Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok!

Mostanaban en sem vagyook a legjobb alvo!

Mar egy oraja csak forgolodom, nem tudok aludni.
Pedig rettento faradt vagyok.

Magi
Vendég

Én is fennvagyok...de még visszabújok, hátha sikerül elaludni..
Vendég

Én ma ugy döntöttem nem megyek a suliba. Este azzal feküdtem le, hogy terhességem alatt másodszor hánytam! :( De olyan hirtelen lett hányingerem, hogy ugy gondoltam nincs értelme bevennem a hányinger elleni bogyeszt! Igy is lett!
Remélem csak a kaja nem esett jól, és nem vírus, mert ma este lesz a céges karácsonyi vacsi, és arra el szeretnék menni.
A városba is muszáj lesz 10 körl lemenem, mert pénzt kell kivenni, meg még egy-két ajándékot megvenni. Remélem utközben nem lesz semmi gond!
És egyet remélek, hogy ez nem most akar "állandósulni" (mármint a hányinger) igy utazás előtt.

Gabi!
Ti hogy vészeltétek át az estét?? Gyerekek gondolom ma otthon maradnak!

d.dodó

Sziasztok!!!Szép napot!

Gyors bejelentkezés,nem bírtam ki,hogy ne írjam meg tegnap mi volt a dokinál. :wink: :wink: Kicsit beparáztatott,de éreztem,hogy valami hasonlót fog mndani....Kb így zajlott le a beszélgetésünk:
Doki:mikorra van kiírva?
Viki:január 20....kihúzzuk addig????
Doki:ÁÁÁÁÁÁ,semmiképp...
Viki::shock: :shock: :shock: :shock: Január 14-hez mit szól???
Doki:Hát jó lenne még 10 napot kibírni!
Viki: :shock: :shock: :shock:
Doki: :wink::wink::wink: Nyugi,most már semmi baj nem lehet,ha holnap szülne is minden okés...Azért célozzuk meg dec.25-30 közötti napokat...
Viki:(továbbra is köpni nyelni nem tudtam) :shock: :shock: :shock: :shock:
Doki:Január 3-ra hívom vissza,ha addig húzza,de jövő hétfő UH,NST,vizsgálattal már nem zaklatom.Méhszáj nyitva.Nem mondom,hogy mostantól egész nap feküdjön,mert nem változtat semmin...

Ennyi... :lol: Párom nagyon örült,szerinte ismét december 26án szülünk,én azért megvárnám a januárt. :wink:

Hatalmas pelyhekben hull a hó,gyönyörű.Bár nagyon hideg van. :?
Visszaolvasok majd anyóséktól,és megpróbálok írni.Gép továbbra sem jó....

Jók legyetek!
Vendég

Sziasztok

Lego hú az nem semmi, akkor tényleg a finisben vagy. Azért pihizz hogy még egy két hetet kibírjon odabent.

Nálunk jól telt az éjszak, csend és nyugalom, aludtak, egyik sem hányt, Réka is csak este volt lázas, éjjel már nem. Most semmi bajuk nincs

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Lego!

Na, én akkor azért drukkolok a januárnak, ha Te azt szeretnéd ! :lol:
Vigyázz magadra!
Itt is esett a hó éjjel, meg még reggel is, apa el is vitte Petit szánkózni már reggel 8-kor :lol: :lol: :lol:

Dodó!

Hányinger :( Remélem azért sikerül a vacsira eljutnod, meg az utazásnál sem kavar be nagyon!
Tényleg mi van az uh-val, sikerült intézni valaho itthon egy uh időpontot?

Magika!

Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy csak forgolódtam az ágyban órákat, de elmúlt, kitartás :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!

Akkor remélem ennyivel megúsztátok a betegséget :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Na, megjártam a várost.... elköltöttem 30.000Ft nak megfelelő koronát, holott szinte nem vettem semmit! :shock: Na jó, az tulzás, hogy semmit, vettem egy pár karácsonyi ajándékot, két telefonfeltöltöt (na, csak ez 6000Ft), meg magamnak egy szép gyöngyházfehér körömlakkot (L'oreal) (gondoltam jó lesz a karácsonyi és szilveszteri ünnepi ruhákhoz). De lányok, miért van az, hogy mikor ugy dönt az ember, hogy körmöt fest, tuti betörik az egyik körme... :( ezt ugy utálom. Szerencsére nem kellett tövig levágnom, na de akkor is...
Na, jó, mennyi bajom van nekem!! :lol: :lol: :lol:

Viki!
Hétfőn utazunk haza, barátnőmmel szerdán megyek dokihoz! (ő akkor megy a szülés utáni 6 hetes kontrollra). Azt mondta aznap van UH rendelés is azt sztk-ban, és a doki biztos elküld!!

d.dodó

Dodó!

Akkor jó utat kívánok így előre is, és drukk, hogy legyen uh szerdán! Aztán gyere ám a hírekkel! :wink: Az akkor Neked már a 12 hetes nagy uh lesz, ugye?????????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Gabi!
Orulok, hogy jobban vannak a gyerekek.
Ez igazan jo hir.

Lego!
megy neked ezerrel a drukk.
Ugy irigykedem megint. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szeretnek mar itt tartani.

Viki!
En alapjaraton jo alvo vagyok, egy egy nap alszom rosszul csak.

Dodo!
Kitartas.
Mikor is indulsz haza?
Tenyleg. UH-t sikerult intezned?

Lanyok!
En meg ma is verzek egy kicsit. Felhivtam az orvost, mondta, ha erosodik es gorcsolok, akkor hivjam.

Ma elhoztam a megrendelt furdetoallvanyt, de nagy szomorusagomra, hianyzik belole a csavarozo szett, amiben a csavarok es a muanyag alkatreszek vannak. Igy mehetek vissza.
Mar felhivtam oket es kivettek nekem egy masik csomagbol es eltettek, de eleg messze vannak, igy jo rossz, hogy vissza kell menni.

Vettem meg egy szopi parnat is, most annak tamaszkodom es hat nagyon kenyelmes.

Jovoheten penteken megyek UH-ra az orvosomhoz. Szombaton meg 4D-re.
Remelem lany lesz akkor is. Mar nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen es kivancsi vagyok mekkora mar.

Magi
Vendég

magika!
Pont fentebb irtam a Vikinek! :lol:
De amugy hétfőn indulunk...a vonat fél 6-kor...8-ra kell lenni a reptéren. És a repülő 10-kor indul. Szerdán megyek barátnőmmel dokihoz, mondta hogy aznap UH rendelés is van, biztos elküld a doki!

Viki!
Nem, nem 12 hetes. Kedden töltöm a 11. hetet!! :lol:

d.dodó

Dodó!
De ha töltöd a 11-et, akkor szerdán már a 12.-ben leszel, nem? :wink:

Magika!

Sajnálom, hogy vissza kell menned!:(
Remélem jobban leszel és megszűnik a vérzés! :( Pihizzél, ha tudsz! Ha a jövő heti 4d-n is kislány, akkor már tuti az lesz, én 25+2-nél voltam, és azt mondta a doki, hogy kizárt, hogy kinőljön a kukija :lol: :lol: :lol: annyira lány! :D Akkor Te 25+4-nél mész 4d-re? figyi, felteszed majd az adatokat, akkor én is megírom az enyémeket még a múltkorról, olyan kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz a babád?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Persze mindent felteszek.
Elokeresem majd Zoliet is, mert vele is voltam ilyenkor UH-n.

Majd jol osszehasonlitjuk.

Neked sulyra mit mondtak?

Magi
Vendég

Viki!
Hát akkor logika alapján 11 + 1 leszek szerdán! :wink:

d.dodó

Magika!

25+3-nál voltam és 809 g-ot mondtak!

Dodó!

Nekem is ez jött ki! :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!
van egy nagy hírem!
Van egy + tesztem!
Csak tudnám mikor fogant de nem ez számít
Reméllem most velünk marad!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Hat mire jovok en!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj lanyok!
En meg mindig verezgetek!

Magi
Vendég

Magi!
szerintem menj orvoshoz!én meg nagyon félek nem -e megjön majd holnap vagy még ma!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!
Görcsölsz is?Lehet ez a front!

Legó!
Akkor már nem sok van hátra :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

miért nem tudok még egy vonalzót feltenni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nem gorcsolok, csak erzem, hogy gyenge vagyok es ugy nehez a hasam.
Lehet attol van, hogy megint kezdodott a gombasodasom.
Canesten kupot hasznaltam es szerintem attol, mert elotte is volt ilyen, csak akkor barnaztam tole, most meg verezek.

Ami amugy is jonni szokott az nem ilyen normal szinu, hanem veres. De magaba ver nem jon.

Most fekszem es pihenek.
Holnap vizsgam lenne, de igy nem fogok menni.

Magi
Vendég

betti!!!
De jó!!! Nagy-nagy gratula!!! Nincs fényképed a tesztről?? Párodnak mondtad már?? Milyen szép karácsonyi ajándék!!! :lol:

d.dodó

Dodó!
nem tudja arácsony ajándék lesz a teszt a fa alá!Ha addig nem lesz baj

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Hatalmas gratula! Nagyon nagyon vigyázz most magatokra! Én a helyedben elmondanám előbb, hogy hátha megkímél a kedvesed egy csomó dologtól, hogy Neked könnyebb legyen! És miért is lenne baj ? Most minden jól fog menni! :D Elvégre jön a karácsony! Hurrá, augusztusi babátok lesz! :D:D:D

Magika!

Jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó ez a hóesés csajok, kinézek az ablakon és egy keskeny kétsávos úton két busz robbant le egymással szemben, szerintetek hogy közlekednek most a kocsik :shock: :shock: :shock: :shock: hát, sehogy, itt tobzódnak szépen sorban :( Jelenleg 5 buszt látok, amiből 3 tudna menni, de nincs hol :? :? :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!

En drukkolok, hogy a fa ala tudd tenni a tesztet.
En is azt csinalnam.
Tudod nekunk szulinap volt, de a karacsony a legszebb.

Rekanak kisteso, apanak meg meg egy baba ajandekba.
Szenzacios.

Magi
Vendég

Itt is szakad a ho mar egy oraja.

Magi
Vendég

Csajok!
ide is küldjetek egy kis havat!!! :) Nálunk tesztátadáskor nem volt épp semmi ünnep.... én szlinapom volt előtte, de valószínű csak akkor (legalábbis akörül) fogant! :lol:

d.dodó

nekem kedden volt a szülinapom is
jó kis ajándék nekem

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Visszamenoleg is Boldog SSzulinapot kivanok neked.

Magi
Vendég

betti!
Utólag is Boldog Születésnapot!

d.dodó

Betti!

Utólag Boldog Szülinapot! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszönöm szépen!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!GRATULÁLOK!!!!Látod mondtuk,hogy ne keseredj el.Akkor most már Rékának nincs szopi?Hát igaz csak egy hét karácsonyig de én ki nem birnám :lol: Boldog szülinapot utólag is :wink:

Magika!Piheny és vigyázz magadra :!: :!: :!: Mi volt a Dokinál?

Itt is esett Zsófi az ablaknál ált és mondta,hogy ada gyorsan össze kaptam magam de mire leértünk elált :? de utána esett és olyan édi volt a kiscsaj :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
szopizik még de mintha érezne valamit 1-2 perc és elengedi

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

bocsi hogy ilyen sokat írok csak nagyon boldog vagyok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Elhiszem,hogy boldog vagy :wink: :wink: Én azt olvastam akkor mikor terhes vagy és még szopizol a nagyobb leszokik mer savanyu a tej.Neked volt mensid szopi alatt?Mennyit késett?Mikor mész dokihoz?Hú de sokat kérdeztem :oops:

Most már csak Ibica,Móni és Én nem vagyunk babásak a csapatból :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

igen már 1 éve újra mencsiztem
2 napja késik
majd január közepén gondoltam kb.8 hetesen

jövő héten wellnesezni készülünk 4 napra most szerintetek mehetek meleg vízbe?

én annyira lemondtam a babóról hogy ezért terveztünk elmenni hogy pihizzünk és kikapcsoljunk kicsit,bár rékával nem lesz egyszerű

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Szerintem ne fürödjél.Nekem a Doki anno azt mondta a bacik a mellegvizbe terjednek a legjobban ráadásul még nagyon az elején vagy a teheségnek ne kockásztas.Mondtam én ha nem törödsz vele pik pak.Mikorra is várod?Akkor már lesz szivhang 8hetesen :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Betti!

A thermál víz, és a pezsgőfürdő tuti nem ajánlott, de ha biztosra akarsz menni, hívd fel a dokidat, és kérdezd meg.
8 hetesen már tényleg lesz szívhang, elvileg 6,5 -től már van :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

én is így gondoltam majd apa fürdik rékával!
szerintetek hamarabb menjek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Betti
Hatalmas gratula!Nagyon örülök! :lol: Utólag boldog szülinapot! :D

Viki
Nálunk nyoma sincs a hónak! :? Pedig Máté nagyon várja!

Lego
Tényleg a finisben! :lol: Drukk!Jajj de izgi! :lol:

Magi
Te meg vigyázz magadra és pihenj sokat! :? Irgum-burgum!

edoci

Betti!
Jovok, h nezzem meg mi van veled, erre.... :D :D :D HATALMAS GRATULA! Annyira orulok Neked! :D
Arra a vizre tenyleg vigyazz, nem eri meg kockaztatni :?
Nem terek magamhoz :o Lam, te is bizonyitod, h legjobb, ha felig lemondunk rola, ez a legtutibb 8)
De most mar legyszi intezkedj az en iranyomban is :wink:

Magi!
Vigyazz magadra, ne turbozd fel magad az unnepek miatt, inkabb legyen egy nyugis Unnepetek :wink:

Kata!
Meg Edoci is hatravan :(

Edoci!
Mi van a projekttel?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Hú micsoda hírek!!!

Betti, nagyon nagy gratula!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És persze boldog szülinapot is utólag (csak, hogy valami újat is mondjak :D ) Annyira jóóóóó!!!!

Hát mi is múlt héten voltunk wellness szállóban, és nem mertem bevállalni a fürdőzést, pedig vízforgatós volt és hőfokilag pont belefért volna (36 alatt), de ki tudja.. :?
Így csak a lábam lógattam a pezsgő rész elé, de ez is jót tett a kezdődő viszereimnek :shock:
Csak annyira vártam már én is ezt a pár napot, de hát ez van... valahogy az az érzésem, hogy nem ez volt az utolsó dolog, amiről le kellett mondanom a gyerek miatt...anyasors :D

Itthon nincs tv adás (pedig már elállt sajnos a hóesés), net se volt mostanáig, így délután 3 óta a LOST-ot nézem folyamatosan, és rettegek a paplan alatt... Egyedül vagyok itthon és ilyenkor mindig egy csomó fura zajt hall az ember, megfigyeltétek már? :) :shock:

most abbamaradt...

ja, leállt a mosógép... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok

Gondoltam bekukkantok még egy kicsit, hátha van valami hír, és lám, jók voltak a megérzéseim.

Betti nagyon nagy gratula neked. Én a te helyedben az előzményekre való tekintettel mindenképpen dokihoz mennék, és szerintem kérj tőle utrogestánt, az nem árthat viszont segíti a terhességet, sárgatesthormon. Nekem is adott a dokim mivel olyan nehezen jött össze és a peteérés hiány miatt is.
És a meleg víz nem jó ilyenkor mert vérbőséget okoz ami vetéléshez vezethet, na meg a bacik miatt sem jó.
Jaj de jó akkor találkounk az augusztusi topikban

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Jo reggelt lanyok!

Na ma is kivetett az agy.
Jelentem, hogy mar csak egy kicsit verzem.
Bizti a gomba vacaktol volt.
De most hogy nem hasznalom ugy viszketek, hogy veresre tudnam vakarni magam.
Szerintetek mit kene csinalnom?

Kint nagyon hideg lehet.
Paras az ablak alja, ami nem szokott ilyen lenni.

Magi
Vendég

Bocsi Edoci :oops: :oops: Igen még ő sem babás :cry: :cry:

Borsika!Ne is mond a hangokat én nagyon fosos vagyok ráadásul tegnap tuttam meg Gabi megy megint külföldre.Ilyenkor olyan rosszul alszóm :cry:

Magika!Milyen gomba vacaktól? :shock:

Ibica!Merre vagy? :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt!

BETTI!!!!
Micsoda hír!!!Annyira örülök Nektek!!!!GRATULÁLOK! Ugye-uyge én megmondtam.
:wink: :wink: :wink: :wink:

Magi
Jajjj,vigyázz Magadra csajszi!NAgyon sokat vállalsz be,próbálj pihenni.Ez még csak a 25.hét. :roll: Az éjszakákat sajnálom.:( Én se tudok aludni,van,hogy fél4-ig még 1 percet sem alszom.Forgolódom és jajgatok... :?

Dodó
2 nap. :wink: Itthonról is tudsz majd írni????

Edoci,Móni,Kata,Ibici!!!
Ti jöttök!
Azért ha hiszitek,ha nem irigy vagyok ám Rátok! Nem tudom nekem megadatik-e mégegyszer ez a csodás 9 hónap! Itt szorítunk továbbra is Nektek!

Húúúú,hamarosan babázok.:) Amindenit,gyorsan elmúlt ez a 8-9 hónap.Kicsit parázok,tartok a szüléstől,de legfőképp Dorka hiányától.Aggódom,hogy minden rendben lesz-e itthon.Persze nem féltem az apjával és segítség is lesz,de azért mégis eddig CSAK velem ébredt,aludt el.Én adtam enni,inni neki.Én kisérem wc-re,én fürdetem...ÁÁÁÁ,bolond vagyok,ugye????? :roll: :roll: :roll:

Jajjj,mnem is mondtam,készek a karácsonyi képek.NAgyon szépek lettek,de sajna nem tudom feltenni.:( Cd-n nem kaptuk meg,és másképp nem tudom felvinni gépre.:( Majd próbálkozom...

Szép hétvégét.
Vendég

Lego!Dehogy vagy bolond szerintem teljesen normális ahogy érzel.Én meg téged irigyellek nem sokára két gyönyörü lánykád lesz :lol: Ez a vége olyan lassan telik nem?Dorka várja már a tesót?Én még nem vagyok terhes pláne nem finisben de már most attól tratok,hogy birják majd nélkülem itthon :oops: Meg én nélkülük :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lego!

Olyan aranyos vagy! :D Koszi, es mi is nagyon szoritunk am neked! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?