Sziasztok!
Nekem sem a best of rovatba kerül a mai napom...
Tegnap este Gordon egyik pillanatról a másikra, Alexához hasonlóan belázasodott.
Eleinte csak fázott, este 10-re 39,3 volt. Lázcsillapítóra szépen lement de mellettem altattam, nem tudtam volna nyugodtan pihenni, ha ő a másik szobában van. Szerencsére reggelre jobban lett, csak elkezdett köhögni, de mivel nekem mindenképpen el kellett mennem, apucijával hagytam, nehéz szívvel, mert ő meg az éjszakai munkarendje miatt 3 órát se aludt.. Közben apukámmal el kellett mennünk hivatalos ügyeket intézni meg el kellett Kistarcsára vigyem dokihoz, időpontra. A kocsim nem gyengén beázik, plusz az ázás miatt olyan pára van bent, hogy nem lehet kilátni.
A csúcs, hogy Tarcsáról Érdre 3 és fél óra alatt értünk, mert beállt a Körút egy köcsög autós miatt, akinek a Suzukija a belső sávban lerohadt, és a balfsz nem tudta volna kitolni onnan, inkább meghalasztotta az egész várost a kis édes
Szegény párom csak jókora késéssel tudott elindulni dolgozni.
Közben azon gondolkodtam, milyen jó, hogy végül is nem KIstarcsán szülök, hanem a Szent Imrében. Ha így beállna akkor is, hát tuti, a kocsiban szülnék meg....
Egyébként nagyon nagy drukkokat kérek hétfőre, akkor megyek a volt dokimhoz "elbúcsúzni". Nem egy örömmenet...
Mommy: hol volt az egykori szülészet gyakorlatod? Magyarországon, vagy nálatok?
Bosek, nekünk is ilyen az ágyunk, Gordonnal is ilyen volt, szerintem a létező legjobb. Újonnan vettétek? Hol? Mennyiért?
Légyszi, mérd már le nekem (minthogy a mienk még nincs összerakva) a matrac és a pelenkázó alátét lap szükséges méretét! Előre is köszi!
Márti, örülök, hogy meglett a csavargó!! Ne adj neki máskor gyógyszert, inkább hívj fel mindig előtte állatorvost, mert nem mindig adható az emberi gyógyszer a kutyáknak és akár 1 szemből (pl. kutyusnál ilyen a Cataflam, macseknál a paracetamol) is baj lehet. Engem is hívhatsz (06 70 221 9565) ha gondolod.
Éva, nálunk lemerült a doppler hallgató a védőnőnél. Biztos az ilyen kis repetázók miatt
Nekem kellett elemet vinnem, ha akartam hallani
de mondjuk ennek a védőnőnek bármit szívesen viszek, egy angyal!!!!
Niki, várom a képet!!! Agyrém, hogy mennyire tele vannak az utak és a boltok. Gáz, hogy lassan erről szól egy Szent Családi Ünnep....
Ja és gratula a konyhaasztalhoz. Kipróbáltátok már...........?
Zsu! Tyűhaaztamindenségittecsajszi!!!!!!!! Nem ér beelőzni minket a Pepikével pocakméretileg!!! Nagyon belehúzott Vilmoska! Emmán poci!!!
Alexa hogy van?[/b]