Új privát üzeneted érkezett!

Hali :wink:

Jelentem voltam ma a dokinál és minden OK,megerősített hogy kispasi(le is mértük a szerszámot :wink: cakk-pakk 2cm mindennel együtt :wink: )!!

Annyira elfáradtam am...már reggel 8 kor indultunk apával és egész nap Pesten vásárolgattunk és mindenkinek megvan minden ajándék!!!Ilyen se volt még hogy dec.3.-ra már minden megvan!!De jó érzés :wink: És vettünk a Krizsienk az IKEA-ba ruhásszekrényt(mert Olivérnek kell ami most az övé)meg vettünk Olivér szobájába szőnyegeket,Márknak könyvespolcot meg egy csomó apróságot...Tudni kell rólam hogy nagy IKEA- FAN vagyok :wink:

Nyáriorgona!

Nagyon szorítok neked,a tüneteid nagyon esélyesek!!! :wink:

Gira!

Tündériek a lányok!!!Kicsit fáj a szívem....de nem,el kell hesegetnem ,hisz akkor nem lennének ezeknek a szépségeknek férjeik, ha nem lennének az én kispasiaim,nem?! :wink: :lol:

Andi!

Gratula a babszemhez! :wink:

Edit!

Teljesen igazad van ,hogy az első kettő is simán sikerült csak szeretgetve egymást,de azért én azt mondom adj meg minden esélyt a biztos sikerhez!!Csak mert sokaknak siekrült az első 2 simán és a 3.mégse olyan simán...ezzel nem a kedved akarom elrontani,ne érts félre,csak itt a babaneten annyi ilyet olvastam,sztem igenis meg kell tenni ezeket a praktikákat ha lehet :wink: Légyszi ne vedd tolakodásnak,hisz tudom mit érzel és babát kívánok neked!!!!! :lol:

Erika!

Lesz baba akit babusgathatsz!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

örülök hogy minden oké!!Héjj,mekkora szerszám ez igy 24 hetesen!! :lol: :lol: :lol:
Én ugy érzem hogy boldog vagy Te igy,de lehet megprobálod a 4.gyereket?Hátha leány lesz???
Megvan minden ajándék!!De jó!!
Én megmondom őszintén sokszor para vagyok,hogy nincs meg még mindenkinek,jaj mi lesz!Apa meg lehurrog hogy hol van még a kari,addig meglesz ne aggodjak!De hát én ilyen aggodos fajta vagyok!!

Azt irtam hogy tegnap voltam a csajokkal dokinál?Rékának szünni nem akaro köhögése idegesitett,Petra meg ugyebár náthás.NA elmentünk.Rékának végülis arcüreggyull.a van,Petrának meg csubya mandulagyulladása.Dr. nő megnyugtatott hogy Petra köhögni fog még!! :evil: (eddig még nem tette)
Szal antibiotikumozunk,itthon vannak mindedketten,de szerencsére jól elvannak.ÉS Ami a fontos hogy ügesen beveszi Petrám a gyógyszert!CSodálkoztam,mert legutobb erőszak volt belőle!(jah,legutóbb volt kb. 2 éves :roll: )

Bocsi hosszu lettem!!!

Leendő anyucik??Hogy vagytok ma reggel??
Vendég

Sziasztok!

Ma megjött, 27 napra...........Nem tudom mit szórakozik, eddig mindig 28-29 napos volt, erre amikor élesben menne a dolog, most 27 nap, múltkor 31.... :shock: Na, de most feltűnően nyugodt vagyok! Páromnak megírtam sms-ben, hogy mi van, erre ezt írta: "Nem baj drágám, majd a szent napokon belehúzunk!" Hát ezért (is) szeretem! és ezért bátran szüök még neki!!

Rik :)
Akkor légyszi írj le mindent ezekről a teákról!! Nekem a luteális szakasz kicsit rövidebb, ezt írta Leó, ezt be kéne szabályozni! Leírnád, hogy miből menyyit, hány napig iszod?? Ja, és ezeket a teákat hol szerezted be?? Köszi!!!!!!!!!!!!
Gyógyulást a csajsziknak!! :)

Panny :)
Örülök, hogy minden rendben van a kis kukissal!! És jól álltok karácsonyilag is! Én még nem nagyon..............Kb. 50%-ban vannak meg az ajándékok!

Sziasztok!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Panny!

Ne fájjon a szíved, majd összehozunk egyszer egy randit, és te megállapítod, hogy milyen jó, hogy csak fiaid vannak, én pedig megállapítom, hogy milyen jó, hogy csak lányaim ;) Aztán a későbbi randikon már annak fogsz örülni, hogy milyen jó menyeid lesznek, én meg hogy milyen jó vejeim ;)

Nyáriorgona!!!!!!
Mi van már veled?
Vendég

Sziasztok!

Jó néhány napja nem volt időm írni nektek. Tewgnap pedig elért az a fránya vírusos gyomorhurut. Egész du feküdtem. Aztán ma leszedtem a függönyöket és mielőtt visszatettem volna, a díszeket is felaggattam az ablakokra illetve felragasztottam. Most tartok kis pihit, aztán jön a dédi, mert most akarja a gyerekeknek elhozni a mikulás ajándékot.
Egyébként jól vagyunk. Holnap megyek nagylaborba. Csütörtökön az oviba megyünk Danival, anyuval és anyósommal, mert jön a mikulás. Így a hetem eléggé zsúfolt. Jövő héten kedden kell a dokihoz megint mennem. Tudom, minden ok, ezért nem is aggódom, hisz Manó mocorog sokat.

Sajnálom, hogy Kriszti és Ágica nem ír mostanában, nagyon hiányoznak.

Csajok! Legyetek jók! Nem tudom, mikor tudok legközelebb jönni, nagyon sok a dolog, ami még előttem áll. HIába, itt vannak az ünnepek mindjárt.

Puszilok mindenkit.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

Szegénykém :( nem kellemes,pláne nem tarhesen!!Gyogyulást!
GYerekek jól vannak?

Edit

nekem is Leo irta a teákat,mit hogyan!
Mensi kezdettől málnelevéltea,pé-sig.Aztán én egy napot kihagyok,szal pé-s napján semmit sem iszom.
Aztán ahogy felmegy a hőm iszom a palástfűvet.a ciklus végéig.
Aztán kezdem előlről.Szóvakl végülis egyfolytában teázom :roll:
JA és d.e. egyet .és d.u. is egyet iszom kortyolgatva.Leteszem a konyhapultra aztán ha arra járok beleiszom! :wink:
GYógynövényboltba veszem.
Apának agyon jó a hozzáállása.ÉS hát szent napok....szal össze kell már jönnie!!!! :D

Gira

huh,már házasítod is a lányaidat??? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Gira:
Bárcsak igazad lenne!!! :lol: :wink: Nekem mindkét terhességnél kimaradtak a mensis tünetek, ebből gondolom, hogy itt baba nem lehet...
Aranyosak a lányaid nagyon!!!!
Nyáriorgona:
nekem 28 naposak a ciklusaim. Nekem van még 4 napom a ciklus végéig, de nem hiszem, hogy tesztelni fogok még, majd meglátjuk...
Én sem szeretek - tresztet produkálni

Edit:
Sajnálom pirit, :cry: :cry: :cry: ,de ahogy mondod majd az ünnepeken fogant babátok lesz :lol:

Panny:
ügyesek vagytok, hogy megvettetek minden ajándékot már. Mi még seholsem állunk :cry:

Rik:
gyógyulást a lányaidnak.

A Huni is beteg, Kötőhártyagyulladása van és középfűlgyulladás...

felteszem a gőrbém, mit szóltok, mitől lett ilyen egyenes, a palástfű tea befolyásolta????

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti ez a höd csodálatos remélem igy marad 9honapig.szerintem be folyásolhatja a tea is.olyan szépen ment felfelé a höd.
Panny gratulálok a 3-ik kistökösödhöz is :) remélem hogy a 4-ik kislány lesz .
Rik a lányaidnak jobbulást kivánok .

Kép
e.andrea

köszi csajok!!!

Márti
a hőd irigylésre méltó!!Kívánom maradjon is ennyi!! :wink:
Vendég

Gira,
nem voltunk itthon ma se, most tudok jönni. Hát persze hogy nincsenek csodák, én sem hiszek bennük, szóval a lényeg, hogy megjött. Ma vagyok az első napon. Már nyolcadszor.

Márti,
nagyon szép a görbéd! Ennek ilyennek kell lennie. :D
Nekem sajnos a palástfű nem hatott a görbémre, olyan mint volt.

Brigi,
gyógyulj meg mielőbb!

Panni,
gratulálok én is a pici fiúhoz!

Erika,
nektek is jobbulást!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem már nagyon fáj azt látni, hogy mindenki terhes lesz, csak nekünk nem jön össze. Én itt vagyok ennek a topiknak az eleje óta, tudjátok azóta hányan jöttek már ide és azóta távoztak szépen babásan? Sőt vannak akik már kétszer is terhesek lettek azóta. Sajna tudom, hogy ennyi hónap után az esélyem a terhességre kb. nulla, és mivel megbeszéltük a párommal, hogy kivizsgálásra nem megyünk, ezért jobb ebbe belenyugodni. Megpróbálom valahogy az agyamat átmosni és másfele hangolni, de az csak úgy megy, ha nem jövök ide. Tudjátok amennyi időt és energiát ebbe a babaprojektbe "beleöltem" teljesen feleslegesen, azalatt már egy fél egyetemet elvégezhettem volna (ez már a 3. év, hogy ezzel a "témával" foglalkozom). És az egészből csak a keserűség maradt. Biztos másképp gondolnám, ha baba lenne a hasamban, de nincs, és nincs már kedvem tovább "szomorkodni", inkább vállalkozok olyanra, ami rajtam múlik és akkor talán sikerülni is fog.

Biztos, hogy néha majd bekukkantok, mert nagyon kis kiváncsi vagyok és szeretném tudni, hogy mizujs veletek, de az biztos hogy nem jövök mindennap.

Mindenkinek jó babázást és babásodást! Járjatok nagyobb sikerrel mint én!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Nyáriorgona :)
Kérlek, ne szomorkodj!!!!!!!! Nekem is ma jött meg........ :(
Neked milyen gond volt a ciklusoddal, hogy teáztál rá?? Én is épp tegnap mondtam, hogy hagyom a fenébe ezt a hülye hőmérőzést.....Pedig nekünk még csak a 2. éles hónap volt.
Akkor most haladunk együtt! Kérlek, nézz be azért!!!

De ha nem akarok hőmérőzni, akkor nem tudom, hanyadán állok, és mikor kell egyik teáról a másikra váltanom.....Hát nem tudom, mi legyen! És simán így kérted a boltban, hogy málnalevél, és palástfű?? Én megmondom őszintén, itt a bn-en hallottam ezekről először!

Márti :)
Ez több, mint szép!!! Mármint a görbéd!
És te miért kezdtél el teázni?? Azelőtt nem volt ilyen "tankönyvbe illő" görbéd?? Csak azért érdeklődöm, hogy mennyiben változtatta meg a hődet, és mióta iszod??
Minden terhesség más, és rengeteg embernek van mensis tünete babásan! Szerintem nagyon esélyes vagy! És tényleg Marosvásárhelyi vagy??

A Leo-s honlapon sok terhesgörbe van, amiknél a sikert a teáknak tulajdonítják! (Na persze a szex után..... :lol: )

És ha már úgyis hamarabb jött a Miku nálam, nektek is küldök belőle!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Nyáriorgona!

Igazad van, ne foglalkozz vele, ha hónapról-hónapra azt látod, hogy semmi eredménye a befektetett energiának. De azért tudasd, ha mégis babás leszel ;)

A Mikulásról jut eszembe, hogy mi oroszoknak hívjuk a mensit :oops: Szörnyű az, amikor bevonul a vörös hadsereg :lol:
Vendég

NYáriorgona

akárhogy lesz is,néha gyere közénk,tudasd mi ujság.
Tudom milyen nehéz ez,hisz együtt kezdtük kb. a terhességre való "felkészülést",és egyikünk sem babás.Én ugyanigy érzek ahogy Te.Én a melóig probálkozom,aztán utána jönnek a teljesen lesz@rom honapok.Na persze már nem olyan a lelkesedésem mint az elején.Akkor volt mindent bele,most meg már legyintek.Ez tényleg rossz!

Edit

szerintem ugyis csinálhatod hogy fele honapot málnázol(mármint 14 napot) aztán második felében meg palástot iszol.
Ez a hőmérőzés jó is meg rossz is.Abban jó hogy tudom mikor kell mindenképp együtt lenni,de egyben stresszel is.
Szóval nem is tudom mi a jobb.Nekem egyik se jött be eddig.
Igen a gyógynövényboltba csak igy kérdd!! :wink:
Vendég

Hello :lol:

Nyáriorgona!

Sajnálom az érzéseid :( megértelek!!!
Hiányozni fogsz :(
De azért teljesen ne add még fel.....csak úgy a háttérben,természetesen,lazán legyetek csak az ügyön.
És tényleg jelentkezz ha babás vagy :wink: :wink:

Erika!

Jobbulást a lányoknak!!

Egyébként jól gondolod,valszeg belevágunk majd a 4.babába is :wink: de azért attól is függ hogy milyen lesz Olivér és lesz -e még energiánk :wink:

Nálunk is egy kicsit köhög a Márk,de a Stodal segít rajta úgyhogy dokihoz nem megyünk.Felhívtam a dokibácsink,helyeselte a szirupot.
Ja és képzeljétek Krizsikének meg fáj a fütyije...sajna nem mondja meg hogy pisi közben-e vagy...valszeg húgyuti fertőzése lehet.Adok neki nagyon jó homeos gyogyit,remélem jó lesz.Ha 3 nap után nem javul,megyünk vizeletvizsgálatra.

Gira!

Ez nagyon jó...oroszoknak hívni a mensit!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit!

Nehogy elkeseredj,mégcsak a 2.hó volt!!!
És éljen a tea!!!Biztos hasznos lesz!!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Andi!

Rosszullétekkel hogy állsz???

Jó éjt!

ui:nekem is hiányzik Kriszti :(

Panni

Márti!

Nem tudom mit aggódsz :wink: A hőd nem hogy szuper,még megy is feljebb!! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Tényleg hiányzik Kriszti :( Ő adta a lelket a topicnak... Kitöltötte az üresjáratokat, csiholt mindig témát, és írt magáról... Most hiába nézem meg egy nap 80x a topicot, akkor sincs több hsz :(

Most vagyok a 18. napon. Végetért a "tehetek még valamit az ügy érdekében" időszak. Most jön a "keserves, tétlen várakozás". Még szerencse, hogy itt a karácsony, Mikulás, szülinap... jó figyelemelterelő ez a december. Úgyhogy megy az adventi drukk mindenkinek ;)
Vendég

Krisztim ha olvasod a topicot akkor láthatod hogy nagyon hiányzol a csajoknak!A mi topicanyunk.... :D :(

Gira

most édesa várakozás,hisz tényleg elterelődik a gondolat most a karácsony miatt.
Most gondolkozom is hogy hányadik napon lehetek??
Megvan a 6.napon!! :wink:

Panny

akkor jól éreztem én ezta 4.baba dolgot!
Én minden jót kívánok az elhatározásotokhoz!!! :wink:
Gyerekeknek jobbulást kívánok!
A hugyuti fertőzéssel ne sokáig várj,mert hamar felszáll!!!!!És akkor még borzalmasabb!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Most gyors leszek, mert munka van........

Era :)
Ma az ebédszünetben kiszaladtam a gyógynövény boltba, és megvettem a málnalevelet, palástot, plusz még cickafarkat is....... :) Biztos, ami biztos alapon!
Még azt mondd meg, mennyit forrázol le egy iváshoz? És lehet -e ízesíteni?? Mert amúgy, hát nem tudom....... Akkor a málnát igyam 14 napig, majd váltsak a palástra? Délután már iszok is, ha hazaértem!

Köszi!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok:
Edit:
Én a teát azért kezdtem el iszogatni, mert általába 3-4 napot barnázok mig megjön rendesen a piri és állitólag erre is használ a palástfű, aztán meglátjuk... Vagyis most már kellene barnázzak mert még 2 napom van mensiig, de még semmi sehol
Tényleg Marosvásárhely-i vagyok :lol: Miért? :)

Panny:
szép dolog, hogy vállaljátok a 4.-ik babát is!!! :lol:

Nyáriorgona:
:cry: :cry: :cry: Te is elmész???? :cry: :cry: :cry:

Kösz mindenkinek a biztatást, majd pár nap mulva kiderül, van-e ott valaki??? :roll: Habár ma reggel nem álltam meg és csináltam egy LH tesztet, ami + lett ugyan, de ettől felbuzdulva csináltam egy terhestesztet is ami tök nega. lett. Az is igaz, hogy még korai lenne, de viszont az LH tesztekben sem nagyon bizok... Egy szó mint száz: nem lettem okosabb... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

én meg tudom hogy babás vagy!!
Itt a acsajok azt irják mindig hogy az lh előbb kimutatja a babát,mint a terhes teszt.Ezt mutatja nálad is.NA szoval bizz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Edit
egy kiskanállal,vagy egy csipettel.
Ne izesitsd,finom ugy is!!!
Jól tetted hogy vettél cickafarkot.Hébe.hóba én is iszom+fürdök benne.Biztos ami biztos lapon! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Igéretemhez hűen irok nektek!Nagyon jó érzés,hogy hiányzok és hiányoltok!!!!
Éppen ezért nem tudom megtenni ezt veletek,hogy egyáltalán nem irok,sőtt azt sem hogy tudomást sem veszek rólatok!!!!!
Nagyon kedvesek vagytok számomra,ennyi időn keresztül öntöttétek a lelket belém,támogattatok,kedves szavakat és megértést tanúsitottatok!!!!!
Ezért igérem,hogy ha nem minden nap is, de, be-be nézek és irok!!!!
Mert nagyon szeretném tudni,hogy kivel mi van mi történik veletek!!!
Egyszóval hiányztok!!!!
Akkor egy kicsit magamról!!!!Kicsit nehéz,kicsit nem,mert ugye tudni illik az agyam nem tudom kikapcsolni,nem gondolni rá,hogy HÁTHA SIKERÜL,mikor rágondolok,rögtön arra kell gondolnom,hogy nem sikerült itt a vége fuss el véle!!!
Eddig bejött!!!!
Minden nap van elfoglaltság karácsonyi vásárlás ajándékok stb.stb!!!
Sokat gondolok az ünnepekre hogy legyen mint legyen!!!!!
Egyszóval jól jött most az ünnep és talán kevesebbet jár az agyam máson!!!!
Közben szülinapra készültünk,Dávid 13 éves volt!!!
A ma hétvége is pörgős lessz,pénteken bulizunk a kollégákkal!
Nagyon izgi,mert melepi is lessz vacsi előtt,szóbeszéd járja,hogy talán csippendél pasi mikulás ruhában álcázva és aztán vetkőzik!!!
Szombaton szalagavatóra készitem a lányom,vasárnap megint vásárlás,megyünk Miskolcra!!!!
Próbáltam vissza olvasni,megpróbálok irni róklatok nektek!!!!

Erikám!
Te úgy látom kitartó vagy!Legyél is!Decemberben babás kell,hogy legyél!!!!Ha véletlenül nem,akkor jó lessz egy kicsit a munka,a környezet változás!!!!
Aztán hátha csak besikerül a bébi!!!!

Panni!
Olvasom a fiúk betegek!Mielőbbi gyógyulást kivánok!!!!!
Vigyázz nagyon magadra,ne,hogy te is össze szedj valamit!!!!!!
Sőtt azt is olvasom,hogy még lányt is tervetek!!!!!
Szép a nagy család!!!!Én tudom én is abba nőttem fel!!!!

Brigi!
Te is nagyon vigyázz magadra!!!!
Reméllem a gyomorhurut elmúlt!!!!!
Mielőbbi gyógyulást!!!!

Edit! KITARTÁS!!!!!!

Andi!
Vigyázz magadra!
Lassan te is megtudod kislány vagy kisfiú mocorog a pociban!!!!

Márti!!!
Nagyon drukkolok!!!!!
Szép hőgörbe!!!!

Gira!
Mi van a lakás dologgal??????Sikerült vagy nem???????
Nagyon drukkolok neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyáriorgona!
Nem tudom e,hogy olvasod e vagy nem!!!!!
Teljes mértékben megértelek!!!!!
Azért néha te is irj,hogy mitörténik veletek!!!!!
Puszi és ölelés!!!!!

Na vajon kit hagytam ki????
Akit kihagytam véletlenül pótolom!!!!
Jó hosszúra sikeredett!
Igérem,hogy irok majd!!!!

PUSZI ÉS ÖLELÉS NEKTEK!!!!!!!
Vendég

Kriszti:
De jó, hogy benéztél!!!!!!!!!!!!!
Hiányolunk ám nagyon!!!!!!!!!! :wink:
Teszek egy-két képet a fiukról, remélem nem bánjátok :oops: :wink:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

A dédimama, 83 éves :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

A dátumot ne nézzétek, a mai az igazi nem a november 24 :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Kriszti!
Tök jó, hogy benéztél hozzánk!! És nagyon bízom benne, hogy egyszer jó hírrel fogsz beköszönni hozzánk!!! :) :)

Rik!
Köszi a tanácsokat, és még egy kérdés....Forró vizet öntesz rá, és ha kihűlt, iszod?? De gondolom leszűröd....Bocs, ha hülyeségeket kérdezek.... :oops: :oops: És mennyi vizet?? Kb. 2dl-t??

Márti!
te tuti babás vagy! Az LH-d pé-kor is erős volt, és most is, és még nem vagy a mensi napján, ezért volt a rendes teszt negatív....Majd pár nap múlva figyeld meg!! Jaj, de izgi! :) Na és persze ilyen görbét......Irigyek lehetünk rá, ugye csajok!! És te veszel észre javulást a teák óta? És mióta iszod?? Mert én is szoktam barnázgatni előtte, igaz nagyon minimál mennyiség, de van....
Azért írtam Vásárhelyt, mert sokat járunk arrafelé!! Igaz, kicsit beljebb (Csíkszereda környéke), imádjuk Erdélyt!!

Gira!
Neked várakozós napok jönnek!!! Ez a legizgibb, egyben idegőrlőbb!! Én drukkolok!

Még mindig a melóhelyen vagyok, mert ma nem tudtam kocsival jönni (kellett a drágámnak), és az egyik kolléganőm vinne haza, de még vannak nála most is......Azért remélem nemsokára indulunk!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Kriszti

de jó hogy jöttél!!!!
NAgyon sokat vagy az eszembe,és minden jót kivánok Neked!
Huu,tényleg sokminden történik most nálatok,izgalmas napok.
Kis-nagy fiadnak boldog szülinapot!!!!!
Nagylányod meg hát hallod-e tényleg nagylány!! :wink:

Edit
igy iszom ahogy irod,én langyosig hagyom kihülni aztán iszogatom.A legvégét ahogy iszom mindig hideg már(ugy se rossz)
Egy bögrével iszom,az k.b. két deci

Márti

aranyos nagymamád van !!!A régi butorok,az arca felidézte a szeretett mamámat,komolyan még az illatát is éreztem. :!:

Csjok!
Most lehet azt mondjátok buta vagyok,és bolond.
De én elvittem a csajokat Mikulás ünnepségre.közel ültünk az ablakhoz(kicsit nyitva volt),de anniyra várták hogy nem tudtam nemet mondani.HA most nekem mondaná ezt valaki elküldeném a náthásba,hogy képzeli hogy betegen ünnepségre megy.
De szerintem már nem olyan nagy betegek,néha köhögnek,Réka fujja kicsit az orrát.Szerintem ennyi baci az urcán,vagy a buszon is van.
Petrámat látnotok kellett volna,olyan nagy szemekkel figyelte a télapot,jelentkezett hogy kimegy hozzá ,verset mondani.Aztán végülis csak állt ott és fogta atélapo kezét.Réka mentette ki odament aztán hullapelyheseztek.
ÉS persze azota is ezt énekli itthon Petra.Tiszta bűvöletben van.
Megérte elmennünk.
(ja azt nem irtam hogy a melóban volt ez)
Vendég

Kép
Vendég

Marti!

Milyen helyes fiaid vannak... és azok az igéző kék szemek....hűha, sok lány szívet törnek majd össze ;)

Kriszti!

Nagyon jó, hogy benéztél :D

Én málnalevél teát ittam a terhességeim végén :x nagyon nem jött be az íze, de lehet, hogy volt hatása - ha a sima szülés hatásnak tekinthető 8) Az a baj, agy szülésnél nem tudod, mi lett volna, ha nem iszod... de itt most komolyan kíváncsi vagyok, hogy kinek mit javítanak a teák a ciklusán... én azért nem iszom, mert tökéletesnek látom a ciklusom (persze csak addig, amíg nem hőmérőzök :lol: )

Ditta, Márti!

Az én uram meg Székelyudvarhelyi :) Sokat járunk arra mi is. No meg Marosvásárely mellett laknak a rokonok... ott is volt az esküvőnk, és Réka keresztelője is ;)

Rik!

Hát nem tudom, egy évben egyszer van Mikulás... Sztem nem volt olyan nagy hiba elvinni őket ;)

Mi is voltunk egy helyen Mikulásozni, és képzeljétek, az én lányaim voltak a legbátrabbak :o Oda mertek menni, megtapizni a Mikulást, egyáltalán elvenni az ajándékot... Ez fura, mert gyerekkorunkra visszatekintve az uram is és én is beszarik voltunk... vajon ezek honna szedték ezt a vagányságot :roll:

Ja még azt akartam írni Nektek, hogy azért szeretem ezt a topicot olvasni, mert a babásodás nem egy, hanem sokesélyes. Ha én nem is, de valakinek a fórumról lehet épp akkor derül ki, és akkor én is együtt örülök vele... így könnyebb nekem is :) Aztán gondolkodtam, hogy vajon más is így van ezzel... mert visszagondolva, amikor az első lányomra vártam, hogy jelentkezzen, nagyon idegbajos lettem, ha valaki közölte, hogy babás... most egészen másképp élem meg. Ti?
Vendég

Kriszti!

Ja a lakásos kérdésedre nem válaszoltam. Bonyolódik az ügy :evil: Annyi mütyür probléma adódik, hogy szinte már bánom, hogy belekezdtünk így karácsony előtt :cry: Ha megtalálom az igazit, arról az utolsó pillanatban mindig kiderül valami turpisság :roll: Legutóbb a szerződésaláírás előtt beszóltak, hogy végrehajói jog van a lakáson (bármikor elárverezhetik) Az ügyvéd azt mondta, ne folyjunk ebbe bele, mert megüthetjük a bokánkat. Keresünk másikat, de az idő szorít, így tuti albérletbe kell majd mennünk. :(
Vendég

Jó reggelt :lol:

Kriszti!

Nagyon jó hogy jelentkeztél,máskor is tedd ezt :wink:
Hát tényleg nem unatkozol,van program bőven :lol:
Hú,......az a chippendale Mikulás engem is érdekelene... :oops:
Biztos jó buli lesz!!! :wink:

Erika!

Egyátalán nem hülyeség hogy elvitted a Mikuhoz a lányokat.Sztem ezekben az időkebn szinte nincs is gyerek aki ne lenne kicsit náthás,nem?!Márk is kicsit köhög és náthás de ment oviba tegnap is, mert pont tegnap járt náluk a Miku,szal nem lehetett kihagyni(sajna tavaly is kimaradt a bárányhímlő miatt :( )

Sajna éjszaka a Krizsi is köhögött és nagyon mags láza volt.Nem mértem konkrétan(nagyon éjjel volt)de éreztem rajta, hogy legalább 39 ha nem több :( Amúgyis ő nagyon lázas típus.Úgyhogy megyünk ma a dokibácsihoz(igaz hogy már nem fáj a fütyi)de azért egy vizeletvizsgálatot megejtünk a laborba.

Edit,Erika!

Le a kalappal előtettek a taák miatt....én sajna nagyon utálom mindet :? Biztosan fog is hatni!!! :wink:

Márti!

Hát nagyon bizakodhatsz sztem is.Sokan azt vallják hogy az LH tesz lehet terhes-jósteszt is,és ha neked poz.lett az LH akkor...!!!!!! :wink:

Gira!

Várakozás optimizmussal!!! :wink:

Úgy izgulok,ma este jön hozzánk itthonra a Miku apa személyében :wink: Remélem nem lesz bukta... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!Mikulásos jó reggelt mindenkinek!!! :lol:

Kösz a dicséreteket a fiukról... :oops: :oops:

Edit:
Én a mostani ciklusom kezdete óta kezdtem el teázni.Hát annyi változást vettem észre, hogy még nem barnázok...és nincsenek olyan erős premensis tüneteim mint előtte szokott lenni 1-1,5 héttel. Vagyis mensi előtt.

Rik:
Nem az én nagymamám, a férjemé. Én sajnos egyik nagyszülőmet sem ismertem :cry: :cry:
Mind meghaltak mielőtt én világra jöttem... :cry:
Hogy irigykedtem mindeig gyerekkoromban akiknek volt nagyijuk és mentek hozzá :roll:

Gira:
Akkor te ismered Marosvásárhelyt :wink:
Sajnálom, hogy nehézségeitek vannak a lakással kapcsolatban. Szoritok nektek, hogy találjatok egy megfelelőt!!!

Panny:
Ird meg aztán, hogy a fiaid felismerték-e amikulást? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Már bent vagyok........ :(
Na de nem panaszkodom, mert ma csak 1-ig leszek!! :lol: Gyerekeknek Miku-buli lesz, mennem kell átöltöztetni őket!És pont jó, hogy csütörtökön, mert ma 6-ig lennénk! :lol:
És holnap meg 2-ig dolgozunk, úgyhogy csak eltelik ez a hét is! Szombaton meg jönnek haza a hugomék Skóciából, szóval gondolhatjátok, a gyerekek hogy be vannak sózva! Várják az ajándékokat.

Teszt! Teszt! Teszt!! :lol: :lol:

Kriszti :)
Chippendale-Miku...........Tök jó lehet! :wink:

Jó volt dumcsizni!!!!!!

Na megyek, be ne nyisson valaki....Pont rálátna a monitorra!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

leszek majd este még! :wink:
Eltellik neked is hamar a hét akkor!Hogy.hogy ma van a miku buli?
Nem tegnap tartották mindenhol? :shock:
Én második hónapja iszoma teát,és ugyanugy mint Márti nem barnáztam előtte,és nem görcsöltem alatta.pedig aztán első nap én morgós medve szoktam lenni ,aki rendszerint hajolva jár:)

PAnny

kiváncsi leszek én is mit szolnak a gyerekek apu mikuhoz! :wink:

Márti
mikor tezstelsz?Tűkön ülünk már!!!
:lol:

Gira
ügyi kis csajaid vannak!
Hogy kire ütöttek??
Szerintem már ezek a gyerekek korántsem olyanok mint mi voltunk.Az élet megváltozott.HAjaj,ha majd sulisok lesznek meglátod!
:?
Most akkor nem is az a lakás lesz amit kinéztetek?Vártok még ,és körül néztek??
Vendég

Gira!

Hát tényleg elég gáz lehet a lakáskeresés....Még jó hogy nem mentetek bele abba za ügyletbe...
Én az építkezés kapcsán voltam így,hogy elegem volt hogy mindig valami váratlan kiadás...stb...pedig a papírok,engedélyek,OTPhitel gyorsan ment mert mindenhol volt protkó :) Így utólag persze megérte,de akkor......már attól féltem rámegy a házasságunk...na azért nem!!

Hát nekem a fiaim nem ennyire vagányak...legalábbis a Mikulás terén :) Bár tegnap az oviban Márk ki mert menni a Mikuhoz és átvette a csomagját,vasárnap a piacon csakúgy bújt mögöttem...kivi leszek ma este??? :wink:

Erika!

Nálunk is ma lett volna a Miku ünnepség az oviban,csak azért lett tegnap ,mert ma bábszínházba mentek(a város ajándéka az összes ovisnak)

Edit!

Jó ünnepséget mára!
Holnap már itt a hétvége!! :wink:

Márti!
????? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Jaj, olyan aranyosak vagytok, hogy aggódtok és érdekel a sorsom :lol: :lol: :lol: .
Nagy reményeket nem fűzök mert már jött ma egy kevés rózsaszines hűvelyváladék :cry: :cry: :cry: .
A hőm az fent van még 37,2 de ugye a multhonapi gőrbém szerint is fennt maradt szépen egész a mensi napjáig 13 napot .
Azthiszem nincs szükség tesztelésre.... :cry:
De attól, ma reggel megcsináltam az utolsó megmaradt LH tesztemet és az is + lett...
Mérgembe megfogtam az összes teszt "gyűjteményt" és kidobtam....
Na, szerintem ebből 100% mensi lesz, ugy is érzem magam....
Talán a következő hónapok valamelyike sikeres lesz... :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Ne izélj már........... :) Ilyen jó hővel......És az LH nemigen a tüszőrepit mutatja!!

Hát azért ma tartják, mert ma van Miklós (azaz Mikulás!) napja!!
Atit már hazahoztam, de Veroniért 5-re megyek vissza, mert még buliznak a suliban!

És ma még biztos jön Miku, anyuékkal! :lol:

Na, megyek, még gyorsan kiporszívózok!
Edit

Kép

Kép

Kép
ditta76

sziasztok egy kicsit megkésve mindenkinek sok miki csomagot

Kép
e.andrea

Andi kisbabája :D
Kép
Vendég

Andi

nem találok szavakat a kisemberedre.Egyszerüen csoda!! :wink:
Vendég

Jééé Andi!!!! :lol: :lol: :lol:
De csudaszép a babád :lol:
Milyen szépen kivehető :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andi!

:D :D :D Kis embered egy csoda.

Nekem szurkál a hasam, meg bököd a derekam. Megpróbáltam nem tudomást venni róla, de már nem tudok... ezt nem értem, pedig a 20. napon vagyok... ilyenkor már nem lehet pé a mensi meg még távol :o Lehet, hogy felfáztam???
Vendég

Márti

hogy vagy ma?Mensi,nincs?

Gira

szerintem igyál cickafarkteát,meg fürödj meg benne.HA felfáztál segiteni fog! :wink:
Vendég

Rik:
mensi még sehol, a rózsaszines változata viszont megvan és görcsölgetek néha-néha. Most pl. elmult a görcs is meg a rózsaszin is :lol: , de nem tudom meddig??? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andi!

Nagyon édi a babucid!! :wink: :lol:
Egy gyönyörűséges csoda az előzmények tükrében(úgy mint nálam is :wink: )!! :lol:

Márti!

A hőd még mindig az egekbe??
Azért én még bízok :wink:

Gira!

Esetleg beágyazódás??
Hőd?
Nem emlékszem bocs,te hőmérőzöl?

Hát elmentünk Krizsikémmel a dokihoz mert éjjel megint a mi ágyunkban kötött ki ,mivel ismét 39 körüli láza volt :(Azért is tudom hogy nincs jól,mert amúgy sose szokott átvándorolni,most meg sírva jött szegénykém.Kiderült hogy be vannak gyulladva a mandulái,az okozza a magas lázat.Sajna beadtam a derekem és kapott egy nagyon enyhe antibiotukumot,de csak hétfőig kell adni.
Leadtuk azért a vizeletet is a laborba,igaz már nem fáj neki,de kivi vagyok.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Jobbulást Kristófnak! Te is ilyen makacs antibogyóellenes vagy :lol: Mintha magamat olvastam volna "Sajna beadtam a derekem és kapott egy nagyon enyhe antibiotukumot..."

Nem, nem hőmérőzök, de ha esetleg holnap megmérném, akkor már nem érnék el semmit? (Mármint ha eddig nem mértem?)
A másik, hogy ezzel a hőmérőzéssel gyakice előbb fény derülhet a sikeres/sikertelen terhességre? Valaki elmagyarázná nekem, hogy hogy műkszik ez? Mikor milyen hőt mutat?

Rik!

Köszi kipróbálom!

Márti!

Nagyon szorítok Neked ;)
Vendég

Gira

szivesen! :wink:
Hogy vagy most?

Márti
szerintem nyugodtan mérdd meg holnap a hődet.HA magas,azaz 37 körül van(attol függően hol méred)akkor babás vagy.VAgy még nem jön meg.HA leesik,36 körülre akkor megjön.

Nekem ma kicsit furi volt mert 36,6-ot mutatott a hőmérő.Ugyhogy nem tom mi van,mert amugy semmit nem érzek(se azt hogy beteg lennék,se azt hogy lenne egy tüsző megérve)szal nem tom mi van most....MAjd reggel meglátom hogy mennyi???nem hiszem hogy korai peteérés lenne,viszont nagyon be voltam bugyolálva reggel,és nagyon melegem is volt.Szal lehet hőtultengésem volt!? :roll: :lol:
Vendég

Era!

Szurkál még mindig a hasam, főleg ha sokat állok, de nem vészes :) Holnap reggel megveszem a cickafarkot.
Vendég

Gira!

Igen,nagyon antibiotikum ellenes vagyok,tönkreteszi az antib.a bélflórát :( Mindig először a homeót próbálom,többnyire elég is(már elég jól értek hozzá :wink: PL.most is megvan Krizsi vizelet lelelte és teljesen OK minden,pedig előtte napokig fájlalta pisi közben a fütyijét.Adtam neki homeós bogyót és rendbe tette!! :wink: A Márk köhögése is kezd javulni a homeostól,és elkezdett tisztulni az orra is(szépen kijön minden trutyi)De sajna a nagyon magas láz miatt muszály volt egy enyhe antib.(már rég nem kapott előtte)Egyébként a láz tul.képp jó jel,mert azt jelenti jól működik a szervezet és ellenanyagot termel.38,5-39 alatt nem is szabadna kezelni(én nem is szoktam)mert akkor pontosan elnyomjuk a szervezetben a védekezést!Erről egyszer egy professzor tartott előadást nálunk a Műv.házban,elmentem,meghallgattam és sokat okosodtam.

Szal ha holnap megméred a hődet az is ad némi infót...ha fennt van kb.36,8-37 körül akkor jól működik a ciklusod,mert a ciklus 2.felében fennt kell lennie.Azért érdemes mindig mérni,mert akkor azt is láthatod hogy volt -e pé-d és utána fel ment -e.De azt is láthatod,ha a ciklus utcsó napjain vagy,(amit kérdeztél)meg lehet előbb sejteni hogy van-e baba vagy sem..szal ha magasan van az utcsó napon is akkor az jó jel,ha lejjebb akkor valszeg meg fog jönni.De egyébként vannak egyéni eltérések(pl.van akinek csak tényleg aznap esik le a hője amikor megjön,de van akinek lejjebb esik és mégis babás...szal légy okos Domokos :wink: )

Hanyadik napon vagy??

Era!

Ter hanyadik napon vagy??
A 36,6 OK a ciklus első felében ,nem?!Legalábbis nekem ennyi is volt a babás cilkusom első felében,ha jól emlékszem.Vagy ezt kicsit magasnak találod??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
igen magasnak találom,mert mult honapban 36.2-3 volt csak ilyenkor.Amugy a 8.napon vagyok...amikor ment feljebb akkor volt ennyi
Vendég

Panny!

:D Végre valaki, tájékozott a témában. Én se szoktam lázat csillapítani, de ezért sokan lehülyéznek... de nekem úgy tűnik, hogy bejön. A tapasztalatom még az, hogy Réka nagyon sok antibpgyót kapott, kezdve ott, hogy miután megszületett a biztonság kedvéért 4 napig injekciózták. Ebből aztán egyenesen következett, hogy alig volt 2 hós megint lázas lett (pedig a szakkönyvek azt írják, hogy 3 hós korig még benne vannak az anyai immunanyagok, ritkán lázasodik be a csecsemő) Na szóval, egyre gyakrabban "kellett" az antibiotikum, mire én elkezdtem utánaolvasni (Nagy gyermekkalauz, Gyermekorvos nélkül...stb), és erőt vettem az önbizalmamon. A legközelebbi betegségnél nem adtam neki be az antibiotikumot, és lázat se csillapítottam. Nagyon nehéz volt lelkileg így, hogy a doki nem állt mellettem. Aztán még 2x volt beteg, utoljára tavaly novemberben... Azóta max egy kicsit folyt az orra, de lázas nem volt. Hajnánál már alapra így álltam hozzá, ő egyszer volt lázas, de még soha semmilyen gyógyszert nem adtam neki :) A homeopátiás bogyókhoz nem értek, de érdekelnek. Te hol tájékozódtál ezügyben?
Amúgy a 20. napon vagyok.
Vendég

Gira!

20.nap...az jó!Bő egy hét :wink:

Én a homeopátiáról sokat olvastam.Tesómnak van nagy homeós könyve,amibven minden benne van,gyógyszerek is,mi mire jó stb..Egyébként nagyon sok könyv van már,nekem is van egy egyszerűbb.Ja és nálunk az egyik patikában nagyon profik a gyógyszerészek,képben vannak és tájékozottak,ők is segítenek.Amúgy meg a gyrekdokink is preferálja a homeót szerencsére.De egyébként pl.Pesten direkt vannak erre szakosodott szakdokik,tesóm szokott hozzájuk járni a gyerekekkel.
Én se szeretem az antib.és nagyon ritkán kapnak a gyerekek és mondhatom hogy az enyémek is ritkán betegek :wink: Szal ahogy írtam alapvetően a láz önmagában jó dolog,mert jelzi a test hogy elkezdett védekezni...csak a nagyon-nagyon magas láz nem tesz jót a szívnek,ezt én is tudom.Amúgy engem is néha hülyének néznek az ilyen elveimmel,de én ezt nem a kisújjamból szoptam,szakemberek támasztották alá.

Era!

Aha-értem....

Ki tudja,lehetett korai pé,nem?!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X