Új privát üzeneted érkezett!

És 100 napon belül vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Mi ilyen kiságyat vettünk, mert ez pont befér, amit kinéztünk az 180x70-es volt, ez meg 160x60-as, és az a 20 centi sokat számít.
Már össze is raktuk, most azon filózunk, hova tegyük, ugyanis 2 lehetőség van.
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pati! Bejelöltelek!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok Mamik, Doktornő, Ügyésznő.......!

Itt Holmes kisasszony!

Nagyon jó a kedvem, mert 7 ágra süt a nap, és tegnap történt, egy nagyon rossz dolog, ami megoldódott!
Eltünt a 8 hónapos németjuhász kutyusunk! Mert nekünk agy családba vannak! Apa Dinó, anya Jessi, kicsi kutya Dollár!
És a szívem majd megszakadt! Elmentem a keresésére, de sajnos sehol nem találtam!
Nagyon sírtam!
És képzeljétek hazatalált!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem is tudom, hogy éltem volna túl!
Mert tavaly volt egy kölyök, csak elütötték! És a kezeim közt halt meg! Nagyon készen voltam!
De most Boldog vagyok, mert itt van! Kicsit sántít!
Pati!
Adtam neki egy kis fájdalomcsillapítot! Ugye nem baj???

Meli!
Viszér ott lent????
Jaj! És te nem vetted észre? Gondolom, ha nem fájt, akkor nem!

Norco!
Édi a pocid nagyon!
Mikor fogtok indulni???????

Mommy!
Te akkor egész jól bírtad!
Én kidőltem egy párszor!!! :lol:
Ja és Nagy Gratula a maradék 99 naphoz!!!!!!!!!
Vendég

Ja, és Mommy!
Nézd csak nekem 2 nap kell!!!!!!!!!!!!!
Loholok utánnad ezerrel!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Norco,
jó a poci kép! :)

Márti,
de, észrevettem a visszeret (bocsi, a hsz-ból tényleg úgy jön le, hogy a doki vette csak észre), még hétvégén. Azért mentem megint dokihoz, mert eredetileg csak 3 hét múlva kellett volna mennem hozzá. Arra lettem figyelmes, hogy véraláfutásszerű duzzanataim vannak, de nem tudtam, mik azok. Azt hittem, valami bacim van.

Örülök, hogy meglett a kiskutyus!!! :D

Melinda

Kép
melinda80

Ja értem!
Akkor megnyugtató, ha elmúlik!
Meli! Tegnap nem kaptál tőlem privit???????
Vendég

Márti,
de megkaptam a privit, de csak most vettem észre, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Bocsika! :oops: Válaszoltam.

Melinda

Kép
melinda80

Meli!!!
Privi ment! :lol:

Bosek!
Nagyon szupi az ágyikó! Megkérdezhetem az árát?
Mindennel együtt.... baldehim, tartó?
Vendég

Márti,
válasz ment. :)

Melinda

Kép
melinda80

Tiszta regény ez topic. Ügynöknő, Sherlock Holmes, doki, médiasztár, mesehős(mz/x). Merje valaki azt mondani, hogy nem kaland velünk az élet! :lol: :lol: :lol:

Patti doktornő, jelentem sokkal jobban vagyok! :lol:

Megúsztam kisebb fejmosással a doki és a védőnő részéről is a két napos hasmenést. :roll: :wink: Most épp Tesco gazdaságos üzemmódra kapcsolt a szervezetem. :lol: Tegnap óta semmi. Most orvosi utasításra Actimelt és Kaukázusi Kefírt kell innom és falhatom a csokit kilószám. Bár az édeset nem igazán kívánom. :roll: Apa pótolja helyettem. :wink:

Ma hallgattam először Dopplerrel Botond szívhangját a védőnőnél!!! Annyira jó volt! Öt perc után el akarta venni tőlem a gépet, de nem hagytam. Kikunyeráltam még öt percet, és közöltem Vele, hogy jó lenne, ha szerezne nekem otthonra ilyet, mert én a nap 24 órájában képes lennék ezt hallgatni. Ezen jót mosolygott, de nem ígérte meg, hogy kapok tőle karácsonyra egy Dopplert. :evil: :evil: :evil:
Na sebaj, jövő kedden megyünk 4D-re. Addig csak kibírom valahogy.

Mni és Feri, mi újság nálatok? Elmarad a folytatás?

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!
Mi ez a nagy csönd a fórumon?
Kalandos nap után végre hazaértünk, írom is a beszámolót. :) (tudom, jobban szeretitek, ha Feri írja, de Ő most megpróbálja behozni az egész napi lemaradását :))
Nehezen indult a reggelünk, visszaköszönt a reggelim, utána nem indult az autónk, így kis késéssel értünk oda az orvoshoz. Végre én is megtudtam a cukorterheléses eredményemet! Evés előtt 3,97 volt, evés után 60 perccel pedig 4,19. Vas tablettát sem kell szednem, mert rendben van a vérképem is. :)
Utána elmentünk a Kikába meg az Ikeába... azt a tömeget ami ott volt! Iszonyat, hogy szerda délelőtt ennyi ember ráér és az autópályától kezdve, a parkolóig minden telis-tele autókkal.
Mpatr, tök szép piros-kék csíkos elefántos rugit láttam a Kikában. :) Egyből Rád gondoltam, le is fotóztam, majd megpróbálom feltölteni a képet. :) Mi a rózsaszín-fehér csíkos nyuszisat vettük meg, ez az első kisrugi, amit közösen vettünk Lillának. :) A lényeg viszont az, hogy megvettük az ebédlőasztalt a konyhánkba, mint kiderült utolsó, kiállítási darab volt... szóval 20% kedvezményt kiharcoltunk, mert apró kis karcok vannak az üvegen. Csomagolást nem tudtak hozzá adni, csak sima fóliába becsomagolták az üveglapot még csak nem is pukkasztós fóliába! A kocsiban kabátokkal megpróbáltuk kibélelni a csomagtartót, nehogy összetörjön az asztal, és mint a hímes tojásra úgy vigyáztunk rá a hazafelé vezető úton, nehogy egy kátyú miatt eltörjön az új szerzeményünk. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Az elmúlt éjjel Kép volt nálunk: Alexa belázasodott. 39,3 volt a láza és hiába adtam neki lázcsillapítót, éjjel arra ébredtem, hogy tüzel szegénykém. Sírva ébredt,de olyan keservesen sírt, még remegett is, biztosan rosszat álmodott. Én meg erre annyira kétségbe estem, hogy bekeményedett a hasam. Vagy 10 percen keresztül kérleltem a kisfiamat, hogy mozduljon már meg, hogy tudjam, jól van. Nem bánnám, ha ma már nyugodtabb éjszakánk lenne!
Délután is sokat aludt Törpikém, úgyhogy csináltam egy albumot az eddig fellelt fotóinkból: :lol: :lol: :lol:

http://babanet.kimmelzsu.fotoalbum.hu/

Ha valaki lemaradt, bocsi, de csak az 50. oldalig tudtam visszanézni a topicot. :oops: :oops: :oops:

Egy kis ízelítő, ez vagyok én ma:

Kép

Igenis van már pocim!
Vendég

Zsu, nagyon-nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok, szép munka!!! :)
Jobbulást Alexának!

KépKép
KépKép
mni

Mni,
amilyen rosszul indult a nap, olyan jól végződött, örülök, hogy van már étkezőasztalotok! :D Gratula a jó cukoreredményhez meg vérképhez!

Zsu,
tényleg, ez aztán tényleg poci a javából! Szépen megnőtt! :)
Jobbulást Alexának!!!

Melinda

Kép
melinda80

Ez most egy kicsit más táblázat... nyomoztam kicsit, hogy mióta nem írtak az "eltűnt" topiktagok. Örülnénk, ha mindenki előkerülne és írna pár sort magáról és a babáról! :)

Kép Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Nekem sem a best of rovatba kerül a mai napom... :?
Tegnap este Gordon egyik pillanatról a másikra, Alexához hasonlóan belázasodott. :( Eleinte csak fázott, este 10-re 39,3 volt. Lázcsillapítóra szépen lement de mellettem altattam, nem tudtam volna nyugodtan pihenni, ha ő a másik szobában van. Szerencsére reggelre jobban lett, csak elkezdett köhögni, de mivel nekem mindenképpen el kellett mennem, apucijával hagytam, nehéz szívvel, mert ő meg az éjszakai munkarendje miatt 3 órát se aludt.. Közben apukámmal el kellett mennünk hivatalos ügyeket intézni meg el kellett Kistarcsára vigyem dokihoz, időpontra. A kocsim nem gyengén beázik, plusz az ázás miatt olyan pára van bent, hogy nem lehet kilátni. :roll:
A csúcs, hogy Tarcsáról Érdre 3 és fél óra alatt értünk, mert beállt a Körút egy köcsög autós miatt, akinek a Suzukija a belső sávban lerohadt, és a balfsz nem tudta volna kitolni onnan, inkább meghalasztotta az egész várost a kis édes :evil: :evil: :evil: :evil: Szegény párom csak jókora késéssel tudott elindulni dolgozni.
Közben azon gondolkodtam, milyen jó, hogy végül is nem KIstarcsán szülök, hanem a Szent Imrében. Ha így beállna akkor is, hát tuti, a kocsiban szülnék meg....
Egyébként nagyon nagy drukkokat kérek hétfőre, akkor megyek a volt dokimhoz "elbúcsúzni". Nem egy örömmenet...

Mommy: hol volt az egykori szülészet gyakorlatod? Magyarországon, vagy nálatok?

Bosek, nekünk is ilyen az ágyunk, Gordonnal is ilyen volt, szerintem a létező legjobb. Újonnan vettétek? Hol? Mennyiért?
Légyszi, mérd már le nekem (minthogy a mienk még nincs összerakva) a matrac és a pelenkázó alátét lap szükséges méretét! Előre is köszi!

Márti
, örülök, hogy meglett a csavargó!! Ne adj neki máskor gyógyszert, inkább hívj fel mindig előtte állatorvost, mert nem mindig adható az emberi gyógyszer a kutyáknak és akár 1 szemből (pl. kutyusnál ilyen a Cataflam, macseknál a paracetamol) is baj lehet. Engem is hívhatsz (06 70 221 9565) ha gondolod.

Éva,
nálunk lemerült a doppler hallgató a védőnőnél. Biztos az ilyen kis repetázók miatt :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem kellett elemet vinnem, ha akartam hallani :roll: de mondjuk ennek a védőnőnek bármit szívesen viszek, egy angyal!!!!

Niki, várom a képet!!! Agyrém, hogy mennyire tele vannak az utak és a boltok. Gáz, hogy lassan erről szól egy Szent Családi Ünnep.... :? Ja és gratula a konyhaasztalhoz. Kipróbáltátok már...........? :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu! Tyűhaaztamindenségittecsajszi!!!!!!!! Nem ér beelőzni minket a Pepikével pocakméretileg!!! Nagyon belehúzott Vilmoska! Emmán poci!!! :lol: Alexa hogy van?[/b]

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Zsu!!

Gratula a csodálatos fotóalbumhoz!!
Így foglalnám össze a látottakat:
GÖMBÖLYÖDÜNK!!!!!
:D

Kép
Kép

mpatr

Köszi a drukkokat és az érdeklődést Alexa iránt. :D
Ma egész nap nyügi volt, folyamatosan adagoltam neki a Panadol szirupot. Levitte a lázát, később újra felment. :cry: :cry: :cry:
Éjjel megint velünk alszik, remélem ALSZIK!!!

Jobbulást Gordonnak is!!! Biztos valami vírus van a levegőben! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Zsu, a Panadolnál jobb a Nurofen, a paracetamol nagyon májgyilkos gyógyszer, bár igen hatékony.
Tudod, nem vagyok egy nagy gyógyszer-párti, ezért tudom.

BUDAKESZIN INDUL AZ AQUANATAL CSOPORT!!!
Hejehuja vigalom!!!!!

Megyek mozogni, megy a bálna a vízbeeeeeeee!!! Bebebeeeeee!!!
Aki akar, velem tart!!! :wink:
Időpont: most pénteken 8-9 óráig, jövő héttől valszeg péntek délben. Sürgősen vissza kellene jeleznem az edzőnek, hogy hányan mennénk és kinek melyik időpont lenne a jobb. Nekem speciel csak a dél jó.

Kép
Kép

mpatr

Ja. Én tuti megyek!!!!!!!
A többiek (TI) a korábban taglalt horrorisztkus képletek (combika, popsik...segg, stb...) látványa miatt kizárólag csak saját felelősségre jöhetnek!!!!
Tyuhaj, úgy örülök!!!!

Kép
Kép

mpatr

Mé nem veszi fel senki a fonját????
Most próbáltalak többeteket is ezügyben hívni.
MINEK NEKTEK MOBIL?????
:roll:

Kép
Kép

mpatr

Ügynöknővel most sikerült beszélnem, jön bálnázni velem és mindenkit puszil!!!!!
Intézi a netet!

Ki van még, aki jönne?
Eszter.eu??
Jimm??
Ki még?

(Ügynöknő és jómagam vízkiszorításával számolva ne gyertek már túl sokan, mert nem lesz a medencében vótör...) :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

TUDJA VKI JIMM SZÁMÁT?? Megadta az újat, de kitöröltem a privit. De picsa vagyok :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Kiszazsu!

Régebben kérdezted az Alexa nevet, hogy mi hogyan becéznénk. Na most az az igasság, hogy még nem 100%, hogy így fogják hívni. A férjem ragaszkodik hozzá. Más nem igazán. Becézni lehet, de, hogy fogjuk-e ha ez lesz a neve nem tudom. (Becenevei: Lexa, Lexus, Lexi, nem tudom, hogy van-e még, te tudsz?)
Ügyi vagy a fotoalbummal kapcsolatban. A pocid meg tényleg növekszik. Remélem Alexa már jobban van. Jobbulást kívánok neki.

Mni!

Köszi a táblit.
AKI ELTÜNT LEGYEN SZÍVES JELENTKEZNI! KIVÁNCSIAK VAGYUNK, HOGY MI VAN VELE!Remélem jól szuperál az étkező asztal. Mi lesz a következő szerzenményetek?

Márti!

De jó, hogy meg lett a kutyus. Én is állat imádó vagyok!

Patrícia!

Anno én is mondtam, hogy mennék az aqua fitnesre.
Viszont, most már annyira besűrűsödnek a dolgok, hogy szerintem tárgytalan.

Bosek!

Gratula a kiságyhoz!

Melinda!

Vigyázz magadra. Tényleg voltunk hétvégén Dunaujba. Beszéltem a pótanyósommal. (Ő is egészségügyben dolgozik.) Ki volt a volt orvosod és most kihez jársz?

Sziasztok, jó éjt mindenkinek

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beus,
Kállay Miklóshoz jártam. Most pedig a Medve Lászlóhoz. Hallottál róla valamit? Velem idáig nagyon rendes volt.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Én jelentkezem egy pillanatra. Sajna az Uzsoki rész nem telik. :(
Én is voltam szülészet gyakorlaton, de nekem tetszett. Én sokkal félelmetesebbnek találtam a hurutos csecsemőt. Na akkoriban tényleg nem szültem volna...( Nándinak hívták a kiskölyköt és utáltuk egymást)
Nálunk is volt betegség a hétvégén, két nap láz és influenza szerű tünetek után pedig megérkeztek a nagylányon a báránypöttyök. Azóta nem lázas, és tegnap már aludtunk is éjjel.
Jobbulást a beteg gyerekeknek!
Nekem is Nurofent mondott a gyerekdoki.
A cukros dolgot megúsztam:éhgy:4,00 2h:4,1 (és én az vagyok,aki valójában még soha nem járt éhgyomri vérvételen, mert én kávé nélkül nem tudok felébredni :oops: ) Ettől a vizsgálattól mondjuk tartottam.
Rámmérték a 8.kg-ot.
Jó éjszakát!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok!

Bocsánat, teljesen elvesztem és tudom, mindig megígérem, hogy sűrűbben jövök, de ha kettő lenne belőlem, akkor sem biztos, hogy mindent el tudnék intézni...

A leglényegesebbet leírom, aztán megyek elviszem a nagyfiamat a suliba és utána megpróbálok még jönni! :oops:

Megvan az amnio eredménye: minden oké a pocaklakóval és tuti kislány!

Szép napot kívánok mindenkinek!
Vendég

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Ismét gyönyörű napsütéses időnk lesz!
Ma fogok menni 17-kor a dokihoz! Semmi extra, se Uh, csak
turi lesz!
Remélem mond valmi okosat erre a szemérmes dologra!
Kép

Zsu!
Te aztán nagyon ügyes vagy!!!!!!! Kép
Nagyon tetszettek a képek!!!!!!!
Nem semmi, hogy a kicsi babóca milyen intenzitással növekszik!
Jól táplálod! :lol:
De te nagyon csini vagy!
Remélem ma már Alexa is jobban van! Gyógyuljon meg azt üzenem!
Ja... És millió puszit küldök neki!
És Marci is!!!!!!!!!!

Mni!
Nagyon örülök, hogy sikerült rátalálnotok az étkező asztalra!
Annak idején mi is egy kiálított darabot vettünk, ugyanúgy 20%-al
olcsóbban!
Nagyon ügyesek vagytok!
Ja és a képeket ne feledd! ( kicsi rugi, asztal.....meg ami még van)
A táblázat nagyon fa.....a!!!! Így kilók nélkül..... :lol:

Pati!
És ti hogy vagytok????
Remélem mára már nektek is jobb! Gyógyuljon meg kicsi Gordon azt üzenem neki!
És neki is jár a nagy puszi küldés!!!!!!!!!!!!
És még jó jogy este nem olvastam amit írtá, mert parázhattam volna a gyógyszer miatt!
Hála az égnek jól van!

Kissani!
Az nagyon szuper eredmény! Gratula!
Az a 8 kg, meg semmi! :lol:
Vendég

Sziasztok kismamik!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de olvasni olvaslak titeket rendszeresen, csak mostanában mindig van valami, hogy nem tudok írni. :?
Rólunk röviden annyit, hogy jól vagyunk, növekedünk szépen :lol: , és rúgkapál ezerrel. :P
Tegnap voltun Pesten bevásárolni a babának, így mostmár megvan a kiságy, a pelenkázó, a falidekorok,meg azt lehet mondani,hogy minden :lol: :lol: :lol: Csak annyi volt a baj, hogy egy picit elfáradtam a jövés-menésben így a mai nap a pihié. :( :lol:
Egyenlőre képet nem tudok feltenni, mert még a kisszoba nincs kész addig minden marad bedobozolva. :(
A festő meg jan.3.-án jön csinálni a kisszobát :? :? :?
Gratulálok a pocakokhoz, és a szépen fejlődő babákhoz.

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Most voltam kint egy kicsit az udvaron, mert olyan jó, hogy
süt a napocska!
Nem nagyon bírom ezt a bezártságot télen!
Bár ha van hó, akkor a fejem sem fáj, mert akkor is kint vagyunk
állandóan!!!!!!
Készítettem a kutya családról képeket! :lol:

Kép

Kép

Kép

Olyan aranyosak! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Márti!

A bezártságról nekem is ez a véleményem, nem nagyon bírom.Nagyon aranyosak a kutyusok :) , én is imádom őket.

Kép

Anita
gy.anita

sziasztok,
megint csak benézek, még mindig 3 ember helyett dolgozom az utolsó másfél hetemen...
de tegnap volt a céges búcsúösszejövetel (előrehoztuk, mert jövő héten már mindneki karácsonyi bulizik) és nagyon meghatódtam.
kaptam pl. egy főzőtanfolyamot ajándékba (tudták, hogy el akarok menni majd januárban, hogy lehelyezzem az alapokat :) ).
illetve a kreatívoktól (akik kitalálják a reklámokat, én ugye csak intézem őket) megkaptam a könnyeiket (persze csak sós víz) egy üvegcsében jelképesen - mondván sírnak hogy elmegyek. tényleg meghatódtam.

amúgy minden ok, Eszter már néha szinte "vonulgat" ahasamban, tényleg mintha nem is csak rugdosna hanem ide-oda hullámzik.
hétfőn megyek 4D ultrahangra az istenhegyire, ott még volt a Hajdú drnő decemberben! a Praxisban már nem. olyan kiváncsi vagyok.
megint beparáztatott reggel a Mokkában egy riport ahol valami torz arccal született a babát mutattak és nekem eszembe jutott, hogy még uh-on nem is láttam az arcát Eszternek, mert nem mutatta :(
na el is kapcsoltam, de már az agyamba ékelődött. tudom, hülye vagyok. remélem hétfőn megnyugszom ha megmutatja!

Pati, én januártól csatlakoznék az úszásra!

KépKép
judit18

Sziasztok!

végre szabad nap. :) azaz mégsem, mert persze most kell majd a költözéssel kapcsolatban a cuccaimat átválogatni, de legalább tovább aludtam, meg még egy kicsit hozzátok is írhatok :)

szval velünk továbbra is minden rendben, ezerrel mocorog Maszat :)

mindenkit olvasok folyamatosan, de nincs erőm válaszolni általában, szval előre és utólag is bocsi, nem fogok mindenkinek válaszolni.
Csak annyit: hogy Juditok, én is gondoltam Rátok hétfőn, utólag is boldog névnapot!

Alexa és Gordon anyukák, remélem a gyerköcök meggyógyultak már. :roll: ha nem, jobbulást!!!!

valaki hiányolt Uzsokisokat, még 3 hétig én is az vagyok :lol: jővő hétfőn cukorterhelés :? :shock: addig eszem a csokikat :lol:

Zsuuuu!!! nagyon aranyos a pocid!!!! :) és köszi a képgyűjteményt!

Pati, engem a fürdőzés nem vonz. sosem rajongtam érte, de Nektek jó pancsizást :lol:

Mni, tök jó, hogy megvan az étkező is :D

igazából irigykedem, hogy sokan már egy csomó mindent megvásároltatok a picinek. PErsze ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy kint lesz időm, de lesz időm egy fenét... akkor majd lakást fogunk keresni meg költözködni meg végre alszom. Meg azt is szoktam mondogatni magamban, hogy én úgyis a hónap végén szülök, de mi van, ha mégsem... :shock: szval kicsit irigykedem, de januárban rászabadulok én is a bébicuccokra!!! :lol:

most megyek, képzeljétek a reggeli utáni csokievés közben -pedig nem is volt kemény a csoki :( - kitört egy kis tömés a fogamból. mehetek majd fogorvoshoz... :? nem hiányzott a szabadnapomhoz... szerencsére nem fáj, csak zavar.

vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Azt nem értem a számlálómban, hogy nekem mért 138 napom van hátra. mintha nem is márciusban szülnék :? :(
pedig pl Judit18hoz képest 3 héttel 1nappal vagyok "lemaradva", ami barátok közt is 22nap. Neki meg már csak 85 napja van hátra... én ezt nem értem!!! brrrr
mindjárt frissitem is a stickert!

Kép

Kép
kolyok28

Javítva :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Íme a rugi kép Patinak, szerintem ez baromi édes! :) Az étkezőasztal meg csak a jövő héten lesz összerakva, ha kész a konyhabútor... elvileg kedden hozza az asztalos, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett! Addig semmilyen formában nem próbáljuk ki az asztalt. :) A nappalink most úgy néz ki, mint egy raktár, tele van a konyhai cuccokkal, mosogatógép, mosogató tálca, sütő, főzőlap, székek, hűtő... már nagyon várom, hogy átpakoljunk az új konyhánkba és végre rend legyen a szobában. :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Kissani, Ódry, Gy.anita örülök, hogy előkerültetek és minden rendben Veletek és a Babával. :)
Judit, tegnap voltunk a Kútvölgyiben és lesz majd januárban is oktatás. Még nem volt papírjuk, de azt mondták, hogy értelem szerűen ugyan akkor lesznek, mint a mostani papíron. A szülőszoba látogatásra meg bármikor bemehetünk, Ők mondták, hogy hétvégén is akár, mert akkor viszonylag nagyobb nyugalom van bent. :) Nagyon rendesek voltak! :)

KépKép
KépKép
mni

Hahó!

Írtam Jimnek, és válaszolt!!! Megengedte, hogy bemásoljam a levelét. Nem túl vidám. :( Szegénykém teljesen kivan. :shock: Íme a bizonyíték: :shock: :shock: :shock:

Még októberben zajlott szépen az élet, nem volt semmi probléma, aztán jött csőstül. Először Tokodi Andi miatt fordultam be, annyira sajnáltam, ami vele történt, pláne hogy az én volt férjem meg csak él a nagyvilágban és a jók halnak meg. Aztán egy közeli barátnőm szerelme halt meg rákban. Az is lekészített. És jött a java: a férjem volt nője feljelentett minket a munkaügyön, VPOP-nél. (a férjem benzinkutat üzemeltet) Nem kevés nyomozásomba került, de megtudtam, ő volt az. Rengeteget idegeskedtünk miatta, de szerencsére mindent rendben találtak. Aztán jött a volt férjem a hülye beperelésével, hogy el akarja venni Milánt. Aztán anyós-probléma: odáig fajultak a dolgok, hogy majdnem idegösszeroppanást kaptam. A diplomaosztómra sem jött el még szeptemberben, pedig a tanulmányi osztály vezetője a közgáz karon. Nagyon rosszulesett, erre 2 hete bejelentette, hogy feljön hozzánk. Én meg mondtam, hogy most mag én nem vagyok rá kíváncsi....na ne tudd meg. A férjemmel is nagyon összevesztem miatta. De mellémállt, de akkor is most már nem tudom örömmel várni a babát, semmi segítségem nem lesz, itt leszek 2 gyerekkel, körülöttem idiótákkal. Elköltözem 220 km-re a családomtól, barátoktól, itt rohadok egész nap a lakásban egyedül. Olyan rossz, hogy senkire nem lehet számítani. Az is kiakaszt, hogy a fiam fejébe tömi az ex családja a hülyeségeket. Hogy apánál is van ovi, majd oda fogok járni, meg csak apát kell szeretni. Annyit sírok miatta, pedig kiteszem érte szívem-lelkem.

Kedden voltam 24.heti ultrahangon, a babával minden rendben, csak 27 hetesnek felel meg Én meg már 66 kg vagyok....(52 kg-mal kezdtem)
Remélem ti jól vagytok! Mostanában egyedül abban lelem örömöm, hogy csináltam egy blogot és ott vad idegeneknek próbálok segíteni. Ha már én csak a szart kapom, jólesik másoknak örömet okozni.
Sok puszi, vigyázzatok magatokra,
Hédi

Szorítsunk Neki, hogy végre rendeződjenek a dolgai, és nyugodt körülmények közé születhessen meg a baba!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Én is jelentkezem egy gyorsat :wink:

Álatlában olvaslak titeket de nincs időm írni...annyi program van majdnem mindennap a gyerekekkel(karácsonyi ünnepségek oviban,angolon,néptáncon,hittanon...stb..szal zajlik az élet)Közben a kicsikémnek fáj a füle,múlt héten mandulagyulladása volt 40 fokos lázzal éjszaka :? Én is a Nurofenre esküszöm egyébként(de én is nagyon gyógyszerellenes vagyok.Cask 39 fölött csillapítom a lázaukat mert tul.képp a láz maga "jó",azt jelenti,hogy a szervezet elkezd ellenanyagot termelni és nem hatásos ezt túl korán csillapítani,elnyomni a természetes védekezőképességet)

Közben zajlik a karácsonyi készülődés(holnap pl.a barátnőmmel és a gyerekekkl mézeskalácsot sütünk)szombat-vasárnap pedig a Gödöllőpi Kastélyban lesz Adventi hétvége tele hagyományörző programokkal,bábszínházzal,kézművesvásár..stb...

Nekem is jó lett a cukorterhelés(de ezt lehet már írtam).

Mi is voltunk az IKEA-ban és megvettük a gyerekbútort a "ketteskének",szőnyegeket ""hármaskának",könyvespolcot "egyeskének".
Tapétázás nálunk is januárban lesz mindhárom gyerekszobába.

Nálam a kezdeti sűrű haskeményedés ritkult(lehet hogy a felfedezett és antibiotikummal kikezelt Coli baci miatt)de sajna megint egy fránya gombám van....már unom a kúpokat :( :( Szexet már csak hírből ismerem... :? halvány emlékek :? :wink:

Márti!

Kutyasztori jól végződött,nagyon jó!!Imádom a kutyákat én is!!
Nagyon édik!! :wink:

Mindenkinek jó készülődést,várakozást az Áldott Ünnepre!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

MÁRTI, PANNY, NORCO és ÉVI!

VÉGRE NÁLUNK IS ELJÖTT A 100 NAP!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Niki, köszi a Kútvölgyi infot, majd egyeztessünk ha van kedved januárban együtt menni!

szegény Jim, nekünk is volt egy rossz periódusunk, de ez nem semmi. remélem lecsillapodnak a dolgok. csak jön a karácsony, szeretet ünnepe meg minden....

KépKép
judit18

Kvaszeva!
Bizony bizony! Innentől már nagyon gyorsan fog telni szerintem!
:lol: :lol: :lol:

Panny!
Jaj nálatok is dúlnak a vírusok! :?:
Gyógyuljatok meg!!!!!!! képeket majd rakjál fel a szerzeményekről!

Jim!
Remélem mielőbb megnyugszol, és jössz egy kicsit
hozzánk is! Addig is Puszi nektek!!!!!!!!
Vendég

Na de PUMPERKA te még mindig nem jelentkeztél!
Merre vagy???
Mit csinálsz???
Remélem minden rendben van felétek!
A kis szépségkirálynő is meggyógyult már ugye???
Vendég

Na ez nem semmi, hogy 13 óra óta senki nem járt erre!
Én voltam az utolsó!
Hát mi van itt kérem?????????
A betegek sem adnak semmi hírt magukról!
Ez nem szép dolog!
Mindjárt mérgeske leszek, és sárkányocska leszek!
Kép

Most jöttem egyébként haza a dokitól!
Minden rendben van! A szemérmes dologal meg sajnos nem nagyon tudunk mit tenni!
Nyomja a csontokat! Majd szülés után elmúlik!
Képzeljétek el majd csak január közepén kell mennem!

Na jó! Akkor én mentem! Bolond beszél magába! :lol: :lol: :lol:

Jó Éjt nektek!!!!!!!

Márti
Vendég

Márti a pocakkeményedésre mit mondott a dokid? Majd megőrülök úgy ég a gyomrom.Örülök, hogy minden rendben van veletek.

Kép

Anita
gy.anita

Márti a pocakkeményedésre mit mondott a dokid? Majd megőrülök úgy ég a gyomrom.Örülök, hogy minden rendben van veletek.

Kép

Anita
gy.anita

Képzeljétek, ma letudtam a karácsonyi nagybevásárlást!!! YUPPIJÉÉÉÉ! Én vagyok a nap hőse!! Sőt, randiztam Jézuskával is, és nagyjából letudtam az összes ajándékot is!!! Ettől még boldogabb vagyok, végre megkönnyebbültem! Nem szeretek az utsó héten stresszelni, és már most is kibírhatatlannak tűnik az emberáradat...
Tudjátok azt nem értem, hogy miért lepődik meg a bolti pénztáros, amikor rámosolygok és türelmes vagyok, vagy az autós, ha beengedem, meg ilyenek.. Mindenki rohan, tülekszik, én meg csak nézek, hogy ennek így mi értelme van???? Szóval mostantól már "csak" az itthoni dolgokat kell elrendeznem..

Márti,
gyönyörűek a kutyusok!!! Én is nagyon szeretnék egy németjuhászt - merthát a meglévő angol cockerünk iszonyú édes és nagyon szép, dehát házőrzőként nemigen funkcionál!!

szép estét nektek!!
Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!
Voltunk tegnap 4D! És kiderült, hogy PUNCI!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) A neve: NOÉMI.
Bocs, hogy tegnap nem voltam, de későn értünk haza.

Kép
enikoe182

Kmanna, nagyon irigyellek, hogy már mindent sikerült megvenned. :o
Enikő, gratulálok a kislányhoz! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok, mindenkinek.

Dokinál voltunk, minden okés. Nekem is csak jan. közepén kell menni. Gordon javul. Nem lázas, néha köhög. Köszi mindenkinek, nagyon jól esett az aggodalmatok és jókívánságaitok!!!!!!!!!!!

Édesek a kutyák, gratula a puncishoz, a nagybevásárláshoz, a türelmes hozzáálláshoz és a gyerekszoba cuccok beszerzéséhez, rohadjon meg az excsaj meg az exférj, gyönyörű az elefánis rugi (éniséniiiiis!!!), sajnálom a szeméremcsontikát, javulást a gyerkőcöknek, várunk januárban úszni.
Na ebből meg válogassa ki mindenki a magáét. :wink: :lol:

Jubilálok.
Asszem ez az ezredik hozzászólásom :shock: :shock: :shock: :shock: Úgyhogy el kőne végre duguljak..... ezt most elmegyek és jól megfontolom. Ha nem jelentkeznék, eldugultam. Mint egy régi, ócska lefolyó.... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?