Új privát üzeneted érkezett!

Csilla!

Egyébként ha visszalapozzol a 37. oldalra feltett Laura 1 linket, hogy miféle támogatások járnak és mi kell hozzá. Nézd meg szerintem, megéri.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!

Sajna én is inkább combra hízok, meg fenékre, de azért hasam is volt egy kicsi, mondjuk jobban akkor látszott, ha ültem.

Akkor nekem van túl nagy hasam? Kerülete az kb. nekem is 104 cm, de mint írtam hosszában 34 cm.

Majd hétfőn kiderül, hogy mekkora a leányzó. És egyébként az a furi, hogy nem szedek semmilyen terhes-vitamint, sőt néha még a sima multivitaminomat is lefelejtem bevenni, bár mondjuk mi sem vagyunk picikék, mert én 173 cm vagyok a férjem meg 185 cm körül, remélem, hogy csak hosszú lesz és nem lesz túl nagy, mert én annak híve vagyok, hogy legyen normál súlyú max. 3,5 kg, aztán majd ráér idekinnt megnőni, főleg sokat számít ez természetes szülésnél, bár hálisten a csipőm elég széles. Na majd meglátjuk. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Lili köszia segítséget, ma tesómnak is kiadtam az aggodalmaimat (mert van bőven), vagyis nem is aggodalom ez, hanem tanácstalanság :roll: Szóval mondtam neki, hogy miből mennyi van és mondta, hogy akkor még mit érdemes venni. Így már ez a része nem aggaszt annyira. Mostanában egyre többet gondolok a kórházra, hogy mit kell még venni, meg eleve otthonra. Textilpelus, törlőkendő, sima pelus. Lassan úg ygondolom ezeket sem ártana beszerezni. Vagy korai még? Belegondoltam abba is, hogy volt most egy kis ismerős 35. hétre szült meg. Az viszont nagyon nincs messze, és így tényleg nem ártana mostmár meglennie a dolgoknak.
Jujj nagyon fel vagyok pörögve :lol:

Én volt pasival régen nem álmodtam, tulajdonképpen sajna keveset is álmodom, annyira lefoglal Kincső érkezése, hogy sokszor este is ezen agyalok :P :lol:

Adri! Gratula tényleg a 30 hétre, még 10-et kívánok :wink:

Én még mindig csak pocakra híztam. Most is sikerült jó minőségű fehér bugyust venni (olcsón, nem utolsó szempont) itt is már gondoltam a kórházra is, szóval az s-es méret kell még mindig. Viszont a pocak az egyre nagyobb :D

Csajok én elfelejtettem eddig a fodokit. Múltkor beszéltünk róla, és be is akartam jelentkezni, de azóta elfelejtettem :oops: Ünnep után mindenképpen el kell mennem. Most ünnep előtt már semmi esély rá. Bár lehet felhívom, hátha maradt egy kis ideje rám a kis dokibácsinak. :roll:

Kép
bettó
 
 

 
 

Adri! Most látom, mióta írni akartam neked a 30 hetet, már 31 lettél :oops: akkor csak 9-et kívánok! :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Annyit töprengek a nevén. Nem is tudom, hogy tetszik-e a Milán. Azt szeretném, ha nagy lesz, büszke legyen a nevére, meg titokban azt is szeretném, hogy a csajok összesúgjanak a háta mögött, hogy milyen jó pasi, és milyen szép neve van! Kép

De ki tudja, hogy 15 év múlva mi lesz a divat?!

jutiboszi
 
 


Bettó!

Neked is gratula a 30. héthez! Huh, már csak 10 hét. Nagyon kevés. Ha belegondolok, hogy 30-on már túl vagyunk!!!!! Nagyon megy az idő. Én azért a 38. hétig legalább szeretnék egyben maradni a kis Milánnal, meg is beszélem vele. De a 40 lenne a legjobb. A barátnőmnek 30 hetesen már voltak jóslófájásai, nem túl vészes, de érezte. Nekem még szerintem semmi. Azt érezhetem, ahogy megy szét a csontom. Asszem. De nem fáj, csak kellemetlen.

Bettó! Mindjárt megkeresem neked a listát, ami otthonra kell a védőnők szerint a babucinak. Azt is böngészd végig, hátha találsz benne olyat, ami még nincs!

Mindjárt jövök vele, csak be kell gépelni!

jutiboszi
 
 


Ruhák:
3-4 body
3-4 kising
3-4 rékli
3-4 rugdalózó
2-3 pár zokni
2 kiskabát
sapka (vékony v. vastag az időjárástól függően)
10-15 db textil pelelnka
levegőztetőzsák
3-4 angolpólya v. 1-2 hálózsák
2-3 előke
2-3 fürdőlepedő

Egyéb:
2 takaró huzattal, kiságyba, babakocsiba
min. 2 garnitúra ágynemű (lepedő, paplan, huzat)
Babakocsi
Pelenkázóasztal

Babaáploáshoz:
1 műanyag fürdőkád
1 műanyag vödör (baba szennyesének)
2 műanyag tálka (vatta eldobás, stb.)
baba hajkefe
körömvágóolló
vízhőmérő
lázmérő
babaszappan
1 cs. steril vatta
babaolaj

Kórházba:
2-3 hálóing
köntös
evőeszköz, pohár, szalvéta
2 pár papucs (egy zuhanyzáshoz)
tisztálkodási szerek (fogkrém, fogkefe, szappan, dezodor, Wc papír)
2-3 törölköző
alsónemű
betét (éjszakai)
melltartó (hozzá betét)
iratok (szem. ig., Tb kártya, terhesgondozási könyv leletekkel, valahol házassági akvi. kiv.)

Mibe hozzuk haza a babát:
Időjárástól függően:
1 body (hosszú v. rövid ujjú)
1 rugdalózó
1 kiskabát
1 sapka
Pelenka +2db textilpelus a fejéhez
1 takaró
mózeskosár v. babahordozó

jutiboszi
 
 


Nekem ezt adta a védőnőm. DE! Még szülés előtt jön látogatni, akkor felírjuk, ami még kell. Például nem érdemes mindenféle drága törlőkendőt, meg babkrémeket, meg mindenfélét megvenni, mert sokmindent a védőnő is fel tud írni, és gyógyszertárban megvehető. Olcsóbb, és jobb is a babának. Meg lehet, hogy kiütéses lesz ezektől a drága kenceficéktől.

Pelussal kapcsolatban az Eri azt mondta, hogy neki a Libero vált be a legjobban, mert abból nem folyik ki a pisi, meg a kaki. Pampers-t is vett, de olyan vékony a babucija, hogy abból legtöbbször kifolyik a cucc.

Most mást nem tudok egyelőre, ha van kérdés, írjatok. Utánajárok!

jutiboszi
 
 


Juti!
Édi vagy köszike! :wink: Én is csináltam listát magamnak, hogy még mit kell venni, úgy látszik mégsem vagyok annyira elveszett, sok dolog stimmel :lol:

Kép
bettó
 
 


A Kincső tisztálkodó szereinek nekem is azt mondta, hogy majd gyógyszertárit kell venni, kapok is receptet majd.
Peluson én is gondolkodtam, csak az a baj, hogy nem minden babapopsi egyforma. És lehet jó vastag a Liberó, hogyha nem szereti a bőre. Tesóm azt mondta, hogy vegyek, de ne egyből a mega sok darabosat, hanem kevesebbet. Bár lehet, hogy annyi idejig meg úgysem lesz rajta, hogy kikezdje a popsit. :)

Kép
bettó
 
 


Amúgy én már tényleg annak is örülnék, hogyha februárig kihúznánk, persze a legjobb a 40 hét lenne

Kép
bettó
 
 


A hidegfront már nem is zavar be annyira, mint eleinte, de a melegtől nagyon félek, akkor viszont már előfordulhat a melegedés, és vele jöhet a melegfront is. :roll: Ráadásul a seggemen sem tudok megülni. Ma délelőtt is lehetett volna pihennem, erre én kókuszgolyszlit csinálok meg raffaellot.
Bár gondolom, hogy február elejére már nem így fogok pattogni, nagy pocakkal meg főleg nem :lol:

Kép
bettó
 
 


Volt ma bent egy barátunk a tékában és azt mondta, hogy mostmár onnan tudja, hogy jövünk nyitni (ő mindig hamarabb ideér) hogy előbb jön egy pocak és utána kanyarodunk mi Gézával. :lol:

Kép
bettó
 
 


Ez jó!!! Pocak elöl!
Nekem csak kétszer poénkodtak, az egyikre emlékszem csak: most már bukósisakon kell vasalnom a pólóimat?

Na, akkor ügyes vagy Bettó! De ezeken kívül még lesz egy csomó beszereznivaló! Pl. kis figurák, amit a baba fölé lehet tenni a kiságyba, hogy azokat nézegesse, felhúzható zenélő, amit nagyon szeretnek a babák, meg ilyesmik. Ezeket lehet ajándékba is kérni!!!

Bettócska! (most kérni szeretnék valamit azért vagyok ilyen kedves :lol: ) Szóval leírnád nekem a Raffaelló receptjét, mert régen megvolt nekem is, csak elveszítettem, ami meg most van az egy rakás trutyi, mert össze kell keverni benne a kekszet a tejporral, és nem is hasonlít az igazi Raffaellóra. Egy szakácskönyvben van, de nem jó!

jutiboszi
 
 



Hozzávalók:
1,5 dl víz
25dkg kókusz
25dkg tejpor
20dkg margarin
20dkg porcukor
2 csomag vaniliás cukor

Elkészítés:
A vizet felforraljuk, belekeverjük a kókuszt, a tejport, a margarint, a porcukrot, és a vaniliáscukrot, majd összegyúrjuk.
Egy napra hűtőbe tesszük. Másnap kis golyókat formálunk, közepébe egy szem mandulát teszünk, és kókuszba forgatjuk.

Tanácsok:
A közepébe nem muszáj mandulát rakni, anélkül is nagyon finom! :)

Juti! Ezt én tegnap kerestem meg, de még most próbáltam ki először. Még a hűtőben van, holnap csinálok belőle golyszlit, így a sikeréről nem tudok túl sokat. Remélem fini lesz. A mandula kimarad, mert el is felejtettem venni, de gondolom, hogy az ára is kedves lett volna :P

Nővérkém már nézegette a kiságyhoz a csüngőt meg néztünk ma zenélőkét is, de csak bocis volt, az valahogy nem volt édi. :lol:
Szóval azt kapunk, meg tesóm valami ruhácskát nézett még. Tök jó munkahelye van, mert kap ilyen levásárolható sodexo-s kupont és a főnöknője úgy szokta igényelni, hogy a családnak is. Így a 3 tagú család kap 60 EFt értékű utalványt. Így tesókám most kiéli újra anyukás ösztöneit.

Nem is mondtam. Tegnap voltunk náluk. Lizi olyan édes volt, ahogy meglátott, az első az volt, hogy megsimizte a pocakomat és egyből innavalóval kínált. Szépen elsorolta, hogy mi a választék. Hozzá kell tennem, tesóm nem mondta neki, hogy kínáljon meg, ő magától. Olyan kis tünemény. Látszik, hogy elekelne ott is egy kistesó :roll:

Hogy mit főzzél? Én hogyha nagyon nem tudok mit kitalálni, a fagyóban mindig van ilyen sajtattal töltött izé, meg hasonló finomságok és azt sütök ki. Géza pl. most hétvégenként ilyet rendel. Én már kezdem unni, de mindig másfajtát sütök ki. :)

Kép
bettó
 
 


Kérdés: Mi a külömbség a játszócucli és az alvó között? :oops:

Kép
bettó
 
 


Köszi a receptet! Megvárom, míg elkészíted, mert most csokis túrós piskótarolád készül, a tésztát kell ma megsütnöm, és kész. Banánnal a közepén. Nyami!!!

A mai kaja meg sonkás tortellini lesz, sajtszósszal. Szeretjük a tésztakajákat is, de már untam a bolognai, milánói, meg hasonló elcsépelt izéket! A Csabinak meg csinálok paradicsomszószt hozzá, igazi paradicsomból, bazsalikommal, mert azt szereti. Rossz helyre született a drágám, mert a kínai kaját, és a mediterrán kaját is imádja. De persze a jó magyar pörköltnek, meg gulyásnak sem tud ellenálni.

Én megyek is főzök, sütök, lehet, hogy még jövök, nem ígérem!

jutiboszi
 
 


Játszó, és alvó? Fogalmam sincs, majd megkérdezem az illetékeseket. De Jó a kérdés!!!! Eddig szilikon, meg latex különbséget tudtam csak, az egyik ( a sárga, nem az átlátszó) természetesebb. Ennyit tudok csak.

jutiboszi
 
 


köfike :wink: én ma nézegettem, de nem láttam külömbséget, inézetre. :?

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Biztosíthatlak benneteket, hogy a Betti féle recept alaján készült rafaelló isteni finom (mandula nélkül is). Mi minden karácsonyra csinálunk.

Vizsont Juti!
Én kérhetném ennek a csokis-túrós roládnak a receptjék, még a gondolatra is összefutott a nyál a számban. :lol:

Nekem mindenki azt mondja, hogy sokkal nagyobb a hasam, mint ahány hetes vagyok, úgyhogy lehet, hogy Niki is előbbre lesz kiírva. Majd hétfőn kiderül.

Most megyek, mert nemrég jöttem meg Nagyatádról. Elvittem a cicát dokihoz. Beoltattam, kapott féreghajtót, valamelyik nap megfürdetjük a bolhák ellen és akkor maradhat a lakásban is ,csak éppen a babaszobába nem engedjük be.
Az álltaorvosnak is van 3 cicája, meg két kisgyereke, azt mondta ő is, hogy sokszor túlparázzák ezt a cicadolgot. Mert sokan, amikor kiderül, hogy jön a baba inkább elajándékozzák a cicust :cry:
Szóval elfáradtam és nagyon fáj a hátam itt ücsörögni.
Tehát szép estét mindenkinek. Talán holnap feljövök.

Én egyébként holnap délelőtt mézeskalácsot fogok sütni :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Szupika Driennke! Mézeskalács! Ha van tuti recepted, küldheted, én már írom is a csokis túrós finomságot!

Tészta:
4 tojásból kakaós piskótalap.

Töltelék:
25 dkg tehéntúró
1,5 dl vaníliás vagy banános joghurt (én vaníliásból csináltam)
2 ek. cukor
1 cs. habfixáló
2 dl tejszín
2 banán
1 kupica narancslikőr (ezt kihagytam, mert nincs itthon)

Megsütjük a piskótalapot, nedves konyharuhára borítjuk, hosszában tekercsre csavarjuk.

A túrót áttörjük, és a joghurttal, cukorral, és 1 kávéskanál habfixálóval összekeverjük. A tejszínt a maradék habfixálóval habbá verjük.
3 ek. tejszínhabot habzsákba töltünk, a maradékot a túróhoz keverjük. A banánt meghámozzuk, hosszában negyedeljük.

A tésztát kitekerjük. A likőrrel meglocsoljuk, és a túrókrémmel megkenjük. A banánokat az egyik hosszanti szélre fektetjük, és a tésztát a konyharuha segítségével innen kezdve felcsavarjuk.

A rolád tetejére tejszínhabból kis rózsákat nyomunk, és a maradék banánnal díszítjük.

Kép

jutiboszi
 
 


Tipp:

Én a töltelékbe még tettem 2 ek cukrot, mert kevésnek találtam. Ja, és amikor a túrót összekevertem a joghurttal, kézimixerrel összeturmixoltam, így egész pépes lett. Nem szeretem a nagy túródarabokat a sütiben. Így olyasmi, mint a vaníliás krémtúró! Hmmm. Fincsi!

jutiboszi
 
 


Jujj Juti! Hogyha készen lesz, kérek belőle kóstolót. :lol:

Kép
bettó
 
 


Ja, csajok! Nem Milán lesz, hanem Kevin. Kelta név, jelentése kedves. A Milán szláv név, jelentése: kedves. Jól összeválogattuk. Mindkettő kedvest jelent, csak a kelta miatt jobban tetszik a Kevin. De még mindig változhat!

jutiboszi
 
 


Nekem mindkettő tetszik :wink:

Kép
bettó
 
 


Oksi! Mikor jössz érte? Vagy küldjem fénypostán, mint a Köbükis mesében? Akkor nyisd az ablakot, mert megint kitörik!!!

jutiboszi
 
 




Olyan furcsa, hogy nem magyaros a hangzása. Leírva is furcsa. De a Milán sem magyaros. Pedig nagy volt a szám, hogy valami magyar nevet szeretnék.

jutiboszi
 
 


Na, még gyúrok rajta kicsit, hátha valami más is az eszembe jut. Ki van nyomtatva az egész fiú utónévlista, abból böngésztem.

jutiboszi
 
 


Kérem fénypostán, úgy hamarabb itt van :lol:
Nálunk is csak magyar név jöhetett szóba, bár a Szaffi nem az. A használt neve Kincső lesz.
Fiúba nem is tudom, hogy milyen lenne. Szeintem Ákos.
Nekünk van egy könyvünk, amiben csak magyar eredetű nevek szerepelnek. Abból böngéztünk régen. :lol: Mintha több éve lett volna, pedig csak pár hónapja volt :lol:

A vacsit jól kitaláltad, én is szeretem az ilyen tészta dolgokat, sajna Gézu nagyon nincs odáig érte. Megeszi, de jobban szereti a húsos dolgokat. Pedig kénytelen lesz hozzá szokni, mert szülés után a tésztát lehet enni és azt jobban lehet variálni.

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Jaj már megint kezdem érezni a hidegfront hatását! :cry: Egész nap semmi bajom nem volt,de most....a pocim már fájdogál!Brrr!
http://www.hazipatika.com/services/humanmet

Holnap gyenge hidegfront,holnap után meg kettős front!De szupi :evil: ,akkor egész hétvégén döglődni fogok! :cry: :cry: :cry:

Jó éjt mondenkinek!

Hidegfrontra érzékenyek vigyázzatok nagyon magatokra!Magnézium kéznél legyen,sok pihi!
Persze a többiek is vigyázzanak nagyon!

Kép

Kép
lecso
 
 


Edina! Ne is mondd én már este sem aludtam, holnap meg ezer dolgom lenne, nem tudom mi lesz így belőle. Ráadásul vendégségbe is mennünk kellene délután. Unicsitesóm már vagy 2-3 hónapja igért nekem kismamás rucikat és most jutottunk el odáig, hogy van idő elmenni. Elég ciki lenne megint lemondani. Remélem nem leszek rosszul :roll:

Kép
bettó
 
 


Jaj, ne is modjátok. Nem akarok frontot. Aludni akarok!!!!!!!!!!! Ma is csak forgolódtam. 4 körül tudtam csak igazán elaludni. Délben meg a szomszédra ébredtem. Fúrt. De olyan hangosan.....brrrrrr........

Na, most megyek, mindjárt lesz az Okosabb vagy mint egy ötödikes? Én imádom nézni, és én nem vagyok okosabb, mint egy ötödikes. Ti is nézitek?

jutiboszi
 
 


Juti! Jó tudni, hogy nem csak én nem alszok este :wink: Bár egyedül lennék.
Én nem szoktam nézni :shock: Igazából tv-t sem nagyon szoktunk. A híradó felidegesít, a filmekben nagyon sok reklám van. Így hogyha nézzük a dobozt, akkor a tékából viszünk haza filmet :)

Szép álmokat kismamik!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Bettó!
Beírhatod a táblázatba, hogy kisfiam lesz. :lol:
A neve eddig Fülöp, de ezt szerintem még ne írd be, mert nálunk akkor lesz biztos, ha rá van írva a karszalagjára... :wink: :D
Arcra nagyon hasonlít Lilire, csak az orra kerekebb. A csajnak kis pisze orra van.
Egy kicsit eodémás a méhlepényem, valószínüleg azért mert valami vírust elkaphattam. Valószínüleg a hasmenés is emiatt van. Most már szénkapszulát szedek rá. Remélem hatni fog. :D
Itt egy kép a bérlőmről.
Kép

Jó éjt!

Kép
Kép
giga1
 
 


Ági!

Nagy-nagy gratula!!!!!! Csodás ez a kép!!! Annyira szépen látszik, és olyan szép. Micsoda kis formás száj! Tündéri!

Te is növeled a fiúk táborát!!!!!! Most már talán több is a fiú, mint a lány?

jutiboszi
 
 


Igen, úgy tűnik, a fiúk vezetnek, de asszem ők voltak a szégyenlősebbek is. Csak később derült ki a fiúknál, nem? Jaj, de jó, sok kislány, sok kisfiú.......szuper.

Ági! Edina! Lili!

Lehetne egy kérésem? Tegyetek fel még képeket a meglévő gyerekekről. Leviről pl. nem láttam még. Persze ha nem baj. Olyan édesek a csajok is, Lili, ez az utolsó is nagyon édes Szonjáról. Meg Áginak is az az ördögös. :lol:

Biztos kíváncsiak a többiek is a csemetékre. Asszem Ami írta, hogy szeret képeket nézegetni. Én is!!! Kis kíváncsi vagyok. Lehet, luk lesz az oldalamban mire megöregszem, márpedig hamar el fog jönni, mert aki kíváncsi, hamar megöregszik. :lol:

jutiboszi
 
 


Az mit jelent, hogy eodémás a lepényed? De elmúlik, ugye? Én szerdán megyek dokihoz, már nagyon várom, mert kukit szeretnék látni. Na jó, nem csak kukit, de ez most olyan viccesnek tűnik. Mindent szeretnék látni, főleg úgy, hogy egészséges. De ettől meg nem félek, mert tudom biztosan, hogy egészséges!! Másra nem is gondolok!!!

jutiboszi
 
 


sziasztok!

Szép jó reggelt!

Juti kívánságodra! :D
Apa+Levi

Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Betti! Én összeállítottam magamnak 1 listát felteszem hátha van benne vmi kis segítség:
Mi kell a kórházba:
• köntös (van)
• papucs 2 db zuhanyzáshoz is (van)
• zoknik (van)
• elől gombolós hálóing vagy pizsama (van)
• szoptatós melltartó (van, de vagy 2 db venni kell)
• min. 2 db törölköző + 1 kéztörlő (vannak)
• tisztálkodási eszközök: tusfürdő
fésű
stift
fogkefe, fogkrém
testápolók
WC papír, popsi törlő kendő
WC ülőke borító
domestos kendő
betétek (vannak)
• pohár, kanál, villa, kis kanál, tálca, kés, konzervnyitó, tányér (vannak)
• konyharuha szilvia(van)
• személyes iratok: szem.ig.
orvosi leletek
kis könyv
naptár
• fényképezőgép
• telefon, töltője
• olvasni való (?)
• mp3 (?)
• inni való
• kispárna

A szülés utánra:
• mellszívó
• melltartó betét (van)
• mellvédő és nyugtató párna
• eldobható bugyik, bugyik (van)
• babruhák (kombi dresszek, rudalózók, kissapkák, kisplédek, textil pelenka) (?)
• eldobható pelenka (?)
• személyes dokumentumok (TAJ kártya, kiskönyv, leletek, apasági nyilatkozat, anya és apa személyi ig.-a)

Ági! Neked is gratula a kiskukishoz! :lol:

Edina! Nagyon szépa pici fiad! :lol: .
Az én gyermekeim vagy a pocim az esős időt nem szeretik.

Juti! Jó neked, hogy ilyen finomságokat tudsz sütni. Tegnap én gesztenyés levélkéket akartam, de amit direkt ehez a sütihez vettem díszítő kinyomót szétszakadt. Így kismonyókok lettek a levélkék helyett. Az íze jó, de a kinézete nem vmi bizalom gerjesztő :oops: .

Driennke! Ne izgulj, hogy óriás bébid lesz. Tesómnak 1 gyermekkel nagyobb pocija volt mint nekem van kettővel. Ez adottsád is. Mi is pont így vagyunk a párommal Ő 185 cm én meg 173 :lol: .

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ági! Gratula a kisöcsköshöz! Én már úgy izgultam, hogy mi volt! És olyan szép a kép róla! :) A Füli név is jó, pont passzol a Lilihez. :)

Juti, rendben, teszek majd mindig képeket. Nekem mge jól esik, ha dicsérik, mert én is nagyon szépnek látom ugye. :lol:

Azt ne feledjétek, hogy akik össze vannak házasodva, annak 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kell, és azt a kórházban kérik, legalábbis nekünk így volt.

Edina, arik a fiúk. :) Most már 3 egyforma póló kell. :lol:

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Először írok, aztán rakok fel ígért képeket, mert végre a lap-topon van az internet és a képek is.

Juti!
Mézeskalács receptet küldök hétfőn, ha adsz egy e-mail címet, mert az irodában van meg. itthon csak kinyomtatva.

Lecso!
Az én babámmal nem tudom, hogy mi van, de ma nagyon aktív volt, lehet, hogy ő szereti a hidegfrontot?

Ági!
Tündéri a baba, és gratula a kisfiúhoz.

Adri!
Remek nem csak a nevünk egyezik, hanem a magasságunk is, ez tök szuper.

Betti!
Én sem szeretem a reklámokat, viszont én nagyon szeretek olvasni, így azt szoktam.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Na és akkor a képek.

Szóva először a kert. Kép

Ez itt az egész, bár még nagyon kopaszok a fák.
A következő képen a kert vége közelebbről (ott kezdődik az erdő)

Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Aztán az erdő, ami a legelső képen látható fenyves mögött van.
Ja és a kutyusunk.
Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ez pedig a jelenlegi család:
Maszat cica és Topi kutya
Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Aztán itt vagyunk mi is. Balatonboglár kilátó. Itt már sejtettem, hogy valaki van a pocakomban :D Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ő pedig az a két és fél éves kislány, akivel babázni szoktam :) Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ezt a képet pedig imádom. A nyaralásunkon történt (itt már 9 hetes voltam), és megismerkedtünk egy anyukával és a kisfiával.
Na a képen az én kedves férjem látható, a kisfiúval. Nagyon elvoltak, az én uram képes volt órákik sétálni vele, fel a lépcsőn, le a lépcsőn, és élvezte. Ebből is tudom, hogy milyen jó apa lesz :D Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?