Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, de édesek!!! Robi is milyen picike, és hogy vigyorog! Nagyon szépek!!!!!
Huni milyen kis dundi baba volt! Én is ilyet szeretnék! Remélem örökli apa génjeinek nagy részét! Mondjuk apa 4-5 éve ekkora, azelőtt ,,normális" testalkata volt, persze erős csontozattal. Imádom a hatalmas vállait! :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


jó reggelt! Jenny, tényleg köszi a táblázatot! :)
Márti kész vagyok Huni kicsi képétől. :)
Megyünk ma disznóvágásra, csak előtte kitakarítunk (én éppen lógok a munkából egy kicsit :) mondtam a férjemnek, hogy én nem akarok korán odaérni, csak majd ha már kaja lesz és a véres-szagos résznek vége... :)
Na most asszem ennyi. Beraktam kis karácsonyi zenét úgyhogy most arra takarítunk. :)
Mindenkinek szép napot. Majd még írok egyet mielőtt indulunk. :)

KépKép
muffin
 
 

 
 

Jenny:
hat leveheted a mintát :wink: :lol:
bocsika, hogy egy kicsit nosztalgiáztam itt nektek :oops: :oops: :oops:
Előszedtem a regi képeiket, és még én is elcsodálkoztam, hogy Huni milyen kis dundi volt :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Muffin:
nem irigyellek a disznovágás miatt...

Lányok, meglehet, hogy csak a stressz miatt amit átéltem az utóbbi napokban, késik a mensim, ne izguljatok... :)

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


most olvastam, hogy a hőnek legalabb 18 napot fennt kell lennie, ez utalhat terhességre....
Én még nem tartok ott, ugyhogy bármi lehet....

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, nekem is még csak 13 napja volt fenn a hőm, amikor teszteltem és már kimutatta, úgyhogy ez a 18 nap nekem kicsit soknak tűnik. Azért én a helyedben holnap már csinálnék egy tesztet. Nekem amúgy az volt gyanus amikor nem jött meg, hogy minden tünet megvolt, kivéve a derékfájást. Előtte mindig le akart szakadni a derekam. Most meg csak a hasam fájt, meg a mellem feszült.
Na most megyek. Sikerült eddig takarítani, fürdeni, hajat mosni meg ilyenek. :)
Este jövök, addig írogassatok csak szépen. :)

KépKép
muffin
 
 


és nézzétek meg ahmedet. :)

KépKép
muffin
 
 


Márti

Van otthon teszted? Milyen érzékenységű? Nagyon remélem, hogy nem csak megnyugtatás miatt mondod, hogy holnap csinálsz tesztet. Úgye nem csak szivatás? Csinálj!
Nagyon édik a fiúk! Huni tényleg milyen kis dundi volt! Anygali kis arcocskája van.
Robinak is aranyos az arca, főleg a mosolya.

Jenny

Én is az erős csontozatú, macis pasikra bukom. Párom is ilyen. Izmos és férfias és domborodó a hasa. És kikérem magamnak, mert nem kövér. Sokan azt mondják. Te párodról sem az jut eszembe, hogy hú talán fogynia kéne. Tökéletes hozzád illő férfi, apajelölt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Muffin

Nem irigyellek a disznóvágás miatt. Én még sosem voltam, de nem is megyek soha. Nem is eszek disznóhúst.

Mekkora már a pocid? Tegyél majd fel megint képet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
senkit sem akarok szivatni , nem az én stilusom...
Hidd el én is bizonytalanságban vagyok, tudni szeretném, hogy hányadán állnak a dolgok. Ma délután megyek és veszek egy tesztet,mert itthon nincs... Lássuk milyent találok a gyógyszertárban...

Apa tegnap megfogta a cicim :oops: és ilyen szemei lettek: :shock:
:lol: :lol: :lol: Megvannak nőve.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, de jó, akor úgy néz ki, hogy ++++++ a rózsaszines folyással mi a helyzet?
magdolnam
 
 


szia Magdolnam:
Pont ezért vagyok dillemában, mert ma már a rózsaszines folyás átváltott pirossá, de csak csip-csepp....nyálkás.. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Azt mondtam, hogy ha a teszt negativ lesz, beülök egy kád forró vizbe, hátha az segit , hogy megjöjjön rendesen a mensim...
Mit szóltok?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti

Én úgy gondoltam, hogy ne szivass, hogy holnap tényleg csinálj már tesztet. Remélem a gyógyszertárba kapsz érzékenyet, a discolor nevű jó érzékeny.
Én is ezt csináltam, mikor csak nyomokban jött meg. Beleültem egy kád forró vízbe és meglett a hatása.

Szia Magdolnam
Hogy vagy?

Én most kezdtem bele a szokásos rettentő köhögésembe. Mindig ezzel van vége a betegségeimnek. Csak ettől meg nem tudok aludni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti szerintem ne ülj bele forró vízbe, mert mi van ha.... olvastam a pár csepp vért, de kész kalap kabát eltűnt és akkor most nincs semmi?

Szia Nati, semmi különös nincs apa lustul alig lehet vele kommuikálni :) gyúrt a lelkem keményen az edzőteremben :lol: Én meg jó kis egyszerű recepteket vadásztam és meg fogom csinálni holnap.

Spagetti gombás-padlizsános raguval:

Hozzávalók:
1 nagy padlizsán
20 dkg gomba
1 fej hagyma

bors
kakukkfű
olívaolaj
1 cs. spagetti tészta
reszelt sajt


Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük. Közben elkészítjük a ragut. A hagymát finomra vágjuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát. Barnulásig pirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott padlizsánt, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ha a ragu elkészült, a tányérokba osztott tésztára halmozzuk, tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
magdolnam
 
 


Én is pont recepteket nézegetek. Szeretnék valamit sütni ma, de nem is tudom, hogy mit. ha nem lesz jobb ötletem, akkor muffint fogok csinálni. Ha találok olyan receptet amihez van mindenem, akkor tortát. Imádok egyszerű tortákat sütni. Nem a több rétegű, krémesekre gondolok.

Van egy iszonyú finom almás mákos tortareceptem, csak itthon se alma, se mák. :cry:

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam:
nem tűnt el, hanem folyamatosan van olyankor amikor wc-ni megyek...
Mindig van egy kevés véres nyákos valami a wc-papiron...Bocsika, ez gusztustalan, de nem tudom másként leirni, hogy megértsétek... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


dehogy sértesz, nem zavar :wink: hu, akkor lehet a forró fürdő viszont vízválasztó lenne.
magdolnam
 
 


Na azért szeretnék először tesztelni és csak utána beülni forró vizbe, ha egyértelmüen negativ a teszt....
De ha nem kapok eléggé érzékeny tesztet, akkor megint bukás, mert nem ülhetek lelkiismeretfurdalás nélkül forró vizbe...Ki tudja, még nem mutatja ki...alapon.
Hu, tiszta parás vagyok....

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:roll: igen :roll: igazad van
magdolnam
 
 


Márti

Az ilyen rózsaszines nyák dolog én úgy tudom utalhat a beágyazódásra is. Szerintem még ne ülj forró vízbe 3-4 napig. Ha most van beágyazódás, akkor 3-4 nap mulva a teszt kimutatja. Mikor mész gyógyszertárba?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nincs valami sütireceptetek naranccsal? Van itthon egy csomó és szeretnék sütni valamit.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mindjárt, ugy egy óra mulva megyek

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Hozzávalók a tésztához: 1 nagy narancs, 3 tojás, 22 dkg porcukor, fél teáskanál, sütőpor, 25 dkg őrölt mandula, a formához liszt és vaj, jégcukor. A krémhez 25 dkg mascarpone (vagy tejszínkrémsajt), 2,5 dkg porcukor, 1 zöld citrom leve és reszelt héja.

Elkészítés:

A narancsot lábosba tesszük, és leöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Felforraljuk, lefedjük, és legalább egy órára félretesszük, amíg a narancs megpuhul. A kihűlt és megszáradt narancsot meghámozzuk, félbevágjuk, a magjait kiszedjük, majd robotgéppel pépesítjük. A tojásokat a cukorral fehéredésig verjük, aztán belekeverjük a sütőport, a mandulát, végül a narancspürét. Kivajazott, kilisztezett kapcsos tortaformába öntjük, és 180 şC-ra melegített sütőben 45 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a belseje is megsült-e, majd kiszedjük a formából, és rácsra téve hűlni hagyjuk. A krémhez a mascarponét összekeverjük a többi hozzávalóval. A narancsos süteményt 8 vékony szeletre vágjuk, megszórjuk jégcukorral, és egy-egy kanál krémmel tálaljuk. Kínálhatunk mellé bármilyen gyümölcskompótot is.
magdolnam
 
 


Hozzávalók:
5-6 db narancs, 6 db tojás, 25 dkg cukor, 25 dkg darált mandula, 1 teáskanál sütőpor

Elkészítése:
A narancsokat meleg vízben jól mossuk meg, majd tegyük egy lábasba. Öntsünk annyi vizet rá, hogy ellepje. Lassú lángon főzzük körülbelül másfél órán keresztül. Ha szükséges, a végén az elfőtt vizet pótoljuk.

Szűrjük le, és várjunk vele, míg langyosra hűl. Vágjuk kétfelé a narancsokat, és szedjük ki a magokat. Tegyük a félbevágott narancsokat, héjával együtt egy konyhai gyorsvágó gépbe, majd daráljuk pépesre.
Forrás: Kaldeneker György receptjei


Ha már elég pépes, kapcsoljuk kis fordulatra és adjuk hozzá egyenként a tojásokat, utána tegyük bele a cukrot, a darált mandulát és a sütőport is.

Töltsük a keveréket kivajazott és liszttel megszórt, közepes méretű, kör alakú peremes sütőformába, majd előmelegített sütőben 150-160 fokon süssük 45-50 percig.

Ha elkészült hagyjuk kissé kihűlni, majd vágjuk cikkekre a süteményt. Tegyük egy nagy tányérra, szórjuk meg porcukorral és pirított mandula szeletkékkel.
magdolnam
 
 


nem tudom milyenre gondoltál, csak kimásoltam egy két receptet a netről
magdolnam
 
 


Hú Magdolnam, ez jól hangzik. Sajnos mandulám sincs itthon. Talán dió van. Az is megy a narancshoz. Te sütöttél már ilyet?

Márti, sok sikert az érzékeny teszt megvételéhez. Jó hogy nálatok még ilyenkor is nyitva vannak a gyógyszertárak.

Nálunk már tegnap este óta esik az eső. Nálatok?

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam

Az elsőbe nem is kell liszt???

Kép
Kép
nati80
 
 


nálunk nem esik az eső, de borús.
Hát remélem találok legalább egy gyógyszertárat a 10-ből ami itt van a kerületünkben

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Most vettem csak észre, hogy már régi felhasználó vagyok. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


na puszika :lol:
megyek tesztet vadászni
hátha kapok zebrásat :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Bocsi, hogy beleszólok, de már sok helyen olvastam, és már muszáj leírnom! :) Nekem ha megjön, akkor nem cseppekben, meg rózsaszínben, alig-alig, hanem jó nagy adagban, (mint amikor nagyon náthás vagy, és kifújod az orrod, és megkönnyebbülsz, hogy már nincs semmi az orrodban :oops: bocsi a hasonlatért ) De csak az első löket ilyen erős, utána normalizálódik a helyzet. Csak azért írtam le, mert úgy látszik először mindenkinek szivárog, csak én vagyok kakukktojás? :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


szia Tabati, szerintem nem vagy kakukktojás, mert minden ember más. Bár szerény személyiségemnek is úgy kezdődött, hogy rózsaszín-barna-piri. De ha zavar akkor keresd fel a nőgyógyászodat, ő biztos meg tud nyugtatni.
magdolnam
 
 


senki sehol????? :shock:
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit elmentünk itthonról, de most a párom megy megint dolgozni.

Szia Tabati!
Tényleg minden ember más, nekem egyszer ilyen, egyszer olyan. Elég változó. Te hova szoktál írogatni rendszeresen? Ti terveztek babát? Írj egy kicsit magadról, a tapasztalataidról.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam! Én itt vagyok!

Kép
Kép
nati80
 
 


Remélem Márti kapott érzékeny zebrás tesztet. Olyat már én is vennék. :D :wink:

Kép
Kép
nati80
 
 


épp most lett kész a vacsi, íííííísteni lett. Bizti kap zebrás tesztet. Én úgy tudom a dmben lehet olyat kapni :lol: megcsinálod a sütit?
magdolnam
 
 


na helló csajok, megjöttünk végre. :) Szerencsére a disznóvágásnak vége volt mire odaértünk és már kész kaja várt minket, de azért még nyomok voltak. Na azokat szépen kikerültem és behúztam az épületbe, ahol volt kis zene meg mindenféle és benyomtam egy kis kolbászt friss kenyérrel. Nagyon-nagyon fincsi volt. Küldtek haza is kis kóstolót, ami megy a fagyasztóba aztán majd szerintem ünnepek körül előveszem. Nagyon fincsi lett. Pár éve rá vagyok kattanva a kolbászra, pedig előtte semmi pénzért nem ettem volna meg. Csak a hurkát... MOst meg azért nem vagyok annyira oda... Na mindegy.
Voltunk utána westendben is és nézelődtünk. Vettem két felsőt, mindkettő kismamis és tök jól le voltak árazva, 4000 volt a kettő, pedig springfield. Tényleg nagyon jól jön hogy most a kismamaruha a divat. :) Na mindjárt csinálok képet aztán teszek fel. :)
ja és nati ha még nem késtem el, nekem is van nagyon jó narancsos süti receptem, régen nagyon sokszor csináltam és nagyon fincsi.
A lényege hogy csinálsz egy piskótalapot, arra túrókrémet, rá a naracsszeleteket rá meg kis zselatint, amit víz helyett fantával csinálsz. :) jól is néz ki meg finom is. a neve mirinda szelet. De már vagy nyolc éve nem csináltam, de mindjárt előveszem a receptjét. Amúgy nem is biztos hogy piskóta az alapja, de azzal a legegyszerűbb. Na mindjárt megnézem meg rakok fel képet is. :)

KépKép
muffin
 
 


Magdolnam
Nem csináltam még sütit, mert nem voltunk itthon. Most nyomtam be 10 halrudacskát csalamádéval. Fincsi volt. nagyon kivánom mostanában a halat.

Muffin
Én ezt hasonlóan ismerem (fanta szelet), csak a túró és a narancs közé jön fantával felfőzött vaniliapuding. Csokis piskotalap az alapja. Köszi, ha felteszed a receptet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Tennél fel képet a két felsőről is? Springfildben tényleg jó cuccok szoktak lenni. Valamilyen akció volt?

Kép
Kép
nati80
 
 


a fantás süti is isteni ám, már rég csináltam :( A springfieldben ennyire jó áron vannak a kismami cuccok? Lehet holnap én is benézek a westendbe
magdolnam
 
 


Magdolnam
Én is pont mostanában néztem ki néhány felsőt (kismamis, ezért nem akartam megvenni). Talán ha azok akciósak én is megelőlegezem magamnak.

Kép
Kép
nati80
 
 


na sziasztok!
Voltam a gyógyszertárba és vettem tesztet. My Test -az a neve.Valami USA-s dolog...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


bocsi, a receptet most mégsem tudom mondani mert kinn van a kocsiban a táskámban (ne kérdezd miért... :) és lusta vagyok kimenni érte... de leírom majd és akkor máskorra lesz. A lényeget úgyis nagyjából leírtam. :)
Szóval sikerült képeket is csinálni. Van egy pár ami a múltkor a gálaestről készült bár már csak éjjel a szállodában, úgyhogy elég kómás a fejünk rajta, de legalább láthatjátok a ruhámat... (bár a kép nem adja vissza) meg láthatjátok a férjemet. Meg igazából még rólam sem láttatok képet. :)
Szóval az első. Kép

KépKép
muffin
 
 


második. kabátka nélkül. :) Kép

KépKép
muffin
 
 


Muffin:
de jó a ruhád!!!!
Kedvenc szinem :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Már jól látszik a pocid :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


harmadik kicsi férjemmel. :) időzítővel csináltuk és idétlenül begörnyedtem mert az elsőn túl nagynak tűntem. aztán meg lemerült a gép ezért nem készült több kép... Kép

KépKép
muffin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?