Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!!!! Segítség..megjött a AFPm és nekem ez kínai orvos pedig legközelebb jöv.hét pénteken fogja látni...
Terhes AFP 16. heti : 30.30 ng/ml referncia pedig 28.00-57.00
AFP átlag: 38.10 ng/ml

mondd ez v.kinek vmit? azt tudom h v.színű nincs baj mert tartományon belül van...
Ja és hogy is tartja a mondás ha alacsony határon van akkor fiú vagy lány??? és ez vkinek bejött már?? kiváncs ivagyok :)
Vendég
 


Képek:
Kép Kép Kép

kancellárka
 
 


Eszti!

Gratulálok Dóri baba születéséhez, nagyon-nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek!!! :lol:
Vendég
 

 
 

Eszti!

Én is gratulálok a kis Dórihoz és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!! Kép

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Esztinek!! Dóri baba üdv köztünk! :)

A párom most már itthon van. A 6 hetet szerencsésen túl éltem, igy utólag nem is volt olyan vészes. :) Azóta se nyugisabbak a napok. A kedves a múlt csütörtökön jött haza, nekem meg jegyem volt az operába péntekre, igy nem untuk meg egymást, már az elején. Hétfőn pedig bejelentette, hogy szerdától csütörtökig 12 órázik, a hétvégén vendégeink voltak, és persze Zsezse pénteken belázasodott, szerencsére csak torokgyulladása van. Holnap még nem megy bölcsibe, igy nekem is lesz egy szabadnapom. :) Bár jobb lett volna, ha Zsezse bölcsizik, mert takarítani kellene.

Piros
Sajnálom a kocsit, azért szerencse, hogy nem lett senkinek baja. Ez az évvége valóban nem a kocsiké.

Éva
Szerencsére nálunk már csak én ültem a kocsiban, és nekem se lett bajom. Viszont most karácsony előtt kicsit kényelmetlen a kocsinélküliség. Ha az ember egyszer hozzászokik a jóhoz....

Zsu
Kicsit pihenni is kéne, ha a babóca megszületik még kevesebb időd lesz, de ezt te is tudod. :)

Bea
Milyenek a munkahelyek? Hogy bírod a két állást?

Maminti
Várom a képeket, a kedvesnek nem volt kedve megmozdulni, igy a legtöbb képen háttal van Zselyke. :cry:

Bogi
Már csak 3 hét van az évből. Ennyi idő alatt már semmi rossz nem történhet!!

Luca
Még az idén elkezditek a felújitást?

Niki
Remélem Zselyke hamarosan jobban lesz, és személyesen is megnézhetjük, Zazi új tudományait.

Főzött már valaki banánlekvárt?

További szép napokat, főleg nyugisakat!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Kinek hogy indul ez a hét? Nekem nyűgösen, nem sok mindenhez van kedvem, egy csirkét még berakok sülni, de abban már megállapodtam magammal, hogy levest nem főzök. Lassan egyfolytában jóslófájásaim vannak, és ez sem tesz hozzá a jókedvemhez...Merre vagytok? Mit csináltok?

Orsi!
Jó újra hallani rólatok, régen írtál már! Banánlekvárról még életemben nem hallottam, nekem még az ananászletyó is csak nemrég óta létezik! Ilyet akarsz gyártani? Azért majd számolj be, hogy sikerült! Ja, és én a neten nézném meg, a mindmegette.hu receptkeresőjében. Remélem Zsezse hamar meggyógyul, és mehet bölibe. Most már teljesen megbékélt vele?

Lituka!
Bocsi, én azért nem reagáltam az AFP-vel kapcsolatos kérdésedre, mert nem tudom mi a normál érték. Nekem eddig mindig azt mondták, hogy rendben van, és nem elemeztük ki, hogy mettől meddig oké. Remélem azóta már megnyugtatott valaki!!

Niki!
Nagyon nagyon aranyos Zazi a képeken! Jó ez a játék, mi is szeretjük az ilyeneket!

Nálunk is jól sikerült a Mikulásozás, eltaláltuk az ajándékokat, azóta non stop Sam a tűzoltó dvd-t nézünk....
Kriszi is rohamosan fejlődik, nagyon bírom ahogy beszél, mindenhez hozzászól, mindenről van véleménye! Elég anyás lett újra, amikor ezt éjszaka mutatja ki, az nem túl jó, dehát egyszer csak rájön, hogy akkor is vagyok, ha épp nem lát. Hétvégén vendégeink voltak, de szombaton órákig csavarogtunk a városban, hihetetlenül aktív volt. Néha olyan, mintha semmitől nem fáradna el!! Legújabb tudományunk az ugrálás, legújabb szavunk a borzasztó és borzalmas összevonásából a: borzalmasztó!!

Na, most hogy összevissza írtam mindenfélét, lépek is, berakom ezt a madarat a sütőbe!! Puszi, és írjatok!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Csak pár percem van, de azért jöttem dicsekedni, hogy nálunk is járt a Mikulás, még ha ilyen rossz is Beni! :) :lol:

Sőt, tegnap még mi is jártunk a Mikulás bácsinál Győrben a Színházban. Szép volt az előadás, Beni nagyon élvezte.
Kép Kép Kép Kép

Látom nagy a készülődés, mindenki ritkán jön (én is), de azért remélem jól vagytok!

Puszi mindenkinek! Rohanok az oviba...

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Tényleg jó lesz ha találkozunk, mert sokmindenről lemaradtok. Zalán legújabb tudománya, hogy MEGY! És már nem csak pár lépést két dívány között, hanem komoly távokat. Igaz a küszöb még négykézlábas, de ami késik nem múlik...

Anyacuka!
Nagyon jók a képek. Épp ma mesélte el a szomszéd, hogy milyen volt a színházas télapó, jók most hozzá a képek.

Zsu!
Már ha majd még olvasol :) Tényleg pihenj sokat, pláne ha már jóslóid vannak. Úgy izgulok, lesem mindig hátha vannak hírek rólad is :)
Játékok terén meg alig múlt el a szülinapja, most jön a karácsony és rengeteg dolgot vettünk neki megint. Hogy hova fogjuk rakni?!

Na jó megyek szörfölök tovább valami adventi díszítésért, meg vagyok zakkanva most...
Üdv, Niki

kancellárka
 
 


Sziasztok!

lassan olyan leszek, mint a katasztrófa-híradó. Szombaton elfüstölt az asztali gépünk winchestere. Rajta a párom egész heti munkája. Nagy volt az öröm, gondolhatjátok. Még ma is puskaporos a hangulata. Szerintem amíg ki nem derül, hoygan lehetne visszahozni és megcsinálni a gépet, nem is lesz jobb kedve.

Meg nekem se :)

Lépek is, nem akarom terjeszteni a sirámot. szerencsére a kölykök jól vannak és amíg ők egészségesek, addig nagy baj nincs.

Sajnos autó-ügyben nincs semmi fejlemény, mindketten törött autóval járunk és pénz még sehol. nem csodálkoznék, ha ebből csak jövőre lenne bármi. Ez van.

Remélem nektek jobban alakul az advent.


Zsu! ne felejtsd majd az értesítőt, ha megvan a babóca! Gyors és könnyű szülést kívánok!

Eszterünk is hazakerül hamarosan. Várom a sztorit nagyon.

Üdv,

P.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Elveszettek! ÜDV! Uff, Bogi szólt.

Zsu!
Hú mindent bele. Bár előfordulhat a pöttöm megtréfál, és túlhordod :) Bár ezt nem kívánom Neked, mert a várakozás nem túl jó dolog pocakosan.

Babinti!
Már akartam írni, csak elfelejtettem, hogy BOLDOG EMMA NÉVNAPOT!

Niki!
Zalánnak üzenem, hogy csak így tovább! Hiába, a fejlődés a dolguk ezeknek a csemetéknek!

Piros!
Tamásnak itt egész jó kedve volt szombaton, bár lehet, hogy káröröm volt, mert a Ti valamitektől szétment a mi valamink is :) :), mikor Ati betette a gépünkbe :)

Klári!
Jó lehetett a Mikulás!
Most ő lesz a Világ mikulás vagy Európa Mikulás, nem tudom melyik.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat!!!

Aranyosak vagytok nagyon!

Gyors szüléstörténet:

Múlt hétfőn az NCIS kezdetekor elfolyt a magzatvíz, rohantunk be a kórházba, közben hívtuk Timit. Igazán csak akkor nyugodtunk meg, amikor ő is befutott. Megnézték UH-n Dórit, hogy még faros, de szerencsére nem tette le semmijét. Strummer János volt az ügyeletes, végül is nála szültem, mert a Krekó nem volt bekapcsolva. Nem haragszom rá, mert irtó jó volt a szülésem, de ha kikapok valaki mást, lehet hogy nem ez lenne a véleményem! Irtó jó doki ám ez a pasi, tök rendes és kedves, alapos, megfontolt, szóval nem lehet rá egy rossz szavam se. Ha nem lenne jó dokim, biztos átpártolnék hozzá.
Szóval vissza a szüléshez... A CTG nem jelzett fájásokat, ami azért megrémített, mert elég fáradt voltam, és nem akartam 12 órát várni hogy beindítsák a dolgot, így beszéltem Dórival, hogy most húzzon bele. Fél 12 körül beindultak a fájások, bizti hogy Timi homeós gyógyszere nagyban besegített. Ajánlom minden kismamának, mert nagyon hatásosak. Labdán vajúdtam, nem voltak iszonyatos fájásaim, viszonylag rövidek és intenzívek voltak, jó gyorsan követték egymást. 2 óra 5 perckor pedig megszületett Dórika, nagyon ügyesen és flottul. Semmi hátrányát nem éreztem a szülésnél a farfekvésnek, talán annyiban csak, hogy 2-3 fájást visszatartották hogy meg tudja csinálni a forgásokat. Amennyit paráztam a dolgon, annyira nem volt semmi probléma, minden simán haladt a maga útján. Nagyon meg lettem dícsérve szülés után, és őszintén büszke is vagyok magunkra hogy ilyen flottul megcsináltuk az egészet. Persze a férjem is nagyban segített, masszírozta a hátam ezerrel, és lélekben is támogatott. Amikor kicsusszant Dórika tiszta lila volt drágám, de rögtön felsírt, ami azért nagyban megnyugtatott. Apgar: 9/10, a többi méretet tudjátok. Irtó kicsike, de nagyon édes! Eddig egész jó baba, nagyrészt alszik. Ez még biztos a beetetés időszaka :lol: Hihetetlenül élvezem a babázást, egész más mint anno Anival, nagyon ráhangolódtam Dorkára :D Anyukám persze itt van és segít, ez is nagyon sokat számít.
A tejci már másnap délben beindult, úgyhogy panaszra nem lehet oka a kiscsajnak, mert agyba-főbe folyik, minden tiszta anyatej. De annyi baj legyen, legalább emiatt nem kell aggódnom. A doktornő és a védőnő is mindent rendben talált.

Gyorsan ennyi, megyek szoptatni, most ébredt a kicsi lány.

Mindenkinek puszi!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Eszti!

Még egyszer gratulálok Nektek!
Bevallom, ahogy olvaslak, könny szökött a szemembe!Minden vágyunk egy kisbaba, és annyira szeretném én is újra átélni a szülés csodálatos pillanatait!

Kívánok Nektek jó egészséget, és nagyon sok boldogságot!

Jó, hogy ilyen rendes dokit fogtál ki, bár aki ilyen ügyesen tud szülni, annak akár mindegy is... :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Mindig olvaslak Benneteket!

Beni és Zalán nagyon aranyos!Tegyetek fel sok-sok képet a gyerekekről, öröm nézni Őket!
Sajnálom a sok autós problémát, jó, hogy nem lett baja senkinek!!!
Persze nagy gond az autó rendbetétele, főleg így, karácsony előtt...
Nekünk a múltkor őzike törte össze az elejét, és végig az egyik oldalát...persze nem az én kis Fiatomat, hanem a párom BMW-jét...aminek ötször annyiba kerül a javítása.
De azért valahogy megcsináltattuk, az a lényeg, hogy senkinek nem lett baja.

A Tesóméknak annyira aranyos a kisbabájuk, még bent van a koraszültöttosztályon,de szépen fejlődik.Jó lenne, ha karácsonyra hazaengednék.

Nálunk még mindig semmi...
Én semmi mást nem kérek a Jézuskától, csak egy kétcsíkos tesztet a fa alá...

Zsu, jól vagy?Nemsokára Te is írod, hogy megszületett a baba!


Mindenkit puszilok!
Vendég
 


Eszter mégegyszer nagy gratula ! ! !

Mi ma voltunk 18. heti UHn....annyira édes volt a drágám... :oops: :oops:
Sírtam is mikor megmondták a nemét :)
KIsfiunk lesz....Gregus Máté :)
huuu én annyira örülök most....nagyon szép a lelet is..minden rendben ..az orvos azt mondta gyönyörű baba :)
Vendég
 


Eszti!

Én is akarooook! olyan jó volt olvasni és érezni , hyog boldog anyuka vagy! Lehetsz is büszke magadra! Mi is azok vagyunk rád!


Lituka!

Éljen! Még egy kisfiú a csapatba! A meink is majdnem Máté lett, de miután kétszer nem akart Máténk születni, harmadszorra már Dávidnak vártuk, hátha ez a baj és ezért nincs fiam. Ez volt :-)

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Lituka!
Gratulálok a kisfiúhoz!! Örülök, hogy boldog vagy!!

Piros!
Még jó, hogy rájöttetek mi a baj!! :lol: De hát, lehet még Mátéd is,nem....?

Luca!
Ne bánkódj, egyszer majdcsak összejön ez a kisbaba!!! Addig is kellemes karácsonyi készülődst neked!

Eszti!
Jó, hogy írtál, de bevallom, én annyira vártam hogy majd az írásod végén ott lesz pár fotó a kicsiről!!! Annak viszont örülök, hogy ilyen kiegyensúlyozott vagy, és hogy tényleg ilyen jól mentek a dolgok! Hát, a dokid tényleg érdekes, de lényeg, hogy te nem ábrándultál ki belőle!! Nekem tegnap ajánlotta Timi a homeós bogyókat, ha neked így bevállt, akkor talán én is beszerzem őket!! Csak aznap vettél be belőlük? Vagy már hamarabb? És Annával mi újság? Ő hol volt a szülés alatt? És most hogy tetszik neki a testvérkéje? Érdekel ám minden!! Mert én egy darabig még itt fogok olvasgatni szerintem...Ez a kislány egyenlőre nem kacsingat kifelé.
Remélem hamar lesz majd időd újra írni!

Niki!
Hát látod, még mindig egyben...Játékok terén nálunk is ez a helyzet, a végén sosem tudom, mit hova pakoljak!! De azért olyan jó nekik vásárolni!!

Na csajok, lassan kész az ebéd , frankfurti leves, meg resztelt máj (vasra fel!) úgyhogy ebédelünk! Én megint sokat írtam, rajtatok a sor!!
Puszi!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Eszti!
Ügyes voltál, már írtam!
Használd ki amíg Dóri ilyen, mert aztán hamarosan a hajad is égnek áll majd :)


Zsu!
Neked szerintem sokkal nagyobb változás lesz ezzel a csöppel, mert neked más neműek. Nekem ugye azonos neműek, és hiába más személyiség mindegyik, bizonyos dolgokban tök egyformák. Te aztán tényleg veheted majd a játékokat a kislánynak is :) Hihi
Majd meglátod , és elmondhatod a tapasztalatod.

Piros!
Reggel is mondtam, és valahogy most annyira nagyon nem rajongok az ötletért, hogy terhesség meg még egy kisbaba. Érdekes, mert nagyon sokáig meg voltam zuhanva érte, és valszeg majd meg is leszek, dehát még csak 30 éves vagyok, lehet még később is egy kisfiam :) :)

Na megyek, mert most nagyon nagyon fáj a szívem Liliért. Szegényem sírt reggel is, hogy nem akar maradni (de csak amikor mentünk be a csoportba, egész addig semmi baja nem volt), meg a Gryllus után is rohantunk el Katicával, mert annyira sírt Lili. Eleinte nem viselt meg, de ez most nagyon. Imád az oviba, de ez természetes dolog!

Na puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Helló!

Zsu! Persze, még lehet Máté...unokából! :D Gyerek nálunk már nem esélyes. Megírtam nektek és nagyon vágytam is babára, amikor olvastam. Meg egész délelőtt. De azután hazajöttek az enyémek. Sára pl. egész este azt színezte, hoyg hova fog elköltözni. Még össze is pakolt. Na ez nem esett valami jól...

Bogi!
Fel a fejjel, lesz ez még így se.

Viszont a Gryllus nagyon jó volt!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


http://youtube.com/watch?v=odAAVPi2AY8
itt a babónkról videjó lányok :)
Vendég
 


Kedves Bea!

Marcellnek nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk !!!!

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Marcellnek Boldog születésnapot kívánunk!

Remélem a ti napotok jobb volt mint a mienk ;)

ÜDv, Niki

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Zsu,Niki!
Marcell nevében köszönöm a köszöntést. Tegnap kapott aranyom ajándékokat,mert az ünneplést el kell halasztanunk. Majd megtartjuk karácsonykor az enyémmel együtt. Doki nénink este mondta,hogy ha nem akarunk megint csoportos fertőzést,mint tavaly :evil: akkor napoljuk el a szülinapot.

Zsu!
Veled még egyeztetünk ez ügyben,de a dokink azt mondta ebben ne bízzak,mert szerinte nem húzod addig,igen lent van a pocid.

Niki!
Ne aggódj az én napom sem volt túl jó :(
Mindkét gyerkőc skarlátos :roll:
De egy jó dolog van,végre letudtuk az összes ajándékot,már csak csomagolnom kell,de hogy mikor :roll: :roll:
Karácsonyig már csak 2 szabadnapom lesz,nem hiszem hogy elég lenne az itthoni teendőkre. De mindegy,ez van.....

Tartozom még Nektek a munkámmal. A Marrionnaud Parfümériában dolgozom szépségtanácsadóként a Belvárosban. Aki arra jár nézzem be. Éva már volt nálam vásárolni :wink:

Bogi!
Örültem,hogy tegnap összefutottunk Veletek,még ha csak pár percre is. Az overált meg teljesen elfelejtettem :oops:
Hétfőn leszek szabad megpróbálok átugrani.

Eszti!
Ne haragudj,hogy nem értem oda Hozzád a kórházba,de akkor pont én voltam beteges, és nem akartam volna rátok vinni a bacikat.
Örülök,hogy minden rendben Veletek,csak így tovább.
Januárban meglátogatunk Benneteket. Addig is sok puszi a tündérkéteknek. A doki néni szerint gyönyörűséges,áradozott róla.

Puszi Mindenkinek,nézzétek el nekem,hogy csak ennyit írok és,hogy nem mindenkinek,de tényleg nagyon zűrös időszakot élek.
Képeket is készülök felrakni a Mikulás ünnepélyről,de szerintem mire odajutok,már aktualitását veszíti :roll:

Bea
beátab
 
 


Marcellnek nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!
Kép Kép Kép

Klári és Beni

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok Lyányok!

Hát csak kapkodom a fejemet, és legalább olvasásban próbálom utolérni magamat. És közben nagy irigykedve nézem, némelyek milyen ügyesek: videót, képeket, egyéb üdvözleteket tesznek fel az írásaikban. Én meg csak írok... Na majd ha visszamegyek dolgozni! Lesz időm tenger :lol:

Eszti
nagyon stramm csaj vagy, a faros szülés bennem azért nem ilyen könnyű dologként él, mint ahogy te elmondtad :) De persze én csak olvastam róla, te viszont megcsináltad! Most már biztosan berendezkedtetek Dóra babával otthon is, igazán küldhetnél róla képeket is. Az én Dórim is üdvözli a legkisebb Dórit :D

Beni és Zalán mikulásos képeit is olyan jó volt nézegetni! Nálatok meddig tartottak ki egészben a csokimikulások? Nálunk olyan az állapotuk, hogy már nem is kell tovább törnöm a karácsonyi sütikhez.

Lituka
Mátéhoz gratula!! Azok a pici ujjacskák a videón! Már kész kis emberke. Vigyázzatok magatokra!

Bea
Marcellnek én is nagyon boldog szülinapot kívánok. A skarlátból való gyógyulás úgy hiszem kitart karácsonyig, de mielőbbi jobbulást kívánok a gyerkőcöknek. Neked meg kitartást a karácsonyi rohamhoz! Abszolút mélyvízben kezdted a munkát :lol: :lol:

Lányok mennem kell, Gergő - bár túlaludta magát - most már követel. Mennem kell, meg már nagy léptekkel és zilált aggyal, kevés türelemmel folyik nálunk is a karácsony előtti nagyüzem. Mióta családi házban lakunk nálunk van a szentestei nagy "buli" mindhárom - most már 4 - családnak. Nagyon élvezem, de elég nagy szervezést igényel. Úgyhogy én most az ünnepekre úgy hiszem el is búcsúzom tőletek, és kívánok mindegyikőtöknek és családtagjainak
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!

Zsu, teérted mindenképp felugrok olvasgatni, úgyhogy hajrá, lassan csomagolnod kell a piros masnit, itt az ideje a babázásnak :lol:

Pusz mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Marcellnek boldog születésnapot kívánok!

Betegeknek jobbulást!


Zsu, mi van Veled???
Vendég
 


Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok!

Zsu, Neked nagyon szorítok!

Kép
Vendég
 


Csajok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám, nagyon jól esik!! Nálam még mindig 2in1 az állás!!

Puszi!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Jelentem ma megnéztem a barátnőm tegnap született vadiúj kisfiát. Mostanában csupa szép ygerek születik :-)

Hajrá, Zsu!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Mindenkinek!

Kedves Társalkodók!Olyan,de olyan bűntudatom van:ma találkoztam Erzsikével s ráébredtem,hogy nagyon elhanyagoltalak Benneteket.Szinte semmit nem tudok rólatok.Már hetek óta ide se bajszoltam.Ne haragudjatok rám!Marcus energiabomba és Mimmus bújós nyuszi mellett már a horgolással is lefékeztem.Bár bevallom,ha lehetne szopiztatás közben horgolni,időnként megtenném :oops: :P Helyette olvasok.Sokszor hajnalig,mert egy-egy remek könyv mellett az a csipetnyi időérzékem is elvész,ami a nagyjábóli napirendet fenntartotta.Nem ígérem,hogy gyakrabban becsatlakozok,de sokat gondolok Rátok.

Eszti!Szívből örülök,hogy pindúrkád világrajövetele ennyire csodás és gyors élmény volt számodra.Szorítottam,hogy így legyen.Bizton állíthatom,hogy az egyik legjobb doki kezei közé kerültél,magam is nála szültem Mimit.Valóban megnyerő és megnyugtató kiegyensúlyozott személyisége.Nálunk is ömlik a tejecske,ennek köszönhetően Mimi 3 hósan a 3500g-os születési súlyához képest már 4700g,és az 50centihez képest 57cm.Rendkívül eleven,mozgékony.Már oldalra fordul és egyre kevesebbet szunyókál nappal.Az éjjeleket még mindig átalussza.Látod-látod,mondtam én,hogy békés babád lesz... ;)Kívánok jó egészséget,sok boldogságot egész családodnak!

Zsu!Kitartást itt a finish-ben!Nemsokára Te is ismét csöpp babalábakat fogsz puszilgatni. :D Talán épp karácsonykor?Micsoda ajándék lenne!Remélem,jól bírod a hideget!
Csimotádnak tartozom még egy "husimorzsolgatással"...

Bea!Marcidnak,aki már igazán nagylegény,nagyon boldog szülinapot kívánok!Legyen élete következő éve is vidám és felfedezésekkel teli!
Pindúrkáidnak mielőbbi jobbulást!

Éva!Sok türelmet és erőt a karácsonyi készülődéshez,szervezkedéshez!Aztán tégy ám fel fotókat a közös ünneplésről.

Lituka!Mátéd valami álomszép!Milyen gyönyörűen látszik mindene,és mennyire formás!Szoktam mondani:jól összehoztátok! ;) Grtaulálok!Köszi ezt a videót.Ha nem lenne még nagyon eleven élmény a Mimikém születését követő felépülés fájdalma,azt hiszem,újra avárandósság után epekednék ennek a felvételnek a hatására.Majd annakidején bevetem GÁbimnál,htha újra elcsábul.Valóságosan "szerelmes" a gyerekeinkbe.

Luca68!Szorítok ezerrel-még mindig!Szuggerálom,hogy jó hírekkel köszönhess be az ünnepe után.Tetszik a karácsonyváró vonalzód,és csini a fa a fotón.Ez a tavalyi fátok?Hasonlóan díyzített volt idén az Audi Miki ünnepen.

Orsi!Bocsi,hogy nem küldtem még fotókat,totál megkukulok időnként.Feledékenység,Maminti a neved... :D Most megpróbálom pótolni:
Jaj,ne haragudj,de nem találom a fotókat,csak ezt az egyet.Totál égés,pedig volt egy nagyon kedves fotó Zsezséről.Vagy csak megvakultam...(Fotókönyvet kap anyósom és anyukámnak is szerkesztettem egyet,így most jojózik a szemem a sok fényképtől,ráadásul véletlenül ki is töröltem néhányat... :oops: Kép Kép

Erzsi!Öröm volt Veletek találkozni.Sajnálom,hogy egyszer se tudtam elmenni a legutóbbi talikra,hogy jobban megismerjük egymást.Talán jövőre.Kisfiad csoda aranyos.És Istenem!,milyen nagy!!!Amikor utoljára láttam,még egész csöpp csecsemő volt. :)

Bogi!Köszi a köszöntést! :D Jelentem,Mimi hordja a kelengye ajándék bodyját,és csudi csinos benne.Még nincs lefotózva,helyesebben le van,csak nem látszik...
Hajam még nem áll égnek,de néha már nagyon vágyom a csöndre...HIHIHIHI!
igazad van,még nagyon fiatalok vagyunk (én márciusban leszek 30.),még szóba kerühet icsit később az a Harmadik.
Amúgy Marcu áldott jó gyerek.Épp csak néha akkor tör rá a Mimi iránti szeretet-roham,amikor épp sikerült elaltatnom a kistesót egy nyűgösebb napján.no,olyankor hétökrös szekérrel se lehetne eltántorítani a simizéstől,puszizástól.Persze Mimi felébred rá,sírva fakad,mire Marci még hevesebben igyekszik megnyugtatni...Tegnap óta beceneveket kreál Miminknek:Mimitti,Mimici,Mimike...,pedig tőlünk nem hallhat hasonlót,mert szegény leánygyermekem mindenhogy szólítjuk,csak a nevén nem. :oops: No,hát minket is elkap az a bizonyos szeretetroham,csak a mamánál,apujánál és nálam ilyen felnőttesen jön ki,hogy össze-vissza beszélünk.
Marci legújabb szenvedélye,hogy buszozni akar.Csak győzzem elhordani.A Tesco busszal járunk,az ingyen van.Néha mimi is elkísér.Na az ám a produkció.Mimi vagy kenguruban,vagy babakocsival (vettünk testvérfellépőt) jön velünk,ámbár fejembe vettem,hogy kicsit edzem a kiscsajt,s egy kiadós szopizás után otthonhagyjuk a mamának... :oops: :D
Lánykáid biztos angyaliak!Ők is csuda nagyok lehetnek már.
Marcu 16 kg.És nagyon megnyúlt.Igazi nagyfiú.És néha már úgy is viselkedik.Egyre önállóbb.Épp csak a pelusmentességhez nincs kedve.Ám emiatt nem aggódom.Messze még az ovis lét.

Anyacuka!Benid épp oly huncut tekintetű,mint Marcim.Remek fotókat készítesz róla.Csudi remek ünnepen voltatok.Mit szólt a Mikulás bácsihoz?Nagy örömed telhet ebben az édes fiúcskában.Jó volna egyszer összeeresztenünk fiaink.Egy húron pendülnek,úgy hiszem... ;)

Niki!Micsoda remek ajándékokat kapott Zazid!Az a kirakó nekem is nagyon tetszik.Marcunak van egy hasonló.Azt még tavaly kapta a szülinapjára.Idén nem vettem neki semmit Mikulásra,mert az egész család elhalmozta ajándékokkal.Íme egy fotó,amin nem is szerepel még minden (az adventi koszorút én készítettem :oops: )-még szerencse,hogy nem nagyon csokievő,ám apuja annál inkább,így nem kell igazán szívtelen anyukának lennem:
Kép
Kép

Most mennem kell,de nem feledtem,hogy kiknek tarozom még hozzászólással.

Záróakkordként néhány fotó rólunk:
Kép
Kép Gábim 15-én volt 30. éves
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Ha addig nem jelentkeznék:
Nagyon békés és boldog,meghittségben és figyelemben gazdag,kellemes ünnepeket,és szerencsés új évet kívánok Mindannyiótoknak!

Puszi és ölelés!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Babinti, jó volt hallani Rólatok!
Tündériek a gyerekek! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

csak röviden beköszönök, mert úszunk a karácsonyi készülődéssel.

ha nem jönnék többet idén, ezúton köszönöm mindenkinek, aki meggratulálta Sárámat 5. szülinapja alkalmából.

Ezzel: http://www.elfyourself.com/?id=1538026855

kívánok nektek és szeretteiteknek Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! Nézzétek meg, ha van időtök (copyright Bogi), a negyedik gyerek csak unokatesó :-).

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Kár volt elkiabálnom, hogy milyen jó és kiegyensúlyozott Dorci... Benyújtotta a számlát, 4 napja megy az ereszd el a hajam :(
Hát a hasfájósságot nem úsztuk meg. Még nem olyan durva a szitu mint Aninál, de azért nem gyenge... Sok levegőt nyel, és ettől baromira fáj a hasa...

Ja, és záróakkordként: aki nem tudja, megint műtöttek, hamar záródott a méhnyak, és múlt csütörtökön túl is jutottam rajta. Csak a sors iróniája, hogy most meg a Likár műtött, így már 3 doki kezei között voltam 2 hét alatt. Persze utána kiderült, hogy a leoltásnál baktérium tenyészett ki magas csíraszámban, így most antibiotikumos kúra alatt is vagyok....

Kár hogy ennyi odafigyelés mellett is ez történt...

Sokkal jobban viselem mindezt mint anno, még a hasfájósságot is, úgy látszik tényleg tapasztaltabb lettem.

Mostanában úgy érzem keveset fogok tudni jönni, úgyhogy megragadom az alkalmat hogy mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánjak!!!!

Sok puszi

Kép
Kép
esther1000
 
 


Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen. ... Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. ... mindenek fölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség. Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl rá testben és lélekben. S nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre.

Nézem ahogy az est leszáll az ablakom előtt, Ezüstbe és fehérbe öltözik a föld. Álmaink és bűneink, jó és rossz tetteink Ma hó takarja. A világ bármely részén élsz és bárki vagy, Szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb! Kívánj igazi ünnepet, Kívánj igazabb életet, ahogyan én - neked. Kívánj a szónak nyílt utat És a dalnak tiszta hangokat; Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek, Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek. Kívánj a szónak nyílt utat És a dalnak tiszta hangokat, Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek, Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek. Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet, Békés karácsonyt mindenkinek, Békés karácsonyt mindenkinek! Békés karácsonyt mindenkinek!

Jövőre talákozunk...:)
Vendég
 


Szia csajok!!

Hú, Lituka, ez igazán szép volt!! Vigyázz magatokra az ünnepek alatt is!

Maminti kedves!
Jó hallani rólatok! Gyönyörűek a gyerekek, nagyon büszke lehetsz rájuk! Azt hiszem, a szeretet roham Marcid részéről azért mégiscsak jó!!

Eszti!
Majdcsak túllesztek ezen a hasfájós korszakon, addig is fel a fejjel, én nagyon sokat gondolok rátok!!

Én még mindig várakozom, bár most már remélem hogy kihúzza karácsonyig a kisasszony odabent, mert a szentestét azért szeretném itthon tölteni. Bár kora reggel így is majd a kórházban kezdek egy nst miatt... Én amúgy dúskálok az energiában, ma elkészült a negyedik fajta sütim, és még szeretnék másféléket is készíteni. Kriszi édes kisfiam elővette a roszabbik énjét, sokat hisztizik, de ami tegnap kiborított, az mára erősebbé tett, és újra én győztem!! :lol:

Mivel tényleg nem tudhatom, mikor jövök legközelebb, ezúton szeretnék minden kedves babanetes barátnőmnek, konkrétan Beának, Erzsinek, Eszternek, Boginak, Pirosnak, Lucának, Évának, Litukának, S.Esztinek, Klárinak, Mamintinek, Nikinek Szeretetben Gazdag Békés Boldog Ünnepeket kívánni!!!!!

Sok sok puszi nektek!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Zsu, ez nekem már nagyon úgy hangzik, hogy Ti bizony nem húzzátok karácsonyig :) Én amikor ennyire jól éreztem magam, mindig akkor mentem szülni :lol:
Nem semmi hogy 4 féle sütit sütöttél, küldhetnél nekünk is, mert nálunk csak bolti lesz :D
Irigylésre méltó a hozzáállásod Krisztofer hiszti-ügyben, nagyon ügyi vagy!!! A továbbiakhoz is ennyi erőt!!!

Pusszantás

Kép
Kép
esther1000
 
 


Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!!!!
Kép
beátab
 
 


Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! A gyerekeknek pedig sok-sok ajándékot a fa alá, és nagyon sok örömet!!!

Sok puszi: Klári és Benike

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!

A szülinaposoknak pedig minden jót és szépet és sok ajándékot!!


Zselyke a hét elején bekapott egy mandulagyulladást . Szegény nagyon beteg volt, szerencsére már jól van. Igy a hetem elég zűrös volt.

Minden jót!!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!!!


KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!


Andi+Erik

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Ma délután megszületett Zsu kislánya Kitti, 3330g és 51 cm. Mindketten jól vannak, Kitti gyönyörű hajasbaba, már aktívan gyakorolja a szopizást.
Csináltam róla pár fotót,megosztom Veletek a kisasszony első képeit.

Kép
Kép

Zsu!
Ezúton is gratulálok szépséges kislányodhoz. Kívánom,hogy mindig ilyen csodálatos karácsonyi ajándékod legyen :wink:
Kép

Kép
Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Zsu!
GRATULÁLUNK!
Beától sms-ben kérdeztem, hogy mi van veled, épp Dunaszegen jöttünk keresztül, gondoltam már biztos túl vagy a szülésen!
Nagyon szép Kitti, Katica is hasonló volt, mikor kibújt :)

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánunk mi is!

A karácsony már javarészt lezajlott, most Ásványon vagyunk, aztán megyünk Szentivánra. Lányok sok szép ajándékot kaptak, bár üröm is vegyül az örömünkbe.

Nem meséltem el Nektek, de két hete kb. Lili majdnem megfulladt. Anyósom keménycukrot adott nekik, persze megkérdezett engem is, tudtam róla. Mivel Katica elkezdett rohangálni cukorral a szájában, ezért én futottam utána, hogy ne ugráljon. Már a földre kellett lenyomnom, nehogy baj legyen, amikor hallom a konyhából, hogy anyósom kiabál a konyhából, hogy Lili, Lili, és hallom, hogy üti a hátát. Kirohantam, Lilinek kigúvadva a szemei, nem kap levegőt, és próbált öklendezni. Félre ment a cukor neki. Ati egyből fejre állította, ütöttük a hátát, a cukor nem jött ki. Akkor lenyúltam a torkán, piszkáltam a cukrot, de se le, se kifelé nem jött. Akkor szegény Lili már teljes pánikban volt, nem tudott sírni sem, teljesen kétségbe volt esve. Láttam a szemén a könyörgést, hogy segítsek rajta. Akkor megint fejre fordítottuk, ütöttük a hátát, én lenyúltam a torkára, semmi. Aztán hirtelen vett egy nagy levegőt, kérdeztem mi van, azt mondta lenyelte. Akkor letettük, és elkezdett vért köpni. Rohantam vele a fürdőbe, és egyszercsak beleköpte a csapba a cukrot. Akkor megkönnyebbültem, mert elkezdett ő is sírni, és tudtam, hogy a cukor már nincs bent. Szegény teljes sokkot kapott, otthon azt sem tudta, hogy az apja fordította fejre.
De az igazi baj csak ezután jött. Észrevettük ugyanis, hogy azóta Lili nem eszik. Csak pépeset hajlandó enni, pl. pudingot, tejbedarát, vagy nagyon puha dolgokat. Kész szenvedés vele egy-egy étkezés, mert mindent a keze közé csippent, és csak pár mm-es darabokat harap, és azt is két-három falat után befejezi.
Kb. két hete nem evett már normálisan.
Persze kötve hiszem, hogy január előtt eljutnék vele gyerekpszichológushoz, mert nem dolgoznak. Eddig sem volt Lili nagyevő, meg kövér, de már aggasztó ahogy kinéz. Arról nem is beszélve, hogy legyengül a szervezete, folyamatosan beteg is.

Na megyek, mert mégiscsak vendégségbe vagyunk :)

Puszi mindenkinek még egyszer!

Lili, Katica, Bogi, Ati

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Zsu!

Gratulálok Kittihez, nagyon sok örömet kívánok nektek!!!
Ez tényleg a legszebb karácsonyi ajándék!
Kép

Kép
anyacuka
 
 


Zsu!

nagyon-nagyon nagy gratula! csodaszép ez a kicsi lány és ideálisak a méretei is! Pihengess, amíg csak tudsz és ha amjd hazajutottál és kialakult a négyfős családi élet, írd meg nekünk milyen volt a karácsonyi születés és Krisztofer reakciója a saját "Jézuskára".

Nem nagyon nyitom ki a gépem ezekben a napokban, de pont a veled kapcsolatos hírek miatt néztem be ma. örülök , hoyg így tettem.

Minden jót!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Zsu, gratulálok, és nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!

Bogi, szegény kicsi lány, jobbulást kívánok Neki!
Vendég
 


Zsu
azért mégiscsak sikerült az igazi karácsonyi ajándékot a fa alá "tenned" :lol:
Gratulálok Kitti babához, ehhez a sokak által várt pici hercegnőhöz! Nagyon ügyesek vagytok! Mondanám, hogy csak így tovább, de hátha még bokán rúgnál - legalább is most még - érte :D Remélem könnyű volt a szülés és gyorsan meglett kislányod. Ha jól számolom, hét végén már mehettek is haza, úgyhogy jó babázást kívánok nektek otthonra is.

Bogi
a hideg futkosott a hátamon attól, amit Liliről írtál! Hihetetlen lelkierőtök volt a férjeddel együtt, hogy nem pánikoltatok be. Ilyenkor gondol arra a szülő, hogy ugyan mitől ne féltsem a gyermekemet? Bármi okozhat tragédiát. Az a lényeg, hogy nem történt nagyobb baj, és hogy Lili jobban van. Ha segít, Gergővel kapcsolatban elmondok egy dolgot: nálunk a mandarinnal volt hasonló probléma, ha nem vágtam el kisebb darabokra, akkor az esetek 90%-ban megakadt a torkán és fulladozott tőle. Néha nálunk is a kigúvadt szemekig jutott el szegény, én meg bőszen lekotortam a torkára, és kibányásztam amit lehetett. No, az ilyen bányászatok után Gergő - ugyanúgy ahogy most Lili - nem volt hajlandó semmi szilárdat enni, sőt ha mégis bekapta, már attól is elkezdett fulladozni és szörnyen sírni. Én arra gondoltam, hogy nem csak pszichésen lehetett megijedve, hanem fizikailag is fájhatott neki, mert amikor az ember esetleg a gyereke életéért küzd, akkor nem nézi, milyen más sérülést okozhat. Szerintem nálatok is ez lehet, mármint az ujjaddal megsérthetted Lili torkát, ami ugye elég sokáig fájhat, merthogy sok ott az érzőideg. Szerintem nem pszichológusban kell gondolkoznotok, hanem gyermekorvosban, vagy hagyjátok Lilit a maga módján enni egy ideig. Azt mondta nekem pár éve egy családterapeuta, hogy a gyermeki lélek az amőbára hasonlít, a rossz elől elhúzódik, kikerüli, és felveszi újra a régi alakját. Ha Lilinél később sem változi az evés, akkor azért már meggondolandó az orvos, mert ha legyengül, akkor a most jövő influenza ill. egyéb bacik könnyebben megtámadják. Vigyázzatok rá, ti meg próbáljatok megnyugodni!

Lányok, mindenkinek
SIKEREKBEN ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNOK! AZ MÁR MEGSZÜLETETT APRÓSÁGOK NŐJENEK NAGYRA, A MÉG POCAKLAKÓKAT PEDIG NAGY SZERETETTEL VÁRJUK IDEKINNT!

puszi mindenkinek
Éva
dórége
 
 


Zsu!

Gratulálok! Üdvözöljük Kittit ebben a nagy és szeretettel teli világban, sok egészséget nektek!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony, és gyorsan boldog új évet is kívánok, aztán megyek is, mert ezer dolog még, üdv.

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Éva!
Tegnap voltunk orvosnál, mert fájt Lili füle. Elmondtam neki,hogy mi történt, megnézte a torkát, nem látott rajta sérülést, de mondta, hogy ettől függetlenül elképzelhető, hogy még sokáig így lesz.
Amit írtál kicsit erőt adott azért, hogy talán majd helyre jön, ha nem nyaggatjuk. Persze azért próbálunk rá hatni, főleg azért, hogy ne gyengüljön le. Sajnos most úgy néz ki kereshetek valami csepegtetős multivitamint, mert már a szétrágható tablettát sem hajlandó bevenni, a Béres Vitakidet veszem, ami eddig kedvenc volt, minden reggel kérték a vitaminjukat.
Megmondom őszintén, az is kezd aggasztani, hogy már a pépeset sem eszi meg. Eddig a puding volt a mindene, ma is elkérte, de alig evett belőle pár kávéskanálnyit. A tejbepapit, amit eddig falt, szintén talán egy Lili fél tenyérnyit eszik meg belőle. Levest sem eszik, alkudozni kellett vele, hogy 5 kanállal egyen. A tésztát belőle már nem is akarta megenni.

Egyébként én bevallom férfiasan, hogy bepánikoltam. Ati volt egyedül, aki józan maradt, nekem annyira remegtek a lábaim, és annyi baromság lepergett a szemem előtt, hogy el sem tudom mondani. Én automatikusan csináltam amit csináltam.

Na jó, nem is beszélek erről, mert kiráz a hideg.

Mindenkinek sok puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Kinek,hogy sikerült a karácsony? Senki sem jön élménybeszámolóval? :( Fotók sincsenek :( :(
Nálunk nagyon kellemesen telt ez a pár nap. Sajnos nekünk elég rövidre sikeredett,mert még 24-én is dolgoztam és 27-én már újra.
A kicsik szokás szerint rengeteg ajándékot kaptak,nem is tudtak mindennek örülni,szerintem még jó pár nap amíg sorra kerül az összes játék :lol:
Utólag megtartottuk Marcell szülinapját is,anyukám sütött finom tortát neki,sajna a tüzijáték lemaradt róla mert azt bizony a nagy rohanásban elfelejtettem venni :oops:
Ma van az 5. házassági évfordulónk,csodaszép nyakéket kaptam, és úgyanolyan csokrot,mint a mennyasszonyi csokrom volt. Ma el akartunk menni vacsorázni,de ezt most elhalasztottuk,mert én ma is dolgoztam és holnap reggel is megyek,és Csabi is dolgozik holnap.

Olyan csend van itt,rakok fel képeket hátha Ti is kedvet kaptok :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
beátab
 
 


Folytatás:

Kép Az eredeti csokor
Kép és a mostani

Kép az ajándékom
Kép és a kettő együtt

így áll rajtam... Kép

Na mentem,bocs ha valakit untattam :oops: ,csak gondoltam megosztom ezeket a képeket Veletek......

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Bea!
Ez nagyon szép :) Az ajándékok is szuperek. Bevallom én pl. azért sem írtam a karácsonyról, mert bár szép és nyugis volt nálunk, de semmi extra, hacsak az nem, hogy ez volt az első itthon töltött szentesténk.
Minimalizáltuk az ajándékok számát is, bár leírva elég soknak tűnik :)
Lili megkapta az áhított Újszülött Szellőcske pónit, egy lovas naptárat, egy papír öltöztetőbabát
Katica meg egy teszveszen 3200 Ft-ért szerzett 3 kerekű babakocsit, és az áhított Lissi babát, ami végül nem jött be, merthogy időközben véleményt változtatott és szárnyas pónit várt a Jézuskától. Ő is kapott egy papír öltöztetős babát.
Anyuéktól kaptak még mindenféle hülyeséget, az egyetlen értelmes ajándék egy Tescos hatalmas rajzkészlet volt, amiben minden van, és kis bőröndben van, meg egy melegítő.
Anyósoméktól olyat kaptak, amit én vettem: építőkockát (legó szerű), vasalót, vasalódeszkát, gyöngyöket.
Apámékét is én vettem: Barbis melegítő Lilinek, pizsi Katicának, Lili kapott egy nyomdás pónis könyvet, Katica meg a szárnyas pónit, de azzal sem játszik. A babát azért tologatja, de szerintem majd ha egyedül lesz itthon, akkor fog vele játszani.
Mi egymásnak nem vettünk ajándékot egyáltalán, bár én karácsonykor kaptam meg Ati ezer éves szalagos számológépét :)
Anyósoméktól kaptunk egy vízforralót, meg egy új termosztátot, ami baromira bevált.

Nekünk is most volt december 7-én az 5. házassági évfordulónk. Én kaptam 5 szél rózsát szép csokorban Atitól, amikor épp a céges karácsonyi buliba mentünk, és persze ott hagytam anyuéknál. Nem szándékosan volt, ezt Ati is tudja, de azért a szememre veti a mai napig. Mi nem voltunk évfordulóünneplősök idén, mert annyi hülyeség összejött.

LÁNYOK!
LILI MA REGGELIRE MEGEVETT EGY NEGYED NUTELLÁS KENYERET, ÉS JÓÍZŰEN!!!!!

Na megyek lassan, mert dolgoznom kell :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bea
gyönyörűek a gyerekeid, de csodaszép vagy te is a képen! Nem kell ahhoz a nyaklánc :lol:

Bogi
hát ez szuper hír!!! Csak így tovább, nagyon drukkolok Lilinek.

Bocsi mindenkinek, de ezt a két mondatot engedte meg az időm, de ennyit mindenképp írni akartam!

Pusz
Éva
dórége
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?