Sziasztok!
Urszila!
Mi tavaly voltunk Balatonfüreden, bementünk egy házikóba, ahol szállásokat ajánlanak és egy egész jó kis helyen voltunk. Egy ház felső szintjén voltunk, ahol 4 szoba (fürdőszobával mindegyik) és volt egy közös konyha valamint vasalódeszka és vasaló is. Az egész emelet külön kulccsal zárható volt. Az egyik strand kb. 10 percnyire volt gyalog, a másik 20 percnyire, szóval nem volt rossz. Nekünk tetszett és megállapítottuk, hogy ideális gyerekekkel is. Ja és csend volt éjszaka! Valami ilyesmit keresel?
Ha hazajön a férjember este megnézem, hogy a kocsiban van-e még a prospektusuk és megírom a telefonszámot. Azt hallottam, hogy kevesen vannak a Balcsinál, szóval lehet, hogy van még hely.
Anita!
Bevallom, mi a kezdetektől Johnsons fürdetőt használunk. Próbálkoztam a gyógyszertári fürdetővel, de nem olvadt szét a vízben, tök gusztustalan volt. Aztán amikor olvastam itt az olvasztási praktikákat, akkor már úgy döntöttem mindegy
. De nekem szerencsém van Levi bőrével, kétszer lett ekcémás, de az az én hibám volt, mert nagyon sok mogyorót ettem mindkétszer és akkor még tisztán anyatejes baba volt.
Myssnia!
Nálunk is jó még a kiskád, mert Levi már nem hajlandó lefeküdni, csak ülve fürdik. A hajmosásért meg kell küzdenem: vmi érdekes dolgot kell a kezébe adnom, azt rágcsálja addig
.
Zulu!
Lactacid, Ariel
. Nekünk volt öblítő is...
Norka!
Hát, tényleg nagyon fiús ez a lány
. Így jár aki kékbe öltöztet!
Tőlünk a múltkor megkérdezte egy ismerősünk anyukája, hogy ugye lány??? Tök fiús ruha volt rajta és szerintem rendkívül férfias
arca és hangja van Levinek.
Évi!
Én is úgy tudom, hogy kötelező a csipőszűrés. Mi elég hamar voltunk, mert a dokinénink szerint kötött volt Levi csipője, elküldött ortopédiára, ott megállapították, hogy nincs gond, de azért menjünk át ultrahangra is kb. 4 hetesen. Azt mondták megint kell majd mennünk, ha Levi járni kezd. Sajnos ez már nincs messze
.
Manó2!
Én pelenkázás közben valami olyan dolgot adok a kezébe amit még nem látott, vagy nem tanulmányozott tüzetesen: pl. flakonok, dobozok. Van egy hülye álarcunk is, néha azt veszem fel, háááát a döbbenettől teljesen mozdulatlanná válik
így aztán könnyű bepelenkázni. Nem fél ilyenkor, csak meglepődik.
Irigyellek a diéta miatt. Én nem tudok semmi ilyesmit követni, mert ha leírják, hogy mit mikor kell ennem egyfolytában éhes vagyok, amit nem nagyon bírok elviselni. Így aztán ha megéhezem, kimegyek a konyhába körbenézek, hogy milyen 'light' kaját lehetne összeütni. Nekem év végéig 22 kg-ot kellene leadnom
.
Momo!
Kiscsajok nagyon édesek! A férjem a talin megkérdezte amikor meglátta Timit, hogy ugye Ő a kis cápa
. Tudod, egyszer raktál fel 'cápázós' képet, megmutattam neki és nagyon tetszett neki!
Leszter!
Tök béna vagyok, de még nem találtam meg a képeket
. Hova vannak feltéve? Mert az e-mailem nem biztos hogy elbírná őket, elég kicsi a kapacitása.
Alvás: nekünk is gondjaink vannak. Levi már simán feláll bárhol (másfél hete kezdte a mászást, szerintem nem sok kell a járáshoz), ezt lelkesen gyakorolja a kiságyban is. Tehát beteszem aludni, feláll, kidobja a cumit, üvölt, anya bemegy, lefektet és kezdődik előlről
. És közben látom, hogy azért üvölt, mert nagyon fáradt. Most kínomban (3/4 4-től fél óránként járkáltam hozzá, 6-kor a férjem áthozta hozzánk, kicsit amortizálódtam, pedig még csak 9 óra van) a hagyom sírni verziót választottam (a szomszédok legnagyobb örömére), és kb. 15 perc után elaludt. Van valami remény, hogy egyszer abbahagyja az alvás helyetti álldogálást valamikor?
Apatéma: igazatok van, a férfiaknak kell egy kis idő, amíg rájönnek, hogy ők apák. De az egy éves vízválasztót kicsit soknak tartom! Hiszen már egy 7-8 hónapossal is tudnak játszani, már nem félnek attól, hogy 'összetörik'. Az hogy kb. ennyi idősen már mobilis a gyerkőc még nem jelenti azt, hogy apuci kényére, kedvére fog aludni, játszani, nem sírni. Szóval szerintem már a kezdetektől éreznie kellene valamit az apának is, hogy most már más is fontos, nem csak Ő és valamennyire kompromisszumot kellene kötnie. Az anyának sem könnyű megszoknia az új helyzetet, nem? Igaz nekünk nincs más választásunk
.
Megyek, gyerkőc felébredt!
Pusza, Virág és Levi
U.i.: A férfitémáról: mennyire élethű a Tomi kristály reklám
: feleség ébresztgeti a férjet: 'Ébredj kedves, vár a szennyes!' Hááát, ha én így ébreszteném a férjemet a döbbenettől szóhoz sem jutna
.