Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Képzeljétek Brigi megint újat mutatott! Fogódzkodás nélkül megállt és lehajolt a játékáért és fel is állt utána! Olyan édes, ahogy tesz-vesz a lakásban. :D

Körkérdés
Amit a többiek leírtak már. Ahogy Sági is írta, én is élvezem már a játékot vele, mert már nem olyan mintha a falnak beszélnék. :lol:

Borozgatás
Nekem nem jó csütörtök, akkor megyünk tanácsadásra. De ha marad az időpont akkor áttetem. :wink:

Dana
Brigi is szokott dumálni a cicinek. :lol: De csak akkor már, ha jóllakot. Ő most azt az idegesítő szokást vette fel, hogy szopi közben csapkod a kezével és rugdos. Eddig ilyet nem csinált!

Timi
Bár nem olvasod asszem, de azért mennek a gyógypuszik Lillusnak!
lora7

Lora, Dana!
Emili is dumál evés közben, főleg tele szájjal.Meg néha kiköpőset játszik :x Tetszik neki, hogy kifordul a szájából a kaja :evil: .De utánna eszik tovább gond nélkül, csak néha bekattan neki vmi :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Maszi,
Rendi tőled, hogy bejelentkeztél, természetesen érdekelnek a részletek rólatok, de mivel én is sokáig olvasó voltam, maximálisan megértem a helyzeted, és az sem zavar, ha csak olvasol minket.

Berci,
Boldog 8-at!

Peti,
Boldog 9-et!

Dana,
Szombathely a Siesta szülőhazája nem? Nincs nálatok valami márkakereskedés nagykerár, stb?
Jó a mikulásos kép!

Sebi éjszaka tiszta láz volt, végül egy fél kúp után sikerült elaludnia, úgyahogy.
Tegnap is meg ma is egésznap rajtam lóg és szopizik, még jó,hogy kifejlesztettünk egy új pózt: ül velem szemben az ölemben, nekem dől és úgy szopizik, így mind a két kezem szabad, és tudok számítógépezni.

Na tegnap eddig jutottam, nem is, ez még tegnapelőtt volt!

Szóval tegnap voltunk dokinál, hársfa és kakukkfű tea (ez utóbbit még nem sikerült kapnom), vírusfertőzés, 3-4nap.

Estére a szemei is begyulladtak, tök sz@rul van szegénykém.

De a miki ajándékoknak örült. A montesszorit görgette a legtöbbet, kapta még a formakeresőt (többször is ellenőriztem, meg tudom csinálni), és FP kockákat.

Pann,
Bár a fentiek ennek ellent mondanak, de mélységesen egyetértek az ajándékozásról leírtakkal!!!
Sebi nagyon csípi a sátrazást (bármi alá bebújás), szoktunk képeket nézegetni (mit mond ez-az), az ölembe fektetve tornáztatom (ez az utsó fegyver, amikor már nyüglődik), végig mutagatjuk a lámpát, az órát, stb a szobában, kergetőzés (ehhez ketten kellünk), kukucskálás, hát nagyjából ennyi.

Panka,
Mennyire édes ez a fotó!

Lora,
Aztaaaa, Brigó nagyon ügyes!
Sebi is néha lecuppan a ciciről, hogy tudtára adja a világnak „óóóóóóóó”. Amúgy neki a cici a legjobb barátja, földöntúli boldogság árad szét az arcán, ha meglátja, és szeret vele beszélgetni is.

Orsi
Kép Kép
sno

Lorca! Most már nem ismeri fel a telom a sim kártyát úgyhogy ha az AP felé jöttök akkor csak reménykedhetem hogy összefutunk :wink:

Sno! Millió gyógypuszi Sebinek!!! Megkaptad a privimet?

Timo! Szintén gyógypuszik Lilluskának a mielőbbi gyógyulásért!!! :)

KépKép
csongria

Csongria,
Nem tudtam elmenni, anyukám nem maradt itt vigyázni. :wink: De ha jössz még APbe, szívesen csatlakozunk Szabival. Hétfő-csüt anyós van, ő szívesen itt marad, akár a két gyerekkel is. :D
Utólag jutott eszembe, hogy milyen okos dolog volt tőlem, hogy fel akarlak hívni, amikor a rossz telefonod miatt jössz erre. :oops:

Ha csajos buli lesz, én is csatlakozom. Nálam előző nap dől el, de remélem jó lesz a csüti.

Van új tudományunk. Megtanult pá-pázni. :D Csak 1x, de ezt már eredménynek könyvelem el. Annyira édesek ilyenkor. :D

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Megjöttem fogdokitól.Nem tudom mi van nálunk most én fogok járni,de reggel mér a Zsolti is mondta fáj neki. :shock: Laura megint előadta magát.Rájöttünk ezentúl orvosi váróba visszük,mert nagyon tetszik neki. :D

Bella

Én is megnézem ezt a könyvet annyira jól leírtad.

Panka

Már az elöbb is akrtam írni aranyos a csajszi a képen.

Lora

Ezt hogy csináljátok?Nagyon ügyes.Nem csodálom büszke vagy rá.

Sno

Gyógyúljatok meg mihamarabb.Milyen találékonyak vagytok? :D
Igen itt gyártják.Vagyis gyártották.Sajnos bezárt a cég nem is tudom meddig lesz piacon.De van egy nő aki az egyik falúba úgyanezzel a betéttel csinálja a cipőket és ő nem is adja olyan drágán.Sajnos nagykere nem volt,de boltja igen kb.10000-15000 egy cipő.Másik márkát amit írtam /ASSO/ nekünk az jobban bejött és azt is itt gyártják.Nézz utána,mert hasonló mint a siesta.

Timi
Gyógyuljatok meg.csak nem vírus?

KépKép
KépKép
dana 1

Nekem délelőtt kimaradt egy csomó hsz :shock:

Gyógypuszik Lillusnak, Sebinek!!

Brigi milyen ügyes!! Azt hittem ez még jóval később jön... :wink:

Nekem 1 nap alatt mintha elfújták volna a taknyot! Nagyon fura, semmi nyoma, se besűrűsödés, se köhögés... biztos az anyatej :wink:

Boldit viszont nem tudom eldönteni, már sűrűbb jön az orrából, jókedvű stb. csak kicsit köhög, szárazon. Akkor ugye mégis vigyem az orvoshoz?? csak marha bosszantó, h kb ő már nem is beteg, biztos nem fertőz egy lerakódás miatti köhögés, és majd jól elkap valamit.. :shock:
A Sinupret a babáknak is jó ugye???

Kép
Kép
agiboldi

Megjöttünk mi is. Van új telom, mert az enyém is meghalta magát.

Lora,
Nagyon-nagy gratula Briginek!!! Nagyon ügyes csajszika!!! :D :D :D

Sebi,
Jobbulást neked! Sok sok gyógypuszit küldünk neked!!! :D

Ági,
A Sinupretet adhatod nyugodtan Boldinak is. Peti 3x10 cseppet kap ha szüksége van rá, de készülj, hogy elég vacak az íze.

Szasza,
Pá-pá! :D Nagyon ügyi vagy!

Pann,
Az 1-es villamosra fel lehet tenni a babakocsit, nekem már sikerült segítség nélkül! :D Na de a hannoveri az tényleg nagyon gáz!!! :evil: De miért akarsz az 1-es vilivel menni a MűPa-hoz? Nem a 4-es jár arra? Vagy én tudom rosszul. :oops:
Vendég

Basszus úgy köhög, h nem tud aludni. Ez ugye még belefér a sima nátha műfajba, és nem én vagyok felelőtlen, h nem voltunk orvosnál? Más gyerek köhögött a takony után?
Sági, Petinek ilyenkor adsz Sinupretet?

Kép
Kép
agiboldi

Ági,
Igen adok neki ha köhög. A most is volt egy nap amikor száraz, ugató köhögése volt. Én mondtam tegnap a dokinknak is, mert receptért voltunk, azt mondta, hogy tökéletes megoldás. De mondjuk a mi dokink természetgyógyász és homeopata.
Vendég

Ja és még valami. Én meg szoktam nézni Petinek a torkát, hogy piros-e és milyenek a mandulái. Eddig egyszer volt piros amikor először mentünk náthával dokihoz és akkor is csak az oscillot és lázcsillapítót ajánlott. Azt mondta ha nem javul egy hétig vagy romlik csak akkor kell antibigyó.
Vendég

Sági, köszi! Megrendeltem Boldiap hozza a Sinupret cseppet (eddig csak tablettát hozott, azt én beszedem..) :)

Meg most visszaolvastam és látom, h már mindenki köhögött kicsit-nagyon, Emili öklendeve, Szilvi, Zsuzsa stb..

Amúgy azért vicces mert én magam soha az életben nem mentem egy náthával, torokfájás-köhögéssel orvoshoz, tuti elmúlik 3 nap alatt, oszt kész, max köhögök kicsit pár hétig.. abszolút nem érdekel.
De a gyerek az más, úgy zavar, h nem tud beszélni, h elmondaná mi baja :shock:

Ja, az orrszívás meg tényleg fájhat, néha onnan tudom, h mindjárt jön trutyi is valahonnan mélyről, h nagyon rákapcsol a kétségbeesett ordításra :( De ugye azért tovább kell csinálni? Bárhonnan szívja a trutyit jó, és nem árthatok vele ha túl sokáig csinálom? Annyira sajnálom szegényt :(

Kép
Kép
agiboldi

Lora,
:shock: WOW :shock:
Ne csodálkozz, ha zajosak az éjszakáitok. Ez egy éves korban is jó teljesítmény. Kb annyi egyensúly kell hozzá, mint a járáshoz.

Ágiboldi,
A szívás fájhat. :? Nati szokta mondani néha. Elég megbízható, mert még nem elég okos, hogy hazudjon egy kis előny kedvéért. Azt viszont nem tudom, mi a megoldás. Én antibiotikumos orrcseppet adok, az fellazítja, könnyebb kiszívni. Ha nagyon nem megy, akkor én hagyom. Ha viszont egy picit is rózsaszín, akkor abba kell hagyni a szívást.

Sági,
Hogy tudod megnézni a manduláit? Ha bármivel próbálkozom, tele van a nyelvével a szája, még a fogát sem látom. Ha meg el próbálom kotorni a nyelvét, vagy megharap, vagy öklendezik. Bár az is igaz, hogy nem tudnám megállapítani, hogy kóros-e. :lol:

Van még valaki, akinek még nem volt beteg a bébije??

Kép KépKép
lorca

Lorca
Hát igen. Mindig készül valamire. Eddig a foga, most ez. Meg állandóan járkál. Már fél kézzel kapaszkodik csak és így járkál a bútorok mellett. Nagyon próbál már járni, de még mindig popóra zuttyant. De sztem pár hét és meg lesznek az első lépések. :) Tudom, hogy nem illik dicsekedni, olyan büszke vagyok rá! :)

Ma meg voltunk Miki partyn. Na jó nem egészen, csak egy ismerősünk névnapi buliján, mert hogy ő Miklós. Volt sok ember és Brigi egy kicsit ijedősnek bizonyult. De mire eljöttünk már egész feloldódott. Most meg itt vagyok egyedül (ill. Brigivel), mert az apuci ottmaradt bulizni.

Brigi is mostanság köhög és emiatt öklendezik is (vagy lehet, hogy ink. fordítva). Volt hogy egy papirdarab jött fel, de van amikor nem tudom hogy miért. És emiatt volt hogy hányt is kicsit. De betegnek nem tűnik. Ill. talán a pocija is mintha fájna. És újabban csak icipicire nyitja a száját mikor etetem. Pedig eddig akkorákat tátogott, mintha egy fél disznót akarnék a szájába tenni. Remélem azért nincs baja. De ha nem múlik akkor elviszem dokihoz.

Lorca
Brigi volt már beteg. Lázas is még kb. 3-4 hósan (a 3 napos), meg taknyos is volt már.
És gratula a pápázáshoz. (Fú de hülyén hangzik ez így) Már olyan rég láttam Szaszát! Már tényleg összekéne hozni egy talit.
lora7

Ágiboldi
A szívás sztem is fájhat. De muszáj sajnos. Már nem emlékszem, hogy ki írta, de nagyon igaz, hogy inkább egy kicsi fájdalom, mint hogy rámenjen a fülére, üregekre, tüdőre stb.
lora7

Lora, én írtam :lol: csak most kellett még egy kis megerősítés :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Lorca!
Gratula Szabinak!

Betegeskedőknek jobbulást.Mi is újra betegek vagyunk, takonykór. :( Hajnalban orrszívás, Viburcol kúp.Most gyógytea, Cebion.

Dana!
Gondolom a palkátok tetszenek neki. :wink:

Lora!
Gratula Briginek, nagyon ügyi lehet nemsokára akkor elkezd járni is.

Megvolt tegnap Mikulás party, Emili nagyon élvezte azsongást!Volt elkerített terep is a kicsiknek, hát gondolhatjátok meddig maradt ott, a székek alatt gyorsan ellavírozott a nagyok közé, akik lufit dobáltak Laughing Olyan piszkos lett a rucija, hogy csak na! Twisted Evil Kapott csomagot is a Mikulástól, persze csak a csomagolása kellett neki Very Happy (a csokikat én esezm meg Twisted Evil ).
Utánna még eelmentünk vásárlni is, de nagyon fel pörgött a csaj, hazafelé el is aludt.Na ezt ne tette volna, ui. utánna megint bepörgött, és fél 10ig nem aludt el! Shocked Twisted Evil Ilyet még nem csinált.És csak velem aludt el, ha betettem az ágyába, sikított, de azért sikerült végül.De nem sokáig aludt, így éjjel köztünk aludt.De éjjelre meg elkezdett taknyolni, nem kapott levegőt.Szerintem a tornán a gyerekektől kapta el megint, meg össze is nyal ott minden játékot Twisted Evil Nyűgi is volt, kapott kúpot, Viburcolt, meg szíom az orrát Sad Nagy sikere van megint Sad
De most jókedvű, mintha kicserélték volna.Lehet a kúptól van. Rolling Eyes
Kép majd lesz, később, mert mi itthon feljtettük a gépünket. Evil or Very Mad
Munkatárs csinált képeket.
Hoszú lett, bocsi.

Kép
pankaa

Lora,
Szerintem illendő dicsekedni. Az emberre ki legyen büszke, ha nem az anyja?? :lol: Szabi megért három szót és én is teljesen odavagyok, pedig Natinál jó lenne, hogy ha hallgatna már egy kicsit. Persze őrá is büszke vagyok ezért, hiszen bőven a korosztálya elején jár. :D De anya csak egy van. :wink:

Robi tegnap 11 körül bejött, mert Natinak kellett az orrcsepp és persze Nati is beoldalazott. Amikor már jó közel volt, teljes hangerővel megkérdezte, hogy Szaszaaaa aaaalszik? Ennek 1,5 óra nyugtatgatás, mászkálás, visszaaltatás, idegbaj lett a vége. Nem dícsértem meg érte Robit. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Lora! Természetesen szabad dicsekedni! Én is fogok ha már ilyeneket csinál. :D Nagyon ügyes Brigóca!

Lorca! Részvét az éjszakai vissza altatásért. :(

Ágiboldi! Jobban van Boldi? Én sima "kis" köhögéssel nem viszem orvoshoz. Felhívtam a védőnőt és azt mondta hogy Fenistil és Calcium. :roll: De ha hurutos lenne, vagy ugató jellegű akkor vinném azonnal.

Sági! Te milyen telót vettél?

KépKép
csongria

Sziasztok,

Ma fél 10-ig aludtunk! Mondjuk az éjszaka nem volt nyugodt, de hát akkor is.

Sajna a gyógyulás nem megy elég gyorsan, és ráadásul apa is beteg, úgyhogy lőttek az évfolyam-találkozómnak. Brü-hü-hü A következőnél biztos kövér leszek, depressziós és munkanélküli…

A Sinupretet hogy adjátok be? Sebit sikerült majdnem teljesen elijesztenem a tejbegríztől, mert arra cseppentettem rá, alig tudtam visszaédesgetni a kanálhoz. Anyatejjel sem merem már, mert még elválasztódik.

Mindig, ha a dokihoz megyünk, azon gondolkodom, hogy ha nagyobb lesz, hogy fogom távol tartani a váróban lévő játékoktól. Képtelenség lesz szerintem, viszont ha belegondolok, hogy azok milyen baktérium tenyészetek lehetnek!

Most jöttem rá, hogy a word-ben, amiben írok, benne van szinte az összes eddigi hozzászólásom, 80 oldal! Ez is egy fajta napló, tök jó!

Ágiboldi,
Sebi köhög, voltunk orvosnál: kakukkfű és hársfa tea.

Nanica,
9 hós adatok: 10kg, 75cm

Lorca,
Sebinek eddig volt két taknyolása, és most volt először láza.

Lora,
Tessék dicsekedni!

Van még valaki, aki a szopitól folyamatosan fogy? Kb. a 6. hónaptól gyorsult fel nálunk ez a tendencia, és érzem is, hogy állandóan farkaséhes vagyok, szopi után meg pláne, viszont már nem merek annyit enni, amennyit bírnék, mert ezt már kajával sem lehet bírni. Tegnap az egyik ismerős mondta, hogy a barátnője kórosan lesoványodott a szoptatás alatt, és nála is akkor kezdődött, amikor nagyobb lett a gyerkőc. Ma megméredzkedtem, és 4 kilóval vagyok kevesebb, mint a kiindulás, ez kb. a gimis súlyomnak felel meg. Ez most így mókás meg minden, de nagyon félek a jo-jó hatástól, meg nekem nem is tetszik a nagyon vékonyság.

Orsi
Kép Kép
sno

Sno!
szívesen letudnék helyetted pár kilót :lol:
Egyébként én ugye nem szoptatok, de csak most kezdtem fogyni.Csak 3 kg-ot, de már ez is haladás.És nem tettem ennek érdekében semmit.Lehet hogy a hormonok ilyenkor kezdenek el mozogni? :roll:
Jobbulást Nektek is!
A tejbegríz az milyen?Igazi tejből van, vagy csak a tejpépet hívod így? :roll:

Kép
pankaa

Panka,
a Sági-féle rizstej+gríz

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Ágiboldi

Látom az anyai szíved kezd dolgozni. :) Amit jónak látsz azt csináld.Legrosszabb érzés mikor beteg a gyerek és még ráadásul nem is beszél.Te lehet hogy elviszed orvoshoz,mert idegesít hogy alig kap levegőt,köhög,de sajnos vannak olyan szülők akik még súlyosabb esetekbe is viszik bölcsibe,oviba. :twisted: Ezt most nem kioktatásként írom,de nálunk volt már rá példa,hogy itthon hagytam a Danit mivel taknyos volt és köhögött,más szülő meg még lázasan is elvitte vagy adott az ovó néninek gyógyszert adja be/pedig tilos/.
Remélem azért ma már jobban vagytok.

Lora

Csak írd le mit csinál már Brigi legalább felolvasom Laurának,hogy is kellene csinálnia.

Lorca

Gratula a pápázáshoz.Látom nálatok is a fiúkkal van gond ha altatni kéne.
nálunk Laura csak akkor volt picit taknyos mikor kibújt a negyed foga.Hála még lázas nem volt.

Sno

Én sajnos nem fogyok,pedig nekem aztán kéne. :lol:
Én már 9.30-ra sütöttem lángos is.De jó nektek,legalább van aki helyettem is alszik. :D
Az biztos a bacikat nem fogjuk kivédeni,Meg szerintem a váróba több mindent elkapnak mint az utcán.

Orrszívás
Mi még a gépi mellszívóhoz való orrszívóval szívjuk az orrát az tetszik neki,de mikor porszívóval megpróbáltam attól meg pici vér jött.Úgy döntöttünk még várunk vele míg nem lesz betegebb vagy már ezzel nem jön ki.Szerintem is fáj nekik.

Látom minden picur kezd 10 kiló felé haladni Hát Laura az csak az előírtat hízza.Pedig 2 ciciből eszik és utána még gyümit vagy főzeléket. :shock:

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Végre jó a gépünk és van net! :D :D :D :D :D (remélem még emlékeztek rám! :oops: )

Majd igyekszem visszaolvasni, de most jöttünk haza a wellness hétvégéről is és hát úszik a lakás! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Betegeskedők jobban vannak?

Timi! Nagyon klassz helyen voltatok! Jó nagy a szoba! Ez ilyen bababarát hotel volt? Melyik? Biztos írtad csak nem emlékszem. :oops: Lillus jó kis hurkás a csupasz popsi képen :wink: :D

KépKép
csongria

Elkezdtem visszaolvasni, de csak címszavakban tudok reagálni, mert Lillus ha kimegy a 20 cm-es körzetemből, bömbizve jön vissza! :( :roll:

Fogyás:
hát a diétának köszönhetően 3 kg-tól szabadultam meg eddig, bár bevallom hősiesen ma bűnöztünk! :oops: :oops:
Úgyhogy Orsi én is szívesen ledobnék helyetted pár kilót!
volt): a védőnő azt mondta, hogy a szopi elhagyásával ált. lemennek a kilók! :lol: :lol:

Jobbulást a betegeskedőknek, a legsz.rabb egy beteg gyerek látványa! :cry:

Nagyon klasszak a képek, főleg a Mikusak! :) Nálunk nem volt semmifele mikulás, majd jövőre!

Nagyon ügyik a babák, és igenis lehet és kell is dicsekedni szerintem! (majd én is teszem a végén)! :lol: :lol:

MüPa-hoz az 1-es és 2-es vili is megy. Én is fel tudtam tenni egyedül az 1-esre már a b.kocsit, a hannoverire viszont kizárólag segítséggel! Túl magasak a lépcsői és hát korlát ugye mindenhol van! :twisted: :twisted:

A borozós buli engem is érdekel! :lol: :lol: :lol:

Na, visszaolvastam ezt az oldalt, de most abba is kell hagynom, mert követel az uram és a lányom! :(

Amúgy mi jól vagyunk, nagyon szupi volt a hétvége, teszek fel egy-két képet is.
Lillus 2 nap tök beteg volt, ment a hasa (köszi Sági a tudósítást), de mostanra meggyógyult. Hiába cseréltem a kaki után rögtön a pelust, hólyagosra marta a popsiját szegénynek! Úgy sajnálom, minden pelusozásnál sír szegény! :(
Amúgy a napjaink azzal teltek, hgoy tanítottam a felállásból leülni a gyerekem, hogy ne óbégasson állandóan, ha elfáradt. Mostanra úgy néz ki, sikerült! :) Tök cukin jókat huppan a hátsójára! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jutalmazás:
mikor a mandulámat vették ki, nagymamimtól megkaptam azt a babát, amiért már hónapok óta ácsingóztam. De ezen kívül nem volt jutalmazás. Persze, a kitűnő bizi az más! :lol: :lol:

Alvás/altatás:
nálunk születése óta külön alszik Lillus és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó, hogy fél 8 után élhetünk "magánéletet", összebújhatunk stb. Még egyszer sem aludt velünk a nagy ágyban, kivéve a mostani hétvégét, mikor a hajnali szopi után magunkhoz vettük, hátha sokáig alszik. 6-kor felkelt! :twisted: :twisted:

Lillus is szokta tépni a haját, ha fáradt és elalvás közben is csinálja néha! :roll:

Panki!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Helyzetjelentés: Nagyon nagyon náthás Linus! A hangja már visszajött, elkezdett felszakadni a váladék, ezért egyre többet köhög, főleg esténként. E miatt csütörtök óta minden este hányt, szinte közvetlenül elalvás után. Volt, hogy egy este 2szer kellett átöltöztetni, s majd 2 órába telt mire sikerült elaludnia ( közben volt 2-3 orrszívás, 10 percenként négykézlábra állás)
Úgyhogy holnap dokinéni… :(

Tudományok:
- nem tudom mi számít állásnak, de nagyon széles terpeszben, apára támaszkodva felkapaszkodott álló helyzetbe
:lol: - Bárhol feltérdel, ahol talál egy kis kapaszkodót és „lépdel” térdel előre :P

Köszi lányok a véleményeket az együtt alvás/nemalvás témában. Újra elolvastam a kérdésemet, és rájöttem, hogy a kérdésből kiamaradt, hogy MIKOR érdemes külön szobába rakni, ennek ellenére erre is kaptam választ. :roll:

Valahol az arany középutat szeretném megtalálni. Este még szopival alszik el és 1-3 alkalommal felébred, akkor szintén szopival alszik vissza, ami néha egyenlő a „Cumi vissza, alszik tovább” féle altatással, csak ugye nem használunk cumit, igy ez nehezen kivitelezhető külön szobában, külön ágyban.

Néha nem tudni, mikor meddig akar a gyerek a szülőkkel aludni. Öcsém még 10 éves korában is gyakran átment anyuék közé aludni az éjjel közepén, úgy hogy anyuék csak reggel vették észre, hogy ott van, pedig ő kezdetektől fogva külön aludt, majd rászokott.

Most megyek vissza olvasni!

nanica

Pann: Linus ugyanezeket kapta Mikire az egyik déditől és az ő barátnőjétől (bögre, harisnya és zokni) :lol: Összebeszéltetek?

Jaj, Mazsi, köszi a felajánlást a nagytalihoz, de azthiszem már későn olvastam :lol: :lol: . Ilyen náthásan, nemhiszem, hogy egyébként is tudnánk menni.
Én inkább a tavaszi minden hónapos szülinapitalira igyekszem mindenképp eljutni. Akkor úgy tervezem, hogy a barátnőmnél alszom, jön Linusapu is és lez időnk jól szétnézni...

Pankaa: nagyon cuki Emili coffija. Kérdezni is akartam tőled, hogy a hajvágás után mennyire maradt egyenletesen hosszú, mennyire nő egyszerre a haja?
Linusnak is fent nagyon hosszú, úszáskor én is összekötöm neki, mert merülésnél zavarja...

Úszás: benne voltunk a tv-ben! :) ha érdekel valakit, küldtem a linket a közös mailre!

Dana: Linus is beszél a cicinek, velük kezdett először beszélgetni :lol: :lol:
Néha fel is akarja fújni!

nanica

Lora: nagyon ügyes Brigi! Hihetelen milyen gyorsan fejlődnek!

SNO: Jobbulást Sebinek!
Én is kezdem újra szoktatni más szopipózokhoz is, ne csak mindig a fekveszopi legyen.
Ha fáradt akkor már megy újra a bölcsőtartás. Pár napja pedig az egyik ciciből úgy szopizik, hogy én hanyatt fekszem, ő hasal a mellkasomon és oldalra fordított letett fejjel szopizik.
Így nem fáj a hátam :D
Jó, hogy megvannak igy a hsz-eid. Én kb október óta írom word-ben, de nem mindet, így elég hiányos. Olyan jó lenne egy gomb, pl. : "hsz-ek mentése word-be"

Fogyás: nekem a szülés óta tart. most kb 7-8 kg minusznál járok a kiinduláshoz képest. (Talink óta még -4 kg) És én is állandóan csak eszem, eszem, de a 18 éves súlyomig még 7-8 kg van hátra. Van még rajtam tartalék!

Közben Linus nagyon elkezdett köhögni, felébredt és lázas! :( Most kapott kúpot, és újra elaludt!
Holnap tuti dokinéni!

Lorca, Linusnak ez az első betegsége... (leszámítva a vérszegénységet és a tejérzékenységet)
:roll:

Köhög, felébredt, hányt! láza lement!
Ágynemű pizsi és hálózsákcsere :(

nanica

Sziasztok!

Nanica!
Húú, de sajnálom Linust, meg persze titeket is! Hogy telt az éjszakátok? Remélem gyorsan túllesztek rajta!

Lillus min. 4-szer volt fenn éjszaka, az utolsó fél 6-kor, amikor majdnem úgy döntött, kezdődjön a nap. De végül visszaaludt 7-ig!

Csajok!
Mik a tapasztalatok, hogy az alsó fogak megjelenése után mikor jönnek a felsők? Mert Lillus alsó kettője már több, mint 2 hónapja kinn van..

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timi!

Lenne egy nagy kérésem! Mi egy darabig nem megyünk usziba. Megtennéd, hogy rákérdezel a sráctól, hogy mennyivel tartozom azért az egy óráért és ha készen van a dvd az mennyibe kerül? És ha nem lenne gond akkor én legközelebb elküdeném veled a pénzt.

Köszi szépen!

Puszi
Vendég

Hoppá! :oops: Ezt priviben szerettem volna. Hát nem vagyok a topon!!! :oops:
Vendég

Sági!

Persze, megkérdem! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Hali!

Mi ma elmegyünk usziba, de csak a DVD-ért, mert Gergő nincs rendben. Még nem tudom, h mi a baja, de tegnap óta alig eszik (étkezésenként kb. 3 kanállal :shock: :shock: ), és olyanokat kakil, h tejes ruházatot kellett cserélni már kétszer is (pl. ma éjjel, pedig már nagyon régóta nem kakil éjszaka, szóval ez is furcsa), de NEM hasmenéses. :roll: Van vkinek vmi ötlete? Nem lázas, nem nyűgösebb, mint máskor. Mi lehet ez?

folyt
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon boldog 9.-et Lillusnak! :D

KépKép
csongria

Pann! Szombat óta Beni sem eszik csak egy pár kanállal. Sokat kakil(nagy mennyiséget). Nagyon nagyon nyűgős! :(

KépKép
csongria

Pann!
A doki azt mondta, vírus van. De amúgy Lillusnál is így kezdődött. Alig evett, gyakrabban kakilt, aztán egyszer csak beindult a hasmenés! Remélem ti azért megússzátok!

Ria!
Köszi! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, és 10 napon keresztül Normaflor-t adjak neki napi egy ampullával, illetve a Hipp-nek van egy hasmenés elleni lötyije: HIPP-ORS. Gyógyszertárban lehet kapni, répalé és rizsnyák! :roll: :roll: Borzalmas, de 2 nap alatt rendbejött Lilla.

Timi
Kép Kép
timocska

Úh. Jó kilátások. :( :( :( Akkor veszünk egy csomag pelust, mert ha tényleg beindul a hasmenés, nem lesz elég az itthoni készlet. :shock:

És tényleg, boldog hófordulót Lillusnak! :D :D

Ria! Szólj, ha nálatok megjön a hasmenés! Nálunk a reggeli 2 kanál almapüré és egy kanál banán-sütőtök volt. Slussz. Száj bezár, fej elfordít. :( :( :(
Vendég

Jó reggelt!

Lillus,
Boldog 9-et!

Timo,
na végre visszatértél! Megyek bekukkantok Lillushoz, hátha többet megtudok a pihitekről:-)

Igen, vírus van, amivel járhat hasmenés.

Orsi
Kép Kép
sno

Nanica! Jobbulást Linusnak! Majd írd meg, h mit javasolt a doki, kíváncsi vagyok rá!

Sno! Fogyás: nálam megállt a kiindulási súlynál (sajnos, pedig már kezdtem örülni, h végre elérem az "álomsúlyt"), bár én már nappal nem szopiztatok. Hányszor szopizik még Sebi naponta? Nekünk azért a 3-4 megvan :lol: este elalváskor egy, éjjel vmikor 1-2, és reggel is egy 6 körül.
Esetleg ess neki a csokimikiknek! :wink: :lol: Ááá, ne, a csokimikik a világ legrosszabb csokibevonómasszáiból készülnek.
Jo-jo hatás: arról a következő terhesség és szoptatás úgyis gondoskodik. :wink:

MűPa: mi nem megyünk, mert nincs még kész a kocsi + megkíméljük a város gyerekseregét a hasmenéses vírustól. :?
Vendég

Én már megnéztem a képeket! Elárulhatnád, h hol van ez a csodaszép hely, hátha....!
Vendég

A csodaszép hely Gödön van, Hotel Pólus Palace: www.poluspalace.hu

Timi
Kép Kép
timocska

Ráadásul nincs is messze! :D :D

Visszavonom a "nem nyűgös"-t. :( :(
Vendég

sziasztok

én is itt vagyok, csak átálltam egy kicsit olvasó üzemmódra.

timo
jó, h újra tudsz írni, már akartam javasolni a netkávézót :lol:

nanica
még a különalváshoz annyit, h a barátaink 5 hónapos babájukat is most tették külön szobába alváshoz, és az első éjszaka óriási javulást hozott. sztm egyébként mostanában van az a határvonal, amíg még zökkenőmentes lehet az átállás (na jó, egyéves korig)

snorsi
micsoda problémák :lol:
sajnos rajtam van felesleg, vagyis kilóban nem igazán, de látszatra sokkal durvább, mint a terhesség előtti állapot. bár be kell ismerjem, én még rosszabbra voltam felkészülve... de tény az is, h ennyi csokit én még életemben nem ettem, mint az elmúlt 8 hónapban

körkérdések
cipő
majd ha hosszabb távot tesz meg önállóan
betegség
nálunk még nem volt (kop-kop)

nekem is lenne egy:
az normális, h egyes szám harmadik személyben beszélek magamról kelének? (anya kimegy, stb.) tudom, h szinte mindenki így beszél a gyerekhez, de engem vlhol zavar. egy időben direkt átszoktam az E/1-re, de szeretném tudni, h van-e vlmi tudományos megfejtés?

fboros tali
nekem sajnos nem jó a csüti, kivételesen akkor van a héten a torna, meg megnézzük azt a hordozót is a mechwart téren (mazsi :lol: )
mindenkinek jó mulatást!!!

majus3

Lillus is bazi nyűgös, csak az ölemben van el. Most is itt csücsül! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Én most szopiztattam meg itt z ölemben. :lol: Legalább van vmi a gyomrában. :|
Vendég

timo
n tuti az a hely! milyen kevesen voltak a medencében!

pann
ajjaj, nem hangzik túl jól amit gergőről írsz! jobbulást!
leírnád nekem, h megy nálatok a napi kaja, h nincs napközbeni szopi? h maradtak el és mikor?

aki már idegbajt kap a karácsonyos vicceskedéstől, az ugorja, egyébként egy kis önreklám, nézzétek el (meg :lol: ) nekem! sztm vicces :wink:
http://www.elfyourself.com/?id=1211751837

majus3

Most beszéltem Lukacsnikivel ROTÁJUK van! :shock: :? Már ő is elkapta! :cry: Kicsi keresztlányom nagyon beteg volt péntek éjjel! :cry:

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?