Új privát üzeneted érkezett!

Fantás süti

Hozzávalók:

# 8 tojás
# 8 evőkanál cukor
# 8 evőkanál rizsliszt
# 0,5 dl étolaj
# fél mokkás-kanál sütőpor

Krém:
# 50 dkg túró
# 1 evőkanál vaníliáscukor
# 25 dkg margarin
# 20 dkg porcukor
# 4-5 evőkanál vaníliás puding
# 7 dl Fanta üdítőital
Elkészítés:

A krém összetevőit jól összekeverjük. A kihűlt piskótára rákenjük a krémet, közben a Fantával elkészítjük a pudingot. Főzés után sűrűn kevergetjük, míg langyos nem lesz, csak azután lehet a krémre simítani. Teljes kihűlés, megszilárdulás után fo
magdolnam
 
 


Édik vagytok!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


jók a képek, szép a rucid és a pocid is kezd látszani :wink:
magdolnam
 
 

 
 

unokatesóm divattervező és ő tervezte meg varrta. :) na de rakok fel képet a felsőről is amit most vettem. nem kismama felsőnek árulják, de én annak vettem. különben nem ennyibe került volna... :) nem annyira látszik de mellnél van rajta egy kis húzás. Vettem ezt a színt meg egy feketét. :)
Ja és a hasammal kapcsolatban meg az a mókás, hogy találkoztam a héten egy ismerősömmel, aki 26 hetes és alig nagyobb a hasa az enyémnél... na mindegy. elefánt leszek. :)

Kép

KépKép
muffin
 
 


igen, én is ugyanezt ismerem (receptet) csak abban nem a pudingot főztük fel fantával hanem a zselatint, de a többi ua. Nagyon fincsi. Ha valaki elkészült, küldjön nekem is. :)
bár én most gesztenyepürét fogok enni. :) hmmm. szeretem. :)
képzeljétek, lehet hogy meséltem, de múlt héten vettünk sült gesztenyét a kikánál. 250 Ft volt 10 db és mivel túl forró volt már messze jártunk mire hozzáfogtam és a 10-ből 9 szenesre volt égve... legszívesebben visszamentem volna és megdobáltam volna vele... Erre felbuzdulva másnap vettem gesztenyepürét és azt ettem. szerencsére még maradt úgyhogy belevetem magam mindjárt. :)

KépKép
muffin
 
 


sziasztok csajok!

tegnap nem nagyon írtam, nem igazán volt időm, a suliban volt még mikulásbuli ott ügyeltem a dicoban fél 7ig, utána meg hancúr, már negyedik napja.
és a lényeg:
SEGÍTSETEK!!!!
felteszema görbém, reggel nem ment fel még a hőm, és akkor ez mit jelent? ma is kell kekszelnünk?
vagy mivan? tudom hogy nem vagyok normális, de ennyire más lennék?
vak vagyok meg koraszülött, de nekem még a göorbém is szar...
el vagyok kenődve...
mi van ha nem megy fel holnap sem. akkor még hány napig kekszeljek?

segítsetek.

írjatok, aztán este majd még jövök
köszi előre is
íme:
Kép

Kép
andyfekete
 
 


Magdolnam

Én a tésztájába úgy tudom kell kakaópor is.

Muffin

Nagyon szép volt az alkalmi rucid, tényleg szépa szine is.
Az új piros felsődben , már le se lehet tagadni, hogy kismami vagy.

Márti

Nem tudod milyen érzékenységűt vettél?

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy

Az ovuteszt egyértelműen + volt? Tehát akkor a kontrollcsík erősebb és vastagabb is mint a tesztcsík. ??? Mert szerintem itt még nem volt péd. Vagy esetleg más időben mérted a hőd?

Kép
Kép
nati80
 
 


Andi, nem szabad ennyire rágörcsölni. Ha jól olvastam akkor eddig pár napon keresztül kekszeltetek. Ha ma nem fogtok, semmi tragédia nem fog történni, mert 3 napig életképesek a kiskatonák! Meg a kiskatonáknak nem tesz jót az, hogy mindennap igénybeveszik őket. Legyengülnek.
magdolnam
 
 


na addig jutottam hogy kivettem a fagyasztóból a pürét... :) addig amíg megpuhul pucoltam egy narancsot. de ez semmivel sem lett jobb tegnap óta... na mindegy. kell a vitamin. főleg, hogy reggel óta fáj a torkom. reggel hangom se nagyon volt...

KépKép
muffin
 
 


ha biztosat szeretnél tudni, azaz hogy ha tudni akarod hogy volt e ebben a hónapban peteérésed, akkor a ciklus 21-23napján kell vérvételre menni, ekkor progreszteront vesznek le. Ha 18 felett van az érték, akkor volt pé-d. Ezt a nőgyógyásztól kell kérni!
magdolnam
 
 


nati!

mindig 7 előtt vagy után mértem a hőm, és mindig aludtam legalább 8 órát.
és nem görcsölök, csak ez az első hónap mikor hőzök, de már a 3.mikor próbálkozunk, de ennyit még nem kekszeltünk

Kép
andyfekete
 
 


Muffin nagyon csinos a pocid :) azt akartam kérdezni, hogy te nem állsz hadilábon a kajálással???? én vagy egyfolytában éhes vagyok, vagy ha nem akkor úgyérzem rá sem birok nézni a kajára, annyira teliérzem magam. Holott a pocim üres.
Képzeljétek világ életemben utáltam a parilevet, most meg csak úgy rámjött hogy innék, és nagyon jól esett!
magdolnam
 
 


hát ez az, hogy le sem tagadhatom, pedig még az első trimeszteren sem vagyok túl. Persze én nagyon örülök neki, mert mindig is nagy hasat szerettem volna (már terhesen), de a suliban még nagyon kevesen tudják és nem is szeretném ha egyenlőre többen is megtudnák de nem nagyon tudom takargatni. :) a terheskönyvemben meg azt írja a 16. hét körülre :!: hogy már kezdhet kényelmetlen lenni a terhesség előtt hordott nadrág és lehet, hogy ki kell már gombolni... jó vicc, nem?
igen andy, szerintem se görcsölj ennyire a dolgon. bár a görbéd tényleg nem egyszerű, de abban magdolnamnak van igaza, hogy nem is árt ha nincs minden nap hancúr. szerintem koncentrálj egy kicsit a karácsonyra meg ilyenekre mert a végén túl rágörcsölsz... :) amúgy hogy állsz a készülődéssel?

KépKép
muffin
 
 


Andi nem megsérteni akartalak, hanem segíteni!
magdolnam
 
 


itt vannak az idők

Kép

amúgy mi a véleményetek arról, hogy szerdán reggel abszolút hányingerrel keltem, meg tegnap estig az volt, ma már nem érzem
de volt hasimeni is szerdán csüt reggel
azt hittem hogy vírus, ésha nem az??????

Kép
andyfekete
 
 


maddolnam, nekem elég változó... többször érzem magam én is éhesnek, de nem tudok annyit enni, hamar tele leszek. én meg a gyümölcsökért vagyok oda teljesen... ja, a másik dolog amit írt a terheskönyv, hogy ilyenkorra akár már egy kilót is hízhat a kismama. én hármat híztam... de az mind a hasamon van... :) kicsit be is paráztam hogy az sok, de mondta a férjem, hogy inkább több legyen mint hogy pálcika legyek. :)

KépKép
muffin
 
 


sziasztok

én díszítettem a lakást, bevásároltam, és egész nap üvegfestettem, nem görcsölök....
dehogynem, szeretnék karira pozitív tesztet.

azért annyira nem vagyok ám görcsölős, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre, és nagyon köszi
nem sértődtem meg, én szeretem a kritikát, abból tanulok.

amúgy nagyon szép vagy a ruhában nagyon elegáns-

rakjak fel a legújabb alkotásaimból?
érdekel valakit mit festettem?
abszolút kikapcsoltam
csak este vagyok pánikban, hogy most akkor mi legyen?

Kép
andyfekete
 
 


a hasmenés az nem jellemző a peteérésre. Nekem hányingerem csak beágyazódás napján volt. Szerintem próbáld meg a progi viizsgálatot, csupán 300ftodba kerül.
magdolnam
 
 


andy igaz hogy nem ment fel annyira a hőd, mint másnak, de nekem is csak 36.7 volt a max... ahogy nézem az ovuteszt alapján meg azért volt ott egy látványosabb emelkedés pont az ovuteszttel egy időben, akkor szerintem elkaptátok. bár tényleg nem egyértelmű az emelkedés, de ezen ne kattogj. simán lehet, hogy nálad ez a normális. :)

KépKép
muffin
 
 


persze hogy rakj fel képet. mindjárt én is teszek fel az adventi "koszorúról" amit csináltam. :)

KépKép
muffin
 
 


én 3kgt híztam és teljesen kétségbe vagyok esve! Nem akarok vizilólenni. Pedig szerintem nem eszek sokat, mert már nem tudok annyit enni mint rég. Majd tornázn fogok a 12.héttől
magdolnam
 
 


Andy

Úgy látom nagyjából egy időben méred. Szóval nem azért ilyen a görbéd. Az ovuteszted milyen volt, mikor te + nak vélted?
Hányinger. Szerintem az ovu utáni jel. Nálam minden ovus hónapban van és majdnem piriig eltart. Itt lehet, hogy az ovuteszt nem adott jó eredményt, vagy csak még most jön a pé.

Kép
Kép
nati80
 
 


igen rakj fel képeket, kíváncsi vagyok nagyon
magdolnam
 
 


na csináltam képet én is... közben a férjem nekiállt a gesztenyepürét lereszelni :)

KépKép
muffin
 
 


Kismamik, ne aggódjatok a súly miatt. Lehet, hogy simán a wc gondok miatt van, esetleg több víz van a szervezetetekben. vagy csak fel vagytok puffadva. Ezt is kismamis tünetnek mondják. Barátnémnak is mondta a doki uh után, hogy jól fel van puffadva, pedig ő nem is érezte ezt. Meg hát az is lehet, hogy 1 hónap mulva is uennyi kilók lesztek.

Andy
tegyél fel képeket, persze, hogy érdekel.

Kép
Kép
nati80
 
 


úgy legyen :!:
magdolnam
 
 


ja még a kép előtt. képzeljétek ma kaptam egy emailt az egyik barátnőmtől, hogy vegyek részt valami nyereményjátékban. gondoltam megnézem. rámentem az oldalra, és képzeljétek a "játék" egy kérdőív volt, de olyan kérdésekkel, hogy majdnem hanyatt estem. ja és oda volt írva, hogy csak akkor vehetsz részt, ha minden mezőt pontosan kitöltöttél. szóval a kérdések név, cím, telefonszám, születési év, emailcím, cégnév, alkalmazottak száma, egy háztartásban élők száma, havi nettó kereset, milyen autód van, az milyen tulajdonú, fizetsz-e hitelt, ha nem, tervezed-e, milyen internetelőfizetésed van, melyik cégnél, havi mennyibe kerül, milyen havi kiadásaid vannak meg ilyenek és ez csak amire most így hirtelen emlékszem. ki az az idióta, aki ilyet kitölt??????????
mondjuk, az a nő, akiről ma olvastam, hogy neten kicsaltak tőle 1 milliót... csak hogy megkapja a nyereményét... na erről ennyit. magyarország... :)
na teszem a képet

KépKép
muffin
 
 


köszi csajok!

nagyon aranyosak vagytok, kcisit megnyugodtam
amúgy szerintem megvolt a pém, mert van amikor 25 napos a ciklusom, lásd a múlt havit, msot meg 27 lenne, mert általában így van: 25-26 utána meg 27-vagy 28.
úgyhoyg most jönne a 27-28as. remélem nem jön meg.
amúgy úgy döntttem hogy reggel mérek, aztán ha nem megy fel, akkor reggel hancúr.
és akkor azért pihnetek a katonák.
ez így reális megoldás?

mindjárt fotózok

Kép
andyfekete
 
 


na jó. béna lett az összes kép, majd teszek fel máskor. most lusta vagyok megint felállni... meg különben is andy képeit várjuk. egyébként meg megérkezett a gesztenyepürém és azt falom. :)

KépKép
muffin
 
 


Andy

Volt ovus tüneted?

Kép
Kép
nati80
 
 


Muffin
Jó étvágyat hozzá. Ezt a baba kivánta biztos. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


valaki van ma a 28 napban?
ugye nem jött meg
mindjárt lesz kép
pillanbat

Kép
andyfekete
 
 


Kép

Kép

Kép
andyfekete
 
 


nati

igen
tegnapelőtt meg tegnap fájtam

Kép
andyfekete
 
 


Andy

Ügyi vagy. Jó képeket festesz.
Ha tegnap még volt fájdalmad, akkor lehet, hogy holnapra felmegy a hőd. Majd reggel jelentkezz, ha már mérted.
Nekem jövő hét péntek vagy szombat a piri napja. Pont suliban leszek megint. :x

Kép
Kép
nati80
 
 


keresek valami jópofa színdarabot a gyerekeknek karácsonyra, de nem nagyon találok... inkább visszajöttem...

KépKép
muffin
 
 


tényleg aranyos amit csináltál andy :)
nati veled kapcsolatban meg az jutott eszembe hogy milyen genyóság hogy peteérésed csak két havonta lehet, de piri bezzeg minden hónapban... tök igazságtalan, nem? :)

KépKép
muffin
 
 


ja és mégegy vicces dolog eszembe jutott. írtam hogy nézzétek meg ahmedet. erre ma amikor a westendben voltunk, az apple boltban a srác épp azt nézte és röhögött ezerrel. mi pont a túloldalon voltunk, így nem láthattuk, a srác meg nem értette mit röhögünk mégis. a vicc csak az volt az egészben, hogy amikor mentünk a kocsiban befelé, végig abból idéztünk idiótaságokat. :) na mindegy, csak eszembe jutott. ez van, amikor van egy kis időm és ide tudok ülni. Csak írok itt mindenféle zöldséget. :)

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat. Ma már kicsit jobban van Kende, de az orra még mindig folyik.
Mi igyekszünk apával megtenni amit csak tehetünk.:). Akció utána szépen gyertyaállást csinálok. Apa először jót nevetett és utána megkérdezte esetleg adjak egy könyvet közbe olvasni. :lol:

Lilla: olvasom te is meg voltál fázva. Most már jobban vagy ugye? Tök jó a görbéd.

Márti: ha most nem lesz baba akkor kipróbálom az ajánlott teát. Ki tudja hátha :) Bár szerintem azért ilyen cikk-cakk, mert nem pihenek eleget éjjel.
Huni meggyógyult? Örülök, hogy belátta a férjed, hogy hibázott és elmegy orvoshoz. Viszont már a szemedben akkor se lesz a régi. Sajnos. :( Sajnálom, hogy kitették a párod. Azért valami indok nem ártott volna.
Nagyon aranyosak a gyerekek. És gyönyörű a hőd. ;) Mennek a drukkok ezerrel. :) Mikor szeretnél tesztelni?

Nati: Jobbulást neked! Az én orvosom kb. 65 éves. Nagyon jó fej és annyira jó szakember. Én is gondolkodtam a fiatalabb dokin, de én nem bízok bennük, mert azoknak még nincs akkora rutinjuk.

Jenny: nagyon szép lett a képeslapotok! Dobok képet kicsi Kendéről. Kívánok neked egy ilyen szépséget.

Magdolnam: te is meggyógyultál már ugye?
Nekem is volt hétfőn és kedden ilyen rózsaszínes nyák. De a teszt ennek ellenére - volt. A doki azt mondta valószínű gyulladás lehet.
Basszus jól megjártad a dokiddal :( Örülök, hogy minden rendben volt a babóval. Gyönyörű a kis csöppséged. :)

Edit: üdv itt. Mihamarabb babásodást neked.

Pintyus: szerintem nem rossz a görbéd. De én is máshová tenném a péd, ahogy Nati is írta.

Andy: jobbulást neked is. Nagyon ügyi vagy. Én képtelen vagyok üvegfesteni.

Mágnes: akkor masszírozzátok, tornáztassátok Annát és minden rendbe fog jönni. Drukk, hogy ne kelljen túl sok kezelés. Nagyon cuki a kis Anna. Gyönyörűek a képek.

Muffin: disznóvágás miatt részvétem. Nagyon utálom. Mi 2 hete voltunk. Sose megyek többet a gyerekkel. Húha de csini voltál. Gyönyörű kismami vagy.

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de irtó sok volt a lemaradásom. Cirka 11 oldal és már 3 órája vagyok a gép előtt. Apa már morcos is kicsit :oops:

Most csináltam egy LH tesztet ez még pozitívabb mint tegnap. Normális, hogy 2 nap is + ?

És az ígért képek:
Kép
Kép

Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Muffin

Ez így van. Nagy kiszúrás. De január elején megfogan a mi kisbabánk is. És 2008 karácsonyát már hármasban töltjük itthon.
Idén szenteste csak mi ketten leszünk anyósoméknál, mert sógornőm bejelentette, hogy ők már egy család és otthon leszenek. Bezzeg nekünk kötelező mennünk. Nem is emlékszem mikor töltöttem szüleimmel ezt az estét. Pedig itthon lakunk.
ja és persze kérdezte, hogy minden nap ki tudunk menni ebédre? Na nem!!!!! Itthon is szeretnék lenni. Különbenis jöjjenek be ők. Olyan lusták kimozdulni.
Holnap megint ki kell menni ebédelni. Zabálhatjuk a disznót. :oops:
Bocsi aki szereti. Én a húst nem szeretem. De náluk sosincs más.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: én már most elkezdek drukkolni nektek januárra :wink:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág

gyönyörú Kende baba. Nálunk biztos sötét szemű és sötét hajú lesz. Mi is azok vagyunk. Erős gének.

Muffin
Én is néha össze-vissza írok, ami jön. De legalább itt őszintén leírhatom amit gondolok.
Még valami. Szerintetek hogy magyarázzam meg anyósoméknak, hogy a disznózsír nem egészségesebb mint az olaj? Szerintük az olaj nagyon nem egészséges. Mindent zsírral vagy margarinnal csinálnak. Pedig a vaj vagy az olivaolaj sokkal jobb. na mindegy. Nem is eszek náluk sokat. Mindig jól bereggelizek és utána vacsorázok itthon. Ott meg csak belekóstolok 1-2 dologba.

Kép
Kép
nati80
 
 


Köszi Kisvirág

Muffin, hol nézzem meg a videót? Hogy keressem?

Kép
Kép
nati80
 
 


na elkezdtük nézni a csillag születiket. de mondtam hogy én lekváros kenyeret akarok enni... úgyhogy az első reklámblokkban húzunk a pékségbe friss kenyérért. :)

KépKép
muffin
 
 


Mára én elköszönök. Jó éjszakát mindenkinek.
Kismamik pihenjenek, betegek gyógyuljanak, kismami jelöltek hancúrozzanak. Andy, ti ma pihenjetek, majd reggel legyen hancúr.

Kép
Kép
nati80
 
 


nati videobomb.hu és írd a keresőbe hogy ahmed
az anyósodék meggyőzéséről meg annyit, hogy szerintem az idősebb generációnak vannak berögzött dolgai, amiken nem tudunk változtatni ész érvekkel... nem tudom hogy sikerrel jársz-e, de én drukkolok ezügyben.
A karácsonyozással kapcsolatban meg ne engedd hogy a te családod kimaradjon mert a végén ez lehet konfliktus forrása. Nálunk is többször volt ebből balhé, mert a férjem beszervezte 24,25,26-ra a saját családját, én meg oldjam meg. Aztán voltak ebből gondok, de mostmár kezd kialakulni hogy hogy is legyen. Tök jó hogy most saját házba költöztünk mert végre mi hívhatjuk meg a családot. A lakás túl kicsi volt, senki nem fért volna el. De így tök jó lesz. 26-án meg mindig, a férjem nagypapájáékhoz megyünk aki úgy néz ki mint egy édes teknősbéka. Nagyon szeretjük! A felesége meg olyanokat süt, hogy tíz ujjadat megnyalod utána. :)
A lényeg, hogy előre beszéljétek ezt meg, mert én tudom hogy nem jó úgy nekiindulni a karácsonynak hogy feszültség van az emberben. :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin

Nagyon szép kismama vagy. Már jól látszik a pocid.


Andy

Tök jó képeket készítettél. Ügyi vagy. Kíváncsi leszek a holnapi hődre. Írd ám meg minél hamarabb.


Kisvirág

Kende baba egy tündér. Nagyon cuki.

Kép
p__lilla
 
 


A karácsony nálunk nagyon zsúfolt szokott lenni. 24.én ketten is karácsonyozunk, aztán megyünk anyuékhoz, aztán a párom szüleihez, aztán a nagybátyámhoz, aki aznap ünnepli a szülinapját. Másnap a nagyszüleimhez, harmadnap pedig a férjem mamájához megyünk. Utána jön csak a pihenés. De hát ez az ünnep a szeretteinkkel való találkozást is jelenti.

Kép
p__lilla
 
 


mindenkinek jóéjt

reggelt nagyon várom

majd megírom

kismamák mi van veltek?
mit kívántok

Kép
andyfekete
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?