Új privát üzeneted érkezett!

Hajni :)
Szerintem ha megfőzted akkor igen.

Tudja valaki, hogy a bioptron lámpát hoy kell használni? Mennyi ideigs milyen színnel kell vílágítani pl középfülgyulladásanál? Van erről valami leírás? Lámpánk van, de a leírásában csak komplex fényterápiák vannak, olyan hogy pl. nátha esetén ezt használd , nincs :(

wish
 
 


Hajni!

szerintem is, ha főzve van, akkor nyugodtan fagyaszthatod...

a meggyet hogy adod nekik? megfőzöd és simán pürésítve, vagy valamivel együtt? pont azon gondolkodtam, hogy első körös, de nem savas az nekik?

Na most nyafogok kicsit!!! Igaz, hogy arra panaszom nem lehet hogy nem ennének a csajok, mert esznek, de Majával a kajálás néha rémálom... mi a fenét csináljak vele, hogy ne legyek még én is nyakig kajás? hiába van rajta az ujjas előke amikor leveszem tuti, hogy alatta is kajás és diszkréten belém is törli magát állandóan... :twisted: :twisted: és hiába vettem wanish oximax duo super eksönt, méga friss tököt sem bírom kiszedni a bodyból...
:twisted: :twisted: :twisted: persze az előkéből kijön még eksön nélkül is.... :twisted: :twisted:
remélem az etetőszékben majd jobban boldogulok, de mire beletehetem őket addigra már szépen esznek. Bár Maja már olyan szépen ücsörög, szerintem kari után már bele rakhatom...
ésa mosogatógéphez sem érkezik meg már 1 hónapja az alkatrész!!! :twisted: :twisted: mosogatógép nélkül halott vagyok....

katyerina
 
 


Zsuzsi, Wish, Katyerina,
köszi a válaszokat! :D Én csak sima vízben megfőztem pár szem meggyet, tettem hozzá egy fahéjrudat (ahogy a lányok mondták ), majd botmixerrel összekevertem. Meggylé lett belőle, és neki is a gatyáján kötött ki. Kiverte a kezemből a kanalat... :? :lol: De most fogjam le?!..... :lol: A tánért is ő szeretné fogni! :lol: Az ujjas előke se jött be? Akkor passz....!

Wish,
bioptronhoz nincs tippem...
20140901102739
 
 

 
 

Zsuzsi,
Akkor azért ér oda hozzátok minden olyan gyorsan! :lol: Csak a body meg a mellény nextes, a gatya h&m. :D

Emma,
Azért van sírós kép is a mikulással, de csak amikor megfogta! Addig nagyon örült neki, meg az énekeknek! :D Amint anya énekel, nincs sírás! :D Szép ajándékot kaptál akkor a Mikulástól! :wink: (Én tényleg örülnék már neki… :oops: )

Kismókus,
Köszi neked is! :D Sikerült ma összefutni a Mikulással?

Pompi,
A tesómékhoz jött egy fogadott Mikulás Krampusszal meg 2 gitározó emberrel. Már 3 éve így van, mióta megszületett Lorcsi. Az udvaron odaadjuk neki az ajándékokat, beteszi a puttonyába, majd bent előszedi, hogy ő hozta! :D A fiúk majd igazán csak jövőre értékelik, de Lorcsinak nagyon-nagy öröm! :D Kíváncsi vagyok, a kismanók majd mit szólnak! Fotózz ám! :!:

A sírós kép:
Kép
20140901102739
 
 


Én a meggyet krumplival, gesztenyével, vagy banánnal szoktam adni. Krumplinál a megy kell hangsúlyos legyen kb a kétharmada. Fahéjjat én nem teszek hozzá, mert nekik még nem kell a fűszerezés.

Mikulás... nekem még se híre se hamva, pedig a hormonok működnek, mert pattanásaim már vannak :cry: és néha olyan mensisen feszít a méhem, de ennyi.

wish
 
 


Wish!

pont kérdezni akartam ezt a fűszerezés dolgot... én nem rakok hozzá semmit, csak a saját íze van mindennek...
meg a másik, hogy ti, babavízben főztök, ha hozzáteszitek a főzőlevet, vagy az simán csapvíz?

Kép

így ül már egyedül Maja. egy zoknival a szájában zsonglőrködik... :)
a lábam csak mögötte van, hogy ne zuhanjon neki a rácsnak, de nem dől neki :)

és Gaja se maradjon le :)
Kép

azon ritka esetek egyike, mikor mindkét csajszin kék van :)

katyerina
 
 


Hajni: én is pont azt akartam mondani, hogy a meggy finom banánnal. Én is szoktam turmixot csinálni és a két íz nagyon passzol szerintem.

Mikulás: nálam pont itt tanyázik....várhatott volna még kicsit....

tiko
 
 


DÉVÉNY
voltunk ma, hála Istennek nincs nagy gond, de jobb oldalt váll- és hátrészen van mit javítani. Csajszi szerint előreláthatóan 4-6 kezelés kell. Nagyon megdícsért, hogy elvittem, mert Zalán tök határeset, valószínűleg kezelés nélkül is csinált volna mindent előbb-utóbb, de inkább utóbb. Édesdrágám először vigyorgott a nőre, amíg felhuzogatta meg fordítgatta tetszett neki, aztán a kezelést végigordította :( Nem volt könnyű, de 4-6 alkalmat kibírok az ügy érdekében

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma: mindenképp jó, hogy elvitted és az szupi, hogy nincs gond. Én is így gondolom, az ügy érdekében ki kell bírnunk. Bár megmondom őszintén, nekem annál nehezebb,minék inkább úgy látom, hogy már nincs szükség rá. Ami miatt elkezdtük, az már rendbe jött, de a csaj szerint már jobban kéne hason feküdnie és ezért kell még a kezelés.

tiko
 
 


Orsi! Kimostad a pelustáskát? Ha igen, milyen lett?

Emma! :lol: :lol: :lol: Az ordításra: :cry:

dkata
 
 


katyerina írta:pont kérdezni akartam ezt a fűszerezés dolgot... én nem rakok hozzá semmit, csak a saját íze van mindennek...
meg a másik, hogy ti, babavízben főztök, ha hozzáteszitek a főzőlevet, vagy az simán csapvíz?

én fűszerezek a gyerekeknek is, sót kevesebbet használok, de fűszernüvényeket bátrabban, hogy normális íze legyen mindennek.
sima csapvízzel főzök, bár én 99%ban párolok csak.

Kata :)
még nem. a hétvégén tuti ki fogom.

Mi is voltunk gyógytornásznál, Lili féloldalas, így ő is kezelve lesz. A mozgásüteme tökéletes, de féloldalasan csinál mindent.
csípő UHn voltunk tegnap, ott is minden OK.

kicsit zűrösek most a napjaink, ezt az oldalt volt időm visszaolvasni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


CSAJOOOK! Ezt most nem fogjátok elhinni! Esti szokásos fürrcsi előtti játékunkhoz letettem Zalánt a játszószőnyegre, nagy nekirugaszkodás. kis hijján átfurdult, aztán 3 x sikerült neki!!!!!!!!!!! én extázisba vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 kezelés után, vmit tud ez a Dévény................

Kép
Kép
emma1976
 
 


emma1976 írta: 1 kezelés után, vmit tud ez a Dévény................

ezt én inkább véletlen egybeesésnek gondolnám :)
de a lényeg, hogy mocorogni kezdett :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Petyaanya,Hajni,
Nagyon édesek a gyerekek!

Pompomlány,
próbáld ki,hogy először adsz 40-50 ml tápit és utána a főzit.Nekem régen bevált.
Céklát nagyon szeretik,csak az a bajom vele,hogy másfél órát főtt,pedig kicsi kockákra vágtam.Én is nemrég főztem először.Ha fás,akkor nem jó.
2-3 hósan mi is voltunk szemészeten,akkor minden oké volt.A koraszülöttség miatt kellett visszamennünk.Én örülök,hogy voltunk,mert a hiba most még nagyon jól korrigálható.Nem volt fizetős a vizsgálat,beutalóval mentünk.

Katyerina,
próbáltad már külön etetni őket?Én leültem a földre,és oldalra fordítottam az ülést,így a bal kezemmel átfogtam óvatosan a kezeit,a másikkal meg lapátoltam.Később így is összekenték magukat és engem is.Mindig olyan ócska melegítőalsóban és pólóban vagyok,amit nem sajnálok,ha nem jön ki belöle a folt.Etetéshez adok rájuk egy sz@r pulcsit,azt kenhetik.Sima csapvízzel főzök.

Emma,
gratulálok az átforduláshoz!

Segítsetek:Arnold heréi pelenkázáskor fennt vannak,fürdésnél már lent.Dokinő szerint figyeljem,mert nem jó,hogy vándoról!

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi :)
igen, figyelni kell. Azt szokták mondani, hogy 1 éves korra kell teljesen leszállniuk.
DE! én laikusként nem mindig tudnám megállapítani, hogy hol vannak, mert a zacsin belül tutál el bírnak bújni, pedig a fiúké pici koruktól le volt szállva.

Katyerina :D
az összekenés 2nél szerintem törvényszerű. Lili is dudossa a kezét, de ugye meg tudom fogni, kettőnél ez már nem megy.
ill. én nagyon pici előkét teszek rá, azt nem tudja így a szájához húzni, összegyűrni... amíg nem esznek maguk, addig nekem jobban beváltak ezek a nagyon pici előkék.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, Emma: Zorkánál is egy kezelés után már volt javulás....
Gratula Zalánnak! :)

tiko
 
 


Mikortól lehet kanalat adni a gyerek kezébe? Már amikor hatékony is vele... mert nekem a másik végét rágcsálja. :lol:

Fűszerek: Hajni, szerintem olyat senki nem írt, hogy tegyél bele egy fahéjrudat :lol: :lol: :lol: vagy darabot... én pl. 1 db szegfűszeget szoktam és egy késhegynyi őrölt fahéjat tenni az almához, meggyhez. Fahéjrudat én egy fazék gyümilevesbe teszek. Kérdezted, a meggyet: én soha nem paszíroztam, héjastól turmix. Amit adtam már és pucoltam: szőlő (kettévág, mag ki, kiskanállal kiveszem a belét: egyszerűbb, mint húzgálni). A paradicsomot paszírozom, a borsót is kell az elején, de az nekem nincs eltéve, azt konzerben ettük eddig. (Egyébként meggy konzerv mért nincs gyerkőcöknek?)

Megjöttek a játékok, mennek raktárba karácsonyig. Bár alig állom, hogy oda ne adjam a gyereknek. :lol:

Emma! Ügyes gyerkőcöd van!

Honnan tudom meg, hogy az én gyerekem féloldalas-e? Itt már mindenki tornára jár, nehogy lemaradjunk...

dkata
 
 


Kata :)
én 1 év után adtam, előtte nem.

szerintem Bálint tuti nem az, annyira jó volt a mozgásfejlődése!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi
Ne viccelj!!!! Ilyen véletlen egybeesés nincs! Barátnőm is mondta, hogy 2-3 alkalom után csak lesett, hogy beturbósodott a gyereke! Volt vmi akadály, amit elhárítottak! semmi próbálkozás nem volt, most meg fogta magát és huss

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma,
gratulálok én is Zalánnak! :D

Katyerina,
nagyon ügyes Maja! :D Én is csapvízzel csinálom.

Tiko,
Hú, jó hamar elkezdted a hozzátápit! :o Köszi a tippet, biztos finom lehet banánnal is, de én azt majd csak később akarok neki adni. Mikit küldd csak nyugodtan... :D

Orsi,
sajnálom, hogy kell a dévény! :(

Kata,
volt nálatok Mikulás Úr? :D

Anikó,
a fiúk mit szóltak az ajándékokhoz? :D Még nem válaszoltál: melyik babakocsit használjátok? Bevált a chicco? A bogaboo jó még neki, vagy kinőtte?

Wish,
mi még nem próbáltuk a krumplit, szerintem az lesz a következő.... :D

Andi,
köszi szépen. :D Ezek szerint here ügyben is lehetnek még ilyen gondok! :? Na, szép! :( Szegény kisfiúk, mennyi mindenre kell náluk figyelni! :?
20140901102739
 
 


Uram Németországban... ezért kivételesen én is csatlakoztam az esti csapathoz :) bár mindjárt leragad a szemem :roll:

fahéjrúd, szegfüszeg :lol: :lol: :lol:
Én is úgy képzeltem, hogy nem kellenek ilyesmik a piciknek...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kata,
megelőztél..! :D Lehet... akkor az őrölt fahéjról asszociáltam a fahéjrúdra... 8) De én tényleg azt hittem, hogy tök mindegy... :oops: 8) :lol: Hát, való igaz, főzés terén van mit tanulnom! :lol: A szegfűszeg nem olyan amúgy, mint a fahéj? (vagy nem? :oops: ) A meggyet nyersen adtad?
20140901102739
 
 


Jah, Bálinttal szerintem is tutira minden OK!
20140901102739
 
 


Hajni :)
szegfűszeg és fahéj is édeshez megy, de teljesen más az ízük :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Még azt akartam leírni, hogy a csjszi mikor felmérte az állapotokat, olyat is csinált, hogy egy kezét fogta Zalánnak és úgy húzte fel, és akkor a másik kézzel támasztani kellene. Egyik oldalra tökéletesen csinálta a gyermek, másikra nem. Ott voltak a letapast izmok.

ja, Orsi, és sajnálom, hogy Lili is fog szenvedni... tényleg nagyon fájhat, főként a problémás terület.............

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lili még nem biztos, hogy dévényezni fog, még elmegyek vele a bhrg-hez is, megnézetem ott is :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Mi az a bhrg?
szerintetek én elvigyem Olivért, hogy nem nagyon akar hason lenni?
de itt hova vigyem?
vagyis ha hason is van, csak fekszik, nem akarja magát felnyomni. nagy nehezen a fejét már tartja rövid ideig.

a meggy-banán kombináció hány hónapos kortól mehet?

Kép
zsuzsi73
 
 


Hajni: félre értettél! Nem kezdtem el a hozzátápit, meggy-banán turmixot én ettem :lol:

Zsuzsi: ha felhívod a Dévény alapítványt, adnak olyan gyógytornászok telefonszámát, akik a közelben vannak.
http://www.dsgm.hu/

Zorka már jobban tartja a fejét hason, de még csak rövid ideig bírja. Ma már "brümmögött" is, úgyhogy jól érezte magát. :) Remélem belejön....

tiko
 
 


Lányok,

írok nektek valamit, hogy mosoglyatok egy jót rajtam:
ugye említettem már, hogy a zepter nem pürésíti az almát, tele van nagy darabokkal.
aztán reszeltem sajtreszelővel, azzal a 4 oldalúval, az is nagy darabkás.
valamelyik nap jön hozzám anyukám, etettem Olivérrel az almát, épp válogattam a botmixeres változatból a pépes részeket, erre megkérdi anyukám, hogy rendes almareszelőm nincs? mondom, de van, s előveszem a sajtreszelőt.
elment anyukám a boltba, s pár perc múlva visszajött egy 200 forintos műanyag almareszelővel, ami tökéletesen pépesít. a poén pedig az, hogy én ilyet még soha életemben nem láttam. honnan kellett volna tudnom, hogy ezzel kell reszelni az almát?

Kép
zsuzsi73
 
 


Tiko

köszi, remélem találok valakit a közelben.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi: :lol: Ez aranyos. :) (halkan megjegyzem, én sem láttam szerintem még műanyag almareszelőt...vagy nem tudtam,hogy az az. :lol: :)

tiko
 
 


enyém apa előadást csinál, úgyhogy én is csatlakozom az estéhez, néha vasalok... :)

Orsi! :lol:

Már pont kérdezni akartam merre jársz! végül is sejtetted, hogy Lili féloldalas a múltkor tetted fel a kiflis képét, és "öreg róka" vagy már ebben... na meg nem is vagy te sem egy nagy darab csaj, oké, hogy a fiúk is elfértek benned, de Lili sem volt egy apróság nem?

Emma!

örülök, hogy sikerrel járt a dévényes! Szerintem meg nem véletlen, hogy Zalán aktív lett a torna után,nekem a lányok mindig fel voltak turbózva minden alkalom után... Orsi! talán emlékszel az ikresen tettem fel képet, mikor Gaja 2 hónaposan megfordult, szabályosan a torna után Igazán ilyenkor az agynak küldenek információkat, hogy mit kell csinálnia az izomnak, és így az agy veszi az információt, hogy hogyan kell működtetnie az adott izom csoportot ...egyszerűen fogalmazva. minél korábban kezded el annál hatékonyabb. felnőtt embereknél is csinálják, de oda már iszonyat erő is kell, hogy egy-egy receptort meg tudjanak mozgatni...
mi nagyon sokat kérdezgettük a tornászt, hogy mit miért csinál és hogyan és mindig részletesen magyarázott... pl volt olyan is, hogy a combjukon feszített és a kezüket kellett előre húzni, vagy kényszerítette őket a mászásra... volt úgy hogy ideoda forgatta őket a fejük csattogott a szőnyegen... ők meg szorgalmasan ellenálltak és lapultak a szőnyegbe... :lol:

Kaja nálunk úgy megy, hogy általában minden kanál után beveszik az ujjukat. Bár Gaját nagyon szépen meg tudom etetni, most általában vele kezdek, aztán jön Maja... az ujjszopogatás mellett ő általában elveszi a kanalat és ha nem adom oda neki, akkor rosszabb, mert rögtön a cuccos részébe nyúl bele és így minden az öklében van... csináltam már úgy is, hogy két kanállal etettem, amíg az egyikről szopogatja a cuccot gyorsan másik kanállal szedek, üres kanalat el veszem és csere... ha nem vagyok elég gyors félüres kanalat behajítja a háta mögé... :)
ja és bármekkora előkét képesek begyömöszölni a szájukba...
Maját próbáltam az ölemben is etetni, de így én is tiszta trutyi vagyok... na de nem részletezem... :)
valamit még akartam, de így is hosszú lett, bocs ha kihagytam valakit....

katyerina
 
 


katyerina írta:na meg nem is vagy te sem egy nagy darab csaj, oké, hogy a fiúk is elfértek benned, de Lili sem volt egy apróság nem?

nem volt nagy 2.940 gr, de azért az születése körül is volt 1-2 dolog, amiből simán én is olyan kórelőzményt írok, hogy abba akármi belefér.
arról meg, hogy én mekkora vagyok inkább nem nyilatkozom...

Ezek szerint akkor ilyen dévényes csodák csak nálunk nem történtek :shock: :?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petyaanya,
Nagyon szép a kislányod!

Anikó,
Volt nagy meglepetés ma reggelre? Ágolyó hogy van?

Hajni,
Tök jók a Mikus képek, a sírós is nagyon édes! Mi holnap megyünk a céges Mikihez, biztos lesz majd nagy ámulás.

Kismóki,
Mennyi idő alatt jöttek ki a kiütések Kláribabán? És mennyi tejcsitől? Én kisdobozos joghurtot, kefirt szoktam enni néha, attól nem volt semmi baja Balunak.

Emma,
Én is irigy vagyok most egy kicsit a Mikulásodra, jó lenne már tudni, hogy dolgoznak-e a hormonjaim?! Dévény :( , mármint a sírás, az eredmény az nagyon jó! :D Mennyi ideig tart egy kezelés?
Gratula az átforduláshoz!!!

Katyerina,
Az etetőszékkel egy fokkal biztos jobb lesz a helyzet, a tálca azért sok mindent felfog. Meg idővel biztos Maja is ügyesebb lesz (egy-két év :D :wink: )

Andi,
Én eddig annyira nem is vizsgáltam. Megnyugodtam, hogy le vannak szállva és kész... :? Néha mondjuk annyira picire összemegy a zacsija, hogy nem is tudom, hogy elférnek-e a golyszik, nem merem nagyon nyomogatni.

Wish,
Bioptronról nem tudok semmit. Nem jött még teljesen rendbe a füled?

Kép
bandika
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés :oops: : Nincs valakinek bébiőr eladó? Vevő lennék rá :D

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Lányok,
láttam ma a Kika-újságban sport Chicco babakocsit - esernyőset, amiben a gyerek feléd néz, mert meg lehet fordítani az ülést! 2008-as modell. Most hétvégén akciós is! Linket nem találtam, csak az akcióhoz:
http://www.kika.hu/cgi-bin/events.php?id=1055
20140901102739
 
 


Sziasztok :)

Emma :)
Jól bepánikoltattál. Na nem nagyon, de ezért elkezdtem aggódni. Megcsináltam azt az egykézzel felhúzós gyakorlatot amit írtál, hát Balázs is csak az egyik oldalon támaszt. Szóval most felhívom az alapítványt, inkább nézzék meg.

Bandika :)
De, hál istennek nekem rendbe jött a fülem, a szomszéd kislánynak fáj és mi pont most szereztünk egy bioptron lámpát, amit kölcsön is adtunk nekik. Úgy tűnik jobban is van :)

Katyerina :)
Én az óbudai gyémánttal főzök neki, mert nálunk néha rémesen klóros a csapvíz, néha meg tök rozsdás (ezt főleg fürdetésnél látom, tiszta sárga a víz :( ). Az a kb 1 deci amit elhasználok erre naponta, az nem sok. Magunknak persze többnyire csapvízzel, bár a fenntiek miatt előfordult, hogy magunknak is ásványvizeből főztem teát. Én fűszerezni zöldfűszereket használok egyelőre, sózni egyáltalán nem sózok neki.

wish
 
 


Sziasztok!

Orsi,köszi a választ golyó ügyben!
Nem vizsgáltam soha,most volt nálunk a dokinő,ő vette észre.

Zsuska,
tescoban van sima(gagyi) bébiőr 5500 ft-ét,mi is olyat vettünk,mert most adtam el az Angelcare figyelőket.Igaz,hogy kínai,de a célnak megfelel.Képzeljétek,múltkor nagyban tv-zünk,erre idegen gyereksírás jön a bébiőrből.Rohanok be a fiúkhoz,de alszanak.Vazze,a szomszéd házból jött!!!Csatornát váltottunk.

Andi
Kép
aanda
 
 


hajni777 írta:Lányok,
láttam ma a Kika-újságban sport Chicco babakocsit - esernyőset, amiben a gyerek feléd néz, mert meg lehet fordítani az ülést! 2008-as modell. Most hétvégén akciós is! Linket nem találtam, csak az akcióhoz:
http://www.kika.hu/cgi-bin/events.php?id=1055

köszi az infót :)
ha visszakerül hozzám a kocsi, akkor ki is megyünk Lilivel és megkukkantom :) (ugyanis Pesten vagyunk :lol: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Szívesen! :D Örülök, ha én is tudok ötletet adni! 8) Majd írd meg milyen, kíváncsi vagyok!
20140901102739
 
 


Wish
bocsi :oops: de nem baj, ha mentek, jobb félni, mint megijedni :)

Hajni
Természetesen én mennék dévényhez a helyedben, legalább 1x, hogy nézzék meg

Női-Miki: én sem bánom annyira! Férjemnek fülig ért a szája, kérdezte, hogy indulhat a kistesó-menet? :lol: :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Olivér átfordult ma először! :D Igaz, csak hasról hátra, és többször nem is csinálta, úgyhogy már lassan kezdek is kételkedni, hogy jól láttam-e. :roll:

Emma :P ,
jövő hét szerdán megyünk a Pető Intézetes konduktorhoz, majd meglátom, mit mond. Dévényről már kifejtettem a véleményem, többször inkább nem mondom, mert nem akarok senkivel se összeveszni. Oda szerintem sose fogom vinni.
20140901102739
 
 


Bandika! :)
Én nem vagyok/voltam nagy tejtermék evő. A reggeli kefíremen kívül ritkán max egy kis sajtot, túrót ettem, mégis kijöttek a kiütések. (Hogy mennyi időre, azt nem tudom.) Most ezekről is lemondtam. Annyi maradt, hogy a kajába rakok néha egy kis tejfölt vagy tejszínt. Szerencsére ezek még nem okoztak gondot.

Hajni! :)
Nem sikerült összefutni a Télapóval. :( Pedig itt nálunk szokás, hogy rendőrautóval/tűzoltóautóval villogva és szirénázva hurcibálják a Télapót az utcákon. :lol:
De volt nekünk helyette egy saját kis Télanyónk! :lol:
Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus,
gyönyörű! :D
20140901102739
 
 


Zsuzsi!

Ilyent vettem ma Zorkának. Ráhasaltattam...kénytelen tartani a fejét. Azt hittem hiszti lett, de teccett neki. Mikor elfáradt levettem róla.Ez jól erősíti a nyakat és a hátat.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =6&whid=32

Kismókus: Klára baba nagyon szép! Jól áll neki nagyon a piros :)

tiko
 
 


Jól elbénáztam ma a Kikás utat. A babakocsi kiderült, hogy melyik, meg is néztem, de mivel ott csak szettben volt, nem vetettem le, és nem néztem meg meddig dönthető :evil: :evil: :evil:
ebayen 239 eur (plusz ca. 20-30 eur posta), és jópofa színekben van, kicsire csukódik.
de vajon tud benne hason aludni a gyerek??? :oops: :oops: :oops:

szóval mehet vissza... lehet, hogy még holnap.

végülis most amik esélyesek: PP Uno, BBC Streety, PP Venezia meg akkor ez a chiccho for me ill. a PP Pliko Switch, de az meg még nem kapható.

Lili ma is nyígott ebben a P3ban, nem jött be megint neki, hogy nem lát.
MInd1 erre a kocsira már van is vevőm :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


na, megtaláltam.
akit esetleg érdekel:
http://trio4me.chicco.com/trio4me.asp
itt a babakocsirész

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Tiko

köszi, jó nagyon. de ez mennyire meg össze, ha ráhasal?

Orsi

kíváncsi vagyok, hány babakocsid lesz összesen a végére :wink:

Kép
zsuzsi73
 
 


mármint összesen?
nemtom :D
de pénzügyileg nem vagyok mínuszban :) mivel mindet külholból hoztam, így használtan simán eladom annyiért ami az én beszer áram :)
amúgy a bbc high trek terepre szuper, azt tuti el nem adom.
ez a chicco is jónak tűnik az autóba -kép alapján egész vízszintesig fektethető, de azért élőben megnézem még -, ha nem ez, akkor a bbc streety lesz valószínűleg.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


zsuzsi73 írta:Tiko

köszi, jó nagyon. de ez mennyire meg össze, ha ráhasal?


semennyit mert keményre kell fújni. a fiúkkal volt ilyenünk

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: