Új privát üzeneted érkezett!

Jajj az lemaradt,hogy írtátok,ne akarjak még szülni.Nos nem annyira akarok én,de valahogy nem könnyű ám.Már a 31 héten járok,és egyszerűen nem fér el a gyerek.teljesen összenyomja a gyulladt beleimet és a gyomromat,ami miatt egyre nehezebb.Az Uh alapján 2 héttel nagyobbak a méretei,tehát már akkora és olyan súlyú,mint egy 33. hetes gyerkőc és bevallom nem tudom elképzelni,hogy meddíg fér el bent.Azért is faros,mert szegénynek nincs helye.Mutatok mindjárt fotót.Szóval nem akarok én szülni,csak elképzelhetőnek tartom,hogy esetleg nem marad bent végig.A doki a császár időpontjára nézve alapból azt mondta,hogy a 37. hét után megbeszéljük mikor veszi ki.Szóval én azt gondolom,ő nem marad ott február elejéig,meg az első perctől így érzem,mióta terhes vagyok.Én ha megkérdezik mikor szülök jan végént válaszolok. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Na jó,akkor én betöltöm az oldalt,ha ti úgysem jöttök. :lol: Kép Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Juci!

Ez annyira aranyos sztori.Nagyon édes kiscsaj ez a Dudi.Nem hiába Eszter ő is. :D Nem tudodm honnan tudja,hogy ott a baba,de látod ilyen jó a memóriája,hogy már nyilván mondtátok neki terhes nőknél,ő meg mejegyzi és aszocciál egy fénykép látván.Nagyon okos kislány. :wink: A cipőkrém hasznos,csak nehogy a falra kerüljön,így költözés előtt gondolom nem újítanál lakást. :lol: De jó,hogy szerzel jelmezt.Ez egyszerűen szuper. :D Én meg arra gondoltam varrok majd valami kezeslábasfélét,de azért nem biztos,hogy sikerülne,meg hát nem lesz attól még ördög arca a gyereknek. :lol: Jó vásásrlást,aztán várunk vissza.

Puszi

Eszter

Ui:

Jó,hogy írod,hogy megnőtt,mert én meg épp kérdezni akartam,hogy nem kicsi a hasam?! :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Sziasztok!

Eszter!
Nekemis nagyobbnak mondták és minden terhességgel 10%ot nő a mérte..
Nálunk Zsolti: 3700, Anna 4400 , Bence már 5kg volt.

Tudom nem könnyű a vége, neked meg pláne, így....azért a 37.hétig jó lenne neki odabennt, meglátjuk ő hogyan érzi.:)

Szép nagy már a pocid.

Juci: a kicsi lányod milyen kis okos, akárcsak az enyém, biztos, mert lányok! hehehehe.
Sztem sokkal többet tudnak, sejtenek, mint mi hinnénk.

Hogy lesz a nagy tali nap? 11kor a helyszínen találkozunk? Részletek, majd ott elvállnak?
ki mit hoz/illetve hozzunk vmit?
Vagy mindenki gondoskodjon magáról?
Hogyan legyenek??

Jó lenne ezekben is dönteni...

Puszi, jó éjt.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!

Én ma beszéltem Évával és anno is arról volt szó,hogy mindenki hozna egy innivalót és egy rágcsát.Lehet saját sütés,vagy bolti.Mert így biztos nem lesz se kevés,se nagyon sok,mert kb mindenki a saját adagját hozza mennyiségben és ha azt kipakoljuk,akkor van választék bőven.Éva azt mondta,hogy ott nem igazán van lehetőség salik és egyébb evőeszközös hamik fogyasztására,szóval inkább a pogi,aprósüti...szerű megoldásban gondolkozzunk.Az ár ugye attól függ,hányan leszünk,tehát végleges összeg úgyis csak a helyszínen dől el,mert akkor fix,hogy ki tudodtt valóban eljönni,remélem mindenki. :D Ami az elosztást illeti,nem tudom hogy legyen,hogy családokra,vagy főre osztjuk? Mondjuk szerintem nincs jelentős eltérés ez ügyben sem,de majd ti megmondjátok,hogy volna jobb.Jajj,Bálint is 4 kiló felett volt,akkor mi lesz most? :lol:

Ági!

Annyira aggódok érted.Ugye minden rendben? Karcsi is jól van?Csak egy mondatra jelentkezz légyszi. :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


egy órája írok, és elszállt!!!!!! :twisted:

hogy lehetek ilyen Kép -eszű??????

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok,

Először is a névnapi kívánságokat nagyon köszönjük!!!

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok, és Eszter te is nagyon hogy aggódsz.

Nincs baj, csak el vagyok magammal. Délelőtt mindig csinálgatom a dolgaimat, főzök, takarítok, babával vagyok és most még a díszítés is hozzá jött. Amikor jó idő van, akkor a szomszéd kisfiúval szoktunk sétálni is...
Délután meg jön a kiscsaládom, nekem még szokatlan ez a beosztás, és jó mindig délutánra friss, finom kajával várni őket haza. És emellé ugye még itt az énekre járás, meg sorba jönnek a hangverseny, fellépés, koncert...stb.
Vivinek a névnapját is most ünnepeltük, és vele együtt Karcsi szülinapját is, ami majd csak jövöhéten lesz.

Livikével a múlt héten volt egy futásunk a Bethesda-ba, mert ivott gyümilevet (pár kortyot) és nagyon begörcsölt tőle. Szegény délután 3-tól egészen este 8-ig üvöltött szünet nélkül. Tudtam, hogy az iszi a hibás, de azért megmutattuk az ügyeletes doktornéninek. Addigra két adag infacol volt benne és estére még egy kúpot is javasolt a doktornéni fájdalomcsillapításra.
Szerencsére nem lett semmi baja másnapra...
A betegségen túl vagyunk, már csak nagyon kicsit folyik az orra, hétfőn megyünk oltásra is.

Eszter,
Karcsim is jól van, csütörtökön megy MR vizsgálatra a lábával. (a másik amit beszétünk már rendben van, túl van rajta szegény... :roll: )
Örülök, hogy te jól vagy, és már nagyon várom, hogy lássam a pocid. :)
Nekem nagyon tetszik a felnőttbuli ötlet! Én szivem szerint idén is elmennék veletek vacsizni... Mondjuk egy Trófeába :) ...nyami..

Juci,
igen-igen!!! Nagyon örültem a Snoopy-s kisruhának!!!! :D Örülök, hogy jók amiket adtam! :)
És hogy meglesz a jelmez a krampuszoknak, ez nagyon jó hír! Arcfestéket szerintem én veszek, úgyhogy azzal ne foglalkozzatok, mert karcsi miatt úgyis kell :)

Mesi,
megérkezett a ruha :lol:

Éva,
köszi a közvetítést! Ezért a Mikulás biztos tesz valamit az ablakodba, mert kisegítetted!!! :) Ne felejts a csizmit kirakni az ablakba! :wink: :lol: ...de az is lehet, hogy a nagy hasát fogod megörökölni... :D :D (mindannyian nagyon drukkolunk)

Zsuzsa,
annyit gondolok rád, nem tudok okosakat mondani, azt már a többiek megtették. Nézz ránk akik elváltunk és meríts abból erőt, hogy mindannyian boldogok vagyunk sokkal jobban, mint azelőtt!!!

Ezsterke,
annyira sajnálom a tesódat. Ha tudsz valami újat, akkor írj!!! Szegénynek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Titi, Erzsike, Momo ...többiek, ne haragudjatok, de többre nincs energiám. Megyek lassan pihenni.

Örülök, hogy a Miki bulira ennyien leszünk. Mostmár csak mindenki maradjon egészséges!!!

Puszi,
Jó éjt!

Egy képet azért rakok az én drágáimról. Livi olyan csodálattal tud nézni a nővérére...
Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat. Remélem segít rajtam. A hétfői vizsga biztos sikerült (legalább is úgy érzem), a mai már kérdéses. 100 pontos volt és 81 pontól 2-es, tehát ha egy feladatot is elrontottál,akkor már bukta. Remélem adnak részpontokat, és meglesz. Az igazat megvalva, azt se tudjuk, hogy egyáltalán jól oldottuk e meg a feladatot.
Na mindegy holnaptól kezdem tanulni a szóbeli 100 tételt (vagyis csak 25, de a,b,c,d,e részekből áll)

A másik nagy szívfájdalmam, ami nektek se fog jól esni, hogy nem tudunk menni a Miki bulira. Vagyis én mennék, de nem lehet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:



Sajnos a Rezi bárányhimlős lett. Tegnap este vettük észre a fürdésnél, hogy van rajta néhány kis pötty. Persze azóta már jóval több, de szerencsére nem lázas. Volt is hiszti, hogy ő nem mehet a Sárával pancsizni ma este, hanem csak gyors zuhany.
Viszont S.O.S. kérném a segítségetek, mert a doki azt javasolta, hogy oltassam be a Sárát. Viszont az oltóanyagot,csak estére hozták meg a patikába,így a doki holnap regge kijön beoltan a kis aranyhajunk. A nagyszülők persze ellenzik, mert szerintük ezt a gyereknek el kell kapnia, nem lehet minden ellen beoltatni. Meg mi van, ha már lappang benne, és az oltás miatt még jobban kijönn neki, és komolyabb baja is lehet........
SZóval szerintetek mit csináljak. Én azt se tudom milyen ez az oltás. Ti mit csinálnátok a helyemben?
A Rezire nézve arra gondolok, hogy mégegyszer ezt átvészelni. Főleg, ha még lázzal is járhat, hisz a Sára nagyon hamar belázasodik, és nehéz neki csillapítani.
Aztán magamra is gondolok, hogy jövőhéten megint vizsga. Tudom most azt gondoljátok rossz anya vagyok, de ha nem most kapja el a Sára, akkor tuti karácsonyra (mert nálunk mindig beteg valaki karácsonykor)
Szóvak tanácstalan vagyok. Még a gyógyszerész is azt mondta, hogy nem érti, miért veszi meg mindenki a szérumot, mivel ezt a betegséget a gyereknek el kell kapniik. Nagyon sokan himlősök még most is az oviban. A szülők meg rohangálnak a dokihoz az oltás miatt.
Várom a tanácsaitokat. Ti hogy döntenétek, vagy már túl vagytok az oltáson?
Mindig csak Kodára tudok gondolni, meg a Képekre amiket feltett.

Majd még jövök csak ezt elküldöm.

Kép

Kép
oné
 
 


GYöngyi!

Tényleg nagy dilemma, de ha nem Bencére gondolsz, hanem az apukájára, akkor nem adatod be... Elég nehéz a döntés, hogy most lásd szenvedni szegényt vagy fennáll a veszély, hogy felnőtt korára kimegy az oltás hatása és még jobban szenved, ha elkapja...
Én most a nem adatjuk be oldalon vagyok, de mire megkaphatja Babó, lehet máshogy döntünk.
Remélem Rezi hamar túl lesz rajta.
verzsike
 
 


Eszterke!

Hát döbbenet, hogy miken kellett a tesónak átesni. Tényleg ne kerüljön az ember kórházba. Azóta, hogy van? Gondolom a lelkiekben is gyógyulnia kell. Szívből kívánom neki, hogy az élet ajándékozza meg még egy kisbabával.
Aztán gyere majd mesélni, hogy mik a fejlemények.

Eszter!
Nagyon szép dolgokat csináltál. Már én is nagyon szeretnék dísziteni. A pocid meg szerintem hatalmas. Azért pihenj is!

Momo!
Nem irigykedem a takarítás miatt. Most én is el vagyok maradva. A képeket várjuk, de nem csak a házról, hanem a csodaszép szemű Mishalről is.

Éva!
Tudom, hogy olvasol. Mi a helyzet? Miért nem írsz?


Titi!
Akartam tegnap írni, hogy elviszem a mellszívom a Miki bulira, de ztán leesett, hogy mi nem tudunk menni. Ha gondolod, akkor feladom póstán, igaz nem a legújjabb, de lehet használni. Nekem is Aventos kézi van. Dobj egy címet, és küldöm, ha kell.
Szandika nagyon sokat fejlődött, és gyönyörűséges.

Bufo!
Szerintem is jól teszed, ha nem mutatod neki a szomorúságod. Nagyon nehéz, igaz? Annyi kérdésem lenne, de remélem magadtól is mesélsz a fejleményekről.

Holnap jövök, most pihizek egy kicsit. Tegnap is olyan nagyon elfáradtam, hogy már 9-kor mentem aludni a csajokkal.
Sok puszi:GYöngyi
Azért regény nem sikerült írnom, de igyekszem pótolni a lemaradásom.

Kép

Kép
oné
 
 


Találtam egy pár dolgot a védőoltással kapcsolatban, ha valakit érdekel.
Erzsike!

Azt írja, hogy 100%- os védettséget ad.




Mennyi idő alatt biztosít védettséget az oltás?

15-20 nap alatt alakul ki a védettség, míg a bárányhimlő lappangási ideje 14-21 nap.

Mennyi ideig garantál védettséget a védőoltás?

Az elmúlt 20 éves tapasztalat alapján megállapítható, hogy a vakcina teljes védelmet biztosító ellenanyagszintet produkál. Ez hosszú távú, felnőtt korra is kiterjedő védettséget jelent.


Érdemes oltást adni, ha valaki (például a gyermek) fertőzött emberrel érintkezik?

Igen, ebben az esetben minél hamarabb, a találkozást követő 72 órán belül kell igényelni, ugyanis a védettség esetenként gyorsabban kialakulhat, mint a fertőzés.

Kép

Kép
oné
 
 


Ne haragudjatok Lányok, hogy így eltűntem, holnap ígérem, hogy igyekszem írni! :oops:

Csak gyorsan bárányhimlő:
Megoszlanak a vélemények, de én azt gondolom, hogy ha nem 100%-os a védettség még az is jobb, mint átesni a betegségen!
Rettegek a Bárányhimőtől és nem véletlenül. Emesémnek életveszélyes szövődménye volt.
Én oltás párti vagyok! Még akkor is, ha nem véd meg a betegségtől, de legalább enyhébb formában jelentkezik.
Szerintem nem sok tapasztalat van azzal kapcsolatban, hogy felnőtt korban véd-e, de erre találták ki az emlékeztető oltásokat.
Az övsömör is a bárányhimlő egy fajtája!
Ez egy ilyen régi beidegződés, hogy minél kisebb korban át kell esni a gyerekbetegségeken.
Ma már ennek semmi jelentősége nincs, ha csak azt nézzük, hogy rubeola, mumpsz pl. már nincs is a védőoltásoknak köszönhetően.
Érdemes lenne megkérdezni gyerekorvostól, hogy van-e olyan tapasztalata, hogy fertőzött gyerek közelében lévő gyereket beoltottak és nem, vagy csak enyhén fejlődött ki a betegség!

Gyöngyi!
Gyógyuljatok meg minél előbb!!!!
Sára szopik még? Mert ha igen, vagy nemrég hagytátok el és Te voltál Bárányhimlős, akkor ő védett!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Miku buli.

Akkor kajcsi rendben sütök és veszünk vmit, inni is hozunk.
Poharak, tányérok lesznek?
Vagy vegyünk műanyag poharat és szalvétázzunk??

A helyet pedig, sztem családonként a legkönnyebb talán elosztani, mert a helyszínen, úgysem fogunk összesítgetni, megnézzük hány család jött és osztunk.

Titi: nekem van egy kézi Medellám, ha érdekel ezt kölcsön tudom adni neked. Nekem a medella vállt be.:)

Mégegy gyors kérdés, ha vkinek szüksége lenne vmire szóljon.

11kor tali vasárnap.:) Annyira várjuk!!

Bárányka:
Sztem jobb, ha hamarabb átesnek rajta. Felnőtt korban már veszélyesebb azt hallottam.
Nálunk Anna még 7-8hónapos lehetett csak, amikor megkapta Zsoltitól, de a szopi segített és nagyon enyhén jött ki nála.
Viszont gonoszság volt, mert megvárta, míg Zsoltinál elmúlik és utánna jött ki rajta, így majd 1hónap szobafogságom volt.

Képzeljétek párommal beszéltem tegnap és arra búzdított, hogy menjek el többet a manók nélkül és nekemis kell a kikapcsolódás és barátnőzzek...
ekkor eszembe jutott, hogy mit szólnátok még idén egy csajozós estéhez..:) pl. péntek este vagy hétvégén egy délután.....

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt Lányok!
Nagyon hiányoztok ám!
Apa itthon van szabin és én egész napra programokat szervezek magamnak! :lol:
Nagyon jó!!!
Sajnos érzem, hogy ez a hónap se sikerült. :cry:
Nagyon bánt, de igyekszem nem gondolni rá. Talán ma felhívom a Nyírő Gyula Kórház meddőségi osztályát és kérek tőlük időpontot.
Magán intézmény lett és nem kell heteket várni, ráadásul van szerődésük az OEp-el, szóval nem kell mindenért fizetni.
A vizsgálatok 90%-án átestem, szóval azt se kell újra csináltatni. Valami okosat hátha tudnak mondani. Nem vagyok hajlandó többet vaktában lövöldözni!

Lányok!
A játszóházba 10-re lehet menni, de azt mondta a lány, hogy ő már fél 10-kor ott lesz, ha akarunk valamit rendezkedni!
Valóban érdemes lenne összeírni, hogy ki jön!

Mi megyünk: Apa+ Anya+ Balázs és Emese!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva, hány nap telt el pé. óta? Nem lehetne tesztelni egyet??? Ne add fel így!!! Na!!!!! Bár tudod mit, ez még akár jó is lehet! Én is csak azért mértem hőt az utsó hónapban, hogy tudjam, mikor fog megjönni. :lol: Én azért még drukkolok!!!!

meri
 
 


Ja, Éva, tettem fel pocis képet. :oops:

meri
 
 


Sziasztok!

Tényleg 10 óra!!:)
Rendben, akkor mi fél10re megyünk.
Én+apa+a gyerekek.

Méri, megleslek.:)

Éva: csináltál tesztet? Ne add fel sosem. Remélem hamarosan sikerül.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Talán észrevettétek, hogy mostanában kevesebbet jövök. Nincs időm,mert Bence NAGYON beteg!
De láttam, hogy az oltásról volt szó, így muszáj írnom!

Aki a bárányhimlőt egyszerű gyerekbetgségnek hiszi, hát téved. A szerencsésebbje átvészeli, de mi nem így jártunk. Úgyhogy aki nem akarja beoltatni a gyerkőcöt, jönnön el hozzánk 1 napra, megváltozik a véleménye.
Gábor jobban van, úgy néz ki átvászelte, de a testén a megszámlálhatatlan, rengeteg heg ott fog maradni.
Bencén szintén, főleg az arcocskáján.....pedig egyet sem kapart el, nem fertőződött felül. Őt sajnos a kora miatt még nem tudtuk beoltatni.
Viszont úgy legyengült az immunrendszere emiatt az "ártatlan" gyerekbetegség miatt, hogy az egyszerű megfázás odáig fajult, hogy csak remélni tudom, elkerüljük a kórházat. Naponta kell vinnem a doktornőnkhöz, hogy meghallgassa a tüdejét. Most is onnan jöttem. A gyerek ugyan is fullad.......hát senkinek sem kívánom amit mi átélünk most! Úgy néz ki a gyógyszerek hatására lassan javulni látszik a helyzet. A hétvégére eldöl, hogy mi lesz.

És Marci esete: be lett oltva, ennek ellenére elkapta a bárányhimlőt. DE!!!!! Úgy ment át rajta, hogy senki sem vette észre! 5 db kiütése volt, 2 mm nagyságúak voltak. Azt sem tudom hol, semmit sem látni a helyükből. Ennyit számít az oltás!

Kicsi!
Hálás vagyok a bogyókért! Puszi érte!

Mennem kell!

Puszi Mindenkinek!

Jövök, ha jobban vagyunk.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Meri!
Írok Neked! :wink:

Koda!
Nagyon szorítok Bencének!!!!! Rettenetes!!!! Annyira sajnálom!
Emese ITP-s lett és évekig tartott mire meggyógyult. Legalább 5 csontvelővételt és többször hetekig tartó steroid kezeléseket kellett átvészelnünk, miközben nem kelhetett fel, mert félő volt, hogy a fejét, vagy a hasát érő legkisebb ütéstől agyvérzést, belső vérzést kaphat! És ezzel még nem ért véget! Évekig a legkisebb vírus többször előhozta a betegséget. Fogalmam sincs, hogy meggyógyult-e, vagy csak nyugalomban van a betegség és majd tini korában kiderül, hogy minden mensijét kórházban töltheti, hogy el ne vérezzen!
Szóval oltás!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Istenem, milyen hírre jövök!

Koda, gondolom, mennyire aggódhattok, és ki lehettek Gáborral. Szegény Bencuska!
Nagyon sokat gondolok Rátok, Imádkozom értetek, bízzunk benne, hogy el tudjátok kerülni a kórházat, és napokon belül sokkal jobb lesz a helyzet.
Gyors gyógyulást Nektek!!!

Sziszike, Gyöngyi, nagyon drágák vagytok! Nagyon köszönöm, de képzeljétek, Eszter lecsapott nekem a Vaterán egy kézire, 2000 Ft, úgyhogy megveszem. Csak azt a húzogatósat kell úgyis használnom belőle mert az én elektromosomnak meg van minden hozzá szükséges kelléke.

Kicsibébink most a járókában tollászkodik, néha bealszik 5 percekre, de amúgy nem sokat alszunk.
Este 12-kor aludt el, aztán 4-kor felkelt, utána pedig már 6-tól nyüszizett, végül 8-ig bírta. Azóta fent vagyunk.
Én meg mosott kaki vagyok. :(

Igyekszem visszaolvasni többet is, és utána próbálok jönni.

KépKép
titi_27
 
 


Na, tudtam olvasni kicsit, a leányzó még cumizik, néha nyüszög, mert hami lesz hamarosan, de még bírja.
Próbálom tolni a két szopik közötti időt, mert 2 óra után mindig enne, amit most már nem hagyok neki.
A 3 órát be akarom tartani!
És azért is jó volna most kicsit kitolni, mert délután 1/2 5-re megyek 6 hetes kontrollra, ahová ő is jön velem, és jó volna, ha akkor épp nem volna éhes.
Micsoda szervezés az egész?!

Hú, lányok, milyen kérdés merült fel?! Ez a bárányhimlő...

Évikém, azta, nem is gondoltam volna, hogy léteznek ilyen szövődmények. És még nem biztos, hogy nagylányodnál nem fognak még jelentekzni?! Jézusom!
Ez a folyamatos aggodalom! Ez őrületes.
És miért tetszik azt hinni, hogy ez a hónap megint nem sikerült?! Tessék szíves megvárni a megjövetel időpontját, és utána gondolkodni mindenféle meddőségi osztályokon!

Gyöngyikém, mi lett végül? Beadattátok az oltást?
A fene tudja mi a jó, én biztos beadatnám. Ezek után...

Momo, végül mi lett a garázzsal? Megtalálták a hibát? Vagy írtad volna azóta, csak én vagyok bamba?
Szóval csak csinálják a kerted? Ilyen hidegben is? És mik lesznek benne?
Hú, emiatt a kertrendezés miatt nagyonirigykedem! Nem írnál picit bővebben róla? Miket csinálnak? Növényeket is tesznek benne? Milyen lesz? Mennyi ideig csinálják? Hányan? És kb mibe kerül? Mert én is nagyon hajlok afelé, hogy segítséget kérjek tavasszal.

Ági, Istenem, szegény Livike! Így megfájdult a pocija a gyümilétől? Azta! És milyen levet adtatok neki? Vagy nem az volt a gond? Mit mondtak a Bethesdában? Adtak valamit? Vagy a kúp elég volt?
Nagyon helyesek a lányaid!
Livike ténlyeg hogy csodálja Vivit. Nagyon édesek, és csodaszépek! Ági, büszke anyuka lehetsz! (Bár gondolom, az vagy! :))

Eszteeeeeeer!!! Aztaaaaaaaaaaa!!! Mekkora hasad van?! El sem hiszem én sem, hogy fér el benne Dominik?!
Gondolom, nagyon kellemetlen lehet így farosan. Nem fordult vissza azóta sem? A fenébe, hogy ilyen kellemetlenségeket kell átélned, de gondolom, a boldogság azért kárpótol mindenért.
De jó lesz már megint találkozni!!!

Na, megyek, már teljesen éber a bébi.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok !!

Tegnap este már nem volt lelkierőm újat írni, meg kezdődött a vészhelyzet is :oops:
Hú lányok eddig én is gondolkodtam a Kép -himlő szurin de most megyek és feliratom a héten, szegény Koda , meg bencus jajj de sajnálom !!!
Gyógyuljatok meg hamar!!! Szorítok hogy ne kelljen kórházba menni!

Hál'Istennek jobban van a Nővérkém ,tegnap este már zuhanyoztunk is, ma pedig leköltöztetik az intenzívről. Lehet hogy megyek vért adni , mert kéne neki 1 egység, és gondoltuk ne idegentől kapja.. Köszönöm szépen mindenkinek az eggyüttérző szavakat, jól esett!!

Kicsi azóta nem is írtam, amióta feltetted a házról a képeket, ,,,szuper nagyon!! Igazi kis családi fészek lesz, még kert is lesz!! És hol van a házikó, hány km Bp? És mikor lesz kész??
Gondolom már tervezed a belsőt is. Dudika nagyon szép, és milyen okos!

Sziszike, szörnyű ami a nagyapáddal történt, azt hinné az ember hogy a gyógyszertől jobban lesz,,,, a gyerekek édesek, nagyon jól elvannak a kádban!

Momo, nem semmi továbbra is azt mondom amennyit melózol.., én már a felénél feladtam volna! Nem bírnám se fizikailag sem érzelmileg a férjem nélkül. nem értem miért nem jön??? A távházasság még egyik ismerősömnek sem jött be sajnos....
Meg aztán agyerek nem is ismeri, ez miért jó neki??? te olyan szuper csajszi vagy, hogy bírja nélküled? ne haragudj de ez most kijött belőlem...

Eszter , hű de nagy poci!!! Takarítás? én már csak sóhajtoztam

Éva , bocs lemaradtam , hogy állsz most?? mikor kéne tesztelni?? vagy a vérvételre vársz? Azért én izgulok! Még ne addd fel!!!

Verzsike, suli neve pontosan: közgazdász , gazdálkodás és menedzsment alapképzésben. Az összes tárgy elé oda van biggyesztve a gazdaság- szó. gazdaságföldrajz, gazdaságpszihológia, gazdasági matek stb..
Az angol szerintem jó ötlet , próbáld meg!!!!

Ági ,milyen gyümilét kapott Livike?? Én az elején forralt vízzel higítottam mindegyiket.
Nagyon tuti a kép, ahogy felnéz a tesóra!

Mesi hol vagy?? Zsolti meggyógyult, és Ágika? Hogy vagytok?

Virág?? Mizu?

Remélem nem hagytam ki senkit!!
Puszi mindenkinek!
Szeretetteljes , szép mikulás estét kívánok mindenkinek!
Kép

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!


Jaj, de drágák vagytok. Mindig hálát adok az égieknek, hogy összehozot veletek a sors. Mert például Kodának is van most elege, de jött írni, mert tudta, hogy szükségünk van a tanácsaira. Juci felhívott telefonon, igaz nem beszéltünk sokat, de olyan jól esett. Akkor várom a homeós bogyók nevét, ma úgy is megyek a patikába.
Annyira sajnálom, hogy nem tudunk elmenni a bulira.

Szóval: Nagyon köszönöm a sok infót, de mire jöttem elolvasni addigra már meg is kapta a Sára az oltást. Végül tegnap este kiváltottam, és reggel 9-re jött a doki. Annyira jó, hogy egy véleményen vagyunk, és akkor remélem most nem csináltunk rosszat.
A doki is azt mondta, hogy ha már benne van a vírus, akkor is kijöhetnek a pöttyök, de nem lesz olyan sok, mint a Rezinél.
Szegénykém alig aludt valamit az éjszaka, mert annyira viszketett neki. Ráadásul olyan kis érzékeny bőrű, és nagyon csúnyák neki.

Éva!
Ne add fel. Mindig van remény tudod. Különben is még nem jött meg.
Remélem mi megússzuk szövödmények nélkül.

Na a Rezi nem akar aludni, ugyhogy mennem kell. Majd még jövök

Kép

Kép
oné
 
 


Oné,Koda!

Jobbulást a barisoknak. :? Én is nagyon sajnálom,hogy nem tudtok jönni Gyönygyi.Nos én anno ezek szerint szerencsés voltam.Én 7 évesen kaptam el és bár sokáig szenvedtem,lázzal és a leghülyébb helyen lévő himlőkkel,talpamon,nemi szerveken...egy heg maradt az arcomon ,de szerencsére szövődmények nem voltak.Bálint ovis volt,akkor kapta el,akkor még az volt a szokás,hogy hintőporozni kell,mint a köldökcsonkot és neki olyan enyhe lefolyású volt,hogy 3 nap alatt túl volt rajta kb 10 pöttyel,láztalanul. :D De ezek szerint ez igen nagy mázli.A kicsi akkor nekem is fog kapni rá oltást.Mennyi idős kortól adható?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Meggyőztetek a bárányhimlővel kapcsolatban, eddig én azt hittem, hogy az tényleg csak egy gyermekbetegség, amin jobb átsni minél előbbb… Amiket laírtatok, az alapján egyértelmű, hogy mi is beadatjuk Babónak a védőoltást.

Éva! De jó neked, hogy otthon van a férjed, azt én is nagyon szeretem.
Remélem, hogy most az egyszer nem jön be a megérzésed és egy + tesztet hoz neked a Miki.

Koda! Nagyon sajnálom, hogy Bence ennyire beleesett ebbe a betegségbe. Remélem azért hamarosan kiheveri.

Ági! Szegény Lívike, most ivott először ilyen gyümilevet? Milyet adtál neki?

Gyöngyi! Reméljük hatásos lesz még az oltás Sárának. Szegény Rezi kibírja, hogy ne vakarja szét a pöttyöket?

Kicsi! Én személy szerint inkább örülök a homeos bogyóidnak.
Sok sikert a papírhajkurászáshoz! A tesómék annak idején az önkormányzati támogatásnál jártak így., Úgy volt megfofalmazva a papírok érvényességi ideje, meg az időhatár amire kiadják, hogy lehetetlen volt megkapni a pénzt. De kijátszották őket, mert a tesómnak volt egy tanítványa aki jó helyen dolgozott és ő segített beszerezni a „lehetetlen papírt”. Csodálkoztak is az önkormányzatnál, hogy hogy lehet meg mindenük…

Akiknek nem írtam dupla puszi jár. Most megyek kis csládomhoz, apa is itthon van, Babó se alszik úgyhogy játszhatunk egyet együtt.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Bencének énis beadatom.:)
De nem konkrétan ezért...a doki nénink javasolta.

Kellemes estét mindenkinek!!!


Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok:)

Most járt nálunk a Mikulás :) Marci tudjátok minek örült a legjobban? Egy üveg kólának :D Mert ezt nem nagyon adok neki.

Gyöngyi!
Csak drukkolni tudok nektek, hogy minél simábban megússzátok a betegséget! Annyira sajnállak benneteket, tudom mi előtt álltok :roll: Ugye nem kentek semmit a hólyagokra!?

Kicsi!
Én is örülök, hogy írsz mindig a homeos bogyókról! Látod, én még telefonon is külön felhívlak segítségért :)
És persze, hogy csinálok köszöntő táblát! Ha van valamilyen extra igény, vagy színigény, írd csak le :wink:

Titi!
Látom a kisasszony nem kényeztet el benneteket alvásügyileg! Én is mindig mosott kainak éreztem magam......bár az elmúlt hetek nálunk sem voltak fényesek.

Eszterke!
Olyan jó lenne már összehozni a találkozót! A bárányhimlő lezajlott, úgyhogy lassan összeszervezhetnénk. Bencének ez nem fertőző. Remélem ő is javulni fog.
A nővéredet borzasztóan sajnálom. Tudom is, hogy mit megszenvedtek a kisfiúkkal is.
Én ezért mentem át Barcikára. ha itt maradok, félek, Bence meg sem születik.....

Eszter:)
Tényleg hatalmas a pocakod :) Még jó, hogy ültem,amikor megláttam:) Mekkora lesz ez a fiú? :lol:

Ági!
Jobbulást a picilánynak! Elkerülte a figyelmemet amikor erről írtál, úgyhogy most megkeresem pontosan.....

Erzsike:)
Örülök, hogy sikerült meggyőzni téged is oltásügyileg! Csak addig el ne lapjátok, vigyázz!

Éva!
Olvasom, hogy nálatok is mi lett a b.himlő következménye! Döbbenetes:( A miénk semmiség hozzátok képest.
És én is drukkolok nektek a hónap végét illetően!

Sziszike:)
Én olyan jót nevettem azon, amikor írtad, hogy te a férjednek csinálták egy beváltható kupont, csak nem mozizásra
:lol:

Momo:)
Annyira kíváncsi vagyok a házatokra! Remélem lesz majd időd felrakni képeket magatokról!


Kicsi!
köszönjük a filctollakat, amiket marci tőletek kapott :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
ÁGI! ez az a felső,amit Marci tőletek kapott még

Kép


Bencust meg így találtuk meg a konyha közepén. lelopta a kisasztalról a zsemlét :)


Kép :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda!

Nem semmi a zsemleevős kép! :lol: És a filctollat a falon próbálta ki Marci?! Tényleg nagy a hasam? Én nem tudom,mert ugye minden nap látom. :lol:

Juci!

Jajj de jó,hogy hoz Illés jelmezt! :D Ez nagyon nagy segítség.Köszönjük szépen. :wink:

Éva!

Én is drukkolok neked tiszta szívből.De jelentkezz csak be a Nyírőbe,hátha már nem kell menni. :wink:

Lányok!

Egy fontos kérdés!!!Légyszi foglaljatok állást!!!Én úgy gondoltam,hogy főre osztjuk a "belépőt",nem családra,mert szerintem úgy igen drágán jönne ki azoknak,akik csak 2 fővel jönnek.Vagy rosszul gondolom? Nem akarok ünneprontó lenni a piszkos anyagiakkal,de szerintem ezt is tisztázzuk előre,hogy ne legyen meglepi.Mert szerintem ha mondjuk jön 10 család,és úgy látom örülhetünk ha jön annyi,akkor az 2500 Ft/ család,résztvevők számától függetlenül+ a mikicsimi+ anasi és üdítő+ utiköltség.Vagy nincs nagy difi,ha másként számoljuk?

Jajj megjött apa,még jövök később! :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


SZiasztok!

A csajok már rég alszanak. Jól kibuktak ma, mivel keveset aludtak. A Rezikém nagyon nehezen viseli a sok kiütést. NEkünk is csak azt a mentolos hintőpot írták fel, na meg a Fenistil cseppeket, de azt nem adtam még neki, mert nem találom a tájékoztatót, és nem tudom mennyit kell neki adni. Nem tudja valaki véletlenül, hogy 15-16 kg-osnak hány csepp kell?
Na már biztos engem is untok, lassan minden nap kérdezek valamit.

Koda!
Miért kérdezted a krémet? Nektek is a mentolos hintőpor volt? A REzi utálja, mert nem bírja a szagát,így állandóan valamit az orra elé kell tenni, hogy ne érezze. Hihetelne, mennyire nem bírja a mentolos dolgokat, és én pont mikor vele voltam terhes, akkor nem bírtam, még a rágót se, ami mentolos volt.
Régebben volt az a fehér rázó folyadék. Ti nem ismeritek?

Ja, a doki még annyit mondott, hogy mikor már sebes lesz neki akkor használhatom a Betadint. Hát nem tudom.

Sikerült lemosni az ajtóról a filctollat, vagy megmarad emléknek.

Nálunk is járt a Mikulás az este. Persze a Rezi eleinte nagyon meg volt szeppenve. Azért a mondokákat, és az énekeket elmondta. A Sára tündér volt. Nagyon érdekelte a Mikulás, és csak tátott szájjal nézte. Szerencsére nem ismerték fel (a sógorom öltözött be). Nagyon jól csinálta. Holnap lehet felteszem a képeket.

Azt hiszem mára elköszönök, mert a fáradságtól már fáj a fejem
Bocsi, hogy csak magunkról írtam.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi!!!!!!
Ez nagyon fontos!!!
Tilos bármilyen hintőport, vagy kenőcsöt tenni a hólyagokra! A kórházban azonnal lemosatják, mert pörk keletkezik a hintőportól és az összes alá is fertőződik!!!!
A Fenistil elegendő lesz! Nem fogja vakarni!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sajnos én mindig mondom, hogy komoly fenntartásaim vannak a háziorvosokkal kapcsolatban! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jucikám!
Hát Te nem tudod, hogy a Mikulás az ablakon kívül közlekedik, esetleg a kéményen keresztül! :lol:
Dudi!
Annyira édes!!! Milyen komolyan veszi a csizmapucolást!!!

Koda!
Akkor Bence mostantól már egyedül sem hal éhen! :lol:
Szerintem Marci nagyon is kreatív! Ne törd le az alkotókedvét!!! :wink: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Én részemről szívesen vállalok egy kicsit többet, hogy nagy családoknak könnyebb legyen kigazdálkodni. Én is gondolkodtam azon, hogy mi a helyzet a legkisebbekkel. Én nem számolnám őket a létszámba!
Jaj, csak nehogy valaki anyagi okokból akarjon kimaradni!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Ez nagyon durva, hogy házorvos olyat ír fel, amit nem szabad használni, pedig a bárányhimlő nem is egy ritka betegség.

Koda! Nagyon édi Bence a zsemlével. Azért jó, hogy van már ilyesmire energiája :lol:

Eszter! Teljesen Ok, hogy előre beszéljük meg a fizetést, hogy tudjuk mire számítsunk. Szerintem is jó úgy, ahogy te mondod a szétosztást, bár én az apukákat nem számítanám főnek, csak az anyukákat és a gyerekeket. Igaz így a pénztárcám ellen beszélek, mert Zsolti nem jön, de szerintem örüljünk hogy néhányan jönnek :lol: .
De szerintem mindenki írja le a véleményét és majd összesítjük, aztán legyen a többség döntése szerint.

Már nagyon várom a vasárnapot, Zsolti szombaton szolgálatban lezs, egész nap egyedül leszünk :cry: . Csak vcasárnap reggel jön hulla fáradtan haza, szerintem ő is örül, hogy elmegyünk, legalább tud egy kicsit aludni.

MA este Babó csak úgy egyik pillanatról a másikra elkezdett keservesen sírni, akármit cainálhattam nem hagyta abba, még szopizni se akart, cicivel a szájában is sírt. Aztán bealudt rajta. Ez mitőllehet szerintetek?
Tegnap kapott oltást, a doki azt mondta nyűgi lesz ma, de semmi baja nem volt, lehet, hogy egybe nagy adagban jött ki rajta?

Jó éjt mindenkinek!
verzsike
 
 


Jaj, közben jött Kicisékhez a Miki...
verzsike
 
 


Vagy mégse, a képekből először azt hittem :oops:
verzsike
 
 


Nálunk is mindig éjszaka jött. De Babónak most csak vasárnap fog, reggel mikor felkel apa úgyse lenne itthon.

Nekem azt hozta a Miki, hogy szopi után Zsolti Babózik, most is altatgatja, hogy tudjak menni aludni, de iylenkor persze nem vagyok álmos...
verzsike
 
 


Sziasztok!

Nálunk járt már Miki,mert reggel a sulibamenet miatt nincs elég idő az örömködésre,így mindíg előző este szoktuk.Ilyenkor érzem mekkora gyerek a fiam. :D Annyira ragyog a kis arca a mikicsomag láttán. :wink:

Jajj lányok,óriási megkönnyebbülés nekem,hogy ilyen pozitívan álltok hozzá a szavazzuk meg kérdéshez,mert én úgy féltem,hogy mumus leszek.Tudjátok én simán feldobom a kínos kérdéseket is.Félre ne értétek,bárhogy is döntünk én ott leszek,hiszen nagyon várom,hogy találkozzunk és bármit is szavazzon a többség nem lesz bennem semmi negatív érzés,csak valóban azt tartom korrekltnek,hogy megbeszéljük és a többség dönt.Szóval nagyon jól esik,hogy ti is ennyire fontosnak tartjátok,hogy az ilyen kérdéseket is megbeszéljük,nem hiába vagyunk barátnők. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Hali,csak gyors bekukk!

Koda!

Akkor hala Istennek Bencus is mar javul...nagyon edes a zsomlevel,es Marci alkotasa...gondolom orultel neki nagyon. :roll: :lol:

Eszterke!

Ez nagyon jo hir,hogy mar jobban van. Ver..olyan sok vert vesztett szegeny? Inkabb te adj vert,a mai vilagban inkabb emiatt ne aggodjon meg plusz.

Kicsi!

Az influenza ellenit mar beadattad Dudinak? Vagy elobb a baranyhimlo es utana jon...??Mert nekem mar egy honapja felirta a doki az influenza ellenit,csak nem lehetett kapni,holnap probalkozom meg. De annyira megijedtem,hogy inkabb akkor a baranyhimlo ellenit kellene beadatni neki??Eredetileg a 15. honapos oltasaval terveztem. Aggodas,aggodas! :roll:
Nehogy abbahagyd a homeobogyos tajekoztatasodat,..szukseg van ra. Nekem is ki kellene pakolni legalabb ezeket a konyveket.

Balimama!

Mindig segitesz,ez olyan jo! En is a razokevereken filoztam mikor Gyongyi irta..anno nekem is azzal kenegette anyukam. Es hintopor is volt.Gondolom amit megtanulnak a dokik anno,az marad veluk mig nyugdijba nem mennek,tovabbkepzesre szerintem haziorvosok nemigen jarnak,vagy tevednek?De jo neked,hogy otthon van a parod,olyan szuper lehet. :lol:

Verzsike!
Ez vonatkozik rad is,irigykedem egy kicsit. Milyen jo is lehet kettesben,illetve harmasban. :lol:

Gyongyi!

Jobbulast kicsi Rezinek,remelhetoleg Sara nem is kapja el egyaltalan. Fura hogy nem birja a mentolos dolgokat..kalappal a kovetkezo vizsgahoz!

Eszter!

ORiasi a pocakod!!!!! AZ hogy faros..vegul is nem szamit ha csaszarra szamitasz,nem igaz. De akkor is ,meg bent a helye,legfeljebb meg kicsit tagitja a pocidat! :lol:
KOszi,hogy megertettel..a lenyeg,hogy eddig a szonyeg ala sepertem a dolgokat mert nem volt idom foglalkozni vele,es most elo kellene venni es feldolgozni...vajon sikerul??? :roll:

Zsuzsa!

Jol vagy,vagytok?

Virag??
Mesi? Fidoli?(vegre en irkalhatok neveket kerdojellel :lol: )

Agi!

ANnyira edesek egyutt,tenyleg ahitattal nez ra! Szegenyke,milyen gyumile volt? Nem ihatta volna tisztan?

Kimaradottaknak puszi jar! :lol:

Titi!

Kert..majd meselek..de nagyon almos vagyok...kicsi fiam fel 6kor kel es nappal max. 1 orat alszik ha szerencsem van,ha nem akkor semmit.
A lenyeg..hogy nagyon nagyon sok,ezt igy nyilvanosan nem is irom le,ha erdekel,esetleg priviben...de nem is a munka(mert ott lehetett egyezkedni),de az ontozorendszer,termofold+novenyek. Nagy fakat rendeltem,elore magnoliakat,ma hoztak meg az Acer palpatumokat(egeszen jol megtanultam a latin neveket :lol: ),szoval tobbfele juhar,japanjuhar,ambrafa,perzsafa,ket oldalt leylandi ciprusok,smaragdtujak,aranyvesszo,tavaszi bangita,varazsmogyoro,babermeggy..ja vannak ezust fenyok,ma jottek meg mini ezust es sima fenyok,rhododendronok,kecskeragok...meg lesz ket oldalt pergola amire klematiszok,trombitafolyondarok fognak futni+ evelok es sok sok hagymas+ a tobbi fu.Ha osszejon,akkor talan penteken gyepszonyegezes,ha nem akkor mar csak tavasszal.Eleg buszke vagyok ra...Na,megis meseltem.Megadhatom a nevet a kertesznek+tel.szam..De sok mindent ti is meg tudtok csinalni...es akkor csak azt a munkat adnatok ki ami muszaj.
Olyan edi Kicsibebi,vagy mar irtam..meg kell zabalni,es meg te aggodtal hogy nem eszik eleget! :lol:

Lanyok,a Hair megy...A dubai One adon.tegnap felszeretlek a muholdat,es most azok az adok jonnek be mint otthon,hogy megjobban fajditsam a szivem. :roll: :lol:
Igy most Mishallal arabot is tudok nezetni,hallgatni..hatha ragad ra majd valami. A zenet nagyon birja,csak ugy himbalodzik es tapsol.Ma megint nekimenet a ladanak,szaja masodszor szakadt fel egy heten belul...de akkor is rohan tovabb. :roll: :lol:
Ja,es gonosz anya vagyok...es feledekeny..hugom kislanyanak mindent osszevasaroltam Mikulasra..es a sajat gyerekemnek elfelejtettem venni Mikut .Igy nalunk nem jon a Mikulas. :roll: Plusz dilemmazok,hiszen karacsonykor 24. ejszakajan hozzank a Telapo fog jonni Rudolf renszarvassal akinek majd kint kell hagyni a sargarepat,telaponak meg a kekszet es tejet..nos,akkor 6an meg milyen Telapo jon??? Vallasi okokbol nem johet nalunk a Jezuska,stb...Ezt is kivel beszeljem meg??Ferjem szerint meg se kellene unnepelni a karacsonyt,csak az iszlam unnepeket..dehat a karacsonybol nem engedek,az a legjobb unnep.
Tenyleg megyek,szep ejszakat nektek!

Kicsi!

ANnyira edes Dudi,ennyire keszult a draga? :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!


Én már 2napja felvetettem a témát a fizetéssel kapcsolatban...
Sztem senkiben nem fog rossz érzést okozni bármilyen döntés...

2verziót javaslok:
Vagy családonként fizessünk, ami az egyszerűbb..
olyan 12 család jön tuttira eddig, ha jól számolom.
25 000/12=2083.-/család

Vagy 22gyerek jön és akkor viszont csak a manókat számoljuk.
Úgyis róluk szól ez az egész, mindegy mekkorák.
1136.-/gyerek.

Aki 3 manóval jön, annak most: 3408.- at kell fizetnie, ha gyerekenként számoljuk, ha családonként 2083.-at.
A különbség:1325.-

Aki 1 manóval jön, annak gyerekenkéntivel.. 1136-ot/ családonként számolva 2083.-
A különbség: 1052.- forint.

Én mivel 3 manóval jövök nem javasolhatom, ami a nekem lenne olcsóbb, ezt azoknak kell eldönteni, akiknek 1-2manójuk van, hogy bevállalnak-e többet vagy menjen gyerekenként.:wink:
Sztem senkinél nem 1000 forinton fog múlni, így írjon mindenki véleményt.




Sziszike.[/size]

Kép
sziszike1000
 
 


Elrontottam a számolást...

Aki 1 manóval jön, annak gyerekenkéntivel.. 1136-ot/ családonként számolva 2083.-
A különbség: 947.- forint.!!!

Kép
sziszike1000
 
 


Így csak azok járhatnak rosszabbul , akik 1 gyerekkel jönnek, akik már 2-vel ,azok már jobban járnának!!!

Beszéljük meg utoljára, kik jönnek tuttira és mégegyszer átgondoljuk.


Kép
sziszike1000
 
 



Ez volt a lista.....mi változott azóta??
Gyerekek:
1 Ágika
2 Babó
3 Szandika
4 Livi
..........
5 Dudi
6 Zsolti
7 Anna
8 Bence
9 Csenge
10 Áron
11 Dávid
12 Zsoltika
13 Balázs
14 Kristóf
15 Mishal
16 Sára
17 Rezi
............
18 Bálint
19 Vivi
20 Janka
21 Bubu
22

Felnőttek:
1 Ági + A Mikulás
2 Sziszike (+apa?)
3 Brimo
4 Zsuzsa
5 Eszter (+apa?)
6 Titi (+apa?)
7 Mesi
8 Éva (+apa?)
9 Erzsike (+apa?)
10 Gyöngyi (+apa?)
11 Momo
12 Fidoli
13 Kicsi

Kép
sziszike1000
 
 


Ezekszerint 13 család és 21 gyerek, ez vmennyit változtat...

1923/család!!

1190/gyerek.

Ha mindenki jönne most azt javasolnám ezteket látván, hogy, aki 1manóval jön 733 forinttal fizesen többet, így aki 2 vagy 3 gyerekkel jön annak is fixet kell fizetnie.

Így , ahogy jövünk be, mindegy hány manóval adjuk a 1923 forintot....


Kép
sziszike1000
 
 


Írjatok sokat, mert ma nem leszünk!!!

Bárhogy is döntötök , sztem ez nem a pnzről szól, hanem a gyerekek öröméről. Mindenképpen megéri...s részemről rólatok szól, végre-végre találkozhatunk.

Millió puszi .

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Elnézét a többiektől, de rohanok marcival az oviba, de Gyöngyinek 1 mondat:


GYÖNGY!!!!!

Ugyan ezért kérdeztem, amiért Éva is! Semmit se szórj,kenj a hólyagokra! A fenistiltől egyetlen egyszer sem vakargatta magát Bence !
Adagolása: 1 éves korig 3-10 csepp, 1-3 éves korú gyerekeknek 10-15 csepp, 3 éves kor felett 15-20 csepp, naponta 3-szor
A homeós bogyókat is kipróbálhatod!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hát nem is tudom szokás-e ilyet mondani, de Nagyon Boldog Mikulást kívánok mindnekinek!!!!

Kép

Sziszike!
Nagyon ügyes vagy, hogy mindent így kiszámoltál! Igazából nekem mindegy, csak mindenki legyen ott!!!!

Momo!
Hú ez nagy dilemma! Mármint, hogy Mishalnak nyilván nem ugyanazt jelenti majd a Karácsony. De hát vannak olyan családok, akik egyszerűen a szeretet ünneplik ilyenkor és ez teljesen független attól ki milyen vallású. Az én szüleim sem voltak vallásosak, de a Karácsony ugyanolyan szép volt otthon, mint máshol, csak nem értettem milyen Jézuskáról beszélnek a többiek. Én tudtam, hogy a családomtól kapom az ajándékokat, mert szeretnek és minden évben van egy nap, amikor azt ünnepeljük, hogy együtt lehetünk.
Bizony muszáj lesz rugalmasnak lenned, hiszen ő gyerekként csak olyan családokkal fog itt Magyarországon találkozni, akiknek ünnep a Karácsony.
Azt hiszem ez bármilyen szörnyen hangzik bárhogy is neveled, ha felnő Ő fogja eldönteni, hogyan él. Nagyon szerencsés gyerek, mert több alternatívát láthat majd és nagyon irigylésre méltó, hogy egy másik kultúrának is részese lehet!

Nálunk nagyon viccesen alakult a reggel! Már mindenki itt rohangált reggel 5-kor! :lol:
Ha jól látom a nagylányom egy csokimikulást reggelizett! :twisted: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt!

Mindenkinek Boldog Mikit kívánok én is! :D

Sziszike!

Nagyon ügyi vagy,hogy így számolgattál,le a kalappal,köszönjük.Már csak az van hátra,hogy mindenki megírja,mit gondol,hogy tényleg ne ott udvariaskodjunk,hogy akkor mennyit is kell adni.

Ági!

Jajj annyira örülök,hogy jelntkeztél végre! :D Nagyon hiányoztál már!Gyönyörű ez a két kis nő! :lol: Örülök,hogy Karcsi is jól van.Alíg várom,hogy dumcsizzunk,bár tudom,hogy ezek az összejövetelek nem erről szólnak,de azért nagyon jó lesz talizni. :wink:

Éva!

Úgy örülök,hogy jössz megint gyakrabban írni.Így is kell,itt a helyed,nagyon örülök neki.

Csajok én azért is várom,hogy szüljek,mert titkon abban bízom,hogy majd jó sokan meglátogattok és az olyan csudi jó lesz. :D Ugye eljöttök? Bár tudom,hogy a világ végén lakunk! :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Jóóóóóó reggggelt!!! Bocsi, hogy megint itt! :oops: De muszáj!

Vc: 6,2!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éva, mintha nem kaptam volna választ a tesztet illetően... Vagy igen?

meri
 
 


Eszter!
Én most is meglátogatlak szívesen, csak nem biztos, hogy túléled a fiamat is! :lol: :lol: :lol:

Meri!
Szuper a vércukrod!!!!
Jó sokat gondolkodtam azon, hogy lehet kibírni a diétát (mondjuk nekem, akinél több szénhidrátot senki nem eszik :oops: :lol: ). Aztán arra gondoltam, hogy talán kellene nekem egy ilyen lökés, hogy képes legyek egy igazi életmódváltásra.
Meglestem a fényképet és nagyon egyetértek Eszterrel! Hol is vannak azok a plusz kilók? :shock:

A tesztem negatív és már érzem, hogy meg fog jönni.
Nem vagyok elkeseredve, de azt hiszem az élet nekem nem ad több babát.
Sokszor átgondolom, hogy milyen pozitívumai vannak ennek és arra a következtetésre jutottam, hogy azt hiszem mégsem fogok belehalni. Viszont kell egy határt húznom, hogy meddig is vagyok hajlandó próbálkozni, mert másképp nem tudok túllépni a dolgon.
A napokban beszélgettem egy neonatológus doktornővel arról, hogy mennyire fontos tényező a kor. Azt mondta, hogy 37-38 éves kor fölött már lebeszélne. Csak a Down kór esélye 1:125. A többiről már nem is kérdeztem.
Azt hiszem egy csomó jó dolgot tartogat nekem az élet akkor is, ha el kell fogadnom, hogy mégsem leszünk igazi nagy család.

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: