Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megtaláltam a neten a babakocsit, így most nem kell lefotózni, de pont ugyanez. :) Az autósülést külön vettük hozzá, 11 kg-os a babakocsi és tök picire összecsukható. Ja és nagyon könnyű volt tologatni... de csak az üzletben mászkáltam vele. :lol:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni!
Ez nagyon szuper kocsi! Gratulálok!
Nagyon ügyes választás volt! És tényleg milyen kicsire lehet
összecsukni! Nem lesz gond a csomagtartóba gyömöszköléssel! :lol:

Na most értem haza a másodi v.vételről!
És most enni fogok!
Tudjátok mit kívántam meg a krinolin-t, pedig soha nem szerettem!
Utánna meg vettem egy kicsi csokikát!!!! :lol: :lol: :lol:
Na megyek is megtömöm a libát!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Na szóval ez a kocsi végül is nekem is nagyon tetszik, öröm lesz tologatni benne a pindurit. Nagyon könnyen gurul a gépezet és a féke is remek.

Fontos szempont ugyebár, hogy gyönyörű felnije van, igazi sportos ˝peres˝ gumival, jó a kanyarstabilitása, aquaplaning veszély sem áll fenn :) Ja és a gumi felületén az A B C betűk vannak feltüntetve, nagyon vagány!

A váz fekete és pillekönnyű alumíniumból van szépre formázva. A borítás uniszex, hiszen a Lilla értelemszerűen lány lesz, de a következő csemeténk 100 százalékosan fiú. Ezt már elhatároztam és kész! ;)

Ja és a kerekek fél másodperc alatt kiszedhetők, így a babakocsi még kisebb helyet foglal a csomában.

Vásárlás közben egyébként a Niki olyan profi volt, szinte mindent tudott előre minden kocsiról. Amit végülis megvettünk, erre is egyből rávágta, hogy ABC Design, meg így, meg úgy, meg ilyen, meg olyan. Nem csak úgy bele a közepébe vásárlás volt ám, hanem tudományos módon előkészített, jelentős lexikális tudásra épülő beruházás. Gyakorlati tapasztalat viszont még nem sok van, de a leírás alapján már össze tudjuk szerelni és össze tudjuk csukni a járgányt. :)

Na szóval egy gonddal kevesebb, most jöhet a következő. A babaágy. 140-es, vagy 120-as? Egybe, vagy külön pelenkázós? Macis, vagy nem macis? Fontos kérdések ezek mind, de persze főleg az utolsó... :)

További jó pocaknövesztgetést minden kismamának, baráti üdvözlettel:
Feri
feri (mni)

Niki,
jól néz ki a babakocsi, nagyon tetszik, hogy könnyű is és nem túl nagy! :) Milyen márkájú? Mennyibe került?

Márti,
egészségedre!!! :D

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert tegnap óta vendégeink vannak, és nem igazán érek rá. :roll:

Köszi Mindenkinek a mézeskalács-dícséreteket, nagyon jól esett. :oops:

NIKI, nagyon boldog szülinapot kívánok, és gratulálok a szuper babakocsitokhoz! :D
Mi holnap megyünk Bécsbe, mert a vendégeink is kíváncsiak, és vásárolgatni akarnak. Ti merre jártatok? Mit érdemes megnézni?

Nagyon vigyázzon ám magára Mindenki!!!

Évi

KépKép
kvaszeva

Köszi Meli!Mindjárt az ebéd jön!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tökfőzelék Párolt chillis szűzérmékkel! :twisted:
Estére vendégeink lesznek, azoknak meg Csülköt sütök
Steak burgonyával, lila hagymával!
Na úgyhogy ennyi lesz a mai főzőcske!
Feri!
Reméljük a kiságy is ilyen remekül fog sikerülni!!!! :wink:

Tegnap pedig sütöttem egy mézeskalácsházikót! Kép
Vendég

kvaszeva!
A kedvemet te hoztad meg a mézeskalácshoz!!!! :D
Vendég

Ez egy ABC Design márkájú kocsi, itt lehet megnézni. http://www.abc-design.de/display.php?oi ... gns&d=620&
Sajnos, itthon nem nagyon találtam ilyet, kint is csak a KIKA-ban láttuk és ott is vettük. Az ára 350EUR volt és még vettünk hozzá autós ülést.
Aki holnap Ausztriába akar menni: holnap kint piros betűs ünnep lesz, szóval minden zárva lesz. Kvaszeva-t gyorsan felhívtam, nehogy potyára menjenek, mert az iszonyat bosszantó tud lenni. :(

KépKép
KépKép
mni

Márti, nagyon szép a mézeskalács házikó! Ügyes vagy nagyon! :)

KépKép
KépKép
mni

Márti!

Ez a házokó Isteni!!! :wink: Nagyon ügyi vagy!
Tavaly a nővérem megcsinálta mézeskalácsból a Betlehemi jászolt,ki is lett állítva Pesten egy múzeumban(festő és iparművész amúgy)

Éva!
Igen,én is minden egyes szombaton egy kicsit,ici-picit megkönnyebbülök,hogy megint eltelt egy hét...
Nekem is vannak méhkeményedéseim elég sűrűn,jobbára csak feküdnöm szabadna ,de sajna ez nem mindig megoldható a lurkók miatt...Én csak a Magneb6-ot szedem,egyenlőre mást nem,és nekem is ellenőrzi a dokim a méhszájat elég sűrűn.Sajna nálam a méhszájkinyílás alapból esélyesebb 3.baba lévén...Remélem nem lesz gond!!
Érdekes ,hogy egy időben fogantak a babucijaink és mégis különböző neműek,nem?!Mármint a kínai naptár szerint egy neműeknek kéne lenniük ,nem?!Vagy abba belejátszik az anya életkora is????Mindegy :wink: Kivi leszek hogy melyikünk mikor szül majd meg??? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, igen, belejátszik az anyuka életkora és fogantatás hónapja is!

Kép
kikó70

Panny!De kettőnknek bejött!!!!!!!
Vendég

Jaj!
Eltünt a képem! És nem találom!
Vendég

Na itt egy másik!
Vendég

Ja azért kínlódok itt ennyit, mert készen vagyok a kajcsival!
Ha túl unalmas, akkor csak görgessetek át rajtam,
mert szerintem se eleje se hátulja amit írok!
Na mentem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Vendég

Márti!

Aha :wink: nekünk bejött...
Te hány éves is vagy??Bocsi,lusta vagyok vissazkeresni a tábliból...Szal aha te is 31(mint én)akkor tényleg lehet ebben a kínai naptárban valami....(bár nekem az egyik lányt jósolt :? )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mni!

Nagyon jó, hogy írtad hogy holnap ünnep lesz Bécsben,a barinőm is holnap ment volna,meg az "Élet a vetélés után" topicból egy lánynak is tudtam szólni.
Köszi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én 30 vagyok!
Hát én nem tudom Kíníai naptár :?: :?: :?:
Sok valakinek nem jött be ez a húzott szemű találmány! :roll:
Vendég

Sziasztok!

ELőször is, mindenkinek nagyon boldog Mikulást utólag is.

Niki, neked külön nagyon boldog szülinapot!

Feri!

Gratula a babakocsihoz, igazán szépet vettetek (hogy ne mindenki csak Nikinek gratuláljon...)

Képzeljétek, a babanet hatására már majdnem megvettem a babakocsit, Graco márkűjú, a narancssárga a brandonban most kupon akcióval van, 16 eFt+ autósülés 26 eFt.

Aztán pechemre körbenéztem, és akkor szép lassan elkezdtem felfelé kúszni az árakkal... végül hál' istennek elkezdte a hangosbemondó, hogy áruházunk 10 perc múlva bezár... tudtam, hogy megint döntésképtelen lettem. Mindenesetre aki nem vett még kocsit, annak érdemes ezt is megnézni, de azért mielőtt bárki belelekesedne, nézzétek meg élőben, mert a színe sajna nem olyan...

És akkor a végére tartogattam a rossz hírt: lekapcsolták a netemet tegnapelőtt, azért nem tudtam írni... ma eljutottam végre internet kávézóba, de azt hiszem, ezt januárig elég ritkán fogom megtenni... már most 10 percet kellett körözni a Lurdy parkolójában, míg végre szabálytalanul sikerült megállnom... azért ahogy sikerül, intézem a netem, de ne aggódjatok, ha eltűnök január elejéig...

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx

Márti, gyönyörű a mézeskalács ház!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Márti!
A mézeskalácsház egyszerűen fantasztikus!
Én is szeretnék hasonlókat csinálni, de semmi érzékem hozzá.... :? :oops:
Akár priviben is elárulhatnád hogy csináltad. Talán belevágnék...

Panny!
A MGB6 elég kevéske: 1 tbl-ban csak 48 gr Mg van. Lehet a patikában kapni Magnézium citrátot, 500 mgos egy tabletta és 10 db van benne. Recept nélkül is kapható. 3 száz valamennyi forint, receptel, 130 körül. Vegyél és próbáld ki, de csak akkor amikor keményedsz. Egyszerre 2 tbl is bevehetsz.
Én 3x2tbl vagyok. Nagyon jól fogja a pocakkeményedéseket. A MGB6 sajnos nekem sem volt elég.
Teljesen megértelek, hogy két gyerek mellett a fekvés nem kivitelezhető! :D

Mni!
Nagyon jó a babakocsi. Nagyon tetszik! Gratulálok! Használjátok egészséggel és nagyon sok boldogsággal :)

Akinek nem írtam, hatalmas cupp! :D
Vendég

Helló Mindenkinek!

Teljesen belelkesültem a babakocsi témával kapcsolatban. Megőrülök, hogy mekkora a választék, és annyira nem tudom eldönteni, hogy milyet vegyünk...
Viszont holnap elmegyünk megrendelni a kiságyat!Ez lesz az első dolog, amit megveszünk a kiscsajszinak.Sikerült találnom egy olyat, ami kombi, de később komód+ifjúsági ággyá alakítható, és ágyneműtartós. Szerintetek fontos, hogy 120 vagy 140 cm-es az ágy része? Láttam a neten kókuszmatracot 6.500 Ft-ért. Az nem gyanúsan olcsó? Valaki régebben írta a babaholmiolcson.hu honlapot, és azon láttam... Viszont ott van utazóágy 18.000-ért, amihez van pelenkázó, szúnyogháló, csecsemőbetét, játék. Szerintem az tök jó ár, ha tényleg nem rossz a minőség.
Ha valaki tudna segíteni babakocsi terén, azt megköszönném... :oops:

Márti! Irigyellek, hogy ilyen klassz dolgokra vagy képes a konyhában! :oops:

Kép
pété

Eszterxx!
Ne naaaaaaaaaa....... :?: :?: :?:
Valahogy találj valami hamarabbi megoldást!!!!!!
Léccci :!: :? Nagyon hiányoznál! :oops:

aranykavics!
Megpróbálom neked legkésőbb holnap elküldeni! Jó?
Egyébként nem annyira bonyolult, mint amilyennek látszik! :P
Vendég

Sziasztok!

Niki és Feri, nagyon szupi kocsit vettetek! De nem nehéz az a 11 kg? Bár ha nem kell emelgetni bkv-n, akkor semmi gond. :D
Niki, említettél valami képet a Mikulás-tortáról!

Márti, nagyon ügyes vagy, el vagyok ájulva a mézeskalács házikódtól!!! Én neki sem mernék állni egy ilyennek! És marha jó az új képed!

Eszterxx, remélhetőleg hamar lesz otthon neted és nem tűnsz el túl hosszú időre!

Juditkecskemét, tényleg nem semmi Nimród mérete! Kitartást, hogy elbírd még egy darabig, a derékfájás ellenére.
A vizsgán mostanra már biztosan túl vagy, de azért utólag is drukk!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Bocs mindenkitől a tegnapi üzimért, de nem akartam senkit beparáztatni! (Engem is ledöbbentett)Bár nem ismerem, de sajnálom!
Niki: tök jó a kocsi!
Kikó: köszi a tanácsot! Nekem csak az a bajom és felháborodottságom, hogy eddig 3 doki látott, de egyik sem tudott meggyógyítani!!!! Én is attól félek, hogy ki fogom húzni a szülésig!
Bár tegnap megint kaptam 4 fajta gyógyszert és az első éjszakám volt, amit majdnem végig tudtam aludni! ( csak 1*keltem fel:4:15).
De különben tényleg ki van száradva a bőröm a combomon, bár erre is kaptam tegnap egy tök zsíros kencét!

Kép
enikoe182

Az új tickeremen nem látszik, de megnéztem a régit, és ma tartunk 100 napnál!!! Kép
Csujzi, hol vagy, hogy együtt örülhessünk?
Vendég

hurrrrrrrrrrrrrááááááááááá!!!!

KISZAZSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És természetesen Vilmoska!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Zsu!
Hidd el annyira nem bonyolult, amilyennek látszik!
Majd elküldöm neked is a receptet!!! :lol:
Pepike!
Nekem is kell majd szopis párna!!!!!!!!
Majd egyeztetünk! Nem jöttök Miskolc-Tapolcára? :lol: :lol: :lol:

Pati merre vagy egésznap nem voltál! :?: :?: :?:
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok,

megjöttünk 4d-ről, itt a mi ksi szemünk fénye:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
bnesz.eva

Megjöttünk dokrotbácsitól! Minden okés Panka babával, viszont 3 héttel nagyobbak a méretei a koránál (feje, pocija stb lemérve) !!
Judit! ismerős a helyzet??? :D Szóval a kecskeméti kismamik belehúztak, igaz-e??? Majd összeeresztjük a két óriásbébit!
A súlya 27hetesen 1250gramm, hihetetlen!!! Viszont a keményedéssel nincs gáz, teljesen zárt a méhszáj, csak nem kéne már dolgoznoma a doki szerint...hát még két hetet muszáj valahogy kihúznom, utána jöhet a pihi, lábfeltét, és társai (úgyse fogom bírni :) )

Niki, nagyon szupi a babakocsi, én is vmi hasonlót néztem ki, csak az Pierre Cardin (asszem a száma 692) és nagyon piros! De ugyanígy könnyű a váza és rátehető a mózes, sport, stb. Nálunk sajna csak januárban lesz idő beszerezni..

Márti, tényleg gyönyörű a mézeskalács házikó, én is kérem szépen az instrukciókat, hogyan kell ilyet varázsolni!!

pusz mindenkinek, jó pihit estére&hétvégére!

KépKép
kmanna

Aranykavics!

Köszi az infót a magnéziumról.Akkor azt nem is kell állandóan szedni csak a keményedéseknél??
És lehet hogy hülyeséget kérdezek,de az meg nem túl sok dózis egyszerre?Csak mert a dokim mindig azt hajtogatja hogy a Magneb6-ból sem szabad 3x2-nél többet.De mondjuk ha ezt csak akkor kell bevenni ha keményedés van,akkor gondolom nem sok.

Évi!

Csodaszép a babuci!
Hát komolyan,ez eddig a legjobb minőségű 4D feklvétel,sztem :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Éva!
Gratulálok! Nagyon szép! :) Kis édes pofi! :)

Manna!
Lányok biztosan jól mér az az UH gép??? (a kórházba nézték a szonográfus csajok? vagy magánrendelő? )
Gratulálok a nem éppen csöppséghez! :)
Az jó, ha a méhszájad rendben. :)

Panny!
Nem ártalmas egyáltalán. (persze napi 8 gr magasságában már fosat, de odáig nem szoktak eljutni! :lol: :lol: )Hidd el. Keményedősöknek ezt adják. (elsőkörben, mert ha nagy baj van, akkor vannak ütőképesebb gyógyszerek)
A MgB6ban alig van MG (48 mg). De ha az már nem elég akkor Magnézium citrát.
Van aki 3x1 vel kapja, vagy 3x2.

De megteheted azt, hogy 3x2 MGB6 szedsz amikor jól vagy és amikor keményedsz akkor Magnézium citráttal ráteszel egy lapáttal. :)

Vénásan a Magnéziumot sokkal nagyobb dózisban adják. 4 gr bólusban, aztán óránként 2 gr.

Hol van ettől a Magnezium citrát, ráadásul a felszívódása a bélből nem tökéletes. De hidd el nagyon jol fog! :) Mármint a keményedést!

De ha semmiképpen sem hiszel nekem :wink: (nem sértődök meg) kérdezd meg a dokidat! (bár a tapasztalataim egyre inkább azt mutatják, hogy ahány szülészeti klinika, annyi szokás.... :roll: )
Vendég

Aranykavics!

Dehogynem hiszek neked :lol: Csak ilyen paramami vagyok,tudod... :wink:
Valszeg azt fogom csinálni amit te is írtál,hogy szedem alapból a MagneB6 -ot és ha nagyoön keményedek akkor a Mg citrátot alkalmanként.Ez jó,nem?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Gondoltam a reggeli tejeskávém mellett írok nektek pár sort, mert utána úgysem fogok ráérni!

Szóval nagyon jól éreztem magam a talin és várom már nagyon a következőt.

Utólag mindenkinek boldok MIKULÁSNAPOT!

Mni!
Isten éltessen sokáig!
A babakocsi nagyon szuper!
A képek nagyon jók lettek. Nem teszed fel megint arra a weboldalra ahova az első talit?

Éva, Márti!
Hihetetlen, hogy milyen ügyesek vagytok.
Éva, a gyerekeim nagyon örültek az ajándéknak!
Márti, ezt a házat kitalálni is elég nehéz lehetett, nem , hogy megcsinálni. Minden elismerésem!

Kmanna!
Hihetetlen, hogy ekkora a kislányod, vigyázzatok magatokra!

Eszterxx!
Ne, hogy eltünj! Én nyitok neked egy innternet kávézót. Jöhetsz bármikor, hiszen nem messze lakunk egymástól! Jelentkezz, én komolyan gondoltam a dolgot!

Pumperka!
Nagyon szép kislányod van.

Nálunk most volt az oviban fényképezkedés, így most van a Liliről friss kép. Felteszem nektek.

Íme:
Kép

Kikó!
Vigyázz magadra! Pihenj sokat. Amit mondtam neked, most már ne a munka legyen a fontos, hanem a babuci és saját magad!

Bocsi akihez nem szóltam, de így is nehéz összeszedni, hogy ki it írt!

Kellemes hétvégét mindenkinek, ha még tudok akkor jelentkezem.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!
Eszterxx, nagyon sajnálom, hogy kikapcsolták a netedet... remélem, azért ennek ellenére is gyakran fogsz írni nekünk, mert hiányozni fognak az írásaid. :( Amúgy a Vodafone-nak nagyon jó korlátlan nete van, havi 5e-ért. (nem kell hozzá semmi vezeték és a modem is ingyen van)
Bnesz.eva, Neked is nagyon fotógén a lányod, nagyon szép fotók készültek Róla. :)
Kmanna, az a Pierre Cardin is tényleg tök így néz ki! Én is pirosat akartam... :)
Beuska, nagyon szép a kislányod, el sem hiszem, hogy olyan hisztis, mint mesélted. :)
Köszi a szülinapi köszöntéseket és a babakocsi dicséreteket, remélem használatban is szupi lesz! Képzeljétek, reggel voltunk karácsonyfát venni. Megvettük az első közös gyönyörűszép karácsonyfánkat! Már most nekiállnék feldíszíteni! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Remélem jól van mindenki! Én egy kicsit fáradt vagyok 3 kor mentek el a vendégek! Igaz én lefeküdtem, mert fáradt voltam!
De nem bírtam a nagy kupit, és még akkor rendet raktam!

bnesz.eva!Nagyon szuper a kép! Édes kicsi babuci!
Irígykedem most nagyon! :lol:

Beuska!Nagyon fotogén a kiscsaj!!!
Gyönyörű szép!

aranykavics, kmanna!
Mindjárt küldöm a privit! :lol:
Vendég

Itt a torta Mikulás amit kaptam Feritől:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni, de jól néz ki ez a torta! Úgy beleharapnék!!! :lol: :lol: :lol:

Bnesz.eva, nagyon édi pofija van a babátoknak!

Beuska, tényleg nehéz elhinni, hogy ő az a kis hisztis! (Bár az én lányomról sem hiszik el.) :lol: Nagyon hasonlít rád!

Ti álmodtatok már a születendő babátokról? És hülyeségeket?
Tegnap éreztem, ahogy kapirgál a hasamban a kis kezével. Erre éjjel azt álmodtam, hogy kinyúlt két kézzel a hasamon keresztül. :shock: Ki akart mászni, de csak a kezét sikerült kidugni, azt sem teljesen, hanem a bőröm úgy feszült rá a kezére, mint egy kesztyű. :shock: :shock: :shock: Tiszta horror!!! Kép
Egyébként érdekes, mert Alexával is álmodtam annak idején ugyanezt.

Valami lehetett éjjel a levegőben, mert a kis Drágám is meg volt zavarodva egy kicsit. :oops: Éjjel háromkor kijött a szobájából, de ahelyett, hogy befeküdt volna közénk, mint szokott, átvándorolt a lakás másik végébe, és a bebújt a nagyapja mellé. Negyed óra múlva aztán fogta a papa kezét, átkísértette magát hozzánk (szegény vak apósom, jó kis éjjeli kaland :roll: ), és még utána is alig tudott elaludni.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Márti,
nagyon szép az a mézeskalács házikó, ügyi vagy! Légyszi nekem is küldd el a receptet! Előre is köszönöm!
Éjjel 3-kor mentek el a vendégek? Te jó ég! Barátok voltak?

Eszter,
nagyon fogsz hiányozni, remélem január előtt lesz otthon neted!!!

Zsu,
utólag gratulálok a 100. naphoz! :D

Bnesz Évi,
de szép felvételeket sikerült csinálni a babádról! :)

Beus,
Lili nagyon szép! Tetszik ahogy be van állítva, olyan kis bájos! :)

Mni,
jó korán megvettétek a karácsonyfát, nálunk még nem is láttam, hogy valahol árulnának. Jó ez a torta, nyami! :)

Mi délelőtt a párommal körútra mentünk, csizmát meg kabátot szerettem volna venni. Kabátot sikerült találnom, amibe majd a nagyobb pocak is belefér. Csizmát viszont még keresek.

Jó hétvégét mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Beus, Kavics,
köszi a grat-okat :) Kavics, én magánrendelőben voltam, nem a kórházban, ha ott mérték volna, elég szkeptikus lennék a hitelességet illetően, de így? Valszeg öröklött dolog, mert kedves férjuram is 60cm-el és 4800grammal született.. Fincsi szülés vár rám :shock:
Beus, nagyon-nagyon szép a kislányod, én is ilyen bogárszemű, barnahajú csajszikát szeretnék!!! Hát, erre egyelőre minden esély megvan :D

Niki,

csodaszép ez a torta!!!! Holnap mi is elmegyünk fát nézni, gyökereset szeretnénk, hogy ki lehessen ültetni a hatalmas kertünkbe, remélem találunk szépet! Ha meglesz a babóca-troli majd teszek fel képet, remélem sikerül a pirost véghezvinnem :)
Márti,
nagyon köszi a receptet, remélem lesz időm nekiugrani a napokban!! Majd beszámolok!

pihizzetek sokat 7végén!!
Manna

KépKép
kmanna

Beuska!
Nagyon szép kiscsajod van! :)

Manna!
Így érthető... ha apa is... :shock: nem semmi méretek. :shock: De ne izgulj! :lol: gyerek még anyában nem maradt! :lol: Kibújik ő is. :)

Mni!
Csakhogy kívánjam.... milyen ízű volt a torta? Epres tejszínhabos??? Vagy valami más??? Nyami nyami! Nagyon jópofa!
Ötlet gazdag uracskád van. :)

Eszterx!
Azért én nem gondoltam volna, hogy ennyire fösvény ez a kereskedelmi csatorna. :shock: Döbbenetes. Ezzel azt akarják elérni, hogy vissza se menj hozzájuk dolgozni???

Kiszazsu!
Én is álmodtam. Hasonlót. Úgyanúgy ki akart bújni a hasfalon keresztűl, a bőröm hasonlóan rátapadt és nem baba volt, hanem egy dinó világból származó madár. Óriási csőrrel és szárnyakkal. És én így is édesnek találtam... :shock: Borzasztó volt, amikor felébredtem, akkor azt mondtam, hogy tiszta hülye vagyok... De azóta voltam 24 hetes UHn és babaformája van.... :roll: :lol:

Márti!
Nagyon szépen köszönöm a receptet! :)
Biztosan ki fogom próbálni! :) Azt lehet valami vityiló lesz belőle... :lol: putri... de ha nem tetszik megesszük! :lol: :lol:

Melinda!
Cipellő nekem is kellene. Reménykedem, hogy kabátot nem kell vásárolnom... :?

Csináltam csokis pudingot! :) Isteni!!!

Puszka Mindenkinek! :)

Eszter eu!
Sikerült dietetikust választani???

25+4
Vendég

Melinda, még két hét van karácsonyig! Most szép idő volt, ha jövő héten nagyon hideg lesz, már nincs kedve az embernek fát nézegetni és most még volt is miből válogatni. :) Szegény, már olyan régóta keresel csizmát... ennyire nincs vagy egyik sem tetszik?
Kavics, csokis torta volt, még van is egy picike belőle. :) De mellé kaptam még túrósat, gesztenyéset meg málnásat is egy-egy szeletet. :lol: Úgy tetszik ez a kis adventi a neved alatt. :)

Szerencsére én nem szoktam ilyen rémtörténeteket álmodni... egyenlőre.
Az igaz, hogy terhesség alatt nő az ember lába? Anyukámnak nem nőtt, de hallottam már, hogy valakinek két számmal is nagyobb lett a lába.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Kavics!
Írtam privit! A múltkor is válaszoltam remélem nem veszett el.

Mindenkinek köszönöm a szurkolást a vizsgákhoz. Sajnos ez még csak a kezdet volt. :( :(
Nagyon ki voltunk akadva, mert a tesi szakos tanárok lekezelőek voltak. Nem számított hogy valaki kismama, vagy 3 hete szült, esetleg szoptat. :cry: :cry:

Az úszás tanárnak meg sem említettem hogy babát várok, úgysem érdekli. Az egyik lány szinte könyörgött, hogy vegye előre (osztályozza le hamarabb és hadd mehessen szoptatni), nem érdekelte, ki kellett várnia a sorát.

Nekem meg a mozgásprogramok tanár azt mondta, hogy sérvvel még lehet dolgozni (mozogni). A pocaklakó nem is érdekelte. Hát nem csináltam semmit (váltóverseny volt) - gondolhatjátok .....

Szidtak bennünket, hogy nem öltözünk át időben (holott mi vártunk a tanárra), egy WC volt, sort kellett állni stb.

Kaptam még három témát amiből dolgozat kell, és még hátravan 7 vizsga.

Amúgy az úszás jól esett. Van aki jan. 11-re van kiírva, és valamilyen hüvelyi problémája van - az sem érdekelte a tanárt (fiatal srác), azt mondta, hogy akkor majd később jöjjön el, és bemutatja az úszástudását. Mellesleg házidolgozatot is irat a vízi sportokból, de az nem elég a ketteshez.
Jól kipanaszkodom magam....

Én semmi előkészületet nem tettem még a babának, és még jó darabig nem lesz időm. Pedig már olyan jó lenne készülni, legalább lélekben....

Nagyon álmos vagyok, aludnék is ha Levi nem éjfélig lenne minden nap fenn. Így még várnom kell..... Jó éjt mkinek! Aludjatok amíg tudtok....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni!
Az én lábam is nőtt!! :cry:

Ja és az én rémálom felülmúlt mindent. Tegnap prevenció órán egy tanár aki az intenzív osztályon orvos, teletömte a fejünket mindenféle szörnyűséggel.

Azt álmodtam, hogy ott alul először kilógott a baba lába, utána a gyomra egymagában, utána az agyvelője. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jaj nagyon kivagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tanár minden második szava a "meghalt" volt. Meg mindenféle ocsmány képet mutatott daganatokról, dohányos tüdőkről....
Nem hiányzott ez nekem!!!
Bocs ha valakit kiakasztottam :oops: :oops: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Mni!
Nagyon szupi a mikulástorta. Marcipánból van? Gratula az első karácsonyfátokhoz. Tök jó, még csak az első közös karácsonyotok? Díszeket vettetek már?

Mni, Márti, Kiszazsu, Melinda, Kmanna, Aranykavics!
Köszönöm a dicséreteket, de tényleg rettenetes. Pl. most próbáltuk helyre tenni, mert soha sem hadja a báttyát békén, állandóan szekálja. Teljesen ki vagyunk a férjemmel.

Éva!
Tényleg nagyon jók a képek a lányodról! Az, hogy dörzsöli a szemét, olyan mintha álmos lenne, vagy akkor kelt volna fel.

Márti!
Hát nem semmi csaj vagy. Nekem már este 9-kor sincs kedvem renbe tenni a lakást, nem, hogy hajnal 3 kor.

Kiszazsu!
Igazad van, azzal kapcsolatban, hogy valami van a levegőben, mert nekem a hasamban a kis "Alexa" egész este és éjszaka, úgy ugrált! Azt hittem , hogy box mecsen vagyunk!

Melinda!
Holnap megyünk Dunaújvárosba! Egy mini tali? Küldök privit!

Aranykavics!
Képzeld el, nekem is mind a kettőt kell vennem. A kabátombva már alig férek bele, a csizmáimat meg ki kellett dobni a nyári beázás miatt. Hát ez van.

Eszterxx!
Én most köttettem át az internetemet a Digi tv-re. Itt a kilencben ez van. A József Attila lakótelepen is szerintem ők a szolgáltatók. Ha dec 31-ig megkötöd velük a szerződést akkor mindössze 3500 Ft-ért 2megás korlátlan internetet kapsz. Szerintem elég jó árban van, ezért bontottam fel a szerződést a t-online-al.

Jó éjt mindenkinek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Melinda!

Privi ment!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Mni!Úgy megkívántam a tortikát! Majd megzavarodok!
Nincs itthon semmi édesség, mindjárt megyek, és letöröm a mézeskalács házikó kéményét! :twisted:

Zsu!Nekem is voltak már hasonló rémálmaim!
Olyankor másnap nem bírok magammal, annyira rossz kedvem szokott lenni!

Meli!Mindjárt küldöm neked is! :D
Gratulálok a kabáthoz! Én a múltkor turiztam egy nagyon szupit!
Remélem azzal kihúzom!
Csizmim a tavalyi van most direkt nem is akartam venni!
Majd jövőre! :D

Beuska!Muszáj voltam rendet rakni, mert ha én arra ébredtem volna másnap reggel, akkor az egész napom el lett volna b.....-va!
Ez nem szerény kupi volt, hanem iszonyat!

Rég nem látott ismerősök, és hát eléggé alkoholos befolyás alá kerültek tegnap!
Nagyon készen voltam!
Hosszú lenne leírnom, meg nem is akarom! De hát muszáj volt egy mosolyognom!
Váááááááá.......................
Kész elmúlt!

Puszi nektek! Kellemes Pihenést!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Beus,
válaszoltam a privire!

Végre valahára találtam csizmát. :) Csini és kényelmes, egy számmal nagyobb méretet vettem, mint ami most kell, mert a barátnőm mondta, hogy neki is nőtt a lába egy számmal. Na, most akkor fel vagyok már szerelkezve a télre. Csak az volt a baj ezzel a cipőpróbálással, hogy ülve nem esett jól próbálni, állva ment, de hajolgattam a dobozok után, aztán mikor felegyenesedtem, kicsit bekeményedett a hasam. Miután hazaértem, láttam, hogy barnáztam picit. Ittam Magne B6 pezsgőtablettát, remélem nem lesz gond. Szerencsére a hasam nem görcsölt.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Valaki kérdezett a kókuszmatracról, tegnap vettünk 6500-ért a Bippánál (babaholmiolcson.hu), Philippo a márkája és szerintem nem gagyi, van fehér meg színes is, nekem a fehér jobb. A kiságyat is megvettük, kombit. De ha valaki akar oda menni vásárolni, ne szombaton, mert annyian vannak, hogy meg se lehet mozdulni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Juditkecskemet: nem csak megdagadt az utolsó hónapokban a lábad, hanem nőtt is? És szülés után nem ment össze az eredeti mértére?

Incsi-fincsi a kinézetelük a feldobott totácskáknak!

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?