Új privát üzeneted érkezett!

Zituska!

Nem baj persze,csal nekem olyan szétszórt a dokink mostanában,régebben nem volt ilyen.A 36 hetes tenyésztést is a kérésemre csinálta,mert kiment volna a fejéből,és mikor szülőszobán voltam,2 hétre rá,kérdeztem mi az eredmény,"jaj tényleg,megyek megnézem" hát még jó,mert volt is bacim és infúzióba kaptam gyors az antibiotikumot,szal ezekre jobban figyelhetne,de ettől függetlenül oké.Az csak a lelkemnek esett rosszul,hogy egy nap se jött be hozzám szülés után,csak az utolsó előttin, mikor elpanaszoltam a szülésznőmnek és ő szólt neki.
DE ettől még jó doki!

Enikő!Annáról van hír?
20140113113746

Zitacicu: Bocsi, tudom, hogy ajándék, meg ilyenek, de meg tudnád kérdezni a férjedtől hogy hol vette a kenyérsütőt? Mert mi is pont ilyet szeretnénk (ez a létező legnagyobb kenyeret sütő), éppen tegnap nézte a férjem a Médiában, de ott 24ezer volt! Szép tőle, hogy ilyen dolgokkal lep meg benneteket! :) Amúgy mi is sütjük a kenyeret minden nap, és nagyon szuper! :D Ma pl. kiflit meg zsömlét csináltam a változatosság kedvéért!

Na jó, befejeztem mára!!! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Maci :)
Akkor megértelek, hogy Fehérváron szeretnél szülni! Sajnos itt szülőszék nincs :( , de tus alatt lehet vajúdni (motmár lesz is kedvem hozzá, miután szépre megcsinálták :lol: )
Igen, sajnos 2 hete veszélyeztetett vagyok, miután 5 perces méhösszehúzódásokkal a Klinikán kötöttem ki. :( Azóta szigorú pihi, mert eltökélt szándékom a csajszit a lehető legtovább benttartani! :D

Zitacicu :)
Kérünk beszámolót a próbasütésről, engem is érdekelne, hogy milyen kenyeret süt egy ilyen kütyü! :D
Amúgy nagyon rendi férjecskéd van! :D

Anett :)
Ebben igazad van, kissé szétszórt mostanában a dokink, de én akkor is megvédem! :lol:
Nagyon sokat dolgozik, de így is mindennap bejött hozzám (vasárnap is). Egyik nap nem jött, pedig megigérte, hogy leveszi a mintát tenyésztésre, rácsörögtem, és sűrű bocsik közepedte jött vissza a Klinikára.
Mindemellé született egy korababájuk nem olyan rég, gondolom nem túl kipihent mostanában.

Jajj, most visszaolvastam, amit írtam, ne haragudjatok, hogy így áradozok róla, tényleg szubjektív ez az egész, csak most nekem friss az élmény vele. Mégegyszer bocsi, bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Komolyan lehet a zuhany alatt vajúdni?????? :lol: Nekem anno Rékával csak 5 percig lehettem a zuhany alatt, de ha most másképp van, akkor nem is lehet olyan rossz ;)

Enikő!

A vasárnap is jó. Nem írtuk alá :( A kis sunyik az utolsó adategyeztetésen közölték, hogy bocsi, azt elfelejtették mondani, hogy végrehajtói bejegyzés van a lakáson. :evil: Az ügyvéd meg azt mondta, hogy veszélyes játék lenne ebbe így belevágni. Úgyhogy most újat keresünk... na meg albérletet. Nem tud valaki olyat, amibe 2 gyerekkel is be lehet költözni? Nem nagyon találtunk olyat, ahol ez ne lett volna kizáró ok :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hát ez nem semmi. 1 nap nem tudok feljönni a netre, s annyit írtok, hogy nem győzöm elolvasni. Ez nem fair: úgy elmaradtam már megint, mint a borravaló:(

Enikő: igen mi is ott voltunk a játszóházban és Dórika nagyon örült neki. Violával többször is "macitáncot" jártak;))

Tegnap voltunk tanácsadáson, meg most kaptuk meg a 18 hós szurit is. Dórikát 11860 grammnak és 85 cm-nek mérték.

Kinga: nem felejtettelek el a recepttel, de nagyon el vagyok havazva, remélem azért hamarosan el tudom küldeni neked. A tegnapi meg a mai napon kész katasztrófa és szerencsétlenség volt:(

No, jó éjt mindenkinek!

Mónika

vesm

teszt

.:Angi:.
angiszeged

bocsi

.:Angi:.
angiszeged

Zitacicu!
De jó, hogy kaptál kenyérsütő gépet. Mi kb. 2 hónapja vettünk. Szuper. Mindenkinek tudom ajánlani. Mi szeretjük a házi kenyeret. Roszlisztet is szoktam beletenni, meg magvakat. Finom.

Hefe!
A kiflit hogy sütöd? Azt én még csak egyszer próbáltam, megdagasztottam a géppel, aztán a villanysütőben megsütöttem. Az nem lett 100%-os. De a kenyerek mindig jók, sőt finom mazsolás kalácsot is szoktam sütni. A neten találtam a jó kis recepteket, aztán még ismerősöktől hallott ötletekkel bővítettem.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Zituska!
kisbaba nagyon édi volt, csak 1 hetes? milyen picike volt.
még jó h. nem értél oda Patihoz, leszakad volna a kezed, már tuti van 7 és fél kiló, alig bírom el :lol: nameg gondolom nem emelhetsz nehezet :D

fényképezővel én is rosszul jártam, néztem itthon, feltöltöttem, és kiderült h. már csak 6képet lehet vele csinálni, tele volt, én meg azt hittem rohanás közben h. 6kép van rajta :lol: , erről ennyit...

Anett!
az nekem is rosszul esett volna ha a doki nem jön szülés után, akármennyi dolga van, ez is odatartozik!

hirtelen ennyi, nem nagyon jutok géphez, vettem egy jó könyvet, de nem haladok vele, mindig elalszok olvasás közben
:lol: , régen 1éjszaka végeztem 800oldallal, mostmeg :roll:
napi 1, talán...
pedig nagy szenvedélyem az olvasás, vagyis nagy szenvedély volt...
Vendég

Annáról mi hír?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Fél 4kor jött az sms Sznannától:

Szabó Nóra ma hajnal 00:25 perckor 4080 grammal,52,5 centivel meglátta mi kis világunkat. Mindketten jól vagyunk! Anna!

Gratulálunk ehhez az óriás bébihez! :D :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

easabo: Én kézzel gyúrom a kiflihez a tésztát, bár szerintem mindegy, géppel is jó, kétszer kelesztem!!! Szerintem ez a legfontosabb!!! Szóval begyúrom, megkel. Összedolgozom, kinyújtom kis kerek formákra és feltekerem, a szélét kicsit elvékonyítom, azaz formázom. Kizsírozott tepsibe rakom, majd mégegyszer kelesztem, nem nagyon, hogy ne keljen túl a formája! :D Még mindig sikerült! :lol: Csak kicsit időigényes.

KépKépKépKép
hefe

Nórinak és Annának jó egészséget és sok-sok tejcit kívánunk!!!

KépKépKépKép
hefe

Hú, azannya.
Hatalmas gratula Nórihoz, sok tejecskét, egészséget az egész családnak!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nagy Gratula Nórihoz!
Vendég

kis Pati és Vivi
Kép
:lol:
Vendég

Jóóóó reggelt!

Szeretek ilyen hírekre jönni! Köszi Enikő!

Anna és Nórababa!
Jó egészséget, sok örömet, boldogságot kívánunk sok szeretttel!!
:D

A.T. Zita!
Tudjátok már a tesó nemét ??? Nevek? Csillánál hanyadik héten tanácsos jelezni, h szeretnél Vele szülni?? Hogy van Márk????

Macika!

lehet a Tita nevet anyakönyveztetni?? Naggyon teccik!! :D Jó egészséget, problémamentes Titababavárást! Mindenkit elkap olykor a ruhavásárlási láz, én is ha beszabadulok egy szupermarketba, a gyerekosztály az első...:-)

Zituska!
Én nem értem mi van a vasasban, pedig a kismamák igenis megérdemelnék az emberségesebb bánásmódot. Veled vagyunk!!

Emese!
Hogy vannak a fiúk???
Tegnap volt nálunk a védőnő, tájékoztatott a 1,5 éves szuriról és megbeszéltük amit kellett. Mondta, h szuper volt a ringató, de a dokinő ragaszkodik, h a rendelőben legyen a késsőbbiekben, vagyis jövőre. Lehet, h ott akar lenni?? :lol:

Bea!

Hogy van Gréti???

Enikő!
Mi is gratulálunk, jöhet a videjó a produkcióról! :D
Vius édes volt a játszóházban, magyarázott nekem, de nem értettem. Mire Ő hangosabban csacsogott! :lol: :lol: Tündérke!
A dokit nem minősítem....az én munkahelyemen is a professzorok ragaszkodtak a pozíciójukhoz, irodájukhoz, titkárnő...holott semmiféle munkát nem végeztek. A fiatalok meg munkanélküln vagy külföldön....

Bibi!
Gyógyulást Barninak! Sírásmentes orrszívást! Nálunk komoly feladat volt az orrszívás, apa fogta le, de így is többször hasbarúgott a kölök...fél a porszívó hangjától, holott együtt takarítunk, elmagyaráztuk, h mimiért van, mégis üvölt... :o

Eszter!
Mosolygós Dórinak puszik! :D

Zozo!
Csodaszépek vagytok!!!!!!

Mónika!
Szép hosszú csajod van!!! :D

Kajla!
Írok pü-t!!

Ági!
Megkaptátok már a 1,5 éves szurit?? Hogy van Peti??

Csajok!
A védőnő nagyon javasolja a barihimlő elleni szurit és egyre jobban hajlunk arra, h januárban a 1,5 éves kötelező szurival beadatjuk. Aki beadatta volt valami oltás utáni láz vagy egyéb???
Nálunk is 2000ft a nem kötelező oltás beadatása...
Ti adtok vitamint a kicsiknek?? Nekünk a polyvitaplex junior szirupot javasolta a védőnő....

Arra gondoltam, h anyósomnak egy asztali naptárat csináltatunk karira, Ábelképekkel. Csináltatott valaki ilyet?? Milyen lett?? Hol érdemes elkészítettni???

Most Én vagyok betegecske, kapar a torkom....kipróbálom a tantum verdét...

Szép 7végét Mindenkinek!

Kép Ábel a játszótéren

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Mi tavaly csináltunk naptárat a papának a kiscsajok képeivel. De mi azt magunk csináltuk... de azért jó lett ;) A Tisza L. krt-on a Dugó térhez közel a lófara oldalon van egy fotós, ott is csinálnak pár 1-2 ezer forintért. A barátnőmék ott csináltatták, meg voltak elégedve, többféle fazonból tudtak választani.

Lányok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy lakóhelyemtől függetlenül megválaszthatom, hogy a Vasasba vagy a Klinikára járok nőgyógyászhoz/terhesgondozásra (nem a védőnőkre gondolok)? Vagy ez is be lett szabályozva, hogy ki hová mehet?
Vendég

Zsuzsi! Nekünk nem volt utána semmi gond, még höemelkedés sem. Nekem van Tita ismerösöm, de ö Titanilla igazából

Annáéknak nagy gratula, szép nagy baba lett :D

Macika! mi nagyon szeretünk itt lakni, jó döntés volt. Szerencsére Orsi is igy gondolja

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

HATALMAS GRATULA ANNÁNAK NÓRA BABÁHOZ,SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,TEJCSIT!

Zsuzsu!Mi is naptárt csináltatunk karácsonyra nagyszülőknek,ismerősöm csinálja,profi fotós,nekünk képeket is csinál Málnuskáról,de hozott anyagból is dolgozik.Árat nem merek így írni,mert nekünk olcsóbb,mivel már csinált máskor is,de tényleg profi.Anyósék a Nagyáruházba csináltatnak mindig unokákról,de elég puruttya szerintem. Ha érdekel megkérdezem,jövő szombaton megyünk hozzá Lollival,de előbb is meg tudom érdeklődni!

Zituska!Én is csípem dokit,ne érts félre,de akkor is rossz volt,hogy nem jött be,neked is rossz lett volna szerintem,és akkor még nem volt meg a babájuk!

Zozo!Édik a gyerkőcök!
20140113113746

Sziasztok!

sznanna: hatalmas gratula! Isten hozta Nórát itt a Földön!

hefe: hát ezt nem értem én! Miért akarnak Szegedre jönni??? Ők jókat hallanak? :o Persze minden egyes helyről lehet jókat és rosszakat is hallani…

jeges_macika: Hol turkáltál?

Enikő: akkor hova is viszitek a csokikat+játékokat? :oops: Vérvétel :twisted:

zsuzsu: nálunk nem volt semmi tünet a bárányhimlős oltás után. De egyszerre beadni a másikkal????? Nekünk 4 hetet kellett várni, és ezt tartom helyesnek. Vitamin: Nutrilite, fél/nap.

gira: szerintem megválaszthatod, én is mindenféle intézés nélkül választhattam Oh.-t.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Sznanna!
Gratula!
Sok boldogságot Nektek! :lol:

Gira!
Szerintem is oda mész, ahová akarsz dokihoz! :wink:

Zsuzsu!
Még nem tudjuk a nemét!
Ha lány lesz, akkor valószinűleg Alexandra. Apáti Alexandra. :lol:
Jól hangzik szerintem! :wink:
Hát ha fiú, akkor nem tudom. Nem egyezünk apával. :roll:
Nekem az Ákos, Erik, Andor tetszik. Neki a Zétény, Zotmund, Álmos.
Szóval még nem tudni mi lesz! :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

ISTEN HOZTA NÓRA BABÁT! Sok egészséget, tejcsit és szeretetet az egész családnak!

Zsuzsu!
Gyógyulgass! A tantum verde jó torokfertőtlenítő.
A bárányhimlő ellenit én be akartam adatni, doktornőnk nem javasolta. Lehet, hogy be kellett volna. Na, mindegy ez van.
Nutrilite vitamin szuper, én is azt a adok a gyerekeknek. Nagynak napi egy, kicsinek felet.
Amúgy javulnak a fiúk, hála az égnek.

A. T. Zita!
Az Alexandra szép név.

Hefe!
Hány fokon sütöd a kiflit és legfőképpen hány percig. Én is kétszer kelesztettem, meg még a sütőben. Frissen jó volt, csak hamar száradt, valószínűleg a hőfokkal volt gond. Majd újra megpróbálom.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Gratulálunk Annának Nórához!!!!!! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Én is szeretnék naptárakat csináltatni, valaki pontosan légyszi mondja meg h. hol csinálnak.
Vendég

Sziasztok!

Sok boldogságot kívánunk Sznannáéknak Nóri babához! :):)

Zozo, Zsuzsu! Nagyon szépek a gyerkőcök! :):):)

Zitacicu! Nem semmi, 2 iskola 3 gyerek mellet! :shock: :lol: :lol: Nagyon bevállalós vagy! Hajrá! :):)

Hefe! Láthattalak titeket tegnap este a Dóm téren hármasban? Dénes Kristóffal játszott a Dóm oldalában, kicsit messze voltatok, nem akartam kiabálni, utána meg már nem láttalak titeket! :)

Minden betegnek jobbulást! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő!
vérvétel nagyon durva, én bizti megkérdeztem volna h. nincs-e valaki más aki ért hozzá!
nagyon szépek és csinosak a gyerekek!

Bibi!
én jártam már úgy h. a porszívó kipurcant orrszívás közben, le kellett h. hűljön és azóta is üzemel, jó bevoltam tojva h. újat kell venni, de nem, ezt már sokszor eljátszotta.
nálunk állandóan üzemben van, ha nem Vivi akkor Pati v. mindkettő :shock: mióta Pati megszületett el sem pakoltam, a nappaliban van az egyik sarokban több mint 4hónapja :shock:

Anett!
bocs, de ezen röhögök most :
"Csak azon pörgött,hogy szedjem a fogamzásgátlót,nehogy terhes legyek! "
elképzeltem, nekem a dokim mondta h. mikor menjek rákszűrésre.

sztem a rákszűrésnek a szoptatáshoz semmi köze, évente kell (minimum) és kész, nekem így számolja ki h. mikor menjek, kivéve most mert okt.ban volt 1éve v. szeptben h. csinálták, de azt a pesti dokim vette le még, ide meg nem jutottam el, majdcsak jövőre.

Zituska!
ennek a csajnak nem volt dokija? ha igen az nagyon gáz... de az is ha nem, igaz akkor valahogy nem csodálkozok, mert ez van manapság, max.nagyon tudom sajnálni :cry:

Zitacicu!
:shock: írígylem az energiádat.

Macika!
egy b.nőm Sz.fehérváron szült, hát... rimánkodtam neki( igaz nem nagyon kellett ) h. másodszorra be ne tegye a lábát, Pesten szült utána, nagyon horror volt, el se mesélem.
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu: Köszi a puszit Doró nevében! :D Édes a játszós Ábel! :)

Norus: Nem az a kérdés, hogy mit hallanak Szegedről, hanem, hogy milyen ott helyben az ellátás! De nem csak Kecskemétről hallottam ezt, hanem Bajáról is! Állítólag kontárok és mészárosok, rengeteg félrekezeléssel és műhibával dolgoznak! De biztos ott is dokifüggő, mint itt is! Ha engem valaki megkérdezne, hogy milyen volt a szülés és a Klinikán töltött 5 nap, én is csak jókat mondanék, mert nem történt velem semmi, amit sérelmeznék! Viszont voltak szobatársaim, akik 100-120 kilóméterről jöttek ide miután elfolyt a magzatvizük!!! :shock: Szóval szerintem mi itt nem panaszkodhatunk, hiszen ezektől az orvosoktól (a klinikán) tanulnak a többi orvosok, akik később más helyeken gyógyítanak, segítenek világra csecsemőket! Vagy nem a szakmai hozzáértésüket tartjátok problémának? Szólj, ha félreértettem! :D
Amúgy kiscsajszik tündérek a képen! :lol: Ezt előbb elfelejtettem írni! :oops: :D

Emese: Kb. 180 fokon sütöm a kiflit, és addig, amíg pirosas nem lesz a teteje... nem nagyon szoktam figyelni az órát... :oops: :D

Zsuzsi: Mi voltunk azok! :D Bocs, én nem ismerem meg a gyerkőcöket sem, meg a szüleiket sem, kicsit bamba vagyok, pedig mindig próbálkozom... :oops: Csak annyira másak a babák is beöltözve, nem látszik ki az arcuk... :oops: :oops: ... na ezt már nem magyarázom ki!!! :lol: Bocsika még egyszer!

Rakok is fel képet, nekem nagyon tetszik a hangulat bent, csajszinak meg a pónik, a fények meg a tűz... Jó nagyot aludt az esti séta után! :lol:

Kép Dóm téren

Szép estét mindenkinek!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Bibi! Nekünk az egyik porszivonk elég hamar tulmelegszik az is kikapcsol olyankor, orrszivással sietni kell nálunk is. Igy üzemel már közel 6 éve, megszoktam:)

Lányok! Probáltam rákeresni mert sosem hallottam erröl a vitaminról, de a neten nincs ár és az sem hogy (gondolom a multi Nutrilite-t adjátok) miböl mennyit tartalmaz. Erröl hol van info, nem tudjátok?

Hefe! jol értem hogy a géppel csak megdagasztod és rendes sütöben sütöd meg öket? Vagy a gépbe visszateszed a kifli formákat? Pénteken jöttök? Mi szeretnénk most már.

Mindjárt indulunk most lesz az ovisoknak az Adventi gyertyagyujtás és müsor is a nagycsoportosoknak

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Neeeeeeeeem, :D néha kézzel is gyúrom, de mindenképpen rendes sütőben sütöm... már régóta, a kenyérsütőgép előtt is! Legalábbis a kiflit. A kenyeret meg hol így, hol meg a gépben dagasztom, de ott is sütöm. Az sokkal takarékosabb a villanysütőnél. :D
Elvileg holnap is kellene mennünk pótolni egy úszást, de még mindig nem nagyon vágom ezt a pótlós dolgot a bérlettel... :roll: Csak csajszi nem 100%-os egészségileg, felőle elvinném, csak a többi babát féltem... Szóval ha jövő héten is ilyen lesz, akkor nem megyünk. Ha nem lesz semmi kétségem, akkor megyünk. :D

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Annának nagy gratula! :D

Zsuzsu!
Köszi a jelölést! Akkor megkaptad a privimet!

Hefe!
A pónik nálunk is első helyen állnak! Hiába akartunk mi vásárolgatni, nézelődni a férjemmel, Regina csak hajtogatta, Dóm, ló, dóm, ló, haha, póni...csakhogy felfogjuk, mit is akar! :lol:

Tóth Zita!
Nagyon szép neveket találtatok! Most született egy barátnőmnek kisfia, ő is Zéti lett!

Jégvirág!
Nem voltál délután a plázába kocsival? Kb.4óra és 5óra között...

Kép
kajla

Sziasztok!
Jó sokat írtatok az utóbbi 2 napban :shock: Alig győzöm olvasni.

Annának én is gratulálok Nóra babához és nagyon sok boldogságot kívánok neki!!!!!!!!!!

Nálunk a gyerekszobában zajlik az élet :lol: Most festi az ismerősünk a falat. SZUPER lesz!!!!!!!!! Eszméletlenül ügyes a csajszi!!! MAjd rakok fel képet amikor készen van.
Közben sajna letaknyosodtunk,de szerencsére Kitti nem lázas,nem köhög,eszik rendesen,nem nyügi csak szívni kell az orrát időnként amit annyira nem díjaz :(
Először én pukkantam le és utána jött babóka. Remélem pár nap alatt túlleszünk rajta.

Eszter,Zsuzsu,Zozo!
Klasszak a képek!! :P

Nekem is Moulinex kenyérsütőm van,de én nem vagyok vele elégedett. Valahogy nem süti meg rendesen a kenyeret és nedves marad a közepe akkor is ha utána egész éjszaka az asztalon hagyom száradni. Pedig tök új a gép és nem a legolcsóbb volt.
Ami volt hozzá recept,azon változtatnom kellett hogy ne legyen totál mászkos a kenyér,de így sem tökéletes :?
Akinek van kenyérsütője,légyszi adjon ötletet hogy mi lehet a baj.
Köszi!!
Én zsemlét csináltam nagyon finomat. Abban dagasztottam meg kelesztettem 2x és a sütőben sütöttem.

Nekünk 7e Ft-os Baumaxos porszívónk van és totál bírja a strapát. Lehet hogy az ára a titka? :wink: Minél olcsóbb annál jobb az orrszívásra :lol:

Zitacicu!
Te aztán rengeteg energiával és lelkesedéssel rendelkezel!!!Le a kalappal előtted!!!!!! :P

Kellemes szombat estét mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zitacicu,hű akkor szerencséd van a vendégkőrrel!!! :wink:
Engem is érdekelt volna,ez a szakma,de amiket leírtam ezért nem választottam!!! :wink:
Viszont ,te lehetnél a babanetesek manikűrőse!!! :wink: :wink:
Ikrek bölcsiznek még???? :)

akit érdekel estleg,ma vettünk a Plázába,termoszos kulacsot(spongya bob)a Barninak!!!!
Én annyia örűltem neki!!!!!!!!

Ma volt apa cégénel a Mikulás buli,elindultunk,dea Barnabás már az ajtón sem akart bejönni,úgyhogy visszafordultunk!!!
Elkezdett könnyel sírní,hogy menjünk haza!!!!! :oops:
Mostanában minden új helyen nagyon fél............... :roll: :roll:

Anna,mi is gratulálunk a babához!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Gyorsan,simán meglett a babóca????

Zozo,nagyon édik a lányaid,és Vivi,igazi kis hölgy lett!!!!!!!! :lol:

Móni,Dóri jó súlyban van!!! :wink: :wink:

Vigantólból mennyit kell adni a Barninak?????

Kép
bibi226

Hali!
Csak bekukk!Dobok pár képet Szandráékról meg rólunk.Ma voltunk babalátogatóban.
Kép Mi
Kép Jázmin

Kép
Kép
zsanett26

Hha csajok jó sokat írtatok ...

Először is köszi a dicsiket jól esik....

Bibi!

Szívesen lennék a babanetesek manikűröse stb..ha a töbiek is benne vannak:)
Igen bölcsisek még a kicsik és láttam tesódat,de nem most hanem régebben amikor volt ilyen beszélgetés féle akkor ő vigyázott pár gyerekre.Én visszavittem az enyémeket ,mert nem tudtam volna hova tenni.

Karmen!

Igen kresz oktató...

Hefe!

A Corában lehet kapni a gépet(remélem te kérdezted :oops: )

Zituska!

Isteni finom lett a kenyér (telj4es kiörléásű lisztől csináltam),de lehet püspökkenyeret csinálni lekvárt főzni is vele.Csináltam sajtos kiflit (kelt tésztából)és isteni finom lett.

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsu:jobbulást neked! Mi vitacolánt adunk Rékának!!
Enikő: mi is elnéztünk 4 körül a Szép szombatra, az anyajegyeimet akrtam megnézetni, de már nem kerültem volna sorra!

Anna és baba: sok örömet, egészséget és tejcit kívánok!!! :lol:

csajok!Én nagy gondban vagyok Réka kajáltatásával, ugyanis szopizik még nappal 3-4x, éjjel is párszor és mellette bébiételt eszik, mert amit én készítek az nem tetszik neki, mégha ugyanazt készítem is, mint amit bébiételben megeszik.Na,de a lényeg,hogy bébiételből is csak 3 félét (alma-csirke, alma-banán-csirke, barack-púlyka) eszik meg, ezenkívül általában még sinlacot keverve bébiétellel, jó éjt papi bébidesszert, milupa gyümi desszert és kenyér májkrémmel, vajjal meg, amit mi eszünk abból kunyizik.Inni vizet szokott változó mennyiséget, de nem sokat max. 1 dcl/nap.
Szóval mit lehetne tenni,hogy pl. a főzelékeket is elfogadja?Próbáltam már brokkolit, spenótot, paradicsomos,krumplis izéééket, de vagy öklendezik vagy rókázik már az első falatnál. :wink:
Meg az is érdekes,hogy a vaníliás jó éjt (drága) papit megeszi, de a vaníliás krémtúrót, joghurtot alig-alig, a tejpépekért sincs oda, max. a vaníliásból hajlandó enni pár kanállal.
Szóval veszem mindig az új ízeket, most is sonkás tésztát, aztán meg sem szagolja!!!Ááááááááááááá
Fogadjunk mondenkinek jól kajol a babója, csak nekem nem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
gyanixi

új kép

Kép
gyanixi

próbálok új képet betenni

Kép
gyanixi

Sziasztok.

Jó régen nem jártam felétek.

Gira, nagyon ügyes lánykád van, mi még azóta sem jutottunk ki a Dóm térre, és van egy sanda gyanúm, hogy nem is fogunk már. :(
Sajnálom, hogy meghiúsult a lakásvásárlás. Mielőbbi sikereket e téren nektek.

Tita, ha már témánál vagyunk, az egyik kollégátok babája mégis bekerült ám azon listába, akikre szavazni lehet. ;) Egyébként a mostani rendezés tényleg sokkal áttekinthetőbb, mint eddig.

Csibe, köszike előre is a voksokat az unokatesóm babája nevében.

Norus, szerintem a csokikat simán le lehetne adni a Mikulásgyárban. Vagy, amit Kármen javasolt, az is szuper ötlet.
Az oltásokkal van valami, mert valamelyikkel lehet együtt, valamelyikkel nem. Na meg, ha nem együtt adják be, akkor viszont tényleg ki kell várni a 4 hetet.

Kármen, na megnézted a fotókat azóta?
Jaj, na igen, ezek a cipősdobozosok számomra is érdekesek. Most az, aki kapja, úgysem azt fogja nézni, hogy új-e vagy használt. Ha meg igen, akkor nem is rászoruló!
Nekünk a vízimalmunk a Plusból származik. De találtam egyet, azt hiszem, a mórahalmi fürdőben ilyen van: http://www.dione.hu/product_info.php?ma ... a566b02e94
Figyi, azért nem kell pluszban fizetni, hogyha valaki innen átmegy Mórahalomra? Mert az ugye nem „körzeti” ellátás. :o

Jegesmaci, hát ha nem lenne ilyen nagy a távolság Szfehérvár és Szeged között, akkor oda mennék. Van ott rokonság egyébként is, de nem kérdeztem, hogy ott miként működnek a dolgok, ezek szerint rugalmasan.
Na igen, a PM UH-hoz én is tudnék hozzáfűzni dolgokat. Nálunk anyukám jár, és mondtam neki, hogy legközelebb, amint kijön az orvostól kérjen a következőre időpontot, ne velem szívózzanak a telefonban meg személyesen.

Zituska, no comment ahhoz, amit a patológiáról írtál.

Easabo, érdekes, Petinek is volt egy ilyen forgós időszaka, az utóbbi időben „leszokott” róla.
Képzeld, én a neten találtam grissnini receptet, és annak a tésztájából szerintem teljesen jó kiflit vagy zsömlét lehet készíteni. Ja, kétszer kelesztős ez is egyébként, egyszer kel a kenyérsütőben, egyszer meg formázva.

Klzsuzsi, szülés utáni egyéves státusz? Na ilyenről sem hallottam. Mondjuk én min. háromhavonta meglátogatom a dokimat.

Bea, azért óvatosan a fiókhúzogatással és a szekrényajtók kinyitásával! Nem kell ennyire elkapkodni a kis pöcsös edzéstervét! :D

Enikő, szupik a képek, tényleg olyan nagylányos Bogi abban a szoknyában! Persze Vius is nagyon csini volt!
Szegény lánykád, igazad van, megértem a felháborodásod!

Kajla, Coca-cola karaván Szegeden? Jó tudni. Az Árpád tér a Nagyáruház melletti tér…asszem.

Bibi, nálunk nem volt még ilyen gond a porszívóval orrszívózás közben, pedig a miénk is batár és nem állítható.
Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a termoszos kulacs?
Vigantolból Peti 1 cseppet kap, szerintem ebből annyi kell minden babának…

Zitacicu, na milyen lett a kenyér? Látom, fini. :) Én újabban csak kelesztésre használtam a mi masinánkat. De lehet, hogy legközelebb megint sütök vele valami fincsit.

Sznanna, szívből gratula Nórához! Sok boldogságot nektek.

Zsuzsu, a 18 hós szuri jövő hét csütörtökre van beütemezve a Mengitec-kel együtt. Majd ellátom öcsémet jó tanáccsal. :) Egyébként Peti már jól van, remélem, ezalatt az 5 nap alatt már nem szed semmit össze.
Barihimlő elleni szuri nálunk nem lesz, egyedül akkor gondolkodnék el rajta jobban, ha bölcsibe adnám Petit. Nálunk csak Béres csepp+C-vitamin van, a multikra nekem azt mondta a doki, hogy felesleges, mert a számára elegendő mennyiséget a kajával tutira beviszi a gyerek a szervezetébe. És gondolom, Ábel sem egy rossz evő gyerek. :D
Hát nem tudom, mekkora naptárat akartok, mi tavaly a dédszülőknek a DM-ben csináltattunk kicsike asztali naptárat, most is akciós, 1500 Ft azt hiszem. Egy lap 10x15-ös (vagy 9x13-as?) méretű. Mi most hűtőmágnest csinálunk anyósnak, ma vettünk mágnesfóliát, remélem, a nyomtató sem fog ellenkezni, mikor nyomtatni akarunk rá.
Na meg anyósnak még kötelező naptárnyomtatás is lesz, már csak arra kell időt szánnom, hogy átírjam a naptárban a napokat. De lehet, hogy átküldöm majd a céges emilemre, aztán bent ügyködök rajta.

Zozo, nem jól tudod, elvileg a rákszűrést csak három(!) évente finanszírozza az OEP. Persze ettől függetlenül nekem is megcsinálták TB-alapon. Nem is értem ezt az egészet.

Kinga, a kenyérsütőd kis füzetében nincsnenek „hibakódok”? A miénkben van pár ötlet, hogy mi lehetett a baj, ha valami nem úgy sikerült, amire vágytunk. Mondjuk a miénk 8000 Ft-os Hausemaister, nekem az első kenyerem is ehető lett benne, pedig nagyon féltem, hogy majd a kutya fogja megenni.

Na ennyi voltam, bepótoltam a lemaradásom, bocsi a hosszúért.
Jó éjt, és szép vasárnapot.

Ági és
KépKép
exdeus

na, jól eljátszottam, de sikerült.....

Kép
gyanixi

Kinga!
Szerintem, ha nedves a kenyered, lehet, hogy sok vizet raksz? De nem vagyok benne biztos. Én nem azt a receptet használom, ami a géphez volt, hanem a neten kerestem ki egy párat és az bevált. Már az első kenyér is finom volt. Én olyat szoktam sütni, amiben van rozsliszt és magvak és attól nagyon finom lesz. A folyadék felét joghurttal helyettesítem. A kenyeret végig a géppel sütöm.
Elküldjem a receptet emailben neked?

Kármen!
Ha megírod az email címed, akkor részletesen írok neked a vitaminról.

Hol van a Mikulásgyár?
Már összegyűjtöttem két zacskó játékot, kidobni sajnálnám, más gyerekek még biztosan örülnének neki. Az enyémek keveset használták őket.

Kinga, biztos szép lesz a szoba, Kitti fog örülni nagyon. Gyógyuljatok!

Niki!
Ne aggódj, hidd el nemcsak Réka baba rossz evő. Én a vaníliás péphez mindig kevertem gyümölcspépet az kicsit változatos volt. Már nem emlékszem, hogy mikortól lehet, de a zöldségeket kivettem a levesünkből, megtörtem és azt adtam a fiúknak. (Nem főzök se túl sok olajjal, se sok sóval).

Kép

Kép
easabo
Szeged

Exi!
:shock: ezt nem tudtam a rákszűréssel kapcsolatban, szuper...
én magánba megyek mindig (jövöre már kb.10es lesz a rákszűrés ott is), nagyon durva, na akinek van valami baja, annak nagyon sok a 3év, de az 1is...

Niki!
Vivi 2éves, és 2féle bébikaját eszik, alma-csirke, pulyka-öszibarack, vajaskenyér, vagy csak kenyér, kilfli (de nagyon keveset), reggel-este tápszer, ja, túrórudi, és levesnek a levét. ennyi...

semmi mást nem eszik, de meg sem kóstolja :shock:

Kinga!
tesómék, nagyon sokat kísérleteztek amíg rátaláltak a megfelelő receptre, ill. J. maga jött rá h. miből mennyi kell, hogyan lesz finom, majd megszerzem a receptet, de tuti nem a gépnek van baja.
szoba készen van?
Vendég

Easabo!
Szerintem a Plázában van, a mozi előtti téren.
Majd hívlak, de nem fog összejönni a csütörtök, mert férjem megy Hévízre szerda hajnaltól péntekig! Sajnálom, ne haragudj, nem tudtam! Ilyekor évvégén mindig kitalálnak nekik valamit! Most jött haza Nagybányáról... :evil:

Kenyérsütő engem is érdekelne! Melyik a jó márka?

Kép
kajla

Sziasztok!

Easabo!
Légyszi küld el nekem a receptet! Köszi!!

Zozo!
Kitti szobája nincs még készen. Egy teljes falat fest Rita és az eltart egy darabig. Valszeg marad még 1 állat következő hétvégére.
Lehet hogy ma már fotózok egyet :wink:

Szerencsére szinte teljesen meggyógyultunk. Kittinek ma csak 2x szívtam az orrát és nem folyik már neki. Szerintem holnapra totál rendben lesz. Ált 3 napig tart neki ha letaknyosodik. Igaz ilyenkor dupla adag Flavon Kids-t adok neki biztos-ami biztos :wink:

Én is 1 csepp Vigantolt adok Kittinek. Szerintem is csak annyit kell.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga!
nem baj, falrészlet is jó nekem :lol:
küldtem emilt, ill. küldtem volna, de a hotmail-es visszadobta.
Vendég

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e vkinek eladó vagy nem-e látott vhol jó állapotú gyerekággyá alakítható kiságyat. Nagyikhoz kellene ágyikónak.

Köszi!

kacsa14

Hefe! ez a potlás dolog nekem sem tetszik, egyszer nekem is mondta elveszett egy óra mert nem potoltam. De amikor felhivtam (mert mindig szoltam ha nem mentünk) nem mondta hogy igy kellene, és ezen berágtam (igaz hogy vasárnap ha mondta volna sem tudnék menni, csak a péntek jo a beutazásra). Ne végül hogy nem tudtam mégis ideadta azt az orát.

Zitacicu! örülök hogy finom lett!!

Bibi! elég neki 1 csepp, nyáron nem kell csak adnod neki, amugy 3 éves koráig mehet.

Exi! nem mert az újság anyuéknak jár én meg azóta nem voltam Szegeden. Majd szerdán lesz varratszedésem akkor megyek hozzájuk, akkor megnézem a fotókat. Kiváncsi vagyok nagyon.
Köszi a malmot, amilyet szeretnék nekem sokkal jobban tetszik mint ez, de olyat v. hasonlot nem találtam. (majd szerdán azt is megnézem amit Hefe irt)

Kinga! A szobára nagyon kiváncsi vagyok én is!! A csajt nem kerestem aztán meg, nem volt idöm és elfelejtettem a nevét de most már elöbb megvárnám amugy is a fotókat:)

Emese! karmen@fw.hu

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, nincs mit. Nekünk, ahogy írtam, másmilyen van...
Egyébként milyen varratszedésed is lesz? (Tegnap elfelejtettem megkérdezni.)

Zozo, hát igen, ez még az "Új Magyarország" című kiadványban olvastam. De ahogy írtam, nekem simán levette C. a mintát úgy, hogy nem telt le a 3 év. És eddig a TB-től sem szóltak, hogy meg kellene térítenem a vizsgálat árát. :o

Kinga, fotót!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! (megint) fogmütétem volt. 12 év alatt már 5x gyulladt be. Most sejteni vélték az okát talán többet nem fordul elö. Bár én már nem merem ezt remélni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Niki: NEm kell visszamenned dolgozni 180 napra, elég akár 1 nap is. Szakbarbárnak írj, ő segít neked pontosan, én nem akarok hülyeséget mondani, annyira nem értek hozzá, csak a sajátomat tudom :)
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9036766

Mi ez a nagy taknyosodás? Grétinek is gyakorlatilag 1 napig tartott, viszont a férjem rettenetsen, iszonyatosan beteg.... :lol: :lol: (taknyos...és férfi....és boooorzasztó ilyenkor, mint minden pasi szerintem)

Enikő: Vérvétel :twisted: :twisted: :twisted:

Gira: Sajnálom a lakás-dolgot! Találjatok gyorsan egy sokkal jobbat!

Eszti: Legközelebb megkóstolhatom a kenyereteket? :D
Én olyan béna vagyok, tuti nem tudnám megcsinálni. Meg a gépet se tudnánk már hova tenni.

Zozo: Gyönyörűségesek a lányok! :)

Zsuzsu: Nálunk soha nem volt semmi gond egyik oltás után sem. Bárányhimlőset kapott Gréti.
Naptár: Mi a Rossmann honlapjáról rendeljük már évek óta.

Kajla: Neeeem, nem voltam a Plázában szombaton (sem). :)

Bibi: Vigantol napi 1 csepp. Gréti is annyit kap. De csak októbertől tavaszig. Ő Cebion cseppet kap még a téli időszakban mellé. Ennyi.

Zitacicu: He, én épp pedikűröst keresek lassan. A pocakomtól nem tudom rendesen levágni a körmöm, és hajlamos arra hogy benőjjön, begyulladjon, kb. 3 hetente jóóól ki kell vágni, akkor semmi gond, már megtapasztaltam. Csak még nem mertem senkire rábízni magam, a régi pedikűrös csajszi szerintem nem csinálta jól :( Szerencsére azzal az ujjammal amit megműtöttek semmi gond már.

Zita: Mikor lesz genetikai uh?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?