Jó reggelt!!!
Első leszek ma???:) Férjem lelépett....
Na nem úúúgy,elment Pestre a haverjával.Minden évben karácsony előtt felmennek,mert a szomszéd karácsonyfát árul és "MUSZÁJ" megnézni.
Nehogymááááááááá' szegény egyedül érezze magát 4 hétig.
Ilyenkor kerül beszerzésre (vagy nem...-néha 24én délelőtt) az én ajándékom.
Na akkor szép sorjában.
Vörösbegy
Remélem valamivel jobban érzed Magad altájilag.
Igazándiból nem tudom milyen érzés,de elképzeésem és egy kis fogalmam van róla.Szülés után remélem hamar rendbejön,az tuti,hogy nem lesz valami jó menet.
Norma
Le a kalappal,de tényleg!!!
Más nő itt siránkozna,hogy ÚRISTENMOSTMIHEZKEZDJEK...ésatöbbi. Csodálom,hogy nincs benned semmi félsz,biztosan a lehető legjobb döntést hozod majd meg.
LAfi
Kicsi Hunor meseszép! Ilyenkor annyira irigykedem,de tudom,hogy Hédinek még a pocimban a helye.
Apa adott még 4 hetet.
Azt mondta ha letelik,jön a Csajszi.
Legyen igaza...
Gyors felépülést kívánok Neked és sok sok tejcsit!!!
Konkri
Alakul,alakul.Lehet még ma megleplek Benneteket a képekkel...de csak lehet...
Sajnálom ezt a patthelyzetet Anyuddal,a csudába...mindig van valami probléma.
Te pedig hiába is teszel bármit nem segít...Apudnak viszont örülök.
Lorcsi
Ha sikerül mindent összerakni Te is tegyél fel képeket.
Különben még a pocid sem láttuk,jól tudom????
Csibe
Szerintem a 35.hétig szedd csak a Mg-t,max ha gyógyszert nem is,de igyál pezsgőtablettát.
Szép nevet választottatok,valamelyik Kismamában olvastam Szófia nevű kiscsajsziról.
Bingi,Móni
A 2100g már nagyon szép súly.
Én csak reménykedem,hogy Hédi elérte a 2kg-t.Ha minden jól megy jövő héten kiderül....
Móni86ról valaki valamit??????Mi lehet Velük???
Ildi írt sms-t,kórházban van.Magnéziumot kap keményedésekre...várom a további híreket.
A nap fénypontja nálam,amikor este belemászok az ágyba.Egy testhelyzet...mert megmozdulni nem tudok,annyira fáj a szeméremcsontom.Tegnap már ott tartottam,hogy hívom a dokit,de végül meggondoltam magam,úgyis csak nyugtatgatna,hogy ez természetes...
DE én tudom,érzem,hogy ez nem normális.Sírok a fájdalomtól,pláne ha arra gondolok,hogy szüléskor még Hédi is feszítí majd a csontom.
Azért a héten megemlítem majd neki...
Egy regényt írtam.
Bocsika....
Szép vasárnapot,ma többször benézek.