Új privát üzeneted érkezett!

Bingii: tök ugyanilyen hasam van :!: , de teljesen. Szerintem hasonló alkatúak vagyunk - ahogy leírtad is erre tippelek. A köldököd is hasonló, nem 'jött ki' még annyira.

Lego: a postát én is utálom :evil:
A férjed vicce: ne haragudj, de én annyira nevettem rajta, hogy a hasam is megfájdult :lol: :lol: Én is hasonlókat kérdezek magamtól minden nap, amikor tükörbe nézek. :D
Említette már más is, hogy lehet ne szedjem már a Mg-t, de anélkül meg nagyon keményednék!! Már így is gáz... :? A dokim azt mondta nst előtt ne szedjem egy nappal, de azt nem mondta, hogy a 36. héttől egyáltalán ne szedjem. Tényleg nem kellene már szednem?

Zsuzsi: a pocakod cuki, a szituációt meg elképzelem, ahogyan rohangáltok a lakásban és közben te meg höhöhö-zöl! :D

Fúú, de jó már Lafinak, nemsokára otthon babával! És Blongyinak is!!!!!

Észrevettétek, hogy most járunk a 100. oldalon??:)

KépKép
Kép
sagi1

Sagi,semmi baj.:) Én is nevetek rajta. :lol:
Már a 101. oldalon vagyunk. :wink: De én azon lepődtem meg,hogy sikerült megszereznem az 5000. hozzászólást.Jupppiii.:)
Én úgy tudom (még tanultam is),hogy nem kell szedni. A Mg gátolja a méhtevékenységet,ami a 36.héten már egyáltalán nem vészes ha van. Fel kell készülni a szülésre,ezt a Mg nem segíti. De nem akarom a dokid felülbírálni.Ha azt mondta szedd,akkor szedd is. :wink:
Vendég

Bingii,
Köszönöm! Nagyon szép a te pocid is :D nekem is pont ilyen a piercingem helye :wink: látom a csíkok téged is elkerültek eddig :wink:

Vörösbegy,
Örülök hogy jobban vagy és már nem szenvedsz!

Csibe,
Szép nagy pocid van de a harmadiknál ez már természetes :wink:
Vendég

Én is úgy tudom mint Lego hogy nem szabad 36. hét után Mg-t szedni mert hagyni kell a méhet olyankor már dolgozni felkészülni a szülésre. A dokim is azt mondta hogy 36. hét után már semmit nem szedhetek.
Vendég

Én még a 100.-nál jártam, mikor írtam, de mire elküldtem a 101re léptünk :wink:

Akkor bizti igazatok van Mg ügyben, ha mind ezt mondjátok!
Ajjaj, jönnek a kimerítő éjszakák! :?

KépKép
Kép
sagi1

Zsuzsa: Ha netán magas volt a cukrod, most már mindegy. Bízzunk benne, hogy nagyon nem volt rossz és minden rendben lesz a bébiddel. A biztonság kedvéért én biztosan kérném, hog ymérjenek az újszülöttön egy cukrot a bébinek, az nem nagy ügy.

Ejha miccsoda pocakok!!! Sztem nem vizesedek, legalábbis kezemen-lábamon nincsen nyoma.

Én is már csak 30db-os Mg-t vettem, még két hétig szedem. Levittem 2*250-re mert hasmarsot okoz ha 3-at szedek 1 nap, rajta van a papirján, hogy túladagolásnál ez előfordulhat. Igy néha van méhtev. de legalább Zsombor is mozog :)

Kép
Kép
normajeane

Pandus: én már szinte a legelején kivettem belőle a piercinget és talán a 20.hét környékén gondoltam, hogy na kicsit visszateszem, ne nőjjön be, de addigra már késő volt....a tiéd benőtt? Át lehet ezt még 1x szúratni szerinted?
Igen, kopp-kopp-kopp, egyelőre nincsenek csíkok, de baromi gyakran kenem magam és még így is azt érzem néha, mintha nyúznának, úgy feszül a bőröm. Most főleg a bordáimnál.....

bingii

Lányok!
Valaki monnya má meg mi a lótüdő az az eldobható bugyi??? :shock: :shock: :shock:
Vegyem szószerint? de miből van ez a nyavaja????

Lányok! Óriási a pocakotok. SŐt gigantikus!!! :shock:
A csiniségi versenyben tényleg Pandus viszi a csúcsot!

Norma
Sajnálom, hogy ilyen a helyzet! Pedig egy időben úgy tűnt hogy javulnak a dolgok nem? Örülök hogy ilyen erős csajszi vagy, de arra azért vigyázz, hogy a csak magadra számíthatsz helyzetben ne keményedj meg túlságosan, mert az én anyukám az apu halála után sajnos ennek az "áldozata lett", mindent csak értem csinált, és aztán nem maradt saját élete. És amikor kirepültem a fészekből totál maga alá esett. Nagyon nehéz volt mind a kettőnknek. Ennek lassan két éve, de most már kezd újra magára találni.
Nem okoskodni akartam, csak a szélsőségektől óvni :D Szeretném, hogy találj magadnak egy IGAZ és HŰ TÁRSAT nagybetűvel :wink:
boo

Bingii,
Nem próbáltam de tuti hogy benőtt. Szeretném én is átszúratni (gondolom lehet :roll: ) majd mert nagyon szerettem ez volt az első piercingem. Én is kenem magam ezerrel már a 9. hét óta remélem hogy már nem jönnek ki a csíkok. Cicim alatt szoktam érezni ilyen feszülést meg néha viszket is a pocim.
Vendég

Boo,
Köszönöm :oops: Az ilyen bugyi tényleg eldobható használat után :D Több fajta is van pl. orvosi papírból, poliészterből.
Vendég

Pandus: igen, nekem is a mellem alatt, a bordáimnál!

Boo: vmi papírszerű anyagból van...mint pl a zöld műtősapkák stb. :) Hogy vagy mostanság??? :)

bingii

Jó reggelt!!!

Boo
Annyira jópofa vagy.:) lótüdő... :lol: :lol: :lol: hát még az is lehet,hogy abból is készül. :lol:

Pandus,tényleg viszed a pálmát poci terén.Olyan nőies vagy így is.:) Majd én is készítek egy olyan képet,ahol nincs poló rajtam,de ahhoz apa is kell.:)

Bingi
Éjszaka???Jelentem nekem egész jól sikerült...lekoppkopp... :roll: Tudod,január 3-4. :wink: Ehhez tartsuk magunkat. :lol:

Norma 2 hétig Te még szedd csak a Mg-t,így a biztos.:)

Ma folytatom a szokásos pakolást,centiről-centire sikálok fel mindent. :lol: Tegnap fél nappalit sikerült megcsinálnom meg a konyhát. :lol: Januárig eltart....utána meg kezdhetem előről. :lol:

Szép napot...
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek gyönyörű pocija van, Pandus tényleg te vagy a csúcs.

Látjátok, ez a Mg érdekes dolog. Nekem amikor felírta a doki, azt mondta, hogy ha elfogyott, ne szedjem. Pénteken fogyott el, azóta nem szedem. Voltak jóslófájásaim, de nem gáz. Ja és nekem azóta van hasmarsom, mióta abbahagytam. :shock:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt! :)

Lego: hihetetlen, de negyed 12-kor feküdtem le és fél 9-kor ébredtem :) Na persze néha felébredtem, de pisilni se kellett kikelnem, úgyhogy tök jóóóóóóóóót aludtam én is:)
Mindjárt itt van jan 3-4 ;) Izgulok! :lol:

bingii

Sziasztok kismamák !

Remélem mindenki jól van! Mi remekül, holnaptól szabadságon, úgyhogy ki is megyünk Ausztriába vásárolni, tudtok kint hasonló áruházat mint itt a Brendon ? vmi szép gyerekágyneműt szeretnék ..... és textilboltot,ahol gyerekfüggönyöket is lehet kapni ? Bécsig elmegyünk, de messzebb nem akarok.

Kép
boci1234

Boci: aztaaa de bátor vagy! Én már nem mernék ilyen hosszabb útra vállalkozni. Már csak azért sem,mert nekem tök kényelmetlen már autózni is....
Én sajnos nem tudok bolt ügyileg segíteni, de azt tudom, hogy kint van sok-sok üzlet és voltak innen többen is kint, úgyhogy biztos érkezik hamarosan a segítség :D

bingii

Bingii
Szupeeer.:) Remélem így is marad.:)

Boci
Én gyakran járok ki vásárolni. Hasonló a Brendonhoz a BabyOne áruház (mi itt vettük az ágyneműt meg jópár apróságot-előző oldalon láthatod). Textiláruház is több van,pl a Kik,itt több mindent be lehet szerezni,elég olcsón. Bécsben mindkettő van.:)
Jó régen írtál már...mi újság?Jól vagytok?

Csibe
NEkem kb 2-3 hete,hogy higabb a székletem.:( Előtte meg kínlódtam.... :?
Vendég

Sziasztok
Most vegeztunk dokinal.Minden ok.Babika sulya 2350g ami picit kicsi de meg behozhatja,a doki mondta.Nekem most mondta hogy szedjek magneB6-ot.Rakapcsoltak gepre is a szivecskeje is rendbe.Olyanokat rugdosott a kezsulekbe hogy csak na.18-an megint megyek.
Szepek a pociaitok.

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt Kép
Boci,
Jó utat vigyi magatokra. Sajna ilyen boltot nem ismerek.

Lafiék ma már otthon lesznek olyan jó nekik :D

Lányok aki rajta van az iwiwen és nem bánná ha bejelölném küldjön egy privit hogy hogyan találom meg :D Köszi!
Vendég

Marcsi: szuper, hogy minden rendben:) Nem baj az szerintem ha kicsit kisebb, majd itt kint úgyis felnő:)

Pandus: írom itt, mert nem titok: Kárpáti-Márton Brigitta alatt megtalálsz ;)

bingii

Lafinak egy jódarabig úgysem lesz ideje ilyenekre, úgyhogy átírtam a táblát... Ha valakit elszámoltam, szóljon, próbáltam odafigyelni, de elég macerás... :?

Kép

Puszi!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van :lol: Én is, csak az éjszakák ne lennének! Mindig felébredek, hogy fáj a hasam.
Nekem 37. hétig mondta a szülésznő a gyógyszert, magnéziumot.

Lego, még meg sem dícsértem a babaszobát,naagyon szép :lol:

Pandus, benőtt a köldökötök? Majd én is megnézem, bár annyira feszül ott a bőr, hogy lehet bele sem bírom tenni a piercinget. Nem szívesen furatnám ki mégegyszer, még 19 voltam, amikor csináltattam, Tomival ki sem kellett venni, annyira nem volt nagy a hasam.

Kezdek parázni a szüléstől, nem vagyok normális! Ilyen az előző két gyerkőccel nem volt :roll:

Pandi, karácsonyi ajándékokat te hogy oldod meg? Így fekve elég nehéz beszerezni és most nem érzem azt, hogy a 37. hét betöltése után marhára lenne még erőm vásárolgatni. Akkor te is felkelhetsz már ugye?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Sleepin: jó lett a tábla;) De várom, hogy a jobb oldali oszlop hamarosan megteljen :lol:

bingii

sziasztok, kösz cukor ügyben a válaszokat, nekem a 75 gr-os lett 7.2, de nekem azt mondta a doki , hogy még határ alatt van 1 szóval se mondta, hogy figyeljek oda stb.
majd holnap rákérdezek nála

Marcsitita: mi egyidősök vagyunk, mert én is ma vagyok 36.hét 0.nap, és most veszem észre, hogy ikreket vársz, ami irigylésre méltó!
csak a vonalzómat még nem sikerült csatolni, de még próbálkozom: zs
zsuzsa36

Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál,hát megint jó sokat nőtt a kisasszony:)Már 3650g :shock: Minden rendbe vele,azt mondja a doki nagyon kis pofás lesz,meg hosszú is valszínű.Olyan kis duci pofija van:)Az NST-n is minden rendbe,jó a szívhang,méhtevékenység még nagyon lapos.

Képzeljétek nem lehet sehol kapni a Caullopyum 5 CH-t,csomó helyen voltunk,meg is rendelték pár helyen a patikába és nem érkezik meg,azt mondják nincs a nagykerbe :? :(
Nem tudtok esetleg valami helyet ahol lehetne kapni?Már igy is jól le vagyok maradva vele,bár szedem a cimicifugát,de a caullopylumot kéne inkább szerintem.

Csini pociaitok vannak!Nekem is jó nagy már,meg már megy lefele.
De jó Lafinak,már ma otthon babázhat :lol:

Lego,nagyon szép a babaszoba:)Mi is ilyen szőnyeget vettünk a babaszobába,csak narancssárgát :D

KépKép
pocok81

Pocok!
Nekem se tudott a sógornőm még szerezni Cau 5CH-t,azt mondta megrendelte,de nem tudnak szállítani.Szerintem az egész országban hiánycikk.Marad a többi+ a málnalevél tea...
17 nap...nem semmi. :wink: Te leszel a következő???Szép nagy Nóri baba.:)

Zsuzsa
Marcsi nem ikreket vár,csak 2 vonalzója van.:) :)
Remélem nem lesz gond a cukroddal.

Pandi
Köszike:) Vissza is igazoltam. Te nem kaptad meg a táblit Lafitól???A riadóláncosat. :lol:

Marina
Én pár ajándékot a netről rendeltem,rendelek...nincs kedvem és időm sem futni utánuk.... :?

Viki
Köszi a táblát.Sokan eltűntek.:( Az eleje túl sárga még.... :shock:
Vendég

Pocok: ejjha! Nem semmi a babud:) De amúgy simán lehet, hogy kisebb...ezek a gépek azért nem pontosak. Mindenesetre ha így fejlődik tovább szerintem tuti lesz 4kg, nem? A doki mit mondott?

bingii

Hát azt mondta elejétől hogy nagy lesz,meg hogy 4 kg is lehet,úgy néz ki bejön neki:)Azt mondja nem volt mostanába ekkora"gyereke":)

Én is összekészítettem már a kórházi csomagomat,tele van vele egy nagy fiók,de a táskába még nem pakoltam be.Lehet nem ártana?
Nekem szerencsére nem fáj még semmim olyan nagyon,néha belenyilal lefele,gondolom tágul,de azon kivül semmi,jól tudok mozogni is:)Tök jól érzem mgam:)

KépKép
pocok81

Pocok, pakold be a cuccodat, te vagy a következő elvileg!

Panda én is ideírom a nevem, bárki bejelölhet, szívesen veszem:
Mohl Viktória(Veszprém).. Én még a sárga mezőben vagyok a táblán, de már a rózsaszínbe tartozom.

Zsuzsa a terheléses cukornál a 7,2 az jó ha egy órára mérték.
Csajok az előbb rosszul lettem, leesett a cukrom 2-sre. Még jó, hogy volt itthon egy kis csokim, életmentő volt. Már ennem kellett volna ebédet, de még nem főtt meg.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Pocok: szerintem is cuccolj be a táskába, mert ki tudja, hogy mikor szándékozik kijönni a babud :lol:

Csibe: jajj, vigyázz magadra!! Csoki mindig legyen otthon és tessék nekem időben enni! Ha nincs kész az ebéd akkor legalább egy szelet kenyeret vmivel....

bingii

Bingii,
Köszi jelöltelek :wink:

Viki,
Jó a tábli :D javítanád hogy nem jan. 30-ra hanem 29-re vagyok kiírva? Na nem mintha sokat számítana :lol:

Marina,
Hát most nem lesz ajándékozás csak a gyerekek kapnak(unokahúgaim) de nekik megveszi a nővérem és így kapják meg tőlünk :D a mikulás is így jött végülis a tesóm jobban tudja hogy mi kell nekik.

Pocok,
Szép nagy babátok lesz :D

Lego,
Nem mert elfelejtettem elküldeni neki az adatokat utána meg kórházba ment.

Csibe,
Köszi jelöltelek téged is :wink:
Vendég

Megebédeltünk.:) Most vmi süti kéne még...Vörösbegy küldj a maradék tortából. :lol:

Csibe!
Vigyázz MAgadra nagyon! Ha nincs csoki,gyorsan cukros vizet igyál.Tudom nem a legkellemesebb,de ha muszáj.... És igaza van Briginek,inkább kapj be délelőtt is pár falatot.
Megkereslek én is,meg Bingit is.:)
Vendég

Panda, nekem se titok: Konrád Krisztina Bicske

Kép
Kép
Kép
konkri

Panda:)Engem is bejelölhetsz:)Örülnék neki:)
Geiszlerné Gáspár Bernadett

KépKép
pocok81

Hehe,Konkri. :lol:
Mit nem látok,akkor jól emlékeztem,bár nem volt nehéz Rádtalálni Bicske nélkül sem. :lol: A képek.... :oops:
Vendég

Lányok, szerintetek mi pontosabb, (ha mondjuk a fogantatás időpontja bizonytalan), az, hogy mennyinek mondja az ultrahang, vagy az utolsó mensi időpontja? Mert ultrahang szerint 5 nappal nagyobb Barni... Alapesetben nem érdekelne, de most úgy várom már a 37. hetet, akkor végre megnyugodnék.

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Köszi csajok, akik bejelöltek, vissza is igazoltam, majd később megnézegetm a képeket is, de most keltem fel, és mindjárt mennem kell Bencusért.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marina,
Hát én nem hiszek az ultrahangnak mert nálam percre pontosan lehet tudni mikor termékenyült meg a petesejtem (lombik miatt)mégis végig nagyobb volt Dorka a koránál általában 5-7nappal pedig ez lehetetlen. Ez olyan hogy valaki 4000 valaki meg 2700 grammal születik azonos időre szóval minden baba más. Másik meg nővéremet megijesztették hogy anyuka 4kg felett lesz a babája közben meg 3050 g lett ami óriási különbség. Persze spontán ciklusban lehet, hogy elöbb indult el az életben a picike, mint ahogy gondolnánk, hiszen ott minden bizonytalan de, az is lehet, hogy egyszerűen csak nagyobb baba mint a többi.
Vendég

sziasztok!
Pandus: Bécsi Erika (Vörösbegy) :lol:
és köszi, és nem tudom Te hogy bírod, nekem ez a 3 nap maga volt a pokol :twisted:

Zsu és Csibe...nem semmi gigapocakot cipeltek :shock:
akkor én lefokozom magam közepes gigapocakosnak :lol:
Kép
a tartozék Karimaci...hány nap van Karácsonyig... :lol: én ezt tűztem ki egybemaradási célnak :lol: ... 37. hét után pedig már bármi jöhet... :lol:
Lego: küldenék tortát, de nem maradt :P
DE JÓ LAFIÉKNAK... :D :lol: :o
Pocok: gratulálok! már időzített bomba vagy... :lol: szép nagy babád lesz! és akár már bármikor! :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

jaj holnap reggel 7-re megyek NST-re... :roll: most be vagyok parázva rendesen és remélem nem járunk úgy, mint a múltkor... :? maradok paramami...
Ildikóval mi van? tud valaki róla?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy
Szép a pocid.:) Ildi akkor írt,amikor bentfogták,azóta nem tudok róla. :roll: REmélem jól van,esetleg már otthon.
Nem hagytál tortát nekünk????Ejnyebejnye. :P :P :P
Na akkor eszek egy kis csokit,Hédi kivánja. :lol: Igaz Pandus???? :lol:

MArina
Én se hiszek az UH-ban....én is tudom a fogamzás idejét,aszerint megy a vonalzóm,denálam meg kisebb a baba,mint kéne...Ezen nem parázok,nem a súlytól függ majd,hogy mikor születik. :wink:
Vendég

Most ment el a védőnő...tudtaaaam,hogy valamikor benéz a héten... :roll:
Megdícsérte a pocim.:) Sajna fehérje most is volt a vizeletben. :? No mindegy,vérnyomi okés,nem stresszelem magam ezen.
Jövő pénteken megyek vérvételre meg megbeszélem a dokival a 36hetes UH-t...Sőt lehet a szülésznővel az első NST-t is.:) Szuper.:)
Vendég

Jelöltem mindenkit, akit tudtam...
Csak futtában vagyok itt... közbe főzök, meg doki, meg posta, meg mama, meg anyós, meg garázs... a lcombizületem meg úgy fáj, h majd be sz@rok... De mindenki milyen más az iwiwen! Mindenki olyan szép!!! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok, köszi mindenkinek a drukkot, itthon vagyunk, kajáltunk, most alszunk, kint volt a dokibécsi, hősiesen tűrtük a dolgokat és makk egészségesek vagyunk. kórházban 3 napig inkubátor alatt volt, infúziót kapott mert hipózott, de túlvagyunk...

És hát sajna tejem nincs, tápszerezünk. Még nem adtuk fel, de ami nem megy, egy idő múlva nem erőltetem.A doki mondta, hogy adjunk időt, hátha lenyugszok a kórház után, ha nem jön akkor sem, nem baj, más is felnőtt táppal.
Vendég

Jajj Lafi,de jó,hogy írtál!!!!
Mégegyszer hatalmas gratula a kis Hunor baba érkezéséhez!!!:)

Örülök,hogy jól van a picur,Neked mielőbbi felépülést kivánok!NAgyon ügyesek voltatok!!! NE idegeskedj a szopi miatt,a lényeg,hogy Hunor fejlődik és szép,okos gyermek lesz belőle.:)

(azért képeket majd várunk,ha időd engedi :wink: )
Vendég

Szasztok
[size=18]
Udv ujra itt Lafi,gratulalunk a gyonyoru fiucskahoz[
/size].

Bocsi Zsuzsa de nemvarok ikreket,csak ket vonalzom van. :oops: nemtudtam valasztani.

Mert van az hogy azert kaptam az orvossagot,hogy negorcsoljek,nyugis legyek stb.en ma vettem be eloszor,de egy ideg vagyok.[/img]

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!

LAFI! Üdv újra itthon és én is még egyszer gratulálok Hunorhoz!!! Olyan jó már nektek! Megvan már az "anya érzet"? Kíváncsi leszek, hogy nálam mikor indul be, úgy teljesen...

Blongyit meg holnap köszönthetjük otthon a babával!?? Remélem.

Panda: az én 'polgári' nevem Sárközi Ágnes, Szolnok. Ha gondolod jelölj, örülnék:)

Viki: én sem kaptam Lafitól táblázatot, mert vszínűleg nem kapta meg a privi üzenetemet. Még én is a sárga mezőben vagyok ott, de hivatalosan már a kékben és mostmár biztosan Marci lesz :D

UH: abban én sem hiszek, rendszeresen 'elmérik' a méretet, súlyt.

Vörösbegy: ne légy para:), hiszen végül a múltkor is minden rendben volt! Képzeld, nekem még tanácsolták is, h igyak előtte kávét v. colát, hogy hamarabb meglegyen a kívánt eredmény és Marci ne aludjon be közbe :?

Boci: valóban régen jártál már nálunk! Hogy vagy??

KépKép
Kép
sagi1

Szivveres:

Kép

Kép

Kép
marcsitita

Lafi gratulálok én is mégegyszer, de jó nektek, hogy már külön vagytok. Nem baj, ha nincs tejed, Daninál nekem sem volt, ő is tápszeren nőtt fel, és mégis milyen nagy fiú lett.

Az UH méreteket én sem értem. Nekem a mensim szerint megy a vonalzól, ehhez képest is legalább 1,5-2 héttel nagyobb a babám, pedig napra pontosan tudom, mikor estem teherbe, és az pont 14 nappal az utolsó mensim után volt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hú Marcsi most nézem, te is a finishben vagy.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?