Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét mindenkinek!

Zitacicu: Köszi a tippet, meg is vettük a Cora-ban a kenyérsütőt, a Mediaban ugyanazt árulják 24ezerért és úgy van kipakolva, mintha akciós lenne! :? Szóval köszi! :D

Kajla: kenyérsütő: Nekünk 1 évig Clatronic "márkájú" sütőnk volt, 10000-ért vettük, az is jó, de az csak 1,3 kg-os kenyeret süt! Mi meg sokan vagyunk, jobb a nagyobb. Ma megvettük ugyanazt a Moulinex-et, amit Zitáék... Még nem sült meg a kenyér, de már a keverés-dagasztás is sokkal szimpatikusabb, egyszerűbb, könnyebben kezelhető... Igaz, duplájába került! Szóval szerintem a márkás sokkal drágább, de lehet, hogy megéri... Mi minden nap magunk sütjük a kenyeret, így szerintem érdemesebb a drágábbat venni. De pl. én nem vennék no name gépet 10000-nél drágábban... Viszont mégiscsak megeszi az ember, amit készít vele, szóval nem mindegy... nehéz döntés... :lol: :lol: :lol:

Bea: Persze, hogy megkóstolhatod a kenyeret!!! :D :D :D Na, örülök, hogy nem volt vészes Gréti megfázása!!! Mi is gyógyulgatunk, csak nagyon hörög a csajszi... ez a tél... :? :D :D :D

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!!!

Emese: Ma voltunk Bogival moziba és megkukkoltam, a mozival szemben van kialakítva egy stand oda várják az adományokat. Gyümölcslé, tartós élelmiszer, játék, szaloncukor, csokoládé...stb minden mehet, úgyhogy Norus, oda vidd el az általatok nem elfogyasztandó édességeket :wink:

Hefe: Képet is kérünk a kenyérről. Már kb 2 éve tervezem én is, hogy veszek, de valahogy szkeptikus vagyok ezzel kapcs. , mi lesz ha nem is fogjuk használni....

sírás van, folyt köv.....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
ha viszonylag sok kenyér fogy akkor sztem vegyél.

nálunk jó ha 1héten elfogy fél kiló kenyér, sőt ez már sok :lol:
én ezért nem veszek, csak ha a csajszik esetleg nagy evők lesznek, ettől nem félek...
Vendég

Zozo: Napi 1 kiló minimum elmegy, de van, hogy 2 is..... És nekem az eddigi gépekkel az volt a fő bajom, hogy kicsi kenyeret sütöttek.....
Ez a Moulinex jól hangzik, bár tegnap egy új tűzhelyet vettünk, de lehet szülinapomra apától kenyérsütőt kérek 8)

ceniko
Szeged

ceniko
Szeged

Zozó: és a te lánykád miből itta a tápszert? mert nálunk az is nehéz ügy,h a vizet megigy, mert kispohárból iszik, de keveset.

Kép
gyanixi

Mesi: írtam előbbi vmelyik oldalra, h mikor és hol lenne nektek jó? esetleg városban séta?

Kép
gyanixi

Hahó, csak a kenyérsütő témához szólok hozzá, nekem a legolcsóbb tipus van, 2 éve volt vagy 8000ft, ilyeneket lehet bármikor találni akciósan és nekem nagyon bevált, a környezetemben sokmindenkinek van ilyen. Nálam nem volt gond még, h csak 1,3kg-s kenyeret süt, mert legtöbbször átteszem a sütőbe, no meg annyira kevés idő betenni a tésztát, hogy inkább mindig frisset készítek. Bár most leálltam róla, jó, h felhoztátok, megint elkezdek sütni:))
Nekem a 2 karos nem jött be, próbáltam, de nem vagyunk barátok, megszoktam ezt az egyszerűt én recept nélkül hajigálom bele a hozzávalókat, amikor fényes kerek buci forog a dagasztólapáton, akkor jó a tészta, a 2 karos hauserben mindig nagyon száraz lett.

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok :)
Egész hétvégén nem tudtam jönni, mert nem volt net a házban (kivételesen nem a szolgáltató hibájából.)

jó sokat írtatok, esélytelen vagyok mindent megjegyezni. :oops: :oops: :oops:

Sznannáéknak sok boldogságot, és még több tejcsit kívánunk!!
Aztaaa, mekkora baba! Hanyadik hétre szült, tudja vki??

Én holnap megyek dokihoz, már nagyon készülök, mert kíváncsi vagyok változott-e a méhszáj állapota. (remélem nem)
Még mindíg sokat keményedek, de ez már tuti így lesz a végéig, csak minnél később legyen a vége!!
Remélem, UH is lesz a héten, tudni szererném kb. mekkora a csaj, és hogy a lepénnyel is minden okés-e. (amikor keményedek, főleg ott érzem, nem tudom, ennek van-e jelentősége :roll: )

Zozo :)
Volt a csajnak dokija, de nem szegeden, és állítólag a mi "szuper" klinikánkra nem is szivesen engedték volna be, vmi szakmai nézeteltérés miatt. :cry:
Mikor már érezte a csaj, hogy baj lehet, akkor megkérte az én dokimat, aki el is vállalta, de akkor már késő volt sajna.... :( :(

Ez a kenyérsütő téma felkeltette a z érdeklődésemet, de az idei karácsonyba már tuti nem fér bele, talán majd szülinapomra! 8)

Zsuzsu :)
mi is naptárat készíttetünk a nagyszülőknek, de mi most nyomdába visszük, 12 laposat szerenénk.
de a digitális fényirdában csomó fajtát csinálnak, sztem elérhető áron, viszonylag rövid határidővel!

www.fenyirda.hu

Most megyek, beton lett a hasam..

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Köszönöm a fotós tanácsokat, szerdán körbejárom az üzleteket Szegeden.

Bea!
Engem is érdekelne a téma, mi az, h nem szükséges 180 nap fizetett munkanap. 1 nap is elég??? Biztos bennem van a hiba, de én nem értem a szakbarbárt....

Ancsúr!
Holnap mégy magzatvízvizsgálatra??? Gondolok Rád!!!!!!!! Várunk a beszámolóval!

Van tippje valakinek köhögésre??? Napok óta köhögök, más tünetem nincs. Főleg vízszintesben rázkodok. A STODAL nem hozta meg a várt javulást.

Kellemes hetet Mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jóóóóóóóó reggelt! :)

Zitus
Előbb-utóbb a változás szele oda is elér és beszereznek majd szülőszéket. Eddig csak jókat hallottam róla. Akartak kádat is, de a szigorú előírások miatt maradt a tus.
Sajnálom, hogy veszélyeztetett vagy. :( Titababát májusnál korábban én se akarom kiengedni. :)
Most nézem, hogy csongrádi vagy, a párom odajárt középiskolába. :)

Zsuzsu
Már más is javasolta, hogy tényleg Titababa legyen. :) A tesóm javasolta a Titanilla nevet, azt lehet Titának becézni, de ha kukaca van, akkor tanácstalan leszek. A Titusz névért nem lelkesedett apa. :lol:
Hétvégén vettem Babanaplót meg egy fekvő jegesmedvét Titababának. :) Lassan abba kellene hagynom a vásárolgatást. :)

Karmen
Meghiszem, jó kis város (nekem még mindig falu) Mórahalom. :)
Bordányban is szerettem lakni, nem akartam elköltözni, de sajna muszáj volt. :( 1 évet kerestem informatikusként állást és még arra se méltattak, hogy visszaszóljanak. Bezzeg, mostanában mindig megtalálnak, de a vonat már elment. Most Titababa a legfontosabb. :)

Norus
Fehérváron az egyik angol kúpászkodóban. Valahol van szegeden is ilyen bolt, minden nap csökken a kilós ár. Anyósjelöltem jobban ismeri. :)

Zozo
Nekem azt javasolták, hogy mindenféleképp válasszak dokit, akinél szülni akarok. Rosszat nem nagyon hallottam. Apa nem zárkózna el az otthonszüléstől, de én picit tartok tőle...

Ági
Sikerült nagyon rendes dokit találnom, mindig nyaggat, hogy nem-e akarnék táppénzre menni. De még most nem akarok, itt legalább társaságban vagyok (valamelyest), de azért otthon is le tudnám foglalni magam. :)
Az UHt tényleg úgy érdemes csinálni, hogy ott rögtön, melegében. Egyszer próbálkoztam telefonon, kb 4 fele hívtam őket, rögtön felvették. :D
Múlt héten meglett az ideiglenes fehérvári lakcímem, lassan minden nyűgömet átköltöztetem ide. :D Házat is nézegetünk, de még nem találtuk meg a nekünkvalót. :?

Beszabadultam a karácsonyi forgatagba, már a valagára vertem a fizumnak. :? De apáé ma jön. :lol: A szüleimnek kenyérsütőt vettünk, Severin 17 rugó, 1,6 kg-os kenyeret süt, remélem tetszeni fog nekik. Nekünk egy Kenwood van, nagyon imádom a kis drágát. :)
Vendég

Maci :)
Csongrád megyei vagyok, azon belül szegedi! :lol: :lol:

Na, tényleg lépek, kezdek lefordulni a székről ettől a rohadt seduxentől..... :cry:

Kép
Kép
zituska28

Jajjjj, tényleg, de vaksi vagyok. Pedig még pótszemem is van. :D
Miért kell seduxent szedned? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Üdv Mindenkinek!

Hadd kérdezzem már meg,hogy mit tudtok;mikortól szoktak szülésznőt felfogadni és mennyiért?Tudtok ajánlani valakit?
Apás szülésnél is érdemes felfogadni vkit,v akkor nem foglalkoznak annyit az emberrel.
ki a nagyobb segítség apa v. a szülésznő?:)
Mi a tapasztalatotok,véleményetek?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Macika! Nekem is az a szakmám. AMikor GYES alatt akartam dolgozni nehezen találtam munkát, elötte-utána bezzeg lett volna, most is lehetne, de amikor Norbi 2 éves lesz és vissza akarnék menin a cégemhez megintcsak nem hiszem hogy lesz helyem, nem sok a remény erre. Én már arra is gondoltam szakmát fogok váltani.

Edit! Szerintem jo ha van saját szülésznöd, akár apás akár nem. Sokat tud segiteni lelkileg is hogy törödik veled meg segit a vajudás alatt ö is, na meg a szülést is levezeti. De nekem nem kellett igy csak ezt gondolom

Kenyérsütön elgondolkoztam, mi ugyan kevés kenyeret eszünk, heti másfél kg talán elfogy, de én most is ugy csinálom hogy a pékségben 1kg veszek és lefagyasztom igy nem lenne gond az sem ha a saját nagy adag. De az érdekelne hogy megéri-e vagy csak azért sütitek otthon mert szerintetek finomabb?
Mert nekem a pékségben nagyon izlik amit veszek és 210ft/kg nem vagyok benne biztos itthon is kijönne annyiból. Ti hogy gondoljátok?

Zituska! Pihenj csak sokat, én is a 30, héttöl már nagyon görcsöltem, tudom csak a fekvés enyhitett rajta! ÉS kitartás lassan telnek el igy a napok, de már nincs olyan messze a vége!

Zsuzsi! Én Sinupret-et szoktam szedni v. Paxirasol oldatot iszok.

Ancsur! Gondolok Rátok holnap!! Remélem tényleg meglesz az eredmény hamar! (bár én ugy tudom a tenyésztéshez kell 3 hét)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde: Apa lelkileg segít a szülésznő lelki+testi+technikai (pl légzés, lecsekolja a méhszájat..stb)
Ki a legnagyobb segítség? Sztem mindkettő egyformán fontos! :wink:
Az "orvost vagy szülésznőt fogadjak fel a szülésre?" kérdésben -amit nem tettél fel :lol: - , a szülésznőre voksolok mindenképp :wink:

Angi: miért jobb az egy karos kenyérsütő? :oops:

Zituska. Kitartás+++++++++++++++

Holnap lesz Vius hallásvizsgálata. Éhgyomorra kell vinnem a Violát reggel 7:15-re!!! És 10:10-kor lesz a beavatkozás, addig mit csinálok vele?????? Még kakaót se ihat, mert altatják :cry: A nagy zabás lányom, hogy fogja kibírni evés-ivás nélkül???? :roll: Majd ordít...és egyáltalán, hogy fogom lekötni a figyelmét a váróba ennyi ideig????? És a beavatkozás után még 4 órát bent tartanak megfigyelésen... :roll: :shock:
Nem vagyok feldobva.....
Irány főzni....pusza

ceniko
Szeged

Hja tegnap este voltunk a Dóm téren! A csajaim is kipróbálták a szalmabála labirintust, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :wink: Még én is élveztem :lol: :lol:

2 kép, Violát elég nehéz lefényképezni,mindig elfordul, rohadtul utálja :lol: :
Kép Kép
És egy alvós Zalános:
Kép

ceniko
Szeged

Karmen
Nekem szerencsém van a melóhellyel, vissza tudok majd jönni dolgozni. De amilyen fejetlenség kezd eluralkodni (arról nem beszélve, hogy nem kaptam fizuemelést), lehet, hogy továbblépek. Pár pesti céghez hívtak melózni. Persze, addig még van idő. :)
Mi más szakmára gondoltál?
Mi azért akartunk kenyérsütőt, mert így tudjuk, hogy mi is van benne. Neki is hasaltunk kiszámolni, hogy mibe jön ki. Árammal, liszttel miegymással együtt kb. 100-120 Ft (ez a fehérkenyér). Magkeverékes lisztet szoktam venni, 1 kg 1050 HUF és 6 kenyér jön ki belőle. De még így is bőven a bolti ár alatt van. Az illata és az ize is sokkal jobb. 1 hét után sincs semmi baja, nem lesz belőle önvédelmi fegyver 2 nap után, mint a tecsós kenyér.

Enikő
Kitartást kívánok holnapra!
Vendég

Szilde!
Szerintem jó ha van szülésznőd. Apa fogja a kezed, meg borogatja a fejed, de csak lelkiekben segit. A szülésznő, végig ott van, mindig tudja mit kell csinálni, megvizsgál, masszirozza a derekad, stb. Szóval szerintem nagyon jó ha van. :wink:
Szerintem a dokidat kérdezd meg, kivel szeret együtt dolgozni. :wink:
Én javasolnék valakit, de a múltkor azt mondta, hogy már csak márciusra tud vállalni. Meg hát ugye mi majdnem egy napra vagyunk kiirva. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!
Miért kell a hallásvizsgálat? Ez is az epilepszia miatt?És miért kell hozzá altatni? :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Azért ajánld csak nyugodtan.:)
Hátha..majd a következő gyereknél...
A márciusra tud csak vállalni mit jelent?Nyárig az az egy lyukas hónapja?Nem semmi.
És ő kit ajánl(maga helyett) :lol:
Minden infó jöhet.
Árak?
Te mikor és mennyit fizetsz?Jöhet priviben is.

Amúgy,hogy vagy?Vizsgálatok?
Mi sem tudjuk még a baba nemét..:(

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Uh!Enikő!
Őszinte részvétem a tortúra miatt!
Nagyon szorítok,hogy minél zökkenőmentsebben menjen minden!!!!

Én megpróbálok felszerelkezni mindenféle játékkal,mesekönyvvel,szinezővel ha sokat kell várni vhol.
Hosszú vonatútra meg gondoltam beszerzek majd egy Cd lejátszót,mese,meg zene Cd-kkel.Nyugtatólag hat..
Nem tudom nálatok ez bejön-e..,hátha.

Nekünk meg nemsokára mennünk kellene Hannával köldökműtétre..
Vszínűleg altatásban végzik... :oops:
Jó lenne túlesni rajta végre.Csak aztán kitudja meddig fog még neki fájni,és meddig kell ágyban tartani vhogy,meg cserélgetni a kötést.

.

Tényleg!
Valakinek van tapasztalata köldökműtétről???
Csak hogy tudjam mire készüljünk..

Edit

szilde
Szeged

Edit!
Kerekesné Juhász Csillának hivják.
Mikor a Márk született, a szülés után egyszer bement a férjem, és akkor adtunk Neki pénzt. Nincs szabott ár, amennyit gondolsz. :wink:
Hozzám szabiról jött be.
Zsuzsu is vele szült, Ő is nagyon szereti. :lol:
Egy hónapban 4 magán szülést vállalhat, gondolom ezért telik be gyorsan a naptára. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kicsit itt vagyok megint, aztán húzok vissza vízszintbe... :?

Maci :)
A sok pocikeményedés, görcsök miatt kell szednem seduxent, és magnéziumot... :(

Karmen :)
Emlékszem, mennyire szenvedtél te is, most érzem át igazán...

Az a baj, hogy én eddig nem voltam kicsit se parázós, de mostmár annyi mindentől félek...
elsősorban a koraszüléstől...
másodsorban, hogy megint befektetnek, Boti teljesen szétcsúszna, így se jött még rendbe igazán a kis lelke, többször felsír álmában, és anyázik. :cry: :cry: :cry:
Meg én úgy élveztem, hogy úgy mentünk szülni, hogy elfolyt a magzatvíz, és olyan izgi volt az egész, a készülődés, ahogy mentünk izgatottan a klinikára....értitek :oops: :oops: :oops: Nem akarom bent, egy kórterembe várni, hogy mikor indul meg a szülés.....

Szilde :)
A csajok már leírták:
Apa is fontos, és a szülésznő is sztem! Csak mindketten másért!
Én is tudok ajánlani szülésznőt, én ugyanannál szülök, mint akinél Botit, én bízom benne!
De elsősorban kérdezd meg, hogy a dokid kit ajánl! :wink:

Kismamik!
Vannak eladó kismamanacijaim, van, amelyik már nem jön rám, van olyan, amit meg már tuti nem fogok hordani, mert tavaszi.
Akarok majd képeket róluk kedvcsinálónak, csak még nem vettem rá magam, hogy lefényképezzem őket, de igyekszem! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Kit ajánlasz?

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Enikő!

Igen ez az!

Szerintem olcsóbban kijön mint a bolti és tutira finomabb is.,mert ha beledobálsz valamilyem magot akkor az már biztosan nem 210 ft.Mi már jó pár adagot legyártottunk.Ezn kívül csintam még kelt tésztából sajtos kiflit és az is nagyon jó lett.

Bea!
Megbecsinálom a lábad ha akarod.

Mi még mindig taknyosak vagyunk de egyre jobb.Nikinek kellett antibogyó sajnos mert lázas volt.

Most ennyi pakolnak ezerrel a kicsik

:shock: :twisted:

Kép
Kép
zitacicu2

HEFE!

Majd írd meg hogy milyen lett a kenyér.Areceptek nagyon nagyon tetszenek.

Nem tudjátok hol lehet PEKTIN-t kapni?Ír egy jó kis narancslekvár receptet és ez kell hozzá....

Kép
Kép
zitacicu2

képzeljétek, ma Réka megivott 125ml hipp vaníliás anyatejkiegészítő tápit, pohárból és nagyon ügyesen. Igaz, jó sűrűre kevertem.Remélem nem lesz allergiás tőle, mert tejalapú, de evett már rudit, tejpépet, sajtot is és nem volt baja!! :lol:

Kép
gyanixi

Akkor légyszi nekem is irjatok kenyérrecepteket. Tesom most nem használja majd elkérem az övékét, kiprobálásra.

Niki! Akartam irni, hogy Orsi is ilyen volt, ö sem evett jobban mint Réka 9 hósan. Most sem nagy evö, de már totál nem idegesit, eszik amennyit gondol, van napokig alig aztán meg éhes farkas lesz belöle. Ö ilyen, kár ezen aggódnom. Örülök hogy Réka ma jól evett, engem is megnyugtatott ha Orsi végre nem csak szopizott!

Edit! fogalmam sincs milyen ez a mütét. Esetleg laparoszkópos lesz?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edit!

Nekem is Csilla volt a fogadott szülésznőm,nagyon aranyos,kedves, sajnos nálam élesben nem tevékenykedett,mivel császár lett a vége,de oxitocint ő kötötte be,masszírozott,tanácsot adott,hozta kéjgázt, bátorított stb...igaz nálam ember nem volt bent, én be nem engedtem volna,hogy szétcsúszva lásson!Szóval nálam Csilla volt a kulcsfigura :D én utána 2 nappal mikor bejött hozzám akkor adtam neki oda pénzt!
20140113113746

Zita!Anett!
Klassz,hogy ilyen rendes ez a szülésznő.

Nekem első gyereknél nem volt fogadott szülésznőm,de szerencsére nagyon rendes nőt fogtam ki estére.A délelőttössel sem volt bajom.
Masszírozáson kívül mindennel ellátott,csak kevesebb időt volt bent,hagyta hogy a férjemmel legyek.
Én csak abban nem vagyok biztos nem jobb-e ha a szülésznő,mint szakember többet van bent ,jobban irányít stb.
Vajon többet kapok a pénzemért mint egyébként???

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Lassan átmegyünk kenyérsütős topikba! :D :D :D

Zitacicu: A kenyér szuper lett, hófehér, omlós belső, guszta külső, még kicsit szokom a gépet és tökéletesnek mondható! :lol:
Ma megcsináltuk a citromos sütit, rakok róla képet! :D Finom az is, kicsit kevesebb cukorral csináltam.

Enikő: Mire olvastam a kép-igényed :D , már elfogyotta tegnapi kenyér. Így csak a mai "termést" tudtam lekapni: citromos süti. Aműgy széle-hossza ugyanakkora ennek a gépnek is, mint az előzőnknek (ami 1,3-as kenyeret sütött) csak magasabb. Lehet, hogy nem segítség a mennyiségen, mert 1 szelet kenyér ebből is 1 szelet és nem lesz több - darabra! :?

Karmen: A kenyér tutira olcsóbb sokkal, mint a bolti, de én is inkább azért sütöm, mert tudom, hogy nincs benne térfogatnövelő, meg tartósító, meg ilyenek. Én síma fehérlisztből sütöm (a többiek nem nagyon ugrálnak a teljeskiőrlésű, stb... kenyérért), mert pl. a kenyérlisztbe beleteszik az adalékokat! Amúgy jóval tovább eláll a kenyér, mint a bolti, pedig ebben nincs tartósítószer! Én is szeretem a pékségek kenyereit, de ez mégis más! :)

Kép Citromos süti

Csajszikánk ma teljesen egyedül :shock: levette a kardigánját! Meg fel is próbálta húzni, amiről kénytelen voltam fényképet készíteni, megosztom veletek! :D

Kép Öltözködés

Kép Jó sokáig tartott a próbálkozás! :)

Egyébként nem is gondoltam, hogy 13 hónaposan a babák ilyen ügyesen öltözködnek! És egyre több mindent akar egyedül csinálni! Nem engedi, hogy fogjam a kezét az utcán, egyedül rakja a kaját a szájába, stb... Nem később kellene jönnie ennek a korszaknak? Vagy ez még nem az? :D

Na megyek, rengeteg a dolgom!
Jó éjt mindenkinek!

eszter

Kép Bónusz kép :D

KépKépKépKép
hefe

Enikő! Azt nem mondom, h jobb az 1karos, mint a kettő, mert csak 1félét próbáltam mindkettőből. Amit próbáltam 2karos hausert nagyon nem jött be nekem, a tök egyszerű, olcsó clatronic pedig nálam tökéletes, nem ácsingózok szebb-jobb kenyérsütőért, mert imádom.

Gratula az új topicbébihez:)))

Sztem is érdemes szülésznőt fogadni, sztem is fontosabb, mint a fogadott orvos!!!

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Eszti: Ez ilyenkor kezdődik és életük végéig tart :lol: :lol: :lol: Nagyon édes az öltözködős Doró :)
Gréti ma azért üvöltött vagy fél óráig az előszobában ülve mert a gonosz anyja képes volt kicipzározni (nemtom hogy írják) a csizmáját. Na persze, mer előtte fél óráig könyörögtem neki hogy vegye le a csizmát, de csak ült és dirigált. Aztán azért üvöltött mert levettem a csizmát a lábáról miután még fél óra könyörgés után sem volt hajlandó. Én meg ilyenkor mennék világgá. 1 óra lelki készülődéssel indul részemről az öltözködés, 1 óra mire a kisasszony hajlandó felöltözni....ha oviba fogunk menni hajnal 5-kor kelni kell....akkor talán 8-ra odaérünk.

Ma megjártam a Vasasban a védőnőt :twisted:
20-án cukros lötyis vérvétel. Januárban már megint védőnő. Kezdem unni, már 3x voltam...most is sikerült röpke ( :roll: ) 1,5 óra alatt végeznem. Mintha jobb dolgom se lenne....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

HEFE!

Guszta a süti!
A gyors kenyeret csináltad?Mi tegnap igen és tényleg omlós finom olyan mint a kalács a héjja is puha a gyerekek is szeretik és csak 1.20 perc amíg készen van.

Karmen!

recepteket itt is találsz http://margit2.extra.hu/gepikenyer.htm

ami a kenyérsütő könyvében van azt azért nem tudom leírni mivel saját mérő van hozzá és nincs rajta hogy pontosan mennyi.A liszt ,víz még oké de az olaj??? :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Jóóóóóó reggelt!

Tegnap elkészült a mézeskalácsom, nagyon fini lett. Ma eldobozolom, maradjon karácsonyra is. :D
A kenyérsütőnkhöz kapott könyvből még sose sütöttem kenyeret, annyi hülyeséget kér hozzá, pl. fölözött tejpor..... Mi a szösznek?
Vettem egy kenyérsütős könyvet, abban találtam nagyon tuti recepteket. :)

Zitus
Anyukám is szed, de neki az idegei miatt kell. Vigyázz magadra és pihenj!
Barátnőmnek egyszer megindult a szülés, de sikerült bentmaradásra bírni a babót. Utána majdnem túlhordta. :) Ne izgulj és ne maszatold az ördögöt a falra. :D
Nevet találtatok már a pici lányodnak?
Vendég

Sziasztok!!

Edit!!
Én ismerek egy szülésznőt, Szabina a neve. Jó szívvel ajánlom ŐT is bárkinek. Segítőkész, EMBERSÉGES...
Én is apuka+doki+szülésznő "csapatra" szavazok.

Enikő!
nagyon csinik a csajaid!! Cumis Zalán :lol: :lol:
Viusnak sok puszi, Neked sok erőt!!

Zituska!
Kívánom a legjobbakat, Boti nagyszerű kiskrapek.

Maci!
Hidd el amíg jól érzed magad és nem megerőltető a mászkálás folyamatosan vásárol az ember. Ha megszületik akkor is.... :lol:
Küldenél egy kis mézeskalács illatott Domaszékre??
:lol: :oops:

Zitacicu!

Gyógyulást a kicsiknek!!!!!!!

Niki!
Réka nagyon ügyes! Nincs semmi gond az étvágyával, ne aggódj!!
Tegnap Ábel benyomta a cumisüvegbe a cumit majd ivott......tejcsi a nyakába, ölébe...teljes ruhacsere, fürcsi, ágyneműcsere..... "örültem"........

Eszter!
Nagyon ügyes Dórika!!!!!!! Még a szeme is mosoyog, büszke magára! :D

Bea!
Hát nem irigyellek........Olyan nehéz elhinni Grétiről, hiszen annyira kedves és bájos....
Becsüllek a türelmedért!! Én elbújhatok melletted azt hiszem. Ábel tegnap este több mint egy órán át üvöltött, deúgy, mint még soha. Nem tudni mi baja volt, ha okoskodni akarok akkor az alsó semfog, ha gnoszkodni akkor hiszti.... Bence 40 perc után elvonult tévézni én meg ott maradtam lázasan az ordító fiunkkal......

Nyugalmas napot Mindenkinek!!

Kép előkarácsony... (köszi kajla!!!!) :-D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Elérhetőséget tudnál írni?Priviben?:)
Köszönöm.

Gyönyörű a kép Ábelről!Ki csinálta?
Ez az egész a kép maga,v. képkeretben van már?
Szép ajándék lenne/ v. lesz.:)

Edit

szilde
Szeged

Hefe! Apu molnár (pár éve ment csak nyugdijba azota sem hiszem volt változás) nagyon haragszik a teljes kiörlésü lisztekre, mert régen mosták ezeket most meg nem mossák, a gabonaszemeknek meg van apro repedésük igy ö azt mondta tuti soha nem enne olyat mégha egészségesebb is, ha jol megmosnák akkor igen de már egyik malom sem igy csinálja.:( Csak géppel megdörgölik a szemeket de a repedésből, a barázdából ez nem viszi ki a szemmyeződést, Én azt hittem hogy ha házilag sütöm drágább lenne mint a bolti mert ök nagy tételben csinálják, meg a villany is elég drága amivel nem mindegy 1 kenyeret teszek a sütöbe v. 10et. De akkor kiprobálom én is majd
Doró tényleg nagyon ügyes!!

Zitacicu! köszi a recepteket!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csak gyors, mert rohanok!!!
Nem kellett altatni Violát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szuperjól együttműködött. Igaz, hogy vért izzadtam, mert folyamatosan fognom kellett meg szórakoztatni, elterelni a figyelmét...stb, de megvan az eredmény :D , és tökéletesen jól hall a lánykám :D :D :D :D :D Kb 20-20 percig tartott a vizsgálat fülenként... és az asszisztensnő is el volt ájulva, hogy ilyen kicsi gyerektnél sikerül altatás nélkül megcsinálni a BERÁ-t! :wink: Úgyhogy nagyon büszke voltam rá, mondanom sem kell.....
Zárót még nem kaptuk meg, mert a doki nagyműtéten van és nem tudta aláírni (én meg nem akartam 3 órácskát várni rá :roll: ), de majd kiküldik postán... :D
És megint nagyon kedvesek és emberségesek voltak velünk a gyerekkórházban!!! Ott bennünket a múltkori vérvételes eseten kívül semmi atrocitás még nem ért!!!
Mennem kell,Zalán reklamál... :lol:
Köszi a drukkokat mindenkinek :D 8)

ceniko
Szeged

Edit!
Irtam pü-t.

Enikő!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő!
Szuper!
Akkor minden a lehető legjobban alakult!:)

E.

szilde
Szeged

Zsuzsu
A párom azt mondja, hogy már annyi ruhát vettem, hogy ha ikrek lennének, akkor is elég lenne. :)
Hazaérek és küldök egy kis illatot. Majd nyisd ki az ablakod. :D
Jó a kép! :)
Vendég

Sziasztok!

Sznanna és Nóra ma mehetnek délután haza!
Jól vannak.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Enikő!Klassz! :D :D :D Nagyon-nagyon ügyi Viola!

Zsuzsu!Csúcs ez a kép,gyönyörű Ábel,és látom a fogacskákat is! :lol: :lol: Honnan töltötted le a keretet??

Csajok!Mennyit kell kajáljon a csajom ennyi idősen??1 decit egy evésre,vagy az kevés???
20140113113746

Köszi, hogy osztoztok örömömben óriási szikla, sőt hegy esett le a szívemről...nem hiszitek el, mennyire ideges voltam ez miatt, De most úgy örülök :lol:

Anett az attól függ hányszor eszik egy nap????

ceniko
Szeged

Enikő: örülök, h nem kellett altatni!! :lol: :lol:
Jegesmaci: leírnád a receptjét???
Zsuzsu:tényleg ari a kép Ábelről és tök jó barna! :D

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Megint jól eltűntem :oops: :oops:

Sznanna :) Gratulálok a "kis" Nórihoz! :D

Zituska :) Drukkolok neked estére!

Enikő :) Szuper, hogy Violát nem kellett altatni és minden rendben a hallásával! :D

Jmaci :) Üdv itt is! :lol: :wink: Sztem jobban jársz, ha nem itt szülsz, én nem szeretem a klinikát, de sajnos más nincs. :(

Zsuzsu :) Gyönyörű Ábel a képen és tényleg jó barna! :lol: Naptárat én innen rendeltem: www.fotomax.hu
Az idei is nagyon jó lett, a 2008-ast meg ma du fogom megkapni.
Jobbulást neked!

Lányok! Küldenétek nekem is kenyér vagy kifli recepteket? Nekem is van kenyérsütőm, bár már ezer éve nem használtam, de annyit írtatok róla, hogy kedvet kaptam hozzá! :lol:

Dobok én is még pár képet a taliról.

Kitti béjb:
Kép
Kép

Bogi, Viola (+Dénes) és Zalán:
Kép
Kép
Kép

Csibe és Gábor:
Kép

Dénes:
Kép

Barni:
Kép

Marcsi és Dóri:
Kép
Kép

Kristóf:
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Szeretném Tőletek megkérdezni, hogy itt Szegeden van-e rá lehetőség, hogy résztvegyek terhesfelkészítő "tanfolyamon" vagy ez egyenlő lenne a Vasas Sz. Péterben a védőnői tanácsadással?

Előre is köszönöm,

Timi
kincses007

Sziasztok!

Enikő!
Nagyon büszke lehetsz a lánykádra, ügyes csajszi. :D

Anett!
Hányszor eszik egy nap? Szerintem, ha rendesen fejlődik, akkor nincs semmi gond Málnus étvágyával. Jól emlékszem, hogy már 5 kiló fölött van? :roll: Flóra kicsit idősebb nála, de ő még nem érte el az 5 kilót. Szerintem ne aggódj!

Zsuzsu!
Ábel nagyon cuki a képen! :D

Timi!
Szoktak szervezni szülésre felkészítő tanfolyamokat és a klinikára is el szoktak menni, megnézni a szülőszobát stb. A Vasasban a védőnőtől kérdezz rá, ő majd megmondja, hogy hol és mikor tartanak.

A csajszinak mikortól lehet adni más kaját :?: :?: :?: (almára meg ilyesmire gondolok). Csak 4 hónapos kora után?

Ezek a hétvégén készültek:
Kép Kép Apa elbújt

Betty
Kép
rbetty

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?