Új privát üzeneted érkezett!

Balwin Judit: Te is Jakabnál szültél, ugye? Te elégedett voltál Vele?

Katlina: Éjszakák hogy alakulnak,

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hát Niki!
Ugyanolyan rossz volt mint a többi,nem tudom meddig megy ez még,már azt is kipróbáltam hogy nem ugrok rögtön ha nyekereg,de akkor meg elkezd sírni szóval abszolut nem tudom hogy mit kellene még kipróbálni :(

Kép

Kép
katlina
 
 


Szió!


BBJudit Drága és BalwinJudit Drága! Utólag is nagyon sok boldog Névnapot kívánunk!!! Volt sütikézés...????Ez-Az?

AnnaLucusnak holnap is lesz névnapja????? :lol: 2-szer van 1 évben???? :lol:

Timi!
Kérhetnék én is új zenéket??? :roll: Köszönöm szépen!!!

Niki!
Galyatető nagyon jó,luxus hotel.....sajnos a masszázsokat nem tudtam kipróbálni mert amikor voltunk már Babós voltam.... :( Hát igazából ott sétálgatni lehet.....nagyokat....mást nem.....legalábbis mi túl sok programot nem láttunk szerveződni....


Szilvási család csemetéi mind nagyon szépek!És ügyesek!!!! :lol:

Olga!
Mit mondott a doki? Ha publikus...fúrja az oldalamat!!! :roll:

fanna3
 
 

 
 

Ja még!

Jaimee!
Hogy vagytok,bírod magatokat cipelni?
A hétvégén láttam a Babavilágban......hg nem alapos a kórházi vizsgálat egyáltalán pl a hallásvizsgálat nem műszeres...akkor meg minek macerálják szegény Babót! Egy kisfiúnál 4 hónaposan derült ki hg siket......kérdem én akkor szülés után miket is néztek pontosan?????? Elmehetnek a fenébe!!!!!!!!!....már bocsi de bosszantó.....

BalwinJudit.....neked hőbörgök kicsit.....de szinte már úgy van hg az anyukknak csak kötelességeik vannak bent...jogaik nem nagyon!!! Akkor meg vizsgálják meg őket rendesen!!!!!!!!!
Úgy de úgy fel tudom ezen húzni magam!!!!!!
És igen én sem tudtam kiállni...mert ha bőg az ember rásütik hg hormonproblema+hiszti......és elhajtanak....

Ildi!
Tényleg írhatnál még...régen olyan jól leírtad hg a kórház nem börtön.....csak akkor ki a megfelelő ember akihez fordulni kell hg történjen valami ha az anyuka haza akar jönni???

Elnézést az elragadtatásért :shock:

fanna3
 
 


Ezek a zenék engem is érdekelnének!!!

Fanna!
Jó hogy írsz újra!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Jaimee!

Gondoltam írok Neked!
Az nagyon jó ha fáj a szeméremcsontod, szerintem ,,könnyen" fogsz szűlni. Nekem Trixivel volt ilyen és gyorsabb szülés volt mint másodjára Szonjával. Pedig Trixi 4400 g volt, Szonja meg 3260g.
Ja! Hát egy rákszűrés pedig kellett volna, ezt nem értem miért nem csinálta meg Mosonyi és csatlakozva Szilbee véleményéhez nagyon ott van szakmailag. Minden rendben lesz, ne izgulj. Csak tudod már Neki természetes, hogy Veled és Babóval rendben van minden és a természetre bízza a dolgokat viszont az is érthető, hogy Te pedig szeretnél mindent tudni Veletek kapcsolatban. KITARTÁS!

Üdv. MIndenkinek!!! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szilbee! karácsonyos háttérképet tudnál átküldeni nekem?
KÖszke!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen a köszöntéseket, és én is nagyon boldog névnapot kívánok Juditnak.

Rólunk: Gréti pénteken beterített a gyerekszobát (hányással) Misi vasárnap délután tette ki a taccsot, Leti hétfőn hajnalban, én meg hétfő reggel, és egész nap. Én jártam a legrosszabbul, nekem jutott bőven láz, hányás, hasmenés. Ma már felkeltem, de még elég kába vagyok.

Na amire emlékszem!
Timi!
Én is kérem azt a linket, ahonnan le tudom tölteni a zenéket.

Dorka!
nagyon édes, és ügyes Szabi, ahogy kúszik, igazi, kis törpekommandós.

Betty!
nagyon szép Bettike! És Judit, és Szilbee után ne hagyd magad megfélemlíteni, csak azért, mert fiatalon szültél, és még lehet kislánynak néznek, holott Te egy felelősségteljes anyuka vagy már.
Most, hogy voltam suliban, a polgárjog tanárbácsi (60 és a halál között) állítólag negyven percig alázza a nebulókat a vizsgán. na megnézem én azt pasit, aki engem, mint két gyereket szült anyukát lealáz! ( a szüléssel valahogy megsokszorozódott az önbizalmam) Hát úgy ráborítom az asztalt, hogy nacsak! Ne hagyd magad! Az óvónéni meg tök bunkó!!!!!

Jaimee!
A folyást nézesd meg, bár valószínű ilyenkor a több, nekem is volt, csak nehogy bacis legyen, mert attól beteg is lehet babó!
Lehet egy kicsit Te is érzékenyebb voltál, mint egyébként, de jogos lehet a "hisztid"
Nekem Dinyával nem volt sosem ilyen tapasztalatom mindig mindenkor készséges volt, és nem adtunk félvagyont, de még annak felét sem! Én úgy gondoltam, hogy az a pénz hiányzik itthonról is.

Ildi!
Mi az, hogy hármas kisbetűvel! Ha most nekem valaki azt mondaná, hogy midnen vizsgámra kettest kapok, én lennék a legboldogabb ember a világon!

Fanna!
jó hogy itt vagy megint!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka!
Igen! Mindjárt megy egy pár!
Csak Dévid most ébred...
szilbee
 
 


De innen is tudsz letölteni!
http://www.hatterkepek.hu/index.php?cat=14
szilbee
 
 


Dorka, bárcsak énekelgetni kellett volna! Ugye Olga?
A 60 mondókából 3-at kellett elmondani, tapsolni közben, a 216 db. játékdalból 4-et elénekelni, 20 megadott dal közül egyet fejből kottázni, ritmusjelekkel és hangkészlettel, elemezni, és volt még 3 szabadon választható dal,a mit a tanár választott ki 15-ből. Azokat el kellett énekelni. Ja és két dalt kellett elfurulyázni. Csak ennyi. :? Pénteken vizsgázok három tárgyból, úgyhogy most tanulok, vagyis kellene. :oops:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Judit!
:( Én meg azt hittem, hogy azért nem tudsz írni, mert tanulnod kell.
Volt / Van segítséged a gyerekek körül? Én is benne voltam egy ilyenbe a terhességem elején... szerencsére akkor még csak 2-3. De tudom hogy egy beteg gyereket is milyen nehéz betegen ellátni nem még kettőt, egy ilyen nyavaja mellett.
szilbee
 
 


Háát, tanulnom is kellene, de a betegségesség miatt nem jöttem. Két tanulás közt, jó egy kicsit idekukkantani, új hírek felől értesülni, egy kicsit feldobódik az ember lánya, aztán uccu neki tovább.
Gréti ment oviba, Letivel ma Misi a fülészetre ment el, a szokásos. Fénytelen dh, mindkét oldalon.
Na, megyek állítom tovább a tvcsatornákat, lett 44 csatornánk, abból csak 7 külföldi asszem, és mindez 3700? körül! Valami új csomagot dobtak ki, nagy volt a Digi konkurenciának!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja!

Jaimee!

Mondtak már olyat is, hogy Mosonyi megmondta, hogy 80-100 ezer körük kér. Hát nemtom... Nem fog összeget mondani, tehát Neked kell kitalálni. Szerintem ennek több összetevője is van: -császár vagy sima, -volt komplikáció vagy nem stb. Én nem adtam neki sokat és a mai napig nagyon kedves. Na nem fényezem mán tovább. Különben ha nem lennék vele megelégedve én is tuti váltanék.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Teszek két képet a fiaimról... kb. ugyanabban az időben készültek. Nagy a hasonlóság, de van sok különbség is.

Levente
Kép

Dávid
Kép
szilbee
 
 


Ildi! aztaaa :shock: :shock: kottázni??? ahogy így leírtad, hogy miket kell csinálnotok, hát tényleg nem semmi!!!! :? Én tuti pótvizsgára járnék.... szidunk majd pénteken!

Szilbee! köszi, megkaptuk!!! a képek oltári jók!!!! olyan édesek!!! :D Any mindig mondja, hogy Dávid szemében valami huncutság van, vagy vidámság, vagy valami hasonló... Nem?

BBj!! ajaj, ez rossz lehetett, mielőbbi jobbulást az egész családnak!
Nagyon nehéz úgy ápolni a családot, hogy te magad is padlón vagy....

Fanna!!! helóheló!!!!! A babavilágot én is láttam, nekem is egyből a hallásvizsgálat jutott eszembe... Most akkor mit szűrnek ki?


Olga! Nem jártatok ma Skála mellett? Nem láthattalak benneteket?

Ma volt itt Virág, Védike gyönyörűen növekszik a pociban!!!!
Virág, szólj, ha tehetek fel képet, ahogy Szabit fogod!

Kati! Nem is tudom, mi a jobb: ha a doki mond egy fix árat még szülés előtt, és akkor el tudod dönteni, hogy bírja-e a családi kassza, vagy sem; vagy pedig te adsz, amennyit gondolsz, aztán ki tudja, hogy ez most a szolnoki "árfolyamot" nézve elég-e vagy sem.... A 100ezer kicsit soknak tűnik, nem?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!

Persze, hogy nagyon sok a 100ezer. Ha Mosonyi azt mondta volna, hogy ennyi a tarifa hát viszlát lett volna. Én bőven 50ezer alatt adtam.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Katlina, BBJ, ment a privi a zenékről.

Dorka, én pont úgy jártam, ahogy Te mondtad, nekem sokkal jobb lett volna, ha fix összeget mond Mosonyi. Én Jázminnal 100-at adtam, mert előtte 4 évvel Annával 60-at, s gondoltam, azóta csak ment feljebb az ár...

Fanna, jó, hogy írtál! :lol:

BBJ, óriási adag gyógypuszi Nektek, mielőbbi jobbulást kívánok!

Szilbee, édesek a fiúk továbbra is! :lol:

Holnap megyek apával Lillafüredre, a Palota Szállóba! :lol: Partnertalálkozó lesz és a főnöke helyett engem visz :lol: Egy egész este gyerekek nélkül... kiszolgálnak... adnak enni.. lehet fürdőzni! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Hell :)

Niki, megtréfáltál, aszittem az oldal elejin, hogy még mindig a 116-nál tartunk, csodálkoztam is, hogy ilyen keveset firkálunk :oops: Aztán látom, hogy a "Balwin Judit" után mán más szöveg van :mrgreen: Te kezdted mindkét oldalt, a nevemmel :lol:
Igen, én is Jakabnál szültem, én teljesen meg voltam/vagyok vele elégedve. Ő nem mondott árat, ami nekem külön szimpatikus. Az árakkal úgyis nagyjából tisztában vagyok. A gyereknek meg mindenképpen meg kell születnie :)

Szilbee, én már jóval kevesebb hasonlóságot látok a két úrfi között, mint Dévidbaba születésekor :oops: :D

Fanna, Judit, köszipuszi nektek is! :)
Fanna, nekem nyugodtan hőböröghetsz, pont ennyire feltom magam spanolni ezen én is :? Amúgy meg érdekes, hogy itthon már nem bőgtem szét a fejem. Itthon már télleg csak a hormonok dolgoztak :wink:
Jahjaja, Luca napot is ülünk :lol: Elvégre két teljes értékű neve van :) De jól el van osztva: nyáron Anna, télen Luca :)

Jah, hamá kórház...megin a fényképezős csajon gondolkottame...hogy ugye minden babáról nyitott szemes képeket készít. Namost Annalucának alig láttam a szemeit az első napokban, még éber állapotban is sokszor csukva volt. Gondolom más babáknak is. Akkor miafrászkarikát csinál a picurkákkal, hogy tágra nyílt szemekkel néznek az objektívbe?!

Judit :( :( :( Jobbulást, gyógyulgatást!

Ildi, há ennek fényében még többet ér az a 3-as :shock:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szamóca, ügyes nagyfiad van, hogy végigülte veletek a koncsertót :)

Aaaaahhhh! Hádeirigyellek Lillafüred mijatt! :D Érezzétek jól...egymást :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Köszi Balwin :oops: :lol: Mire visszajövök, várjuk ám a képeket!

Ne nevessetek ki, de pont azon agyaltam, hogy ma voltam gyantáztatni a kozmetikusnál (lelőném, aki kitalálta :twisted: :roll: ) , s holnap, indulás előtt kellene venni valami kis finom fehérneműt...vagy feketét... hamár így kettesben leszünk... :oops:

Mi nem kértünk ilyen kórházi fényképet, nálam ott volt a saját fényképezőm, de én már annak a nőnek a hangjától is frászt kaptam! Lehet, hogy a gyerekek is így voltak ezzel? Inkább kinyitották a szemüket, hogy ő befogja a száját... :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca!
DejóNeked!!! Irigy-Irigy! :D

Balwin!
Én is! :) Mondjuk a ruhaujj hosszából gyanítom, hogy Leventéről egy héttel korábbi ez a kép.
Ahogy Dorka is "mondta", Dávidnak sokkal mosolygósabb a szeme... de ezen kívül is van sok apró dolog, ami más a két fiún.
A fényképezős csaj nálam is próbálkozott megint a kórházban, de mondtam neki, hogy saját magam akarom most megcsinálni, mert a korábban (a tőle) rendelt képekkel nem voltunk megelégedve, mire nagy sértett pofával elvonult!! :twisted: :lol: :lol: Ha nem lettem volna olyan beteg a gyerekágyon, kapott volna többet is!!! :twisted:
szilbee
 
 


Szamóca!
Ezt Nektek holnapra! ;) :oops: :lol:
Kép Kép
szilbee
 
 


Ezt nézzétek meg!! :lol: :lol:

Gyerektámasztó kézpárna

Ha lentebb görgetitek az oldalt, ott találtok még több képet! :lol:
szilbee
 
 


Szió!

Timi!
Én nem kaptam zenét.... :cry: ...mielőtt elmentek :lol: :lol: :lol: - még lehetne??? :lol: Köszi, jó szórakozást!!!

Jó éccakát!

fanna3
 
 


Ezerbocsi.......előbb jár a szám minthogysem a privit nézném..... :roll: Köszönöm!!!!! :lol:

fanna3
 
 


Jaj, Szilbee, olyan jót nevettünk apával! :lol: Köszi :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Ajaj, de sok téma megy most itt!

Csak röviden!
Dorka! Igen voltunk a skála környékén! :lol: Azta de sajnálom, hogy nem álltunk meg beszélgetni! Bár lefogadtam volna hogy Fanna köszönt rám... :oops:

13-14 vizsgám van még, nekem is van úgy, hogy három-négy egy nap...

Először mi is 100 körül akartunk adni Zobokinak (kb. ez a tarifa Debrecenben), de aztán az egyik bentfekvésem alkalmával az egyik szülésznő egy szintén bent fekvő ismerősének elmondta a tarifákat. Ez kb. fele-harmada a fent írt összegnek.

Anna! Inkább priviben irom mit mondott Zoboki!

bbj Judit! :( Úgy sajnállak benneteket! (Azt hittem tanulgatsz). Gyógyulást!


Szamóca! Kellemes hétvégét kivánok!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szamóca!
Köszi!
És hát erre mit is írjak!Írigy vagyok és érezzétek jól megetokat!


Szilbee!
Ez a kéz nálunk hasznos lenne :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Csajok!!!

Most látom a mobilomon.... Jaimee írta 5:04-kor, hogy:

"Asszem ma szülünk!"
:D
szilbee
 
 


A végén még bejön az amit álomdtam előző éjjel!! :shock: :lol:

Húúú!
Jaimee! :)
Nagyon szorítunk értetek!!
szilbee
 
 


Jaj, de izgi! Én meg ma déltől nem vagyok... :roll: Ha addig történik valami, feltétlen írj, Szilbee! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca!
Küld el a mobilszámod és ha tudok valamit, akkor küldök sms-t!

Bettinek is írtam, hátha tud valami infót adni a kórházból (már ha egyáltalán már bent vannak)... de még nem válaszolt.
szilbee
 
 


HŰŰŰŰŰ, Jaimeeee, szorítunk!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 



Jaimee-Híradó:

Jaimee a szülőszobán van. Most készítik elő. Tartom Bettivel a kapcsolatot. :wink: Mekkora mák, hogy még akkor szül Jaimee, mikor Betti is bent van! :D
szilbee
 
 


Szamóca!!! NAggyon jó nektek!! Naná, hogy venni kell valami új és izgi szettet!!! :))) Érezzétek jól magatokat!
Könnyen meg tudjátok oldani a gyerekek felügyeletét? Nekünk szerencsénk van, anyósomék és anyukámék is izzíthatók, ha úgy adódik.

Szilbee! Bénázok a képeslapokkal, írtam e-mailt....
A fénképezős csajnak alapból sértődött feje van, hát még, ha meg is mondtad neki a magadét!!! Hi-hi-hi

Olga! Az nincs kizárva, hogy Fanna is köszönt nektek...:) Én az anyukámmal voltam, a buszmegállónál suhantunk el sztem egymás mellett!

Katlina, dobtam mélt!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szilbee, sima szülésnek néz ki vagy császárnak? Rögtön küldöm priviben a számomat, köszi. Délig még be-benézek...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jaimee hírek:

"Elment a magzatvíz, 1 ujjnyira vagyok nyitva, kb. 5 percesek a fájások, jól vagyok, de még messze a vége. Puszi! Mindenkinek!"


Szamóca!
Egyenlőre sima szülésnek néz ki... remélem az is marad!
szilbee
 
 


HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Ez izgi!!!!!
Legálább a karácsonyt eggyütt töltik otthon!!

Nincs vizünk csőtörés van így a mai fogmosás és pofavizit bubimentes vízzel történt imádom az ilyen reggeleket :twisted:

Kép

Kép
katlina
 
 


Dorka!
Anyudéknak 2 db képeslapot akartunk adni?? egyet apudnak egyet meg anyudnak?? :oops: Mert én csak egyet adtam... :oops:
Majd írok a keretezővel kapcsolatba, csak most Dévid kezd éhes lenni és még porszívóznom is kell! :?
szilbee
 
 


Jaimee én is nagyon szorítok nektek! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.27 14:00-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.27 14:00-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jaj, milyen izgalmak vannak itt!

Puszilom Jaimeet, és hajrá Nekik! Mindjárt kezébe tarthatja a Picurkáját!

Szilbee!
Hát már így tényleg nem egyforma a két fiú, de külön-külön is macsó pasik! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.


1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


anikó
Elvagy tünve!!!
Füstjelet kérünk!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Szilbee! Asszem kettőt számoltam nekik, de majd megkapják!

Ditke! persze, hogy megkérdezheted!! :) Én alig egy ujnnyira tágultam, fájásaim nem voltak, magzatvíz meg elfolyt. Szilbee a megmondhatója, hogy fél kettőkor még kimentem hozzájuk, vigyorogtam egy sort, mert nem fájt semmi... Holott a magzatvíz már reggel 7-kor szivárgott, 10 körül meg rendesen elfolyt.
De Dinya türelmes volt, és az oxitocint kis dózisban adagolta, és lassan emelte csak. Gyöngyi azt mondta, hogy más doki indított volna kapásól vagy 300-as csepegésszámmal, én meg 30-cal kaptam az elején. Ha nagy dózisban indítja meg, ahogy sok más doki csinálja, akkor műtét lett volna.
Én megkaptam egyből, úgy csatakosan-véresen-nyálkásan Szabit. Ez csak pár pillanat, talán 2 perc is volt, nem emlékszem... :oops: Utána vitték el rendbe tenni, és aztán ismét megkaptam, egyből szoopizott is.
Engem is engem is szólíts le, ha vaksi vagyok, és taliznánk!!!! :D
Én is informálódtam Dinyánál, mennyi a tarifa, de azt mondta, hogy amennyit gondolunk....

Katlina! Gondolom, tisztálkodás, főzés, mosogatás, egyebek "bearanyozzák" a napodat! Nézd optimistán a dolgokat: van gáz és villany... :wink:
Nálunk a nagyszobai fűtés sz@rakodik...

Kép
Kép
dorkáék
 
 



Kép
Kép
dorkáék
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.27 14:02-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2010.05.27 14:02-kor.

Kép

Kép
ditke2007
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?