Sziasztok!
Megvagyok én is, csak kicsit zűrös volt a hétvége, férj belázasodott
.
Anka köszöni szépen a névnapi jókívánságokat, egyúttal viszont kívánjuk mi is a többi Annának, Anikónak, és Liliánának is!
Férj-téma: én már nem írok semmit, nehogy megkövezzetek
, párszor már istenítettem itt nektek a páromat!
Manóval nem értek egyet abban, hogy minden férfi egyforma, lásd mellékelt ábra, épp hogy mindegyik más és más, de gondolom, mindenki azért szereti a magáét, mert olyan, amilyen
. Vagy ha nem is azért, hát azzal együtt.
Árkádos minitali nekem túl messze van, nem nagyon tudnék metrózni-mozgólépcsőzni a babakocsival
. Pedig már úgy taliznék egyet veletek.
Timici, és is úúúgy sajnálom, hogy nem voltunk a talin, annyira szerettem volna találkozni veletek, de tudtam, hogy fél 12-re haza kell érnem, mert kb. 1-re már jöttek a vendégek, és így nem érte volna meg egy órát utazni oda, egyet haza, és alig lehettünk volna ott veletek egy picit.
Myssnia, köszi a hiányolást!
Képek nagyon jók lettek, csíkos Szilárd is nagyon édes!!!
Minden képet megnéztem, a babák nagyon aranyosak!!!
Csucsuka,
brühüüüü, az én postafiókom üres, mit kellett volna kapnom???
Én is akarok levlistát!!!
Képzeljétek, ez a lány tegnap produkálta az első ülés-próbálkozást! Négykézláb állt, a lábacskáit maga alá húzta, és a popóját oldalt kitette a földre. A felsőtestét persze még nem emelte fel, de egyértelműen a popsiján csücsült, és elöl a kezére támaszkodott, előrehajolva.
Közben kíváncsian nézelődött, hogy vajon látjuk-e, mit csinált. Azt hittem, rögtön megzabálom.
Csak csendben kérdezem, hogy egy margitszigeti tali lehetne-e valamikor??? Vagy valami olyan helyen, ahova nem kell metrózni? Úúúúgy szeretnék én is menni!!!
Beu,
jobban vagy már? Voltál dokinál? Kicsit félek, hogy én is elkapom ezt a lázas betegséget, mert férjecskét össze-vissza puszilgatom, hogy gyógyuljon már meg
. Amúgy nem hiszem, hogy olyan rossz lett az a süti!
Vendégeknek csináltam őszibarackos joghurttortát, életemben először, és naaaagyon fincsi lett!
Valaki kérdezett itt őszibarack-leves receptet, nekem van egy másmilyen, mint amilyet PsAndi (??) írt, ami hideg, nem kell főzni, leírjam?
Réka, csináltam egy fotót a BCG-hegről, tényleg nagyon pici, itt van:
Mindjárt küldök táblát, meg pár képet a kislányomról.
Puszi
Franyó