Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!

Boldog névnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi
Jó,hogy írtál.:)
Tényleg:Boldog névnapot kívánok. :wink: Hamarosan 18. lesz,pihenj addig is amennyit tudsz.:) Jobbulást.

Kata
Egy szobájuk lesz,de az elején (1-2-3 hónap) én leszek Hédivel.Dorka köztünk alszik még mindig,ezért nem akarom ezzel büntetni...meg azt se szeretném,ha négyen lennénk 1 szobában.Így lesz a legjobb mindenkinek.
A virágokat tekercses tapétából vágtam ki és ragasztotta fel a festő.

Dodó
Hűűű pogi,imádom,jöhet minden fajta.:)
Érdekes,hogy a Te vonalzódon sokkal jobban látom a napok múlását,mint a sajátomon.2 nap és már a 11.hétbe lépsz.:D :D Mintha most írtad volna a 8.-at.:)

Viki
Te is csinálhatnál képet az újdonsült dolgokról.:)

Ibici
Ohhh,átérzem a fájdalmat.Borzalmasan tud fájni a körömbevérzés. :(

Többiek?
Vendég

lego!
Ma majdnemhogycsak én is meglepődtem...péntek óta nem ültem gépnél, igy mikor megláttam a vonalzóm, akkor jöttem rá, hogy megint el ment egy hét...igen, kedden belépek a 11.be... és azt a bűvös 12.-et már magyarországon fogom betölteni :) ! A kiadagolt vitaminjaimon látom, hogy hány nap van még az utazásig :) mert kiszedtem annyit, amennyi még itt kell, a többit már a bőröndbe raktam!!! Remélem hamar elmegy ez a 8 nap :)!

d.dodó

Sziasztok!

Lego!
nagyon szep a szoba! :) Vegul osszekeveredtem: harman fogtok aludni, lanyokul? :wink:

Gabi!
Boldog nevnapot!

Dodo!
Probalj ne a varakozasra koncentralni, mindjart otthon vagy! :wink:

Nekem meg mindig nem jott meg, ha igy marad, holnap reggel tesztelek :) Csak az a baj, h ugy erzem, megjon :( nem baj, egy tesztet megerdemlek :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Megint eltelt egy hét, de azért ma meg tegnap már jól haladtam az ajándékokkal. Már legalább megvan pár konkrét ötlet mindenki számára, már csak válogatok.

Lego,
nagyon jól néz ki a berendezés, irtó vidám és kedves!!

Tényleg, nem tudja valaki, hol lehet olyan pelenkázó szekrénykét kapni, ahol a pelenkázó deszka felhajtható és alatta van a kiskád?
Helytakarékossági szempontból kénytelen leszek ilyet keresni.

A lakásfelújítás kellős közepén felmerült, hogy kád helyett zuhanyfülkénk legyen... nehezen adom be a derekam, mert én mindig is imádtam fürdeni... és szerintem gyerek mellet is előnyösebb. vajon hogyan tudnék hatni az emberemre?? :?

Ibi,
jobb a körmöd? Én éppen tegnap döntöttem, hogy karácsonyra megajándékozom magam műkörmökkel. Utána úgyis jó sokáig nem lesz valószínűleg...

De a gátmasszírozásnál útban lesz.. Tényleg, azt csinálta valaki, érdemes??? :?:

Gabi, boldog névnapot!
Náthára nekem a hársfatea vált be és nagyon hamar segítettek a grapefruit cseppek teában, próbáld ki! Kicsit keserű, de nekem kifejezetten jól esett.
Mi lesz 18-án? ultrahang? Mi is akkor megyünk!!!
Már nagyon várom.. szeretném látni, hogy van-e mit látni.... :lol:

puszi mindenkinek,
remélem van, aki a Trója mellett tud írni pár sort :lol:
Vendég

Móni,
drukkolok, hogy legyen minek örülni holnap, ha tesztelsz!!! :D
Vendég

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy nem jottem, de tegnap delelott vasaroltunk fuggonyt, ebedre meg anyosomekhoz mentunk es csak este jottunk haza.

Ma meg delelott mikulasvonatoztunk, delutan meg vedegek jottek es most mentek el.

Lego!
A szoba nagyon szupi. Tenyleg nincs mar sok hatra, kitartas.
Nekem is ket napja nagyon faj lent a medencem meg mas is. Mondhatni ugy erzem, mindha ki is dudorodna egy picit. En pisilni tudok nehezen, marmint ugy hogy akkor szetteni a labam, mikor megtorlom. (bocsi)

Viki!
Azert nektek is vannak szep dolgok. En sem vettem kulon overalt.
Igaz en tavasszal szulok, de ha kelleni fog akkor Zoliet veszem majd elo, ami feher es vilagoskek. Jo lesz az. Amugy meg Mozesben fogom vinni, mert autoba kotheto, abba meg mehet a polya, ami meg jo meleg, csak kiskabat kell majd. Szoval a kek miatt ne aggodj.

Gabi!
bizti fejlodik odabent a baba. De vigyazznod kell magadra is, mert akkor ra is vigyazol. Szoval vigyazz magadra.

Dodo!
hat igen. Jo gyorsan telik az ido.
Sikerult UH-t intezni?

Moni!
Megy a drukk ezerrel.

Betti!
Faj meg a hasad?

Kata, Ibici!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

EDOCI!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Borsika!
Bababoltban lehet ilyet kapni.
En isma allvanyosat veszek majd meg.

Magi
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

NEkem az uram ma elment sielni, igy ma kicsit jobban aggodom miatta, mint szoktam.

Kicsinyitettem nektek par kepet tegnaprol.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Jó reggelt!
Azt hittem nem lehet fokozni a pocsék éjszakák minőségét.... :evil: Hát mégis. Nem is részletezem,mosott rongy vagyok.

MAgi
Ismét szépek a aképek.Mi idén nem találkoztunk a Mikulással,csak csomagot hagyott az ajtó előtt. :wink: Majd jövőre mindkét Csajszival.:)

Móni
Én alszok majd Hédivel a gyerekszobában.Apa meg Dorkával a hálóban. Most is itt alszunk,csak hárman.:) Hédit elejétől külön szeretném szoktatni (ezt Dorkánál elrontottuk-bár cseppet sem bánom) és jobb ha később nem kell már helyet változtatni.

Betti
Jól vagy???Piroska jelek????

Borsika
Igen,lehet venni olyan fürdetőt.Én szinte minden bababoltban,Kikában,Ikeában láttam.

Elkezdem a napot....lehet jön a védőnő,már elég rég volt.
Vendég

Sziasztok

Móni reméélem ma a jó hírekkel fogsz jönni, mert ott lapul a helyecske neked meg Ibicinek meg Katának, na meg a többieknek az augusztusi topikban. Megy a drukk.

Ibici ment a levél.

Magi próbálok pihizni, amennyit csak lehet. Apa is segít.
Szuperek a képek.

Ma hozzák a fagyasztó szekrényt, egy kicsit felhúztam magam rajta, felhívták apát, hogy csak délután tudja hozni mert egyedül van, ő csak futár, nem rakodó munkás, kérdezi párom hogy akkor hogy fogják behozni, hát ő azt nem tudja. Mondja a párom hogy majd lehet kell neki segíteni. Hát mondtam neki hogy szó sem lehet róla, én nem fogom emelgetni azt a nagy batár fagyasztót. Párom hát miért mi bajod lehet most még hát mondom most elvetélek, 38. hetesen ha emelek akkor meg megszülhetek. Én tuti nem fogom emelni. Oldja meg ahogy tudja.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok!
borsika!
A körmöm?Hát........még mindíg fáj.Szernitem be is gyulladt az újjam.Duzzadt,feszes és az íráshoz sem használom most.Ha ráütnék egy billentyűre azt hiszem be kak..nák.

Gabi!
Boldog névnapot kívánok neked szerdára!!Azt hiszem ilyen boldog már rég lehetett!!!Ugye jól érzem??? :wink: :wink:

Magi!
Jók a képek,aranyos Zolika a megilletődött arcocskája.A vasúttörténeti parkban voltatok?Apa péntekre tervezi,hogy mennek a Vikivel+apósommal.

Móni!
Hol vagy?Helyzet jelentést kérünk!!!Teszt eredmény??????????

Betti,Kata megy a drukk!!

Nekem este és reggel nagyon fájt a pocim,kicsit olyan szurkálós fajta volt.Nem tudom mi lehet,de mostmár jobb valamivel.

Lego!
Sajnálom,hoy rosszul aludtál.Ez már a szülés előtti időszakot jelzi ugye?Kezdjünk hozzászokni,hogy vége a jóízű álmoknak :lol: :lol: :lol: Fáj még a szemérem csontod?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici beágyazódás? Nekem is ez volt a pe után kb 7 nappal:):):):):)

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntőt, igen szép szülinapi (utólagos) és szép névnapi ajándék.:)

Kép

gabi1

Gabi!
Bár csak igazad lenne.Már apa is olyan szakértője a dolognak :lol: ezt mondta ő is.Nem merem magam beleringatni.Hányadik napon mutatja ki a teszt?12-13?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici nekema 11. napon nagyon halvány volt, de a 12. napon már látható volt.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Vegre, hogy jottetek. Olyan depis vagyok ma.

Lego!
Kitartas. En is nagyon rosszul alszom mar 4-5 napja. Most is pocsek volt az ejjel.

Ibici!
++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Ilyenek a ferfiak. A ferjem is ilyen. Ez van. Nem tudunk ellene semmit sem tenni. En mar beletorodtem.

Tegnap vettunk allvanyt a mozeshez, ugyan az a marka. Nagyon szuper. Csinaltam is kepet, mert apa lehozta a tetoterbol a mozes reszt. igy most megmutatom nektek.

Az allvany es teliesitve a mozes, teli teto es huzat.

Kép

Teli teto, nyari huzat
Kép

Szunyoghaloval, ami a nyari huzaton van.
Kép

Nyari tetovel
Kép

Toltal nyari huzat
Kép

Belul:
Kép

Tegnap voltam a nextbe es ennek nem tudtam ellenallni.
Kép

Magi
Vendég

MAgi
De szép a kocsi,olyan babás.:) Nagyon tetszik.Nekünk is PP van,de plikoP3-as.
Kép

Egy mai Legopocak.:D
Kép

És képzeljétek....tegnap írtam,hogy párom elment haverjával Pestre...bevásárolt rendesen,nem is gondoltam volna,hogy ennyi mindennel állít haza.Hédinek vett babakádat (ezért nagyon mérges voltam,nem volt olcsó és nem sokáig lehet használni :evil: ) meg egy édes szabadidőrucit.Dorkának játékokat (plüss kisvakond) és egy csizmát!!!!Egy férfi!!!Csizmááát!!!Elképesztő. :lol:
Mutatok erről is képet.:)
Kép

Szóljatok ha unjátok. :lol: :oops: :lol: :oops:

Gabi
Hát nem volt szép a férjedtől. :? Én ilyen tekintetben nem panaszkodom,nem mondaná,hogy én vigyem be a hűtőt,de amikor panaszkodom,hogy még takarítani sincs erőm... kiakad. :shock: Férfiból van. :lol:

Ibici
Még 1 hét és kiderül. :wink:
Vendég

Lego!

Igen nagyon szupi a tied is. Egy marka.
Nahat milyen jo ferjed van.

En pont ma kertem meg, hogy sielesbol hazafele menjen be a Toys'r us-ba venni furdeto allvanyt es vonatot Zolinak. Kivancsi vagyok bemegy e.

Nekem azert is kell, mert Zolival egyutt szeretnem furdetni kistesot. Mig Zolit megfurdetem valahova le kell tennem.
Eleinte mig nem mozog, mardhat a pelenkazon, kesobb meg beultethetem a kadjaba ruhastul es akkor nem esik ki, mig gyorsan megmosom es megtorlom Zolit.
szoval nekunk sem furdeni kell.

A pocid nagyon aranyos. Nem is olyan nagy. Szerintem az en pocakom is van ekkora, pedig 10 het van kozottunk.

Magi
Vendég

MAgi
Ez csak évente ha 1x előfordul. :lol: Mármint,hogy magától vesz meg dolgokat. :lol:

Siel a párod???De jó neki.:) Húúú nagyon jó dolgok vannak a ToysRus-ban-mi is "gyakran" vásárolunk ott. De sajna idén már nincs időnk kimenni.:(
A babakád ilyen:
Kép

És neki épp a brendonban kellett megvenni...néztem az árzuhanás-on...naná,hogy 6ezerrel olcsóbb. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztók!!!

Ibica!Megy a drukk++++++++++++++Remélem tényleg baba van a dologba.

Gabi!Boldog névnapot bár én szerdán szerettem volna írni :oops: Aranyos vagy de én már tuti nem férek bele a nyári babásokhoz :roll:

Magika!Nagyon jók a képek :lol: Olyan csinos kismamák vagytok irigyellek titeket Legoval :oops:

Lego!Nagyon klassz a babakocsi nekem is úgy tetszenek csak az áruk :shock: De valószinü ha 2008-as babánk lesz én testvérkocsit szeretnék :roll: te is olyan csinos kismama vagy téged is iriggyelek :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

NEGATIV :?

Mensi sehol, de nem alltatom magam 8) Csak jonne meg, h ujrakezdhessuk! :)

Meg jovok, most kell keszitsek ebedet

bangham

Móni!Zsófival nekem 1hétig ful negatív lett és utána egyből + szóval még van remény :wink: :wink: De ha mejönn akkor együtt leszünk őszi babások.Ok?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Elhiszem, csak mar nem akarok ezen agyalni. Inkabb elfogadom, majd ha lesz meglepetes, annal jobb :o :wink:
Azt mondod, h meg halvany csikocska sem volt?
Az oszi babazasban is benne vagyok, en oktoberi vagyok, jo lenne egy merleg csaj :wink:

Lego!
Nagyon jo a pocid, latom rajtad sincs folosleg :wink:

Ibici!
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
:?:

bangham

Ma sikerult megbeszelnem a fonokkel, h aprilis 15-en ne menjek vissza, hanem majd csak szeptemberben! Persze betegszabit kell "intezzek", de az mar reszletkerdes, lenyeg, h o benne van. En meg mindig remenykedek, h akkor egyaltalan nem kell visszamenjek. Ugy ertem meg 3 evre. :wink: Megkonnyebbultem, mert igy akkor mehetunk apaval ezutan is Oxfordba!

bangham

Móni!Mikor megéreztem,hogy megfogant akkor csináltam ilyen 3 napos tesztet ott volt de olyan halvány,hogy azt hittük csak mi láttuk.Aztán mikor késett semmi nem látszodott egy hétig egyértelmüen negatív volt akkor felhívtam a dokit másnap pozítiv lett :wink:

Zsófi elött nem nevesetek ki de éreztem,hogy nyári babám lesz pontosan augusztus éreztem júli 28-ra voltam kiírva :D .Most októbert érzek :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

munka:Hát most én is elvagyok kenödve mert anyukáméknál dolgoztam és lehet nem tudok vissza menni oda. :cry: :cry: És most még az se lehet gyed lejárta után semm :cry: :cry: :cry: Szóval most úgy néz ki gyesen leszek és remélem mire az lejár már újra gyeden leszek a tesóval.Utána néztem ha nem megyek vissza akkor is a fizumat nézik mert a Tb,gyed,tgygyás-ból nem számolnak semmit csak a fizuból.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Milyen az a 3 napos teszt? :o
En Zsoltinal akkor csinaltam, amikor mar pont 1 hetet kesett es rogton, egyertelmuen poz lett.

Jo nektek, h 3 ev van, bar, tudom, az utolsot nem fizetik olyan jol, de akkor is! Nalunk ket ev van, de nyugaton joval szornyubb a helyzet :shock:
hajra oktoberi baba, hajra ujabb gyed! :wink:

bangham

Nekem szurkal a bal petefeszkem korul. Csak enyhen, de mi lehet? :?

bangham

Móni!A babybal a neve azt hiszem de nem megbizható mert egy ismerösömnek aki 17volt negatív lett és mikor kiderült,hogy baba van már nem lehetet elvetetni :? Szorítok nekd,hogy hát ha augusztuso babád lesz :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Koszi :)

Hol vagytok tobbiek?
Magika, jobban vagy?

bangham

Nem vesztem ám el lányok...vagyok, olvastalak Titeket!! Csak ma valahogy inaktív voltam... Holnap vizsgázom svédből :?

Csajok..igy a 11. hét felé közeledve (holnap töltöm a 10-et) is normális kis görcsölgetés?? És jó rá a sima magnézium pezsgőtabi?? Majd otthon akarok venni magne b6-ot! Csak addig!!

Magi, lego!
Jók a képek!! :)

Moni!
még megy a drukk!

Ibici!
Neked is drukk!!! +++++++

d.dodó

Jó reggelt!
Jelentem ma éjjel aludtam!!!!!!! Bár messze még a régi szép éjjel,azért valamivel jobb volt.:):):)

Dodo
Gratula!Elérted a várandósság 1/4-ét.:):):) :wink:
És már csak 6 nap... :wink:
Elméletileg a pezsgőtabletta csak a napi mennyiséget fedezi,ami terhesség alatt nem elég. HA van rá lehetőséged,egyél inkább gyógyszert. :) Mondom én,aki még a pezsgőtabit sem itta meg....mai napig semmit sem szedek/tem a terhesség alatt...

Móni
Helyzetjelentés???
Örülök,hogy továbbra is tudtok utazni Pároddal.:)

Kata
A Gyes lejártáig még rengeteg időd van.:) Addig tuti összejön a tesó és akkor is kapsz majd gyedet.:)

Edoci
Hogy vagy?????????

Betti
Te is eltűntél.:(

Magi??Ibici??Gabi??

Lexánk úgy látszik már nem ér ide.:( Remélem jól vannak....
Vendég

Sziasztok!
Meg a suliban vagyok.... a teszt egyik fele lement mar... most szunet van. Bocs, ezen a billentyuzeten nincs ekezet. Most mar csak hallas utani szovegertes lesz.

lego!
Hat igen, csak ugy telnek a napok es a hetek. nemreg volt, hogy bejelentettem a pozitiv tesztet most meg mär megkezdem a 11. hetet. Amugy eddig en sem ettem magneziumot. elvileg a terhes vitaminomban is van, de ezen felul iszom mikor erzem, hogz gorcsolgetek. Es igen, mar csak 6 nap.... :) nagyon varom mar.

Lexa tenyleg nagyon eltunt! Pedig azt igerte hogy jön!

d.dodó

sziasztok

Ma már jobban vagyok takonykór múlóban, most már csak egyet egyet köhögök.
Este elezdett fájni a hasam. Éjszaka meg nagyon fel voltam fújódva, alig bírtam feküdni. Vacsira ettem hagymás kolbászos tojásrántottát lehet amiatt volt.
Hányinger még mindig sehol sincs, elvétve gy pár percre, aztán elmúlik.
Úgy várom már hogy jövőhét kedd legyen.

Móni mizus? remélem menszi még mindig nincs.

ibici? elvileg ma vagy holnap ott a levél.

Magika?
edoci Betti merre vagytok?
Kata?

Remélem senkit nem hagytam ki.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Most végeztem a körmösnél.Szépek lettek nagyon,mint mindíg.A lényeg,hogy mostmár nem fáj.Vikiért megyek ebéd után.Reggel alig tudtam beimátkozni az oviba.Megígértem neki,hogy megyek.Sikerült a Viki karácsonyi ajándékát meg venni.Gyorsan be is csomagoltam.Póni kastély imádja a pónikat :lol: :lol: Nagyon szép.Zenél,liftes,mindenféle kütyü van hozzá.Remélem fog örülni neki.Az árátol a szemem könybe lábadt. :roll: :roll: :shock: :shock:

dodó!
Sok sikert a vizsgához,szorítok!!!Nem tudom mit kéne bevenned sajna nem tudok ebben segíteni.

Gabi!
Köszi,akkor várom eddig még semmi.Délután 2-körül jön a postás,lehet majd azzal jön.Örülök,hogy jobban vagy és szorítok keddre nektek,már nincs olyan messze!!! :wink: :wink:

Legó!
Akkor végre egy kicsit kipihented magad,jól van.

Móni!
Mencsi?Remélem nincs!!Helyzet jelentést kérünk :lol:

Kata!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem sokára lesz a PÉ-d ugye?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Úgy néz ki mégis lesz kádunk az új lakásban, annyira örülök, hogy el se tudom mondani!! Persze le kellett mondanom a kamráról, így megnagyobbítjuk a fürdőszobát és befér egy kisebb sarokkád.. teljesen odáig vagyok, már mindenki megpróbált meggyőzni, hogy a kád felesleges, de akkor jött Anyukám és éjjel nappal a neten keresgélt míg ezt megtalálta :D

Mostmeg ide jön, hoz nekem ebédet! :shock:

Gondolom majd én is ilyen anya leszek, hogy mire nem képes...

Kezdem úgy érezni magam mint egy óriáscsecsemő, akit mindenki kiszolgál... :shock: Ez nem normális..
Anyósék is olyan rendesek :)

Olyan jó nézegetni a babaholmis képeiteket! Lego, az a kiscsizma egyszerűen ennivaló! És a kád is szupi! Szerintem ne légy túl kemény az embereddel, mert még a végén elmegy a bizalma a vásárlástól. Sajnos én ezt így elszúrtam... :oops:
De talán majd a babánál rendbejön.. Megdícsérem, bármi hülyeséget is vesz (illetve megpróbálom.. :D ) Ugyanis kelleni fog a segítség a részéről.
Vendég

borsika!
Lesz körmöd az ünnepekre?Hogy döntöttél?

Kép
Kép
a.ibici

Borsika, küldtem Neked egy privit kád-ügyben!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patricia,
köszi a privit, visszaírtam, remélem átment, kicsit lassú volt a gépem.

Ibi,
még nemtom, szeretném :) Tudsz tanácsot adni? Mennyi ideig marad meg, mikor kell újra menni? Gondolom ez attól is függ, hogy zselés vagy porcelán, stb...Nem szeretnék hosszút csak hogy szép ápolt legyen.
Te hol csináltatod, tudsz ajánlani valakit?
Vendég

borsika!
Az én körmösöm Zuglóban dolgozik az Örsvezér téren.Csak ajánlani tudom,nagyon ügyes és gyönyörűen dolgozik.
Én már 2 éve járok hozzá,profi.Az ugusztusi topikan vagy a nyáriban olvastam 1-2 napja egy műkörmös kismami véleményét,hát.............nem tudom.Ő a zseléset isteníti nekem a porcellán váltbe.Nekem is rövid,nem hosszú bölcsiben nem is lehetne.Leírom neked internett címet ahol utánna tudsz nézni.Vannak fönt munkái:www.nails.hu Pécsi Krisztina

Kép
Kép
a.ibici

Nekem zselés van, már a sajátkörmömre van rá építve, kb 3 éve van, azóta sosem tört le, semmi gond nem volt vele, úgy hogy csak ajánlani tudom. Én csütörtökön megyek délelőtt.

Kép

gabi1

borsika!
Látod változóak a tapasztalatok.Szerintem függ,hogy mennyire van igénybe véve.Megtaláltad az oldalt,ha igen legörgetsz,van 1 olyan ablak,hogy válassz innen név szerint és ott megtalálod a munkáit.

Kép
Kép
a.ibici

Hú gyerekek, jó dolgomban nem tudom melyiket válasszam :D

Ibi, megnéztem a képeket, hát nemsemmi, bár az ott lévőket inkább szilveszterre vállalnám be, de így már értem miért szeretik annyira csinálni! Ez tényleg művészet, nagyon szépek, csak néztem! :shock: :)

Asszem elszánom magam és odacsörgök.

És te Gabi, hová jársz? Esetleg ha nincs messze, azt is megkukkolom :)

Annyi minden van, amit már el kéne intézni, és csak halogatom, legyen ez az első!
(Még a név és lakcímváltozást se jelentettem be július óta! :oops: De annyira nincs kedven sorba állni órákat, és minden igazolványt lecserélni.. :? Az apeh meg már úgyis tudja... :D :D nem bújhatok el!!!)
Vendég

Borsika én a Savoya parkba járok a Bognár Brigihez.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, van egy eladó kiságyam, én is most vettem használtan, de nekem nem lett rá szükségem végülis, mert kaptunk másikat, így ezt eladnám . :)

Kép

Eladó a képen látható TÖLGYFA kiságy kiegészítőkkel.
mérete: 120x60-as, 5 cm-es szivacsmatraccal, fehér új huzata van.
baldachinnal, tartó vassal, fejvédővel.
zenélö-korforgóval, 75x75-ös pléddel.
Az ágy 3 éves korig használható, 4 pozicióba állítható.
Használt, de nagyon masszív kiságy, 4 görgős, leszerelhető kerékkel. :wink:

Áron alul eladó, mert kell a hely, ezért sűrgős. :wink:
Karácsonyra is nagyon szép meglepetés. 8)

Ha érdekel írj pü-t. :)

Mindenkinek további szép babavárást.

Kép
Kép
h@jni

hú, ez jó lenne, de mostmég mi se tudjuk hová tenni..
hüpp hüpp :( :(

tényleg ti mikor kezdtek/kezdtetek el vásárolni a babának?

Jövőhéten tudjuk meg a nemét, és asszem nem fogom tudni megállni, hogy ennek örömére ne vegyek valami kis rucit.. Bár nagyon babonás vagyok! :oops:

Ma pedig szinte egész nap neveket válogattam.. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Teszek fel pár képet a rucikról, amiket a napokban szereztem be a kiscsajnak, ha nem bánjátok :) :

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Helyzetjelentes:
nincs valtozas, mensi sehol :) nem agyalok, ugy csinalok, mintha mi sem tortent volna, csak ha egy hetig nem jelentkezik, akkor tesztelek ujra :wink:

Borsika!
Olyan igazad van! En is parszor ellottem, amikor segiteni akart, de nem a legjobban sult el, remelem nem vettem el tole a kedvet :oops: :)
Olyan jo, h nem mondtal le a kadrol, akartalak biztatni en is ez ugyben, aztan elmaradt :oops: En sem tudnek meglenni nelkule, kar lemondani rola egy eletre! :shock: Kulonben en imadom a kulonbozo kenyezteteseket, mint a furdoso, furdohab stb, :wink:

Gabi!
Orulok, h jobban vagy :wink:

Viki!
Csodalatosak a ruhak, en is akarok vasarolni :oops:

bangham

Betti!

Toled is kerunk helyzetjelentest! :wink:

En kulonben szornyen hisztis vagyok a napokban, nem tudok magamon uralkodni, folyton bogom el magam :shock: :shock: :shock:

bangham

Móni
Mondom én hogy nem csalnak a megérzéseim!
Ibici!
Ez rád is vonatkozik! :D

Én nálam kicsi az esély ma kellett volna megjönnie de semmi de már jön az előjel kicsi folyás ami ennek a jele!De nem vagyok meglepve!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Móni!
Hanydik napon vagy? pontos szokott lenni a mencsid?és a sírás elég biztató jel! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?