Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus: én általában leguggolok és úgy nézem, de fekve is lehet. Olyan csücsöri szájszerűséget kell tapintanod. Belülről nem érzel semmit. Csak az ujjaddal érzed hogy milyen. És ne körömmel, mert megsérted. Ujjbeggyel nézd!!!! És persze tiszta kézzel, de gondolom ez természetes.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


na kisviri!!!!! Laptető, mostmár bizti babás vagy!!! Kilenc nap mulva izgulunk érted!!!
nekem is volt ma egy laptetőm!!

Megyek és megnézem, hátha okosabb leszek valamivel!!! Szoval azt mondod hogy ha baba van akkor nem kéne elérjem!!! Ugye??
Vendég
 


Muffin: anyám már lassan vége az első 3 hónak. Nemsoká szülsz. Mikorra is vagy kiírva?
De jót röhögtem a kis Kendén. Egyébként olyan a miénknek is agya, mint egy szivacs. Van egy autója és letört a kereke. Én a kereket sok héttel ezelőtt feltettem a szobájába a kis szekrénye tetejére. Aztán múlt héten volt itt a szomszéd csaj és kérdezte tőle hol van a kocsi kereke? Erre felpattant és bevitt a szobájába és mutatta, hogy hová tettem. Csak lestem. Pedig mondom hetekkel azelőtt tettem oda, és ugye ő még nem lát fel a szekrény tetejére.
Hát igen ilyen témáról nem igen beszél az ember. Én is csak magam kezdtem figyelni. Senkivel nem beszéltem erről. Pedig megfordult a fejembe, hogy a dokit kikérdezem, csak nem mertem. Féltem hülyének néz :)

Pintyus: mi a helyzet megnézted? És mindenképp el fogod érni. Annyira nem bújik el. Nézd meg milyen magasan van ma és pár napig, és ha nem érzed, hogy lejjebb jött akkor valószínű hogy baba van. De azért ez nem 100 %. Mert azért vannak kivételek.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

na közben le kellett fordítanom egy levelet, de visszatértem. :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin
te jó ég, hogy eltelt ez a 3 hónap.
Most meg is fogom kérdezni a dokit este, ha nem felejtem el.
De szerintem ha az oltás már védettséget ad, akkor nem okozhat gondot baba ügyben.

Kép
Kép
nati80
 
 


nati:igen, védettséget ad, de ugye a legyengített kórokozót kaptad meg és az idő míg kiürül a szervezetből. Inkább kérdezz rá, nehogy tényleg valami gáz legyen. Nagyon kíváncsi vagyok amúgy hogy mit mond a leleteidre!

KépKép
muffin
 
 


Muffin
Kisbabidnak már megvan mindene, szervei ujjai. Tudtad??? Nekem a doki mondta, hogy 10 hetes magzat kifejlett ember, csak icike-picike.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: most este hívod a dokid? Mindenképp gyere és írd le mit mondott a leletedre.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


na megnéztem! hát elég fura volt, mivel most csináltam ilyet először!! :oops: :oops:

elértem, legalábbis azt hiszem én hogy az!! olyan sima félkör alaku valamit éreztem mint ami a babatervezők motthonán van kép, zárt és nincs tojásfehérjés cucc. Nekem az egesz középső ujjam bement :oops: és mintha egy kicsit oldalt lett volna, tehát a hüvely bal oldala fele. Értitek ti ezt??? Mert én nem nagyon értem hogy miket írok!! :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :?: :?:

Szerintem is tök jó hogy itt mindent meg lehet kérdezni, mert hol kérdezze meg az ember ha nem azoktól akik ugyanabba a cipőbe járnak, jártak!!!

muffin!!! már 3 hónapos!!! De jó, most már nőni fog a pocid is!!! Van kép a pocidról???
Vendég
 


idióta netbank kidobott... és egy órája nem is enged vissza.
ja és képzeljétek, az egyik negyedikesem csütörtökön kiment a Mikuláshoz Finnországba és hozott nekem onnan nagyon fincsi csokit. Kész vagyok tőle annyira jó. A felét kinn is hagytam a kocsiban mielőtt megeszem az egészet. :)

KépKép
muffin
 
 


Pintyus: ügyi vagy. Az volt az. Ugye könnyen kitapintottad. Akkor neked elég magasan van. Ami nem baj, sőt... :)
Na most mondom. Nekem is kicsit balra húz. Apának is balra húz... és most olyan pózt kerestünk, hogy pont találkozzon a két dolog. :oops: :oops: Lehet hülye vagyok, de én arra is gondoltam, hogy nekem azért nem jön össze, mert rossz pózba voltunk. :lol: Jó hülyék vagyunk mi? :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nagyon aranyosak a tanitványaid!!!

Ha könyveket akartok rendelni a netről akkor nézzétek meg ezt az oldalt!!!

www.multibook.hu

www.multibook.hu
Vendég
 


majd csak jövő hét végén leszünk 12 hetesek. :) és vicces, mert igazából az még mindig nem három hónap. Most érzem csak igazán hogy ezt milyen hülyén számolják. Már 14 hetes leszek mire naptári hónap szerint is három hónapos terhes leszek... Furcsa, nem? Pont ma akarunk megint képet csinálni, mert a múltkori az csak a felső miatt volt, azon nem látszott annyira. Majd mindjárt teszek fel.
Amúgy tudtam hogy már nagyjából megvan mindene. Csak még nem mindene működik igazán. :) De engem két dolog volt, ami legjobban megdöbbentett, hogy hat hetes terhesen (amikor a baba ugye még csak négy hetes) már ver a szíve. Ez hihetetlen. A másik amit soha nem gondoltam volna, hogy a belső szervei a köldökzsinórban fejlődnek ki és utána vándorolnak be a hasüregbe. Csajok ha ezek után valaki hisz az evolúcióban... Olyan összetett, hihetetlen és csodálatos ez az egész dolog hogy nekem bárki mondhatja hogy a véletlenek sorozata alakította így...
Na ennyit a filozófiai és hitéleti elmélkedésemről :)

KépKép
muffin
 
 


sőt, most néztem meg. A 15. hétben leszek amikorra naptár szerint is három hónapos leszek. Ez a kemény.

KépKép
muffin
 
 


kisvirág, ezen nagyon jót nevettem. De simán lehet benne valami. Ha a hátrahajló méhnek van köze hozzá, ennek miért ne lehetne?

KépKép
muffin
 
 


kisviri arik vagytok!!!

Mi oldalrol probaltuk, úgy hogy én a jobb oldalamon feküdtem. Szerintem pont oda ér így mert én mindig éreztem valamit mikor együtt voltunk csak nem tudtam mi az!!! Azt hittem hogy a hüvelyfalam az és azért ilyen érzékeny. :oops: :oops:

Tiszta gyagya vagyok!!

Nem tudom lehet igazad van hogy találkozniuk kell, de szerintem aki nem néz semmit és nem figyel semmire csak egyszerüen élvezi gondolatok nélkül annak is összejön. Lehet nincs közük egymáshoz. Mármint lehet nem kell érintkezzenek! :roll:
Vendég
 


Muffin: erről nem is hallottam, hogy a köldökzsinórban fejlődnek ki a szervek. Nagyon érdekes.

Én innen rendeltem. Itt is vannak szupi akciók. 60-20 % engedmények.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Én is ismerem azt az oldalt, de ez is nagyon jóóóóóó!!!

Ezt csak azért írom mert mi foglalkozunk vele!!! :roll: :roll: :roll: :oops:
Vendég
 


MI eddig úgy voltunk, hogy apa volt felül. Most kutyuli pózt próbáltunk. Na majd 2 hét múlva megmondom az eredményt :D Én azért gondolom, hogy jobb ha taliznak, mert különben kapufa lesz :D :D De mondom én már tiszta hülye vagyok :D :D

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jaaaaaaaaaaaa! Már értem pintyus. :) Mármint hogy akkor miért írtad. :)
Képzeljétek, voltunk ma mekiben mert akartam enni egy salit és kérdezte a srác, hogy ajánlhat-e bébirépát, mondtam kipróbálom. Hát annyira finom, hogy csak na. Nem bírtam mind megenni és még most is azt rágcsálom és nagyon finom. Ropogós, friss és az íze is nagyon jó... hmmmmm

KépKép
muffin
 
 


Könyvet rendelhettek az alexandra.hu oldalon is 20-70% mkedvezmény szokott lenni. Én onnan rendelek mindig, ha kell valami.

Muffin
Ezt hol olvastad, vagy ki mondta, hogy a köldökzsinórban fejlődik ki? Szerintem ez egy nagy marhaság. Bocsi. Bár az is lehet én vagyok tudatlan.

Tudom ajánlani a National G csatornán az Élet az anyaméhben filmet. gyönyörű, és az első perctől fogva végigvezeti a terhességet és a szülést is. Ott ilyeneket nem mondtak.

Kép
Kép
nati80
 
 


nem vagy te tiszta hülye kisvirág. Szerintem tök jó hogy mindent megtesztek. :) Meg különben is, a változatosság gyönyörködtet. :)

KépKép
muffin
 
 


Kisvirág
nem is lehet mindig egy pozitúrában csinálni. Olyan unalmassá válna.
Főleg nálunk, hogy már 8 éve együtt vagyunk. Mindig kitalálunk valami újat. legutóbb szüleim hidromasszázs kádját avattuk fel. nagyon bejött neki.

Kép
Kép
nati80
 
 


na azt hiszem egy időre pihentetem a gépet aztán egy kis idő múlva visszajövök. :) addig is írogassatok hogy legyen mit olvasni.

KépKép
muffin
 
 


Na szóval csajok senki se hülye!!!

Az a hülye aki nem tesz meg semmit azért hogy legyen baba, de azért nagyon akarja!!!!

És a könyves oldalt azért írtam mert mi foglalkozunk vele!!!

Na mostmár mindjárt megyek!!! Mert férjecském haza jött!!!
Vendég
 


Az élet az anyaméhben egy tuti jó film. Nekem meg is van. Tényleg abba nem mondanak ilyet, de ki tudja...

Hát igen a változatosság gyönyörködtet :oops: Régebben, míg nem volt Kende sokszor kibéreltünk szaunát is. Tök jó volt. Szép emlékek.

Én is az alexandrából rendeltem kari ajándék könyveket. Tök jó másnap már hozzák is.

Megyek pancsiztatom a legényt. Később benézek.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Na jó éjszakát csajok!!!
Kép
Vendég
 


Jó éjt Pintyus!

Kisvirág
Mi is felvettük dvd-re, de sajnos nem lett jó minőségű. Éppen rossz volt a kábeltv. na majd legközelebb felveszem.

Kép
Kép
nati80
 
 


nekem az a könyv van meg, hogy a terhesség abc-je, és abban azt írják a 9. hétre: "...Belei megindulnak a köldökzsibórból, ahol fejlődésük kezdődött, a hasüreg felé, ahol a test növekedésével egyre nagyobb a hely." Aztán a 10. hétre azt írja: "... Továbbfejlődik a tüdeje, valamint a gyomor és a belek a hasüregben. A veséi elfoglalják végleges helyüket a hasüreg felső részén..."

KépKép
muffin
 
 


sziasztok!

ma rengeteget tanultam, de én nem merem magam megvizsgálni. ebben a hónapban hagyom magam a természetre, aztán ha nem jött össze akkor megpróbáloma jövő hónapban.

Amúgy egész este szúrkálok lent, baloldalon is jobboldalon is, de nem tom mitől, elvileg a 17.napban vagyok. ez normális? vagy csak egy kcisit felfáztam tegnap leóültem 5 percre egy padlóra. nem volt annyira hideg.
remélem semmi komoly bajom, és holnapra elmúlik. ezt most nem képzelem be, sajnos biztos megfáaztam.
de mért pont most

na mindegy a görbém:
Kép


valaki kérte, majd még jövök, elmegyek melegvízbe fürdeni
de nem forróba, hátha 3 napos babás vagyok

Kép
andyfekete
 
 


na itt egy kép... Kép

KépKép
muffin
 
 


andy szerintem nagyon szép a görbéd a szurkálás meg bármitől lehet ne ess kétségbe. fürödj egy jót de csak langyi vízben... hidd el, hozzá lehet szokni. én nagyon fázós vagyok és szeretem a forró fürdőt, de már kezdem megszokni a langyit is. jobb mint a semmi :)

KépKép
muffin
 
 


na úgy látom, mindenki elhúzott... megyek én is, jóccakát :)

KépKép
muffin
 
 


Na mégegyszer csak bekukkantottam!!!

Andi ne ess kétségbe, nekem aamióta peteérésem volt majdnem minden nap szúrodott a jobb felén az alhasamnak. Ma meg a bal fele. Szerintem nem felfázás, mert én nem voltam felfázva már rég!! És nekem tuti nem attól fájt!!

Hogy szúrt azt nem tudom, de nem felfázás!szerintem is nagyon szép a görbéd, csak maradjon is fent!!

muffin!!Nagyon szépen látszik a pocid!!! Igazi kismamis poci!!!Gratulálok!!! Hogy szólitjátok a pocilakót??

Na mostmár ténleg jó éjt!!
Vendég
 


sziasztok!

köszi a bíztatást. most hogy belegondolok múlt hónapban is szúrkáltam ilyenkor többször is, itt ültem a hideg székben esténként és azt gondolktam attól, de akkor nem
remélem mástól.

készítek én is egy táblázatot.
de még nem tudom mikor

szép a pocakod!!!!!!!!!!!!
már midnenki pencizik?
én ma egyedül leszek

Kép
andyfekete
 
 


Muffin

De aranyos kis pocid van. Már nagyon jó látszik. De még mekkora lesz a 9. hónapban.
Hát én sem tudom elképzelni magamról, hogy egyszer terhes leszek hatalmas pocakkal. De azért remélem eljön annak is az ideje, mondjuk úgy 8-9 hónap múlva.


Andy

Szerintem is jó a görbéd. Látod, megindult fölfelé. És reméljük ott is marad.
Tudod, nemsokára teszt. Addig meg lehet izgulni.

Kép
p__lilla
 
 


Andy: én kértem a görbéd. Szerintem jó helyen lehet a pé vonal. Drukk, hogy maradjon fent. A szurkálás nem tudom mitől van. Lehet holnapra megszűnik.

Muffin: kerekedik az a poci. Nagyon szupi.

Nati: hívtad a dokit? Mit mondott?

Csajok:
Mostanában több görbén is azt látom hogy akkor amikor elkezd felmenni a hő akkor + az LH. És ugye elvileg azt követően van a fogamzó képesség. De akkor már végképp nem értem miért teszi sok progi akkora a pét amikor leesik a hő. ???

Megyek Kendézni. :) Még bekukk.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ja, nem kell táblicskú, mert a jennyében minden benne van, kinek mikor kell tesztelnie.

bocsika

van itt még valaki?

ha nem akkor én is tvzek-
holnapi viszontlátásra.

már a 18.nap, már egyre közeleg a karácsony

Kép
andyfekete
 
 


Most aludt el Kende. Úgy látom mindenki pihizik.

Jó éjt! Szép álmokat.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Még mindig itt vagyok. Látszik aludtam délután. :)

Elküldtem én is Leonak a görbém. Kíváncsi vagyok mit válaszol. Majd holnap megírom.

Na tényleg jó éjt.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


jó reggelt csajok! Most van egy kis időm bíbelődni a nettel :) 2 napja csak rohanás van, nincs időm semmire. Karácsonyi láz, doki, vérvétel, meló, melóhelyen nem jó a hálózat, ma védőnő, rohanás a kocsim miatt a hivatalba, barátnőmhöz, mert nálam hagyott valamit, aztán iszkiri a melóhely, utána holnap rohadt meszire kell mennem dokihoz, ott várni félnapot, aztán tépni a meóhelyre!
áááá, már most elvagyok fáradva. Ja és a melóhelyen kitalálták, hogy menjünk be szombaton is dolgozni... én választhatom meg az időpontot, hogy mikor akarok.... szóval jól kezdődik a december.

Elkezdtem nagyon hányingeres lenni :shock: annyira, hogy be kellett rohannom a mekibe, hogy adjanak izibe egy hatalmas adag sültkrumplit. Annyira lehetett rajtam látni, hogy siessenmert mindjárt kipakolok az asztalra (valami tanuló volt), de kértem is hogy siessen, mert hányingerem van, erre a csaj elkezdte mondani a szendvicseket, a tojásnál, már majdnem nem bírtam. Aztán végre megkaptam, hú nagyon jól esett. Erre a férjem olyan tojásos izét vett ááá, el kellett fordulni és úgy ennie, hogy ne lássam. Olyan édi volt örül a hányingeremnek :?
magdolnam
 
 


Jó reggelt!
Végre végig tudtam aludni az éjszakát. Alig köhögtem, csak most az orrom dugult el és kiszáradt a szám. Ennek köszönhetően a hőm is leesett. Ezt a ferti nem vette észre, mert ott hagyta a pét. Talán pár nap mulva.

Magdolnam
Jó hogy itt voltál, mert már aggódtam érted. Jó kis napjaid lesznek. Hányingerre sültkrumpli??? :shock: :wink: Már én is szeretném ismerni ezt az érzést.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nincs itt senki?

Most néztem időjárásjelentést. Sajnos egész hétre csapadékoz mondanak.
Sajnos így el sem kezdik a tetőcserét. Ez nem valami jó hír. De én optimista vagyok és tudom, hogy nem lesz így.

Kép
Kép
nati80
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 31200_.png

sietek, mennem kell a varosba!!!

De delutan jovok!!!
Pusza
Vendég
 


igen sültkrumpli :d azt mondta a doki, néhány hét múlva rozsdás szöget is kívánni fogom :shock:
A védőnő kedves volt, csak 1-2 dolog nem tetszett... az egyik, mivel én haraszti lakos vagyok, de átmenetelig dömsödön élek és nem áll szándékomban dokit váltani, hogy minden mondata végén az szerepelt, hogy ha átjön a Mi dokinkhoz.... de világosan a tudtára adtam, hogy nem akarok átjönni. Erre a kiskönyv kitöltésénél üresen hagyta a háziorvos nevét, hogy majd a köv randinkon beírja az új doki nevét, mert addigra már biztos elintézem az átjövetelt.

A másik, hogy állandóan a fenyegető vetéléssel jött. Kérdezte, hogy be szokott keményedni a has, görcsöl? Mondom: mivel nem voltam még terhes igy nem tudom miről beszél.... :roll: néha szurkál aztán ennyi, erre ahelyett hogy nyugtatgatott volna, csak tetézte a dolgokat :twisted:
magdolnam
 
 


jó reggelt csajok!

pintyus nagyon szép a görbéd. izgulsz? van valami tüneted?
drukkolok érted.

Magdolnam!

sajnálom a védőnőt. azt nem lehet választani, ha ennyire nem empatikus akkor eléggé sazrul érezheted magad a vizsgálat után. Én biztosan kiakadtam volna a helyedben, ha a vetéléssel jön.
Milyen egy védőnő ez?
nem örül a terhességnek, éppen nyugtatgatni kellene a kismamát, meg hogy vigyázz magadra, és egyél sok vitamint, nem?

nem értem. a múltkor írtátok a dokit, most meg a védőnőt. hát nem tom ha én is kikapok egy ilyet milyen lesz a terhességem, akkor nem igazán leszek nyugodt.
Vagy Magdolna ilyenkor már nem húzod fel magad annyira, mint amúgy?
mert olvastam olyat hogy a kismamáűk állandóan bodogok, meg sugárzik róluk minden jó.
remélem azért rólad is.

Ámúgy nekem reggelre elmúltak a szúrkálásaim, remélem este nem jönnek elő
nembaj majd megint megfürdök meleg vízben
nekem ma a hőm elággé szarul alakult, nem aludtam jó, csak 36,7.
de azért beírtam.
majd este jön az uram haza akkor tuti kialszom magam.
na megyek csajok

majd aki dokinál volt írjon

Kép
andyfekete
 
 


nati!

sajnálom hogy még nem gyógyultál meg, de azért az már jó hogy végigalszod. lassan meggyógyulsz, küldök sok vitamint:)
:roll:

Kisvirág Leó nem írt vissza?

másold ám ide be amit írt!!!!!!

ki lesz a következő akiért izgulunk?

Kép
andyfekete
 
 


Andy, úgy látszik én mindig belenyúlok a trutyiba. Nem volt időm kiakadni, csak a vigyor fagyott le az arcomról :( elég látványosan. De apa megvígasztalt :)
Apa azt mondja, hogy mióta terhes vagyok, tök jó fej vagyok és figyelmes, meg még azóta nem is veszekedtem vele :roll: :oops: Najó, elég az önfényezésből, bocsi :lol:
magdolnam
 
 


:oops: ki az a Leó? :oops:
magdolnam
 
 


Magdolnam!

Leó a babatervezok@otthona.net emilcímen kiértékeli a görbédet ha elküldöd neki
Bár neked már nicns rá szükséged.
Nekem még nagyon is

A férjed nagyon aranyos ha ilyeneket mond.
Nekem is ezt mnondja, mióta nyáron befejeztem a fősulit.Most már van időm rá is a munka mellett. Épp ideje volt.
Amúgy sokat voltam vele, de sokat voltam ideges a vizsgák miatt.
Mondtam most tuti már soha többet nem tanulok, talán 2 diploma már elég lesz ebben az életben

Imádom a sültkrumplit.
Én ma töltött zsemlét csinálok, régen volt, egyzserű és nagyszerű

Kép
andyfekete
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?