Új privát üzeneted érkezett!

Exi!

Párhuzamosan a kettőt :lol: ...valahogy..... :roll:

Emese!

Kerestelek tegnap.Egyenlőre a bajai illetve a Juhász Gyula elnapolva.A kresz fontosabb.meg a szívem csücske is,csak vegyenek is fel az előkészítő után

Kép
Kép
zitacicu2

Tegnap itt volt nálunk az Alexandra mikulása..majdnem megzabáltam a gyerekeket.Norbi adta oda az autóját(ez nála nagy szó)Máté hellyel kínálta.Niki tartózkodó volt ,de ő minden idegennel az....

Kép
Kép
zitacicu2

Exi! tényleg?? Akkor meg fogom nézni ha megint ott járok a babák fotóit. Én a Szin5-ös játékukra is ezért voltam mérges, mert tudtam van aki benne lesz de nem találtam, ott is össze-vissza voltak.

Zitacicu! remélem keddre teljesen meggyógyulnak! Az jo hogy nem kellett gyogyszer. Sulihoz sok sikert, nem semmi hogy még ezeket is be tudod vállalni!!

Tita! bocs, nem tudtam te csináltad de tényleg áttekinthetetlen volt régen. Én sem arra gondoltam hogy valaki nekiáll és fejben kiszámolja ki hanyadik, programmal gondoltam hogy sorba rendeznék, gondolom egy adatbázisba fel lehet öket vinni stb. De örülök hogy rájöttek ök is hogy nem volt jó úgy. Talán nyárra a másik játék amit irtam az elöbb is jobb lesz. Már kérdeztem, de nem irtál rá akkor, ugye te is a korházban szültél? Én márc.20 ha jol nézem és jo a vonalzod akkor voltatok ti is ott, ugye?

Kajla! Nagyon bátor a lánykád!! Orsi tavaly nem mert odaülni a Milulás ölébe, a nevét sem mondta meg. Még nem tudom mi volt ma az oviban. :)

Norus! www.ciposdoboz.hu? bár szerintem nem éppen csokira gondolnak, de annak is biztosan lenne aki örülne (mondjuk nekem az nem tetszik hogy irják használt játék, ruha stb. nem lehet, azért ha nem rongyosat de teljsen jó állapotut adna valaki szerintem egy rászorult annak is nagyon örülne- ahogy Orsi is csomo használt dolgot kap, pedig nem is rászoruló)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Betemettek melóval. :(

Karmen
Beszéltem barátnémmal, ő azt mondta, hogy nyugodtan hívjam fel őket, muszáj lesz bepasszolniuk. Ha mégse, ekkor vagy előtt hét szombaton vagy utána elmegyek itt fehérváron. Azért a védőnőre rákérdezek.
Ma nem hívtam fel őket, mert rossz voltam. Egész délelőtt mászkáltam a városban és vásárolgattam. Lett Titababának ruhaanyag a rácsvédőhöz meg a szopis párnához. 400 Ft volt métere. :roll:

Zozo
Jártam gyúrni és amúgy is emberfölényben vagyok. :lol:

Ági
Szó se róla, jól megkavarom magamnak a dolgokat. :)

Gira
Abszolut megértelek! A vérvétel se volt egy gyaloggalopp, főleg, hogy 2 hétre adtak időpontot és 2 hét, mire elkészült. :shock:
Mivel még nincs nálam a teljes vérkép, jövő héten még egyet akarnak csinálni, meg hepatitis oltással fenyegetőztek. Én meg győzzek magyarázkodni. :?
Az itteni dolgok elég rugalmasak, nem kell időpontokkal szutyakolni, vérvételen is van külön emberke, aki soron kívül megvámolja a kismamákat. UHn is odamész, sorszámot kérsz a géptől és ennyi. Nem tudom, hogy ha itt jól működik, máshol miért nem?!
Vendég

Zituska!
Bocs h. nem mentem oda hozzád, de nem akartalak letámadni beszélgetés közben, meg rohantunk is.
Boti nagyon édes :D
nagyon szép és nagy a pocakod :lol:
Vendég

Karmen!

Valahogy felvillanyoz a suli bár apával nem sokat találkozom mert hétközbe későn jön haza nekem szombaton suli vasárnap dolgozok(hajnal 1.30 kor kelek).Ez az egyetlen rossz a dlogban,de mivel mindkét suli érdekel igy nem megterhelő a dolog.Szombaton hajnalban kelek hogy legyen ebéd frissen de van hogy megfőzöm pénteken.Szóval most nagyon jól érzem magam ,egyetlen bajom hogy nem akartam hiányozni a suliból márpedig ha kettőt csinálok egyszerre akkor kénytelen leszek.....

Kép
Kép
zitacicu2

Zozo :)

Ne viccelj már, dehogy haragszom!! :lol:
Lestelek én is, csak közben belemelegedtünk egy kis szüléstöribe, meg jól "lecsaptam" az 1 hetes kiscsajra, olyan szuper volt a kezembe tartani! :lol:
Ha lett volna még egy kis idő, tuti Patira is lecsapok! :wink:
Aztán én is leléptem gyorsan, mert Apája lenyúlta Botit, én meg mentem utánuk.

Aranyosak voltak a gyerkőcök, sajnálom, hogy apánknak nem sikerült túl sok képet csinálni, mert én okosan levittem a fényképezőt - lemerült elemekkel. :oops: :oops:

Még 1 ucsó szó a patologiáról:
Akit meséltem csajt, hogy már csak akkor foglalkoztak vele, hogy szarul van, amikor vérzett, 2 napja megszült 30. hétre 1650g-os babája lett. :cry: :cry:
Szerencsére spontán lélegzik, és állítólag egészséges is.
Na de akkor is basszus.... :evil:

Kép
Kép
zituska28

Megnéztem a játékdzsungeles-talis képeket, arik, jó volt nektek.Majd legközelebb én is csatlakozok!!! :lol:

Csajok :!: , nyugtasson már meg valaki, aki még szoptat és nem jött meg neki a mensije,hogy neki is sokat fáj úgy a hasa, mintha meg akarna jönni???Vagy valaki, ha volt így, írja már meg PLEASE!!!, mert én már beképzelem,h biztos valami bajom van!! :roll:
Amúgy a nődokim eddig még nem csinálta meg a rákszűrést, mert ő amíg szoptat az anyuka intenzíven,addig nem szokta megcsinálni....másnak???? :?:

Kép
gyanixi

Niki!

Szerintem semmi bajod nincs, ne aggódj. Nekem is fájt a hasam vagy két hónapig, míg szoptattam, olyankor, amikor amúgy mensi ideje lett volna. Aztán egyszercsak megjött. Tehát, már elképzelhető, hogy hamarosan újra "dől a lé" :)
Mikor is beszélgetünk már egy jót?

Zitacicu!
Aki akar valamit nagyon, azt meg is tudja csinálni. Mindenesetre le a kalappal előtted, 3 gyermek, két iskola. Azért apára is legyen néha időd, mert ők is igénylik a kényeztetést. Egy kis erős szervezés és menni fog.

Szabikának a legújabb dolga, amit állandóan gyakorol, hogy forog körbe körbe, amíg el nem szédül.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Norus!

Jósika u 34/b Káritász. Itt sztem elfogadják a csokit, meg mindent, amit a rástorulóknak szánsz.

Jeges macika!

Én az elsőt Szegeden szültem, a másodikat Pécsett. Na miután megtapasztaltam, milyen máshol, rettegek, hogy újra itt csináljam végig a tortúrát. Ég és Föld a kettő. Én sem értem, hogy itt miért nem tudják összekapni magukat, ha máshol működik sokkal jobb rendszer.
Vendég

Nixi!Nekem is görcsöl a hasam pár hete,pedig még csak 2és fél hónapja szoptatok,úgy mintha megjönne,de nem jön!Rákszűrés?????????Nekem azt sem mondta, hogy kell egyáltalán :shock: Tök jó!Csak azon pörgött,hogy szedjem a fogamzásgátlót,nehogy terhes legyek!

Tegnap mázsáltuk a csajt,5420 gramm :D
20140113113746

Helló!

Niki, Anett! Nekem hónapokig fájt a hasam, végül Dini már 1 éves volt, mire megjött. Rákszűrésre akkor kell menni, mikor már nem szoptat az ember, ha a gyerkőc 1 éves korában még szopik, akkor a szülés utáni 1 éves státusz keretében a doki megcsinálja. Intenzív szopi alatt tényleg nem szokták.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Macika! Akkor remélem tényleg kapsz idöpontot és megnyugodhatsz! Barátnöm huga jövö héten lesz 12 hetes terhes és mondták neki a klinikán nincs hely UH-ra, de nuchára elég 16- hétig menni. Nem normális az ilyen orvos! Most Bea tanácsára a Vasasban probálkozik sürgösen. Én sem Szegeden lakok, hanem Mórahalmon, itt sem kell elöjegyzés vérvételre, meg eredmény is megvan aznap szerencsére. UH is van, csak CTG nincs sajna. Meg megmutatod mit varrtál ha elkészül? Biztosan nagyon szép lesz, én sajna nem tudok varrni.

Zitacicu! Mi a másik suli, bocs nem emlékszem. Vezetés és még mi? Meddig tartanak? Elég huzos azért gyerekek mellett, még ha segit is a család, de örülök hogy van lelkesedésed az sok eröt ad!

Niki! Nekem 1 hónapja volt rákszürésem (csak az eredményért felejtek el mindig elmenni :o ) szüléskor azt mondták hogy 6 hósan lehet majd. Ez a doki viszont (mert magánra most nem futotta tb. alapon voltam) nem csinált közben baktérium tenyésztést is, azt mondta együtt nem lehet a kettöt (a maszek orvosom mindig ezt tette, amugy benne bizok is) mert ha gond van akkor a másik érték is csalhat. Én még föleg szoptatok, Norbi de. kap gyümit, du. meg zöldségeket husival, de ez a doki is mondta hogy kell már a rákszürés. Amit nekem nem engedett még szoptatás alatt a mammográfiát, arra mondta majd elválasztás után jöjjek vissza beutalóért. Nekem nem jött még meg, de nem is érzek ilyet.

Zituska! A jo fene anyjukat.....

Na én egy rossz szot sem szolhatok, mert a több hónapos korházi fekvés alatt az orvosok, növérek, szülésznök mind olyan segitökészek voltak hogy nem is birtam volna ennyi idöt bent másképp elviselni. Sok eröt adtak ök is.

Anett! Nagyon szépen gyarapszik Málnus is!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norbinak nagyon tetszik a babauszáson a vízimalom, színes, kád oldalásra rögzíthető tapadó koronggal, igy karácsonyra azt szeretnék neki venni, de nem találok. Neten sem :( Ha valaki lát valahol ilyet, légyszi szóljon!!! Gondolom ez nyári játéknak számit :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Niki: Nyugi, nekem ugyan megjött Gréti 2 hónapos korában (6 hós nem kellett, semmi. Az is lehet hogy a frontokat érzed a csaszis sebeddel. Csoda tudja.
Rákszűrésen én is kb. szülés után 1 évvel voltam, de teljesen véletlenül alakult úgy hogy akkor mentem. És még Gréti is javában szopizott akkor.

Zitacicu: Hú nem semmi amit bevállaltál, én még abba is belefáradtam hogy átgondoltam egy napodat. Kitartás mindenhez!

Mi nem járatjuk a Délmagyart, a neten olvasom :) A babaalbumot se láttam, de majd HA felteszik a netre megnézem :)

Zituska: Júj ezek a rémtörténetek...nem birom mostanában az ilyesmit :( Nekem most a nőosztályról vannak infóim sajnos, de inkább nem mesélek. Te vigyázz magadra, biztos minden rendben lesz most már. Drukkok mennek. Ruhát meg még nem merek venni. :(

Karmen: Kép a két gyönyörűségedről? :)

Talis és nem talis képek nagyon jók. Mi is benne vagyunk a gyakrabb találkozásokban.

Exi: Grétinek még mindig göndör a haja, csak ki szoktam fésülni, különben kócos nagyon :) Amúgy nőcisedik az biztos :) Olyan jókat derülünk mindig a babás fényképein. :)

Gréti tegnap reggelre betaknyosodott :( Szerencsére semmi más baja ilyen téren, csak folyik az orra.
Viszont tudjátok a nagylábujja amire ráesett a tányér...na az most nagyon ronda, már csak egy hajszál fogja, de az élő rész, nem lehet levágni. Azt mondja hogy fáj neki, egész nap sírdogál :( Nem engedi hogy hozzáérjek, hogy leragasszam, semmi :(

Én jól vagyok, viszont mostanában mindig mindenbe beleütöm a hasakoráig csak szopizott, úgyhogy erről ennyit) de utána is fájdogált a hasam, olyankor is amikor nem volt se peteérésem, se megjönnie m. :shock: Grétivel ilyen már csak a vége felé volt... Most meg kinyitom a fiókot, nekihúzom, a szekrényajtót rányitom, szűk helyen is mindig azt hiszem elférek...vicces.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

oó, kicsit összekeveredtek a dolgok...namégegyszer:

Sziasztok!

Niki: Nyugi, nekem ugyan megjött Gréti 2 hónapos korában (6 hós koráig csak szopizott, úgyhogy erről ennyit) de utána is fájdogált a hasam, olyankor is amikor nem volt se peteérésem, se megjönnie nem kellett, semmi. Az is lehet hogy a frontokat érzed a csaszis sebeddel. Csoda tudja.
Rákszűrésen én is kb. szülés után 1 évvel voltam, de teljesen véletlenül alakult úgy hogy akkor mentem. És még Gréti is javában szopizott akkor.

Zitacicu: Hú nem semmi amit bevállaltál, én még abba is belefáradtam hogy átgondoltam egy napodat. Kitartás mindenhez!

Mi nem járatjuk a Délmagyart, a neten olvasom A babaalbumot se láttam, de majd HA felteszik a netre megnézem

Zituska: Júj ezek a rémtörténetek...nem birom mostanában az ilyesmit Nekem most a nőosztályról vannak infóim sajnos, de inkább nem mesélek. Te vigyázz magadra, biztos minden rendben lesz most már. Drukkok mennek. Ruhát meg még nem merek venni.

Karmen: Kép a két gyönyörűségedről?

Talis és nem talis képek nagyon jók. Mi is benne vagyunk a gyakrabb találkozásokban.

Exi: Grétinek még mindig göndör a haja, csak ki szoktam fésülni, különben kócos nagyon Amúgy nőcisedik az biztos Olyan jókat derülünk mindig a babás fényképein.

Gréti tegnap reggelre betaknyosodott Szerencsére semmi más baja ilyen téren, csak folyik az orra.
Viszont tudjátok a nagylábujja amire ráesett a tányér...na az most nagyon ronda, már csak egy hajszál fogja, de az élő rész, nem lehet levágni. Azt mondja hogy fáj neki, egész nap sírdogál Nem engedi hogy hozzáérjek, hogy leragasszam, semmi

Én jól vagyok, viszont mostanában mindig mindenbe beleütöm a hasam. Grétivel ilyen már csak a vége felé volt... Most meg kinyitom a fiókot, nekihúzom, a szekrényajtót rányitom, szűk helyen is mindig azt hiszem elférek...vicces.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja és azt elfelejtettem, hogy:

Enikő: Gratula Zalán forgásához. Gondolom hogy nagy az öröm :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Sznanna írt sms-t hogy elfolyt a magzatvize!!
Küldjük Nekik a drukkokat :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hajrá Annának.....

A szopi alatt tényleg nincs rákszűrés,mert a dokim szerint nincs értelme.
A hasan nekem is fájt mindig amikor szoptattam és ha jól emlékszem 8-9 hónaposak voltak a gyerekek amikor megjött de addig mindig azt hittem hogy na most na most.....

Karmen!

Kéz és lábápoló..a másik.Nagyon nem vág össze a kettő mi???

:lol: Amúgy amikor elkezdtem ezt a sulit biztos voltam benne hogy kresz már nem indul.,...erre mégiscsak elindították és eszembe sincs kihagyni.Ha végeztem a kéz és lábápolóval és nincs a kresz akkor lett volna mégegy verzió ,de azt már le sem irom hogy mi mert totál zakkantnak fogtok nézni.... :lol:
Azért válsztottam ezeket a szakmákat mert először is lehet vele keresni ha ügyes az ember.Másodszor pedig nagyjából úgy osztom be az időmet ahogy én akarom.Harmadszor pedig a mindkettő tetszik és el tudom képzelni hogy ezeket csináljam amíg tudom.
Szóval inkább ezek mint a könyvesbolt.Nem a hellyel van bajom hanem a beosztással és a fizuval.Még a kollégák is aranyosak szóval tényleg jó lett volna.

Jégvirág!

annak hullámvölgyek(szerencsére ritkán)amikor még levegőt venni sincs kedvem,de engem az éltet ha van mit csinálni pörög az élet.Még jó hogy energiám is van hozzá.
Pocak:gondolhatod hogy én mi indennek mentem neki amikor az ikrekkel voltam áldott állapotban....

Emese!
Igen apával tényleg jó lenne többet"találkozni" de megbeszéltük ez most egy húzós korszak és ha idegesek vagyunk akkor az nem azért van mert már kialudt a láng, hanem mert a körülmények ezt hozzák.Amúgy szilveszter kettesben lesz Nagyváradon ha minden összejön. :wink:

Enikő!

Ügyes Zalán csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

beosztás=időben nem pedig "rangban"

Kép
Kép
zitacicu2

Képek a Mikulás ünnepségről:
Apa céges Mikulás bulija tegnap este:
Kép Kép

Ma a bölcsibe Vius, ugyanaz a Laci Télapó jött Viusékhoz is, mint Regiékhez :lol:
Kép Kép

ceniko
Szeged

Anna!Szorítok ezerrel!!!!!!!!!!!!!

Enikő!Informálj majd!Gratulálok Zalán fordulásához!
20140113113746

Enikő!Jajj de jók a képek,tündérek a gyerkőcök,Bogi a farmerszoknyában kész nagylány! :D
20140113113746

sznanna: megy a drukkk!!!
megnyugtattatok, köszönöm mindenkinek!!!
Lányok:
lenne még kérdésem, más téma: bölcsöde!!Hogy működik ez a beíratás? mert én ma elmentem ide a vedres u-i bölcsibe, és azt mondták,h februárban menjek vissza.Kérdeztem,hogy nincs túljelentkezés, de mondták, h ráérek akkor beíratkozni.Hát remélem lesz hely.
A másik, hogy még nem tudjuk pontosan,hogy hogy alakul, lehet,h 2008. szeptembertől, de inkább 2009. februártól akarnánk bölcsibe adni (ill. nem akarjuk, de nem tehetünk mást), szóval attól írassam be?Van megadott beíratkozós nap a bölcsiben?mert nekem nem mondta a vezető nő!!
Hogy működik ez,hogy egész nap lehetnek vagy meddig a gyerekek??
Amúgy tegnap döbbentünk rá, hogy el kell mennem valahova min.180 napot dolgoznom, mert ugye a suliban ahol voltam, lejárt a szerződésem a GyED alatt és ha jönne mostanában a kistesóm, akkor nem kapnék ennyi GYED-et, mint most, hanem sokkal kevesebbet.
Na azt nem tudom,hol találok állást....
Mindenesetre elkezdtem szeptembertől egy okj-s pü-i sulit, dehát azzal sztem majd csak minimálbérért vennének fel vhova, ha ugyan felvennének....
Emese:neked mikor jó?Hol?Esetleg ha jó idő lesz, sétálhatnánk a városban jövő7en????

Kép
gyanixi

Annának mennek a drukkok.

Enikő: De nagyon csini Viola ebben a ruhában!
A Télapóra emlékszem, tavaly is ez ment sok helyre, tettetek fel képeket róla, mondtam is hogy hasonlít a volt algebra tanáromra :D:D:D:D Ugye Eszti? :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
Nagyon cukik a gyerekek! Vius is milyen bátor volt, hogy odaült a Mikulás ölébe!

LÁnyok!
Mi az a Coca cola karaván???? Jön ide Szegedre dec.20-án. Hol van az Árpád tér? (bocsi)

Kép
kajla

bocsi, teli van hibával, de közben mindenfélével foglalkozom!!!

Kép
gyanixi

ja és kistesóm=kistesó

Kép
gyanixi

Gyanixi!
A mi bölcsinkbe április valahanyadika volt az utolsó időpont hivatalosan, erre én május vége körül simán be tudtam iratni! És még mindig van hely náluk!!!
Én is januártól akartam járatni, de rábeszéltek a novemberre, mert ilyenkor készülnek az ünnepekre, Mikulás jön, karácsonyi buli lesz...szóval jobban telik az idő. Aztán meg úgyis beteg lesz előbb-utóbb, tehát, ha valami munka lesz kilátásba, előtte legalább 2hónappal kezd el beszoktatni! Szerintem...

Kép
kajla

Itt reggel 6-tól este 6-ig lehetnek a gyerekek, de az elején és a végén már összevont csoportban. Én általában 9-re viszem és alvás után megyek érte, az kb.1/2 3-kor van!

Kép
kajla

köszi kajla!!

Kép
gyanixi

melyik bölcsi amúgy?

Kép
gyanixi

Gyanixi,(mi is a Barnit idén nov. akartuk vínní),DE nekem a tesóm( ,ő is gonodozónő,az Agyagos utcai bölcsibe,oda megy a Barnbás,)azt mondta,hogy ők,inkább tavasszal szokták javasolni,hogy kezdjenek a gyerekek, a bölcsit,mert lehet jobban kinnt játszani,és nem kell annyi ruhába hurcolászni....
A beíratás,pedig a Bölcsöde igazgatóságon van,hivatalossan áprilistól!!!
:wink:

Enikő,angyon édi Viola!!!! :D :D

Csajok,a Barninak folyik az orra,szívní kénne porszívóval,de nálunk elég erős a porszívó,és nem lehet kisebb fokozatra vennii.
Ahogy használtam a múltkor,nagyon égett szagot éreztem,mintha a motor égne,de nem az volt,és csak akkor csinálja ezt,mikor az orrszívót használjuk!!!! :shock: :?
Hű,ezt jó bonyolultan írtam le!!! :evil:
Járt már így valaki?????????????? :? :?

Zitacicu,szvsz,csak az a gond,a műkőrmősséggel,hogy vendégkört kell keresned,amit ugye majdenm csak úgy lehet csinálni,hogy ott kell üldögélni a szalonba,és várni a vendégeket!!!
Nekem 2 fodrász ,és 1-1 kozmetikus,műkőrmös,ismerősőm,hagyta abba,mert a gyerek szülés után elpártoltak , tőle a kuncsaftok........ :wink:
De azért remélem neked sikerül!!!!!!!!
Ikrek a bölcsibe járnak?????????

Ha már oktató volnál,hozzád menetem volna tanulni..............
Erről jut eszembe!!!:
Dec .20-án megyek vizsgázni rutinból!!!!!!!
Gondoljatok rám!!!!

Zituska,ez a patológia............ :cry: :cry:
Hú,basszus,csak oda ne kerüljünk, kerüljek!!!!!!!!
Szegény csajszi!!!!!!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Enikő: Dé szép ebben a ruhában Viola! :) Na persze Bogi sem utolsó! :)

Bea: Naná, hogy emlékszem! Nekem is eszembe jutott! Tegnapra Doró is betaknyosodott! Remélem nem tőlünk vittétek haza! :( :cry: :x :oops: Bár Ő már egészen jól van! Remélem Gréti is!

Kajla: De aranyos Regi is a Mikulás bácsival! :D Kár, hogy nem volt ott a Játszóházban, jó lett volna élőben is látni!

Karmen: A vizi malmos játék nekem is nagyon tetszik úszáson! :D Nem pont olyan, de valami hasonló van a Tesco-ban. Tesco gazdaságos játék :D :D :D , de szerintem az árához képest nagyon jól néz ki! Én is gondolkodtam rajta Karácsonyra... Ja, viszont nem tudom, hogy felrakható-e a csempére tapadókoronggal, mert a képeken nem látszik... :( :?

Rákszűrés: Hát én még mindig javában szoptatok, de nyáron a dokim megcsinálta a rákszűrést!!! Doró 7 hónapos volt. És szerencsére :lol: azóta sem jött még meg! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Majdnem elfelejtettem! Annának drukkolok én is!!! :D :D :D

KépKépKépKép
hefe

gyanixi: az én dokim levette a rákszűréshez a mintát a 6hetes kontrollon mind a 2 gyerkőc születése után, pedig szoptattam. Értem én, hogy minden mindennel összefügg :), de mi köze van egy vírus okozta ráknak a szoptatáshoz?:?: A mammográfia, az nyilván teljesen más, azt több okból is megértem, hogy nem lehet szopi alatt.

karmen: köszi az ötletet! Úgy emlékszem, hogy tavaly cipősdobozék nem kértek élelmiszert, igaz, arra is emlékszem, hogy Enikőék csináltak dobozt, és nekik azt mondták, szabad beletenni azt is, de csak azt nem tennék, a játékaink pedig még foglaltak, tuti pont az hiányozna este, amit napközben beleraknánk. :evil: :wink:

easabo: köszi neked is. :idea:

Zitacicu: gyerekek hol vannak, amíg te suliban? És mi is a 3.? :?: :!: :wink:

jégvirág: szegény Gréti-lábi! Gyors gyógyulást! Nálunk is taknyos mind2 csaj, semmi más, csak takony. Dokinéni azt mondta szeptemberben, hogy ez így lesz áprilisig, és tényleg, ez már a 3. menet az ősz kezdete óta. :roll:

Szülés Szegeden: én sokkal több rosszat hallok, mint jót. :( Gondolkodás nélkül mennék megint Oh.-ra harmadszorra is.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bocs, még mindig én! :D

Szülés Szegeden: Ha tudnátok, hányan szeretnének inkább Szegeden szülni, mint saját városukba!!!! :lol: :lol: :lol: (pl. Kecskemét, hogy csak 1 példát említsek)

KépKépKépKép
hefe

Jóóó reggelt!

A szomszéd kopácsolására ébredtem 6 előtt. De még visszakapja!!! :twisted:
Voltam turkálni, vettem 1 hálózsákot, 1 rugit és 3 bodyt, kemény 300 HUF volt. :)

Gira
Ezen filóztam én is. Mikor elmeséltem a védőnőnek a "kalandjaim", majdnem hanyattesett a székkel.
Tegnap felhívtam apát, elsírtam neki bánatomat (épp a svájci határnál állt). Abban egyeztünk meg, hogy az AFP eredményével elmegyünk még karácsony előtt és itt megcsináltatjuk a genetikai UHt. Ez a tuti.

Karmen
Mórahalmon dolgozott egy volt osztálytársam, Ördögh Ritának hívják, nemrég ment férjhez. :)
Pajzsmirigy UHra is mennem kellett, az SZTKba 3 hónapra adtak volna időpontot, mórahalomra még aznap elmehettem rá. Át is mentem. :) Ráadásul nincs is messze. Lehet, hogy csak én látok iszonyú fejetlenséget Szegeden.
Igazából nem én fogom megvarrni, hanem anyukám. :oops: Amióta tudja, hogy jön az unoka, vett egy csomó babaruhát. Lassan nem fér el a tesóm szobájában. :D

Kajla
Az Árpád tér a Nagyáruház előtti kis placc neve, emlékeim szerint.

Bibi
Nem vagyok kisgépszerelő, de azért nézessétek meg a porszippancsot. Jó esetben apró baja van a motornak, rosszabb esetben halálán van a motor. :?
Az enyém fütyül, a szerelő azt mondta, hogy egy tömítés engedte el. Ha porszívózok, akkor csöndben van, ha felemelem a fejet, akkor jön a fütty. :)

Norus
Sajna én is elég sok rosszat hallottam a szegedi szülészetről. Egyik barátném ott szült, ő meg volt elégedve, a tesója január 3ra van kiírva. :)
Fehérváron szeretnék szülni, tavaly megkaptam a bababarát kórház címet.
Azt azért nem mondom, hogy mincen fenékig tejföl, de érdekes módon, akiket itt ismerek kismamákat, egyiknek se volt gátmetszése a szülésnél (pedig első gyerkőc született).
Vendég

Hefe
Én úgy hallottam, hogy sokan felmennek Kecskemétre szülni, mert jobbak a körülmények. A halasiak meg szegedre járnak, azt meg is értem. :?
Vendég

Maci: Én éppen fordítva hallottam! :D :D :D Ezek szerint nem is város, hanem eset- és tapasztalat-függő a dolog! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Norus vidd el nekik a csokikat is nyugodtan...biztos örülni fognak :wink: vagy valamelyik egyházközösségbe... :wink: nem kell + játék is, senki sem fogja számonkérni nyugi :)
Mi is viszünk be a jövő héten, játékokat is meg édességet is.

Gira: mikor tudnátok elugrani hozzánk????? a tudodmijééé :lol: 8) mikor költöztök????????

Köszi a Viusdicseket, ma még a fejlesztőbe is megyünk mikulásozni, teli vagyunk mindenféle programmal 8)

hja ma voltunk a gykórházba levették a vért az altatáshoz (hallásvizsgálat) és egy hentes dokinő csinálta (összeszúrkálta Viola vénáját a hajlatban a kézfején felül, az ujjain, ordított.. :cry: :cry: böködte a kanült össze vissza kibe huzigálta vagy 15-16x szúrta bele :shock: :shock: :shock:
nagyon mérges vagyok egy állat volt... gondolkozom, hogy beírom a délmagyarba olyan szinten volt béna :evil: ...
öreg már alig lát és remegett a keze is , sőt még a stílusa is botrányos volt:evil: a fenéért nem megy az ilyen nyugdíjba wazze :evil:

ceniko
Szeged

Enikő!
Az a gégész főorvos felesége! Nyugdíj! Nehogy már a fiataloknak is legyen munkahelye!!!

Kép
kajla

Sziasztok! :)

A rákszűrést én is megxsináltattam, még amikor szoptattam.

Anett :) Nem értem, miért baj az, hogy mondja a doki a gyógyszert, hogy ne legyél terhes! Csak jót akar... De úgyis Te döntöd el! :wink:

Alapjában véve sztem nem a szüléssel van itt gond Szegeden - mint írtam, a szülőszoba teljesen korrekt, a szülésznők rendesek, és felkészültek (sztem).
Nem alternatív, ez igaz, de gondolom országszerte sokkal kevesebb az alternatív, mint a hagyományos.. ez a rendszer hibája.
Inkább a többi ellátással van bibi, de azzal tényleg hatalmas!!
Ettől függetlenül én nem mennék szülni máshová!

Ma voltam vérvételen (utoljára), 7 órára kaptam időpontot, 6-kor keltem ( ami seduxen mellett nem volt könnyű).
Eleve el sem vették a papírom negyed8 előtt, pedig időben ott voltam, és csak 3/4 8 kor hívtak be, úgy, hogy a papíromra piros tollal rá volt írva, hogy szigorú ágynyugalom!! :evil:

Kép
Kép
zituska28

Hefe
Elképzelhetőnek tartom. :) A kecskeméti kórházról se hallottam sok jót, de a fene tudja. :)

Enikő
Hű, ez nem semmi! De miért kell hallásvizsgálathoz altatni? :oops:
Remélem, nem lesz semmi baja, hogy agyonszurkálták szegényt!

Zitus
Szerencsére fehérváron alternatív szülőszobák vannak. Viszont mostanában elég nagy a forgalom. :)
Szülőszéken szeretnék szülni, meg zuhany alatt lehet vajúdni. Majd meglátom, hogy lesz-e ehhez kedvem.
Jól kibabráltak veled a vérvétellel. :( Veszélyeztetett vagy?
Vendég

Enikő!

Sajnálom a vérvételt nem mennek simán a dologk sajnos.

Bibi!

Az a helyzet hogy bőven van időm hogy vendégeket szerezzek magamnak ugyanis az ikrekkel az iskolakezdésig lehetek gyesen akkor ugye nagyobbak is lesznek(akárhogy is számolom még 5 év)szóval ennyi idő alatt csak kialakul valami.Amúgy meg a volt kolléganőm megy olaszba és átadja a helyét meg a vendégkörét nyártól.

Norus!

Juhász Gyula csecsemő és gyermekgondozó szak ami felsőfokú végzettséget ad ,de nem diploma(OKJ) vagy ugyanez a bajai főiskolán.Bölcsibe mehetnék gondozónéninek ,de ha sikerül a vizsga akkor felvételi nélkül lehet tovább menni ovinéninek(legalábbis Baján)Szegeden nem jártam még utánna,de mivel bejött a kresz így maradok annál.(egyetlen bajom a fősulival hogy az utolsó félévben van matek)

Képzeljétek kaptam apától egy kenyérsütő gépet ajándékba!!NEm is szólt (pedig meg szoktuk beszélni a nagyobb kiadásokat)hanem csak neállított vele meglepiből.Olyan nagyon örültem évek óta fenem a fogam rá.Amúgy moulinex és 20.000 ft .1.5 kg-os kenyeret tud sütni.Most van a próbaüzem :D

Kép
Kép
zitacicu2

Klinika téma:én 3 hónapot voltam bent az ikrekkel és állíthatom soha jobb helyem nem volt mint ott.,ami a kórházat illeti.Szvsz ez orvosfüggő, az enyém mindig mellettem volt nem engedett át más kezébe ha mégis akkor a másik doki is lelkiismeretesen állt hozzám,bár lehet hogy ez az ikerterhesség miatt is volt így.Első szóra jöttek néztek ctg-n uh-n szóval egy szavam sem lehet.Persze nyílván van akinek rossz élményei vannak a klinikáról, de igazat adok HEFÉ-nek hogy bizony nem egy olyan szobatársam volt aki örült annak hogy Szegeden szülhet....
Biztosan van olyan nővér/orvos aki nem áll a helyzet magaslatán ,de hol nincs???

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu! Azt hittem vezetni tanulsz, de mintha máskor már irtad volna kocsival közlekedsz, akkor esetleg ez kresz oktató tanfi??

Hefe Igen, pont az a malom irtóra tetszik, Van nekünk másmilyen, de közel sem olyan klassz. Köszi, nem járunk Tescoba de akkor elnézek szerdán megyek Szegedre (nekem varratszedés, Norbinak meg gyerekorvos)

Macika! Anyu is átjár ide Szegedröl szürésekre, és még nem is kell órákat várni:) Ismerösöm nagyon kevés itt 1 éve lakunk itt, nem ismerem öt.

Bea! köszi a segitséget a nuchával kapcsolatban! Ma felhivták öket és mehetnek tényleg

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita
A kenyérsütő szép meglepi. Mi tavaly a jézuskától kaptunk, imádjuk!!!!!
Orvoskérdésben igazad van. Tavaly szült egyik volt munkatársam felesége, neki sikerült mellényúlnia orvos terén. Terhesgondozáson elhúzta a mézesmadzagot, a szülőszobában pedig jött a pofiraesés. :?
Nekem sehol nem fognak örülni, mert barnamaci módjára horkolok. :oops: :)

Karmen
Lesz még időd megismerni mórát. Annak idején úszótanfolyamra jártunk át. :) Szépen fejlődik, a fürdő pedig nagyon szép lett. :)
Vendég

Enikő!

Holnap du jó nektek? Megyünk lakást nézni megint :roll: és közben beugorhatnánk hozzátok ;)
Vendég

Gira: hú a holnap pont nem jó :oops: , itt lesznek anyuék, és megyünk a SZÉP szombatra. Vasárnap nem lenne jó???? Mi is elugorhatunk ám. Vagy tali valahol? :D Nem írtátok alá a szerződést hétfőn? :shock:

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?