Új privát üzeneted érkezett!

Na, ma egyedül leszek itthon este. :cry:
Férjecském munkahelyén évzáró vacsi lesz a kollégákkal.
Mindegy, itt vagytok ti, meg van sok tennivalóm.

Kép
p__lilla
 
 


Ez már a 3. laptetőm. De jó!
Csak már jöjjön be ez a babona.

Kép
p__lilla
 
 


Most biztos bejön!!!

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Nati

Jobban vagy már? Nem lehet, hogy az oltástól vagy szarul. Elvileg a rubeola oltással legyengített bacikat kaptál. És most az ellen védekezik a szervezeted.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla

Nem az oltás, mert ma voltam dokinál és azt mondta elkaptem egy csunya vírust. Lehet, hogy köze van az oltásnak hozzá, de nem biztos. Kérdeztem is tőle, hogy ha kismam leszek milyen bogyót szedjek a migrénemre. Azt mondta vannak olyan gyógyszerek amiket szedhetek, mert a babának nem ártanak. Paracetamol tartalmúakat mondott, ill cataflam cseppeket. Erre jó nagyot néztem, de megnyugtatott, hogy a cseppeket kifejezetten babáknak adják fájdalomcsillapításra. Az én dokim egyébként olyan, ha nem halsz meg ott rögtön, akkor nem ad gyógyszert. Igaza van és ezért szeretem. Most is azt mondta, hogy pihenjek és esetleg csak tünetileg kezeljem a bajom, majd elmúlik.

Azért amikor tüdőnyuszim volt adott gyógyszert.

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti, nagyon sajnálom, ami a férjeddel történt. Ez a hónap nem éppen úgy alakul, ahogy neked jó lenne....Remélhetőleg a babuci megmarad, és nem fog megjönni. Próbálj meg nem idegeskedni! Tudom, nehéz ezt most, de hamar találni fog a férjed munkát. Fiatal, teherbiró, nem lesz semmi baj!

Nati, Lilla mellett én is itt vagyok ám, akiért szurkolni kell, és nekem márcsak 9 napom van... :?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnam, na mit olvastál ki a görbémből? :wink:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny

Nem felejtettelek ám el! Teérted is izdulunk nagyon.
A hőd hogy áll?

Kép
Kép
nati80
 
 


Oké oké. Tudom, hogy már annyira sokan vagyunk, hogy nem lehet mindenkit fejben tartani. Hőm a 100. oldalon alul görbe formájában megtekinthető. :D
Bár sokmindent még nem lehet látni rajta. A hő fent maradhat akár a mensi napjáig is. Azért szurkolok magamnak, hogy jövőhéten pecsételjek, és akkor tuti a beágyazódás...szorit-szorit :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


A napokban leállt az emésztésem. Most meg egy egész pizzát nem tudtam megenni!!!Csak a felét. Pedig azelőtt sitty-sutty befaltam. Pedig olajbogyó is volt rajta, amit imádok! :(

Bár nekem sem ártana a fogyi, lemehetne olyan 6-7 kilócska. :oops:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny
A te görbéden a GV a hancúr?
Nagyon szurkolok neked is, hogy + teszt legyen a fa alatt.

Kép
p__lilla
 
 


marti szerintem eléggé úgy néz ki a görbéd hogy babás vagy! mi 13 hetesen megyünk 4D-re és azt mondták hogy ha úgy fordul akkor már meg tudják mondani a nemét. És az egyik barátnőm is mutatott képet 13 hetes 4D-ről amikor akkora volt a gyereke és totál beterpesztett szemből és totál látszik a képen hogy lány.
Mágnes kész vagyok Annától! :)
hát márti azt hiszem ennél nagyon pofont nem is kaphattál volna mára...
lilla, szerintem a görbéd eddig hibátlan! :)ne izgulj, nem volt későn a hancúr. mi a pozitív teszt és a hő emelkedése utáni nap hancúroztunk és összejött...
magdolnam, nekem ehhez képest csak paca látszik. Tök jó hogy neked ilyen éles szélű a kép... :)
jenny mi nagyon szorítunk ám!!!!!!!!!!!!! de ne várj a pecsételésre mert én is arra vártam és jól nem volt semmi... :) ne vonj le belőle semmi következtetést.

KépKép
muffin
 
 


hehe megvolt a 200. hozzászólásom. :) amúgy velünk minden rendben. Már csak másfél hét és mehetek végre ultrahangra! :) Nagyon várom.
Voltunk ma auchanba vásárolni, vettem egy halom gyümölcsöt, aztán meg egy másik halom karácsonyi dekorációt. :)
Most meg itthon döglünk. Tök jó hogy megint hétvége van!!! Mához egy hétre megyünk ki Bécsbe adventi hétvégézni. TÖk jó lesz, már várom. Egy kicsit kényeztetjük magunkat. A baba miatt nyáron úgysem megyünk sehova... Úgyhogy szerintem lesz most ez a kis kiruccanás aztán majd jövő tél... Furcsa lesz mert én folyamatosan mennék és eddig így is volt. Nem tudom hogy fogom bírni az itthonlétet meg a nem utazást. :) Biztos vagyok benne hogy a bébi kárpótol, de azért vannak ilyen dolgok amiktől tart az ember hogy már nem lesz minden ugyanolyan... Ilyenkor mindig arra gondolok hogy nem is ugyanolyan lesz, hanem sokkal jobb... na mindegy nem fárasztalak titeket az önnyugtatásommal. :) hihi
mostantól itt vagyok aztán majd válaszolgatok meg ilyenek. Most megyek eszem egy kiló narancsot... remélem fincsi lesz mert manapság nehéz olyan igazán jót kifogni...
narancsra fel :)

KépKép
muffin
 
 


Nem, ha minden igaz nincsenek 2-en. Az eyik a méhlepény, a másik pedig Pötyi :)
magdolnam
 
 


Muffin

Köszi, hogy írtad, egy kicsit megnyugtattál. Nem tudnád felrakni a terhesgörbédet, ha még megvan. Csak kíváncsi vagyok rá.

Kép
p__lilla
 
 


felteszem de el van szúrva, mert már kitöröltem (véletlen) és aztán utólag írtam be megint és az első öt nap lemaradt úgyhogy azt add az elejéhez, amúgy az az öt nap végig 36,3 volt. Kép

KépKép
muffin
 
 


és befürödtem a naranccsal... nem olyan jó :( majd mindjárt tesztelek egy másikat...

KépKép
muffin
 
 


de legalább mag nincs benne... :)

KépKép
muffin
 
 


dr house megy az axn-en :) szeretem nagyon :) miért nincs itt senki??? mindig amikor tudok jönni nagyjából magammal beszélgetek... :)

KépKép
muffin
 
 


nekünk nem jön be az axn sajnos, pedig én is szeretem.
Köszi, hogy feltetted a görbéd

Kép
p__lilla
 
 


Lilla, igen, a GV a hancúr. Kicsit beerősitettünk apával ebben a ciklusban... :oops: :lol:

Muffin, akkor jó. Bár ha véreznék, jobban örülnék neki, mert kicsit közelebb lennék a biztos sikerhez.
Mi is megyünk Auchanbe, tök várom, én is kinéztem katalógusból tök sok karácsonyi diszt. Jó égők meg gyertyák vannak. A diszekről nem is beszélve.
Nekem megvan Muffin terhesgörbéje, remélem nem haragszik, ha felteszem helyette...Annak idején lementettem, hogy legyen példa, milyet kell gyártani. :D

Kép

Bár ez elég homályos.

Kép
jenny29
Mór
 
 


szívesen. Szerintem a tiéd is elég hasonló :) és remélem az is marad :)

KépKép
muffin
 
 


köszi jenny :) már épp írni akartam hogy a tiéd is baromira olyan mint az enyém volt, aztán végigolvastam. :) de tök jófej vagy hogy elmentetted mintának. :) na akkor ebben a hónapban kérném az ismétlést :) :) :)

KépKép
muffin
 
 


csak muffinén nem látszik a hancúr

Kép
p__lilla
 
 


Ja bocsi, már látom, hogy elkéstem a görbével.

Ezt gyártotta Apa most az előbb. Ez lesz a képeslapunk, amit elküldünk a rokonoknak. :D

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny
Ez naaagyon jóóóó!

Az új táblázatot még nem gyártottátok meg, amin mindenki rajtvan? Ha meglesz, feltehetnéd.

Kép
p__lilla
 
 


jenny, szerintem is jó a képeslap. :) Én olyanra gondoltam hogy csinálhatnánk egy képet, amin a pólóm hasrészén van egy bébi vagy nemsokára én is itt leszek felirat vagy valami ilyesmi. de magunkat ismerve nem biztos hogy megcsináljuk... tök jó hogy nektek már megvan. :)
lilla, azért nem látszik a hancúr mert nem írtam bele. de megnyugodhatsz, mondom a poz. teszt utáni nap volt hancúr. :) Úgyhogy nem késtetek el ti sem. :)

KépKép
muffin
 
 


ja és végre találtam édi képet, ami tetszik úgyhogy beraktam a nevemhez. :) a nagyon látszik hogy el van kenődve. tök édes. :)

KépKép
muffin
 
 


Nagyon jó a baba muffin, most már majdnem mindenkinek van a neve alatt baba. Tök szupi. Remélem lassan mindenkinek a pocijában is lesz.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem. Kedd óta nem is tudtam még olvasni se benneteket.
Kedden mikulás ünnepségen voltunk délelőtt, délután dokinál. Van egy 19 mm tüszőm.
Szerdán a szomszédasszonyom ült a nyakamon, csütörtökön megint Pesten voltunk, meg a tesóméknál mikulásozni. Mára meg Kende beteg lett és egész nap nagyon nyűgös volt szegénykém. Egész héten teszteltem, de - volt 4 napig. Ma volt az első + LH tesztem. Örülök is, mert azt hittem már nem lesz. Közbe próbálkozunk apával. Igaz nagyon fáradt vagyok, mert az éjszakáink nagyon rosszak. Kende sokat felkel és bevesszük közén és utána én nem alszok :( Látszik középidő van, és ilyenkor mindig van valami cirkusz.
A görbém csapnivaló. Szerintem, mert nem alszok rendesen. Fel is teszem. Ki mit lát belőle?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 85600_.png

Most megyek is próbálkozni. Holnap megpróbálok visszaolvasni, mert kíváncsi vagyok kivel mi van. Bár 10 oldal pótolnivalóm van.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ha akartok vicceset látni menjetek a videobomb oldalára (videobomb.hu) és írjátok be a keresőbe hogy ahmed. egy hasbeszélő pasi egy írtó vicces csontvázzal. mi a férjemmel végigröhögtük! nagyon jó. :)

KépKép
muffin
 
 


tök jó hogy benéztél kisvirág. próbálj kicsit pihizni a hétvégén... :)

KépKép
muffin
 
 


Jenny: Nagyon szupi és egyedi a képeslap. :)

Kép
csucsu05
 
 


helló csucsu! :) végre itt vagy te is. :)

KépKép
muffin
 
 


Kisvirág

Jó, hogy végre be tudtál ide kukkantani.
Remélem hancúroztok ma, meg holnap is, ha negatív lesz. Legalábbis úgy tudom, akkor kell. Szerintem elkezd a hőd felfelé kúszni. Kár, hogy nem tudod minden nap egy időben mérni. De hát gyerkőc mellett nem egyszerű.

Kép
p__lilla
 
 


Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Köszi lányok, tényleg jó kis képeslap lesz. Bár én utálom magam minden képen, főleg a nevetőseken, mert bénán tudok vigyorogni. Olyan erőltetett. Ritkán röhögök, de akkor visszhangzik a környék.:)
Muffin, az a póló ötlet tök jó!!!! Csináljátok meg! Aztán képet is kérünk róla!
Kisvirág, Kendének jobbulást, szegény kiscsillag, biztosan nehezen viseli. :(
Lilla, itt a táblázat, majd Apa szebben is megcsinálja, ha lesz rá ideje.
Jó éjt csajszik!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Kép

Jenny:
aranyosak vagytok a képen, és szépen megcsinálta párocskád :wink:
És én is szurkolok ám, hogy bent legyen egy kistökös a pocidba :wink:

Muffin:
Aranyos a baba a neved alatt :D
Én is ma reggel narancsot reggeliztem. Nem kivánok semmi kaját, érdekes, pedig mindig a ciklus második felében farkasétvágyam volt...
Lehet a sok stressz...
Mindig amikor ideges vagyok egy gombóc lesz a torkomba és nem tudok enni...

Lilla:
Szerintem is nem volt késő, elkaptátok a petikét :wink: Mennek a drukkok, hogy + legyen a teszted!!!!!!!!

Kisvirág:
Neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nálam semmi sem változott, piri még sehol csak a rózsaszinű folyás.... :roll:
A görbém meg igy néz ki:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jenny

Köszi, hogy felraktad a táblázatot. Nagyon jó. Asszem, most már mindenki láthatja magát benne.

Márti
Ma nem teszteltél? De ugye nem is jött meg?

Kép
p__lilla
 
 


Tesztelni nem akarok még....
Lássuk egyszer döljön el mi lesz, megjön piri vagy nem....
Lehet bekavart nekem a palástfű tea. Olvastam, hogy meghosszabbithatja a ciklust 1-2 nappal...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nem Lilla, se ez-se az :cry:
Kicsit idegörlő, de kibirjuk...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Igen Jenni, köszi a táblázatot!!! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti

Bízom benne, hogy nem fog megjönni. Bár a hőd egy kicsit leesett, de még mindig nagyon fent van. DRUKKK!

Kép
p__lilla
 
 


Most látom a vonalzóm elkezdte már az új ciklust :?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jó reggelt!

Jenny
Jó a képeslapotok. Bővül a táblázat? Egyre többen vagyunk. És egyre több gólya lesz a táblában.

Márti
nagyon jó még mindig a görbéd. nem is értem miért nem tesztelsz egyet. Már 15 nap eltelt pé óta. Nem bírnám ki. TESZTELJ!!!!!!!

Kisvirág
Kendének jobbulást! Ti meg remélem belehúztatok tegnap. és ma is!!!

Lilla
Hogy áll a hőd?

Bocsi ha valakit kihagytam.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Hogy érzed magad?
Igérem, ha holnapig nem jön meg a mensim rendesen akkor tesztelni fogok. Jó? :D

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


A hőm ma 36,9. Araszolgat fölfelé. :lol:

Kép
p__lilla
 
 


Jó reggelt!

Nemrég keltem, és már mosok is. :)
A táblázatba mindenkit beirtam, aki adott meg nekem adatokat. Az már egy más kérdés, hogy közülük nem mindenki látogatja a topicot napi vagy 2 napi szinten.
Ez nem is baj, csak hiányolok embereket, akik régebben többet irtak.
Pl Odri is visszatérő volt azért, de róla is már ezer éve semmi. Aztán Manó...régebben tök sokat irt. NYuszifülű, NAti06, aki inditotta a topicot...
NA mindegy. Azért jó lenne tudni róluk valamit, hiszen megszerettük őket.

Márti, úgy készülj, hogy holnap teszt nap!!!!!!! :evil: Irgum-burgum, hogy húzod az idegeinket. Szép a hőd ma is, még mindig magas. Apócád hogy van? Beszéltetek a hogyan továbbról?

A képeslapunk photo shop-os mű, hiszen ezer éve nem volt ilyen nagy hó errefelé. :D

Kisvirág, Kendéről nincs friss képed? Nekem ő a minta, hiszen fiúcskát szeretnék, olyan szöszit, mint ő. :oops:

Kép
jenny29
Mór
 
 


kis nosztalgia:
Huni mikor kicsi volt :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?