Új privát üzeneted érkezett!

ja a tanácsadóról:az mindegy mikor mész csak 4 alkalommal meg kell jelenni a terhesség alatt és orvosi pecsét is kell.de ha van valakinek magán dokija az is pecsételhet.ez nincs héthez kötve.de szerintem itt olyan lelkes a társaság hogy minden vizsgálaton meg fog jelenni.én nem mernék kihagyni semmit.

mostmár tényleg olvasok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


Amugy megvolt a Mikulásozás, de olyan bna mikulás volt, hogy a Huni odament hozzá és ,egkérdezte:
biztos te vagy a mikulás??????? :lol: :lol: :lol:
Vatta szakáll...azt hiszem kicsit be volt lőve...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Szia Manó!
Drukkolok, hogy jól fogadják anyudék a babahirt...
Az én anyósomnak tutti a mentőt is hivni kell majd!!!
Jaj, a gyerekek ma mést sem ettek csak édességet, nem kell semmi kaja, az oviban is megtömték őket.. Nem elég, hogy mikulás jött még egy gyerek szülinapja is volt....
Manó, a te gyerekeid letudod fékezni, hogy ne egyenek annyi csokit??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

 
 

Márti
Jó kis Mikulás! Az én unokahugom 3 évesen annyi csokit evett, hogy hajnalban felkelt, hogy fáj a hasa és utána tömény csokit hányt. Szép.
De hiába mondtuk neki, hogy ne egye meg az összes Mikuláscsomagot.

Manocska
Akkor nálatok sem lesz könnyű bejelenteni. Nálunk biztosra veszem, hogy mindenki nagyon örülne neki. Sőt, már várják mikor jelentjük be. Pedig az egész projekt titokban megy.

Kép
Kép
nati80
 
 


szia Márti:nálunk mindig,ugy van hogy megnézik a csomagot esznek persze nem egy csokit aztán beleszórjuk egy nagy táskába és az a szabály hogy minden nap 1-et válasthatnak.perste kari megint kizárva mert nem fogok velük veszekedni hogy elég a szaloncukorból.......próbálom igen mert a Máté az addig enné amég látná és hát akkor mást nem is enne.
szerintem tuti babaás vagy de jo nem csak nekem lesza harmadik gyerkőcöm :lol: :lol: .néha mikor fáradt vagyok bizony elfog a félelem hogy jol döntöttünk e.van egy rokon csaj és nekik is a harmadik és beszéltem vele erről,azt mondta hogy nála is előforgulnak ilyen gondolatok.

nálunk oviba meg suliba is holnap jön a miki,meg hozzánk is.nagyon várják már :lol: :lol: :lol: :lol: .

majd irom a mézeskalács receptet a torta nagyon jol hangzik nincs bele tölzelék?????

mano
manocska2008
 
 


Nekem is van egy ismerősöm, akinek meglett a 3.-ik gyereke és azt mondta, hogy eleinte aggódott, de most hogy megvan hát ugy veszi észre, hogy ugyanolyan mintha 2 lenne. Meg anyagilag is sokkal jobban jönnek ki 3áal mint 2-vel. Igen , mert csomó adómentesség, meg miegymés kedvezmény jár a 3 gyerekes családoknak...

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nati:
hogy vagy, helyrejöttél???

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


ezek nyugtató szavak Márti lehet átküldöm anyunak :wink: .szegény nem sárkány meg tök jol megvagyunk csak hát én turbozom fel lehet mert tudom hogy vélekedik a három gyerekes családokról.pedig nem állunk olyan szarul anyagilag.van egy két éves házunk amin nincs is hitel,meg egy fél éves renault megannunk.nagyon szép ezüstmetál,jo nagy.persze mindig többre vágyik az ember de mindent nem lehet egyből.szeretnénk egy kertes házat kuyát,de még sajnos nem tartunk ott.ja a lakásunk nem olyan nagy de nagyon aranyos.58nm.minden szép uj benne.szóval ezt csak azért irtam mert nem értem anyu aggodalmát....de majd biztos kifejti,vagy csak én gondolom de majd jövök a hirekkel.alig várom már hogy tul legyünk rajta!!!!!!!!!.most készülődök mert megyek a fiukért,de még jövök mert nagyon kiváncsi vagyok Magdolnámra mit mondott neki a doki.

puszi mindenkinek mano
manocska2008
 
 


Manocska

Nem kell ebel töltelék, mert nem száraz süti. A marcipán és a sok csoki ragacsossá teszi a tésztát. Nem lesz olyan mint a kuglóf vagy kalács. Nem fullasztó.

Kép
Kép
nati80
 
 


http://www.pelus.hu/h/?p=39

Jó kis oldal, most találtam.
Egész nap görcsöl a hasam...Apa mikor hazajött, mondtam neki, erre ő: -megint peteérés?
Tök ari volt! Felcsillant a szeme, hogy akkor megint mehet a mindennapos akció. :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hát tényleg nehéz ilyenkor a gyerkőcöket eltiltani az édességtől. Amikor felfalják, utána veszik csak észre, hogy milyen rosszul esett.

Jenny
Megnéztem az oldalt, tényleg vannak rajta haszos információk. Milyen jó lenne, ha már nyomon követhetnénk, hogy áll a babánk fejlődése. De remélem, már lassan elkezdketjük.

Az előbb eléggé szúrkált a jobb oldalon alul, lehet, most volt ovum. Egész nap éreztem az alhasamat, de az előbb kimondottan jobb oldalt. Múlt hónapba meg a bal oldalon. Amíg nem gondolkoztunk babában, nem is figyeltem a jelekre, meg hogy hogyan zajlódik le a ciklusom, most meg mindig figyelem, és nem is gondoltam volna, hogy az ovut meg lehet érezni. De hát az ember mindig tanul.

Kép
p__lilla
 
 


Andy
Néztem a görbédet. Szerintem ma biztos + lesz a teszted, és holnap vagy holnapután a hőd is felfele fog menni. Mert most igen leesett.

Kép
p__lilla
 
 


Jenny

Most nézem, köztünk nincs is sok idő, csak 2 nap. Majdnem egyszerre tesztelünk. :D

Kép
p__lilla
 
 


Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


na igz volt a mikulas

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Na szisztok csajok!!!!!!!!!

huuhh irtatok ám eleget!!! :lol: azért nem tudtam írni mert férjem be vitte a laptopot a irodába hogy tegyen fel valamit rá. reggel anyóssal piacon és boltokba voltam, utánna főztem és aludtam.

magdolnam: nagyon kiváncsi vagyok amit mondott a dokid, képet is tegyál fel nekünk!!!

nati: meg csináltam a nagyon fini lencselevesedet, párom haza jött, evett belőle, és azt mondta ő még ilyen fini lencselevest soha nem evett. kicsit sürübbre sikerült, tettünk rá rtejfőlt, de fantasztikus lett. Ugyhogy köszönöm szépen mégegyszer a receptet!!!

jenny: ugy tudom neked már megvolt az ovud, és azt irod hogy görcsöl a hasad, nekem nem görcsöl hanem szúrodik a jobb petefészkemnél, főleg ma hogy cipekedtem, de amugy is. Nem tudjátok valjon mitől van ez??

Nagyon jó az az oldal, bár már ott tartanánk. :wink:

márti: tegyél fel képeket a bulirol. :lol:

Mano: szerintem nem kell aggodjatok, ha ti ugy érzitek hogy van helye a 3dik babának is, és mindent meg tudtok adni neki akkor mondhat bárki bármit, nem számit. Szerintem ilyen téren, mindenki saját maga tudja hogy mit mer beválallni. :D

andy: neked ma lesz + teszted biztos!! de ha tegnap is volt hancúr, ma is lesz és holnap is akkor be vagy biztosítva. :P

Jenny hol lehet téged megnézni??? kiváncsi vagyok hogy ténleg enyire hasonlitasz ahhoz a veronikához? :roll:

babakocsi témában: én se merek nézni semmi ilyesmit mig 100%hogy baba van.
Tök izgi lesz nektek megmondani a családnak!!! :lol: :lol: bár ti már túl vagytok 2 beszámolón. Ténleg, milyen volt mikor az első babát jelentettétek be??? :?: :?: :?:
Nálunk, anyósom nagyon várja már az unokát, anyu meg még egy pár évet halasztaná, egyfolytába azt mondja hogy túl fiatal vagyok, és nem utaztunk eleget. Bár én úgy vagyok vele hogy fél éves gyerekkel már lehet utazgatni, autóval. Legalábbis mi így szeretnénk.

na túl hosszúra sikeredtem, ha már mindenki görbét tesz fel én is felteszem: :roll: :roll:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 12800_.png
Vendég
 


Márti
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. A fürtöcskéket ne vágasd le. Gyönyörűek. Egyáltalán nem tűnik lánynak a fiad. Hát a mikuláson tényleg eléggé látszik, hogy nem az igazi.

Kép
p__lilla
 
 


Igy szertik egymást. Ez a dédimamánál van csinálva, aki 83 éves :lol:

Kép

Ez dédi:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


A dátum a mai, csak nem állitottuk át :oops: :oops: :oops: , ugyhogy ne tévesszen meg a képen látható november 24
bocsika :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Pintyus, nem én hasonlitok a Janicsák Verára, hanem Magdolnam!!! Iwiwen fent van, ha a keresőbe beirod, hogy Magdolnam, megtalálod!

Lilla, igen, csak 2 nappal vezetek. :D Te mikor fogsz tesztelni? Ha a mensi napján nem jön meg, te már tesztelsz is?

Márti, annyira édesek a fiaid! Robinak nagyon pózolós korszaka van, minden képen felfelé álló hüvelykujj...Tök édi! :lol:
Ugyanilyen adventi naptárunk van apával, mint amilyen a fiúknak! Enyém a rózsaszin, apáé a kék. Szorgalmasan nyitogatjuk az ablakokat, hugomtól kaptuk őket. Hiába na, még gyerekek vagyunk belül.
:P

Manó, tényleg az a lényeg, hogy ti tudjátok, jó helyre jön a 3., és el tudjátok tartani. Igaz az is, hogy 3 gyerekre már tök sok kedvezmény van. Anyám is mindig ezt mondja, legyen egy, vagy 3, mert a 2 gyerek a legköltségesebb. Ő csak tudja, ketten vagyunk tesók a hugommal.

Előbb volt itt a kolleganőm, kaptam sok mikit, meg csokikat, amit a munkatársak küldtek. Nem jó ez a kényszerszabi...

Magdolnam, amint itt vagy, ird ám meg, mi volt!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít. :lol: :lol: :lol:


BOCSI!!! :oops:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Márti nagyon édik a fiuk meg a dédi is. :lol: :lol: :lol: :lol: remélem nemsokára nekünk is sikerül képeket feltenni.

Magdolnám hol vagy?????

valaki tudja mikor ment dokihoz????????????jajjjjjj alig várom már hogy jöjjön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

mano
manocska2008
 
 


nagyon jot nevettem Jenny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


sziasztok!

pozitiv lett az lh tesztem, akkor még 2 nap és utána nyugi.
pont a felénél vagyok
azért kiváncsi leszek a reggeli hőmre, felfelé kell mennie.

na meygek fürdeni

majd még este benézek

Édesek a gyerekek!!!

Kép
andyfekete
 
 


Jenny
Csak akkor fogok tesztelni, ha 1 hétig nem jön meg. Múlt hónapba is késett 5 napot. Mondjuk akkor később volt ovum 5 nappal. Biztos azért. Még nem tudom. Majd ha nem jön meg időre, elgondolkodom rajta, mit is csináljak.

Andy
NAGYON ÖRÜLÖK A + TESZTEDNEK. JUHHÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJ.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!

én is nagyon örülök, és már fáj az alhasam., szúrkál, tuti pém van.
és lehet hogy ezért volt hányingerem.
mega fejem is ezért fájt.

Lilla, nagyon várom a te teszted, már csak a reggeli hőmre leszek kiváncsi

Kép
andyfekete
 
 


Csajok hol vagytok???
apucival hancúr????

Kép
andyfekete
 
 


Pintyus

örülök, hogy ízlett nektek a leves. Majd csináld meg a tortát is.

Andy
örülök a + ovutesztnek

Kép
Kép
nati80
 
 


Mi most voltunk autót nézni, mert a könyvelő azt mondta, be kellene venni egy nagyobb értékű autót a vállalkozásunkba. Most ezen görcsölünk.

Voltunk vásárolni is. Vettünk halakat, mert a doki azt mondta együnk sokat. Milka szaloncukrot (mézeskalácsos és marcipános).

Reggel megvettem a nagyja ajándékot. Elég jól megúsztam anyagilag. Még a tesómnak is belefért egy kis szülinapi meglepi.

Kép
Kép
nati80
 
 


A torkom már jobban van, de most elkezdtem köhögni és fáj a hátam közben. Félek megint tüdőgyulladásom lesz. Már volt 4x. Egyre nehezebben gyógyulok ki belőle. Legutóbb 2 hónapig voltam beteg.

Magdolnam
Mi volt a dokinál?

Márti

Nagyon édik a srácok. A Mikulás meg tényleg egy kicsit érdekes volt. Mikor csinálsz tesztet? Vettél már érzékenyebbet?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Remélem nem lesz tüdőgyulladásod. Most nem jönne jókor. Vigyázz magadra, és kúráld magad valahogy.

Ma az ovu tesztemen a kontroll csík mellett még halványan ott volt a másik is. Akkor most mi van? Teszteljek még holnap is? Mi a véleményetek? Vagy ez már tuti nega?

Mindenkinek jó éjt, és jó hancúrozást!

Kép
p__lilla
 
 


Lilla

ma nega volt akkor a teszted. De tegnap erős volt nem? Akkor ezek szerint már volt péd. Holnap már felesleges még egyet csinálnod.

Képzeljétek!!! Megmutattam a babakocsit a páromnak is, és majdnem elkezdtem mentegetőzni, hogy nem azért nézem.. csak úgy! Erre ő, hogy miért ne nézegethetnék, hiszen lassan aktuális lesz. ne az utolsó pillanatban nézzek kocsikat.
:shock: :shock: :shock:

3-4 tipus között kell majd döntenünk. Graco, peg perego, jane, abc design
Mit tudtok ezekről a márkákról? Graco-t ismerem, mert tesóméknak is az volt és nagyon szerettem, csak nem fér be a mostani csomagtartónkba.
Nem akarunk hordozót venni, inkább olyan autósülést veszünk ami 0-18 kg-ig jó. Igaza van. Már én is így gondolom. Jane a színei miatt tetszik.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
Tegnap erős volt, ma meg halvány.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla

Akkor biztos, hogy most volt péd. Ha volt a napokban hancúr és még ma is lesz, akkor sikerülnie kell. :D

Találtam itthon még echinacea cseppeket, bevettem 50 cseppet és most a következő napokban szedni fogom.

Lehet azért kaptam el valamit vagy fáztam meg, mert a védőoltástól egy kicsit gyengébb lett az imunrendszerem? Mert már rég nem voltam beteg. Ráadásul most kezdtem szedni a vitamint is és nagyon sok gyümölcsöt is eszünk. Szóval érthetetlen számomra, hogy miért pont most betegedtem meg.

Kép
Kép
nati80
 
 


Manocska

Egyre közeledik a karácsony és kellene mézeskalács recept! Kérlek írd le nekem a hétvégén! :lol:

Vagy ha más is tud jól bevált és egyszerű receptet, akkor írja meg.

Elfogadok sima karácsonyi aprósüti receptet is. Majd én is teszek nektek fel különleges sütirecepteket, ha kell. Van egy isteni narancsos kókuszos kosárka receptem. Nagyon különleges.

Ja és most laptetőre hajtok!

nem is, csak itt magamban beszélgetek. Látom nincs itt senki.

Megyek is tusolni, majd alszok. vagy még előtte egy gyógyító hancúr. :D

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla, nekem is igy volt. Ha megvolt a pozitiv, és ma halvány volt, akkor már volt pé, felesleges tesztelned. Innentől márcsak a hő emelkedése lesz a jel. Elkezd felkúszni, és nem fog megjönni!!!!!!

Én még nem teszem fel a görbémet, mert a kevés alvás, meg a rendszertelen időpontban mérés miatt elég béna. A pé egyértelmű, de mintha kétszer próbálkozott volna a tüszőm kitörni...
Ha majd 3-4 nap múlva jó magasan lesz a hőm, akkor felteszem. Lilla, ma is hajrá, még betalálhatnak a kicsi huszárok!!!!!!

Na megyek én is még egy levezetőkörre....apa már fürcsizik. Nekem hajnalban lesz a Jónás napom, úgyhogy a biztonság kedvéért még ma is akció ezerrel.
:D

Jó éjt csajszik, és Magdolnam, sajnálom, hogy nem jöttél... :(

Kép
jenny29
Mór
 
 


sziasztok, most értünk haza és teli vagyok csalódással :(
magdolnam
 
 


Jeny, lehet én vagyok a tv-ben? :lol: Ma a barátnőmmel voltunk a dokijánál, erre egy nő elkezdett bámulni, aztán félóra múlva megkérdezte, hogy nem e beszéltünk 3 hónapja a szent lászló kórházban.... :shock: :shock: :shock: mostanában sok mindenki kever engem
magdolnam
 
 


hát nem erre számítottam a dokinál :shock: 18:30ra voltam bejelentve 20:15 körül mentem be, azt hittem izibe kardomba dőlök. Aztán a doki meg sem vizsgált, rákszűrést akart csinálni, de mondtam, hogy júniusban megcsinálták. A következő mondat az volt, hogy kérdezzen :shock: :shock: :shock: :shock: jóóó.... aztán kérdeztem. Aztán rákérdeztem a végén, AHOGY A TELEFONBAN IS és ott mást mondtak: vállal e szülést. Erre, ezt kapjátok ki!!!!, bocsi de ő is terhes és nem :shock: hát én azt hittem lefordulok a székről. De ez semmi, mondom és hogyan tovább? UH? Erre ő, ja, hát az uh-os ember már hazament, menjek vissza holnap 10:30ra ÉHGYOMORRA és fizessek értem 13eftot, ma 10et fizettem.
Most valahogy qrvára semmihez nincs kedvem, nem tudom mi a bánatot csináljak :roll:
magdolnam
 
 


sziasztok!!!!!!!!
jajj, végra van internetem, hüjésgedett a szolgáltató egész nap!!! és könyveltem is ráadásul non-stop.
,Most megyek alukálni.

Jenny, ezer bocs hogy össze kevertelek magdolnaval!! Nem volt szándékos!!!

Nati nekem van egy nagyon jo kis aprosutis receptem, majd holnap felteszem, de te is ird le azt a narancsosat mert tuti megcsinálom. Nagyon bízom a te receptjeidbe. Képzeld el egy nagy nagy lábost csináltam a lencséből és már el is fogyott, párom most este 2 naaagy tányérral evett!! :D :D :D

márti, nagyon szépek a fiuk, és aranyos a dédi is nagyon, de jó hogy megélheti a nagy unokáit. :lol: :lol:
Biztos örvend mikor ott vannak a gyerkőcök.

magdolnam, izgulunk ám érted!!!

Jenny, a jónás naptárt hol nézed???

jó éjt csajok.
Vendég
 


Magdolnam

A nagy semmiért fizettél ma 10e ft-ot? Nem hiszem el, hogy ilyen genyók tudnak lenni az orvosok. Bocsi terhes vagyok, csak pénzt szedek, szülést már nem vállalok????
Ez milyen már!!! :shock:

Kép
Kép
nati80
 
 


Pintyus

Örülök, hogy bejött a receptem. Pedig nem szakácskönyvből néztem ki, csak úgy összehajigáltam mindent. Rántás meg azért nincs rajta, mert még nem tanultam meg, hogyan kell csinálni. Sose készítek rántással semmit. Bármilyen bonyolult kaját képes vagyok megcsinálni, de a rántás kifog rajtam.

Narancsos sütit holnap beírom ide. Jó tartós süti. Idén is fogok csinálni.

Kép
Kép
nati80
 
 


na igen... basszus, ha legalább telefonba mondta volna. Direkt rákérdeztem. Na és az uh-hiz mit szólsz???????????? Elvileg a maiba benne lett volna....de igy holnap kell mennem és egy valag pénzt otthagynom
magdolnam
 
 


magdolnam

Keress egy normális FÉRFI nődokit. Azok tuti nem mennek el szülni.
Ezzel most én is nagy gondban vagyok. Kihez menjek? Az előző dokimra max az asztalt fogom ráborítani egy jó pillanatomban. Most nagyon mérges vagyok rá. Jól kicseszett velem.

Kép
Kép
nati80
 
 


vicces, épp előbb mondtam ugyanezt a férjemnek. Iszonyúan ki vagyok akadva. Marad a barátnőm dokija, majd holnap felhívom, de azért elmegy uhra
magdolnam
 
 


Elmondom neked, hogy én egy árva fillért nem fizettem érte. Bár volt egy kis protekciónk is. De ott a 4D-s uh dvd felvétellel 12e. Nálunk itthon 15e. És pesten egy specialista csinálja.

Kép
Kép
nati80
 
 


hm :roll:
na megyek aludni, mert holnap dokitúrára megyek talán haza is érek valamikor. Jó éjt
magdolnam
 
 


Én jobban bízok a férfi orvosokban, nem tudom miért, de nekem ne nyúlkájjon egy nő odalenn. Bár egy 60 éves férfitól is elég furi, de akkor is más.
Most azért egy fiatal dokit fogok választani. Bár még az is megeshet, hogy pestre megyek és ott szülök magánklinikán. Már erről is beszéltünk párommal. Szerinte is borzalmasak a korházak nálunk.

Kép
Kép
nati80
 
 


Jó éjt Magdolnam!

Én is megyek végre tusolni.

Holnap gyere uh után!

Kép
Kép
nati80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?