Új privát üzeneted érkezett!

Boni! Szedem a pajzsmirigy gyógyszert, 17.-én kontroll, addig most szünet. Igazából ebben a hónapban a spontánra sem hajtottunk, mert szeretném előbb látni az eredményt.
Lenne egy kérdésem. Inszemet csinálnak stimuláció nélkül? Mivel a peteéréssel semmi gond nincs, és megmondom őszintén, nem szeretnék ikreket (már van 2 gyerekem).
zsebi_baba

Szzsónak úgy tudom anélkül vaolt..de ő majd megmondja!
Vendég

Boni, oké, küldök valamit :D

Zsebi: nekem eddig 3 inszemem volt, mindhármat stimu nélkül csinálták. Mondjuk ez egy kórház, és nem meddőségi központ. Itt is egyébként dokija válogatja. Az enyém azt mondja, hogy a cél 1 domináns tüsző, és az magától egvan, akkor minek stimu.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen, és meg is mondtam :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni! Bocsi, még nem is gratuláltam! Bár még csak csöndben, de annál lelkesebben!!!!!!:)))
zsebi_baba

Szezsó! :lol: egyébként tudtam, hogy megmondod! :wink:

zsebi no problémo :wink:
Vendég

Sziasztok,

Katica :(

Boniko, szerintem uccu neki jövő héten uh. Már nagyon kiváncsi vagyok rátok!!! :)

Szilbee, hogy telnek a napjaitok? Két kis gyerkőccel, van féltékenység? Vagy valami?

Szilcsivel mi van? Valaki tud róla?

Pusszancs: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szezso, köszi! Én is így gondoltam (mármint, hogy az egy domináns tüsző a lényeg). Egyébként én sem meddőségi központba járok, hanem a klinika meddőségi szakrendelésére(vagy ez annak számít?) U.a.-hoz a dokihoz, mint Szilvaqueen. Tehát a doki koncepciója a stimu, de hátha lehet vele beszélni :wink: Bár mosz az inszem kicsit háttérbe tolódott, hátha ezzel a pajzsmirigy gyogyival megoldódik a dolog, de addig is informálódok:)
zsebi_baba

csikken oké :lol: igyekszem :oops:

Szilcsi úgy tudom jól van, jól vannak! Ceni azt írta múltkor H.b -ba
Vendég

SziasztoK!

A Babaproject 2007-be most tettem fel képeket a házról. Ha érdekel titeket, akkor csak nyugodtan kuksizzátok meg.
Egyébként most megyek aludni.... tegnap megvolt a céges karácsony és hát máig tartott :lol: Olyan 6 fele feküdtem le, de 9kor már keltem és most már érzem, h csukódik le a szemem :?

Legyen szép napotok, puszka!

babszika

Csikken!
Jól vagyunk. Nagyon frankón telnek a napok a két gyerekkel. Azt hittem, hogy majd nem bírom, de Dávid annyira jó baba, hogy mellette sokat tudok Leventével is foglalkozni, így féltékenység sincs. Sőt Dávid ágyánál lóg Levente egyfolytában és autózik vele, meg takargatja az öcsit. Tök édesek együtt. Annyira mázlista vagyok velük. Éjszaka sincs semmi gond. Sose gondoltam volna, hogy ilyen kellemes lesz a két gyerekkel az első időszak. De azért nem áltatom magam, bizti lesz majd nehéz időszak, mikor Dévid baba már kicsit nyit a Világ felé... :wink:

És Ti hogy vagytok?? Roli hogy viszonyul a hugihoz így egy hónap után... hogy az újdonság varázsa megszünt?

Szilcsi most hanyadik hétben van?? Betöltötte már a 36. hetet?
szilbee

szia mindenki. csak gyorsan, mert térinfo órán vagyok. tanár nem figyel :D PUSZILOK MINDENKIT :!: :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Üdv nagycsalád!

Besokallván a 220-tól, a legbonyolultabb technikai eszköz, amit az elmúlt 5 napban használtam a hajszárító és a kávéfőző volt, így elértem arra a pontra, amikor híréhségem legyőzte a számítógép-bekapcsolási undoromat.

...jövök, és tájékozódom, aztán szórabírom magamat is.

Kép
zölddisznó

Szilcsi 36hét 1 nap nál tart! visszakerestem!

Zöldi végre itt vagy! gyorsan olvass!

puszi Surmi!
Vendég

Zöldi segítsek olvasni? :mrgreen:
Vendég

Ezek a terhességi gonoszság hormonok, úgyhogy nem veszem sertésnek!

Közben IKEA és KIKA összeszereléseket kivitelezek, azért ilyen lassú az olvasás.

Kép
zölddisznó

Mi jót vettél ?
Vendég

Bambuszpolcot, kisasztalt, rongyszőnyegeket, egyéb kis szőnyegeket, 3 sorozat poharat, olvasólámpát, vázát, szalvétákat, poháralátétet, törülközőket, fonott ujságtartót. Ááánnyíííí.

Kép
zölddisznó

és a
kis szőnyegeket, 3 sorozat poharat, olvasólámpát, vázát, szalvétákat, poháralátétet, törülközőket szereled? :lol:
Vendég

vagy most fonod a polcot :wink:
Vendég

Masszív terhességi bebuggyanás :wink:

Kép
zölddisznó

Masszív terhességi bebuggyanás :wink:

Kép
zölddisznó

Coca, kíváncsi vagyok, mi lesz, ha a kisszőnyegeket a vázát meg a poharakat összeszereled az újságtartóval és a lámpával, és az egészet rácsavarozod a polcra :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babszika: nekem nagyon bejönnek ezek a járólapok és csempék! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó tudtam, hogy te velem :lol:

BAbszi én is átkukk, nagyon tetsz, kiváncsi vagyok a végére! :lol:
Vendég

Szezsó! Jól emlékeztem, hogy Te sem vagy nóóórmáááásiiis. :lol:

Akar valaki azonnalpuhamézeskalács receptet?

Kép
zölddisznó

aha tegnap énis azt tettem fel, de nyomasd a tiedet!
Vendég

na hun van?
Vendég

MÉZESkalács

 3 tojás sárgája
 1 tojás fehérje
 18 dkg cukor
 1 kanál zsír
 16 dkg méz
 fahéj
 szegfüszeg
 citromhéj
 0,5 kg finomliszt
 ½ evőkanál szódabikarbóna
 kevés tejfel ( ez a jobb ) vagy tej
 20 dkg porcukor
 citromlé

Elkészítése:

Három tojás sárgáját 18 dkg cukorral kikeverni, majd belekeverni
1 kanál zsírt, 16 dkg olvasztott mézet, kis fahéjjat, szegfüszeget, citrom- héjjat, 0,5 kg finomlisztet és egy kis tejfelt és mindezt összegyúrjuk.( Megjegyzés: ha a szódabikarbónát a mézben elöbb felfuttatod, elkészítés után rögtön puha lesz. )

Kép
zölddisznó

Jó éjt csajok, megyek meditálni! (Ha nem alszom el közben) :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

A meditál az egy orvosi edény?

Kép
zölddisznó

Napsütéses szép jó reggelt!
Kép

Zöldi drága köszi köszi köszi! ezt is kipróbálom majd! úgyis ttömélnytelen mennyiségben kell gyártanom, ma pl mézeskalács házikókat kell csinálnom! elleszek!

Ölelés Nektek!
Vendég

Jó reggelt!

Zöldi: már kezdtem megijedni, hogy normális vagy! :lol: szerencsére nem :lol:

Boni: mi vagy Te, házgyár? Lakótelepet nem csinálsz? :lol:

Na, menek, teszek-veszek tovább. :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó, én vagyok a vasorrú bába! :lol: te meg állandóan teszel, meg veszel!
Vendég

Boni, az a baj, hogy többet veszek, mint teszek :lol: :lol: :lol:
Ma már hánytál?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó Miért drukkolsz Vuknak? :oops: de majdnem de győztem
Vendég

Boni, én nem drukkolok. :) Csak kérdeztem.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Akkor jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már ki is sütöttem a mézeskaécsokat, meg a ház alapokat :lol:
Vendég

Boni! Az én receptemből max. düledező vájogházat tudsz csinálni, olyan buha! Azt inkább házgyártás közbeni evésre csináld. Ja, és a terhesen mézevés-tiltás egy oltári nagy fütyiség! Kb. olyan, mint a "nem szabad magasra teregetni".

Szezsó! Ma én is teszek-veszek, de közben mézezek is. Úgyhogy ma SzeBonizsó leszek.

Oltári nagy rendrakásos suvickolás van kinézőben, mert kedden délután jön az örökbefogadós környezettanulmányozós családgondozós néni.
Ha megígéritek, hogy csak kicsit röhögtök, akkor elmesélem a kisasztal esetét a poháralátétekkel és a kockacukorral.

...álmodám a minap, hogy megérkezett lakáskutató néni. Leültettem a kanapéra, majd rendes háziasszony módjára megkérdeztem, hogy mivel kínálhatom meg. Kávét óhajtott, és narancslevet. Lefőzöm kávét, tálcára készítem, és amikor viszem oda neki, rádöbbenek, hogy nincs kisasztal, ahová letehetem. (Ez egy pici garzon, ahol az alsó szinten van a "nappali" és az "étkező" és ha kajálós iszogatós vendég jön, mindig az asztalhoz ültetjük) Így hát jobbhíján az uram kezébe nyomtam a tálcát, és ő kínálgatta a banyát.
Aztán jött a következő baki: nincs itthon cukor a kávéba. (Mi mindent mézezünk, a cukor minden formája száműzve vagyon)
Néni elkezd mézeskávézni Uram öléből, közben én facsarom a frissen narancs levét, hogy lássa már meg kikkel van dolga...kancsóba öntöm, odakészítek poharakat, töltök...mire banya megkérdezi, hogy csak elfelejtettem poháralátéteket rakni, vagy hiányos a háztartásom?
...hát röviden ennyi. Nemsokára megyek mézessütinek valókat vásárolni. Jajj, csak el nem felejtsem a kockacukrot...jajj, és tejszínre is beruházok...ki tudja!

Kép
zölddisznó

zöldi azt enm a tiedből csináltam, külön tésztája avn! :lol:

a tied az még csak most jön!

Nem nevetlek ki :mrgreen:
Vendég

½ ez egyébként mi?
Vendég

Ezt hol olvasod?

Kép
zölddisznó

a receptedben
Vendég

Sziasztok!

Kata: tetszett az álmod! Kívánom, hogy váljon valóra!!!! :lol: :lol: :lol:

Boni: te kis feledékeny.....

Coca: üdv.

Szuezso: szijja!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tegnap nagyon fájt a hasam :roll: , bevettem 2 magneB6-ot, attól jobb lett....

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tesó szia!

jó döntés volt a Magne b6 :wink: pihenjetek csak! :lol:
Vendég

Ma voltam Uh-on. 9,5 mm-es mnyh, kb.8 nagyobb tüsző 14-13-11 mm-esek és van pár kisebb is. Kedden újabb Uh. Addig tovább a Suprefact és a Gonal szurik.

babaimádó
Kép
babaimado

ZÖLDI: szupi a recepted :D csak sajna nem tart ki karácsonyig :x
család feleszi

( kívánom, hogy senkinek ne kelljen térinformatikát tanulnia:pfúúj :x

BONI. ultrahang volt már :?:
KATICA: :?:
KATA: :?:
SZILVA: :?:

LEVAGYOK MARADVA

Kép
surmi
kockasfulunyul

Babim továbbra is mennke a drukkok! :lol:

Surmi nem 19.én kell majd mennem!
Vendég

Surmi! Megcsináltad? Vagy csak fejben raktad össze?
Térinformatikát ha megtanulod, okosabb leszel, mint egy ötödikes.

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?