Sziasztok!
Láttom, mindenki már teljesen a karácsony lázában ég!
Nagyon helyes!!!
Tapika:
Jók lettek a mézecskalácsok, és a koszorú is nagyon szép.
A mézecskalácson a díszítést szabadon hagyod megszáradni, vagy még visszatreszed kicsit a sütőbe?
Brigi :
Tök jó a vakondos táska és a párna is!
Szorítok, hogy kész legyél a másik táskával is.
Én is az utolsó pillanatban lettem kész a férjemnek szánt keresztszemes képpel, még épp elvállalta a keretező.
Pénteken mehetek érte.
Orsi:
Remélem tényleg sikerül befejezned a képet édesanyádnak. De ne bánkódj, ha nem is tudod bekeretezni. Szépen feltekered becsomagolod, és adsz mellé egy januári keretezésről szóló kupont. Én ezt terveztem, amikor úgy nézett ki, hogy nem leszek meg időben.Szerintem anyukád úgy is nagyomn örül majd neki, ha utólag fogod bekereteztetni
De ha Te be tudod keretezni, akkor az meg még jobb ajándék!!!
Zeze:
Hajrá a szobafestéshez!
MAjd mutass róla képeket!
Móni:
Jobbulást Levinek!
Szerintem is jobb, ha már nem viszed oviba, legalább karácsonyra így biztosan rendben lesz, és igazán élvezni tudja majd az ünnepet!
Örülök, hogy bejött a Néró!
Neked is Boldog Karácsonyt!
Én sem unatkoztam az utóbbi időben .
Befejeztem a férjem ajándékát (majd ha visszakapom megmutatom )
Elkészítettem a karácsonyi lapokat. 50 db-ot
Már meg is kapták.
Ilyen lett:
A borítékba mindenkinek tettünk egy kártyanaptárat is. Amit persze meg kellett még csináltatni.
Íme:
És persze a nagyiéknak, meg a dédinek dukál egy-egy 13 lapos naptár Dóriról. Feltöltve az egész nagy család szülinapjaival . Hát elszórakoztam vele egy darabig.
Ajándékkísérők elkészítve, ajándékok csomagolás alatt.
Sütikből már csak egy újabb adag bejgli és egy zserbó van hátra, és jöhet a karácsony