Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ottó ma reggel "időben" felkelt - negyed 10-kor, így lementünk egy közeli baba-mama helyre gyerektornázni. Nagyon élvezte, és nagyon ügyes is volt, én is meglepődtem, hogy elsőre így feloldódott! Remélem, az óvodát is könnyebben veszi majd ezután!
Aztán kiszaladtunk a piacra mindenféle finomságért.

Henka, jó kis vonalzókat választott Domi!
Én is várom a fényképeiteket a díszítésekről! Nálunk még csak kicsit van karácsony...

Roni, örülök, hogy a dokik szerint is minden rendben van veletek! Sok sikert a vonalzóhoz!

Lányok, köszi az ajándékötleteket a pasiknak! Ha van még, ontsátok az ötleteket, mert látom, sokunknak van ufó férje :D
Az enyémnek nagyon tetszik a gps, de hát nincs saját autója, és ha egyszer megint elkezdi használni a cégest, ahhoz ott lesz a céges kütyü.
Egyszer kapott tőlem egy ipod-ot, amit szerencsésen elhagyott, lehet, hogy most is fog kapni egyet - persze családi segédlettel, mert 30-40 e-be kerül. Bár ezt leszavazta, de biztosan örülne neki.
Vagy versenyben van még a javaslataitok alapján a pasi-csomag: parfüm, pulcsi, póló, vagy esetleg, ha kegyeskedik beleegyezni, kap új farmert vagy kabátot. És még azt mondják, a nőkkel nem könnyű... :x

Megyek mosogatni, és sütök egy jó kis palacsintát - ha jól emlékszem, ibm ültette a fülembe a bogarat. Köszi!

Kép
Kép
bondi

Wera volt a palacsintás,jó sütést nektek!
Én is ennék,de most nincs kedvem sütni!

Wera! Az Istenhegyin neked is ki kell fizetni azt a horror összeget,vagy így más,hogy odaküldött?
Nekem azt mondta a védőnő,hogy az Afp eredmény majd hozzá érkezik vissza,közben megcsinálják a genetikai uh-t a 18. héten és ezért csak jan. végén menjek mikor minden megvan!
Úgyhogy én a genetikaira nem fogok tudni afp-t vinni.
Elvileg van egy hét köztünk,de én elvileg jan. 4-én betöltöm a 16. hetet ezért mondta,hogy első héten menni kell,de kedden majd tudok már pontos dátumot!
Nekem már megint olyan hányingerem van!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

jaj én is rosszul vagyok :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

hát vera nekem ez nem jön be hülye vagyok hozzá :x

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni - Nem vagy hülye, nekem se sikerült elsőre. Ha gondolod én szívesen megcsinálom neked, csak akkor meg kell adnod a jelszavad hogy be tudjak menni hozzád. De meg tudod utána változtatni ha akarod. Küldd el nekem e-mail-ben amit a babafalvától kaptál + az itteni jelszót és 1 perc múlva kész is lesz! :D v.era@citromail.hu

Lányok, nem tudom ki találta ki azt a marhaságot, hogy 28 ezer forint az Istenhegyin az ultrahang! 12 ott is, mint a legtöbb helyen. De sokak szerint az a legprofibb. Sógornőm nemrég volt, ő is mondta.

Olyan isteni lett a palacsinta mint állat! Csináltam kakósat apának és túrós-nutellásat anyának és babának. Most fetrengünk, annyira tele vagyunk... :lol: De ma nem volt hányinger!! :D :D IBM - remélem lassan neked is elmúlik már! Nem nagyon volt még olyan napod, hogy ne lett volna, ugye? :x Nekem szerencsére mostanában nincs túl gyakran, így már jóval elviselhetőbb a dolog!

Fúj, azt mondják, holnap sokkal hidegebb lesz + front. Utálom a hideget! És a frontot is! :twisted:
Vendég

küldöm vera

Képimg][/url]
Kép
ronix

ELKÜLDTEM

Képimg][/url]
Kép
ronix

:D :D sikerült :D :D
Vendég

Sziasztok!

Holnaptól 3 napig nem leszek,mert wellness-hétvégére megyünk apával kettesben!! :lol: :lol:

Majd vasárnap este jövünk csak haza!
Jók legyetek,vigyázzatok magatokra!

Kép
orsitigris

Orsi - sárgulok az irígységtől!!! :lol: :lol: Meg szabad kérdezni hogy hová mentek? Jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat! :D
Vendég

Sziasztok!

Wera! Remélem hamarosan nekem is alábbhagy a hányinger,eddig semmit sem javult! :cry:
Na jó ma napközben viszonylag jól elvoltam,reggel meg este hányás határon,meg du. is volt 1X!
Úgy öklendezem,hogy valami rettenet!
De talán lassan lecsendesedik!
Mindenesetre a csokit most elfelejtettem! :cry:
Én még nemtudom hova küld genetikaira,de már alig várom!
Megyek pupuzni!
Jó éjt mindenkinek!
Holnap tali! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ma volt az első nap, hogy nem volt hányingerem!!!
Remélem már a többi is ilyen lesz.

Sipiné: Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a főnök nem tud titkot tartani, mára már az egész iskola tudta. A szülők még nem tudják, ezen is tipródom, hogy mikor kéne megmondanom. Ha minden jól megy, ezt a tanévet végig tudom csinálni.

Ajándék apának: én táskát vettem neki karácsonyra, remélem örülni fog neki. Mindig rengeteg papírja van, ráadásul szanaszét hagyja, talán még hasznos is lesz. :D

Jó éjt, és hányinger mentes reggelt mindenkinek!
patr

sziasztok!!!!!!

wera köszi szépen!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok :D

Ma is borzasztóan fúj a szél,északi,ráadásul az ovi is északra van :? Azthiszem Kristit itthon hagyom Anyóssal,amíg elviszem a Vercsit.

Ronix:Jó a vonalzód :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ma 11-hetes a Picurim,két nap csúszás van a vonalzómon,vagy a doki számolta el,majd jövő hét pénteken kiderül,akkor megyek a 12 hetes UH-ra :D

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
wera csinálta nekem nem ment( a vonalzo)
az este megjött apa is ugy oda adtam volna a kabátot,de akkor mi lesz a fa alatt?????????????
A z este tök rosszul voltam olyan hányingerem volt huuuuuuuu.
remélem a mai nap jobb lesz,hazajön a lánykám a koleszbol-és tök fözeléket akar :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Fincsi is a tökfőzelék.Jól tettem hogy itthon hagytam a Kristit,úgy fújja a szél a havat-lefagyott a fülem,utálom az ilyen időt,remélem nem lessz nagy hó délutánig,mert Apa kocsival ment dolgozni,de nincs rajta téligumi. :? Megfájdult a fejem,meg a fülem ebbe a ronda időbe,pedig csak öt-hat percre van az ovoda. :?

Kép
Kép
Kép
kike

A VONALZOKON AZ IDÖ NEM MEGY???????
AKKOR MINDIG UJAT KELL CSINÁLNI??
ez most hülye kérdés volt???????????????????????????????????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Patr: Én tanító vagyok és két évvel ezelőtt pontosan olyan idős terhes voltam Rolival, mint most a picivel. A suliban már mindenki tudta, csak a gyerekek meg a szülők nem. Ráadásul olyan osztályom volt, (másodikosok) akik nagyon szerették az előző tanítónénit (főleg a szülők) és ő is a baba miatt ment el. Szóval amikor bemutattak nekik, rögtön azt mondták, hogy szimpatikus vagyok, de úgyis elmegyek szülni. Ekkor még nem is foglalkoztunk a baba témával. Ráadásul elég nagyszájú szülők, mert mindegyik roma.
Szóval én is halasztottam a nagy bejelentést amíg tudtam. De ez nem tartott sokáig. A téli szünet után reggel leszólított az egyik szülő, hogy csak nem terhes vagyok? :oops: Hirtelen azt sem tudtam mit mondjak. De persze megmondtam hogy igen. Egyébként végigvittem az osztályt abban a tanévben. Kirándulni ugyan nem oda mentünk, ahová év elején terveztük, mert nem engedett a doki. Azért voltak közben megjegyzések, meg háborgások, hogy mindig új tanárt kapnak. De azóta ugyanaz a tanítójuk, már 2. éve.

Ronix: telni fog az idő a vonalzódon, még a régi írásaidnál is.

Ma megyek beszerzek pár ajándékot, egész nap csavarogni fogunk tesómmal, Rolira meg anyu vigyáz.

Kép
szly27

Szép jó reggelt mindenkinek!

Patr!

Nem szeretnék károgni, tegnap én is úgy örültem, mert jól éreztem magam, nem volt hányingerem. De ma......!!!!

Reggel a boltból hazajövet azt nézegettem a kocsiban, hogy találok zacsit...
szerencsére nem kellett.

Remélem, te ma is jól vagy!
Ill. remélem, mindenki jól van!
Nálunk is cudar idő van! Esett a hó, fúj a szél, és -2 fok van...
Én csak a karácsony miatt szeretem a telet. Utána mehetnénk is nyaralni! :wink:

Sajnos az én kislányom még mindíg beteg. Nem tudni mi okozza, de még mindíg szédül. Nem fáj semmije, és ez a leg idegesítőbb az egészben. Mert ha legalább tudnám, hogy lázas, és itt vagy ott be van gyulladva valami, akkor oké. De semmi más tünet. A doki azt mondja, dugjam ágyba, és várjunk. De ez idegörlő, amikor ő meg csak szédül.
Mondjátok meg nekem, mitől szédül egy 10 éves gyerek....
Kezdek mindenféle rémeket látni!!
azzal vígasztalom magam, hogy mifelénk is ez a gyomorhurutos járvány van, és azt kaphatta el, csak nem tud kijönni rajta.
( Amúgy ö tényleg sosem beteg.)
Háát, majd meglátjuk!

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Orsi, jó pihenést! mondhatnám, h irigy vagyok egy kicsit, de így, egy hét Olaszország után inkább nem mondom :D

Roni, jó lett a vonalzód!

Ma biztos van valami a levegőben, mert nekem sem a legjobb a pocakom. Persze simán lehet, h a tegnap este Anyuéknál befalt füstölt kolbász a ludas...

t.maria, jobbulást a lányodnak! Most sok vírus kering, az is lehet, hogy egyszerre több is próbálkozik...

mit csináltok ma? mi játszóterezünk, ha nem lesz túl hideg, aztán meg vásárolunk egy kicsit. A karnagyasszony fog kapni egy nagy doboz angyalkát, ahhoz szerezzük be a dobozt, amire a kórustagok fényképeit teszem majd, angyalszárnyakkal, felhőcskék közé...

Kép
Kép
bondi

Most mondjátok meg milyen buggyantak a férfiak:olyan mérges vagyok-Levelezünk a férjemmel interneten-szakad a hó,már több centis,írtam neki hagyja ott egerszegen az autót,mivel nyárigumi van rajta,és jöjjön haza busszal,de beszélhetek én neki :twisted: :evil: De ha valami baja esik,én megölöm :evil: Hogy lehetnek ilyen makacsak a férfiak.Mekkora hó lessz még délutánig,és nem akar szótfogadni :cry:

Mária,sajnálom a lánykád,jobbulást neki,sajna nemtudom mitől szédülhat,szerintem ha nagyon aggódsz,írj a neten egy gyerekorvosnak,sokat lehet találni,vagy mond meg a dokinak hogy nem-e lehetne kivizsgáltatni:vérvétel,miegymás,mert nagyon aggódsz.

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenkinek róka- és fejfájásmentes gyönyörű napot kívánok!!

Marcsi - Sajnálom hogy megint rosszul vagy, remélem hamar elmúlik. Nekem is így volt, amikor pár napja nem kínzott a hányinger, kicsit elbíztam magam, aztán megint volt néhány őrült nehéz napom. De szerencsére már ritkábban :? :D .
Má a múltkor is akartam kérdezni de sajna elfelejtettem :oops: hogy jó kislányod szeme? Mert határozottan emlékszem, hogy engem pici koromban hónapokig vizsgáltak, mire rájöttek hogy nem jól látok és az okozza a szédülést! Sajnos nem is mindegy ám hogy milyen/melyik szemészhez viszed, nem akarlak paráztatni, de nekem többen írtak adtak már rossz diagnózist. (Időközben költözem is párszor, így kénytelen voltam mindig más orvoshoz menni.) Most ott tartok, hogy Bp-ről Miskolcra járok egy tündéri doktornőhöz, aki már gyerekkoromban is ismert. Szerencsére nem kell túl gyakran menni. Huh... bocsi jól elkalandoztam. Szóval érdeklődj, hogy ki a legjobb, ha esetleg szemészhez viszed!

Roni - szerintem mennie kell a vonalzónak, bár nem figyeltem most lépett-e. Eddig még nem volt ilyen gond! Azért ne nyúljunk még hozzá szerintem, hátha holnapra "meggyógyul"! :lol:

Szly - Én is nagyon féltem bejelenteni a melóban, mert még csak 2 hónapja dolgoztam ott amikor terhes lettem. Ráadásul nagyon megszerettük egymást a csajokkal, örültek hogy végre vki normális embert is felvettek, mert előttem kiszórtak vagy 3-4 alkalmatlan jelentkezőt. Én is örültem hogy hamar be tudtam illleszkedni, meg minden. A 7. héten voltam először dolinál, aki rögtön ágynyugalmat rendelt el (amire azóta már nincs szükség szerencsére :) ) úgyhogy kénytelen voltam nagyon gyorsan kibökni. Sajnáltam őket otthagyni is, de hát a baba mindennél fontosabb. De képzeljétek! 4 embernek mondtam meg: 2 főnöknek és a 2 közvetlen koll.nőmnek és megkértem őket, hogy tartsák még titokban, mert nem szeretnék úgy járni mint már egyszer... Nem is gondoltam, hogy ilyen jól sikerül, mert benn voltam a 11. hét végén és senki sem tudott semmit (legalábbis úgy csináltak :D ). Meglepődtem, mert azt hittem azért kiszivárog.

Kike - vigyázz ebben a nyavajás időben a hajnali sétákkal, nehogy megfázz! Inkább tegyél föl sapkát! Én is utálom, de néha muszáj :x .

Patr - a táska jó ötlet, de sajna én ezt már 2 éve előttem. Vagy tavaly? Nem is tudom. :lol: Biztos fog örülni neki a párod, az enyém is azt hordja azóta is!
Vendég

Kike - ne aggódj, apa bizti nagyon óvatosan fog hazavezetni! Én a múltkor beszélgettem apukámmal (aki 28 éve hivatásos gépkocsivezető) és ő azt mondta, hogy "kislányom, pár éve még azt se tudtuk mi az a téli gumi, mégis vezettünk" és hát, valóban... persze vigyázni mindig kell, és ha mi óvatosak vagyunk is, más még mindig lehet barom. Sajnos. De ne aggódj, apa biztosan vigyáz majd magára a haza úton. :wink:

Nálunk nincs hó. Kicsit még a nap is süt. De biztos állati hideg lehet, ilyenkor elég becsapós! Délután megyek át anyósomhoz dumcsizni (10 perc sétára laknak), majd jól felöltözök! :)
Vendég

Sziasztok

Itt még nem jártam csak a juniusi kismamáknál.
Gratulálok mindenkinek a babocákhoz.

Wera:Az Istenhegyin 28000:Kombinált teszt vérvétel+uh,Amit a 14 hétig lehet levetetni.
( Álitolag megbizhatobb mint az AFP)

Kép
szisz79

Sziasztok Kismamik!

Nagyon irigykedem,nálunk nem esik a hó,sőt még a nap is süt! :cry:
Pedig már úgy várom!
A másik topicban olvastam,hogy van aki szánkózni vitte a gyerekét,csak merezgettem a szemeimet,hogy miket írnak!
Hát minket jól elkerült! :cry:

Lefújtuk mára a barinőzést majd hétfőn pótoljuk.
Úgyhogy itthon leszek ma.
De sajna NINCS VÍZ!
Ettől megtudok őrülni! Még jó,hogy áram van! :lol:

Nagyon irigylek mindenkit akinek nincs már hányingere, nálam fáradhatatlanul tombol!
Néha már nagyon kivagyok tőle!
Reggel mint egy alvajáró,felkelek,felkapom a köntöst,irány a konyha,öntöm a teát és vágom a kenyeret! Ha nem eszem ahogy felkelek,nem is tudom mi lenne!
Reggel már 6-kor az ágyban csemegéztem kekszet teával,aztán persze nemtudtam visszaaludni!
Megnéztem a 7-órási híradót,aztán úgy bealudtam,hogy 10:10-kor keltem fel!
Alig látok ki a fejemből!

Kike! Sapkát tényleg hordjál! Nekem volt párszor arc és homloküregyulladásom,egyszer felszúrták,azóta ha egy kis szél van mindjárt bedurran,vagy ha kicsit megfázom akkor is!
Még ha 30 fok meleg van és fúj a szél akkor is előfordul!
Elég kellemetlen!

Maria! Más baja nincs a gyerkőcnek?
Lehet tényleg a szemétől,de az is lehet,hogy a vírus.
Nővérem is tök rosszul van,fáj a gyomra,nem bír enni,hányingere van,feje fáj és SZÉDÜL!
Vérnyomit néztünk-rendben!
Biztos a vírus!
Reméljük minket elkerül!
Más már nem is hiányozna!

Kép

Kép
ibm

IBM - a nővéred nem terhes? :D Persze mondtad, hogy nem akar több babát... de hát ki tudja. :wink:
Viccet félre téve én is úgy hallottam hogy még mindig van az a hülye hányós-hasmenős vírus. Vigyázzatok csajok, nehogy elkapjátok!!

[quote]R írta:eggel mint egy alvajáró,felkelek,felkapom a köntöst,irány a konyha,öntöm a teát és vágom a kenyeret! Ha nem eszem ahogy felkelek,nem is tudom mi lenne!

:lol: :lol: Mintha magamat látnám!! Csak én 4 órakor, menetrendszerint!! :lol: :lol:
Vendég

Nincsen sapkám :? :oops:

Nekem tegnap volt hasmenésem,ma viszont eddig-lekopogom-tök jól vagyok :lol: Se rossz szájíz,se hányinger,persze holnapra ugyis visszajön :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ez elég borzasztó!
Nem, tuti nem terhes! :lol:
Jaj! Tök ideg vagyok!
Felhívtam a szerelőt,hogy idén megtudna-e csinálni még egy olajcserét a kocsin,meg átnézni,hogy minden oké-e rajta,erre rávágta,hogy holnap tudom-e venni!
Mondom persz,9:30-ra,de ott kell hagynom,du. majd elvisz érte a párom,de reggel még nemtudom hogy jutok haza!
Jaj,tök gáz!
Megnézem hogy megy busz!

Kép

Kép
ibm

Kike! Kérjél a jézuskától! :lol:

Kép

Kép
ibm

Csajok! VAN VÍZ!!!!!!!!!!!!!! KIrályság! :lol:

Megyek egy kicsit a dolgomra!
Sziasztok!

Kép

Kép
ibm

Esik még a hó?
Itt még mindig semmi,ez borzasztó! :cry:
Most olvastam egy másik topicba is hogy már tök nagy hó van,milyen szép,szánkóznak a gyerekek!
Itt süt a nap!!!!!!!!!! :cry:
Ez nem igazság! :cry:
Havat akarok!

Hol vagytok?
Elmentetek szánkózni?

Viszont kinyitottam az ablakokat és nagyon jó friss levegő van!
Asszem elmegyek kenyérért,adok fel lottót és veszek egy kis csomagolópapírt,elkezdem csomagolni ami megvan!
Lehetne már jövőhét ilyenkor!
Én már olyan türelmetlen vagyok!
ÉS UNATKOZOM!!!!!!!!!!!!!!
:cry:

Megyek kiszellőztetem a fejem,majd jövök!
Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Itt még mindig esik a hó,és fúj a szél,nagyon hideg van,a gyerkőc már kimenne havazni,de majd ha eláll a szél,addig nem megyünk ki.És még mindig nem tudom,Apa hogyan fog hazajutni.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera

éni oda megyek jan 8 án az istenhegyire . a dokim csinálja majd . ö ajánlotta . és elszámolhtó egészségkártyára kombinált vizsgálat kell az cime belinkeljem elolvasod
anha

Hát még mindig irigykedem!
Ne izgulj Kike,nem lesz baj,Apa jól vezet! :lol:
Sok idő míg hazaér?
Úgy értem messze dolgozik?
Ha leesik a hó az enyém is bajba lesz,mert amíg nem esik a hó meg nem fagy addig robogóval jár!
Így 5 perc,kocsival sokkal több mert körbe kell menni és mire kiáll meg beáll addig robival oda is ér!

Vettem csomipapírt,de egy pár dolgot elég nehéz lesz becsomiznom!
Pótfiamét megcsinálom az bizti!
Képzeljétek tegnap este valamiben mondták a tv-ben,hogy tejeskávét isznak!
Úgy megkívántam,a teát már eléggé unom, a kakaót meg annyira szeretem,hogy napi 3-4 bögrével is megittam,de sajna most nem bírom. TEJESKÁVÉ-t már rég nem ittam,most csináltam egyet!
Hát csajok! EZ ISTENI VOLT!

Anha! Jók a vonalzóid!

Megyek csomizni,de azért közbe benézegetek! :lol:
Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Olyan fél óra,mire hazaér.Csak mivel nyári gumi van az autón,azért aggódok,meg mert itt a ságodi utat nem igazán szokták takarítani,de azért csak hazaér,legfeljebb kicsit később,ha óvatosan vezet.

Anha:tetszenek a vonalzóid :wink:

A csomagolással még el vagyok maradtva,mert az csak akkor megy,amikor a Vercsi oviban,a Kristi meg alszik. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

ibm

köszi én nem birom ki kávé nélkül én is lazát iszom vettem olyat ami 50%csökentett kávé
anha

Kike nekd is köszi :)
anha

Nekem sajna a kávétól is hányingerem van!
Lassan már mindentől! :cry:
Talán egy héten egy felet szoktam inni,de csak a 3 in 1-et!
De ez a tejeskávé nagyin jól esett!

Kike! Nálatok ennyire esik?
Nem tudod lefotózni?
Ne izgulj Apa lassan és megfontoltan vezet! :lol:
Mostmár azért tényleg itt lenne az ideje a téliguminak!
Jeges úton ugyan az sem ér semmit,de hóban tényleg nagyon jó!
Régen én is jártam nyárival és nem törtem össze magam,és mást sem! :lol:
De azért ég és föld,én már nem adnám oda semmi pénzért!
Cseréljétek le,te is sokkal nyugodtabb leszel!

Kép

Kép
ibm

Én koffmentes nescafé-t iszom. Ízre semmi különbség.

Anha- akkor belinkeled? Kíváncsi lennék hogy lehet visszaigényelni a vizsgálat díját. Lehet hogy a 12. heti kombi vizsgálat, AFP stb 28ezer, azt nem tudom. De ami most nekünk kell majd a 18. hét környékén, az 12pénz.

Csomagoláááás??? Én még az ajándékok nagy részét meg se vettem!!!!! :P
Vendég

Én is tejeskávézok minden reggel.

Most éppen nem esik,de megint sötétebb van szerintem mindjárt megint rákezdi.

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem sincs meg még minden,de van akinek már betudom csomizni!
Betettem a karácsonyi cd-t,hátha ráhangolódok a dologra!
PERSZE HA ESNE A HÓ!!!!!!!

Mindjárt jobb kedvem lenne!
Ép a Piramistól szól a Kívánj igazi ünnepet!
Ezt imádom!

Wera! Hányinger?
Igyál tejeskávét!!!!!!!!!!!!
Olyan fincsi volt!

Kép

Kép
ibm

Ma tűrhetően vagyok, asszem most már az éhségtől kezdek rosszul lenni, még csak reggeliztem. Fura, de semmi édeset nem kívánok pedig annyi csoki van itthon mint még soha (4 óriás Milka, 3 dobos csokis keksz, egy 100 db-os Celebrations, és egy bazinagy mogyis Cadbury csokesz). Pedig régebben... ez mind kb 4 napig tartott volna! :lol:
Megyek sütök ki egy kis husit. Utálok egyedül enni, de apát berángatták előbb dolgozni, mert az egyik csajnak lebetegedett a kislánya. :cry: Mindig ez van...
Vendég

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

íme a hó,ami eddig leesett :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ó, Kike! Ez gyönyörű!!! :D Én az a tipus vagyok, aki utálja a telet, de a hóesés mindig levesz a lábamról!! :wink:
Vendég

Én is utálom a telet,de most biztos megbolondultak a hormonjaim!
Annyira tudok örülni ha esik a hó!
Komolyan tök boldoggá tesz,régen soha nem volt ilyen!

Kike! Köszönjük! Sajna nekem nem nyitotta meg,csak egy piros x van a helyén,de remélem előbb utóbb megnyitja! :cry:
Még fotón sem láthatom!

Wera! Én is utálok egyedül enni!
Szerencsére ma 14:30-kor jön a párom,úgyhogy ma együtt eszünk,de egyébként csak hétvégén szoktunk,meghát vacsorázni!
De az nem olyan mert akkor mindig beül a tv elé! :twisted:

Kép

Kép
ibm

MEGNYITOTTA!

Jaj de szép!!!!!!!!!!!!!!!
Máris jobb a lelkemnek!

Köszi-köszi-köszi!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Nagyon szívesen mindenkinek,örülök,hogy örültök! :lol: :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Itt sem esik a hó, talán az idén még nem is esett. Süt a nap, de nagyon fúj a szél, hideg van.

Ibm: szerintem kérd meg a szerelőt, hogy vigyen haza az autótokkal, aztán menjen vissza az autóval. Nálunk szokták így, vagy adnak csereautót.

Mi most cseréltük le az autó gumijait, kb egy hete. Két nappal ezelőtt az egyik gumiba beleállt valami hatalmas csavar, úgyhogy kilyukadt. Lehetett megint szerelni.

Egyébként én régen nem aggódtam ilyenek miatt, mint havas út. Soha nem jutott eszembe, hogy baj történhet. Bezzeg most, mióta terhes lettem Rolival!!
Ha elindulunk valahova mindig eszembe jut, de próbálom elhessegetni a gondolatot.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?