Új privát üzeneted érkezett!

Szex???? Az mi????? :shock: :oops: :lol:
Talán nekünk a betöltött 36.hét után már fogja engedélyezni a dokibácsi :)
Vendég

Szisztok, megjöttem az ultrahangról.
Adataink:
BPD: 84
OFD: 111
HL: 305
AC: 275
ABD1: 93
ABD2: 82
FL: 66

Élénk szívritmus, általános mennyiségű magzatvíz, koponyavégű fekvés, lepény a hátsó falon tapad, rendellenesség nincs.
Az adatokon nem nagyon igazodok ki, ha valaki tud, segítsen légyszi, hogy most ez kb. hány hetesenek felel meg, meg szerintem nagyobb, mint a kora. És súlyt nem becsült, nem tudtok valami táblázatot, ami alapjáűn megnézhetném?
Apa kérésére megkérdeztem, hogy kisfiú, vagy kislány-e. Természetesen végig törökülésben ült, és egyfolytában úszkált, de azt mondta a doki, hogy kislány, de ne vegyem 100%-nak, csak 90-nek.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja azt elfelejtettm írni, hogy a hűvelykenetem eredménye negatív.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bakker Marcsi nem aludt az éjjel, én meg vele álmodtam... találkoztunk 3-an v. 4-en, ez nem tiszta teljesen... :) de Marcsira emléxem... Szegény Marcsi, elvittem az álmod! Találkoztunk és mindenki mutogatta, hogy milyen ruhái vannak, Marcsi is mutatta a szép ágyat én meg mondtam, hogy na akkor most vehetsz már ruhákat is, mire ő azt mondta, hogy nem vesz már több rucit, mert van elég és előhúzott két játékmacit, amire az összes babaruhát ráadta :)

Na ma kiváltottam a csomagom én is, hát nem nagy etvasz. A cumisüvegnek örülök, de a rózsaszín cumival mit kezdek :)

Azt hiszem ma én is vasalok :evil: .

De jó lesz Lafinak holnap, már várom, hogy láthassam az első kisbabánkat.

Pöttye, tényleg jók a képek!

Na Sagi, Sleepin hogy előkerült végre, nem hiba a hiányolás!

Legus, aztán küld a képeket!

Kép
Kép
Kép
konkri

Igen hajra Lafi.
Kepek tenli szepek.Szerintem othon is lehet szepeket gyartani.
Ezt csak a telefonnal csinaltam,akkor fenykepezogeppel milyen szepeket lehet osszehozni.Persze feher hatter es a parunk segitsegevel. Kép

Kép

Kép
marcsitita

Konkri,meg almaidban is veled vagyok.HEHE jo kis alom. :lol:

Kép

Kép
marcsitita

Csibe,
Kikerestem neked szóval:
BDP: kb. 33 hetesnek
OFD: kb. 35-36 hetesnek
FL: kb. 34 hetesnek
AC: kb. 31-32 hetesnek
A többit nem tudom :oops:
Vendég

Köszi Panda, akkor ha átlagolok, az 33-34 hét. Kb erre gondoltam. A súly anagyon érdekelne, de nem találok semmit. HJa, ha Lafi itt lenne, biztos tudna valamit arra is mondani. De jó neki, már holnap babázik.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Holnap megyek uh-ra nekem a doki általában leírja az adatokat meg hogy hány gramm a baba. Majd leírom milyenek lettek a méretek lehet hasonló és akkor kiderül kb. mennyi most a babád :wink:
Vendég

sziasztok!
ne haragudjatok, nem olvasok vissza...
ma volt az első ctg-m...és szar...tachycard Barni...nagyon gyors a szívműködése...vagy azért mert végig ugrált, vagy mert valamiért nem érzi jól magát...
először úgy volt, hogy holnap reggel kell kontrollt csinálni, de mivel csak péntekre volt hely, azt mondta a dokim, addig nem várhat, úgyhogy most 4-re kell mennem vissza...felvisz a szülőszobára és ott csinálnak még egyet :?
légyszi szorítsatok! :?
még korai lenne megszületnie...teljesen beparáztam... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy: szorítok, remélem nincs semmi baj. Lehet, h tényleg csak éppen izgatott volt a baba, vagy ébrebb. Nyugi!!!

Konkri: vicces álom :P

Jaj, de jó lesz már holnapUTÁN :) Lafinak, mert a holnapi napot még nem irigylem tőle :? Lesz esemény bőven! De utána már békésen nézegetheti Hunort! Szorítok érte is, hogy minden rendben legyen! Most akkor őt császározzák??

KépKép
Kép
sagi1

Szoritunk Vorosbegy es Lafi

Kép

Kép
marcsitita

Agi,
Igen Lafit császározzák este tudja meg hogy pontosan mikor.

Vörösbegy,
Szorítok nagyon nektek remélem csak a ficánkolása miatt lett ilyen az eredmény.
Vendég

Vörösbegy, remélem már megjöttél a CTG-ről, és hamarosan jelentkezel, nagyon aggódom.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Most kaptam az sms-t Blongyitól:

Szia elfolyt a víz, a kórházban vagyok és remélem mindjárt megszületik Milán.

Jajjjjjjjjjjjj, én úúúúúúúúúúúúúúgy drukkolok!!!!!!!!!!!! Hihetetlen, hogy még Lafi előtt lesz babánk:)

bingii

Erika!

Írj, hogy mi van veled!!!!! Ez a nap tele van aggodalommal!!!

bingii

sziasztok!

most értem haza, köszi a drukkokat, szerencsére minden rendben van, úgy tűnik délelőtt volt túl aktív a kis tökös :lol: a szülőszoba viszont fullon volt, mondták a szülésznők, hogy valami front lehet megint...
és akkor jött Blongyitól az sms...nagyon szorítok nekik, hogy minden rendben legyen!!! nem semmi nap volt ez a mai...drukk Lafinak is holnapra!!!!!!! lassan elkezdünk "fogyni" csajok!!!!
puszi mindenkinek!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Csak egy gyors bekukk, holnap vizsgázom. Úgy érzem semmit nem tudok, remélem ott ihletet kapok.
Vörösbegy: hát, ha vmi nem okés vele, akkor inkább vegyék ki, most már nagy baj nem lehet.
Várom én is Lafi híreit! Engem meglepne, ha nem fogyott volna a bébije, hiszen nőni nem nő cm-ben és ha tényleg III-as a lepénye egy ideje akkor Hunor feléli a tartalékait mert új energiákat nagyon nem kap. A lényeg, hogy a légzése , keringése okés legyen, nőni meg tud idekinn is.
Én irtó rosszul aludtam , totál kivagyok.
Marcsi: csini vagy! Szép nagy poci :)

Kép
Kép
normajeane

Jajj Vörösbegy! Most most írtam a blogodba is! De jó, hogy nincs baj!!!! Nagy kő esett le a szívemről! Hát még a Tiédről... :)

bingii

BLONGYI NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK MINDJÁRT BABÁZHATSZ :D

Vörösbegy,
Örülök hogy minden rendben veletek :D
Vendég

Huhh, pont Vörösbegynek írtam, hogy bizti a sok mozgás miatt lett magasabb a pulzusa, erre elszállt amit írtam, belépek újra, mit látok... BLONGYI MINDEN JÓT KÍVÁNOK :!: :!: :!: Mekkora lehet Milán?

LAFINAK IS HOLNAPRA :!: :!: :!:

Pandi, tőled szerettem volna kérdezni, nem tudod Lafinak abbamaradt a remegése? Vele is Spiropentet szedettek, én marhára remegek tőle. Őt már nem akartam ilyen kérdésekkel zargatni. Amit Veled szedetnek, annak nincs mellékhatása?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina,
Lafi a Cordaflextől remegett amit én is szedek. Nekem ez semmiség volt mert elötte olyan szurikat, infúziót kaptam amik sokkal erősebbek voltak na akkor remegtem folyamatosan tőle. Elmúlt amúgy a remegése pár nap alatt.

Beszéltem Lafival jól vannak izgul hogy szép méretei legyenek Hunornak de amúgy nyugodt volt a hangja. Mondtam hogy ahogy tud írjon drukkolunk nekik.
Vendég

Vösösbegy, örülök, hogy minden rendben!

Blongyi, beelőzted Lafit???! De jó két babánk lesz nemsokára!! Biztos minden rendben lesz velük, minden jót kívánok a kismamiknak, és könnyű szüléseket. Vörösbegy, nem te jössz?

Kép
Kép
Kép
csibe76

CSibe: most látom, hogy milyen szép nevet választottatok. Szófia...nagyon szép...csak aztán nehogy előbukkanjon a kuki :) Van fiú név is a puttyonyban?:)

Blongyival vajon mi lehet? Már két órája elfolyt a magzatvize.....Én legalább úgy izgulok mintha én szülnék :lol:

bingii

Hu csajok beparaztattok.Ilyen hirtelen beindultak a dolgok.2 baba is egy heten.Blongyi a 34 hetben jar nem korai.DRUKKOLOK NAGYON

Kép

Kép
marcsitita

[quote="bingii"]C írta:bingiiSibe: most látom, hogy milyen szép nevet választottatok. Szófia...nagyon szép...csak aztán nehogy előbukkanjon a kuki :) Van fiú név is a puttyonyban?:)

Köszi, a Szaffi című meséből vettem. A Lujzát meg anyósom után kapja. Ő 4 éve halt meg, amikor Bencével voltam terhes, ha Bence lány lett volna neki is Lujza lett volna a második neve. Akkor azt hottem, nem lesz több babánk, de most, amikor terhes lettem, és úgy döntöttünk, megtartjuk a babát, ez volt az első gondolatom, így titkon reménykedtem, hogy kislány lesz. Van azért fiú nevünk is, Roland, vagy Ádám, de én már kislányként gondolok rá. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tényleg, mi lehet Blongyival? Azért néztem be direkt, hátha van valami hír. Majd reggelre biztos lesz, lehet, nem megy olyan gyorsan a dolog.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok csajok!

Gondoltam gyors bekukkantok, mert 2 napja semmire sem volt időm és miket olvasok!!!!

Blongyi: nagyon szurkolok, remélem minden ok!!

Lafinak is ezermillió drukk holnapra!

Vörösbegy: akkor minden ok, ugye?

Vigyázzatok magatokra csajok!

KépKép
lorcsi

Sziasztok, remélem mindenkinek tett valamit a cipőjébe a Mikulás(van, akinek kisbabát hoz :wink: ), hiszen jók voltunk, ugye?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

most beszéltem Lafival, ő lesz az első, vele kezdenek...ha kb. 8-kor kezdik, fél 9-re már tuti anyuka lesz...jaj de izgulok értük!!!
Blongyival nem tudom mi lehet....
nálunk mindenki kapott virgácsot, csak én nem :lol: én jó voltam :lol:
Barni kiscipőjébe is hozott a Mikulás babakönyvet :lol:
Csibe szép nevet választottatok nagyon!!!!

puszi mindenkinek!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Aztaaaaamindenit!!!!!

Blongyi
Azóta már biztos babázol. :wink: :D Remélem minden rendben ment. :wink:

Lafi
Megadrukkok+++++++++++++++++++++++++++++++

Vörösbegy
Örülök,hogy minden okés lett végül. :)

Most csak ennyi csajok.Ma nem leszek,temetés dután,addig meg ezer felé futok.
Mindenkinek szép napot.
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Hűűűűűűűű,a mindenit! :D :D

Blongyi
Remélem minden rendben Veletek és bizti babázol már!GRATULÁLOK!

Lafinak 1000 drukk,már nemsokára Ő is babázhat!

Csajok
KI lesz a következő?Olyan izgi!

Vörösbegy
De jó,hogy minden rendben Veletek!

Pussz-pussz Mindenkinek!

mazsolasyl

Jajj,de jó!Kiírta,hogy a vonalzóm,hogy anyának már nagy pocija van! :lol:

mazsolasyl

Sziasztok!

Blongyi, Lafi remélem minden rendben és már láthatjátok a gyönyörű babákat! :D

Csibe: tényleg szép név, nagyon a Szófia

Lego: részvétem :(

KépKép
lorcsi

MEGSZÜLETETT HUNOR BABA 10. 52-KOR 2480G ÉS 49 CM MINDKETTEN JÓL VANNAK!
Vendég

CSAJOK!!!!!

SMS:
10.52-KOR 2480 GRAMMAL ÉS 49 CM-REL HUNOR BABA EGÉSZSÉGESEN MEGSZÜLETETT. ANYA KISSÉ REMEG, DE JÓL VAN!

Drága Lafi! szívből gratulálok nektek!!!!!!! Istenem milyen boldog lehetsz most! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Pandi :lol: :lol: :lol: :D
de jóóóóóóóóóó...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Lafi! Szívből Gratulálok Nektek! Sok egészséget és rengeteg tejcsit kívánok nektek! :wink:
Vendég

Sziasztok

Lafi óriási gratula, sok TEJCIT és EGÉSZSÉGET kívánok nektek. :D :lol:

Blongyi neked drukkolok, de már biztosan te is babázol.

Kép
andi1975

BLONGYIVAL MI LEHET????? :roll:
Vendég

Én is gratulálok Lafinak...
Remélem minden rendben van a picike fiúcskával...és vele is!!!!
Istenem, két és fél kilós...
Vendég

GRATULALUNK LAFI
Istenem,de jo nagyon orulok,hogy minden rendben veluk.Sok tejcsit egeszseget,boldogsagot nekik.
Blongyi?

Kép

Kép
marcsitita

Blongyiról semmi hír... :roll:
reggel is írtam neki, de nem jött válasz...
remélem minden rendben, de már nem akarom zavarni :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Gratulálok a kismamáknak:) Sok egészséget és finom tejcsit kívánok a babáknak:)

Mai uh eredménye:
fejvégű fekvés, placenta a hátsó falon és a fundusban. "I" típusú.
Átlagos magzatvíz. Köldökzsinórban 3ér. Telt gyomor és hólyag. Vesék mindkét oldalon ábrázolódnak. Négy üregű szív, jó szívműködés.

BPD:84mm
OFD:102mm
AC:287mm
FL:64mm
súly: 2130g

bingii

Most kaptam Blongyitól:

Szió ne haragudjatok még gyenge vagyok. 10:12 természetes úton született. NAgyon nehéz volt. 51cm 2940gramm.

bingii

Sziasztok!

GRATULÁLOK LAFI ÉS BLONGYI! :lol: JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!

Azt a mindenit,itt aztán beindultak az események:)Blongyinál mi lehetett?De mindegy is,a lényeg h jól vannak:)Szegény jó sokáig szenvedhetett,tegnap óta.
De jó nekik,már babázhatnak:)

Várjuk a képeket,meg a további hireket!

KépKép
pocok81

Blongyi neked is óriási gratula jó egészséget és sok sok tejcit.

Kép
andi1975

Cső Csajok!

Lafinak nagy gratula, Blongyinak pedig még talán elkél a drukk - nem tudom észre vettétek e, de a lap tetején (tegnapi bejegyzéssel) Blongyi még ezt írta :
Szex???? Az mi?????
Talán nekünk a betöltött 36.hét után már fogja engedélyezni a dokibácsi :)

Kép
Kép
Kép
konkri

GRATULALOk BLONYINAK IS!!!!!!!!!
Nem gondoltam volna,hogy ilyen gyorsan beindulnak a dolgok.
Hat igen,tegnap meg a szexrol beszelgettunk,szabad-e,most meg mar meghozta a Mikulas a babikat.De jo.

Kép

Kép
marcsitita

GRATULÁLOK A KÉT KISMAMINAK!!!
Blongyinak szép nagy a babája :lol:
Hát igen, a szex...asszem nekem is csak álom marad már szülés előtt :(

Norma,
Vizsga sikerült?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Vissza: Várandósság