Új privát üzeneted érkezett!

Manóci: Jaj dehogy, dehogy! Ne haragudj,ha félreérthetően fogalmaztam!!!! :roll: Még véletlenül sem szeretém, ha hülének gondolnád magad!!!! Azért vagyunk itt, hogy kibeszéljük ezeket a dolgokat! Mindenkié csak egy vélemény, amit jónak vél, és úgy cselekszik. Én is oltáspárti voltam nagyon, csak a mi dokink nem az és az ember vagy elfogadja ezt, vagy új doki után néz..... :lol: (még ez sincs kizárva)
Influenzáról meg tél végén tudok többet mondani, mert ha jóuram nem kapja el, mi pedig a gyerekekkel igen, akkor be kellett volna oltatni magunkat :)

Vércsoport diéta: szó sem lehet róla! Én AB-s vagyok, és minden olyat tilt amit imádok. :lol: :lol: :lol:

Dóri: cserepesfa. Nekem is vannak ismerőseim akiknek már tele a kertje a néhai karácsonyfáival! Csak valóban: először be kell szoktatni, azután meg ki kell szoktatni. :P
v.erika

Timóca, akkor most mi van? Lehet, hogy a párod rh negatív?????? Ez nem gáz? Vagy akkor van gáz, ha te vagy az, és pozitív az apa?
Ügyi nagyon Marcipán!!!

Nelli, tök jó, hogy már 3 órát alszik Brigi nap közben (Nekem 3 hós kora óta nem csinált ilyet. :roll: ) Akkor csak helyreállt a rend...

Múlt héten Lilla is feltornázta a mennyiséget, de annyira, hogy képzeljétek el, még az esti etetés előtt is pukkadnak a cicik, pedig egész nap etetném... Így aztán az esti hozzátápikat meguntam: Egyfolytában csak nyüstöltem a kanállal, a fagyitejet meg hiába olvasztgattam fel, ment a mosogatóba. :cry: :cry: NA nem ezért dolgoztam annyit, most pár napig nem kap semmit.... :lol:
AMúgy is be kell szereznem rizspelyhet, mert mintha puffadt volna a kölestől...

Cintia, miket próbáltál eddig adni neki??? És mi az, amit úgy gondolsz, hogy 8 hósnak való?? Miből gondolod, hogy az éhségtől sír???

Szylvi, de jó, hogy nem zavarja Jázmint a szandi!!! Állítsd be telcsidet vagy órádat, hogy emlékeztessen a fejésre!!! :roll: :)
VAn a VÉszhelyzetben is egy csaj, Abbey, aki munka közben szokott fejni, róla mindig te jutsz eszembe... :P

Manóci, én is hallottam olyanokat, hogy kijött a gyereken az influenza oltás után... Négykézláb rugizás??? De ügyi!!!

Ma megalapoztuk a gyerkők jövőjét: Mindkettőre kötöttünk életbiztosítással egybekötött megtakarítási izébizét, 18 éves korukban jár le, te jó ég, hol van még az!!!! :roll:

Mentem kidőlni...

Kép
Kép
szilvih

Csak hogy irigykedjetek picit: Mostanában mindig 9-f10ig alszunk, 2 gyerek összehangolva!!! :lol: Ebben a trutyi időben tök jó, az embernek felkelni sincs kedve!!! 8)

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Egyelőre csak beköszönök. (Kíváncsi vagyok, hogy most lesz-e annyi "szabadidőm" mint tegnap. Azért tudtam kivételesen annyit krampácsolni, mert egész jól elvolt magának a gyermek. Isten tartsa meg jó szokását! :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Szilvi :)
Nem ér ilyeneket mondani :lol: Én meg még mindig kétszer-háromszor kelek etetni :evil: És persze a nagyokat vinni kell reggel.
Most mintha jobban lenne a tej :lol: Talán a kitartás meghozza gyümölcsét.
Most nem is lenne szükség az esti rizspépre, de ha már elkezdtük, folytatjuk a kanálhoz szoktatást, mert ugye nemsokára nálunk is indul a hozzátápi. Tegnap már megette a 20 ml anyatejet a rizspéppel, de milyen az ember lánya? Eddig az nem volt jó, hogy nem ette meg, most meg az, hogy megette :lol:

Manóci :)
Ügyes Hanna baba :lol:
Nekem is már kezdi maga alá húzni a lábát Brigi. Mindent pakol rámol. Nagyon érdeklődő lett. Ő sem lesz kevésbé komisz, mint a nővérei :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Nem fogjátok kitalálni, mit csináltam délelőtt (monjuk, jobb dolgom is lett volna, de ott ragadtam): az angyalokszulei.hu-t olvastam. Feltett szándékom, hogy végig olvasom, a feléig már eljutottam.
Persze, saját "kútfőből" is tudja az ember, hogy milyen csodálatos dolog egy egészséges babának életet adni. Én kapcsolódtam be legkésőbb a társaságotokba, így nem tudom kinek, milyen volt terhessége. De annak, akinek olyan volt mint nekem - könnyen összejött és abszolúte panaszmentes-, az érzelmileg talán most kezdi kicsit "becsülni" azt a 9 hónapot, és a szülést. Így már nem is olyan hangos az a sírás, amikor már úgy érezzük, hogy az idegeinkre megy, és hiába próbáltunk ki mindent, mégsem csillapul (persze, nem abban az esetben, amikor beteg).

l

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Ismét én ( :oops: ), ezúttal kaja közben hallottam, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Sláger Rádió angyalkájához levél: 4-en vannak testvérek, és szeretnének egyszer ajándékot is kapni karácsonyra, mert náluk csak akkor(!!!) van főtt kaja. Akkor tudnak egy pár napig főzeléket enni.
Azt inkább nem kérdem, hogy minek 4 gyerek annak, aki nem tudja ellátni őket (amitől totál kiakadok: vallásos vagyok, és Isten adta... :evil: ), de most nem kérdem, mert minden további nélkül előfordulhat, hogy régen volt egy apuka is, de azóta esetleg meghalt, és kereset nélkül maradtak. Nem tudom. (Bár még nem tudom, milyen egy gyereket felnevelni, és császárosként max. még 1 lehet, de én a piszkos anyagiak miatt nem mernék belevágni egy nagycsaládba. Mert mi van ha... :( )
De vissza az eredeti témához. Ha azt mondja, hogy hús nem kerül az asztalra, azt még megértem. Na, de főzelék?????? Krumpli, borsó, karalábé, és még ezeregyfajta zöldség...

:?: [/u]

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Sziasztok lányok!

Szilvi!
De irigyellek az alvásért, nekem 5 -kor csörörg a telefonom, gondolhatod, ez a legnehezebb az egészben. Sosem szerettem korán kelni. :roll:
Mennyit kell havonta az életbíztosításra fizetni, és csak 18 évesen tudjátok kivenni vagy majd csak a gyerekek?

Móni!
Szerintem sincs szüksége Esztinek az influenza elleni oltásra, neki már van olyan erős az immunredszere, hogy fel tudja venni a harcot, meg az se, biztos, hogy most abból az influenza vírusból lesz járvány, amiből oltanak. Az influenza vírusnak is sok fajtája van, mint az agyhártyának. Ráadásul mindig újabb és ellenállóbb törzsek jelennek meg.
Hannusod nagyon ügyi :lol:

Timi!
Valószínű, hogy Marcipánod az apjától örökölte a Rh faktort, nagyon ritka vércsoportja lett így O Rh - :D ,, ha véradó lesz, biztos örülnek majd neki. :wink:

I!
Mindig jót mosolygok az írásaidon 8) :D :D

Nelli!
Domcsi majd leszokik a cumiról, a lényeg, hogy ne erőltesd és ne vedd el tőle. Tanultuk pszichológiából, hogy mivel az anya adja oda a cumit a gyermekének, mintegy anyapótlónak, és ha elveszi az anya a gyermekétől, akkor pszichés zavar alakulhat ki. Vannak gyermekek akik tovább cumiznak, 5 éves korig ez egyáltalán nem gond, addig a fogait sem fogja bántani. Már múltkor is le akartam ezt neked írni :D
Tejcsi ügyben meg tényleg nagyon ügyi vagy :lol:

Akartam még írni, de mennem kell Jázmin felébredt!

KépKép
KépKép
szylvi

Sziasztok!

Vércsoport: Náluk nagyon érdekes a szitu. Én AB + vagyok, Sándor
0 +, és mit ad Isten, Emi 0 - !!!!!!! :lol: Ezt adjátok össze! De Sándor az apa meg minden (:D), csak valami allél miatt sikeredett ez így. Nem tom, anno jól elmagyarázta a házi védőnénim, de már nem emlékszem. Mindenesetre vicces! :lol:
l! Jó volt olvasni a bemutatkozásod. Tetszik a stílusod. :lol:
A történethez annyi a hozzáfűznivalóm, hogy nem lehet tudni, mit, merre hajlít a média... Meg nem látunk bele ebbe az egészbe...De abban van igazság, amit mondtál! Mindenki annyit vállaljon, amennyit fel is tud nevelni! Barátnőm pont most írta, hogy ő nem akar második gyereket, mert annak hogy tudná biztosítani a lakást meg az autót. Hát, nekem más a véleményem. Az ember csak azt értékeli igazán, amiért megküzdött, megdolgozott. Na, most a szülők segítsenek, ahol tudjanak, de ennek is van egy határa...szerintem.
Manóci! Hannus milyen kis ügyi! :D
Nelli! Nálunk délelőtt van még egy 2 órás alvás. Tegnap itthon hagytam délutánra apával (Mentem suliba), persze csak 2 és 3 között fektette le aludni. :lol: Fürdés után letettük, és nem volt hajlandó aludni. Éjfél felé aludt el, és aztán 10kor kelt! :D
Örülök, hogy több a tej. Én is úgy éreztem, többet le tudtam fejni. Erre úgy jártam a második etetésnél, hogy fél óra után elkezdett nyűgösködni, persze én addigra lefejtem az állományom. Hoznom kellett a cumisüveget, és lenyomott 120-at! Olyan csalódott voltam! :( Pedig már azt hittem, hogy tök szépen van.
Szilvi! Grat az életbiztosításhoz, Sándor is akar már kötni! Na meg az a hosszú alvás sem rossz! :D

Mi jól vagyunk. Emma nagyon próbálkozik a forgással. Annyira cuki ahogy erőlködik. Mintha kakilna! Az ereje meglenne hozzá, de még a technika hiányzik. Meg vettem neki egy új micimackós játszószőnyeget (akciós volt, és nem bírtam ki :oops:), imádja, püföli Malackát meg a többieket! :D

A hétvégén megyünk haza, ünnepeljük a párom és a Sógornőm szülinapját! Sándor most lesz 30! :D

dincuska

Töltöttem fel új képeket az albumunkba! :D

Ja és l! Akartam még írni, hogy nem dolgoztam az informatika területén, de a párom programozó!!! :D Úgyhogy nem voltál messze az igazságtól! :lol:
De nincs kizárva, hogy egyszer én is elvetődöm erre a területre...nade biztos nem programozóként! :D

dincuska

Játék ügyben én itt szoktam körülnézni:

http://www.jatsszvelem.hu/
http://www.arzuhanas.com/

Ki is néztünk egy pihenőszéket, erre elfogyott! :( De reménykedem benne, hogy lesz még!

dincuska

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

dincuska!

Tudod, mivel buktál le? Az ftp-vel. Ami tényleg nem egy nagy ördöngösség, ha az ember érti és tudja használni is. (Nem nehéz, csak először elolvassa az ember, hogy mi, merre, majd megkérdi: MIVAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN??????? :lol: :lol: :lol: )

De komolyan.
Sok olyan tevékenység és szakma van, amit az emberek még hajnalban is gyakorolnak. Ha szabadidős, és szükség van rá, akkor bemegy dolgozni a mentős, tűzoltó, orvos, meg még annyi mindenki más. De az informatikus az egy külön "állatfaj". Képes szó szerint egész nap a monitor előtt ülni, és elgyötört fejjel tovább gondolkodni, hogy miért nem fut le rendesen a progi, miért nem kompatilbilis ez azzal, mi baja a szervernek, miért nem jó az installálás, miért is a debug, nem müxik a hibaág, nem kéri be a paramétert és még hatezermillió dolgon agonizál kaja, alvás, de valószínűleg még levegő nélkül is. Majd összeesik az ágyába, és még álmában is ezen filózik, hogy pár óra múlva felriadva, félhullaként leüljön a gép elé, és letesztelje a cuccot, hogy aztán megint tovább keresse a hiba okát, mert persze az a megoldás sem jó, csak most egy olyan dolog nem müxik, ami korábban jó volt.
A "legperverzebb" a programozó és a rendszergizda. Ha kell, akkor akár még az ágyba is berángatják a laptopot, vagy ha úgy van, akkor akár fél háromkor is bekocog a munkahelyére, mert gebasz miatt hívják, és nem tehet más.
Ez addig nem is probléma, amig fiatal és egyedül él. De a párkapcsolat és a család már sokkal neccesebb. Kompromisszumot minden kapcsolatban kell kötni, de ha egy ilyen társat választ magának az ember, akkor meg kell értenie, hogy nem előrébb való a munkája a családjánál, hiába tűnik úgy, csak egyfolytában "bent jár" az agya, és mindig bitekben gondolkodik. (Tisztelet a kivételnek :lol: )
Gondolom, mindenki látott olyan párkapcsolatot, ami a meló, hajtás miatt ment tönkre. Legyen erős a lelke és rugalmas a hozzáállása annak, aki egy informatikust választ párjául! (Ja...! És a hentesekkel mellett ők a legnagyobb "szédítők". Örök nagy gyerekek :) :) :) )

Még jövök, ez csak egy rapid volt

:wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

(Nna, már vissza is tértem :roll: )

Köszönöm a szép szavakat szylvi és dincuska! :oops: :oops: :oops: :lol:

A múltkori két kérdésemre vissza térve:
1. Hol lehet fogni a magyar nyelvű BBC-t?
2. Kence neve melyjel ha kenem, egyenletes, s feszes lesz fenekem?

:D

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

(Bocs, tényleg nem akarom szét off-olni a topikot, de nem bírom ki, hogy ezeket ne tegyem fel ide, mint az informatikusokra tipikusan jellemzőket:

Két rendszergazda beszélget.
- Te hülye vagy? a Kutyád nevét adtad meg root jelszónak?
- Miért, mi bajod azzal, hogy "kcpw435Qstr 9567 ghl_#8765 gzheA" ?

Két számítástechnikus beszélget:
- Szia! Kölcsön adnál 1000 Ft-ot?
- Adok 1024-et, hogy kerek legyen!

És végül:

http://www.jocset.extra.hu/404/index.htm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Szylvi :)
Én is olvastam ezeket a cumiról, ezért is nem erőltetem a leszokást. Nagylányom leszokott róla 3,5 évesen, erre rászokott a körömrágára, amiről azóta sem lehet leszoktatni :evil:
Brigi meg úgy néz ki, keverék lesz: alváshoz meg a babakocsiban a cumi kell, különben meg a kezével matat a szájában meg az ujját szopja :lol:

Tejügy úgy néz ki, rendeződött. nem szeretném elkiabálni. csak fejni nem tudok annyit, mint régen, de alényeg, hogy egyen a babó :lol:

I :)
Narancsbőr ellen én is csak azt tudom, hogy sokat kell inni, főleg ásványvizet, sokat kell masszírozni a kényes területet jó naryancsbőr elleni krémmel, sok zöldséget, gyümit kell enni, el kell hagyni a cukrot, fehér lisztet, tornázni kell. Csodák nincsenek :lol:
Magyar nyelvű BBC-ről fogalmam sincs :oops:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Lívia: a vicceken jót nevettem :lol: . El is küldtem apának, meg egy barátunknak :wink:
Narancsbőr elleni cucc engem is érdekelne. És hasfeszesítőt kaptam szülés után anyósomtól (oriflame), az egész jó volt. Lehet, hogy akkor a többi cuccuk is jó, nem tudom. De gyógyszertárban is biztos vannak jók, pl a Vichy cuccokat egyébként is szeretem. De gondolom, nem olcsók.
Magyar nyelvű BBC-t én sem ismerek, rádión is angol nyelvű van csak, amit behoztunk.

Nelli: ügyik vagytok :lol: (tejci)

Kép
Kép
timóca

h. nelli, timóca!

Hülye vagyok, természetesen az angol nyelvű BBC-t akarnám befogni.

:oops: :oops: :roll:

Tudom, hogy kaja, víz meg minden narancsbőr ellen, csak pont azt nem tudom, hogy melyik is az a bizonyos JÓ kence.
Tudom, hogy mindenkinek más a jó, és csodák nincsenek
(Jut eszembe...! Vicc:
- Az ígéret, az ígéret Jótündér! Hajolj csak szépen előre... :oops: :oops: :oops: :lol: [Bocs].),
sőt azt sem egy helyen olvastam/hallottam már, hogy ez bizony alapvetően genetikai eredetű - amelyre aztán csak ráerősít iaz ember. És ebben tuti van valami mer anno meg lett örökítve színes, 8 mm-es szalagon (mint ami a Filmmúzeumban van :) ), hogy egész kicsiként szünet nélkül ki-be járkálok egy gyerekmedencébe, egy szál mosolyban, és sok hurkában :) . Na, már ott is ilyen a hátsó szakasz! Amennyire tudok, szeretnék tőle megszabadulni. Ezért kérdem a kencét, kajával nincs gond. (A testmozgással már inkább... :oops: )

Cumi.
Van, de nem kultiválja. Én meg azt nem, hogy az ökleit akarja befelé applikálni, lehetőleg egyszerre. Nemsokára jön a foga, és akkor hű, de milyen jó lesz, ha nem fejezi be abba gyorsan! :x

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Szia CSajok!

A napjára sem emlékszem, mikor voltam utoljára... :oops:
Sajna alig van időm a gép elé ülni. Hiányoztok, néha olyan jó lenne csevegni, remélem, idővel több időm lesz rátok.
Még nem olvastam vissza teljesen, csak bele-bele néztem a mögöttünk álló oldalakba.

Ha van közöttünk újonnan csatlakozott anyuka, üdvözlöm!!!

Szylvi: örüök, hogy látlak, ezek szerint mégsem tudtál elszakadni a topictól :lol:

Dincuska: nagyon tetszett az oldal a képekkel együtt!! Olyan ügyes vagy!!!

Timi: 4 hós adataink: 62,5 cm, 5,65 kg

FEnyő: mi minden évben cserepeset veszünk, kevésbé hullik a levele, mint a vágottnak, és az ünnepek után kiültetjük a telekre.

Már lázasan készülök a Karácsonyra, az ajándékok zöme saját készítésű lesz.
Nálunk a fa alatt egy új autó fog állni, végre sikerül lecserélni az öreg csatalovat
:lol:

Csenge tüneményes, tegnap nevetett hangosan, hááát lányok, én bizony elsírtam magam örömömben (amúgy napok óta sírhatnék van rajtam :oops: )
már néha átfordul az oldalára, hacsak nem húzza vissza a popó :D
az éjszakák viszont kiakasztanak. este 8 és 10 között vmikor fürdés, evés, alvás hajnal 3 ig. 3tól kaja, peluscsere, mert rendszerint telerottyantja, és nem alvás, hanem játék reggel 5-fél 6ig... ez nyilván azért van, mert fürdés előtt úgy 6-tól szokott aludni.
Eddig visszaaludt a hajnali evés után, de most 2-3 hete kipattannak a szemei, és esze ágában sincs utána aludni.

Dobok egy-két frisset:

Kép Kép

Kitta
kitta

Szylvi,köszi :)

Nelli,gratula atejcihez :wink: Körömrágás :( fú az gáz!Az valami pótcselekvés, vagy pszichés eredetű lehet! :( Akkor már inkább a cumizás!

Lívia,viccek :) jók!
Mi az a rapid? :oops:

Voltunk ma mérésen, és Hannus 2 hét alatt csak 10 dkg-ot hízott :( Úgyhogy holnaptól elkezdjük tízórainak a gyümipépet, és 3 nap múlva pedig ebédre plussz a főzelékeket!Estére természetesen marad a Sinlac!Hát ez van, 4750g volt!
Olyan furi nemtom miért nem hízik rendesen!De szerencsére cak a súlygyarapodással vagyunk elmaradva, mert figyelgetem örökké, és olyan ügyes mindenben, mozgás, dumálás, figyelem stb.teljesen a korának megfelelőképp fejlődik! Nemtom egyszerűen mi lehet :roll:
manóci

rapid = gyors

Kép
Kép
timóca

Méghozzá milyen gyors, timóca!

:lol: :lol: :lol:

Gondoltam egyszerűbb, mintha azt írnám, hogy "Sziasztok, csak beugrom, Lányok".

:D

Ja! Én is töltöttem fel képeket a dincuska által létrehozott galériába...

:wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

De ciki, ezt tudnom kellett volna?! :roll: :oops: Hát nem tudtam :!:
manóci

Szijjjasztok! Itt az esti műszak :P

Szilvih: Mi is fél 9-9 ig alszunk reggelente, csak nem mertem eddig borzolni a kedélyeket vele :lol: Komolyan, én ennyit életemben nem aludtam, mint mostanság, (jajjjj, el ne kiabáljam magam :shock: ) pedig azért egy rendes valamire való kismamának, illene időnként hullla fárdanak lennie... Tudom, mert Tomi fél 5-5 körüli kelős volt annó.... Volt részem a kótyagos hajnalokban... :lol: :lol: :lol:

Nelli: gratula a tejcihez, tök ügyi vagy!!!

Most bizti hülyét kérdezek, de a rizspép, anyatejjel, már hozzátápinak számít ????

Szylvi: mesélj kicsit, milyen dolgozni újra? Látom, nagyon klasszul megoldjátok a pároddal Jázmint!!!

Dincuska: párod 30? Boldog szülit Neki! Tesóm is most fogja ünnepelni a 30. szülijét a saját kisbabájuk születésével! :D

Livi: viccek :lol: Ha sikerül valami jó kis narancsbőr elleni cuccost lőnöd, kérlek oszd meg velem! Nekem tripla adag dukál, mert a narancstól már a bőröm alig-alig látszik.... :oops: :oops: :oops:
Képek arik!!! (Vigyi a puci képekkel! )

Kitta: Édes Csenge! :D

Manóci: A 10 dkg 2 hét alatt kevés???? Hát Tamarám is annyikat hízogat egy ideje. De dokibá nem szólt miatta. Vagy azért mert ducibb (6800 g) akkor már nem számít? A fene se érti ezt.... Szerinted?????????? :roll: De Hannus is jókedvű jön-megy mozog, akkor egyszerűen ilyen alkat nem?

Nálunk most úgy néz ki a játszás, hogy lerakom a játszólapocskáira, fölé a trapéz. Vadul elkezdi püfölni, majd lassan halkul a dolog, míg megszűnik a püfölés. Hogy miért? Mert másfél métert halad kvázi 2 perc alatt a hátán felfelé és lelhagyta a tapézt... :lol: :lol: Úgyhogy ha akarok egy kis időt a visszaigazításig, akkor a várható útját a két oldalon sorbarakom játékokkal, ahogy halad mindig essen kézre valami. :lol: :lol: :lol:
Amikor végzett arepertoárral gyerek visszahúz, kezd elölről! :lol: :lol: Nagyon jó móka.....
Ez az alapállás: aztán a parkettról hozom vissza....
Kép

Na eldugultam....
v.erika

Akkor itt az éjszakai műszak... :lol:

l! Az ftp-t én is ezzel az albummal (illetve a miénk előtt Emmáéval) tanultam meg! Eddig kínai volt, most szántam rá egy kis időt, ahogy írtad, és pofon egyszerű! :D
És te honnan tudsz ennyi szakszót a rendszergazdák és programozók szótárjából????? :D
Egyébjént mindent aláírok, amit írtál, Sándor most is melózik. Merthát a projekt meg a határidők... Azt bírom, amikor mindent matematikalig támaszt alá...A kapcsolatunkban is! :lol: Amikor indult a kapcsolatunk (nekem kellett érte megharcolni :D), voltam 16 éves, és elmagyarázta nekem, minek hány százalékos esélye van egy egész éjszakán keresztül... :roll: De olyan édi volt! :D
A poénokon nagyon jókat nevettünk! :D
Nelli! De jó, hogy újra van elég, de lekopogom helyetted is. :D
Kitta! Úgy örülök, hogy végre bekukkantottál! Már kivi voltam, mi van veletek. Azt írtad 4 hósan kezded a hozzátápit főzivel? Akkor 1 hét múlva? Édi pofi a csajszid! Képek feltöltve az albumba! :D
Amikor Emma nevetett először, akkor én is elsírtam magam. :oops: Azóta már kialakult egy trükksorozat, hogy lehet belőle kicsalni. Fürdés előtt mindig. Már felvettük kamerára is. Köldökcuppantgatás, körbepuszilás, tornáztatás, és persze ha én elkezdek hahotázni. Olyan jóízűeket nevet, hogy menten elolvadok! :lol: Szóval, megértem, hogy te is megkönnyezted. :D
Manóci! Nem tudom, miért nem hízik Hanna, de lehet hogy ő majd egy másik időszakban turbóz be! Olyan helyes kislány, nincsen neki semmi baja, egyszerűen csak manöken alkat. :D
l! Leventét eddig még nem is láttam! Mekkora szemei vannak! Nagyon helyes! És baromi hosszú! :D
Erika! Én is sokat alszom :oops:, de majd most vizsgaidőszakban leszokok róla! :? Tesódnak is a baba a legszebb szülinapi ajándék, mint Sándoromnak... A várandósságom eleje óta azt mondogatom neki, hogy na Őt kapod a 30.-ra! :lol:
Édi ez a játszadozás! :D

Találtam egy oldalt, ahol tökjó egyedi ajándékokat lehet csináltatni. Ajánlom azoknak, akik még nem találták ki teljes egészében. Sokkal olcsóbb azoknál, amiket eddig néztem. Úgyhogy én most ezzel éjszakázom. :D

http://www.egyedinaptar.hu/

dincuska

Szilvi, este mindig be szoktál köszönni ilyen tájt. Merre vagy?

dincuska

:evil: sokalvósok ÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!

Éngyerekek 5.55óta fent kukorékolnak :cry: azóta már kivonultunk a nappaliba így a nagy Thomast ézve játszik, kicsi pedig a székében ülve mókolgat az Erikáékéhoz hasonló trapézzal.... émmmmmeg próbálom magam ébren tartani :?
Ja, egyébként megpróbáltam volna visszanyomni őket még egy kis időre, de Eszter hason feküdt és elkezdett fuldokolni :shock: Csak nyelt,nyelt,nyelt,nyelt...de nem tudott levegőt venni, sztem visszaböfizett vmit, és félrenyelhette. Felugrottam, felkaptam, fejjel lefelé fordítottan és elégedetten nyugtáztam az ordítást és a heves légvételt...megvolt mára az eksön.

Reggelre vad szélllöketek közepette esett némi hó.Jó lenne a több,mert ezzel így nem megyünk sokra. Nálatokvalami hóinfó?!

Nálunk még tejcsárda van javarészt, és csak kóstolgat a bütyök. De azthiszem hamarosan bele lendülünk mi is valami mellékes kajcsiba, mert nagyon érdekli őt is,hogy mi van a cicin túl :wink:

Én az ajándékok zárókörét a http://bookline.hu/ -n rendeltem meg, nagyot akcióztak. A quelle-t lemondtam, mert nem ért olna ide, de lehet,hogy ezzel is megsz...vom most. Egyébként tök gyorsak (2-3nap) de most gondolom dömping van,mert még vissza sem jeleztek....

Na jó megyek, majd később beqkk! sziattok!
:lol:

Kép
Kép
petra78

Jó regggggelt! :D

Petra: húúúú szörnyű lehetett az a fuldoklás! :( Azért olyan érdekes, hogy ilyenkor az anyák nem gondolkodnak, hanem csípőből megoldják a problémát :)
Hó még nuku... Küldjed!!!!!

Dincus: Jó ez a naptáras oldal, mi a barátnőméknél rendeltük a naptárakat karira. Már úgy várom, hogy kész legyen! OOOOan kiváncsi vagyok rá!!

Ma 7 ig aludt Kisasszony, elég nehéz volt utánna visszaaltatni :lol: :lol: :lol: (de azért egy kicsit sikerált!)
v.erika

Dincus, kösz a hiányolást, tegnap bealudtam Lillával... :oops:
12 órás alvás néha szopival megszakítva... :lol:
De most királylány itt ül az ölemben, egy kezezek, később jövök... :roll:

Kép
Kép
szilvih

Hát nem tudom, mi van a csajommal. este nagyon jól lakott, még a kanálról is lecuppantotta a rizspépet, erre mikor kelt először? 11-kor :evil: Aztán 1/4 3-kor, majd 1/4 6-kor végleg :( És hajnalban Domi is beszállt az ágyamba.

Erika :)
Valamiféle hozzátápi, mert nem csak anyatej, de most a miesetünkben nem igazán, mert nem egy számottevő mennyiség, és csak azért adom, mert ha már elkezdtünk a kanállal ismerkedni, akkor folytatom, 3 hét múlva már úgyis élesben megy.

Manóci :) Dorka is ilyen pehelysúlyú volt és az is, ne aggódj, ha minden más rendben! én most örülnék, ha 2 hét alatt hízott volna 10 dkg-t!

Petra :)
Ez a fuldoklás :( :( :(

Kitta :)
Örülök, hogy jöttél :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Szia, Mindenkinek!

:)

kitta!
Nem tudnátok előrébb hozni vagy legalább mindig szigorúan azonos időpontra tenni a fürdést? Nincs kizárva, hogy ez kavar be ennyire, mert nem tudja a pontosan, hogy akkor most "hány óra" is van. (Gondolom én, a sok tapasztalatommal... :roll: )

manóci!
Dehogy kellett volna tudod! Én például húslevest életemben nem főztem. Pedig inkább ilyesmiket kéne tudnom.

:oops: :)

v.erika!
"...egy rendes valamire való kismamának, illene időnként hullla fárdanak lennie... " Ezt gyorsan felejtsd el, és rendetlenkedj amennyit csak tudsz! A rendes kismamaságot hagyd meg, az "eminenseknek". :lol: :lol: :lol:
Nekünk is van hasonló játék, mint nektek. Csak nekünk nincs ilyen speckó szőnyegünk, hanem a rendes szőnyegre van leterítve két hálózsák kinyitva, a szőnyeg alá meg alus polifoamot tettünk, hogy ne süssön a parketta. Szóval, tök egyszerű (és milyen jó kerülgetni...! :roll: :) :) :) ) Szeret vele játszani, a tükröt mindig nagyon bámulja, hogy aztán egyszerre beindítsa mind az összes végtagját (ha 8 lenne, mint a polipnak az is kevés lenne ilyenkor :lol: :lol: ), majd elvigyorodik, és egy lendülettel elmondja az ABC összes magánhagzóját, jó hosszan, majd a legeslegvégén sikkant egy jót. :lol: :lol:

(Még jövök, de most majd meg szakad a kis lelke a gyermeknek.... )

,

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Sziasztok!
Petra
Az én lányom se aludt vmi sokáig fél 6-kor már kiabált az ágyban és nem volt hajlandó visszaaludni, így fel kellett kelnem.Biztos azért nézek ki ma egész nap a fejemből!
Ma az alváshoz sem fülik a foga.Elaltatom a kezemben aztán le szeretem volna rakini és lám nyílik a szeme és sír krokodil könnyeket hullajt.
Erika
Ari lehet a kisasszony, megnézném.
Kitta
Édik csenge képei.
Vendég

(Nnnnnaaaa...)

Ami meg a hány-centi-és-hány-kiló-a-gyerek mániát illet a dokik részéről.
Valaki kitéphetné már azt a hülye táblázatot a kezükből, és jó nagyra kinyithaná a szemüket, hogy a fejlődésnek több összetevője van, és talán inkább így kéne nézni a dolgot. Dincuska írta, hogy baromira hosszú Babó. Szinte a szemem láttára nyúlik, és most 4380 gramm. És????? Erős, mozgékony, érdeklődő, nyakran be nem áll a szája, egészséges, az égegyadta világon semmi baja nincs, meg amit akarsz. (Ja...! És persze ő legszebb kissrác is égen-földön... :roll: :lol: :lol: :lol: )Manócit is mindig ezzel "szórakoztatják". Akkor most miről beszélünk??????? :evil: :evil: :evil: :evil: A szabványi ügyi előírásokhoz az építő-, és az élelmiszeriparban ragaszkodjanak ennyire, ne itt!

:x

petra78!
Nálunk egyszer volt hasonló.
Cumisüvegből kapta a 125-öt. Úgy voltam vele, hogy ha már ennyit melóztam a kajáért, neki meg ennyire szüksége van rá, hát mindig odaadtam neki szó szerint az utolsó cseppet. Általában a végére elfogyott a kitartása, és egy kicsit "győzködni" kellett. Egy alkalommal már szó szerint csak egy szippantásnyi volt szopókában, amikor egyszerre csak azt látom, hogy az egész szájürege tele van tejjel. Gyorsan felültettem, addigra azonban már orrán át is jött a cucc. Pelust előkaptam gyorsan, de mivel nekem is csak 2 kezem van, addigra már folyt a nadrágomra, ágyra, meg úgy nagyjából mindenhová. De csak nem állt el, így gyermek előre dönt, és megvártam, amíg KIFOLYIK minden. Érdekes módon, semmi hangeffektus nem kísérte az egészet: nem volt böfi, csuklás, vagy bármi más. (Csak azért nem mondom, hogy visszahányta a tejet, mert annyira csendben zajlott le az egész, és tényleg "csak" folyt - de azt alaposan...) És amikor véget ért, mit csinált a gyerek...? Semmit. Se riadt tekintet, görbülő száj, vagy bármi más. Mitha az égegyadta világon semmi sem történt volna... :o :o :o :o :o (Na, nem mintha hiányoltam volna, de azt hittem rosszul látok/hallok.)
Nyilván nem tudom mennyi jött vissza, de rengeteg. Egy fél üveg biztos, de őszintén szólva azon se lepődnék meg, ha az egész. Mondom: 125 ml-es üveg...
Nem tudom, miért volt, se többet nem evett, mint máskor, máshogy sem etettem, tök ügyanolyan volt mint máskor, és mint később is. Passz...

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

dincuska!
Jó lehetett az az esélylatolgatásos szövegelés! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, vajon honnan tudhatok ilyeneket...? Tippelj! 8) A nyertesek között piros hangszórót, vagy a Windows llefagyásgátló...gátló...gátló programját sosoljuk ki.

:lol: :arrow: :arrow:

Hogy tudd, mik vannak... Amikor azokat az omiózus sorokat írtam a laptopról és társairól, SMS-t kapott a férjem a céges telefonjára. Megnézte, hangosan, nem szép szavakkal kommentálta az üzit, majd szépen leült ide mellém, és kinyitotta a szintén melós laptopját... Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek fel hangosan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Mindezt természetes nemsokkal fürdés előtt, amit általában ő csinál - bár, én is ott vagyok -, mert mikor máskor... 8) )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Ígértem, hogy visszajövök, de csak egy SZIAsZTOK-ra futi, reggel fél7re megyek fodrászhoz, és frizurákat böngésztem a neten :roll: . Nem tudom még, hogy tényleg lesz-e erőm levágatni 20 éve növesztett hajamat, de megpróbálom... 8) Úgysem hordom soha kieresztve Lilla miatt, a széle meg terhesség alatt elkezdett őszülni :cry: :cry: így egyre inkább hajléktalan kinézetem kezd lenni...
Arra gondoltam, hogy összefonva hazahozom, egyszer még jó lesz parókának... :lol: :lol: Nagyon hülye vagyok? De emléknek mindenképpen... :twisted:

Szylvi, ne hari, nem téged akartalak hergelni a késői keléssel... :cry:

És egyébként ez nem egyhuzamban való alvást jelent, inkább azt, hogy gyerekeim szeretnek nappali "világosságnál" még horpasztani egy kicsit, és én is bagoly típus vagyok, tehát rám ütöttek (vagy beléjük neveltem..)

Mentem is, mert mosottkaki leszek holnap

Kép
Kép
szilvih

Köszi csajok :wink: végülis nem izgulok, de azét érdekelne miért nem hízik jobban!De valóban minden ok. a fejlődésében, így ez van, elfogadom Ő ilyen és kész!Valaki kérdezte, :oops: bocsi nemtom most ki, hogy Eszti is ilyen volt-e?Nem ő teljesen papírforma szerint fejlődött!3300-al született, és mindenben tökéletes volt :) Kivétel az alvás, mert abban nekem egyik gyerekemnél sem volt szerencsém!Eszti is 10 hós koráig kelt 3 óránként szopizni éjjel :evil: Egyenlőre Hannus jobban indult, mert este 8-hajnal 3-ig aludt egyben, és csak akkor ettünk egyszer, meg reggel 1/2 8-körül!De mostanában...... :roll: valami borzasztó!szerintem jön a foga vagy nemtom, de lerakom este 8-kor, és eleve mire én bemegyek aludni felsír vagy 2x, olyankor nem adok cicit, hanme csak testhelyzetet változtatunk, és alszik tovább.És éjjel is vagy 2x kelünk cic+forgatom.Hol oldalra kényelmes neki, hol hason!De már baromi fáradt vagyok, azért fél éve, hogy 3-4 óránként fönt vagyok, és egy vacak éjszakát nem aludtam rendesen! :( Aki ebben a cipőben van nagyon megértem!

Kedden viszünk a védőnénihez egy vizeletet!Ma felhívott, hogy arra gondolt nézzük meg.Ugyhpogy vettem is ma 2 pisitasakot :lol: és viszünk egy mintát.Abból baj végülis nem lehet!Ja, amúgy Eszti ilyen idősen már 7400 g volt!Megnéztem!És 65,5 cm.Hannus meg, 4750g, és 57 cm!
Ma de. ettünk először csak gyümit.Háááát egyáltalán nem nyerte ela tetszését.Úgy fanyalgott, fintorgott az almapépre :? Talán majd megszereti, remélem!

Dincus,Sándorod 30 éves?Isten Éltesse soká!!!!De jó neki :wink: :oops:

Era,Nagyon jó az a habtapis szőnyeg én is szeretem.Milyen édi ahogy játszik :) és az az út amit bejár???Nem semmi :lol: :lol:
Az a 10 dkg a 2 hétre, háááát elég sovánka!elvileg 10-15 dkg között kéne hízni hetente!És mi már nem csak cicizünk, estére 100 Sinlacot eszünk, és így is ennyi a hízás.De nektek jó kis súlyotok van, gondolom azért nem jegyezték meg.Mi meg, születés óta minimanók vagyunk :lol: :P

Petra, van telepátia, már épp akartalak keresni, hogy rég voltál :) Az a fuldoklás :o hát nem semmi ébresztő lehetett!Nekünk is volt már egyszer mohó cicizés közben ilyesmi, akkor én is alíg vártam, hogy vegyen már levegőt! :?
Rendelés, jól tetted, ha lemondtad, mert az már nem biztos, hogy megérkezett volna időben!Nekem szerencsém volt, én a Fakopáncsból rendeltem Esztinek ajira babaházat, de tök pontosan 3.-ik munkanapra ki is szállították ahogy vállalták!/és olyan jól néz ki :wink: /

Viszont dobok két képet, ezeket ma csináltam.Megpróbáltam legalábbis megörökíteni a négykézlábon rugózásos műveletet :lol:
Remélem azért kivehető.

Kép

Kép
manóci

Szilvih: Megmutizod majd az új hajad? Bár én sajna még a régit sem láttam... :( Én is kedden megyek fodrászhoz (szülés óta először :cry: ) és éppen ezen agyalok, hogy le kéne vágatni a francba, mert folyton csak copfban van, ha meg kiengedem, mert megyek v.hova örökké úgy megmarkolja Baba, hogy cafatokban tépkedem ki az ujjai közül.... :? Meg különben is vedlek, mint a kutya... :roll: Hormonok ohhhhhhh!

Manóci: Állati aranyos Hanna ahogy kutyusozik!!! Nagyon ügyi!!! :lol: :lol: :lol:
Igazából nálunk az ég világon senki nem nézi mennyit hízik a gyerek.... :lol: A védőnő nem jár, ha meg a helyettesítő védőnő kijön, az inkább magáról beszél..... :shock:

Livi: Szóval Apa az érintett????? :lol: :lol:
Jó a kettes számú vonalzód!!! :lol: :lol: :lol:

Hosszú, csendes éjszakát kívánok mindenkinek! :lol:
v.erika

Hahó manóci, kérem csak vissza a nadrágunkat!!! :o Igaz, hogy mi fiúk vagyunk és a naci rózsaszín, de ettől még köszönöni a nemi identitásunk, jól van!

:lol: :lol: :lol:

Ja, amíg el nem felejtem, Isten éltessen mindenkit, akir mostanában tartja a szülinapját! Töb Nyilast is ismerek, és mindegyik jófej... :wink: 8) :roll: :lol: :lol: :lol:

(Lehet találgatni, mi történt fürdetés time előtt 20 perccel..? Férj melós mobil SMS, szitokszó, majd melós laptop kinyit és dolgoz. Anya egyedül kezd bele fürdetésbe, diszkrét fejfájással. Úgy látszik, ez a 19:40-es időpont valami mumus nálunk... :x )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

v.erika!

Apa. Is... :roll: :) :) :) Elismerést nyugtáztam. :lol: 8) 8) 8)

És köszönöm mindenkinek a szép szavakat, bókokat! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Itt az új hajam:)

Kép

Kép
Kép
szilvih

Szilvi: nagyon jó az új hajad :lol: . (én Livike születése után vágattam le a popimig érőt, ugyanezzel az indokkal :wink: )
Egyébként el ne kiabáljam, de már kb. 1 hónapja nem hullik csomókban a hajam :lol:

Lívia: enyém Apakám is nyilasos informatikus :wink:
Egyébként meg imádom a hsz-aidat :lol:
Nálunk is apa a fürdi-felelős :wink: - kifejezetten élvezi. Mondjuk Livike már nem igényli, de Marcipánt még kell fürdetni. Úgyhogy ezt a kis időt kell kiélvezni :lol: - már ha nem zavarják meg holmi telefonok :roll:

Petra: az a fulladás elég ijesztő lehetett, nem is tudom, én mit csinltam volna, biztos leblokkoltam volna :shock:

Kép
Kép
timóca

valami hasonló hajam van nekem is, csak egy kicsit még rövidebb. Neked nagyon jól áll :lol:
Én mondjuk megbántam, hogy levágattam, mert nem tudom feltűzni, és gyakran kell mosni, így most megint növesztek.
Nappal persze, hogy Ti nem alszotok olyan sokat, hisz reggel sokáig alszik Lilla.

Ma Brigi kihagyta az éjfél -1 közötti kajáját, később is feküdt, erre reggelre jól bedurrant a mellem :lol: Olyan jó érzés volt :lol:

Manóci :)
Ha megnyugtat, én már 9 éve nem aludtam végig egyetlen éjszakát sem. És most is már lassan 1/2 éve nyomom éjjel kétszeri-háromszori etetéssel :( Én is baromi kivagyok, megértelek.
Nagyon édes, ügyes minimanó Hannus :lol: Később, ha majd aggasztó a súlyelmaradás, akkor el fognak küldeni Titeket gasztroente...-ra, ahol kivizsgálják Hannát. Mi is átestünk ilyenen, és hál istennek nem volt semmi baj.

Nekem Apukám, a Párom és Domi is nyilas :lol:

Ismeri valaki az Invitelt? Milyen a vélemény róluk?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

...esik a hó, térdi ér máááááááár, hóból épül hófehér váááááár... trallala-trallala....

Mindenhol hózik?olyan szép, így szeretem a telet. Déellőtt fent voltunk a nálunk kétutcányira lakó anyóséknál a gyerekekkel hárman és ebéd után sétáltunk haza. amikor mentünk még nem esett, de fél1kor már javában...Eszter a házunk előtt egy házzal elaludt :
Kép

Most már mindketten a nagyágyon horpasztanak. Apa dolgozik, én pedig örvendek a pár szabad percnek....

Kép
Kép
petra78

Szasztok, dögrováson vagyok.... :cry: Folyik orrom, szemem tök állat így hétvégére! Ráadásul felkerekedtem egyedül gyerekekkel, hát nem kellett volna... Nekigurul másik autónak, elhagyja plázaparkolópapírt, mögötte a hosszú sor.... hja, kérem ami nem megy azt ne erőltessük... Oscilococcinum-ot szedek, remélem takonykór gyerekekre nem megy át.... Meg c vitamint, állítólag átmegy a tejcibe.... :roll:

I: BIngóóóó! Te vagy a másik???? :lol:

Szilvih: Nagyon jól áll Neked ez a frizkó!! Csini vagy! :wink:

Nelli: Invitelt sajnos nem ismerem. :(

Petra: ez nem ér!!! Én is akarooook! Nálunk éppenhogy fehér picit a táj, de semmi hóóó! Pedig a gyerkőcök már fényesítik a szánkótalpakat. :)
v.erika

Nálunk sincs nagy hó, de fehér minden :)Voltunk sétálni egy nagyot!Tök szép, én is nagyon szeretem.Remélem a jövő hétvégén is fehér lesz minden, úgy lenne igazán szép :wink:

Livi, gatya :lol: :lol: nem baj, ilyenkor még nem!Azért, ha már pár éves lesz ne rózsaszínt adj rá :wink: :wink: :P

Szilvih,hajad tök jóóóó :)Nagyon jól áll szerintem is, és jól tetted, hogy levágattad! :wink: Kell néha újítani!Nekem most csirke fejem lett, úgy megnyírt a csajszi :( Ezt inkább nem teszem fel!

Nelli, 9 éve nem alvás :shock: :shock: na neeee!Ha én hamarosan nem aludhatok belepusztulok, úgy érzem!
Igen tudom, hogy már csak az az állomás maradt/endokrinológia/Mindegy egyenlőre, szerencse sehol nem találtak nálunk se semmit!Bár a jelek szerint nem lesz nagy étkű!Ma de. is őszibari+almát kapott, és 20-at alíg tudtam beletukmálni :? nem annyira futnak nála a gyümik!Pedig eröltetem, mert muszáj!
Cici bedurranás
Kép

Petra,De aranyos Eszter :) az a játék ami belóg a képbe, nem egy zörgős színes méhecske??Olyan nekünk is van, ha az!Majd lefotózom, és elküldöm a miénket nézd meg :wink: Szerintem olyan.Esztim egyből mondta ahogy néztük a képet, hogy anya ugyanolyan van a babának is mint nekünk :lol: :lol: :lol: mondtam , majd megkérdezem! :P
manóci

Jó. Akkor nevezzük át a topikot "Nyilasok, informániákusok és 2007-es nyáribabás hozzátartozóik"-ra!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!

Fodrászt ne emlegessétek, jóóóó? Már így is kétszer hívott, és nem fogok hozzá eljutni, csak jövőre. Csak visszavágatom az eredeti hosszára (gyerekkoromban lapockáig érő hajam volt, de ahogy öregszem egyre kevésbé tudom elviselni nyáron, így egyfolytában rövidül :roll: ), és végre újra csíkoztatom. Áááááááááá, már alig várommmmmmmm!!!! :(
(Őszintén szólva, magamnak köszönhetem a dolgot, mert egy kissé(?) belustultam az utóbbi időben: nem fejek. :oops: :oops: :oops: Babó tök jól kajál, egyre többet [bár, ahogy telik a nap, annál kevesebbet], nekem meg nem van kedvem szórakozni azzal, hogy utána még fejek, hogy aztán összejöjjön 10-20 ml. Így most egyáltalán nincs itthon tarcsiba. :oops: :oops: :oops: Remélem, nem fogom megszívni, mint a torkosborz... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval, amikor már nemcsak szopizik, akkor akarom csak magára hagyni, mert csak az 2 óra, amíg elkészül a hajam, és akkor még mentem-jöttem, és vártam esetleg. Ez így uszkve 3 óra minimum.
Kíváncsi leszek mit fog hozzá szólni a fodrászom. Szerintem nagyobb kihívás leszek, mint egy világverseny... :lol: :lol: :lol: )

v.erika (és mindenki más, aki a piros hangszóróra vagy a Windows lefagyásgátló...gátló...gátló programra pályázik)! :D
"Házinyuszik" vagyunk. Utólag visszanézve nem tudom ki lőtt meg kit, de mindegy is . 9 évig foglalkoztam számítástechnikával, és akkor jött Ő. (És jól megszívta, mert én már nem foglalkozom azzal, de ő igen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) (Ja, Bika... :roll: :wink: )

(Ha már ennyi érintett van köztünk, akkor a nem érintettek engedélyével még felraknék valami vicceset, ami szintén tipikusan jellemző a számtechesekre - ezúttal a rendszergazdákra, és HelpDesk-esekre kihegyezve. Szabad nékem olyat...? )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

SZiasztok, nagyon inaktív vagyok mostanában... És bocsi a nagy képért, de rohantam , ugye, vásárolni... 8)

Mentségemre legyen mondva, hogy minden idegszálam a karácsony körül forog, mert párom hétfőtől 6 napon át reggel 7-este 7ig dolgozik, 23-án meg lehet, hogy vidékre megyünk, tehát ez a hétvége van még a készülődésre úgy igazán... A legnehezebb a fát volt megvenni, illetve azt nem vállalnám be 2 gyerekkel még a nyakamon, na azt letudtuk ma... :P
Ilyenkor már utálom a karácsonyt. Minden üzletben tülekedés, és rám is rámragad a "na mit felejtek el" érzés, eszementen vásárolok hülyeségeket, mert mindig betoppan vki váratlanul, és akkor már ajándékot is hoz, szokott lenni ez-az készre csomizva ilyen alkalmakra, nem vagyok egy konyhatündér sem, és akkor a takarítás... De miért is sorolom nektek????????????

Sütött már valaki kacsát? Holnapra is vettem combot, kipróbálni, ha jól sikerül, 24-ére készülődik egy teljes a fagyasztóban... :twisted: Tippeket szívesen veszek. :roll:

Erika, jobbulást, és asszem te kérdezted, sztem minden hozzátápinak számít, ami nem anyatej...
A hajhullásnak meg sztem nemsokára le kell állnia nálad, nálam legalábbis így volt..

I, szorítok, hogy esetleg hamarabb is juss el fodrászhoz, én ma reggel fél 7-re mentem, mivel első voltam, várni nem kellett, itthon pont akkor kezdtek ébredezni, amikor hazaértam f9 körül. De ügyi vagy, hogy rendbehoztad a tej-problémádat!!! Vagy csak a dokinak volt vele probléma???

NElli, neked is nagyon örülök!!! Régen akarom kérdezni, hogymilyen a szopi fogakkal? Merthogy nagyon féltél tőle. :lol:

Manóci, akkor most szopi előtt etetsz mindig??? Én fordítva csinálnám, mert sztem a tejben több tápanyag van, mint a barack-almában, de lehet, hogy ez csak az én véleményem. Biztos nehéz lehet, hogy ilyen kis aranyvirágszál-picike Hanna, de nézd a jó oldalát: SOkáig mehet be ingyen a Vidámparkba. :lol: :lol: :lol:
NAgyon ügyi négykézláb!!!!

Nálunk hó minimális, de azért a kertben szánkózható... :lol:
Én meg már kezdem szokni a hajam, bár volt ma pár fura mozdulatom a nem létező hajammal... :lol: 20 év mégis hosszú idő. :roll:

MEgyek aludni,m ert aztán elkezdem keverni a hsz-kat, és akkor hülyének néztek...

Kép
Kép
szilvih

Jó hajnalt!

csendben jegyzem meg...itt most is esik... :) ...hull a hó és hózik-zik-zik...

Manóci: IGEN, az állatkánk egy rovar, de sztem inkább lepke. Még annoanno vettük Tescoba amikor nagyfiammal voltam babavárós. Becsületes neve LepkeLenke. Ő az örökös tag, aki a abbakocsin utazik mindkét gyerekemmel. Csörög belül, nyúlik keze lba és zörögnek a szárnyai... Ilyenetek van?

Olvasom,hogy sokan fejtek....nnnna én ehhez már a kezdetektől full lusta vagyok.Egy szopis könyvben azt olvastam egykoron,hogy a legjobb inger a baba a tejelválasztáshoz....ezen felbuzdulva hitelesítettem lustaságomat, és eltettem jó mélyre a fejőt... Van olyan gondolatotok, hogy meddig akartok szoptatni? Nekem -a korábbi sikertelenségem hozta szerénység miatt- eleinte a fél év volt az álomhatár, amit most kitoltam egy évre...majd meglátjuk hogy jön be az egyéb koszt a kisasszonynak :wink:

Bő egy hét és karácsony! ....fánk még nincs.... Itt 1200/métere, beszerzése a jövő hét feladata.

Kedden dokis napunk lesz. Imikével orthopédia kontroll a durva lúdtalpa miatt + röntgen a csecsemőmirigye végett. Eszterrel a toxo miatti féléves szemészeti és labor kontroll.... Félek a naptól, majd szorítsatok ha eszetekbe jutunk, jó?

Megyek Vukkot nézni....sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
petra78

Még mindenki alszik, én meg már másodszor vagyok itt....elfelejtettem megmutizni lányunkat eddegélés közben.... Kép

Kép
Kép
petra78

Petra :)
haláli ez az evő kép :lol:
Tegnap előtt már Brigi is nyitotta a száját a kanálnak, és becumizta róla a rizspépet :lol: tegnap nem adtam neki, még azért nem akarok számottevő mennyiséget adni neki, ha már van tej, csak szokjuk a kanalat.
Én is 1 évre toltam ki a határt, már az is nagy dolog, hogy eddig eljutottam :lol:
Én pl. most reggel is fejtem, mert egy etetés kimaradt most is éjjel, és bedurrant a cicim :lol: Én nem vagyok lusta, az előzmények miatt mindig szerettem volna, ha van tartalékom :lol:

Nekem sincs soha itthon a párom, most meg Szlovákiába ment szülinapot ünnepelni a barátaival péntek estétől ma estig :roll: De már eléggé megszoktam, sokszor nyugalmasabb, mintha itthon lenne :lol:

I :)
Tejcsikérdés megoldása :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?