Új privát üzeneted érkezett!

Na nem tom mi van a nettel, de bazi lassú, ráadásul nem láttam, hogy Blongyi baba is megszületett, néhány bejegyzést kihagyott - csak most látom... wow!
Hát így gratula mindenkinek! Akkor Blo volt gyorsabb :)
Jaj de jó nekik! Most picit irigylem őket, lehet jobb lenne túl lenni rajta.

Kép
Kép
Kép
konkri

Blongyi
nektek is gratulálok! Sok egészséget és sok tejcsit! :D :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagy gratula Blongyinak és Lafinak,sok boldopgságot és egészséget,sok-sok tejcsit kívánok! :D

mazsolasyl

Bocsi:boldogságot,így már helyes!Alig látok a könnyeimtől! :)

mazsolasyl

sziasztok lányok!

Én a 30. hétben vagyok. Nincs választott orvosom, az ügyeletesnél fogok szülni. (többek javaslatára)
A gondozási könyvemben eddig két pecsétem van a körzeti nőgyógyászomtól, és 5 a védőnőtől.

Úgy tudom a gyedhez 5 vizsgálatot kell bemutatni, de csak most jöttem rá, hogy hiába megyek minden hónapban a nőgyógyászhoz, ő eddig csak 2x pecsételt.
Illetve ma azt hallottam, hogy a kötelező vizsgálatba a fogorvosi igazolás is beletartozik.

Ti mit tudtok erről? Remélem ezért nem maradok le a gyedről....

Válaszotokat előre is köszönöm

Csilla
kiscsillag1

Szia Csilla!

Én úgy tudom, hogy nem a kiskönyv számít a gyed szempontjából, hanem a baba taj kártyája és a papír, amit a kórházban fogsz kapni, meg a születési anyakönyvi kivonat...

Kép
Kép
Kép
konkri

Én úgy olvastam, és hallottam hogy 5 kötelező vizsgálatnak kell lennie. Azóta már kijavítottak a lányok, hogy 4 kell.

Csak nem tudom, hogy a védőnő pecsétje elég -e, mert abból 5 is van.
Vagy muszáj az orvosé...

Csilla
kiscsillag1

Halihó!

Az ember nem jön hozzátok fél napig és mik vannak!!! Blongyi megszült!!! :shock:
GRATULÁLOK NEKI IS ÉS LAFINAK IS!
BOLDOG BABÁZÁST :!:

KépKép
Kép
sagi1

Gratulálok a csajoknak, Blongyinak tényleg nagy a babója. Tényleg nem kellett vajon a PIC-re vinni?

Kép
Kép
Kép
csibe76

CSilla: 4 kell és állítólag nem a kiskönyv számit, hanem külön ad a dokid igazolást. De csak a terhesgondozás számít, a fogász, belgyógy, védőnő, stb nem.

LAFI: nagyon gratulálok! Szép heggyógyulást és sok tejet neked! Puszi Hunornak, szép nagy baba lett!!!

BLONGYI: mit is mondhatnék? nem voltál te elszámolva??? ÓÓÓriási bébike! Gratula!!!! Kérünk szépen majd szülésbeszámolót!

Én ma 8-ra megyed UH-ra, irtó sokat ficánkol, tegnap szinte folyamatosan és nagyon durván. Mint aki nem is bent hanem kint van.

Vizsgám 4-es lett, kezdek tanulni a számvitlere, az naggyon durva lesz.

Nagyon örülök, hogy mind a két bébike ilyen nagy lett, remélem nem teszik egyiket sem inkubátorba és mehet a szopi meg minden!! ó de jóóó!!!

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Még egyben...hál istennek.

Kiscsillag!

Úgy tudom, hogy a 4 pecskó orvostól kell legyen és ez csak az egyszeri anyasági segélyhez kell, a többi ellátást nem érinti. Az orvos állít ki egy igazolást, hogy legalább négyszer megjelentél terhesgondozáson és ezen igazolás birtokában lehet megigényelni az anyaságit, ami jelenleg 58e körül van.

Blongyi, Lafi!

Ez aztán a tempó!!! :D :shock: Jó babázást mindkettőtöknek!

Kép Kikelt a babapalánta

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Blongyi,
Szép nagy baba gratulálok jó egészséget nektek :D

Voltunk dokinál. Dóra jól van kb. 1900 g buksija a helyén sokat ficánkolt minden rendben. Vérnyomim kivételesen nem volt alacsony hízás 4,5 kg. Beszélgettünk a szülésről elmondtam hogy mit hogy szeretnék persze majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. 35. héttől mehetek ctg-re a szülésznőmhöz még vele is megbeszéljük a szülést pontosan.

Bingii,
Örülök hogy nálatok is minden rendben van :D
Vendég

Sziasztok!

Már félve léptem be, hogy vajon ki szült meg ma váratlanul, de látom, hogy nincs újabb kisbabánk egyelőre:)

December 23-án megyek az első NST-re, és akkor találkozom a szülésznőmmel először a szülőszobán. Már nagyon várom!:) ELőször olyan távolinak tűnt a dátum, pedig csak 2 hét van addig. Ijesztő...mindjárt Karácsony! De jó Lafinak és Blongyinak, hogy nekik már a fa alatt lesz Hunor és Milán:)

bingii

Blongyi írta:
bent akarták tartani 2 napig, de a fájások nem maradtak abba, a neonatológus nem akarta bevállalni, át akartak vinni egy másik kórházba a dokim nem engedte végül. 2940 gramm és 51 cm lett, inkuban van, úgy tűnik hogy minden rendben. holnap megkaphatom, 1 hét múlva vihetem haza.

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Miket látok :shock: Blongyinak és Lafinak nagyon sok egészséget és tejcsit kívánok. :D Nagyon irigylem őket, már kezükben tarthatják a pici babájukat. :D

Holnap megyünk UH-ra, kíváncsi vagyok, hogy mekkora már Roli baba :D

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Örülök, hogy Blongyiékkal minden rendben, én azt hittem, hogy a 34. hét az nagyon korai, de ezek szerint már nem vészes. Ez magnyugtat, mert nekem délután fájásaim voltak. Nem voltak erősek, sem rendszeresek, olyan jóslófájásoknak gondolom, mint amik a fiúknál is voltak 36-37 hetesen.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Uh Csibe... no comment... csak szorítok, azért hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd! :)

Marcuska nekem is ma sokat feszeng, de úgy érzem, hogy ő jól el van odabent :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi és Blonygi: NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK A BABUCIKHOZ!!! NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÉNOK! :D

Pandi, Bingii: tökéletes Uh eredmények, szép babucik :)

Norma: Akkor hát kitartás a tanuláshoz. És mi volt Uh-n?

Csibe: pihengess sokat, nem lesz semmi gond.

Konkri: Marcus nagyon is jól érzi még magát odabent. :)

KépKép
lorcsi

Lafi: Most beszéltem vele. Még az őrzöben van nagyon fáj a hasa de ügyes mert nem hagyja el magát. Sajnos Hunort még nem látta azóta mert inkubátorban van ő meg még gyenge hogy felmenjen hozzá de a párja lefényképezte most azt tudja nézni. Amúgy édes hajas baba :lol: maga a műtét nem volt rossz élmény spinális érzéstelenítést kapott. Azt mondta hogy mire felvitték a szülőszobára már voltak fájásai is szóval a szülés megindult volna mivel nem szedte a gyogyikat pár napja (húú jan. 1-től én se szedem :shock: ) Szülésznője és a dokija rendes volt.
Vendég

Hahó!

Fú, most már én is kezdek teljesen izgulni baba ügyben! UH-n minden okés volt, akkora mint kell, súlyt mi nem nézünk :). Lepény jó, keringés jó, szívfreki jó. A méhszájam 3111 és 2111 közötti, doki nem happy tőle, én nyugtatgattam :). Mondta, hogy még két hétig legyünk egyben, mondtam, hogy meglesz a 4 is. Fel kell emeljem a magnéziumot napi 750mg-ra, már most jobb, hogy este is vettem be meg reggel is 250-et. Úgyhogy lehet mi simán megleszünk a 40 . hétig, ki tudja. Próbálom majd kevesebbet emelgetni Botost, de hát ez sokszor nem kivitelezhető. Meg lemondok két barátnőlátogatást akik elég messzire laknak és BKV-val azért nem a legkényelmesebb eljutni hozzájuk, nem ugrálok most már annyit.
Tegnap ahogy vártam a dokira, szültek, olyan megható volt!
Hát a tanuláshoz más nem kell, csak kitartás meg idő. Valahogy ez is meglesz!
Ja! Úgy néz ki, hogy már a férjem sem akarja helyrehozni a dolgot, most már tényleg mint a lakótársak olyanok vagyunk. Huh. Mert tegnap mondom neki, hogy lecseréljük a kanapét és gondoltam a régit nem adnám el, majd jó lesz neki. Kifejtette, hogy nem kell neki mert majd kihúzhatót vesz. Ebből gondolom, hogy már azon gondolkozik, hogy mi lesz ha nem itt lakik.

Na megyünk teregetni meg játszóházba!

Kép
Kép
normajeane

Norma,
Pihenj amennyit tudsz, Blongyinak is hasonló méhszájlelete volt. Nagyon erős csajszi vagy, én nem tudom mit kezdenék magammal várandósan egy megromlott kapcsolatban. Küldj a fenébe ha nem tartozik rám, de miért romlott meg? (Lehet már írtad, csak én később estem be közétek.)

Holnap jön az anyósom :roll: A vasalatlan ruha hegyekben áll, a pókok szambáznak a sarkokban nekem pedig még minimum egy hétig pihizni kell... Mellesleg 3 gyereke van és már telefonon mondta, hogy ő nyitott méhszájjal is mindent csinált :roll:

Szép napot mindenkinek, friss mamiknak sok telcsit :lol:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Elírtam, nem telcsit, tejcsit :lol: :lol:

Kép
marina74

Blongyi hírek: :lol:
"szióka megkaptam a babát, minden rendben vele gyakoroljuk a szopizást és már tud mosolyogni, nevetni sokat. puszi mindenkinek Blo"

hihetelen fejlett kiskrapek Milán... :lol:
puszi nekik és Lafiéknak is :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok. Nagyon szarul vagyok, az éjjel hőemelkedésem volt, és bedagadtak a manduláim, akkorák, mint kát poláris rakéta. Elmentem a házidokihoz, ahol kerek egy órát ültem a bacikkal teli váróban. Írt fel semicilint, meg C-vitamint. Tudom, hogy nem igazán jó ilyenkor az antibiotikum, de más sajna nem használ nálam. Most kúrálom magam, a lakás nekem is ismét romokban, de most sz@rok rá. Jók legyetek, pihengessetek sokat.

Kép
Kép
Kép
csibe76

jaj Csibe!

kúráld ki magad, pihizz...és gyógyulj meg gyorsan...a lakás most nem fontos, csak ti...

én is nyűszítek a fájdalomtól... :( aranyerem lett... :(
nem kívánom az ellenségemnek sem :cry: :oops: :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy,
Hú szegény tudom milyen szar nekem már 8 hete aranyerem van :( és ez így is marad amíg meg nem szülök.

Csibe,
Jobbulást neked é pihenjél.
Vendég

Lorcsi!

Nincs msn-ed v. skypeod? A vonalzónk szerint 2 nap eltérés van köztünk... te voltál már a szülőszobán?
Nincs kedved megbeszélni a dolgokat? :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

Pandácska!!!!

8 hete?????????? :shock: :roll:
és szülésig?????????? :shock: :?
nekem két napja, de ennyire még semmi nem fájt soha életemben...azt hittem, pár nap és elmúlik ez az iszonyatos fájdalom... :oops: egyszer már volt, szülés után, pár napig volt így begyulladva...akkor is a falat vakartam...
most beparáztattál...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy,
Írtam privit.
Vendég

Sziasztok!
Tegnap volt egy kis barnás folyásom és bevitettem magam a kórházba,meg volt egy két keményedés,úgyhogy most bent vagyok,d emár elmúlt,nincs semmi bajom,kaptam magneB6-ot.
Megfigyelnek.Állítólag a méhszájvizsgálat okozta,hogy megpiszkálták.Sok puszi mindnekinek
ildi10

Hahó!

Vörösbegy: kitartás, tényleg kellemetlen. Nekem néha nagyon picit van de aztán visszamegy szerencsére. Remélem kitolásnál nem jön elő, Botival megúsztam!

panda: minden elismerésem! Nagyon küzdesz a bébiért, ez a sok fekvés meg még ez is. De már nincsen sok!

Marina: a fő ok, hogy a férjem nem szeret, azt hiszem úgy igazán soha nem is szeretett. Csak amig én őt igen, addig lelkes volt aztán ahogy részemről hűlt a dolog, mivel képtelen volt változni a beköltözés-önállóság-gyerek folytán és sokat csalódtam, most már kiderült, hogy ja igy, hogy én nem lelkesedem, igy ő sem. Nem akar felelősséget vállalni, mint ez kiderült. ja, hogy lesz két gyereke? Hát Istenem, majd anya megoldja. És így is lesz.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Én is gratulálok ÍLafinak és Blongyinak! :lol: :lol:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar babák lesznek ráadásul ketten!

Hajrá Ildi! Nem lesz semmi baj!

Nincs ötletetek hol lehet 70x140-es kókuszmatracot venni legolcsóbban? Már csak az hiiányzik azt hiszem, na meg a légzésfigyelőt bérelni? Ti vettetek vagy béreltek inkább?

Norma! Te mikor kezded a Ctg-ket a Sote-n? Nekem jövő héttől kell mennem hetente. Sajnálom a férjeddel ahogy álltok. Biztos, hogy nem lehet megjavítani a dolgot? Nehéz lesz így szinte egyedül két picivel.

Kép
barbi5

Barbi: kókuszmatracot mi a Bippában (http://www.babaholmiolcson.hu/index.php) vettünk, de úgy tudom, hogy a Minimanóban (http://www.minimano.hu/rolunk.html) is van elég olcsón.

A légzésfigyelők közül mi Baby Controlt vettünk (http://www.babycontrol.hu/). Még 10%engedményt is kaptunk az árából. Több okból kifolyólag sem a leginkább elterjedt márkát választottuk (ha érdekel, priviben megírom).

Kép
kona

Csajok!

A szülés előtt szeretném én is a hajam megcsináltatni, festés, vágás... és hétfőre be vagyok jelentkezve szemöldök tetkóra is. frissítésre.
Most nekiálltak egy csomóan kóstolgatni, hogy ne csináljam, mert meg fog látszódni a gyereken - tudjátok mint a babona, hogy ha terhesen megégetjük magunkat, akkor az a folt meglátszik majd a babán is...
Ez a szemöldök tetkó nekem csak egyszeri alkalom lenne (normál esetben kétszer mennek át rajta), tudja a kozmetikus is, hogy terhes vagyok és nekem eddig se fájt, sőt jól is esett mikor csinálták, jól esően maszírozott... kimondott kellemes frissítő érzés volt számomra, mint egy masszázs.
Szerintetek?
Én nem hiszek abban, hogy bármi baja lehetne ettől Marcellnak... ti mit mondotok?

Ildi! szorítunk nektek, bár már lassan mindenkiért szorítunk itt :) a múltkor engem is úgy megnyomkodott a doki, h fájt utána, pedig akkor nem is éreztem semmit mikor vizsgált, de hál istennek nem volt semmi vérzés. a szülésznő szerint ez normális lehet már ilyenkor egy vizsgálat után.

Norma- hát norma elég kemény csaj (ezt Marinának írtam :) ), iskola, kisgyerek/ek, szétszakadó család... és mégis úgy tűnik, hogy keményen tartja magát! (valahogy sose tudtam összeegyeztetni a személyiségét a Norma Jeane névvel... :) nekem Marilyn Monroe-ról más dolgok jutnak eszembe, mint Normáról :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja az előbbi megjegyzésem Normáról - Norma javára írandó MM-val szemben... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, én nem vállalnám a tetkót ilyenkor. Nem a babona ,miatt, hanem azért mert a bőröd alá viszik a festéket, nem úgy, mint a hajfestésnél, szerintem nem igazán jó a babának, de te tudod. A kozmetikusnak sem kellenne elvállania szerintem. Nem tudsz valahol utána nézni ennek? Majd keresek valamit a neten, hátha találok.

A mai adag semicilinnek hála már sokkal jobban is vagyok, alig fája torkom. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Norma, kívánom, hogy találd meg azt az embert, akivel boldog leszel és aki a gyerkőceid is szeretni fogja, ha már ez a kapcsolat tényleg menthetetlen.

Konkri, sztem hülyeség ez a gyereken meglátszik dolog, én talán a fertőzéstől félnék kicsit. Azért a hámréteget csak megsérti vele. Én is el akarok menni kozmetikushoz!!!! Nem lehetne ágyba hívni :lol: A hajfestés páromra vár, hennázni szoktam, szegény utálja, mert felkenés előtt olyan mint a meleg f.s :)

Lafival mi van? Inkuban van még Hunor valyon?

Kép
marina74

Na, ma duplázok folyamatosan... VAJON-t akartam írni, bocsi :oops:

Kép
marina74

Sziasztok!

Ma voltunk UH-on, Roli 2100 g :shock: Kicsit soknak tartom úgy, hogy elvileg még 7 hete van hátra :shock: Szerintetek?

Konkri
Bátor vagy a szemöldöktetkóval. Nekem mióta terhes vagyok alacsonyabb a fájdalomküszöböm, nem hiszem, hogy el tudnám ezt viselni önszántamból. :oops:
A hajfestésről: én már rögtön az elején abbahagytam. Anyu fodrász és azonnal visszafestettük sötétbarnára, az eredeti színemre, hogy ne kelljen a terhesség alatt festeni ezekkel a vagyszerekkel. Ő annó tanulta, hogy mi van bennük, nem hinném, hogy sokat változott az összetételük. A dokinak is ez volt az első jótanácsa a találkozásunkkor, hogy ne fessem a hajam, viszont ő is a henna festéket ajánlotta, de végül is nem próbáltam ki, most már kibírom ezt a néhány hetet sötétbarnán is, már egész megszoktam. :D

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Még egy kérdés:
Nektek van "előtejetek"? Nekem van, nyomásra több pötty is megjelenik egyszerre és nyomogatással szerintem meg tudnék tölteni egy papírzsepit, fehér és átlátszó is. Nap közben is néha átüt a blúzomon egy picit. Szerintetek fejnem kéne? Tud valaki tanácsot adni?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Mónika, nehogy fejd a tejet mert attól beindulhat a szülés. Az normélis, hogyvan, nekem régóta van már. Ha elmész otthonról, használj melltartóbetétet, nehoyg elázz. Régen anyáink idejében azt tanították, hogy törölközővel dörzsölgesség a mellbimbójukat, ezzel kellett edzeni a szoptatásra. MA már azt mondják, nem szabad, mert méhösszehúzódásokat válthat ki. Ha belegondolsz, akkor a szoptatás hatására is jelentkeznek a méhösszehúzódások, ezek az utófájások.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Moni,
Nekem van kb. a 16. héttől. Nem szabad fejni!!!
Vendég

Halihó

Hát nem voltam két napig és máris 2 gyönyörű baba született. :D :D :D
GRATULÁLOK BLONGYI ÉS LAFI!!!
(bár Blongyival kommunikáltam sms-ben.:) )

Szerdán este megjött Mikulás bácsi,lányom nagy örömére.:) Rengeteg édességet kapott (anya NEM örömére) meg anya-apa Mikulástól játékot. Annyira tud örülni,imádom.:)

Nem mentem ma dokihoz. :oops: :oops: :oops:
Őszinte leszek,nem volt kedvem.MEg tartok kicsit attól,hogy megint kicsit romlott a helyzet,szóval húzom az időt.Nagy panaszom nincs,nem keményedek többet,mint eddig,csak a csontjaim fájnak elviselhetetlenül.Sokak szerint nagyon lent van a pocim,a kezem-tenyerem simán elfér a cickóim alatt. :D Hétfőn azért megpróbálok elmenni,de tényleg sok volt most ez a hét nekem.... :cry:

Nem is akarok panaszkodni,visszaolvasok részletesen is a hétvégén és írok.Mindenki vigyázzon Magára és a Bébikre.:) És ha lehet maradjunk még 2in1 pár hétig.:)

Lego
Vendég

Köszi, Konkri, köszi. A nickem az énem egy része, mióta férjhez mentem, sajnos eltűnt ez a rész, hiszen ahhoz, hogy nagyon nő legyél nagyon pasi mellett kell lenned, legalább néha.

Botos nincsen annyira oda a csokiért, szerencsére. Itthon annyi csoki van már, hogy ha ránéznünk sok, nem is esszük nagyon.

Lego: az, hogy elmegyünk a dokihoz, hát valljuk be, sokat nem jelent. Jó, azt jó tudni, hogy a bébi nő, ennyi értelme van. De pl az, hogy ki van az ember nyílva és erről tud min változtat? Semmin. Én mondjuk megint kaptam kúpot, nehogy bekússzon vmi fertőzés és emiatt repedjen a burok. Emlékszem, hogy Blongyi dokija pont emiatt nem adott neki, merthogy nyitva van. Talán emiatt repedt meg a burok mert vmi kis baci bejutott. Akkor meg riadót fúj a rendszer, védi a bébit.

Móni: méretileg a cm-ek korának megfelelőek v. nagyobbak? Az, hogy a gép hány gr-ot saccol, szinte mindegy. A fejkörfogat a lényeg, azt fogod megszülni. Az mennyi?

Lafiról jó lenne hír, hogy hogy van meg a sebe meg Hunor!

Én festem a hajamat, sztem nem árt a babának. A szemöldök tetkóhoz nem értek, de kétlem, hogy baja eshetne tőle. Ha szoptatunk akkor meg azért tilos minden, szóval ennyi erővel 1 év alatt lápi banyává válsz.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Holnap visszaolvasok majd, most csak arra amit hirtelen megláttam:

Mónika: ne csinálj semmit az előtejjel és a melleddel! Nekem már több hónapja van előtejem...nem szabad szappanal mosni a mellet, nehogy kiszáradjon. A legjobb ha csak tiszta vízzel mosod le. Ahogy csibe is írta, használj melltartóbetétet.

Én ma nagyon elfáradtam...reggel mostam teregettem, elmentem karácsonyi ajándékokat venni, haza cipeltem őket, gyorsan megfőztem, sütöttem 3adag csokis-lekváros muffint, átmentem nagyszüleimhez, vittem nekik muffint, hazafelé beugrottam anyuékhoz és nekik is vittem muffint aztán haza és azt hittem leszakad a derekam....most egy jó meleg zuhany után már kicsit jobb, de elfáradtam....

bingii

Mónika: én tegnap voltam uh-on és nekem 2130g-ot mértek. Nem mondták, hogy nagy lenne, pont jó és úgy látom, hogy egy idősek a babáink.

bingii

Kedves Milán és Hunor babák!

Idén még a mamáitok kaptak ajándékot a csizmájukba, két kis kukis babát. Jövőre azonban már titeket ünnepelnek. Csupa kényeztetés lesz az életetek, mikuláscsoki, nyuszicsoki, szaloncukor, és sok-sok játék és rugdalódzó, plüss játékok, a mama éneklése, a papa meséje, a nagyi kényeztetése, és a nagypapi best of katona történeteiből az 50 legjobb :)
Isten hozzott titeket erre a csudaszép világra, amit TI tesztek teljessé, amelynek TI adjátok az értelmét. A maminak és a papinak nagyon boldog karácsonyuk lesz.
Én írtam a nevetekben a Jézuskának, hogy hozzon finom anyatejcit, finom simiket és öleléseket, és ami a legfontosabb EGÉSZSÉGES BOLDOG ÉLETET!..., hogy a TI dolgotok csak a kacagás legyen.
Persze engedélyezek némi rosszaságot is, remélem néha majd felbosszantjátok anyut, és akkor mindenféle nevetséges történeteket olvashatunk rólatok. Anyu lepisilni ér, aput megdobálni répafőzelékkel ér, kakit szétkenni a lakásban ér :D :D :D

ISTEN HOZOTT TITEKET!!!

UI: Légyszi szóljatok már fönt a komáknak, hogy ide is küldjenek egy picike csomagot :wink:

köszke Boo
boo

NA a hülyébbik része a sztorinak: kaptam egy hugyhólyag gyulladást, és amikor elmegyek pisilni, együttal rögtön be is sz@rok, úgy csípi a hugyutamat a fertőzés. Jól felfáztam, de nem gondoltam, hogy ennyire. Tegnap haza kellett jönnöm a melóból, mert szégyen szemre elsírtam magam a fájdalomtól, annyira éget és szúr. Ma voltam dokinál, kaptam AB-ot, este kell bevennem és reggelig nem pisiéhetek!!! Köszi..., 5 percenként rohannék a WC-re, mert állandóan úgy érzem hogy bepipilek :?
az az egy csepp, ami jön, az meg maga a pokol

Olvastam Vörösbegy és Pandácska végbélrendszerének a nemesfémes változásairól, na az is egy klassz játék lehet!! Az miben különbözik ettől??? gondolom, hogy a nagydolog ugyanolyan fájdalmas lehet, mint nekem a pisi :evil:

Nem félő, hogy szülésnél elreped vagy valami? most lehet, hogy óriás baromságot kérdeztem, akkor bocsi :oops:

PisisBoo
boo

Boo,
A mi nemesfémünk nem csak wc-nél fáj hanem ülve állva fekve is szóval folyamatosan sajna nekem vérzik is. Én is ilyesmitől féltem hogy mi lesz vele szülésnél de tegnap a dokim megnyugtatott hogy nem lesz akkora mint a fejem és szülhetek így is gátvédelemmel. Amúgy megértem hogy elsírtad magad baromi rossz a tied is :? drága kincs az egészség.
Vendég

Norma, remélem nem bántottalak meg azzal amit írtam! sőt én inkább dicsérni akartalak, mert hát amit tudok MM-ról, hogy drogozott, pasizott, jó színész volt és hát igen nőies volt... Viszont ahogy itt megismertelek és amit el tudok mondani rólad, az az, hogy egy frankó kemény anya vagy, aki egyedül is megállja a helyét, plusz még tanul is. De ha úgy érzed, hogy hasonlítasz MM-ra, akkor biztos úgy is van, minden esetre céltudat volt benne is - amiről én tudok, de persze én nem vagyok MM szakértő. Remélem, hogy a férj ügyeid, illetve párkapcsolati dolgaid nem úgy fognak alakulni, mint MM-nak (3-ról tudok én is: 1. férje egy hétköznapi ember volt, akkor kezdett modellkedni, ő vette el a szüzességét, aztán volt Arthur Miller és egy baseball játékos is ugye? )
Szóval remélem, hogy lesz részed teljes boldogságban, mert talán amit semmi sem pótolhat, a gyerek, szülő, baráti kapcsolaton kívül, az az igazi társ és szerelem! Nem akartalak megbántani azzal, hogy sosem jut eszembe rólad MM, csak az itt lejött jellemed az én képzeletemben egy teljesen más karaktert alkotott meg. Persze ez a fórum más oldalát mutatja meg a dolgokan, mint amit leginkább MM-ról tudunk.

Csajok, nekem ma iszonyat idegbeteg estém lett: anyám írt levelet (tudjátok elköltözött, kissé klimaxos... ) 4 oldalt írt, de kiborított a levél, a kisebbik tesóm végig se tudta olvasni, csak sírt, aztán mindegyikőnk sírt... ez kellett nekem, hogy most így felidegesítsen... ráadásul a szüleinek is el kell olvasni... nem ismeri be, hogy klimaxos és szó szerint zombi! "őt mindenki csak tönkre teszi". felháborítónak tartom amiket írt, sok dolgot pedig hazugságnak. nem tudom, hogy mit tegyek, mert ha én nem, de ő szóba hozza majd, hogy mi is a reakcióm erre, de hogy abból mi lesz... minden esetre pitiáner vitába nem fogok vele bocsátkozni, de nem tudom megígérni, hogy ronda szavak nem fogják elhagyni a számat... de csak forog az ember agya, gyomra, idege... nagyon nehéz és szinte meg se tudom tenni, hogy ne azon rágódjak, hogy legszívesebben az én vagy az ő fejét verjem a falba, hogy ez felfoghatatlan, hogy mennyire áhhh, mintha egy gyogyós lenne... Sajnálom, hogy így kell beszélnem az anyámról, de amit az elmúlt két év alatt tett a családdal és nem hajlandó beismerni, hogy ő lett problémás és nem tizenöt ember fogott össze ellene... áhh, hiába is írom tovább, de a dühöm nem tudom kiírni magamból... Remélem, hogy Marcell nem fogja ezt megérezni! és csakazért se esek soha depresszióba! Nem fogom önös érdekeimet a család elé helyezni!

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?