Új privát üzeneted érkezett!

papírt. hiába könyörgök, hajthatatlan :evil:
magdolnam
 
 


áááááááá 100.oldal lapteteje :!: :!: :!: :!: :lol:
magdolnam
 
 


Már csak 13 nap és megyünk pestre a dokihoz megint. Jaj, nagyon várom.
Páromnak mondtam, ha azt akarjuk, hogy jövő karácsonykor már hárman legyünk, akkor januárban össze kell hoznunk a babókát. Erre ő, csak bízzam rá. :roll: Szóval nekem ez azt jelenti, hogy már nem fogunk védekezni. Szerintetek? :roll: :wink: Akkor minek vettem egy csomag gumit??? Majd eltesszük emlékbe. :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Mond meg párodnak, hogy itt könyörgök neki térdenállva, pedig fájnak a lábaim és beteg is vagyok. Nem teheti ezt egy beteg nővel.

Kép
Kép
nati80
 
 


:lol: de jó fej, nagyon örülök a pálfordulatnak!
Sajna az aenyém hajthatatlan, majd holnap
magdolnam
 
 


Jó éjszakát mindenkinek!!!

Natasa

Kép
Kép
nati80
 
 


előre is bocsi, van egy pár dolog amit azóta megtárgyaltatok hogy én most olvasom és válaszolok...
bocsi nati, tényleg jenny volt. Én úgy emlékeztem hogy ott árak is vannak, de akkor ezek szerint nem... :)
Jenny, köszi hogy írtad hogy te voltál, én meg már azt hittem nati nem figyelt... :) De nem is. :) Ja, mi is megmondtuk mindenkinek hogy karácsonyra babakocsi alap van. Ami nekünk tetszik az ennél is drágább de már írtam korábban hogy gondolkozunk hogy amcsiból hozatunk be mert nagyjából ugyanaz a kocsi ami itthon 170, az kinn 70... Nagyon kemény. és ne foglalkozz azzal hogy mások mit szólnak ha megjön. Senki nem várja el hogy azonnal összejöjjön. csak szorítanak neked. Bár mi nem mondtuk előre senkinek mert a férjem is ettől tartott, de szerintem ezen ne agyalj. teljesen elfogadott hogy csak akkor kell orvoshoz fordulni ha már több mint egy évig nem jön össze. attól meg igencsak messze vagytok. :) És különbenis nem lesz semmi cikis. Úgyis sikerül ebben a hónapban. :) a munkatársad meg egy idióta. egy csomó olyan vizsgálatot hagy így ki amiből kiderülne ha esetleg gond van a babával.
marti, elvileg az ovu teszt sokkal érzékenyebb mint a terhesteszt úgyhogy lehet hogy az már pozitív de a terhesteszt majd csak pár nap múlva lesz. Ha nincs semmi, nem mutat az semmit... Szerintem.
andy szerintem csak téged idegesít az idő, mert nálam mindig az látszik amit írsz. Tehát amikor írtad hogy fél tizenegy van, akkor fenn is annyi volt. Lehet, hogy a géped nincs jól beállítva... A görbédről meg annyit, hogy nem tudom átmegy-e a 17. napra, de most nagyon úgy néz ki, hogy pé lesz!
marti nagyon vicces volt amit írtál a Huniról meg a Mikiről. :) Szerintem eddig ezek voltak a legcukibb képek a fiúkról!
nati nem lehet hogy a rubeola oltás miatt van a dolog? Tudom hogy az elvileg kiütéses betegség, de nem lehet hogy összefügg és a lebutított vírus így ütött ki rajtad?
magdolnam én is kiakadtam volna a helyedben a dokira. Nem csoda hogy a telefonba mást mondtak mert különben nem mentél volna a nőhöz és az neki pénz... nagyon kemény
az előbb még csak 99 oldal volt, most meg 100 így sose érek a végére már örültem hogy végre az utolsónál járok... olvasok tovább szorgosan...
mágnes tök jó hogy semmi komolyabb. Akkor tornára fel. :)
Ja és még csak annyit, hogy ma olyan de olyan fáradt voltam, hogy volt egy magánórám és szó szerint leragadt a szemem. A tízéves kissrác is megkérdezte hogy álmos vagyok-e... mondtam minden oké, figyelek én, csak a szememet ne kelljen nyitvatartani... Nagyon gáz volt. Ha ott lett volna egy ágy tuti kidőlök és pár órát fel sem ébredek. :)
Na mára azt hiszem ennyi. Nézek valami harapnivaló után mert nagyon éhes vagyok és már letelt az egy óra amíg nem ehettem.
Na jó éjt mindenkinek és magdolnam várjuk nagyon a képet!!! (ja, és mekkora volt a pici? :)

KépKép
muffin
 
 


Sajnos ma nem tudtam jelentkezni, mert nagyon sokat dolgoztam, meg angolon voltam.

Magdolnam
Olyan jó lehetett hallani a babóca kis szívecskéjének lüktetését. Remélem hamar találsz jó orvost.

Azért kíváncsiságból ma is csináltam ovu tesztet. A 2. csík ma is látszik egy kicsit, halványan. Akkor ez most mit jelent? Megvolt már az ovum? Mindegy, azért ma még lesz hancúr.

Nati
Szerintem az óvszert tedd el emlékbe, legalább 10 hónapig nem fog kelleni.

Kép
p__lilla
 
 


Magdolnam, nagyon várom én is a képet!!!!
Muffin, szia te boldog kismama!!! :) Köszi a biztatást!
Andy, nagyon jó lett az üvegfestős kis harangod! Régebben én is csináltam, de inkább a gobelinezés kötött le.
Nati, sztem az óvszerre nem lesz többé gondod, párod már nagyon egyértelmű és határozott az ügyben.

Remélem holnap még feljebb kúszik a hőcském. :D Ha igen, akkor beteszem ide nektek, akármilyen zagyva is.
Meg a táblázatot is. Csak elég lusta vagyok.

Na megyek, vége a reklámnak, folyt köv. BK

Kép
jenny29
Mór
 
 


na még egy kicsit ittragadtam. :) és az óvszer kérdésre jutott eszembe hogy nekünk is maradt 1-2 csomag és a legviccesebb az volt, amikor elmondtuk a babát a barátainknak, azt mondták, hogy akkor nem is tudják kinek fogják adni azt a rengeteg óvszert ami nekik megmaradt (náluk még nincs baba, de remélem hamarosan összejön nekik, csak a lány pco-s... jó lenne ha hamar sikerülne...
Na mindegy, csak az óvszer témára írtam. :)
ja, és magdolnam akkor te hasi uh-n voltál? Mert szerintem hang csak azon van, vagy rosszul tudom? Én még nem hallottam a hangját, csak láttam ahogy ver a szíve. :)
na jó éjt. :)

KépKép
muffin
 
 


na jó éjt mindenkinek
nekem is félig halvány lett az lh tezstem, ez akkor negatív?
mindegy a ciklus hu haldoklik, nem tom mért, remélem nem vesznek el az adataink

majd holnap jelentkezem
sziasztok
jóéjt

kit érdekel az üvegfestőm ha megszáradt? más lesz a színe? feltegyem holnap?

Kép
andyfekete
 
 


jó reggelt mindenkinek!
Hüvelyi uh-n voltam és jó alaposan megvizsgálták a picit. 7 hetesen 1cm, azt mondták, ez normális :) Most apa fürdik, úgyhogy majd ha kijön, akkor rápirítok, hogy rakja fel a képet!

Elmentem védőnőhöz, hogy majd, amikor élesben leszek nála (kedd) akkor mivel indítsak. Elmondta, ill. azt is mondta, hogy az első orvosi vizsgálat eredményeit is hozzam magammal, mint a kenet, rákszűrés. :shock: :shock: Mondtam, hogy hozzám sem nyúlt!!!! Mindegy, ma felhívok egy másik dokit, hátha szerencsém lesz.
magdolnam
 
 


nem tudom lekicsinyíteni a képet már ennél jobban, de még igy is azt irja hogy nagy a kép Kép
magdolnam
 
 


sííííííkerűűűűűűűlt :lol:
magdolnam
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Andy:
szép amit festettél! :) Gyógyulást neked!!!

Mit tudtok CSUBIRÓL???? Rég nem irt, remélem nincs semmi gond!!!!!

Muffin:
Jó, hogy lejárt a fogdoki :)
Kösz a dicséretet a fiaimról

Magdolnam:
Biztosan nagyon jó érzés lehetett látni a kis pindurkádat :lol:

Nati:
Jók a babakocsik, amiket nézegetsz... :wink:

Magnes:
Örülök, hogy nem komolyabb a baja a kis Annának. A masszirozás biztosan jót fog tenni...
A Robinál, mikor szűltem a köldökzsinor a nyakaköré volt tekeredve, ezért elküldtek neuropszichiátriára a gyerekkel, hogy megnézzék nem-e károsodott valamiképp emiatt...
Ott kifogtunk egy mészáros dokinét, aki azt mondta, hogy vizfejű, meg nem fog tudni mozogni, járni, nincsenek meg a reflexei, stb...
Robi alig volt másfél hónapos.. Annyit sirtam, hogy végül elapadt a tejem is. Kiirt valami kezeléseket, meg gyógyszert és tornát neki. Nagyon rendesek voltak a gyógytornán. Ott elcsodálkoztak, hogy milyen diagnózist irt a dokinő, mert egyáltalán nem egyezett azzal amit ők láttak a gyereken...Szóval mondták, hogy felejtsem el a gyógyszereket, mert többet ártanék vele... A tornára jártam hűségesen, mert kifelyezetten jót tett neki...Elvittük egy ismerős dokinőhöz, aki megnézte a diagnózisát, uh-t csinált a fejének és azt mondta a helyünkbe beperelné azt a hűlye dokinőt. aki ilyeneket irt...
Szóval a mi vizfejű, béna Robikánkat láthatjátok a képeken, és már 9 hónaposan megindult.... :lol: :lol: :lol: De kész kálvária volt amig megtudtuk az igazságot...

Ime az én hőm:

Kép

Piri még sehol, de a rózsaszin változata megvan még, minimális mennyiségben :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnam:
Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Aranyos a kis picurkátok!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnám: Gratula a babóhoz szépen kivehető az uh-képen. :)

Kép
csucsu05
 
 


:) nekem is tetszik meg apának is. Rákérdeztem az uh-os nőnél, hogy mikortól mutatható ki a baba neme? mindegy hogy hány d-n nézzük. Azt mondta már 18 hetesen esetleg, de a 20.héten már biztosra látják.
magdolnam
 
 


olyan jó volt "élőben" látni és hallani :oops:
magdolnam
 
 


Elhiszem :lol: :lol: :lol:
Párod nem érzékenyült el?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti én simán bepereltem volna, ilyen egy dög nőt, hogy veszi a bátorságot, hogy halálra rémítsen bárkit is?????? Annyira haragszom az olyan orvosokra akik nagyon félrediagnosztizálják páciensüket. Mint nekem: magának daganat van a nyakában, kiderült 7 évre rá, hogy semmi nincs és nem is volt ott...
magdolnam
 
 


ő nem volt bennt, de a kép láttán igen, olyan édes volt. Látszik, hogy pasi, mert nem nagyon értette a képet úgy kellett elmagyarázni. Tegnap egész nap nála volt a kép, ő akarta birtokolni :)
magdolnam
 
 


hi-hi
aranyos lehetett

Hat igen, annak idelyén mi is nagyon haragudtunk rá, és akit csak lehetett lebeszéltünk róla, hogy hozzá menjenek.Ahova jártunk gyógytornára, ott mondta a gyógytornász csaj, hogy a korháznak háromnegyede nem kellene ott legyen, mármint a gyerekek, mert nincs semmi bajuk. Csak, hát ő igy tudott, jó nagy fizetést termelni, meg persze hálapénzt szegény halálraijesztett anyukáktól

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdolnám: A lányomat a 16héten jól kivehetően látták milyen nemű.

Kép
csucsu05
 
 


tényleg?és ezt autoatice közlik,vagy csak ha rákérdezel?
magdolnam
 
 


Márti, még adtatok is neki?hú szegények.Mind1 hála égnek ez már csak a múlt. Mikor kell nem megjönnie?
magdolnam
 
 


Mi nem adtunk neki szerencse, de mások adtak jó összegeket, hogy helyet csináljon a kórházba syegény beteg gyerekeknek... :evil: :evil:
Apósommal mentem el hoyyá, ő mondta, hogy menjünk mert nagyon jó szaki és neki évfolyamtársa volt az egyetemen...stb...
Na aztán mikor elmontam apósomnak, hogy micsoda dokinőhöz vitt csak hallgatott nagyokat...

Nekem ma kellene nem megjönnie...., de szerintem megjön.... :cry:
Nagyon görcsöl a hasam

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


hú, akkor nagyon drukkolok hogy ne jöjjön meg! D R U K K
magdolnam
 
 


köszike :D

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mit mondtak tegnap, mikor kell menj ujra?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Többiek, hol vagytok????
Jenny:
tedd fel a hőgőrbéd!!!!
Csucsu:
Te, hogy állsz??? Mikortól drukkolhatunk neked?? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


a 11-12 héten
magdolnam
 
 


Jó reggelt!

Magdolnam, nagggggyon aranyos a kis babszemed!!! :D
Márti, nem akarsz mostanában tesztelni egyet? Ez már a 28. cn.-od, nem? 100%, hogy babás vagy, ennyire gyönyörű hővel...
Jelek nincsenek?

Tesóm tegnap telefonban megkérdezte tőlem, rosszul vagyok-e. Gondolkodtam, hogy miért lennék én beteg...Mire rájöttem, hogy ő már a baba előjelekre gondolt. :) Mondtam neki, elég szuper testem lenne, ha már az ovu után 3 nappal érzeném. :lol: De azért ari volt!

Ma annyira fáj a hasam, tegnap bezabáltam egy egész doboz Toffifit, amit apától kaptam. Van még egy doboz, de asszem azt már okosabban beosztom. Imádom, akármennyit meg tudnék enni belőle.

Ma mennem kell az otp-be, meg vásárolni, aztán takaritás. De majd néha benézek, mi újság itt.

Szép délelőttöt mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Márti, görbét ma teszek mindenképp. De ahány program, annyiféle ovu időpontot tesz. Én tudom, hogy 14.-én volt, az Lh csak megbizható...

Kép
jenny29
Mór
 
 


de jó fej tesód van :D én meg tegnap óta chipset kajálok. Annyira kívánom, hogy na. Tényleg Márti, tesztelj egyet!
magdolnam
 
 


találtam valamit, érdemes elolvasni:



HozzászólásElküldve: 2007 December 06 Csütörtök - 14:30 Hozzászólás az előzmény idézésével
igen én is hallottam ,hogy ilyen ott a mentalitás mostanában
üdvözlendő!

Lányok egy másik fórumból bemásololk, egy újabb önbíztatást, aztán befejezem:)

Roni 24:
A párom megjegyezte a Mciben, hogy mennyit eszek...Razz... majd megkérdezte, hogy terhes vagyok?
Nevettem, de fel sem merült, hogy igaza lehet. Sőt, még az sem tűnt fel, hogy a menzeszem már két hete késett, mivel nekem mindig rendszertelen volt (az is természetesnek számított, ha egy egész hónapot kihagyott), + mindig védekeztünk a párommal.
Szóval késett, nem hittem hogy terhes vagyok, de az, hogy bizonyos ételek különösen jól estek és hogy sokat ettem, gyanús lett. Vettem egy tesztet és negatív lett.
Nevettem magamon, nem is értettem, hogy gondolhattam azt, hogy netán terhes vagyok. Eltelt újabb két hét, még mindig nem jött meg. Vettem egy újabb tesztet, már direkt úgy kértem, hogy a legmegbízhatóbbat. A gyógyszertáros azt mondta, ez a teszt a legjobb, már 2 napos terhességet kimutat! Hát mondom, ha terhes vagyok, akkor már legalább 3 hetes, úgyhogy biztos kimutatja! Megint negatív lett. Mondom, hát ez nem igaz. Jártam a városban és még aznap vettem még egy, 3. fajta tesztet. Azon épphogy kivehető volt a második csík... mint utóbb kiderült, 5 hetes terhes voltam akkor. Smile) Szóval, ennyit a tesztek megbízhatóságáról... Razz
magdolnam
 
 


bocsi, a fórumból mindent kimásoltam, mind1
magdolnam
 
 


Jenny:
nem tudom mikor tesztelek. Tegnapi LH tesztem erős pozitiv volt, de délután elkezdtem rózsaszinezni, és ma is jön... :cry:
A hasam pontosan ugy görcsöl mind amikor veszitésnek indult az első terhességem...
Lehet, hogy volt itt baba, de csak volt :cry: Mindegy, majd meglátjuk a további fejleményeket...
Tegnap nagyon elvoltam keseredve, ezt apjuk is észrevette és addig faggatott, amig elmondtam miért vagyok szomorú...Olyan aranyos volt a reggel odabujt a hasamhoz és azt mondta, hogy Orsika maradj ott, nehogy elmenj anya pocijából :)
Kérdem én, hát nem abban egyeztünk meg, hogy Anett lesz, ha kislány?
Erre ő- Anett Orsolya... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


felhívtam egy dokit, akinél az egyik barátnőm szült. Előe felkészített, hogy állandóan rendel és ne lepődjek meg, ha le akarja hamar rakni. Ez tényleg így volt. Annyira gyorsan pörögteka dolgok, hogy csak bemutatkoztam, mondtam terhesgondozásra szeretnék bejelentkezni, mert a barátnőm ajánlotta aztán azt mondta hogy csak januárban tud fogadni, és 2 ünnep között hívjam, most nem ér rá.

Nagyon remélem, hogy elvállal, mert ha nem akkor nagyon meg leszek lőve. Na, emiatt is izgulhatok :(
magdolnam
 
 


Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam...

Japán tudósok megállapították, hogy a hideg sör rákkeltő hatású. Ugyanis amikor ráöntötték egy alvó rákra, az rögtön felébredt.

Egy férfi felad egy hirdetést:
"Feleséget keresek!"
Másnap kap száz levelet fényképpel, mindegyikben ez áll:
"Mit szólna az enyémhez?"

Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász.
Amikor meglátják, megkérdezik tőle:
- Hát te meg mit csinálsz?
- Gondolkodom.
- És hol a fenében van a nyájad?
- Azon gondolkodom.



Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nők mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam. (ismeretlen)


Minden nő olyan szép, mint egy földre esett angyal, csak az a baj, hogy némelyik az arcára esett.(ismeretlen)

Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testű, sörfőzdetulajdonos, marihuánatermesztő szupermodell ismeretségét, ingyenes koncertjegyekre való jogosultság és új tapasztalatokra nyitott lány ikertestvér előny!

Azért Éva lett utoljára teremtve, mert csak így lehetett elkerülni, hogy beleszóljon a teremtésbe.


A pénzem 90 százalékát italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam!!! (ismeretlen)


Összehozza, mint lottóötös a rokonságot.

Sosem gondoltam volna, hogy a bank egy vidám munkahely. Először csak kedvesen mosolyogtak, aztán mikor meghallották mennyi hitelt szeretnék felvenni, kitört a röhögés (ismeretlen)

Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé.
magdolnam
 
 


Magdolnam:
remélem elvállal a doki, lesz több ideje beszélni veled. Drukolok!!!
Az én nődokimhoz is annyian járnak, hogy megszabaduljon ettől megemelte nagyon az árakat... Ugyhogy én is kell majd keressek valaki másat ha oda jutok, mert anyagilag nem birnánk ... Pedig nagyon jó doki, ezért is vannak olyan sokan nála, én is hozzá jártam mindkét gyerekkel, vele szültem... Olyan rendes volt, a Hunit augusztus 14-én szültem . Szegény felvolt már pakolva a csomagokkal, hogy megy nyaralni amikor szombat hajnalba hivtam, hogy beindult a szülés. Ott hagyott csapot-papot és jött. Elnapolta a kirándulását még 4 nappal, amig kiengedtek a korházból.
Hozzá járok már 12 éve...
Olyan 40 év körüli.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:lol: :lol: Jó kis viccek :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, ne keseredj el, még semmi nem biztos!

Magdolnam, igen, imádom a hugomat. Sokáig azt hittem, neki előbb lesz gyereke, mint nekem. Az én kapcsolataim sosem sikerültek úgy, ahogy szerettem volna. Bár még mindig beelőzhet a hugica, ha mi totojázni fogunk...Múltkor nevetve meg is jegyezte, hogy miért pont most akarjuk a gyereket, hiszen nyáron házfelújitás náluk, és igy nem fogok tudni segiteni... :x Aranyos, mi? :D

Márti, sajna az én dokimhoz is sokan járnak, de remélem majd elvállal, ha itt az idő. Az árait nem tudom, de van neki ugyanott sztk-s rendelése is, múltkor azon voltam.Végig nem tudnám fizetni a vizsgálati dijakat. Na de előbb egy gyerek kéne a pocómba, és nem álmodozgatni itten :twisted:

Na megyek, nekiállok a takaritásnak. Annyi ember volt ma az utcán! Pedig ez csak Mór. Nemrég értem csak haza.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így idepofátlankodok, de Mártit már ismerem a "szomszéd" topicból, és úgy hallottam, hogy ez egy "babahozó" topic, hát reméljük!!!!!!!!

Majd próbálok visszaolvasni, bár iszonyatosan pörög ez a topic, tegnap elkezdtem olvasni, de 3 oldal után is még mindig ugyanazon a napon voltam! :shock:

Rólam annyit, hogy 2 hónapja "gyúrunk" a 3. bébire. Eddig még sikertelenül.......Na de majd most! :wink:

Magdolnam :)
Nagyon édes a magzatod!

Márti :)
Egy ilyen gyönyörű hőhöz egyszerűen nem fér hozzá a görcsölés! Én még bízom benn, hogy babás vagy!!

Igyekszem a többieket is valamennyire megismerni!

Üdv, Edit

Kép

Kép
ditta76
 
 


szia Edit, üdv a csapatban! Dehogy pofátlankodtál ide, hiszen ez nem zártkörű társaság :wink:
Nagyon helyesek a gyerekeid! És ebben a hónapban hogy álltok?
magdolnam
 
 


Halihó!
Márti:
Hát lehet, hogy lerúgtam volna a fejét a kedves doktornőnek!

magdolnam:
nekünk megkérdezték, hogy akarjuk-e tudni a nemét, mert mostmár látszik. na akkor ott az uh szobában összevitatkoztunk Apával, a csaj meg csak mosolygott rajtunk. Merthogy mi nem akartuk tudni a nemét előre. Egészen addig, amíg a csajszi rá nem kérdezett. :)

voltam ma vérvételen, a bal vénám végre újra olyan, mint fénykorában! :)
Az éjszakánk is kaki volt, 16 fokban aludtunbk, meghalt a radiátorunk :twisted:

Miki:
Tegnap jött, csajszinak hozott kölesgolyót, meg bébidesszeretet, én csokikat kaptam :)

Na keresek képet Annámról, és boldogítalak vele benneteket :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja és Magolnám:
Helyes kis maszatod van!!! :) Ki a védőnőd?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szia Edit!

Nagyon örvendek, hogy átjöttél ebbe a topikba is!!! :lol: :lol: :lol:
Reméljük szerencsét hoz ez a topik mindanyiunknak :wink: :wink:
Hát, mit is mondjak, a reggel még görcsölgettem, most már elmult,nem is tudom hova tegyem az egészet....

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szia Ditta! Üdv itt nálunk! Reméljük, mihamarabb sikerül a 3. gyerkőc!

Szóval Márti...kikacsingatsz innen? :D Most lebuktál.... :lol: :lol: :lol:


Na csajszik, itt a görbém. Remélünk minden jót és szépet...

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny:
lebuktam :oops: :oops: :lol: :lol: :P
de a szomszédba hamarabb elkezdtem irogatni mint ide, mentségemre megyen mondva :oops:
csak aztán megalakult ez a topik és nagyon megtetszett.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?