Ahoj kedves barátnőim
!
Nálunk dögrováson mindenki
Bár Zsombi már javuló félben, de szerintem majd visszafertőzzük. Igaz, azt olvastam, hogy jó az, ha többször is kapnak hurutos nyavaját, majd később nem lesznek olyan betegesek, ellenállóbb lesz az immunrendszerük
MIndenesetre most ez nem vigasztal....
Zsombinak viszont kint van a 12. foga, jobb alsó 4. És biztos, hogy most is jön valamelyik, mert egy előkét fél óra alatt átáztat. És egy magabiztosabban megy. Először csak 1-2 lépés volt, de most már ügyesen eléri a célját, ajtótól ajtóig, kanapétől asztalig, a járássegítőt vagy a játékbabakocsit tolva meg már megállíthatatlan
És olyan ügyesen fordul meg velük, vagy ha nekitolja valaminek, akkor olyan szépen megküzd az akadállyal, pedig nem is mutattuk neki, hogyan kell
Még jó, hogy felkeltem 6-kor, a futár faszi 1/2 7-kor
hívott, hogy délre hozza a faliórát
Tudat alatt tudta, hogy korán kelek? Azért 1/2 7-kor még szerintem nem szokás ilyen ügyben telefonálni
Rena!
Köszi kérdésed, Zsombinak még cseppentek a szemébe, de szerintem semmi baja, csak tetszik neki a szempillája:wink: De biztos, ami biztos, ma még cseppentek neki.
Jaj, és tiszta ideg vagyok, piros foltok jelentek meg neki a genitálián:shock: Már írtam is két urológusnak is, remélem minél hamarabb válaszolnak! Mindig van valami....Áááááááááááááááá
Kajálás: Zsombi 6× eszik, reggel tápszer, aztán reggelizik velünk + tea, tízóraira vagy 1 üveges bébiétel, vagy annak megfelelő kaja (gyümölcs, gyümölcs párolva, zöldség párolva, sütve, túrókrém, túrórudi), ebédre húsos bébiétel (ezt továbbra sem tudom bevállalni, hogy minden nap friss legyen neki), uzsonnára szintén vagy bébiétel vagy annak megfelelő kaja, estére pedig tápszer. Persze napközben szokott kapni kukoricapelyhet vagy babapiskótát rágcsálni, főleg akkor, ha mi kajálunk, de ő abból nem ehet. Vagy pl. tegnap estére evett egy kis krumplilángost is, gyűrte befelé, elvégre csak krumpli és liszt van benne, ehette.
Én még nem nagyon próbálkoztam az egyedül evészettel. Persze ha elfogyott a kaja, akkor volt hogy otthagytam Zsombinak a kanalat és a tányért, és ő "eszegette" a semmit, de most, hogy beteg, örülök, ha bele tudom imádkozni a kaját, szóval majd ha már meggyógyult, próbálkozok vele.
Ki esett ki a nagy fogyásból?
Sziszi!
Képzeld már Zsombi háta is pöttyös lett, meg ment egy kicsit a hasa. Szóval én is leálltam a Cataflammal.
Winnie!
Sajnálom, hogy Réka is megint beteg
Borsófőzi: mi is kicsit édesen ( a túróstésztát meg sósan
), én vajon szoktam megpárolni a borsót, aztán csinálok rántást, azt ráöntöm, és annyi tejjel engedem fel, amíg megfelelő sűrűségű nem lesz. Egy csipetnyi sót is szoktam beletenni, meg ugye cukrot ízlés szerint.
Megyek, mert ezer és egy a dolgom.
Pussz,
Brigó