 


dec.6-án volt a Miron 9 hónapos :) ,,,visszanézegettem a fényképeket,hogy telik az idő???,,,milyen jó volt, mikor pici volt,,,azóta ez jár a fejembe,emlékezek és olyan jó, olyan édes volt,kicsi törékeny....most,egy gézenguz,azon gondolkozok h milyen tortája legyen majd,aki után egésznap lótok-futok,nevetgélünk,annyira társ mindenben...látom h okosodik,tanitom,,rám mosolyog és elolvadok tőle!...úgy érzem elindult egy folyamat :shock: ,,,kettecske :shock: ,még nagyon az elején járok,amit nem bánok,mert nem lehet most kettecske,pajzsmirigy,meg egyéb más miatt is,igy remélem akkor érek a végére mikor már jöhet a kistesó.
Lehet h furának tünik,szülés után megkérdezték és mikor jönna következő,mondom 10 év ,2 hónap múlva már csak 8,utána 5,most 3-4 évnél járok :lol: :lol: .soha nem akartam kis korkülönbséget,testvérem között is 5 és 6 és van,nekem ez a "norma".....de majd meglátjuk mi lesz?!
Bocsi h ilyenekkel traktállak benneteket. :?
Vendég
 


lafi, megkeresem holnap és átküldöm. és hunor erős baba! az jó, hogy tudja!!!!!!
lafi szopi. csináld azt,hogy tápi előtt is kicsit cicire teszed, ameddig tudja. és tápi után is. csak nyamjogjon rajta. hidd el meg fogja tanulni erősen szopizni. én sem hittem. én kicsit ott rontottam el a dolgot, hogy féltem a pocifájástól, és nem szoptattam gyakrabban. de ki tudja....mert azért 2 óránél gyakrabban sem nagyon jó szoptatni....és ha van rá pénzetek habbermann!!!!!!!!! ha lesz tejcsid, ha nem. sokkal jobb a habb-etető. odaadnám, de még kell zsuzsinak. próbálj meg szerezni esteleg vhonnan. vaaaagy.....kiokoskodok vmit. ugyanis van hozzá plusz egy cumi. és üveget 3 dbosat lehet venni a brendonban is 3ezerért. csak....na,mindegy. utánanézek. mert érdemes lenne. de sarlai dokinő a poharat-kanalat fogja mondani...hááát....én mikor visszahívtam mondtam nekia habbermannt,hogy bejött. mert ő azt nem ismerte.

ella, igen. rohan az idő. de tényleg nagyon. és én is úgy vagyok,mint te......de én már 1 évnél tartok :)

csőőő, hajmosi.....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Lafi, Lara: Csodaszépek ezek a babócák! Gratulálok a szülőknek!
Szopihoz nem tudok hozzászólni, max annyit, hogy anyum nem szoptathatta öcsémet és ő is csak hozott anyatejet kapott... Van, aki nem meri a külsős anyatejet adni, mert fél a fertőzésektől, de azért szerintem ezeket a tejeket olyan anyukák adják, akiket talán jobban kivizsgáltak... Bár nem tudom, hogy ez miként megy, mert nekem csak el kellett mennem érte házhoz és hazavinnem ;)

Lecso: Ha antibiotikumot kapsz, lehet kellene mellé kúp is, nehogy összeszedj egy kis gombát is. Én nem szoktam begombásodni, de a legutóbbi antibiotikumos kúra után (nekem is csak a vizeletemben volt baci) sikerült... Van valami gyógyszertári izé, azt írta ki nekem a nőgyógyász, és azt mondta, hogy ezt alapból kellett volna az antibiotikum mellett használni, hogy megelőzzük. Nekem most már mindegy hiszen ma dugdosom az utolsót, de kérdezz rá szerintem, ha ilyet írnak fel...

Rambóka: Gergő és a hó című leírásodon nagyon kellett nevetnem. Annyira aranyos lehetett, ahogy ott "áll" 3 lábon :lol: Hihi.. Szerintem jövőre elfelejti és akkor már nagyon fogja élvezni a dolgot ;)

Már megint fejfájok :( Lehet, ki kellene egy kicsit mozdulni... :roll:
Tegnap csak 20 percet sétáltam a piacon, de alig vártam a végén, hogy leülhessek, sőt fekve volt az igazi. Iszonyatosan nyilalt már a végén a derekam és a pocim. Nem tudom ma hogy fogok ajcsikat vásárolni, ha nem tudok fél órát sem kóricálni... :roll:

Kép

Kép
bettica
 
 


MAjd elfelejtettem... :oops:

Kavicska: Nagyon szép a sztárfotó ;)
Annyira várom már, hogy megmozduljon végre Kicsibe, mármint olyan érezhetően. Nem tudom, hogy mit kell érezni, de nagyon figyelem a pocakom ;) Esténként megy neki a dúdolgatás by apa és a simi-figyelés by anya :) Szerintem jót mosolyog, amikor apa közli, hogy jól van kisfiam, Dömötörkém, ficánkálj anyának :) Én meg mindig közlöm apával, hogy kislány lesz a szentem, úgy hogy ne sértegesse :lol:
Mindig is ilyen terhességről álmodtam, ahol apa is pont annyira élvezi a dolgot, mint én. Ő is ugyanannyira várja a találkozást és már most kiveszi a részét a "nevelésből". Lassan jön a nagyon izgi időszak, valamiért akkor szeretném majd elkezdeni leghamarabb a babacuccok begyüjtését, amikor már érzem, hogy itt kalimpál bennem a pici utód... Szóval januárban már remélem, hogy érzem majd a ficánkát, mert akkor már talán papa is szépen kiköltözik a kisszobából (lehet kezdeni a "lebontást") és a rokonok is hozzák majd a gyerekholmikat...
De szép gondolatok ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


sziasztok!

Éjszaka még elmentünk az ügyeletre.Kaptam algopiryn+B6 injekciót.Olyan 20:00 óra körül elkezdett görcsölni a vesémnél+húgyhólyag+húgycsőnyillás.Alig bírtam menni.
Olyan 1-1:30 között már éreztem valami javulást.Addig egyfolytában rázzott a hideg,fáj a vesémnál.Negyedóránként-fél óránként felt voltam.Valamikor hajnalban jobbra fordulhatott a dolog,mert 6:38-kor keltett minket Levi.
A húgyhólyagom+húgycsőnyillásom jól van,nem nyilalgat!MÁR ENNEK IS NAGYON ÖRÜLÖK,MERT SZÖRNYŰ ÉRZÉS VOLT!De a vesémnél megint elkezdett!37,1 a hőm.
A doki nem tudot igazából mit mondani.Vagy a baba,vagy az E .COLI baci,de újjabb antibiotikumot nem akar addig felírni amíg nincs friss vizeleteredmény.(Hajrá hétvége ilyenkor :cry: )Kamilla teát ajánlt inni+ülőfürdőzni.Algopirynt+nos-pa-t ha fáj.

Majd meglátjuk mi lesz! :( :?

Kép

Kép
lecso
 
 


Húh, Lecsó, ez nem semmi. Mihamarabbi jobbulást! Pihenj, amennyit csak tudsz...

Kép

Kép
bettica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?