Sziasztok,
irigy-irigy vagyok a tali miatt!
Kepek nagyon szupik, a sorbarakott babak meg egyenesen csucs edesek!
Delelott Apaja kimasszirozta a hatamat, ami annyira ramatyokban volt, hogy nem tudtam Zsombit letenni a jatszoszonyegere az olembol.
Aztan mikor jobban lettem, gondoltam, hajra, elindulunk. Zsombit lecipeltem a hordozojaban, beszereltem a kocsiba, akkor hallottam, hogy a mobilom csipog, lemerult az aksija. Aaaaa, en hos vagyok, tutira nem lesz gond mobil nelkul (se), elindulunk. Aztan amikor a csomagomat be akartam tenni a csomagtartoba, nem nyilt ki a zar. Ott szarakodtam vele, de nem nyilt. Mivel mi a csomagtartoban taroljuk a babakocsi also reszet (a sprortreszt), igy letszukseglet volt, hogy ki tudjam szedni valahogy a babakocsit. Probakepp bemasztam az ulesek lehajtasaval a csomagtartoba (nehany ember megrokonydesere), de nem birtam se kihuzni a babakocsit, se kinyitni a zarat.
Na, en ekkor visszavonulot fujtam. HA valami ennyire nem akar osszejonni, akkor en babonabol nem eroltetem tovabb!
Ezert ZSombit kiszereltem a kocsibol es kinomban rohogve visszacipeltem a kozel 7 kg-s feneket a negyedikre, csomagostul.
Most meg Mavrodphne borocskat kortyolgatok, es nezegetem irigykedve a tali kepeit.
Obudai minitaliban benne vagyok!
Pussz,
Gombóc
ui. Zsuzsoc, jo, hogy mondod a vitaminokat. NApok ota hulla vagyok, lehet, hogy kimerult a vitamin keszletem?
Mano, kutyakaja, kutya-leigazas...