Sziasztok!
Mostanaban Reka sirogorcsot kap, ha leulok a gephez, igy csak lopva, par percekre van idom napkozben. Ill. akkor kapok felmentest, ha babakat nezegetunk
Koszi az avis dicsereteket
Zsuzsa,
koszi a puzzle otletet, meg nincs ilyenunk, de azt hiszem, tetszene. Vasarolni fogok. De szep szo, va-sa-rol-ni, va-sa-rol-ni
Nalunk pont ma jott ra megint a kukucskalas, talalt egy jo helyet
Olyan edes, ahogy a keze kilog a fedezek mogul, ahogy kapaszkodik
Mellgyulabol kilabaltal mar? Ugy latom, tobben is keszulodunk lassan a kovetkezo babara
Jo a gif is
Bringa,
gratula es reszvet is egyben a jarashoz
Tali: aztan el ne feledkezz rola.
Panda,
es semmi elvonasi tunet vagy hasonlo?! Mi az, hogy nem engedett fel a babanet, hisz mukodott rendesen.
Buborekfujo, ez is jo, meg nem is probaltam vele fujatni.
Kata,
hajkenes
Nem minden nap van kenve, kb- 3-4 naponta. De csak most kaparintotta meg a dobozt es egybol igy mazolta magat, en is csak lestem
Nekunk a fenykepezogepunk tud 20 mp-et felvenni, azzal kapom le ilyenkor, nincs kamerank. Azert is ilyen sotet,vacak minosegu a kep
sms
"küldhetsz" - tehat nem kertel, en meg gondoltam, nem eroltetem
CD nalunk mindig van elol csomo, sajna nem ujdonsag. Sot, miota rajott, hogy ha ledobja, kinyilik, azota mindig elcsuszik rajtuk, gyozom visszapakolni.
Koszi a Fokusz otletet, meg fogom nezni, nem ismertem.
bera,
nem kuldtem az avit, csak a cimet, nem? Ram hoztad a fraszt, hogy betomtem a postafiokodat
Csatater ismeros, nalunk is el van aknasitva az egesz lakas.
ceruzafogas: fogalmam sincs
En még azzal is bajban vagyok, melyik kezebe adjam, mert ugye en balkezes vagyok es nem akarom befolyasolni.
Eveszet: ne is mondd
Epp abban a stadiumban vagyunk, hogy mar O akar enni, Reka egyaltalan nem szereti, ha en etetem, viszont onallo evestol meg messze van. Vagyis az ures kanalat szepen beteszi a szajaba, a felig osszekentet is, de ugye igy mennyiseget meg nem eszik. Marad a darabot kaja kezzel eveszete, ennyi. De azt meg marha hamar megunja.
De erdekes, Reka meg a kanalat fogja rendesen, nem marokra, mint Lili a ceruzat. Direkt ugy igazgatja, hiaba adom marokra a kezebe.
Vizet en csoros poharbol adok itthon is, elol van az asztalon, onkiszolgalo modon. Nekem igy kenyelmes, de optimista modon ugy kepzelem, ha akarnam, par nap alatt menne
Vegigneztuk Rekavala profilokat, reakciok:
Bringaek: bababababa, de valami iszonyu hangosan
Zsuzsaek: brrrrrrr /auto
/
Pandaek: hamm /a torta miatt
/
Kataek: Dziiii /Dori, elso probalkozasra
/
beraek: visszaintegettunk
Pedig azt hittem, a "Lili" menni fog, de meg sem probalta.
-Afonya