Új privát üzeneted érkezett!

Gab!!

Erika

Kép
viera
 
 


Gabi! Teljesen ki vagyok akadva. Nem tudom elküldeni Neked, amit szeretnék. Előnézetben mutatja, utána elküldöm el is megy, de aztán nem jelenik meg.
Küldtem már vagy 5 köszöntést Neked, de egyiket sem sikerült befejeznem. Utolsó jön és az előzőnél is azt írtam, ha nem sikerül, megyek az MSN-re.

Csak ezt szerettem volna még átadni Neked!

Kép

Puszi!

Erika

Kép
viera
 
 


Gab!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Andi és Dávid

Kép
Kép
veráska
 
 

 
 

Hali!

Gab!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

Kép

Kép
oriandy
 
 


Most indulunk a bölcsibe! Nagyon kíváncsi vagyok!!
Amúgy megtudtam, hogy van egy magán bölcsi is itt, de 40 ezer Ft havonta + 10 ezer a kaja. Na ezt meg ki bírná fizetni????

Kép
oriandy
 
 


Halihó!

Kicsit eltűntem, de megpróbálom újra felvenni a ritmust. Visszaolvastam, de reagálni nem tudok mindenre, mert sokat írtatok.

Oriandy: Sok szerencsét a bölcsihez. :P Képzeld nálunk is volt olyan, hogy a csaj a kicsivel otthon volt, mégis ő jött legkésőbb a ”nagyért”. :evil: Egyébként itt nem kell munkáltatói, vagy igazolás a suliból, beveszik a gyerkőket (igaz két bölcsi van a városban).

Tjuca, Gabella: Nagyon boldog névnapot kívánok nektek! :D :P :D

Viera: Örülök, hogy jól van a sógorod. Tényleg nem árt a vitamin, meg a pihenés, ha így ”leamortizáltad” magad. Igyál sok folyadékot! Jó mulatást a hétvégére!

Mi jól vagyunk. Képzeljétek már 3 hete folyamatosan, betegség nélkül bölcsizünk :P !!! El se merem hinni! Remélem a jövő hetet is kihúzzuk, utána pedig téli szünet lesz jan. 2-ig.
Kibújt Zoló 10. foga és az éjszakát teljesen végigaludta!!! Még cumit kérni sem ébredt fel! :!: Hosszú hetek óta nem fordult elő ilyen, úgyhogy nagyon boldog (és nem utolsó sorban kipihent) vagyok! :)

Na dolgozok egy kicsit, ha már itt vagyok! :twisted:
Sziasztok!


nancsa
 
 


Sziasztok! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST! Majd jövök még, de most mennünk kell, Lackó rondán kezd köhögni...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!!!!!!

:P :P :P :P :P BOLDOGSÁGOS, NEVETŐS,ÖSSZEBÚJÓS NÉVNAPOT NEKED!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

benianya
ákosbenianya
 
 


Gabi!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked én is!!!


Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Köszi-köszi-köszi Nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Már tűkön ülök a holnapi utazástól. Ma főztem 3félét a fiúknak, kimosatam, takarítottam. Peti elaludt. Ezalatt maniküröztem, csináltam próba sminket. A barátnőmtől kaptam kölcsön rucit a vacsira. Jaj, nagyon izgulok, hogy itthon közben minden okés legyen Petivel szopi nélkül. Tegnap este is az apjával aludt el nagy sírások közepette. Éjjel kétszer szopizott, kétszer csak megsimiztem, hogy nincs cici és most nem volt sírás, csak egy kis nyöszi és aludt tovább. István azt mondta megold mindent. De kicsit bizalmatlan vagyok, mert ő sok mindenre nem figyel. pl: hogy ami nem Peti kezébe való azt jól elrakja ( kés, olló), amit kulcsra zárunk szekrényt, azt jól bezárja stb.
De nem parázzok, legfeljebb kínlódnak és majd jobban fog tisztelni ezután!!!

Oriandy!
Nálunk is hasonló a bölcsis helyzet. Nemrég érdeklődtem, hogy mi van, ha évközben találok munkát. persze a válasz az volt, hogy nincs hely. Közben itt is nem egy gyedes kismama csemetéje bölcsis, hogy az anyuka nyugodtan babázhasson otthon. Ez azért gáz. Nekem a férjem műszakba jár dolgozni, vagyis tudna Petire vigyázni a szabadnapjain, de a maradék kb. 10 napra ki kellene fizetni egy bébicsősznek legalább 30-35 ezer Ft-ot! :evil:

Viera!!!!

Az általad leírt mézeskalácsból kb. mennyi süti lesz???

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Na, voltunk délelött a bölcsiben, és....
VAN HELY!!!
Viszont én meg beparáztam! Most jutott el a tudatomig, hogy mennyire keveset fogok együtt lenni Danival! Mert hiába csak 1 héten 2 nap a suli, nem vihetem csak azokra a napokra! Vagy beadom vagy nem!
Lányok! Lehet, hogy én nem is ezt a választ vártam igazán???
Tiszta hülye vagyok! A sulit bagyon szeretném elkezdeni, de sajnálom Danit beadni!!
MOST MONDJÁTOK MEG: NORMÁLIS VAGYOK ÉN???

Amúgy a feltételek is erősek voltak számomra!! Pl: nem lehet cumizni napközben, csak alváshoz! Csak pohából ihat meg ilyesmik!!!
Na, megyek, mert lassan jönnek értem és megyünk a suliba!
Majd azt is megírom, ott mi volt!
Pussz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Oriandy!

Ne aggódj, a szabályok miatt!
A gondozók tudják mi a beszoktatás menete. Ezekre fokozatosan állnak át. Ha nem tudják megvigasztalni az elkeseredett csemetét természetesen megkaphatja a cumit és a pohárhoz is fokozatosan szoktatják hozzá. Zoló pl elalvás előtt még mindíg megkapja a cucit (cumisüveg), de evés után már poharazik. Az elején pedig még bármikor cumisüvegezhetett, ha kérte.
Én is féltem a bölcsitől, de megnyugtatott az, hogy látom hogy tényeg szeretik a rájuk bízott gyerekeket, nemcsak vigyáznak rájuk.


nancsa
 
 


Oriandy! Persze, hogy normális vagy, ez igy természetes. Neked talán még nehezebb lesz az elszakadás, mint Daninak.
Miért ne lehetne 2-3 napra beadni?És ha beteg, akkor sem megy. szóval próbáld ki, hogy ha otthon vagy nem viszed. Vagy péntek, szombat vasárnap legyél vele. Vagy egyszerűen beszéld meg az ő gondozónénijével, hogy csak 3 nap vinnéd. Hátha!
És a 2 hét beszoktatást hogy csinálod meg a téli szünet miatt?
Hát valóban kemények a feltételek, Blaninál is igy volt. Szerencsére ő se nem cumizott, se nem üvegezett, pohárból ivott, egyedül evett...de ő már nagy volt2 év 3 hó- De ne aggódj, úgyis megvigasztalják, odadják a cumiját, nyunyuzgatják majd. :wink:
Na, ez az ,mint Andinak jó lenne ha beindulna a suli, de mint Dani anyu sajnálod otthogyni. Skizofrén helyzet! Viszont tök jó, hogy van hely!!!!!
Apa de jól jár majd ezzel a masszázzsal,rajta gyakorolsz!!!!!
Nem tudjátok megbeszélni a sulival, hogy péntek szombat tartsák az órákat? Vagy inkább minden nap 4-6 ig? szóval, hogy otthon lehess Danival, de tanulhass is. A többieknek hogyan lenne jó?
Egyébként ha csak 2 nap jársz, hivhatsz segitséget is! 2 nap bébisintér, vagy rokon-barát kifizetődőbb nem? Főleg ha nem mész vissza 2-3 évre dolgozni, hanem kistesóztok. Akkor meg ráérnél közöségbe adni Danit.
Na, úgy is törpölsz most ezen eleget. Csak felvázoltam néhány lehetőséget.
Irj maj összejött-e a látszám a suliban.

benianya
ákosbenianya
 
 


Andi! Természetes, hogy vegyesek az érzéseid. Én ovi előtt egyenesen fel voltam háborodva, hogy mi az, hogy az én gyerekemet oviba KELL vinni! Ő az enyém, nem az államnak szültem, hogy aztán majd oviba, suliba, akárhova KELLJEN mennie, mert hát milyen alapon vannak kötelezettségei egy kicsi gyereknek? Jó, tudom, 3 évesen még nem kötelező az ovi, de másfelől tisztában voltam vele, hogy kell neki a korosztálya társasága, teljesen jó helyen van, az óvónénik szeretik, és sok újat is tanul az oviban, míg a fásult anyja mellett már nem mindig volt öröm lenni.

Szerintem kezdd el a sulit, Dani a bölcsit, és ha már a tanfolyam úgyis ingyenes, nem vesztesz semmit, hogyha netán mégis úgy döntenél, hogy ez így nem jó. Szóval akkor suli pihen, Danit kiveszed a bölcsiből, és kész. De hidd el, nem fogják azt olyan szigorúan! Úgyse fogják hagyni ordítani, és ha nincs más, cumival vígasztalják meg. Inni meg szerintem nagyon gyorsan megtanul pohárból! Mesi ezt egyik napról a másikra kivitelezte, úgy, hogy előtte gyakorlatilag kizárólag a csőrös poharából ivott, másnap meg lazán pohárból...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Lányok!

Kofa nem ért volna rá holnap, így megcseréltük még régebben az időpontokat, és ma voltam uh-n. (Jó jó kicsit lapítottam na)
7 mm élő embrió, és dobog a szíve. Akkora kő esett le a szívemről, hogy csak na. Aki hallotta, az a robaj nem a 4-es metro építése miatt volt.

Képet nem kaptam, mert a nyomtató kütyü a szervizben van. Majd legközelebb.

Gab!

Boldog névnapot kívánok!

Lányok!

Köszönöm a köszöntéseket. :wink:

tjuca
 
 


Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!!

Először is köszi mendenkinek, aki tanácsot adott, vagy leírta a véleményét!!!
És a jó hír: Asszem mindent meg tudok majd oldani!
Első és legfontosabb: nem gyógymasszőr leszek, hanem fogászati asszisztens (ez is régóta érdekelt és talán ezzel én jobban el tudok majd itt helyezkedni).
Amit sajnálok, hogy a barátnőim maradtak a gyógymasszőri sulinál, így nem együt fogunk tanulni, sőt nem fogunk ezentúl ennyit találkozni sem, főleg ha a 2 tanfolyan üti egymást (mármint nem egy időben lesz)
A másik, hogy a suli ugyan indul január végétől, de a dolgozók miatt inkább az esti órákban, tehát valószínűleg 4-7ig lesz. Így meg tudom talán oldani Dani elhelyezését arra az átfedő 2 órára, amíg én elindulok a tanfolyamra, de az uram még nem ért haza a melóból. Ezzel kapcsolatban több lehetőség is felmerült, pl. a magánbölcsit megkérdezem, mennyi 1-2 órára otthagyni a csemetét, vagy bébisintér (bár ezt az uram nem igen akarja), esetleg barátok bevonása. Ha valóban így lesznek az órák, akkor nem viszem Danit bölcsibe, hiszen minek legyen ott egész nap, ha én úgyis csak délután megyek el itthonról!?
A gyakorlati órák meg remélhetőleg itt lesznek Sárváron, így akkor már még könnyebb lesz megoldani a gyerkőc felügyeletét (meg lehet beszélni a dokival, aki mellett leszek, hogy mikor tudok menni!)
Tehát juppijéjjjjjjjj!!!
Jelentkeztem a suliba, most majd várom az értesítőt, mikor kell mennem az első órára!
Ja és még egy fontos dolog!!! A tanfolyam végén, ha sikeres vizsgát csinálok (márpedig, ha egyszer elkezdem, miért nem sikerülne!), akkor kapok 1 havi minimálbért érte!!
Értitek?? Még ők fizetnek azért, hogy ott tanulok, ráadásul a gyakorlati helyemet is ők biztosítják, azt sem nekem kell fizetnem!
HURRÁ!!!! Nagyon HAPPY vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Juca!

ÓRIÁSI GRATULAAAAA! :lol: :lol: :lol:
(meg boldog névnapot - ha megkésve is - :oops: kívánunk)

Rita!

Hogy vagy most? Valami fizikális lemerülés nem lehet a hangulatod hátterében?

Era!

Szerintem nagyon sok pihenésre lenne szükséged, nem tudtok picit segítséget kérni Nonóhoz esetleg? Ahogy így olvastalak az utóbbi időben, szinte nem alszol :cry:

Gab!

Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!

Andy!

Tök jól alakultak akkor a dolgok, ez nagyszerű! Kivéve persze a barátnőktől való elszakadást, de ennek is van jó oldala: nem lesztek konkurenciái egymásnak :-)

Reni!

Jó bulizást! Tényleg ne parázz, megoldják a fiúk együtt az estét! :-)


Most épp Misi egész jól elvan, de nem tudom meddig :roll:
Fontosabb eseményeink:
- szombaton áttört a 13. foga, ez a bal felső szemfog egyébként
- hétfőn volt oltás (18. hós), nem mérték meg, mert annyira sokan voltak a betegrendelésen, hogy fél órás csúszással kezdték a tanácsadást, ami egyébként 11-1ig tart, ami nagyjából egybeesik az alvásidőnkkel - ezért odamentünk fél 11-re, hogy elsők legyünk, hogy ne aludjon el hazafelé a kb. 35 perces út alatt, így a mérést már nem erőltettem
- belázasodott - vagy az oltástól, vagy a fogától, de mindenesetre három napja lázas vagy hőemelkedéses, és a kivételes kegyelmi pillanatoktól eltekintve nagyon-nagyon kiborult, hisztis, nyűgös, tegnap este 2 óra alatt aludt el (normál esetben ez max. 10 perc már jó ideje), ma délben 1 óra kellett az elalváshoz...
- DE: ma áttört a 14. fog, ez a bal alsó szemfog!!!!
Erre Apa: "multifogas hisztipatkány"

Egyébként csomagolunk, elfogadható árú laminált padlót keresünk, meg még ezer dolgot, amit mondanak az iparosok (pl. fugát, villanykapcsolót, szerelvényeket, stb.)...
Karácsony után mi Siófokon leszünk, oda is külön készülök a csomagolással, mert akkor ott kell megfelelő környezetet teremteni Misinek. :roll:

Mindenkinek puszi!
Kata

Kép
wkata
 
 


Juca!!! :lol:
Hurrrááááááá!!!!!!! :lol: :lol: (boldog névnapot- :P ennél nem is kell boldogabb igaz?)

Meteor! Mi van? :shock:

Viera! Nagyon gáz ez a rosszullét!!!!El kéne menned egy nagylabort levetetni. Testi testi-lelki kimerültség is közrejátszhat!!!!
Vigyázz magadra! Pihenj! Mikor aludtál etse 8-9 től reggel 7 ig?
Na, rád fér a Wellness hétvége!!!Apákok nélkül vállaltátok gyerkőkkel? Nem semmi!!!!

Oriandy! Őrület, hogy egy nap alatt mennyi változás!!!!Szuper!!!!!

Wkata, tetszik a multifogas!!!Ennyi fog és csak 14. a bal alsó szem?

Rólunk: Kijött a jobb alsó szemfoga, 3 éjjel felsirt, azóta meg ömlik a nyála, de olyan savanyú szaga van, hogy 3 kendőt használok naponta!De sehol a bal szemfogacska, nemhogy az őrlők!Még duzzanat sem!!!!

ÉÉÉÉSSSSS, megint szopik etse is! Kiismerhetetlen és szeszélyes mint a nők . Ti értitek ezt?

Gab, ime a habtapi:
Kép

A babatest és arra a haja, a rucik is tapadnak vizesen. Az állatos vastagabb anyagból van, az kicsiknek való. Azóta 6-7 ig fürdenek, 7:15 alvás. Tök jó volt ma is, az alatt az 1 óra alatt tettem rendbe a lakást, kereszthuzat, porszivózás, mosogatás, rendtétel, felmosás-őrület milyen jól elvannak a kádban ketten!!!!A kis tökös ki sem akart jönni, egyszerűen rázta a testét nemlegesen-erre kivettem Blanit, megtörölgettem-még akkor sem akart jönni, no de mire bement a szobába a kis krampusz már orditott, hogy vegyem ki őt is!!!!Huncut ám nagyon!

Itt van még egy kép, a kedvencem, Blani babáját bepelenkáztam előtte(saját babapelussal,tök vagi), mert nem akarta mostanában nyugton tűrni az ominózus nagyműtétet,gondoltam példát mutatok. Na, ez a kép mindent elárul -ahogy nézi, tapogatja a baba pelenkáját és szinte hallom ahogy csattognak az agy fogaskerekei. Imádom.
Kép

Preniiiiii!!!!!!Jóóó bulizást!!!!!!!!!!!Egyél, igyál, táncolj, nevess, flörtölj és haza ne telefonálj! buli alatt!!

benianya
ákosbenianya
 
 


ÚÚÚ, most látom, hogy olyan a csempe fuga, mintha darabokban koszos lenne, pedig új és szép, csak vizes lett a vizes habtapitól. De csúf, :evil: pedig szép :wink: .

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok Csajócák,

köszönöm mindenkinek a drukkokat :) , ideértek, mert sikerültek a vizsgáim. Az egyiknek az eredményét már tudom, a másik kettő még várat magára, de viszonylag jól sikerültek!

Túléltük a külön töltött éjszakát Marcival :( . Nagyon sokszor felébredt, de azért átvészelte!
Az apával együtt átvészelt éjszaka utóhatása, hogy amikor este lefektetem mindig apát keresi, de aztán meg is válaszolja magának, hogy eeeeelment :D . Olyan édes. Ha éjszaka ébred, akkor is keresi...

Andy: szerintem ez a fogorvosi aszisztens tanfolyam nagyon jó dolog, nekem személy szerint szimpatikusabb, mint a masszőr :) ! Ráadásul szerintem nyugisabb is lesz a munkád később!
Ha tényleg így lesz a tanfolyam időbeosztása, akkor nem érdemes elszakítanod magadtól Danit. Még a másiknál is necces lett volna, persze ez csak az én véleményem.

JUCA, GAB: utólag én is szeretnék boldog névnapot kívánni!!!

Reni: nagyon tetszett a kép a két fiúról :lol: !!!
Jó szórakozást a bulin!!!

Viera: nektek jó pihenést Siófokon, biztos nagyon jó lesz. Férjedurad nem tart veletek :) ?

Rita: nem tudom, mi lehet az oka a rosszkedvnek, de elképzelhető, hogy egy kis vitamin neked sem ártana. Reméljük, hogy tényleg csak a rossz idő miatt van.


Bocsi, ha vkinek nem reagáltam, de a mai napom elég fárasztó volt, gyorsan befejezem és megyek alukálni :) .

Néhány szó rólunk:
Ma voltam nőgyogyinál, megvolt a rákszűrés, jan. 2-án megyek az eredményért.
Beszélgettünk a tesóbaba projektről. Írt fel vmi készítményt, amiben ha jól emlékszem folsav, vas és még nem tudom mi van... :oops: .
Kérdeztem ezt a szoptatás dolgot, azt mondta, hogy a teherbeesésnek semmi akadálya, utána pedig a hormonok miatt el fog apadni a tejci. Egyik szemem sír, a másik nevet.

Ja még annyi, hogy ugye most hogy pesten kellett aludnom hosszú idő óta ismét fejtem. Este is és reggel is le tudtam fejni 100 ml és nem fejtem ki teljesen (nagyon úúúúútálom a fejést!!!) és megállapítottam, hogy még mindig baromi sűrű a tejem és zsíros :P !
Amikor hazafelé indultunk a vonatra, akkor is le akartam fejni, mert annyira fájtak, de kb. 15 perc fejés után csak 30 ml-t sikerült.
Tiszta kemény csomó volt mind a 2 mellem, alig vártam, hogy hazaérjek!!! Hát nem volt kellemes!!!

Na most lépek, talán holnap tudok jönni!

Puszi mindenkinek!!!

Eni
marcy
 
 


Egy fontos dolog kimaradt!!!

Juca: gratula a kicsi bébihez, tényleg hatalmas megkönnyebbülés lehetett!!! Nagyon örülök!!!

Eni
marcy
 
 


Marcy

Gratula a vizsgához!
Most hogy írod, én bele sem gondlotam, hogy bedurranhat a mellem! Pedig már a mellszívót ezer éve elpakoltam. Na, legfeljebb fejek kézzel. Már 1-2-szer csináltam anno!
Az éjszakától én is félek! Most is apa altatja. Még nem jött ki a szobából! Lehet, hogy elaludt ő is!? :roll:

Viera!
Mi van veled? Jobban vagy?

Juca!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már telelpakoltam egy böröndöt és egy kézi táskát. Az egésznek kb. a tizede az én cuccom, a többit az uncsitesóm 1 éves kisfiának viszem. Mert hogy 3-6-ig babázok, aztán megyek bulizni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Tjuca: Gratulálok!!! Nagyon boldog és ”víz nélküli” várandósságot kívánok! :P

Oriandy: Örülök, hogy megoldódott a problémád! Szerintem is jó választás volt az asszisztensi tanfolyam.

Preni: Érezd magad nagyon jól! Ne aggódj, a fiúk jobban ellesznek mint gondolnád.

Benianya: Jók a habtapik! Azt hiszem útba ejtem a rossmannt. Úgy látom az állatoshoz van egy traktor is. Na az lesz a kedvence az tuti. Eszméletlen mennyire autómániás! Már van kb 15 autója és szinte állandóan azokkal játszik. Megzabálom ahogy sorba rakosgatja őket, aztán egyesével elgurítja. És már mondja, hogy raktor (traktor), babant (trabant), jip (dzsip) és éjó ótó (nénós autó- rendőr). :D

Marcy: Gratula a vizsgákhoz!


nancsa
 
 


Halihó!
Andy! Ez így tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Én rettenetesen elképzelhetetlennek tartom, hogy egészségügyben dolgozzak, vagy olyan területen, ahol az emberekhez hozzá is kell érni... Így műköröm, masszír, minden hasonló is kizárva, úgyhogy duplán felnézek rád!)

Beni-Andi! (Vagy hogy is kéne hogy nevezzelek!) Tök jó ez a habtapi! Egyelőre nálunk ez kizárt, mert olyan gányul áll a fürdőnk, hogy néha attól félek, lepotyog a kád körül is a csempe. Csak tavaszig bírja ki, akkor állunk neki a felújításnak. (Ezért se merek nektek fürdős képeket hozni, na m eg mert nem hozunk meztelen gyerekes fotókat...)

Kimike! Zárt fórumot egyébként támogatom, csak nem tudtam, hogy azt itt meg lehet valósítani. Kérni kell a szerkesztőktől, vagy hogy is van ez?

Képek a BLOGON
Azért rakok ide is egy-kettőt:
Kép
Kép

Anya ilyen pulcsit kötött nekem:
Kép

Na, ügyes már Lackó?
Kép
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


5-öt... :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok.

Na gyorsan pötyögök. Végre nem fáj a fejem, igaz, ehhez kellett egy Algopirin. :o
Jól megy a munka élesben, de zárás most lesz, jön a mélyebb víz. :)

Peti ma megkapta végre mindkét oltását, öcsém és a doki is teljesen büszke volt rá, hogy nem sírt. A mérés szerint nem nyúlt (mondjuk szerintem igen, de mindegy), a súlya 12850 g. Jól van tartva...

Tegnap voltam gyógyszertárban, kiváltottam egy doboz lázkúpot, két-két popsikencét és fürdetőt. Mindezt 1920 Ft-ért. De így még mindig olcsóbb, mintha "boltit" vennék, összeadtam, a kúp 286 Ft, a popsikenőcs 498 Ft, a fürdető 322 Ft.

Utólag boldog névnapot Jucának, és Gabinak!

Andy, így már értem a bölcsit. Hát itt tutira nem vennének be egy gyereket emiatt...
Figyi, én a helyedben élnék a lehetőséggel, én úgy gondolom, hogy Dani elég talpraesett kiscsávó, és jól fogja kezelni a helyzetet! Te pedig kitartassz!!!
Hm, jónak hangzik ez a tanfolyam, ezek szerint akkor talán bölcsire sem lesz szükség.

Meteor, remélem, kedd óta már nem depizel! A lakberendezési szempontok engem is érdekelnének.

Viera, végre egy jó hír a sógoroddal kapcsolatban, drukkolok, hogy kiengedjék holnap.
Te nőszemély, tessék magadra vigyázni!

Nancsa, remélem, Zoló ezt a hetet is kihúzza betegség nélkül. Nálunk még csak 7 fog van, illetve ma mintha éreztem volna a jobb felső 3-asnál egy kicsi recét.
Az autómánia nálunk is befigyel, de nálunk még nem mondja, hogy melyik micsoda...

Preni, én ennek utánanéznék a helyedben, mert én 100%-ig biztos vagyok benne, hogyha mindkét szülőnek van bizonyítottan munkahelye, be kellene vegyék a gyereket. Egyébként nálunk általában az a helyzet, hogy csak papíron nincs hely, mert sokan beíratják a babát, csak nem adják be ténylegesen.

Juca, öröm volt olvasni a soraidat, hogy minden OK veletek!

Wkata, apa beszólása nagyon jó! :D Nálunk ugye ma volt szuri, Peti kicsit nyügi volt, valszeg emiatt, most már alszik is, pedig fél tíz előtt nagyon ritkán hunyja le a szemeit.

Bénianyu, nagyon édes Beni, ahogy tanulmányozza a babát.

Marcy, ügyes vagy, gratula!

Gab, hát nálunk már volt olyan, hogy a csempe belepotyogott a kádba, még hogy, akkor nem volt ott senki. De ami most fent van, az is meg van repedve, nem tudom, miért. Mondjuk jó volna, ha még bírná, mert most nincs a cserére keret (eddig csak az anyagot vettük, és anyukám unokatesója tette fel, de ő meghalt pár éve sajnos).
A képek nagyon jók! A pulcsi szuper, nagyon ügyes vagy!

Mára ennyi voltam, mindenkinek szép estét!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Bocsi, mostanában ritkán jövök és reagálni sem tudok igazán. Mindig csak a magam bajáról írok. Visszaolvasok és futok tovább. Persze a képeket azért megnézem. Én már a télapós képeket is jól elnapoltam, de majd egyszer. Pedig nagyon jól sikerült.

Mindenki aki tanul és most vág bele, ezer drukk és csodálom érte. Én már tuti nem tudnék elkezdeni tanulni.

Holnap indulunk Veszprémbe, már alig várom. Azt viszont nem, hogy hószakadást mond az időjós és én fogok vezetni. Három gyerekkel a hátam mögött, plusz a barátnőm mellettem. Mindegy, majd megyünk 70-nel a külső sávban. Én nem fogok sietni az tuti. LÉnyeg, hogy odaérjünk.

Ma azért még egy temetés belefért a napunkba. Meghalt a sógórnőm nagymamája. Elmentünk a temetésre és ugyanazt a zenét benyomták, mint amikor szegény Anyósom temetése volt. Na, mondanom sem kell, hogy szerintem én zokogtam a legjobban. Mármint nem a nagymama miatt, hanem az Anyósom miatt. Nem is vártuk meg, amíg leengedig a koporsót, hanem eljöttünk a férjemmel, mert egyáltalán nem voltam most ezzel úgy, hogy muszáj végigélnem mégegyszer. A mai napomat most ez ezerrel felkavarta megint.

Nekem ez a 2007-es év nem jött be. Várom az újat. Remélem jobban indul és jól is végződik.

Holnap Bálint is mehet haza végre a kórházból. Ez legalább kicsit feldob.

Reni:
Írtam neked tegnap privit, de mindig elszállt. Szóval én általában két adagot sütök ebből a mennyiségből. Így aztán rengeteg lesz, de még január-februárban is azt esszük. Már egyszer írtam, hogy nekem vannak kicsi formáim is, olyan kréker-szerű, talán2x2cm-es-ek, abból rengeteg van. Őket utálom legjobban szaggatni, tepsibe betenni és kivenni. Viszont vendégeknek kávéhoz mindig azt kínáljuk és tök jól néz ki. Vannak nagyobb formák is, azokat szoktuk csak úgy eszegetni. Én díszíteni nem szoktam semmivel, mert nem is tudom, hogy hogy kell.
Egyetlen egyszer díszítettem tortához való gyöngyökkel, mandulával, ilyesmikkel, még nyersen átszúrtam a kiszagg. tésztát fogpiszkálóval, sülés után pedig szép madzagot kötöttem rá és mehetett a fára. DE ez még anno gyerekek előtt volt. Nekem erre már nincs időm meg kedvem sem.

Megyek, mert valamitől nagyon fáj a szemem, szerintem szempilla ment bele, kipiszkálom valahogy.

Vasárnap jövünk haza. Képeket készítünk, majd mostmár összeszedem magam és felteszem őket.

Sziasztok.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Juca: nagyon-nagyon örülök, hatalmas gratula!

Mindenkinek így utólag boldog névnapot akit érint.

Reni: jó bulizást

Viera: jó pihenést!

Oriandy: ügyes legyél majd a suliban! S ne aggódj, minden rendben lesz! Én is úgí indultam neki, hogy mi lesz Kornéllal, de eddig mindig sikerült megoldani pedig Pestre járok 2-3 napokat!

Benia: ezek a szivacsok nagyon jópofák. Ma én is láttam a Rossmannban, gondoltam hogy kellene is vennem Kornélnak!

Rólunk nagyon röviden:
anyós kikerült a kórházból. Vagy rossz gyógyszert kapott, vagy egy másikat hagyattak vele hamar abba. A lényeg, hogy jobban van.
Anyu is meggyógyult, a férjem még kapja az injekciókat, de már dolgozik.
Kornélnak folyamatosan jönnek a fogai. Most 1 hét alatt jött ki 3. Igaz még így is csak 5 van, de nagyon belehúzott. :lol:

Mindenkinek jó éjt!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!

Csajok!
Nem tudja valaki véletlenün Viera telefonszámát?? Kérem írja meg valaki priviben!!!! Fontos lenne!!!!!
Köszi!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Már nem voltam egy hete,úgyhogy mindent sajna nem tudtam visszaolvasni!Bocsi! :oops:

Szerdán Zalán megkapta az oltást.Lehet,hogy most ettől folyik az orra?

Gabella!
Utólag is boldog névnapot!

Karácsonyi ajándék:
Hát és tulajdonképpen sehol nem tartok! :shock: Ilyen még nem volt,dehát most történnek az utolsó simítások a lakásunkon és pár nap múlva mehetünk haza!!! :lol: :lol: :lol: (nagyon elcsúszott! :evil: )

Viera!
Ez az ájulás dolog durva!

Ákosbenianya!
én a múltkor vettem muffin port,az egész jó volt.A habtapi tök jó! :lol:

Lányok!Mi az a zárt topic??? :shock:
Vendég
 


Sziasztok,

10 órakor kinéztem az ablakon, akkor még éppenhogycsak :) havazott, fél óra múlva pedig ez a kép fogadott... majdnem leestem a székről :lol: !

Kép

Marcival gyorsan ki is mentünk sétálni, élvezte a kis drága :D !

Kép
Kép

Most alszik, remélem 2 óra elött nem ébred fel. Egyébként Marci napi másfél óránál nem alszik többet. Néha elcsodálkozom, hogy más babák mennyit alszanak egyhuzamban. Ja és tegnap hajnali 5 órakor keltünk... A szokásos 6 óra fél 7-hez képest egy kicsit korán volt :roll: !

Tegnap este voltunk a szhelyi főtéren sétálni, de ennél hidegebb időt én sem választhattam volna. Fújt a hideg szél és majdnem megfagytunk... Este a hírekben hallottam, hogy tegnap reggel fel is borította a nagy karácsonyfát a főtéren a szél...

Alziza: akkor tényleg reménykedjünk, hogy még karácsony elött vissza tudtok költözni a szépen felújított lakásba. Biztos nagyon jó érzés lesz :) ! Addig hol laktok? Lehet, hogy írtad, de elfelejtettem.

Ex: látom súlyban Marci és Peti fejfej mellett :) ! Magasságügyileg nem tudom...

Gab: nagyon ügyes vagy, szép a pulcsi, amit kötöttél Meskének, ráadásul a sötét hajához nagyon jól áll :P ! Nem lehet időben elkezdeni az öltözködést :P !

Most nem nagyon pörög a topic :( , várom a kajcsimat, amit rendeltem, közben tanulok, aztán majd meglátjuk!
Még benézek, remélem lesz mit olvasni :roll: !

Eni
marcy
 
 


sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. 1 órája jöttem meg. Szuper volt! Majd beszámolok.
Itthon a fiúk állták a sarat cici nélkül. De rögtön szopival kezdtem, mert már a vonaton majdnem sírtam a fájdalomtól, úgy bedurrant a cicim, pedig este és reggel is fejtem. Igaz kézzel.

Na, majd jövök, visszolvasok!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Köszi a dicseket, és a köszöntéseket is!

Itt a francért nincs még mindig hó? Mostmár én is várom. Megfertőztetek!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Egy kicsi eszkimó, aki már nagyon várja a havat:
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Gabella: Szuperek a képek! Nagyon ügyes már Lackó.

Ex: Örülök, hogy megy a munka! Milyen érzés az anyaszerepből kicsit kiszakadva a felnőttek világa? Nekem a képernyőmön mindig Zoló aktuális fotója díszeleg és ha nincs senki az irodában puszit is szoktam neki küldeni. :shock: :P Tiszta zizi vagyok, nem?!

Viera: Érezzétek magatokat nagyon jól! Várjuk majd az élménybeszámolót és a képeket.

Alziza: Én itthon lakok és mégsem állok sehogy a karácsonnyal. :oops: Csak semmi pánik, 10 napba nagyon sok minden belefér! :wink:

Marcy: Nálunk egy árva hópihe sem esett. Küldhetnél egy kis havat erre is! :D

Akartam képet csatolni, de azt írja, hogy a fájl tipusa nem megfelelő. :evil: Egy jpg?! Nem értem. Sebaj majd otthonról.


nancsa
 
 


Halihó!

Nálunk is esett a hó és voltunk is szánkózni, de az úrfi hamar megunta, mert nagyon fújt a szél és nem tetszett neki, hogy néha épp az arcába fújja a havat! Amúgy élvezte és mondta, hogy MÉG húzzam a szánkót!!
Remélem Veszprémben is van hó, mert ma megint utazunk haza a szüleimhez és ismét vonattal, apa nélkül.
Ő ma is és holnap is céges karácsonyozik, nekem meg holnap este lesz szintén céges karis móka.
Így kénytelenek vagyunk megint egyedül utazni, aztán majd apa jön értünk vasárnap!

Na, megyek gyorsan pakolok még, nehogy itthon hagyjunk valamit!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Viera: nektek jó kikapcsolódást!

Andy: jó pakolást és érezd jól magad a bulin! Utána élménybeszámolót kérünk :) !

Reni: remélem este te is mesélsz!

Karácsonyi buliról jut eszembe: szegény Istinek a nagy céges buli pont hétfőn volt, amikor én suliban voltam és nem akarta ő is itthonhagyni Marcit, úgyhogy nem ment, viszont ma mennek vacsorázni egy kisebb társasággal.
Jövő hét pénteken pedig az én kollégáimmal megyünk, de akkor szerencsére már mind a ketten :lol: :lol: :lol: !!!
Nagyon várom!!!

Tegnap végre tudtam venni magamnak egy hosszú szárú csizmát vékony sarokkal, csak be kell szűkíteni a szárát, mert a vádlim az átlagnál vékonyabb :cry: ! Talán hétfőn kész lesz.
Na ezt csak azért írom, mert valószínű azt veszem fel, szóóóóval próbálok dögös kismama lenni :oops: :D :lol: !

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Marcy!
Nyáron a barátnőmék lakásában laktunk amíg Ők Amerikában voltak.Az eredeti tervek szerint ez idő alatt elkészültünk volna!
De nem! :evil:
Azóta Anyáméknál! :shock: És hát,jóból is megárt a sok! :wink:

Szakad a hó!!!
Igazából nem is tudom örüljek e? :shock:

Zalcsi csupa takony!Este 9-kor elaludt de fél 12-kor felébredt és sírt!
fent voltunk 2-ig! :x Úgyhogy most hulla vagyok!
Ja!oltás előtt lemérték:8800g! :shock:

Ma délután megyek vásárolni a sógórnőmmel,remélem a nagyrészét sikerül beszereznem az ajándékokból!Idén megbeszéltük,hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot,mert se időm,se ötletem,erre most tényleg nincs energiám!
Vendég
 


Sziasztok,

hát nem vmi nagy a nyüzsi, ahogy már korábban is megállapítottam :( . Mindenki már karácsonyi lázban ég???

Én ma takarítottam, tanultam, karácsonyi nagybevásárlást csináltam és mindeközben megállapítottam, hogy Marci hétvégén mindig sokkal nyügibb, mint hétközben :D !

Mindenkinek szép estét, ha egyáltalán olvas vki :roll: :( !

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Hát, tényleg nincs túl nagy forgalom. Tegnap és ma is már a karácsonya sütkéreztem. Gondolom már más is készül. Tegnap megsütöttem egy adagot a Viera féle mézeskalácsból, de mivel a férjecském rájárt így ma még két adagot összedobtam. Ja, és Petinek is nagyon ízlik. én is pici krékeket csináltam zömében, mint Viera.
Na, és a beszámoló, amikor elutaztam, Peti le sem sz@rt az állomáson. Semmi puszi, vagy pápá. Egész úton tanultam, hogy ne Haza gondoljak!!!Amikor közeledtem Pest felé már majd ki ugrottam a börömből, de amikor a Nyugati aluljáróban sorban álltam BKV jegyét és egy hajléktalan a fülembe duruzsolt, tiszta szívemből örültem, hogy már vidéken élek. Belegondoltam, hogy abban a tömegben pici gyerekkel közlekedni stb...Brr...
Szóval először az unokanövéremékhez mentem, ahol egy picit babáztam az 1 éves kisfiával. Nagyon aranyos kiscsávó!
6-ra kellett (volna) a MOMba érni a Pauliner sörözőbe. Negyed 6-kor indultunk kocsival és negyed 7-kor ugrottam ki a Moszkva téren. Egy kb. 5-10 perces útat 1 óra alatt tettünk meg a dugóban. Közben rosszul lettem, mert nem bírom a kocsikázást ilyen lassú tempóban. Még szerencse, hogy jó szellős a 61-es villamos és levegőhőz jutottam. A vacsi nagyon jó volt ( bár egy csöppet kicsi volt az adag, általában étteremben a felét otthagyom, itt meg csak néztem, hogy akkor most egyek még valamit), a kollegák aranyosak. Az új fönök szociálisan érzékeny, így kaptunk 15.000 Ft értékben vásárlási utalványt és Szamosi marcipánt!
Kicsit italoztunk is, majd belőttük az utolsó buszt, amit sikeresen lekéstünk, így haza sétáltunk (a gurulós böröndömmel) Budáról Pestre. De fel sem tűnt olyan vígan voltunk a barátnőmmel. végül is fél óra otthon voltunk, a fejünk legalább kiszellőzőtt. Hajnal 2- kor feküdtünk le, 7-kor indult a vonat.
Itthon minden rendben volt. Peti elaludt cici nélkül, éjjel is jobban aludt a szokásosnál. Konklúzió: az apjával kell aludnia és leszokik a ciciről. Bezzeg a következő éjjel, amikor velem aludt kétszer is felkelt cicilni.
Amikor hazajöttem nyanyázott(anya) egy nagyot és játszott tovább. Viszont ha megkérdezem, hogy holt volt anya, a válasz: nyanya el tátá csihuhu. Elmenjen anya megint? Fejrázás és hozzám bújik és puszilgat! :lol:
Röviden ennyi!
Most már simán bevállalnék még egy utat gyerek nélkül, mert itthon nagyon ügyesen megoldott a férjem mindent. Viszont Petinek sem a tej, sem a kakaó nem kell. egyedül a joghurtot fogadta el lefekvés előtt.
Bocs, hogy megint nem reagálok, de Peti ébredezik!
Itt nem esett a hó! :cry:

Reni
Kép
prenata
 
 


Kimike!

Brokkoli levest nem felejtettem el! :oops: Igérem, hogy megkeresem a receptet és küldöm!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Húú, micsoda pangás!!!
Preni, örülök, hogy ilyen jól sikerült a buli! :lol: :lol: :lol: Menj máskor is-.
25 év vidék-,5 év Pesten élés ,7 év vidék után nekem is szemet szúrnak a rosszkedvű hajléktalanok. És nem akarom reggelente őket látni.
Azt mondják Párizsban még a hajléktalanok is vidámabbak. :?

Mézeskalács! Preni, Viera!-hogyan szaggattátok ki, mivel a kis krékereket?
Mi 23-án találunk ki, vezsünk meg és készitünk el mindent,addig senkinek sem lesz 1 szabad perce sem, a két gyereket is anyucival oldjuk meg, mert teljes a hajtás ezen a héten is. Még ajándékok sincsennek! Vagyis trambulin van, 100 cm-eset 100 kg-t bir kaptunk az intersparban 6900-ért-gyorsan megvettük, pedig azt mondtuk mégsem veszünk, mert 14 körül láttuk mindenhol.

Itt esett a hó, nagyon szupi!!!szombaton anyuci Benizett, mi Blanival a suliban voltunk Tv felvételen, mert a suli osztályai olyan klassz karácsonyi, énekes-verses, betlehemes, néptáncos műsorokkal készültek, hogy a helyi Tv felvette és az lesz a karácsonyi műsor a városnak. Persze a mi 1 osztályos kis versecskéink aranyosak inkább, de óriási, hogy 4 hónap után milyen műsort produkáltak a gyerekek. (csütörtökön felléptek vele a megyeházán egy rendezvényen, pénteken meg nekünk szülőknek "adták"meglepinek! szombaton meg kamerába mondták. :P
Közben apa vizsgázott, a hajnali vonattal ment a vonaton elolvasta és 5-ös kapott! Zseni a pasas!
Délután kimentünk a helyi jégpályára- korizott Blani, apa oda jött az állomnástól ő is korizott, Beni meg nagyon, de nagyon élvezte!!!A havat, a jeget, a felfújt óriási hóembert. 3,5 órát voltunk, közben Benivel bementem a sparba, ott láttam meg a trambulint. Apát gyorsan beküldtem, Blaninak azt mondtuk az óriás csomagra hátul, hogy apa egyik kollágájának valami asztal-elhitte. Itthon még havat lapátoltunk, hóembert épitettünk. Az egyik házban lakó bácsi mára répát is tett neki orrnak-olyan édesek az öregek!
Ma meg egész nap szakadt, igy szánkózni mentünk a dombokra! Beni nagyon élvezte ezt is, visitott, hol velem, hol apával, hol a tesóval csúszott!Szaladgált a hóban, nagyon élvezte.
Vittünk popsicsúszkát, találkoztunk iemrősökkel, akiknél volt bob, meg ufo csúszka, ami forog is. hát csajok, én lehet, hogy infantilis vagyok, de mi apával olyanokat kurjongattunk, vistoztunk, hógolyóztunk, szánkóztunk, hogy csuda.
Csak akkor néztünk egymásra bambán, amikor észrevettük, hogy sok szomorú, rosszkedvű felnőtt néz bennünket, akik levitték a csemetéket szánkózni,de csak álltak ott szigorúan a gyerekeik felett mitha csak kutyát sétáltatnának
. Mi ilyenkor úgy vissza tudunk menni gyerekbe, annyit marháskodtunk a gyerekekkel. Végül(a példa ragadós)az egyik ismerős anyukát mégis rávettük egy szánkóversenyre, hát csajok látnotok kellett volna a gyerekeit, hogy mennyire örültek, hogy anyu is benne van a buliban, aztán egy tök jó családi móka kerekedett náluk is. Nem is értem a többi családot.Na mindegy, mi jól éreztük magunkat ez a lényeg!
2 órát voltunk kint-hazafelé Beni elaludt a szánkón!!!Itthon horkolt úgy vetköztettük le és tettük az ágyba!!!!!
Szóval nagyon szupi volt a hétvége!

Viera a tiétek hogy sikerült? Havas út? Apákok miért nem mentek?

Remélem mindehová jutott végül egy kis hó, és jöttök majd az élménybeszámolókkal.

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!
Tök jó, hogy át tudtok menni a férjeddel " gyerekbe"! Mi mostanában annyit balhézunk, hogy ma mérgemben a fejéhez vágtam, hogy ha a zsebemben lapulna a fél lakás ára, beadnám a válókeresetet! Nem gondoltam ám komolyan, de néha úgy fel tud bosszantani!
Ma megcsináltam a káposzta salit a te recepted szerint. Valami isteni lett! Sült csirkecomb és párolt rizs volt mellé, plussz petinek párolt répa-karfiol-brokkoli. Tök édi volt. Megette Peti a kaját, majd elszopogatott egy csirkecsontot és el kezdte az üres tányérját emelgetni, hogy Pe kééééj-kééééjj. Kapott még egy adag kaját és benyomta!!!

Csajok!
Merre vagytok!
Én holnap suliba megyek, holnap után vásárolni ( még kaja alapanyag karácsonyra), aztán szerdán megint suli, a többi napon megint sütök-főzők stb.

Gabi!
A lyánykádból végül csak modell lesz! :wink:

Eni! Dögös Kismami! (Jut eszembe! Olyan jól esett, hogy a kollegák azt mondták, hogy jól nézk ki!)
Marci havas képei is szenzációsak!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hát ilyen pangós vasárnap este sem volt még. Lányok hol vagytok?

Gab, csúcs ez a lány, annyira, de annyira fotogén, úgy birom, ogy látszik rajta, hogy pontosan tudja ám, hogy fotózod!Nagy képesség ám ez, kattingtgass, amennyit csak tudzs.
hát a pulcsitól meg egyenesen el voltam ájulva, nagy főhajtás azok előtt akik képesek egy gyerekre val pulcsit megkötni-ujjhossza, hónbaljban ne legyen túl sok stb.
Kis eszkimó is nagyon tuti!!!Tetszik a sapija!!!!

Marcy! Oyan jók a téli képek, akkor nagyon irigykedtem, aztán szerencsére ide is megérkezett a hó.
Marci olyan nagyfiús( 2 éves ) a képen, Beni még olyan kis manó, pedig megnéztem 2 hó van közöttük. bár akik 1 hónapja látták Benit, azt mondták tegnap milyen nagyfiús lett már-csak attól, hogy képes menni és jár a hóban is, odamegy a hintához, tolja a szánkót.
Preni:be-kéjjj, kéjj---jajj de várom már én isa bezsédet. Ha elegem van süketnéma oroszlánnak szoktam hivni, mert olyan hülye hangokat hallat, ami még csak kezdeménye sem a beszédnek. Szóval nagyon várom már én is a beszédet!!!!!
Petinek is jó étvágya van.

Ne aggódj azon amit azuradnak mondtál, én is mondtam már olyat(iker a jegye és néha előbújik belőle a rosszabbik fele)-hogy :"nem lehet egy fél férjtől elválni, mert akkor az a fél menjen a francba"-odabújtam:mert nekem csak ez az aranyos, szerető, gondoskodó, mindig kedves, sosem kiabálós, sosem morgós férj kell.
Tegnap is nemhogy megköszönte volna, vagy legalább SZÓ NÉLKÜL HAGYTA VOLNA-abbéli figyelmességem, hogy teát főztem és termoszba tettem az útra(szánkózás), de még le is b.szott, hogy mi a francnak kell cipelni azt a k. hátizsákot, minek hoztam, most ő viheti, minek az stb. Jól esett mondhatom. De nem hagytam magamból előtörni a fejleorditós állatot, hogy na nehogy már neki álljon feljebb, na nehogy már ilyen hülyeségen menjen tönkre a szánkózés, igy csak megjegyeztem:
"Jajj de édes vagy anya, hogy gondoltál a fázós gyerekekre és csináltál fincsi meleg teát"-.szóval meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket, bár ebben én is még csak alső tagozatos kisdiák vagyok. Végül is szupi lett a szánkózás.
Bár azt én is mondtam már neki, hogy ha 37 évesen igy morog, mi lesz 30 év múlva, ne várja, hogy én egy ilyen háklis, morgós ember mellett kibirok akár még 5 évet is.
No, de amúgy meg egy mintaférj és mintaapa(bár sem a fodrászt, sem az új ruhát nem veszi észre-azon szoktunk röhögni, hogy ha az ajtóban találkozna a szeretőmmel, akkor is csak szórakozottan köszönne neki-ennyire figyel itthon a nejére. De másban meg csúcs, főz, mos, vasal, fürdet, pelenkáz, takarit, elpakol, hajat fon, birkózik, csiklandoz, nagyokat röhögünk, nagyokat filozofálgatunk, nem iszik, nem piál, nem jár el sehová-még az oly kedvelt kosármeccsre is csak velünk akar kimenni, mert egyedül nem érdemes-mondja.
A barátnőmmel is pont most beszéltük, hogy úgy de úgy tudnánk kiből mit vegyünk ki, 3 pasiból olyan tuti férjet tudnánk összegyúrni-a tökéleteset. De hát mi sem vagyunk azok, szo-szo-jól van ez igy ahogy van. Úgyhogy Preni ne válj el!


Lányok hol vannak ahétvégi élménybeszámolók?

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk a jó kis hétvégénkről. Isteni volt.
Apákok azért nem jöttek, mert mi így hárman barátnők és a gyerekek szeretünk néha egyedül elmenni ilyen helyekre. Ezt nyáron is megtesszük egy pár napra.
Apukák pedig nem sérelmezik, hanem örülnek, hogy jól érezzük magunkat. Főleg a gyerekek. Legalábbis az én férjemnek ez számít.
Januárban pedig családosan megyünk.

Reni:
A kis krékerformákat Tupperware sütiszaggatóval szaggatom ki. Tehát olyat nem biztos, hogy fogsz kapni üzletben, ami ilyen pincurka formákat kiszaggat.
Próbálj rendelni a neten, hátha még ideér.
Én küldeném nekem mélben, de hát... (én még csak szerdán fogok hozzáfogni)

Most még ott tartok, hogy a hétvégi cuccokat pakolom és mosom ki, utána meg pakolom el. Sosincs vége ennek.

Karácsonyra is készülgetni kellene már, de Apánknak még mindig nincs ajándék. Utolsó pillanatban már biztos lesz. Remélem legalábbis.

A kajáknak valót sem vettem még meg, teljesen el vagyok csúszva. Mondjuk sok időt elvett most tőlem ez a három hét kórházosdi, de hát majd csak behozom. Amúgy sem érdekel, ha valami nem lesz kész. Családom belül vagyunk, úgyhogy kényelmesen akarjuk tölteni az ünnepeket, nem pedig rohanva és idegeskedve, hogy valamivel nem készülök. Francba vele, hát akkor majd rendelek. (Mármint sütit).

Este teszek fel képeket, de tényleg. Tudom, mindig csak ígérgetem, de annyira le vagyok már maradva, hogy ég a pofám. Még a télapós képekkel is adós vagyok.

Most ennyi, futok mosómasához.
Pussz.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok Csajócák,

Marcinak 2 napja láza van (38,8-39,4 popsiban) úgyhogy 11-re megyünk dokibácsihoz.
Tiszta nyügi, úgy sajnálom, bár tegnap este olyan vidám volt, imádta a kis uncsitesóját. Miután elmentek mértem a 39,4 fokot, jól el is csodálkoztam, hogy nem is látszott a közérzetén.
Most a változatosság kedvéért egy kis sampont is ivott :? :( . Remélem nem lesz semmi baja. Egy fél pillanatra néztem félre...
Hogy hogy került a kezébe??? Szagolgatni szokta..., most meg is kóstolta.

A kis nyügibügi miatt nem tudtam tanulni (így, hogy beteg nem is akartam), pedig ki van centizve az időm és most szerdán pont államháztartástanból megyek vizsgázni, ahol nincs melléduma :( !

Reni: nagyon jó lehetett Pesten, lehet, hogy egy kicsit ezért is haragszol jobban a férjedre, mert azért te egy jó munkahelyet adtál fel és nem tudod, hogy milyen lehetőséged lesz a jövőben.
Próbáljátok megoldani :) !

Ákosbenianya: szánkózás miatt irigy-irigy!!!

Mennem kell.

puszi

Eni
marcy
 
 


Sziasztok,

kicsit húzosak ezek a napok, nehezen tudok jönni.

Depis részen szerencsére már túl vagyok, úgy tűnik jót tett a szerdai fodrász. Átfestettem mondjuk nem teljesen olyan lett amilyet szerettem volna: világosabbat és szőkésbarnát szerettem volna, ez meg inkább barnásvörös, de tök jó tépett fazont vágott a fodrászom, szóval jóóóó....

Panni viszont megint dáthás és már nagyon elegem van ebből. Tud valaki javasolni valami homeopátiás immunerősítő cuccot? Annyira rossz, hogy már megint folyik az orra, rettentő rosszul alszik éjszakánként, tegnap is vagy 5× felébredt, a végén mellettünk aludt, de az se megoldás, mert akkor mi nem tudunk aludni.

Na most rohanok, mert van egy csomó dolgom, de próbálok még jönni.

meteor
 
 


Sziasztok! Bocsi, nem leszek bőbeszédű, nagyjából olvastam, de most megígértem magamnak,hogy előbb főzés, takarítás, mosogatás, varrás, aztán jövök. Lehet, hogy csak holnap.

Végre itt is van hó!

Nézzetek a blogomra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mutatok azért egyet:
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?