Új privát üzeneted érkezett!

"limonádé"?????????????????????????????

Kép

Kép
katlina
 
 


Szilbee! Biztos megyünk, csak még nem tom, melyik nap, majd egyeztetünk!!!
Lépek, Szabi termel a pelusba... :?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Na sziasztok!
Hát hozzánk is jött a Mikulás, de sok beteg gyereknél lehetett, mert ide bacit is hozott. Én Leti mellett aludtam, illetve ő mellettem, Gréti az apjával a másik szobába. Letinek 5-6-szor is szívtam az orrát, mert arra ébredt, hogy a slejmtől köhög, és majdnem meghánytatta magát.
Azért rendi volt, hozott csoki mikit is.

Évi!
Ezen a limonádé dolgon én is csodálkozok. Anyatejet nem lehet neki, pár kortyot? Azt írtad ugye, hogy fej Ivett. Akkor abból nem lehet? EZt nem értem. Csak karácsonyra mehetnek haza? Én azt gondoltam, hogy már korábban otthon lehetnek, ha nem is volt akkor a baj, mint amire számítottak?!

Ti raktatok ki dolgokat az ablakba? Vagy díszítettetek már valamit? nekem az ablakpucolással kellene kezdeni, de az oylan sokáig tart! És tegnap a suliba egy kicsit megrémísztettek ezektől a vizsgáktól! Musáj lesz belevetnem magam! pedig úgy imádok karácsonyra készülődni Tegnap Szegedről tettem egy kis kitérőt Szolnokra, sétáltam egy kicsit nézegettem a kirakatokat! olyan jó volt! (na meg bementem turizni is)

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Dorka!
Azt elfelejtettem mondani, hogy a szombatot beszéltük le anyuddal! Szóval akkor lesz ott Levente. Ádámnak hétvégi meló lesz már megint!!! :evil: Remélem kifizetik neki!!!! Szóval csak Levente lesz ott Falván.
szilbee
 
 


Dobok már én is egy képet! :wink:
Kép
szilbee
 
 


Jézusom, ehhez a pörgéshez még hozzá kell szoknom ismét. Nem győztem visszaolvasni, pedig csdak fél napig nem voltam. :? :)

Hát, Csajok, én nem olvasok vissza mindent. rengeteg. Inkább majd vissza-vissza nézek dolgokat, ha valamit nem értek, de képtelen vagyok 100 oldalt végig görgetni. :oops: Bocsi.

Szamóca!
Gyönyörűek a gyerekeid! Igazán büszke lehetsz rájuk. Az is vagy, gondolom!:)

Niki!
Szia! A Te csemetéid is nagyon szépségesek! És fotogének is! Elsőrangú képek!

Dorka!

Szia Neked is! Naggggyon tuti a Mikulásos kép!

Judit!
Iwiwen nem vagyok már fent. Töröltem magam még régen. Tényleg kell itthonra net. :wink: Sz.gép van a kezdetektől, azon nézünk néha filmet, ugyanis nincs TV-nk, de az nem valami online dolog. Jó így tapasztalatot cserélni másokkal is. És ehhez nem kell öltöztetni Atit! :lol:
Biztos jót tett a csavargás, kirakatnézegetés. Rám is rám férne már.

Baldwin!

Na a Pokemonoktól engem is megmenthet az Isten! Akkor már inkább a Dallas elé ültetném be a gyerekemet. :roll:

Évi!

Szia neked is! Köszi a bókot! :oops: BEN10??? Az mi? Majd én is képben leszek pár év múlva....
Ez a limonádé dolog elég durván hangzik. :?

Mi is kezdünk belemenni a takonykórba. Nem lehet valamivel elejét venni a dolognak? Nem akarok megint 3 hétig éjjel nappal orrot szívni!
Különben is rémes éjszakáink vannak. Ati az éjszaka közepén (éjfél körül, de tegnap éppen 3-tól) 2 percenként(!!!!!!!!!!!!!!) felsír. Órákon keresztül. Bemegyek hozzá (ugyanis 2 hete elköltöztünk a szobájából, hogy ne zavarjuk egymást) szólok pár szót, vissza is alszik rögtön, de 2-3 perc múlva megint torkaszakadtából üvölt. Teljesen kiborít. Adtam neki vizet, bekentem az ínyét Dentinoxal, nem fázik, nincs melege, nincs átázva, mindent elkövettem már de semmi. Most éjjel a szopi segített, de van hogy az se.
Na erről kicsit írnom kell, hogy képben legyetek. Nov. 1-én eldöntöttem, hogy Ati nem kap éjjel szopit (csak 5-6 óra körül legelőször), mert már nagyon unom, hogy csak emiatt kelt fel, és nem is éhes. Ment is adolog szépen, úgy látszott, hogy a kiköltözésünk is jót tett neki, mert egy éjszkát hajlandó volt végigaludni, de most egyre rosszabb. Lehet hogy mégis éhes? Mi a sz@rt találjak ki még? Ha majd egyszer abbahagyjuk végleg a szopit, akkor majd nekiállok főzögetni neki éjjel, mert őfelsége éhes? Szörnyű. Alig élek.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok!

Nos, ezt a limonádé dolgot én sem igazán értem. Valami olyasmit mondott Ivett, hogy ezzel szoktatják hozzá a bélrendszerét az emésztéshez. Persze feji az anyatejet Ivett, van is még neki (bár egyre kevesebb), talán már ma próbálkoznak vele. Szó-szó ilyet még nem hallottam, de hát csak tudják mit csinálnak.
Levették a kötést is a hasáról, és állítólag semmi nem látszik rajta, nagyon szépen begyógyult!

Tévé és játékok. Én azt mondtam anno, hogy az én gyerekem nem fog tévét nézni! Hát néz.
Az én gyerekemnek sosem fogok olyan hülyeségeket venni (robotféle, puska ilyesmi). Hát meg veszem.
Erre szoktam mondani: Anya tervez, Csongi végez. (Ember tervez, Isten végez után szabadon)
Emellett azt mondom, bár nézi pl. CN-t, és sok hülye rajzfilm van benne, nem lett verekedős, agresszív, sőt, utálja az erőszakot, és álltalában kerüli is az olyan helyzeteket. Úgyhogy gondolom az odafigyelés, törődés, nevelés sokat jelent, nem biztos, hogy minden gyerek agresszív lesz, aki ilyeneket néz.
Csongi is kb. 4 évesen kezdte, amikor hallotta a többiektől az oviban.

Alvás. No, Vica, nem irigyellek. Én ugyanezt végigjátszottam Csongival, 3 és fél éves koráig egy éjszakát nem aludt végig. Ami létezik mindent megpróbáltam, aztán egyszer csak, mintha elvágták volna. Olyan voltam, mint egy zombi, minden délután lefeküdtem vele, mert különben nem bírtam volna. Aki nem csinálta ezt végig el sem tudja képzelni milyen.
Úgyhogy sajna sok jó ötletet nem tudok mondani...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Írok még Atiról, jó? :oops:
- 6 foga van, bár egyelőre csak 4 látszik rendesen
- 7,5 kiló körül van (régen voltunk mérésen) :oops: , akkor 68 centi volt
- mászik, úgy kotor mint a villám, feláll mindenhol(bútorok, fal mellett) és úgy lépeget. Már néha elengedi a kapaszkodót és olyankor csodálkoziok, hogy seggre ül. :lol:
- 5,5 hónapos koráig csak szopizott, akkor már nem nagyon hízott (250-300g havonta, míg az első két hónapban meg volt az 1 kiló/hónap)
- soha nem volt cumink, se cumisüvegünk, pohárból, flakonból iszik
- mindent szeret enni, nagy örömömre nincs oda az édes ízért. Pl. a jogurtot csak natúr eszi meg, ha tettem bele neki lekvárt vagy gyümölcsöt, nem kellett neki
- elég sokáig evett üveges bébikaját (Univer), mert nem igazán éreztem rá a neki való főzés ízére, meg akkor azért a 3 kanál kajáért utáltam összabaszarintani az egész konyhát. Most már csak elvétve kap üvegeset: Ha olyat főzök magunknak amit ő nem ehet (pl.:hurka-lkolbász), de neki főzni nincs időm.
- szeret babakocsizni, imád autózni, bármekkora bevásárlást meg lehet vele ejteni, ha jól szervezzük meg.
- jól kezelehtő gyerek nappal mint egy angyal (éjjel meg...)
- kezdetektől a kiságyában alszik, és 2 hónap alatt elértem azt is, hogy magától. Most már ott tartunk, hogy leteszem, picit forgolódik, ha felül, visszafektetem és alszik szépen
- Leírok egy napirendet is:
4-5körül szopizik (egyszerűen nem bírja ki tovább)
7-kor kel
8-kor szilárd reggeli (tejpép, vagy joghurt keksszel)
9.30-10körül lefekszik, 1,5 órát alszik
12-kor ebéd (valami húsos, tartalmasabb kaja)
14.30-15 körül megint tente kb 1-1,5 óra
16-kor szopi
18-kor vacsora (tejpép vagy húsos, attól függ mit hajlandó megenni)
19.30 fürdés
20-kor szopi és alvás

Ú, b*sszus, jó hosszú lett. Lőjjetek le. :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Évi!
És nem tudod miért történt az "elvágás", onnantól egy hang se reggelig? Nagyon várom már. Amúgy 3 hónaposan átaludta az éjt, de életében talán 15x. Nem valami sok.
Hónapokig csak 1x keltett, szopott és aludt tovább, de most megy egy hete a night show... Nem tudok rajta eligazodni.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok!


A külön alvás jól megy.... :( :( sajnos más sem..... :( :( de azért olvasgatlak benneteket! Köszönöm hg hiányoztam!

fanna3
 
 


Hali lányok!

Gratula a sikeresen vizsgázóknak, Juditnak és Ildinek, csak így tovább!! :wink:

Szami: Piszokul irigykedem, gyönyörűek a csemeték. Nekünk már bizti nem lesz három, túlzottan benne vagyunk a korban. És örülök, ha Apa hozzájárul egy másodikhoz...

Betti: Küldök sms-t, amint elindulunk a kórházba. Ha hétvégére esne mindez, akkor is.

Rólunk: Nálunk is járt a Mikulás, igaz, késett, mert 11 felé ért ide, futárpostás autóval jött és egy "Brendon" feliratú csomagot hozott kék egyenruhában, de akkor is nagyon örültem neki. :lol:

A jóslók erősödnek, az éjszakáim nagyjából nem léteznek, legjobban reggel 7 és 11 között alszom. De azért jól vagyunk és várjuk a jövő hetet, hátha akkor megszületünk. Doki még nem tévedett az idén, hátha most sem fog.

Ha szülnék, ugye sms-ezhetek neked is, Szilbee, hogy híreket adjak magunkról?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


[color=darkblue]
Na itt vagyok végre.
Kedden megvolt a terheléses, jelentem túléltem citrom nélkül, mert olyan "kedves" néni volt bent, hogy a kezembe nyomta a lötyit, aztán mondta, haladjak. Benn volt egy másik kismami, vele váltottunk pár szót halkan, mire megkaptuk, hogy kussoljunk, lesz 2 óránk csacsogni. Hát röviden ennyi.
Na most várom az eredményt, ma sztem megjön.
14-én megyünk 4D-re, be vagyok sózva!
Picipók esténként fülön rúgja Apát, aki ettől majd' elolvad, én meg szintén, annyira jó érzés így összebújva figyelni a mi kis Pöttömünket, aki elég ravaszdi, mert ha figyeljük, csakazértse attrakciózik. Úgyhogy minden "elkapott" pillanat ajándék.[/color]

donkoaniko
 
 


Hella!

Évi, eza limonádé dolog engem is fejbe vert... hádetéllegcsaktuggyák, hogy miért jó... Akkor Ivettéknek az lesz a kariajándék, hogy végre otthon lehetnek együtt? :)

Druszám, én nem öltöztetem a lakást - egyelőre. Majd ha Annalucus is értékelni fogja :D És bevallom háiasszonyosan, hogy az ablakpucolást erősen hanyagolni szoktam :mrgreen: Elég lesz akkor, ha Bogyóm abba a korba kerül, hogy végigcuppogtatja az erkélyajtó ablaküvegét...
Köszi a recepteket :)

Tévé: én ezt sose elleneztem :oops: Teccik-nemteccik alapon (by Győzike :mrgreen: ), hozzátartozik az életünkhöz. De ezek a japán grafikák a reggeli rajzfilmekben...meg a förtelmes rendezés...szal idegesít, nah :)

Vica, jólnevelt kisfiad van :lol: Az éjszakához: nem lehet, hogy mégiscsak hiányoztok neki éjjel? Azt nem próbáltad még, hogy egy éjjelt ott alszol vele a szobában? Csak vaktában lövöldözök... az én lányom még elaludni sem tud egyedül.
Egyébként a nickemben nincs "d" bötű :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Vica, nagyon hasonló volt nekünk is anno a napirendünk, meg az 5,5 hónapig cici, utána babakaja, meg amit főztem.
Szal, nem tudom mitől hagyta abba, talán akkora érett meg az idegrendszere.
Én kentem az ínyét, ugye hátha a foga fáj. Aztán amikor az éjjeli szopi elmaradt (9 és fél hónaposan teljesen a szopi), kínomban cumisüveget nyomtam a szájába. Na ezt ne tedd, mert mai napig ha felébred, első az ivás.
Mindig egyedül aludt a kiságyban, magától, ezzel nem volt probléma.
Nos a lényeg, a mi dokinénink fél éves korában azt mondta, hogy ebből a gyerekből sosem lesz jó alvó baba. Nagyon figyelmes, mozgékony, valszeg éjjel dolgozza fel a nappali eseményeket, ezért riad fel.
Hátha nálatok ez átmeneti állapot, és visszaáll a régi rend!

Hú, Jaimee, már nagyon a cél előtt vagy! Szorítok, hogy gyors és könnyű szülés legyen :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Anikó: :oops: :oops: Ez az SZTK-ban volt???

Balwin: He-he...Baldwin, Baldwin... :lol: :lol:

Évi: Köszi! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szia Vica, köszönöm a dicséretet a gyerkőcök nevében is. :lol: De a Te fiad sem panaszkodhat, azok a hatalmas és szépséges szemek! :D

BBJ, hatalmas gratula a sikeres vizsgádhoz! Meg is érdemeltél utána egy jó kis turizást! :lol:

Szilbee, Dorka, édesek ezek a képek.

Jaimee, még mindig várom ám a képeket! :wink:
A 3 gyerekről: amikor Máté született én 26, a férjem 34 volt. Annát már nagyon sürgette, volt is egy olyan egyezségünk, hogy ha 2002-ben még megszületik, akkor lesz, ha addig nem, akkor Máté egyke marad. Én még vártam volna a másodikkal, de ő már akkor 38 felé közelített. Jázmin pedig... Előtte volt egy vetélésem (gyógyszer mellett lettem terhes, de a 7. héten elhalt). Bár nem terveztük, de lelkileg és fizikailag is kiborultam, de a párom is. S valahogy utána már nagyon akartunk egy harmadikat. Mire Jázmin megszületett én már elmúltam 34, a férjem meg 42... De annyit fiatalodott mások szerint is!

Ti hány évesek vagytok a férjeddel?

Katlina, nagyon szűkszavú vagy!

Évi, akkor Te nagyon fiús anyuka vagy! :lol: Nekem ez a Ben10 kimaradt az életemből :oops: Máté most éppen Egyiptom mániás, meg a Lego Racers (vagy valami ilyesmi :oops: ) érdekli és Gergő és az álomfogók csapatának történetfolyamát olvassa. Szerencsére a tv nem érdekli, filmekben még nagyrészt a rajzfilmek, de már látta a Karib tenger kalózait vagy a Gyűrűk urát. És imádja a vetélkedőket! :roll:

Ne félj, Balwin, hamarosan úgy vágod a hercegnőket, hogy csak na, igaz Niki?! Nálunk már minden hercegnős... És rózsaszín... brrrr :roll: De egyszer csak elmúlik, remélem...
A tortát Cegléden a Korona cukrászdában csinálták, joghurtos málnakrémes volt.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Grrr... :evil: :evil: :evil: Gyermekem megpiszkálta az egeret, mikor már vagy 500 szót begépeltem...

No, akkor újra:

Fanna!
Mi a baj? Gyere mesélj!

Jaimee!
Mi volt a Brendonos csomagban? :wink:

Balwin!
Bocsi... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Éjjel 4-kor már visszamentem Atihoz, de annyit értem el vele, hogy közelebbről hallgathattam az ordítását. Remélem egy hét múlva már nevetve gondolok erre vissza.

Évi!
Mintha csak Atiról írtál volna. Még a nevünk is egyezik, sok a hasonlóság bennünk. :wink:

Anikó!
Miért nem megy el az ilyen libát őrizni? Ott nem kell emberekkel meg "gaz, alávaló" beszélgetni merő kismamákkal találkoznia. :evil:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


sziasztok!

Csak gyorsan...

Jaimee!

szombaton is benn vagyok, meg ma megyek este.....brühühü ez lesz az első éjszakám Bettike nélkül nagyon kivi vagyok hogy hogy lesz el majd az apjával :oops: :cry: :cry: annyira ideges vagyok emiatt, de hát ki lógni meg ennyire én se akarok a sorból a magam kis két éjszakájával van olyan csoport társam aki 4-5 ször van volt lesz éjszaka. Szóval én még jól meg is úsztam.

De most aztán várom ám tényleg jamiee az sms-t, írj nyugodtan. Puszikállak

Meg a többieket is.

Kép
kbernadett
 
 


BBJ, mindig elfelejtem megkérdezni, hogy nálatok milyen a padló? Nálunk a szobákban padlószőnyeg van, az étkező-konyha-fürdők pedig kőlaposak. Jázmin most még harisnya-zokni párosításban van itthon, de erősen gondolkodom egy mamuszon. Mindenképpen valami puha talpút szeretnék, amíg nem kezd el hosszabb távon járni. Nekem most ez is fura, mert a nagyok decemberiek, s ilyenkorra, egy évesen már jártak, ezért "rendes" cipellőt is hordtak.

Betti, biztos rendben lesz minden, s hogy fog Neked örülni másnap a kicsi lányod!

Anna, természetes, hogy hiányolunk és hogy gondolunk Rád, Rátok.

Ildi, hogy haladsz a tanulással?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Olga, köszi az infót az oltással kapcsolatban, mondta a doktor bácsink is utána, hogy kell majd egy emlékeztető oltás.

Szerintem kérdeztem már, csak lehet, elsiklottál felette, hogy mintha valami olyasmit olvastam volna korábban, hogy Te is és a férjed is Cegléden dolgoztok, dolgoztatok? Hol?

Anikó, legalább ezen is túlvagy. Majd mesélj, milyen volt a mozizás! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Igen, Jaimee, ez az SZTK-ban volt. Nem kicsit idegesített fel a nőci, nemhogy örülne, hogy jól érezzük magunkat, nem tudom, mit szólt volna, ha még gondja is lett volna velem, mondjuk telehányom a szobát ott neki!
Na de elmúlt, remélem, többet se látom azt a szipirtyót!!

donkoaniko
 
 


Szamóca!

Mi szűcsnél csináltattunk kis puha mamuszt Atinak. 1300HUF, és nagyon tuti. Fűzője is van., így nem esik le.
Mindjárt keresek képet róla.
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Szami: Ó, hát te még Jázmint is tök fiatalon szülted...Én már 32 is elmúltam, Apa 33 múlt....
Aszongya apa, hogy most nincs Photoshop-ja, nem tud képet butítani...Ha megírod a privi e-mail címed, arra tudok küldeni fotókat. Előre szólok amúgy, hogy rémesen nézek ki mindegyiken, mint egy halálra dolgoztatott mosónő, aki a 10. nem kívánt gyerekét várja....de mindegy...Csak Réka picur legyen gyönyörű...

Vica: Egy olyan zenélő pillangó, ami akkor zenél, ha meghúzod a zsinegjét és egy tehénke. És egy rózsaszín kocsikabát. 1-2 akciós volt asszem, így elviselhető volt az áruk. És gyönyörűűű mind! :lol:

Betty: Kitartás! Szólj mikor nincs senki a szülőszobán, akkor rögtön elkezdek javúdni. (AHogy azt az egyszeri Jaimee elképzeli...)

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Anikó: Banya! :evil: Kismamával keménykedni....De egy hős vagy, hogy megoldottad citrom nélkül, nekem nem biztos, hogy ment volna... :?

Vica: Láttam ilyen mamuszkákat a karácsonyi faluban, talán 2000 körül volt párja és nem fűzős...Tyű, Vica, de gyönyörű az a macskaaa!!! (Persze nem annyira, mint Attila...)

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Az a nő árul ott, akitől mi vettük. Persze karácsonyi felárral...

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Jaimee, beizgulósodtam, akármikor szülhetsz! :lol: Szóljál nekünk azonnal, amint bekerülsz :wink: :!: Épp a napokban gondoltam rá, hogy amikor én szültem, mennyire szerencsétlenül jött ki az "értesítés"...lepukkadóban volt mindkét telefonom aksija (egy sms-t sikerült kipréselni Elinnek), a páromé is, töltőnk meg ugye nem volt nálunk...Elin, meg Ildi kérdezősködött rólam :oops: Mellesleg a kamera is épphogy bírta, szal jól felkészültünk :?
Jaimee, azé annyira nem vagytok elszállva az évszámokat tekintve :)

Anikó, bunkókkal nem kő foglalkozni :) Várjuk a beszámolót 14-én :D

Szamóca, az én párom 37 évesen lett apa, és még akarunk második babót is :)

Vica, nem baj :) Jaimee, jóvammán :D

Dearanyos eza mamusz! És benne Ati is :lol: Fajin a macsek is, jól megtermett dög :D Azé merek dögöt írni, mert nekem is van egy vén kandúrom :wink: (macskás vagyok nagyon - persze imádom a kutyákat is), csak sajna szüleimnél...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Fanna, hogyabüdösbene hiányoznál! :) Baj van?...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit: Annyira nem vagyunk vénecskék...relatív... :?

Tényleg, jó Anna Luca vonalzója? Kiváncsi vagyok, egyben megérem e a 0,5. szülinapját. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Atya Ég Csajok!!! Hogy vagytok képesek ennyit írni???? :shock: :shock: :shock:
Most olvashatok vissza!!!! :twisted: Misson Impossible!!! :shock: :(
szilbee
 
 


Üdv mindenkinek, a régieknek és az újaknak egyaránt! Kép

Látom, nagyon pörög a topik, nem is tudok lépést tartani veletek.

Évi, csak bólogatni tudok, hogy a gyerek a meséktől nem lesz agresszív, még ha nem is "okos" mesék. Ők pontosan tudják, hogy az nem a valódi élet, de ha mégis esetleg valamilyen agresszív játékot játszana, az sem azért van, mert elve agresszív, hanem a bennen lévő feszültségeket a játékában éli ki. A játék egyfajta feszültséglevezetés, kb. olyan, amikor mi egy jó nagyot belerúgunk valamibe, ha nem sikerül valami. remélem elég szemléletes voltam.

Szamóca köszi a biztatást, rám is fér, bár én amolyan lelkiismeretes tanulós vagyok, szeretem érteni is, amit meg kell tanulni. Szóval nagy erőkkel énekelek, és próbálok furulyázni, mert hétfőn vizsgázok, és hát elég nagy a zenei anyag, amit számon kérnek, de erről talán Olga tudna mesélni.

Szilbee, a gyerekek nagyon aranyosak, Dávid milyen sokat nőtt.

Jaimme, neked meg kitartás, már nagy az izgalom, érzem rajtad, de semmi pánik, majd a szülőszoba ajtajában elég lesz parázni. Én akárhányszor mentem, mindig azt mondtam, hogy ááá, én biztos ma nem fogok szülni, azután mégiscsak....... :lol: :wink: Kép

Vica, üdv a csapatban, ha olvastál minket régebben, akkor már engem is ismersz. Nagyon édi a kisfiad. És amacskád is.

Én most kutyamami is vagyok, mert a kis foxikánk nagyon köhög, így óránkét itatom kanállal, mert nagyon fáj a torka. Ő az intelligens, nem a mosópor.

Juditok, remélem ti is jól vagytok, Bbj, sok sikert neked is a vizsgákhoz.

Fanna, neked is hozzon sok finomságot a Mikulkás.

Olga, veled még találkozok az évben, szerintem 14-én együtt megyünk megint suliba. Én vizsgázom akkor 3-tárgyból. :roll:

Üdv: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jaimee!
Okés!!! Várom akkor sms-ed. Gyorsan meg is néztem az aksiját!! Fel van töltve, úgyhogy jöhet az az sms! Ráadásul éjjel-nappal ébren vagyok!! :mrgreen:
Akkor én is fiatalon szültem az első csemetét!! 26 körül voltam akkoriban...

Vica!
Tök jó ez a cicás kép! :lol:

Anikó!

Ez durva! Ritka bunkó emberek vannak... bár nekem szerencsém volt, mert mikor én voltam nagyjából jó napjuk volt a laborosoknak.

Anna!
Azért pár szóval bővebben írd már le, hogy mizu veletek!! :(
szilbee
 
 


Szilbee: És rólatok valami???

26....én akkor végeztem a főiskolát kb...Későn érek...És megjegyzem, akkor még Apát sem ismertem...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Megvagyunk!

Dévid még mindig eszik-alszik... picit már nyiladozik és többet van ébren... sajnos még mindig szívni kell az orrát.
:cry: :cry:

Levente új tűnik lassan meggyógyul... bár a torka mintha piros lenne, de takony már nincs, füle rendben.

Én jól vagyok csak fáradtan. Este a kétszeri kelés még új... de majd hozzászokom megint. Az a baj hogy nappal se tudom magam kipihenni, mert mikor Levente alszik délben, akkor olyan 13-14 óra körül Dávid tejcsizik... és mire befejezzük, Levente már ébred is.

No ennyi! Most már tényleg lépek.... várnak az ifjak....

Pusz! Mindekinek!
szilbee
 
 


Atyavilág, volt ma termés :lol:

Megint olyan sötét van, mi meg még edzésre megyünk (meg az edző most kér Csongiról anamnézist a dolgozatához :lol: )

Szó-szó, Szamóca, tényleg igazi fiús anyuka vagyok. Mondjuk fiúk közt nőttem fel, fiú haverjaim voltak, szóval nem újdonság az állapot. Szerencséje van Csonginak, nagyon belátó szülő vagyok :lol: Az meg külön öröm lehet, hogy én is szeretem a focit :lol:

Vica, mire gondoltál, hogy hasonló a nevük? Vagy valahonnan tudod, hogy Csongi becsületes neve: Nagy Csongor ATTILA :lol:
Hát, ha gondolod tudok még mesélni mire számíthatsz :lol:

Betti, majd hozzá fog szokni Bettike, hogy anya nincs otthon éjszaka. Az én anyukám is éjszakázott, vasútnál dolgozott, egy idő után teljesen természetes volt!

Anikó, ilyen egészségügyisektől mentsen meg az Isten :twisted:

Anna, tényleg, gyere, mesélj, öntsd ki a szíved!

Ildi, 3 vizsga egy nap? Nem semmi vagy! Igen, jól szemléltetted, én is így gondolom, tapasztalom! Szegény kutyika :(

Mamusz. Én mikor már Csongi felállt, járkált a szekrény mellett és tél volt adtam rá kis szandált. Tartotta a bokáját, és nem is izzadt bele a lába.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Hú,ti tutok termelni!!!

Hát Anikó szokj hozzá az ilyen esetekre lesz még ilyen a csecsemősosztályon is!(Lindának is üzentem hogy vigyen sok zsepit)

Én igazándiból mindíg azon háborodtam fel hogy nem engették előre a kismamákat pedig legtöbbször étlen szomjan mész amúgy is nehéz végigvárni a sort,plána még ha éhes is az ember!
Sőtt ha kijössz le sem tudsz ülni mert nincs hely a bunkója meg nem adja át és itt nem az ídősekre gondoltam!!!


Ildi!
Hát te univerzális vagy!!!!!!

Fanna!
Tényleg jól elvagy tünve!

Vica!
Üdv újra!
És amit írtál az alvásról nálunk Robi ugyanezt csinálja csak ő tápit kap nem anyatejcsit :(

Jaimee!
Hát nagyon várom már a szüléstörténetedet!!!!

Dorka!
Elvagytok veszve!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Asztapaszta mennyit írtatok dél óta!!!
:shock: :shock:

Majd estére jövök, Katlina, köszi a levélkét!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Áhhh ....az az igazság..hg nem szeretném holnap visszaolvasni ezért nem írok...ugye megértitek? :roll:

Nimi jól van már alig várom hg beszéljen meg járjon...könnyebb lenne vele beszélgetni...de hol van az még....

pár hét....addig figyelgetek...érdemben nem tudok hozzászólni... :(

Kép

fanna3
 
 


Anna!
Persze hogy megértjük, de remélem azért hamar jobb hangulatba kerülsz. Tudod! Semmi nem tart örökké!!
:wink: Küldök egy ölelést! Hátha jobban érzed majd magad!!
((((((((((((((((((((Fanna)))))))))))))))))))
szilbee
 
 


Végre elolvastam mindent!

BBJ Judit! Gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy! Kiratrást a többihez is! Amúgy meg érezd magad leb*szva, itt sétálgatsz Szolnokon, engem meg nem hivtál???

Szamóca! Jól emlékszel, ott dolgozunk, Laing-nál. Vagyis most csak apa dolgozik.

Írni akartam a múltkor is, hogy én épp kórházban feküdtem, aztán rákérdeztem, ha már úgyis itt vagyok nem lehetnénk túl a vércukorvizsgálaton? Naná, hogy túllehettem. Nekem egy zacskó port adtak a kezembe, amire nagyjából ez volt írva: szolnoki népi kórház, Vöröshadsereg utja... Szóval legalább 20 éves por volt, össze is volt keményedve. Háromnegyed óráid biztos kevertem, jött is a nővét, hogy venné a második vért. Mondtam, hogy még hozzá se kezdtem! K*rva édes volt, biztos ittam egy órán át.

Na lépek, a gyerek nagyon ordít. Egyébként én is kétszer kelek szoptatni Balázs éjszaka. Ha többször felsír nem megyek át hozzá. Tudom durvának tünik, de néhány perc múlva visszaalszik.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Fanna! Gondolunk Rátok!!

Szilbee! a hétvégét még egyeztetni kell anyósomékkal is, de mostmán igazán jó lenne találkozni!
A képek nagyon jók!!!!! :)

Katlina: a szötökában tényleg azok is üldögélnek, akik csak kísérők... Erről jut eszmbe: OTP- kora délután - ezer ember: és MINDENKI elfordította a fejét, amikor látták, hogy próbálok bejutni babakocsistul. Az a k.rva lengőajtó jól hátba is csapott... Még a biztonsági őr is hátat fordított!!! Kifelé egy faszi segített... én meg őrült hálás voltam!!!

BBjudit! Elfeledtem írni. a férjem pázmányos volt, Pestországban tanult... Azt mondta, 5 év alatt 15-öt öregedett...
Ablakmosás: mi ezért cseréltünk ablakot :D egy árva ablakdíszt már sikerült kitennem, egy hóemberkét.

Vica!! Nekünk is van olyan whiskas cicusunk, úgy híjják, hogy Felícia. Anyukáméknál van, Rákócziban, kertes házban. Ooooolyan séép cica!
Tetszik a mamusz, nagyon ötletes! Asszem ellopom az ötleted! :oops:
Éjszaka: nem tudok én sem nagyon mt írni, Szabi 10 hetes kora óta átalussza (kivéve, ha beteg, vagy a foga jön) Tudom, aranyéjszakánk van vele! cserébe nappal tud néha olyan nyűgi lenni...

Jaimee!! Várjuk már mi is Réka babát!!! Ugye majd hallunk hírt felőletek?

Anikó! no comment a vérvételhez... Nem is a szolnoki SZTK lenne, ha nem ilyesmi történne.
A 4D nagy élmény lesz!

Betti! HIdd el, apánál nagyon jó helye lesz Bettikének, te is próbálj meg erős lenni!! Majd számolj be, milyen volt az éjjel!

Hú, és akkor még nem is írtam Balwinnak, Nikinek, Ditkének, Szamócának, Erikának, Olgának, Ildinek...
Szilbee! Van még tábli?????

És egy pár szó rólunk: Szabi forog, mint a Ringlispíl, és az elmúlt 4 napban hihetetlen mozgékony lett, kúszik!!! Na jó, még olyan fél méteres távot tud megtenni, de akkor is! És előre halad, nem hátra! Sztem részecskegyorsítót szed titokban, midnent megnéz, megrág, megütöget, "megdolgozza" a játékait. Olyan aranyos!
NO szép estét!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
Ebben a topikban nincs tábli.
Hétvégén csak Levente megy anyudékhoz, Ádám, Dévid és én nem.
szilbee
 
 


Ildi, végre! Ittvagy :D Vagy voltál...legyél is! :wink:

Fanna, fogunk annyit írni, hogy másnapra új oldalt kezdünk :wink: Naaa, nelégycomorúúú! :( Csatlakozom az öleléshez:
(((((Szilbee(((((Fanna)))))Szilbee)))))
Hehh...máshogy nem bííírtam jelezni a halmozati ölelést :oops:

Jaimee, jah, jól szuperál a vonalzó, 14-én félévezünk :) Én arrais gondoltammánrá, hogy benne van a pakliban Réka baba 14-i érkezése is :lol: Akárhogyis, pottyannyon ki könnyen! :wink:

Én babakocsival szigorúan csak sétálni megyek! Isten ments, hogy akárhova is bekolbászojjak vele :? Bár egyszer voltam a postán babakocsival, amikor még Annalucus 3hetes volt, ott spec. nem volt gondom - igaz, alig voltak éppen. Egyszer meg kendőben vittem, akkor meg elirányítottak egy üres ablakhoz :) Mán úgy értem, hogy ügyfél nem volt ott :mrgreen: Ez akkoris jólesett, hogy egyébként se kellett volna sokat várnunk :)

Dorka, dejómánektek! Gratu a kúszáshoz :D Én azt várom má nagyon, hogy másszon végre a kisasszony :) De még csak popóemelgetés van...meg valamennyi araszolás, többnyire hátrafelé :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


He-he, kedves Balwinom, erről a nemrégiben itt olvasott kis szösszenet jutott eszembe, annak is az a része, mely szerint, ha eddig nem volt kutyád... :roll: :lol: Na, Jázmin ezen a héten fél méternél messzebb csak akkor távozik tőlem, ha a tesók hazajöttek. Szóval, jó dolog, ha már tud helyet változtani maga, de onnantól kezdve minden pillantásod foglalt! :lol:

Jázmin pl. most azzal szórakozik, hogy hogyan lehet elengedett kézzel állni. :shock: Persze neki még sehogy, én meg mint egy lepkeháló, úgy állok mögötte, hogy elkapjam, ha pottyan, miközben ő vigyorogva - morogva próbálkozik. :roll: :lol:

Amúgy gratula Szabi mutatványaihoz!

Jaimee, küldheted a képeket az almalevel@mailbox.hu címre, köszi!

Legközelebb keresek már magamról is egy pocakos képet, legalább olyat, amikor Jázmint vártuk.

Képzeljétek, tegnap voltam a szemész doktornőmnél és úgy lelombozódtam. Az egyik szemem 3/4-et, a másik 1/4-et romlott. Most kell egy új szemüveg is...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Tudtam, hogy megint lemaradt valami... :roll: Estére már olyan szita az agyam... :roll: :oops:

A mamusz és a cica! Mindkettő nagyon tetszik! Ha van valakinek felesleges FIÚ, félig vagy egészen hosszúszőrű cicája, ami kerti és nem benti macska lenne, szóljon nekem. Köszi. :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Köszi mindenkinek Ati, a mamusz és a Cirma nevű dögöm dicséretét. :)
Évi!
Mesélj Csongiról, mert tényleg nagyon hasonszőrűek! :lol:
Amúgy azt írtam, hoyg a MI nevüNk egyezik. Évák vagyunk. :wink:
Nem tudtam, hogy a fiad is félig Ati. :wink:

Dorka!
Szabi egy nagyal, hogy hagy aludni. Ebből a szempontból Ati nappal kárpótol, mert ő meg akkor angyal. (ha nem fogzik...)
5 és fél hónapos és mászik?????Nem semmi gyerkőd van! :shock:

Betti!
Hogy sikerült az éjszaka?

Fanna!
Kitartás! Megy a gyógypusza!+++++++++++++++++++++

Képzeljétek!
Atit az este jól "megtömtem" babatejjel. Este 6tól 8-ig 5 percenként itattam vele. Féltem, hogy nem ízlik neki, mert még életében nem kapott, de itta. Szóval siker: 4-kor sírt egy picit, aztán fél 7-ig aludt!!!!!!!

Nem ismondtam Nektek még, hogy mi gyúrunk ám a kistesóra.
:P

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Balwin!
Akkor gruppenöllés Fannának.

Nekem is volt anno ilyen időszakom... kb. Levente 1 éves kora körül múlt el, mikor elindult magától.

Hahhh! Három hetesek leszünk ma... repülnek a hetek! :shock: :lol: 8)

Jaimee!
Minnnyá ti jöttök!!! Már én is tiszta lázban égek! :lol:

Lányok! :?:
Lehet inni szoptatás alatt zöldteát? vagy az nagyon élénkíti a csemetét?
szilbee
 
 


Szilbee!
Nem tudom, milyen zöld teád van, de nekem attól lezsibbad a szám, annyira pörget. Aztán 2 napig nem alszom. 1,5 éve nem merek inni. :roll:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Kép

Szilbee, akkor nem tom hogy lesz a hétvége... Lehet elugrunk hozzátok vasárnap du., ha jó nektek. de ez még nem bizti...

Szamóca! ciccről nem tudok, esetleg nem gondolkodtok abban, hogy menhelyről fogadjatok egyet örökbe?
A szemromlást sajnálom.... De legalább beújíthatsz egy vadiúj kerettel! Nekem is 3/4-et romlott, míg Szabit vártam...
:cry:
Jázmin nagyon ügyes már! Tudom, hogy mindent nagyon korán csinált, nemsokára biztos elindul.
Már kérdezni akartam, hogy Máté azóta jól van?

Balwin, a postán hol előrevesznek, hol meg nem... de már megszoktam, hogy babakocsival halmozottan hátrányosnak számítunk...
Annalucus milyen aranyos lehet, ahogy emelgeti a hátsóját!

Katlina, várom a postást (nem a közös postásunkat
:wink: )

Kép
Kép
dorkáék
 
 


szilbee, a zöld tea engem is élénkített... rooibos?

Vica, ez inkább kúszás-araszolás, még nem igazi mászás, de halad, halad előre...
DE ügyesek voltatok az éjjel!!!!!

:D :D
A kistesóhoz meg szép estéket, éjszakákat!!! :wink: Reméljük nemsokára Jaimee, Virág és Anikó után érted is izgulhatunk!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Vica!
Asszem nem az az igazi zöld teánk van.... hanem az a pickwick-es...
Megnzem már mennyi benne zöldtea... egyáltalán.

Dorka!
Okes! Nekünk úgyis jó!
szilbee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?