Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
31.nap, alltalaban olyan 29-es a ciklusom, de gyakran 28. Zsolti ota, es foleg amiota beindult a projekt sajnos ketszer-haromszor jol becsapott 32-33-as ciklussal :?
Most is erezgetek elojeleket (nalam is van folyas pl), de nem olyan intenziven es tul hosszan. :?

Neked legyen igazad :wink:
Sajnos ez a siras is bejott mar egy parszor, az a gond, h a hormonok mindket esetben dolgoznak :?
Neked szokott kesni?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok lanyok!

Csak gyorsan benezek. Koszonom a hianyolast.
Tegnap a korzetinel toltottem a napom, ma meg megyek a munkahelyemre, igy ma is csak kesobb leszek.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Móni és minden babára vágyó,nagyon drukkolok Nektek!!!!

MAgi,Betti jó,hogy írtatok.Edoci Te is jelentkezhetnél. :roll:

Sajna pár napig nem leszek,géphiány miatt,de gondolok Rátok.Szeretnék sok sok csíkos tesztre visszatérni. :wink:

Szép napot,hetet.:)
Vendég

Sziasztok!

Aki tesztelés előtt ál, mindenkinek megy a drukk++++++++++++++ Hajrá csajok, és augusztusi babák! :wink:

Sziasztok!

Tegnap történt nálunk egy kisebb baleset:Peti beleült az autótároló kosarába, majd, mikor ki akart jönni, a tenyerével rátámaszkodott a kosár füleire, ami frankón becsípte a keze egy részét, de úgy, hogy egy kis darabot ki is csípett belőle és nagyon vérzett. Szegény úgy meg volt ijedve, hogy nem is sírt, csak a másik kezével fogta a kis csuklóját, és "mintha tálcán hozta volna a kis kezét" olyan elcsukló hangon mondta:anyaaaaaaaaaaaaa, anyaaaaaaaaa, anyaaaaaaaaa, úgy sajnáltam, szépen lemostuk, majd tettem rá neki curiosat, és ragtapaszt, amit persze 2 perc múlva már le is szedett, majd feltépte újra, és kezdődött előlről. :( De éjszakára letapasztottam, reggelre nem volt semmi, de ma megint feltépte, mindegy, ennél nagyobb bajunk ne legyen :wink:

Jó hosszú lettem, bocsi :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!!
Most jöttem a suliból... megtudtam, hogy sikerült az irásbelim, és holnap szóbelizek :) !
És már csak 5 nap :lol: :lol: :lol: !
Annyira jó... és azért az 5 nap alatt lesz bőven még mit elintézni, boltokat járni!

Ki hogy van ma? Én reggelemet megint öklendezéssel kezdtem, igy be kellett vennem a gyogyimat!

d.dodó

bocs a két "sziasztok"-ért nem direkt volt :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Szegény Petike :( !A vér látványa nem rémísztette meg?

dodó!
Gratulálok a vizsgáid hoz és szorítok neked holnapra is :wink: :wink:

lego!
Várunk vissza hiányozni fogsz és remélem,hogy sok-sok + teszttel fogunk várni :wink: :wink: :lol: :lol:

Moni!
Jajj nagyon szorítok neked!!!!!+++++++++++++++++++++++++

Betti!
Igen vettem a lapot a megérzésedről remélem úgy is lesz.Köszi,hogy így izgulsz értem.Már csk 6 nap és kiderül :lol: :lol:

Magi!
Várunk este!!Már rég voltál!!

Kata???????????????Mérre jársz?Nem ér eltűnni. :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást,nagyon aranyosak vagytok!
Sajnos nincs otthon a gépünk (elvitte a férjem nagygenerálra :roll: :lol: )most a munkahelyéről tudok jelentkezni :oops: ,remélem a héten már visszahozza és akkor vissza is tudok olvasni hogy kivel mi történt!

Lego
látom neked is géphiány problémád van! :lol: :lol: :lol:

Viki
Szegény Peti!Remélem mára semmi baja a kezecskéjének!

Dodó
Gratula a vizsgáidhoz!Ügyi voltál!

Magi
Köszönöm neked is a hiányolást!Sikerült már megszerezned a kazit amiről a múltkor írtunk?

Móni
Látom te is vagy!

Jajj most mennem kell,indulunk haza!

edoci

Megjott
Kesobb jelentkezem

bangham

Móni!
Sajnálom!
Nekem is szokott késni ill. most nem sok az esélye így nem hiszem sőt tudom hogy nincs baba!
De egyenlőre semmi!

Edoci!
Hurrá hogy írtál!hogy vagy?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

mikor ritkán jövök senki :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kerűltök engem pedig most nem is nyafogok annyit :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia Betti!
Én 1 kicsit itt vagyok.

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
hogy vagy? :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Meg jött a teszt.Köszönöm szépen mégegyszer.Sajnos úgyérzemhogy leszrá szükségem,mert még igaz,hogy 6 nap van hátra menziig,de már barnásodom :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

ibici!
az mit jelent hogy barnásodsz?
sok vérzés vagy az micsoda!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Nekem mielőtt megjönne előtte pár nappal barnás,pecsételő előmensi szokott lenni(már bocsi,hogy ezt így leírom).

Kép
Kép
a.ibici

Ja értem ez előtt 2 hónappaal nekem is így volt!De nem tudtam mi ez nekem még nem volt ilyen meg az előtt is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Eldöntöttem,ha most ismét megjön akkor januárba doki.Nincs mese,valamit kéne kezdeni velem,mert ez a ciklus a 6.volt. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Ne haragudj Betti,de most mennem kell.Megyünk apának cipőt nézni.Azért még bízok titkon benne! :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Hurrá végre itthon a gépünk,hazafele jövet bementünk érte! :D

Betti
köszi megvagyok :wink: Igazából egyenlőre semmi érdekes!Nálatok mi újság?

Móni
Sajnálom :(

Ibici
Sajnálom hogy már barnázgatsz!De hátha....

edoci

Sziasztók!

Ibica!Remélem ez csak a beágyazodás miatt van.Én is 6 hónapot adtam magunknak a babár utána mi is megyünk a Dokihoz :cry: :cry: .Köszi a hiányolást anyosoméknál voltunk és ott nehéz netezni :cry: Viki egyböl összejött?

Móni!Sajnálom.Hajrá öszi babák!!!!!Én nekem 1hetet késet akkor megfogadtam csak 2hét késés után tesztelek.

Edoci!Hogy vagy?Máté,hogy van?

Dodó!gratulálok a vizsgádhoz!!!Hol is tanulsz és mit? :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Svédországban, svéd nyelvtanfolyamon vagyok :) és ez volt az "alapfoknak" nevezhető C osztály záróvizsgája... ha sikerül a szóbeli januártól a D-be megyek.

Azért büszke vagyok magamra, mert ma a 10-emberből 3-an kaptuk meg a papírt hogy miből kell szóbelire felkészülni!! Abból az egyik srác már a nyári kurzuson is volt, a másik csaj meg 3 éve itt él, és svéd a férje!
Én meg egyáltalán nem szoktam ugye svédekkel beszélgetni, svéd ismerősöm még nincs is (nem barátkozós népség), és csak augusztus vége óta járok!!! :lol: :lol: :lol: :oops:

d.dodó

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Moni!
Sajnalom, hogy megjott. :cry:

Dodo!
Gratulalok a vizsgadhoz! :lol:

Betti, Edoci!
Jo hogy ti is vagytok.
Hogy vagytok?

Kata, Ibici!
++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
Szegeny Peti.
Nagyon szepek a rucik, amiket vette.
Tegnap en sem tudtam ellenallni megint.
Vettem egy szep rozsaszinu takarot es egy rozsaszinu mintas polyahuzatot.

Lego!
Aztan nem ugy eltunni, mint Lexa.

Borsika!
?????????????

En ma mosok, fozok, pakolok es tanulok.
Nem tudom, hogy fog mindez egyszerre sikerulni.

En olyan faradt vagyok ma, hogy el sem tudom mondani, pedig annyi dolgom van.

Magi
Vendég

Sziasztok!!!

Sikerült a szóbelim is... szóval januárban már a D csoportban leszek!! :lol: :lol: :lol:

Kata, Ibici!
Mennek a drukkok!!

d.dodó

Gabi!
Te merre tűntél el??

d.dodó

dodó vagyok. Ma takarítottam, mostam, átkellett pakolnoma fagyasztót.

Most ebédelek.

itt is gratula a vizsgádhoz, én hétfőn megyek gyerekgyógyászatból, szerdán meg allergia, alapellátás, és pszichiátria, nem lesz egyszerű.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Móni sajnálom hogy megjött:(

Ibici? Lassan te is tesztelhetsz, de jó.

Viki szegény Peti:(

Kép

gabi1

Kata
Köszi megvagyok,bár amióta Máté óvodába jár a család folyamatosan beteg,Máté még aránylag jól megússza orrfolyással,de az ovis bacik minket is ledöntenek! :oops: :? Máté továbbra sincs odáig az óvodától! :roll: Ti hogy vagytok?Zsófi?

Magi
Biztos szép dolgokat vettél! :D Azért pihenjél is néha! :D Sikerült elintézned mindent?

Dodó
Nagyon ügyi vagy,gratulálok! :D

Gabi
Neked még nem is gratuláltam a pocaklakóhoz! :D Szóval:Gratula!A hétfői vizsgákhoz egy kalappal!

edoci

Lanyok!

En ugy elfaradtam, hogy el sem tudom mondani.

Elpakolni es rendetrakni nem nekem kellett, mert az uram megcsinalta.
Ellenben foztem zoldseges huslevest, kolbasztoltelekkel toltott karajt sutottem purevel es parolt kapival. Kimostam mar 3 adag ruhat meg van ketto. Na teljesen kikeszultem.
Elfaradtam nagyon.
Annyira neheznek erzem a hasam. Zolinal nem volt ilyen, meg az utolso honapban sem. Szoval most ledoltem, mert mindjart mehetek Zoliert is.

Ma reggel megint verzett az orrom es rozsaszin is jott belolem, de gondoltam, hogy lesz, mert reggel megint bulizott a kisasszony odabent eleg eroteljesen. Talan azert is vagyok annyira faradt.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, köszi a hiányolást :) Csak mindig előtte végigolvasom, hogy veletek mi volt.
Jó is rossz is.. De asszem ilyenkor tényleg azt kell mondani, hogy hajrá 2008 őszi babák, gyertek már!!! :D
Bár a mienk tavaszi lesz, (ha minden jól megy, kipp kopp), de mindenkinek drukkolok, ne adjátok fel!!

Magi, szóval bulizik odabenn? :D Pihenj egy kicsit. Végül hogy döntöttetek név ügyben, Ági lesz?

Dodó gratula a vizsgához! és drukk a következőhöz.

Képzeljétek, én meg tegnap tudtam meg, hogy mégis megkaptam egy munkát, amit hétfőre kellene megcsinálni, csak múlt héten beteg volt akinek szólnia kellett volna... :x
Most gürizhetek hétvégén is, amit utálok.. :evil:
(Ja, fordítás amúgy és nem sok csak elég nehéz.)

Ibi, azért én drukkolok Neked még erősen, a mienk is olyan lehetetlen időben fogant, sose lehet tudni. :shock: Majd írj hogy mivan!

Sok pussz, most vissza a munkához!
De azért nem lépek ki, olvaslak Titeket.

Ja, mégegy kérdés: férjemnek ezüst pénzcsipeszt szeretnék venni gravírozással, nem tudjátok véletlen, hol lehet szépet?
(nem hord pénztárcát, s attól tartok előbb utóbb tuti kimosom a névjegykártyáit meg a pénzt a gatyájával... :? )
Vendég

Borsika!

Agnes lesz mindenkeppen, ha lany lesz, de csak a harmadik neve. A masodikon vacilalunk, de az uram nem hajlando donteni!

Magi
Vendég

Magi nálunk is ez van... :? Én annyi jó nevet találtam már, őneki meg egyik se tetszik...
De lányból sokkal több van ami tetszik, csak sajna rövidet kell néznünk, mert a vezetékneve hosszú lesz.
Nehéz dolog ez, nem is gondoltam, hogy ennyire!! :shock:
Vendég

Sziasztok.

Hát nem valami jól telt a délutánunk. Már a kocsiban fura volt hogy a gyerekek nem örjöngenek, csodáltam, tudtam hogy na ezek tuti betegek lesznek, hát ahogy hazaértünkés beléptünk az ajtón Norbi már a kanapéra és aszőnyegre hányt. Na ne tudjátok meg hogy takarítottam össze, mert hogy én nem bírom a hányást, most meg aztán a szagokra még érzékenyebb vagyok, így az orrom elé ettem egy ruhát és úgy takarítottam, most meg az előbb Betti hányt, ő legalább a mosdóba. Réka meg a fülét fájlalta, úgy hogy szép éjszakának nézünk elébe. szegények, úgy sajnálom őket ilyenkor. Persze apa még sehol sincs, dolgozik, 9-nél előbb nem igen ér haza.

Kép

gabi1

Gabi!Jobbulást a gyerekeidnek :cry: :cry: Szerintem valami virus van mert tesóm is rosszul van és azt mondta sokan hiányoznak a suliból :roll:Dokinál volttaok?Én se birom a hányás szagát nákunk múltkor apa átvette mert én is majdnem oda hánytam :cry:

Magika,Borsika!Nektek milyen nevek tetszenek?

Ibica!El vagy veszve :cry: Barnázol még?

Ma sütöttem mézekalácsot :lol: Kiscsit liszesebb lett de jól néznek ki és fincsi is :wink: Remélem karácsonyra megpuhul :oops:

Kinek,hogy telt a mia napja??

Nekem tegnap apa egyszer azt mondta tudja mi lesz a 2.lányunk veve mert Ő tudja,hogy lány lesz és Kata mert neki ez a név nagyon tetszik a Sára tetszik de még ráérünk ezen agyalni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Hát én is el vagyok keseredve!
Párom holnap utazik fontos üzleti útra, s a külön erre az alkalomra vett ingét elszúrtam vasalás közben! :cry: :cry: :cry:
Nem vagyok nagy vasaló-mester, de gondoltam, ez még megy...
hát foltos lett az ujja, pont a csuklónál, attól félek, hogy hozzáért a bringához véletlen és olajos lett...azt sehogy nem lehet kiszedni ugye? :?: :cry:
Megőrülök!!!

na jó ez azért nem olyan nagy dolog, mintha beteg lenne az egész család, úgyhogy eldugulok... de nemtom mi lesz ha hazaér...
nem tudtok valami trükköt?
Vendég

borsika én sajna nem.

Én meg a multkor a fehér ruhák közé beraktam a sárga lepedőt és megfogta a párom columbia nadrágját, meg pólóját, hú 1 napig nem szólt hozzám, hogy hogy lehetek ilyen marha. Hát végül is igaza van, a póló ment a kukába, a nadrágot anyu csinálta meg de kb 4x hipózta mire jó lett.

Mondjuk az én pólómat is megfogta, abból sem jött ki.

Kép

gabi1

hipó!!!!!

hogy ez nekem nem jutott eszembe! hiszen fehér az ing! Hogy neked milyen eszed van, Gabi!!

Köszi, megyek is a boltba, 10 perc és újra itt vagyok!
:D :D :D :D

Csók!
Vendég

borsika örülök hogy segítettem:)

Kép

gabi1

Sziasztok!
Kata!
Nem tűntem ám el :lol: Egy kicsit elkeseredtem,hogy ez a ciklus sem a miénk.Igen barnásodom még sajna :cry: :cry: és ez nem jót jelent :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
borsika!
Sajnos és sem tuom mivel kéne kiszedned.

Gabi!
Jobbulást a gyerekeknek!!Nem irígyellek most 3 beteg gyerek.Kitartást és gyógyitgasd szegénykéket.

Kép
Kép
a.ibici

Na itt is vagyok!
Irtó kedves volt a hölgy a boltban és a flóraszeptet ajánlotta,
majd most meglássuk.
előtte azért kipróbálok egy-két tippet amit a neten olvastam..
...hátha még ki is lukad a végén...! :D :D :D
Vendég

Borsika!Nekem még a venis is segít a makacs foltoknál :wink: Kijött?

Ibica!Ne keseredj el mondtam őszi babák a mieink lesznek.Már lehet kérdeztem Viki egyböl összejött?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Gabi!
Sajnalom!
Mi elozo evben mindenen atestunk remelem, mert vagy 5x volt nalunk hasmenes hanyas a vegen mar korhazba is kerultunk.

Mosas!
A ferjem munkaruhaja feher pamut orvosi ruha.
90 fokba kell mosni a ver es a nyal miatt.
Egyszer a gyerek piros Zoknia bent maratt a gepbe, nem vettem eszre. Persze bedobtam a munkaruhajat es kimostam 90 fokba a piros zoknival.
Mindene eros rozsaszin lett.
Az osszes munkaruha. Na teljesen kikeszultem, mert egy gatya es egy ing 10 ezer folott van, es volt benne legalabb 4 gatya es 4 ing.
Gyorsan kivettem a Zoknit vissza a gepbe es ketszer mostam ki oket meg 90 fokba es feheritos domestosba. Szerencsere utana ragyogott a fehersegtol. Na meg tuti fertotlenitve lett.

Vasalni szerencsere nalunk takcsineni vasal.
Nem is tudom mi lenne nelkule velem.

Kata!

En azt szeretnem hogy Farkas Katalin Agnes legyen.
Ebbol a tuti, hogy Farkas .................Agnes lesz. Hogy kozepre mi keruljon, meg nem egyeztunk meg.

Ha megis fiu lesz akkor Farkas .......................Tamas lesz.
Zolika mer Farkas Zoltan Tamas.

Magi
Vendég

Kata,

visszatérve a nevekre, nekem a Flóra nagyon tetszik (főleg ha kijön a folt..! :D :D ) de komolyan, mert a növényekre, virágokra utal.
Meg a Boglárka, a Klára és a Laura...
Ha fiú lenne, már kiszúrtuk a Bencét, de azóta kiderült, hogy már két éve az a leggyakrabban adott fiúnév...de azért még tetszik :)

Most hogy mondod, a Kata is nagyon szép. De nem nyúlom le.. Szóval tuti lányotok lesz megint? :D
Vendég

Kata!
A Viki 6 hónapra jött.Előtte gyogyszert szedtem úgy,hogy nem is bántam a fél évet.De a Vikin nem görcsöltem ennyire.

Kép
Kép
a.ibici

Kata a venis :D meg az extra forróvíz tényleg kiszedte - még az ujjamról is leéggette a bőrt :) Mostmárcsak hajszárítózgatni kell türelmesen.... :? Most ha amcsik lennénk, lehetne a gyerek neve Vanish :D bár ha belegondolok, az nem túl szerencsés, még elviszik az alienek...

Na, úgy látszik fáradt vagyok, megyek és pihenek egyet míg Péter hazaér..
Vendég

Borsika!Nem nyulód le a Kata nevet ti amúgy is elörébb vagytok egy kicsit :lol: :lol: Hát ha meglesz a baba megtanulsz foltot kiszedni mert pl Zsófi egy nap 3szor fosta magát nyakon és az anyatejes kaki nagyon benne tud maradni a ruhákba :? Hát nálunk Zsófi 3hónapig Veronika volt aztán férjem nagyanya folyton a kg-on lovagolt ki milyen kövér :twisted: :twisted: és Ő Veronika na rögtön ki akkartam találni másik nevet aztán jött a Zsámbóki Zsófiával anyukám és beleszeredtünk a névbe és le..tam,hogy az 5.legnépszerübb név :lol: :lol: A Bence nekem is nagyon tetszik :wink: :wink:

Ibica!Én is Zsófival igy voltam 3hónapig minidig izgultam hát ha aztán nem foglalkoztam vele és pik pak pociba került :lol: Lehet tényel az a titok a nem görcsölés :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata,
ez aranyos :D És tényleg szép Zsófi neve, így együtt meg főleg!

Nálam is sokat számít, hogy milyen az ismerős, akít úgy hívnak.
Az egyetlen Bence, akit ismerek, általános isis osztálytársam volt, egyszer fellöktem mert idegesített és betört a feje, azóta nagyon jó haverok vagyunk :D

Meg Péterrel az első közös mini albérletünk a Bence utcában volt, szörnyű lepukkant környéken és házban, de nagyon nosztalgikusan gondolunk már vissza rá... :)

Szegény Péter, hazajött és most itt vasalgat magában mert rámjött a hasfájás :)

Na megyek is aludni, hosszú volt a nap.
Jóéjt mindenkinek.
Olyan jó hogy vagytok :)
Vendég

Lanyok!

Koszi az egyutterzo, biztato szavakat :) En maris jobban vagyok, ezuttal nem gorcsoltem annyira a teman, megengedtem magamnak dolgokat, most meg orulok neki :) Az utobbi idoben azt suttem ki, h babo azert nem akar hozzank jonni, mert erzi a bizonytalansagot, amibe beleszuletne, mar ami a lakohelyunket, utazasokat illeti. :? En is stresszelek egy kicsit miatta, legszivesebben itthon lennenk egyfolytaban, de nagyon nem ugy nez ki, h lehetne :? Mindegy.

Ibici!
neked is a 6, ciklus volt? Nekunk is. Mi meg tovabb varunk, egesz aprilisig, ugyanis akkor kezdtuk, csak kiesett par honap. Ha Viki is 6 honapra jott miert tartasz valami gondtol? Szerintem minden ok, csak el kell engednunk magunkat :wink: Igaza van katanak! :wink:

Gabi!
Szegeny :shock: Es szegeny gyerekek :shock:

Dodo!
gRATULALOK! uGYES VAGY! :D

iTT MOST OLYAN SZEP AZ IDO, A DELUTAN HAVAZOTT EGY JOT ES zSOLTI VEGRE KIPROBALHATTA AZ IDEN IS A SZANKOZAST :lol:

bangham

Sziasztok!

Gabi!

Jobbulást a gyerekeknek, Neked pedig kitartást az ápoláshoz! :(

Ibici!

Nekünk Peti a 9., Eszti baba meg a 6. ciklusban sikerült, fel a fejjel! :wink:

Mindenkinek megy a drukk az őszi babákhoz! :D Mindent bele csajok, nagyon jó szeptemberben szülni! (szerintem :oops: :oops: :oops: )

J éjszakát Mindenkinek! Kicsit fáj a pocim, megyek vízszintbe! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?