Új privát üzeneted érkezett!

Ááááá Éva ne legyél már ilyen negatív!!! Hallod! Ha jól látom a vonalzódon 3 nap múlva kéne megjönni??? Akkor még a teszt nem feltétlenül kell hogy kimutassa! Amikor én terhes lettem annyira fájt a hasam hogy betéttel mentem melózni , mert azt hittem mindjátr megjön! A hődet nem nézted??? Én még nem adtam fel!
puszi

KépKép
eszterke80
 
 


Éva, szerintem se add még föl!!!! Abban igazad van, hogy másként is lehet teljes az életed, de én is úgy érzem, még egy kicsit nyugodtan lehet bizakodni!!! :wink:
Arra a plusz 30 kilóra gondolsz???? Eszter szerint a melleim nyomják... :lol: :lol: :lol:
Diéta: szerintem ez nagyon fura dolog... Én eddig sem ettem ennél többet... Csak másként... Egyébként az, hogy előírják, hogy MIKOR és mennyit, az nagyon gáz volt, bőgtem. A férjem meg mondta, hogy itt fejeztük be ezt a marhaságot, rendesen rosszul voltam az éhségtől... AZtán úgy döntöttük, hogy az arányokat nagyjából megtartva a saját ritmusom szerint fogok enni, és így semmi bajom... HOzzáteszem azt is, hogy továbbra is ragaszkodom ahhoz, hogy nekem a tej nem tesz jót, valószínűleg nem véletlen, hogy nem is szeretem. (Csak ugyebár mérni azzal kellett először. :evil: ) És ismét arra jutottam, hogy az ember hallgasson csak az ösztöneire, a természeten nem lehet erőszakot tenni!!!! :twisted:

meri
 
 


Sziasztok!

Nekem mindenféle pénzosztás jó! Nem tudom, mi a végleges verzió, de nálam nyugodtan teljes gyerkőcnek lehet venni Ágit is. Ha ébren lesz, tuti fog játszani.

Olvastam a bárányhimlő rémségeket! Ezek után tuti beadatom az oltást januárban Zsoltinak.

Ági!
Bocsi, hogy csak úgy begyűrtem a jelmezt, de Zsolti előtt nem tudtam hajtogatni.

Titi!
Viszem a mellszívódat!

Kaja:
én édes sündisznókat fogok vinni, meg üdítőt.

Voltunk ma a gyerekrendelőben szervezett Mikulás bulin.
Néhány kép erről:

Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ritkábban jövök mostanában. Ha gép elé kerülök, akkor folyton lakásokat nézegetek.
Bevallom egy nap egyszer elolvasom mit írtatok, de válaszolni nincs erőm.
Többen kérdeztétek miért akarok elköltözni. Hát azért mert én a párom miatt jöttem fel ide lakni és most hogy ő nem lesz úgy érzem nincs miért maradnom. Nem lesz egy kis segítségem sem ha itt maradok. Anyósomék eddig sem vitték túlzásba a gyerekek körüli segédkezést, vigyázás oviba menés... akkor ezek után sem fogják.
Ha pedig valami miatt mégsem kapnám meg a gyerektartást akkor itt anyagilag is képtelen lennék eltartani a gyerekeket egy fizetésből. Itt hitel kellene ahhoz hogy lakást vegyek ha hazamegyek az sem kell és ott van kiegészítő állásom is az úszás. me ott vannak a szüleim és a tesóm akikre mindig számíthatok. Úgyhogy ezért megyek haza.

A mikulásbuli elszámolása a mi szempontunkból mindegy , mert néhány száz forint az eltérés ha családot vagy gyereket veszünk figyelembe. Én bármelyik megoldást elfogadom és jónak tartom.
Sziszinek köszi a számolgatást.:)

Bárányhilő rémségek miatt úgy döntöttem én is beoltatom a fiúkat januárban. Eddig úgy gondoltam ez egy olyan betegség amit meg kell kapni , de ezek után nem vagyok benne biztos.
Nagyon sajnálom hogy néhányan már megtapasztaltátok ezt és kitartást azoknak akik még benne vannak.

Lányok szeretlet titeket, de nézzétek el nekem, hogy most nem írok mindenkinek külön ahogy szoktam.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Kicsi! Nagyon ügyi vagy! Hogy ez nekem miért nem jutott szeembe? Számológép nélkül egy kicsit tornáztathattam volna az agyamat :wink:
Úgy nézem a családonkénti bontás képezi az arany középutat és nem is olyan vészes az összeg. Én arra szavazok.

Zsuzsa! Örülünk annak is, hogy hírt adsz magadról. Van már valami szóba jöhető lakás?

Egy Mikin kívüli kérdés: Babó most lesz 4 hónapos, ha lassan nem lenne elég neki a tejem (anyukámnak minden gyerekénél 4 hónapig volt elég), ugye már nemmuszáj tápszert adnom neki?
Ezek a mindenféle tejpépek jók neki? Annyi mindent összeolvastam már, de mindenhol mást írnak és sajnos rengeteg a reklámcélzattal készült iromány is :twisted:
Napközben ok a zöldség meg a gyümi, de este gondolom azért még valami tejcsis jár.
Remélem nem kell még ahasználnm a tanácsitokat, de fel szeretnék készülni...

Puszi
verzsike
 
 


Erzsike,

Kristóf 1 éves lesz , de ha nem szopna, akkor tápit kapna. Azt mondják, hogy kell neki még ennyi plussz fehérje forrás. A pépek vízzel hígíthatók, van gyümis, vaníliás,stb.. de ez nem helyettesíti a tejet ,(ha jól tudom 6 hós kor után lehet adni) inkább uzsira, vacsira. Kristófot nem babaszemészhez viszem,mert 9 ropi, kissé drága, hanem egy doiknőhöz a klinikára.

Koda,
de jó. h. jobban vagytok! Én is beoltatom Kristófot ezek után....

Lányok nem tudunk menni a Mikulás bulira, :cry: ez már fix, a meglévő programot se tudtam eltenni , sőt még hozzájött .... :cry:

Most csak ennyi......

Szép estét Mindenkinek

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma séta közben széttört a babakocsink. Majdnem szívbajt kaptam. Még jó, hogy nem tudott kicsúszni Babó a napellenző miatt.

Kép

Az interneten rendeltük, fel is hívtam őket, a nő egyből mondta hogy kicserélik, de én azt mondtam ilyen nekem nem kell még egy, mert akár mikor ugyanez megtörténhet.
Majd holnap adnak választ, hogy akkor milyen lehetőségeim vannak. De csak egy márkát árulnak, úgyhogy megpróbálom a pénzünket visszakérni és veszek egy másikat... Remélem mielőbb lerendeződik az ügy, mert a mózesba már nem fér bele Babó, a hordozót rá tudom tenni a vázra, csak abban meg nagyon éri a szél.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Erzsike!

Ez nem semmi.Valóban az a szerencse,hogy nem esett ki a kocsiból a gyerek.Csak keményen.Ha kekeckedik a cég,akkor küldjék kermibe,mi is elküldettük a múltkor Bálint cipőjét és vissza kellett adniuk az árát.Persze gondolom ettől még nem lesz kocsid egy darabíg. :roll:

Lányok!

Mi ketten megyünk Bálintka meg én,mert a párom sajnos,vagyis szerencsére,ez ugye attól függ honnan nézzük,melózik,mint mindíg. :roll: Ezt csak azért írtam,hogy ha frissítitek az adatokat,ki jön vasárnap.Nagy baj ,ha én nem sütök,hanem veszek nasit? Mert holnap Ferinap,vendégek és egész nap a konyhában leszek,szombaton meg varrok,mert Bálintomnak nincs fekete nacija és kell a krampuszjelmezhez,meg a suliban is szerepel egy karácsonyi színdarabban,és oda is fekete naci kell+ mellény,úgyhogy varrnom kell és nem marad időm már sütni.Remélem elnézitek,hogy bolti cuccot viszek. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok. :D :D

Mi úgy néz ki csak ketten megyünk Csengével! :( :(
Nekünk mindegy mennyibe kerül csak végre társaságban legyünk! Csibe biztos élvezni fogja! :D :D

Eszter!!
Természetesen befértek a kocsiba!!
Feltétlen beszéljünk még szombaton!!

Már nagyon várjuk a vasárnapot!!


Mindenkinek szép estét!! :P :P :P



Ja és természetesen készülök én is egy kis süteménnyel!
Azt nem tudom inni valót is vigyünk???


Sziasztok.

brimo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a Fenistiles infót, még most se találtam meg róla a tájékoztatót. Valószínüleg véletlen kidobhattam.
Mostmár csak azt használjuk. A régi pöttyek már elég szépek, de még mindig jönnek újjak. Szegénykémnek mindkét szemöldökén van egy-egy, elég csúnya. Fésülni is alig merem a haját, mert félek, hogy nehogy felsértsem a fejbőrén lévőket. A legnehezebben azt viseli, hogy nem fürödhet a Sárával. Mindig azt mondja, hogy Úúúútálok zuhanyozni.
Szerencsére a Mikulás jó sok ajándékot hozott így napközben jókat játszanak.

Bufo!
Pontossan hol laknak a szüleid? Ott keresel közvetlen a közelükben lakást? Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni vasárnap,pedig jó lett volna beszélni veled.

Erzsike!
Tényleg nagy szerencse, hogy Babó nem esett ki. A mi babakocsink is néha összecsukódik, főleg, ha a lépcsőn megemelem. Mondjuk a miénk már elég öreg, és a Rezi nem kímélte. Még jó, hogy már nem nagyon használjuk.

Momo!
Nagyon szép lesz a kertetek. Majd tegyél fel arról is képeket.

Éva!
Olyan jó, hogy mindig segítesz nekünk. Én azért még bizakodom, hátha meglsz a karácsonyi ajándék.


Mikis képeket nem tudom ma feltenni, de nem felejtem el.
Na megyek előszedem a tételeket. Holnap jövök, addig írjatok sokat.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Verzsike,én is úgy gondolom ahogy Fidoli, szerintem is mindenképpen tápszer kéne babónak, neki még szüksége van legalább a napi kettő, nem szilárd táplálékra.
A mi Dokinénink pl. amikor Marci 1 éves lett azt ajánlotta hogy a napi 1-1,5 liter folyadékból még legalább 500 ml legyen a tápi.
Én most a Hipp-es 3-as bio tápit veszem a müllerben 1300 péz.

Hűű nem semmi , még jó hogy nem volt benne Boti.
pusz

Koda , a jövőhéten találkozunk feltétlenül ok????

KépKép
eszterke80
 
 


Hú, lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést... Én nem akarom abbahagyni a szoptatást, csak mondjuk ha este van 150 g tejcsim, Babó meg többet enne, akkor mellette adhatok- neki nem tápszert?
verzsike
 
 


Juci!
Fantasztikus vagy! Ismét felvállaltad a dolog legutálatosabb részét! Kép
Egyértelmű, hogy nekem is a családonkénti osztás lenne a legjobb!

Tápszer!
Ha anyatej nincs és tehéntejet csak 2 éves kora után kaphat a baba, akkor marad a tápszer.
Viszont, ha kevés az anyatej és a baba már nem olyan pici (Erzsike), akkor el lehet kezdeni a hozzátáplálást! Érdemes az orvostól megkérdezni, mert lehet, hogy olyan tejpépet ír fel, ami hypoallergén. A Sinlac pl nálunk nagyon bevált a bolti tejpép helyett. (Mi ugyanis ekzemások vagyunk)
Ilyenkor felesleges a tápszer, egyszerűen egy étkezést kell kiváltani valami mással.

Lányok!
Olyan kedvesek vagytok, de tényleg érzem, hogy nincs baba! :cry:
Sajnos már nagyon jól ismerem a testem jelzéseit. 1 évvel ezelőtt még beugrottam volna, de ma már nem. :cry:

Erzsike!
Ez a babakocsitörés elképesztő! Ráadásul Babó még kicsi! Mert az megérteném, ha az én 17 kg-os fiam alatt törne össze a babakocsi.

Ne haragudjatok, de ápolom a nagylányom!
Most jöttünk haza a Mikulásvonatozásból, erre itthon fekszik és halálán van. Gyanús, hogy csak a péntek miatt! :wink:

Holnap jövök és mesélek a Mikulás vonatról! Fantasztikusan jó volt!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Erzsike,
nem tetted fel rosszul. A tejpép később jön. Ami a tejet helyettesíti vagy kiegészíti (mert kevés) az a tápszer sajna. Ha kevés lenne a tejem, én is tápszert adnék Kristófnak, noha azt mondják elvileg 1 éves kor után jöhet a tehéntej. Na én ezt másfél éves korába szeretném csak bevezetni.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Jaj Erzsike!
2 különböző vélemény! :shock: :lol:
Nálunk tejpépet javasolt a doktor néni. Egyébként lehet, hogy csak Neked tűnik kevésnek a tejcsi este.

Éva

Kép
balimama
 
 


Erzsike,
bocsi nem akartalak összezavarni, :oops: mi 6 hónaposan kezdtük csak a hozzátáplálást. A sinlacot is ekkor vezettük be uzsi gyanánt.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Na és a tehéntej! Igen, normálisan 1 éves kor. Az összes gyerekem ekzemás, így én 2 éves korra szavazok! :wink:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva,
bocsesz, nem ellent mondani akarok, :oops: csak a tapasztalatomat írom le, meg hogy itt mi a protokoll Érden.

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Fidoli!
:lol: :lol: :lol:
Egyértelmű tanács: Szerintem érdemes a gyerekorvost megkérdezni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Hát ez az!!! (homlokra csapós smiley)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Köszi lányok ranyosak vagytok. Szerencsére még nm kevés a tejcsim, csak éppen most emiatt aggódom...
Gondolom ha kevés lenne azért kérne enni Babó sűrűbben. Most este fél 9 - 9 körül szopizik és csak reggel 7-8 között kel fel.
Kérdeztem én a gyerekorvost is, de ő annyit kérdezett elég még a tej? Mondtam igen, erre az volt a álasz, h majd visszetérünk ha nem lesz elég. Persze igaza van, de mégis...

Találtam ma magamnak egy szupi elfoglaltságot. Már régebben is akartam szerezni egy EU-s pályázatíró képesítést és most találtam egy helyet, ahol van e-képzés. Neten küldik a tananyagot modulonként, vissza kelll küldeni a teszteket és csak a végén kell bemenni vizsgázni. Ráadásul ha csak februárban kezdem akkor felét kell kifizetni, mert a GYED -en levő kismamáknak csak annyit kell.
Ugyanitt tanulhatok majd angolt is csak egy kicsit később, ha Babó már nem annyit szopizik, mert az heti 2* 4 óra.

Most már eldugulok, mert ma délután az én bajaimmal van tele a topic...
verzsike
 
 


Titi! Hogy ment az este Dani nélkül? Jött végül valaki segíteni, vagy egyedül leszel?
verzsike
 
 


Kicsi! Nekemfogalmam se volt, hogy e tejpépek tejalapúak! Ezt érdekes módon egyik sem említi a honlapján, csak hogy milyen jó ez a babának...

Ilyenkor úgy örülök, hogy itt vagytok nekem, mert csinálnám a hülyeséget, amink szegény Babó inná meg a levét.
verzsike
 
 


HA jól emléskszem Titi nekem azt mondta hétfőn, hogy Dani nem jön Mikizni.
Kicsi! Ez nem azért volt, gogy újra kelljen számolni :lol:
verzsike
 
 


Sziasztok!

Azt hittem reggelre már született döntés.:)
Ezértis kezdtem számolgatni....Juci, köszi a véglegest.

Eddig 3an jeleztek csak, hogy családonkénti lenne jobb, én már a negyedik vagyok, de 10 család jön, ha jól látom....

2500/család.

Így se kevés, amit a bulira költ mindenki tudom.., mert a csomagok az étel-ital, benzin, így azt kérem mindenkitől írjon véleményt-hogy jobb neki!!

Vagy privátban küldjük szét??!

Ma már péntek van lányok, ne csináljátok!

Senki nem akar rossz szájízt, ezért kell megírni...


Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk egy rendezvényen, ami annyira jól sikerült!

Úgy képzeljétek el az egészet, hogy egy Játékbolt, aminek be volt rendezve egy bemutatóterem szerü-játszóháza.

Itt étel-itallal megrakott asztal volt.
piciknek: alma, babapiskóta.
Nagyobbaknak: kakaó és a legnagyobbak: chips, mogyoró, üditők(100as vagy rostos)

Amikkel látta anyuci szeret játszani a kicsije, meg is vehette.:)
Így lett pár karácsonyi titkos ajándék, amit a kedves segítők segítettek a kocsiba csempészni.

Olyan szuper volt minden!!!!!

Reggel: Zsolti kellt előszőr fel , szólt Annának, vittem a kamerát és mentünk meglesni a csizmiket, volt nagy meglepetés.:)
Bár a kindernek örültek a legjobban.

A rendezvényen kaptak ajándékot is: Zsoti egy hot kerék autót, gondolom ismeritek....ma be is vite..s megsúgta a Jézuska hozhatna az autóihoz egy pályát is, ami ott 7000 körül van, ami nagyon jó ár, de még fontogatjuk.

A vasárnapot meg nagyon várom...miattatok.

Szép napot.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

A szerda este volt nekem ilyen Jucikám...bár nem ilyen időpont volt.
6ig dolgozik, beugrott venni vmit, tankolt és fél9re ért haza.:(

Fél 9kor már énis kellően fáradt voltam...majd elaludtam, nagyon fárasztó néha 3manóval egy nap.
Mikor haza jött 11ig beszélgettünk..huh.
Meg a dr house ugye....

Anyu hívott szerdán, hogy nagypapámat elütötte egy autó és kórházban van, de képzeljétek cserben hagyásos volt.:(
Nyílt törése lett...meséltem már, hogy a kórházi gyógyszeres kezeléstől nem lát már, most meg ezis......kedd este történt és nekik csak szerda d.u. szóltak, nem tudom meddig feküdhetett a földön.:(

Most a Balesetis kórházban van, de ami dúrva 2nap után enm akarják megműteni, mert szerintük magas a cukra, lehet le kellene vágni utánna...inkább gipszelik neki, ami nagyon nagy fájdalommal jár neki, majd a combjából akarnának egy húsdarabot kiszedni, s ezt rádolgozni, ennyivel elintéznék!
Teljesen ki vagyok rajtuk akadva! BArbárok!!!
Nem hiszek nekik és utánna még aztis odabökték, hogy soha többé nem használhatja, majd azt a részt.

Anyuéknál is voltunk tegnap, erről később írok.....de szegényke, ott zokogott, hogy tehetnek ilyet.
Mindent megúsznak ezek???
Megvakították most meg nem műtik meg, cserben hagyják, ez kicsit sok!!!!!! Szegény nagy papám.:(

Kép
sziszike1000
 
 


Tegnap elég sok mindent vettem.:)

Ismeritek a FP-os zebrát????
Pont 1év körülieknek tervezték, alacsony és szuper, Anna egyszerűen imádta, 25kilóig lehet ráülni...majd Bence próbálta ki, aki akkorákat nevetett..ez egy szuper játék!

Voltam tegnap még varrónőnél is: body-kat 350/ért csinált, Hálózsákot, emeleget, hujjút 500ért, harisnyát 200ért, zoknit 120ért.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.

Képzeljétek apu csinált Annának egy virgácsot SK.Nagyon jó lett.
Faág, megfújta, kötözőszallag...annyira örült ennek Anna, tetszett neki!

Tegnap szendvicsekkel, innivalókkal feltankolva indultunk neki a napnak, reggel fél9-kor indultunk és haza 7kor értünk, addigra mindenki kidőlt....nem csoda, kimerítő-szép nap volt.

Most rohanok manózni...még 2nap!!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan leírom a véleményemet a buli osztásáról.

Nehéz döntés ez, talán tényleg az arany középutat kellene választani.
Mert ugye: a krampuszok nem fognak tudni szintén játszani a játszóházban, akkor akár ő miattuk se kéne pl. Jucinak fizetni ennyit...
Úgyhogy lehetne ezen még számolgatni, de szerintem fölösleges.
Persze nem mondom, hogy nem számít (főleg karácsony előtt) akár 1000ft is, de gondolom ezzel mindannyian így vagyunk.
Most elmegyünk így, aztán legközelebb okosabbak leszünk, ha esetleg ez így nem éri meg...
Én személy szerint azért vagyok hajlandó fizetni, hogy veletek találkozzak, nekem egyik gyermekem se fog leülni játszani... Ha elmentünk volna fagyizni az árkádba akkor ott is ennyit hagynánk.

na, megyek, mert van dolgom...
Jövök ha tudok még.

Akkor vasárnap fél 10-10? És akkor kérem szépen a címet mégegyszer!!

puszi mindenkinek.
Ági
csné
 
 


Sziszike!
Csak megnyugtatásul! Nagyon sajnálom ami a papáddal történt, de az a helyes eljárás, ha egyelőre nem zárják be a nyílt törését! Ezek minden esetben fertőzöttek és ráadásul a magas cukra! Iszonyú nagy a kockázata a fertőzésnek! Tudom, hogy fáj és szörnyű, de hidd el nagyon gondosan járnak el, ha előbb a cukrával foglalkoznak, ugyanis a cukorbetegeknek nem gyógyulnak a sebeik és fantasztikus táptalaj az amúgy is a sebben lévő baktériumoknak.
Számíts arra, hogy nagyon-nagyon hosszadalmas lesz és még így sem kizártak a szövődmények.
Most nagyon megnyugtattalak :oops:
Felháborító, hogy még ott is hagyták!

Éva

Kép
balimama
 
 


jaj lányok,
Ami nagyon kéne: egy nagy (talán férfi) fekete öv, nagy csattal! Ha valakinek van, akkor ne felejtse otthon, mert a Mikinek nincs!!!
csné
 
 


Jó reggelt Lányok!

Látom nem akar igazán eldőlni a mikibuli végleges megoldása.Valóban nehéz kérdés, és kérlek ne írjátok azt,hogy mindegy,mert ha mindegy volna nem kellene megbeszélni.Sajnos,hogy olyan világban élünk,hogy egyáltalán nem mindegy,ezt mindannyian tudjuk.Nekem a felvetett ötletek alapján az tűnik a legjobbnak,ha mindenki annyit fizet,ahány fővel érkezik,Kivéve Mikit,aminek előre is köszönet,hogy elvállalta ezt a nem kis szerepet,mert ha még ezért is fizetnünk kellene valakinek,hát biztosan nem tudnánlk ilyen bulit szervezni.Én azért tartanám igazságosnak a fejenkénti osztást,mert ha bármely egyéb programot szerveznénk,legyen az mozi,vagy egy hamburger,vagy fagyizás,ott is mindenki annyit kell fizessen,ahány mozijegyet vesz,tehát ahányan vannak a családban.De azért bocsátottuk szavazásra,mert a többség fog dönteni.Nyilván ahol nagyobb a család,ott ez a döntés a kerül többe,ahol meg kisebb ott ez a kedvezőbb,de én is úgy állok ezzel,mint Ági,hogy most lesz ahogy mondjátok,aztán legközelebb okosabban gondolkodunk.Mert nem szégyen beszélni róla,tudjátok én is augusztus óta havi 45000 Ft táppénzt kapok,itt a szülés, a babacuccok,a pénz a dokinak,a karácsony,ráadásul a fiam a két ünnep közt született,még a szülinap is, és a mi családunkban nem szokás a babakelengyébe besegíteni,azért is vettem mindent használtan és örültem úgy mindennek amit tőletek kaptam. :wink: Pl sosem lenne olyan gyönyörű kiságyunk,ha nem kapunk Momótól,vagy bölcsőnk,ha nem kapunk Ágitól és babaruhát Erzsikétől,Kodától és a ti kismamaruháitokban növesztem a pocakomat most is. :wink: Szóval hidjétek el,nem rosszindulatból,vagy garasoskodásból írom,hogy egyeztessünk,hanem mert sajnos tényleg nem mindegy.De ha családonként osztjuk,akkor is kifizetem,írtam már,mert nekem megér ennyit,hogy lássalak titeket,csak azért írtam ezt le,hogy jobban megértsétek,miért is hoztam szóba.Bárcsak ne jöttek volna ezek a hülye betegségeim és tudtam volna Decemberig dolgozni,mint ahogy azt eredetileg terveztem.Akkor most minden másként volna. :roll: De a lényeg,hogy egészséges a baba pocakomban és csak ez számít,ráadásul én is megmaradok a betegségek ellenére. :lol: Úgyhogy nincs okom panaszra és nagyon fontosak vagytok nekem.Így vasárnap találkozunk akárhogy lesz. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos nem jutok gépközelbe, pedig nagyon szeretnék már jönni.

Nálunk olyan kavarások voltak/vannak ezzel a céges kirándulással meg a hétvégével kapcsolatosan.

Szóval, úgy volt, hogy Dani nem megy Zakopaneba a céges kirándulásra, aztán mégis elindult, Viszont aki jött volna hozzám, hogy ne legyek egyedül (több ember is talomban volt), mindenki lemondta, így egyedül vagyunk 2. napja, majd' megőrülök!
Annyira hiányzik a Papa!!! :(
Most hívott fel Dani, és hogy ne legyen még egyszerűbb, úgy néz ki, beteg lesz...
Mindemellett szombat/vasárnap hajnalban jönnek haza, amit már irtóra várunk, így csak vasárnap akkor fogunk igazán találkozni, ha felkel vasárnap.
Lányok, így kérlek benneteket, ne orroljatok meg rám, de nem hiszem, hogy elmegyünk vasárnap.
Nagyon jó lett volna találkozni veletek, de így nem hiszem, hogy nekiindulunk.

Persze, még minden változhat, attól függ, mikor ér haza, hogy lesz...

Mesikém, beszélek Eszterrel, add majd neki oda kérlek a mellszívót, ő kifizeti Neked, hisz jövő héten úgyis találkozom vele valamikor.

Erzsike, nálunk maradt Botondka sapkája, meg az edények is! Valamikor össze kellene futnunk megint, hogy odaadjam.
Vasárnap vittem volna, de ha mégsem mennénk, akkor még mindig nem jut vissza hozzátok.

Lányok, amúgy ami a pénzt illeti... bizony nem mindegy ám sokmindenkinek, hogy 1000 Ft vagy 2000 Ft.
Bár úgy látom, legtöbben azt írjátok, nem számít, így is, úgy is jó. Ez így van, az ember nagyon szívesen kifizeti, csak azért, hogy Veletek találkozzon... viszont kéretik azt is megérteni, akinek havi 40.000 Ft-ot kell beosztani kosztra (kajára, pelenkára, fogorvosra, mindenre).
Nekünk is baromi nehéz, egyelőre még eléldegélünk, de például még nem kaptam meg a tgyásom, szeptember óta nem kaptam még pénzt, Dani fizuja meg elmegy a hitelre, rezsire. Nagyjából 0 marad. Abból meg megélni?! Még jó, hogy szemfüles voltam, és bespajzoltam itthon mindenből (kajából, pelenkából, bébi kellékekből).

Most megyek, mert a bébike hajnal óta kukorékol, ma 5 órát aludtunk össze-vissza, este 10-től. Olyan vagyok, mint a mosott... nem tudom, mikor lesz jobb?!

Ági, képzeld, veletek álmodtam! Valami kuszaságot, ne kérdezd mit, de Livike és Vivike is benne szerepeltek! :)

KépKép
titi_27
 
 


Ági!


Sajna nekem nincs tuti ilyen övem itthon. :oops: :roll:

Sziszike!

Nagyon sajnálom,ami a papáddal történt. :cry: Borzasztó,ami van itt! :evil: Jobbulást szegénykémnek! :wink:

Bufo!

Megértjük,ha most nincs kedved annyit jönni és kicsit halkabb vagy.Ez természetes.Bárcsak segíthetnék.De tudom,hogy ezt a lelki csatát neked kell magadban lejátszani.Sokat gondolok rád!

Mesi!

Rád is,bár nálatok most nem tudom mi a helyzet,de a hangulatodból attól félek nem sok jó! :roll:

Na megyek főzni,takarítani!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hát Lányok!
Igazán elszomorít, hogy a végére egyre kevesebben leszünk! :cry:

Zsuzsa!
Ugye jöttök! Annyira szeretnélek látni!!!!

Titi!
Hú, de nehéz lehet most Neked! Bárcsak szóltál volna, mert egész héten itthon volt a férjem és szívesen segítettem volna Neked!!!

Eszter!
Adós vagyok még egy privivel, de egész héten lógtam! :wink:

Éva

Kép
balimama
 
 


Titim,
én személy szerint nagyon szomorú lennék, ha nem jönnél. Annál is inkább, mert egy nagy szatyor ruha vár rátok és lassan kinő belőle Szandi... :(
(mit csináltál a lányaimmal éjszaka???? :lol: :lol: :lol: )
csné
 
 


Ági!

Ha elhozod azt a zsák rucit és odaadod nekem én szívesen továbbítom Titinek! :wink:

Éva!

Bizony adós vagy azzal a privivel :D ,de én azt sem bánom,ha végül nem tudod megírni,hanem meglátogatsz és elmeséled,majd megleszünk Balázskával,van itt játék bőven,hidd el ő is jól ellenne. :wink: Bármikor szeretettel várlak. :wink:

Ezt most két szoba porszívózása között írtam. :lol: Megyek,mert még van mit tenni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Egyre kevesebben leszünk, s egyre több is lesz,a mit kell fizetni.

Beszéljünk a pénzről igenis.
Senkinek nem könny, főleg karácsony előtt....
Énse kapok sokat, s a 3gyerek mellett nagyonis kell, a törlesztőnk is magas, s most jött be egy váratlan kiadás is..:(

Javaslatom: maradjunk a családonkéntinál, így talán nemolyan vészes nekünk sem.

Összegzem, akik jönnek véleményeit.

Juci: család,
Erzsike:család,
Éva: család,
Sziszike: család.
Ági:család.

Brimo: mindegy.

Eszter:személyenkénti.

Még 2en nem nyilatkoztak!!!

Mesi: 2.778.- / 2.500.- / 2.418.-
Zsuzsi: 2.778.- / 2.500.- / 2.418.-

Sztem eldőlt,
Tudom mindenkinek sokat számít most 1000 forint is...Eszter, ha kell esetleg vmi még neked és tudok benne segíteni, szívessen segítek...már írtam.

Lányok ez rátok is vonatkozik...számíthattok rám..s tudom mi egymásra is.


Kép
sziszike1000
 
 


Meghívás-tudok egy nagyszerű-sztem nagyon olcsó rendezvényt.

Kinek van kedve egy karácsonyi találkozóhoz, ahol inni-enni ingyen lehet és játszóházban sokat játszhatnak a gyerekek...ajándék játékot kapnak(2000 körüli összegben)korosztályuknak megfelelőt... A belépőt csak gyerekek után kell fizetni 1000/fő.

Amelyik játékkal szívessen játszik a gyerkőcünk azt megis vehetjük titokban...


Akit érdekel, írjon és megpróbálok még helyet foglalni...mi megyünk.

19-e. d.u. 3-5ig.

Puszi.


Kép
sziszike1000
 
 


Persze,örülök,hogy akkor így eldőlt,de csak a teljesség kedvéért Erzsike nem a családonkéntit írta,hanem ő egy újabb verziót javasolt,idézem őt:"Eszter! Teljesen Ok, hogy előre beszéljük meg a fizetést, hogy tudjuk mire számítsunk. Szerintem is jó úgy, ahogy te mondod a szétosztást, bár én az apukákat nem számítanám főnek, csak az anyukákat és a gyerekeket. Igaz így a pénztárcám ellen beszélek, mert Zsolti nem jön, de szerintem örüljünk hogy néhányan jönnek ."De most már tényleg teljesen mindegy,ha jól látom ez azt jelenti 3000 Ft lesz nekem és kész.Akkor eldöntöttétek,legyen így,ha így találjátok korrektnek.

Amúgy Ági meg arany középutat írt,nem azt,hogy legyen családonként,az arany középút meg szerintem a három összegből a középső szám,de lehet,hogy én értettem félre ezeket a hozzászólásokat.Én nem írok erről tovább,majd elolvasom a végén,mi legyen és kész. :roll: Pl az én esetemet nézve:

A jelen taglétszámmal számolva családonként:2777 Ft,résztvevőnként számolva:1786 Ft,gyerekenként számolva pedíg:1470 Ft.Szóval hiába győzködjük egymást én nem fogok nyilván arra szavazni magamtól,hogy had menjek kétszerannyiért,hogy más csak feleannyit fizessen. :lol: Na lányok,ezt jól nem beszéltük meg időben. :lol: Megyek inkább a porszívóval bajlódom,az nem okoz fejtörést. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Igaza van mindenkinek a pénzzel kapcsolatban, bizony hogy számít, főleg így az ünnepek előtt.
Ha mindenképpen állást kell foglalnom abban, hogy hogy fizessünk akkor nekem is az arany középút tetszik, vagyis családonként rendezzük az anyagiakat.
A pontos címet mégegyszer rakjátok már fel légyszíves.

Verzsike
Nyugi a tejcsi miatt ne aggód, ha eddig simán ment a szopi ezután is fog. Pláne ha így alszik Babó éjjel. Én annak a híve lennék hogy estére tápit kapjon kiegészítésként ha nem elég az anyataj és nappal elkezdeném bevezetni a pépes kajákat.
Hihetetlen ami a babakocsitokkal történt, pedig ez egy jó márka.

Kicsi
Itt vagyok én olvasok is csak már az írással van gond. Nem akarom rombolni a hangulatommal a topikot így csenben maradok.
Az elmúlt két nap egész tűrhető volt, erre ma bejelentette reggel, hogy hétvégére lelép. Számonkértem, hogy hová erre megkaptam, hogy semmi közöm hozzá nem számoltassam el. Erről ennyit most megint magam alatt vagyok.

Titi
Nagyon sajnálnám ha nem jönnétek. Semmiképpen nem tudod megoldani, estleg Dani utánnatok jönne.
Kitartást az egyedülléthez!

Balimama
Nagyon remélem a megérzésed most nem jön be. Úgy szeretném ha végre megkapnád a hőn áhított kétcsíkos tesztet., a fa alá.
Kíváncsi vagyok mikulásvonatozásra meséld majd el.
Ne aggódj mi megyünk vasárnap úgyhogy tuti találkozunk. Bár nem leszek egy felemelő látvány az tuti. Ha tükörbe nézek akkor egy lefogyott megyötört embert látok ami nem egy épületes néznivaló.

Anubias
Te aztán tényleg tele vagy energiával, állandóan csak sürögsz forogsz csinálsz valamit. te is ügyi vagy ha Bálintkának varsz rucit.

Fidoli
Sajnálom, hogy nem jöttök el vasárnap. Nekem úgy rémlik, hogy a szombat nem volt jó nektek.

Oné
Hogy van Rézi, nagyon szenved?
Sikerül tanulnod?

Sziszike
Borzasztó ami a nagyapáddal történik, de abba egyet kell értenem Évával, hogy a cukorbetegeknek más kezelés való. Sokkal nehezebben gyógyul mindenféle nyílt sebük mint másoknak.
Szuper kis napotok lehetett, biztosan a gyerekek is élvezték.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo!

Szegénykém!Nem nagyon találok már szavakat a férjedre.Ezek szerint visszafogadta a nő?! Bár már teljesen mindegy.Te ne legyél magad alatt.De főleg ne úgy,hogy ő lássa.Persze tudom én,hogy könnyű mondani. :roll: Ami az energiát illeti,nálam szerintem ez fordítva van.Én a második trimeszterben életm meg a nagyon terhes lomha periódust,most meg szó szerint úgy kell lelőni.Tegnap 3 órát sétáltam a barátnőmmel,és este is csak huhogok,éjjel meg jókat alszom! Ki érti ezt.Csak maradjon így most már a baba születéséig,annyira élvezem,hogy így megy minden,és nem vagyok kiszolgáltatva. :wink: Ja,hogy mi lesz a ruhavarrásból,majd kiderül,nem vagyok én olyan ügyi. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!!

Eszter:

Erzsike válasza. bemásolom!15:26kor írta.

Kicsi! Nagyon ügyi vagy! Hogy ez nekem miért nem jutott szeembe? Számológép nélkül egy kicsit tornáztathattam volna az agyamat Wink
Úgy nézem a családonkénti bontás képezi az arany középutat és nem is olyan vészes az összeg. Én arra szavazok.

Ági is az aranyközépútra szavazott, ami a középső összeget nézve a családi.

Ági: 2.778.- / 2.500.- / 2.418.-

Rohannom kell, este írok.

Zsuzsa is nyilatkozott-családi.

Sztem ez a végleges.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Miki!
Ahogy látom, az én esetemben nincsen nagy különbség az árak között. Meg az én szavam nem is dönt, a többség már döntött, így akkor legyen a családi osztás, azaz nekem 2500 Ft.

Eszter!
Kösz, hogy kérded, de igazad van, semmi jó. Még jó, hogy Zsuzsival tudok találkozni, van kinek panaszkodnom. Nagyon rossz lesz nekem, ha Zsuzsi elmegy, de már neki is mondtam, hogy szerintem is az a helyes döntés, ha Nyíregyre visszamegy. Csak attól félek, hogy én meg annyira egyedül vagyok, hogy a depi így is elég sokszor elragad.

Juci!
Nem haragudtam meg rád, miért is tenném! Csak azért nem hozom szóba a vállalkozást, mert úgy látom, hogy a talit nem tudjuk összehozni, találkozás nélkül meg nem is tudnánk együtt csinálni. Azt sajnálom csak, hogy itt maradtam megint egyedül az ötletemmel, és mindenki, akit megkérek, hogy segítsen: "Ó, persze, szívesen, de miért jó ez nekem?" szöveggel jön. Persze ez nem rád és Erzsikére vonatkozik, hanem a többi emberre, akit megkérdeztem. Lehet, hogy hagyom a francba az egészet. Most én is magam alatt vagyok. Ezért is jövök ritkábban, nem akarom rontani a levegőt.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


jaj, még azt akartam írni, hogy én most nem is az ár kifizetésével vagyok bajban, hanem azzal, hogy hogyan fogom megközelíteni a helyszínt... :cry:

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Zsuzsi!
Jövő héten úgy tűnik, nekem csak a csütörtök lesz jó tornára!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Nos nagyon sajnálom,ha bárkit elkeserítettem,vagy megbántottam azzal,hogy szegény vagyok és nincs sok pénzem,nem állt szándékomban,csakúgy mint a múltkor sem,amikor őszintén megírtam azt,amit más nem mert megírni,csak gondolt.Akkor én ilyen szőrszálhasogató vagyok.Ilyen szájízzel nekem már semmi kedvem ehez a bulihoz,érezzétek jól magatokat én azt hiszem nem szeretnék fekete bárány lenni ezen a rendezvényen,ha ekkora az egyetértés és mindenkinek jó ígya,kkor szerintem nektek ez nem okoz majd problémát.Akik meg igaz barátaimmá váltak azok ismernek és nem is orrolnak meg rám csak azért mert nekem nem szalad a szekér,meg másért sem,ők a barátaim maradnak.Most mit mondhatnék.Jó szórakozást nektek a holnapi bulihoz és sajnálom mégegyszer,ha bárkit megbántottam.Már megszoktam.Tudjátok mit,nem sajnálom,ez vagyok én,egy szegény és egyenes ember.Ha ez nem jó így,akkor jobb is ,ha kiderül.

Kép

Kép
anubias
 
 


Zsuzsa,
igen a szombat nem volt jó, később írtam is, hogy valahogy én délutánnal számoltam, és a vasárnap délelőttök se jók. Plusz a meglévő programhoz még hozzájött...Nagyon-nagyon sok erőt Neked.

Kicsi,
nincs jogom innen a partvonalról bekiabálni, (merthogy mi nem megyünk sajnos) csak kérlek ne vedd a szívedre. Amúgy teljesen értem, hogy mi esik rosszul és az tény, hogy mi nők soxor túlbonyolítjuk a dolgokat, pedig lehetne egyszerűbben, de emiatt ne bánkódj kérlek, mert akkor már jókedvvel mész el.....(bocsi, csak annyira megsajnáltalak mikor olvastam a hsz-dat)

GYöngyi,
HOgy van Rezi? Jobbulást neki!!!!!!!!!!!!!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Már bocsi, hogy belekotyogok ebbe a vitába, de szerintem teljesen fölösleges egymás anyagi helyzetét elemezni.
Szerintem egyikünket se vet fel a pénz, mert ugye mindannyian itthon vagyunk.
Most emiatt nehogy már bárki is megbántódjon.
Most én is kezdjek el nyafizni, hogy én meg tesóbabakocsizni fogok át a városon, és hogy a Ferencziek teréről gyalog megyek, mert a mozgólépcsőn nem tudom levinni a kocsit? Nem teszem. Elfogadtam, hogy a többieknek jó a helyszín, és a többség dönt alapon alkalmazkodom hozzájuk. De ettől még nem lesz rossz a szám íze, és elmegyek a bulira, és megpróbálom jól érezni magam.

Halkan megjegyzem, ezért lett volna jobb talán egy olyan helyszín, ahol gyerekenként van meghatározva a fizetendő, és akkor most nincs vita.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Hű Lányok!
Most komolyan mondom nagyon szomorú vagyok! Én mondtam, hogy nekem mindegy, de a végén egyedül maradok a Mikulás bulira!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: