Új privát üzeneted érkezett!

Biztosnak biztos csak az időpontot nem tudjuk.
Na már én sem témázok rajta többet,mert ez nem az az oldal.Inkább a mai tesztemre koncentrálok.

:D Ne aggodj mindenki így kezdi a konyhában.Az én férjemet a multkorában tojáslevessel akartam megetetni.Közölte velem,hogy megehetem mindet :lol: :lol: Valami húsétel volt utánna gondoltam valami könnyű levest csinálok.Hát nem jött össze.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Borsika!jó hallani rólad :lol: Szerintem a következö Uh már lehet megmutatja magát a pocibaba :wink: Nem sokára sokkal izgalmasabb dolog jön elkezded érezni ahogy mozog a babád :wink: :wink: Konyhai dolgok elöször én is alkottam új izeket :P de bele fogsz jönni :D

Ibica!Milyen lett a mai teszted?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
A tesztem egyértelműen pozitív.Csak éppen apa nincs itthon sajnos.
Most már lassan eldugulok,mert velem van tele a topik.Igaz elnézve ma nem voltatok valami bőszavúak!!!

Kép
Kép
a.ibici

Szorítok,hogy apa idöbe haza érjen :wink: Én ma sokat rohangáltam holnapi napom is hasonló lesz :? Kiváncsi vagyok nagyon erre a teszt dologra :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?
Tegnap nem tudtam jonni, mert nagyon sok dolgom volt.

Kata!
Egen Agnes lesz a masodik neve, mert nem akarom, hogy a hasznalati neve ua legyen, mint nekem.
Pedig nekem tetszik es hat nem sokan kapjak manapsag.

Ibici!
Teszt?
En is tobbet csinaltam lh tesztbol, mielott + lett.
Kép

Dodo!
Hogy vagy?
REmelem sikerul elrendezni az UH-t.

Gabi!
Hogy vagy?

Lego!
REszvetem!
Azert kitartas es sok erot kivanok.
Zolival en is igy voltam, mert lakast ujitottunk fel.
Pont a vegere szuletett meg Zoli.
Igy szerencsem volt.
Most kijelentettem, hogy nem csinalom megegyszer ezt vegig, igy csak akkor jo a kisteso, ha minden rendben lesz.
Rend is lett, igy utana jott is. :lol:

Betti?

Edoci?

Moni!
Milyen volt otthon aludni megint?

Viki!
NEkem maradt egy csomi Zolitol, amit elraktam, Pampers, igy nekunk az lesz az indulo. :lol:
NAgyjabol mar en is kesz vagyok mindennel, a baba johetne is, ha itt lenne az ideje.
Mar csak egy furdeto allvanyt szeretnek.
Bolcsot megsem vettem, ugy voltam vele, hogy ugy is nyar lesz es kint leszunk egesz nap a mozesben.

REmelem nem hagytam ki senkit.

En mindjart viszem Zolit az Oviba, utana megyek varronohoz, varr nekem karacsonyra alkalmi folsot.

Utana megyek a szonyegert a TTL-be amit rendeltem.

Aztan jovok majd csak haza.

Utana majd jovok.

Magi
Vendég

Hellóóó,jó reggelt!

Magi,de jó,hogy írtál!.:) Már hiányoltalak,hisz' szinte mindennap írsz,fura volt. :wink:
Tegnap én is belehúztam...ezért nem írtam.......mostam,meg pakolásztam a gyerekszobát.Hihetetlen,de Dorka minden nap taccsra vágja,soha nem lesz rend. :lol: Csajok,hogy mennyi ruhát,ágyneműt,plédet,stb kell mosni...elképesztő.Kb 5-6x ha belefér a mosógépbe.

Ibici
Sikerült elkapni apát???? :wink: :oops: Remélem időben hazaért.:) A munkát sajnálom,anyagilag biztos nem mindegy,de gondolom Te jobban pártolod,hogy maradjon itthon...

Gabi???
Hogy vagy????

Kata
Csak okosan a rohangálással.Mi sok dolgod van???

Pénteken megyünk fotózásra,sajna amit szerettem volna (fehér karácsonyis képek) nem tudják megvalósítani,de azért így is szép lesz.:)
Vendég

Lego!

En szep lassan mostam, mindig a mienkevel egy par db-ot.

Nalunk a vasalast a takcsineni intezi. :oops:

Igy azzal nincs gond.

Na kikapcsolok, mert indulok.

Magi
Vendég

Sziasztok

bocsi hogy tegnap nem jöttem, de rohangálás volt az egész napom, este mikor haza értünk szó szerint bezuhantam az ágyba, egyszerűen éreztem hogy most muszáj lefeküdnöm mert nem bírom tovább, annyira fáradt voltam. Egész délelőtt a Betti sulijában voltam nyíltnapon, aztán ha rohantam velük ebédután, kicsit összerámoltam, majd mentem be Pestre mert a kedd az babysitteres este, ilyenkor nézelődünk beszélgetünmk párommal, vagy ilyen tájban karácsonyi ajándékok után mászkálunk. Most is utóbbi volt, a Premier oetletbe mentünk ki, de én annyira elfáradtam, hogy alig bírtam haza vezetni.

Ibici sajnálom hogy a párodnak ki kell mennie:( Tényleg az lenne a legjobb ha tudnátok menni vele. Remélem azért este eltudtad kapni apát.

Lego részvétem neked, nem lehet könnyű, én sajnos minden terhességmet úgy csináltam végig hogy valamelyik közeli rokonom meghalt, vagy a mi vagy a párom családjából. Én elkönyveltem annak hogy egy ember elmegy egy pedig születik, úgy hogy már előre félek vajon ennél a terhességemnél ki fog következni.

Többiek merre vagytok?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Ez nálunk is hasonlóan történt,de mindig előtte ment valaki!
Nővéreméknek 1 évig nem jött össze a baba,majd miután meghalt a nagypapám -sikerült!
Áprilisban meghalt a nagymamám,én májusban lettem terhes,igaz hamar vége lett.(9 hét)
Most nem halt meg senki mégis terhes vagyok! :lol:
Tök jó és minden rendben lesz és van!

Kép

Kép
ibm

ibm nekem mindig az utolsó hetekben volt hogy meghaltak. Amikor a fiam született akkor a páromnak egyszerrre haltt megy a nagynénje meg a nagybátyja 1 hét különbséggel.

Nagymamája 90-en felül van, úgy hogy félek ne hogy ő legyen a következő.
Amikor meg a nagylányom született akkor a nagypapám halt meg ugyan azon a napon:(
Rékánál meg egy másik unokabátyánk.

Kép

gabi1

Hú Gabi!

Ez tényleg jól összejött nektek! Sajnálom!
Ne izgulj a Nagyi miatt,biztos várja már a déduncsit!
Ha nincs semmi baja még akár 10 évet is élhet!
Szorítok!

Kép

Kép
ibm

Lanyok!

Nalunk nem halt meg senki, pedig mar van 6 gyerek a csaladba es hat nekem jon most a 7.
REmelem ez igy is marad.

Nalatok tuti lelekvandorlas tortent.

A baratnom mar kevek ota probalkozott, nem jott ossze.
Meghalt az anyukaja es egy honap mulva terhes lett.
Lanya szuletett.

Az elso gondolata az volt, mikor + lett a tesztje, hogy tuti anyu lakik odabent.

Magi
Vendég

Sziasztok!!
Én ma is karácsonyi ajándék vásárló úton voltam :) !

Magika!
Még nem tudom, hogy anya el tudta e intézni az UH-t, mert még nem irt vissza. De remélem igen!!

Sajna nálunk is ugy volt, hogy októberben 1 hónap szenvedés után, nagypapám meghalt.... és rá egy hétre lett pozitív a teszt... ugyhogy mondtam is, hogy biztos nagypapa intézte igy!!!

d.dodó

Sziasztok!

Magi!
Köszi,hogy feltetted a tesztjeidről a képet.Legalább van viszonyítási alapom.A tegnapi tesztem olyan volt mint a te 12.-i teszted.Igen azt látom,hogy te többet csináltál 5-nél.Hány cikluson keresztül teszteltél?

Igen,igen sikerült elkapni apát :lol: :lol: :lol:
Látom beindult a kari előtti rohangálás,én majd talán holnap elmegyek apával vásárolni.

Köszi mindenkinek a drukkot :wink: :wink: Aranyosak vagytok.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Akkor ejjel volt a ped.
Remelem elkaptad apat es lesz egy szep kisfiatok.

Magi
Vendég

Magi!
Bár csak igazad lenne :D :D :D :D TYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ még,ha fiú is lenne,szegénykém sajnálom előre.A szoknyám mellől elsem engedném :wink: :wink: :wink: :wink: Nekem 2 hugom van úgy,hogy az apukám hátán is fát lehetne vágni :lol: :lol: Na jó ne haledjunk ennyire előre az idővel,majd meglátjuk.Ari vagy és köszi a drukkot.Sajna mára már nem maradt tesztem és csak holnap tudnék venni,ha a mai nap kimaradna az nem baj ugye?
És a controll csíknak most ismét sötétebnek kell lennie elvileg.Jól gondolom?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Ibici nekem maradt 3 db tesztetm, szivesen elküldöm neked postán, nekem már úgy sem kell.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Voltunk ma Mikulás ünnepségen anyósom munkahelyén:
Kicsit összevissza lesznek a képek, mert megkeveredett, és nem vadászom, hogy melyik melyik után jön, bocsi :oops: Amikor görbüla szája, akkor közelített a Mikulás :lol: de sírni azért nem sírt :)
A pociképet ma reggel csináltam, a kis badykat meg este vettük Eszti babának.És akkor jönnek a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Nem akartam felhozni a témát, de hihetetlen, hogy mennyien éljük át ugyanezt, nálunk Anyukám a megszállotja ennek az elvnek, hogy ha valaki jön akkor valaki el is megy és fordítva... Én nem szeretek erre gondolni (asszem ez várandósan érthető..) de mikor az unokatesóim nagyija haldoklott (az ő temetése lesz pénteken), persze Anyu egyből ezzel jött. Hát, nem éreztem tőle magam jobban...de aztán kiderült, hogy az egyik unokatesóm is babát vár, és valahogy megkönnyebbültem, mintha így már nem az én "hibám" lenne....

Viszont akkor a mi babánk miatt ki megy???? :shock:

Nagyikám egyből mondta, hogy "ő van soron".... :cry:
Igyekeztem megnyugtatni, hogy kedvenc öreg kutyánk van rossz bőrben és hogy ezt felejtse le gyorsan...

De sajnos, vagy nem, de az is igaz, hogy nem mindig az megy aki soron lenne a kora kapcsán...

Amúgy se szeretnék ebben hinni, mert ha ez így volna, már a negyedik babámat várnám.. :cry: :cry:

Na jó, ezt befejezem...

Amúgy egy vidám téma miatt jöttem fel az oldalra:
MA ÉJJEL JÖN A MIKULÁS???? :oops:

Egerszalókon pihizünk az emberemmel és ÉN KÉSZÜLTEM! :D
De nem tudom, hogy ma pakoljak, vagy holnap?? Ő már bealudt a tv előtt, de engem ez nem hagy nyugodni. Ha valaki még fennvan segítsen!!!! :D

Egy kezdő anyuka,
Vendég

látom, már alszotok, így inkább rákeresek a neten... :wink:

puszi mindenkinek,
szép álmokat,
Vendég

Ja, azt akartam még írni, hogy pár napja van, hogy érzek némi mocorgást ami végre tuti nem én vagyok!!! :D :D

Aludjatok jól, most abbahagyom a párbeszédet önmagammal :wink:
Vendég

Sziasztok!
Még suliba indulás előttt gyorsan jelentkezem!

Borsika!
Azért remélem sikerült meglepned a párodat! :)
Én sajnos nem tudtam a cipőjéhez rakni, igy este átadtam neki, mert ezt a hűtőben kell tárolni....a hűtőt meg ugyis nyitogatta volna ma reggelig, igy megtalálta volna! Igy este vacsi után átadtam! :)

Ki hogy van ma?? Én eddig még tűrhetően!! Bár ma "melós" napom lesz! Ma van mosós nap, meg még pogácsát is sütnöm kell, mert a párom este vendégségbe megy!!! Ja, és főznöm is kell, mert nem maradt tegnapról!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Borsika!
REmelem parodat sikerult jol meglepned.
Jo neked, hogy igy pihengettek egy kicsit videken.
En is ugy mennek.
Lehet meg is emlitem embernek.

dodo!
Hmmm.... pogi. Nem is rossz otlet, megyek is en is sutok.

Viki!
A kepek nagyon jok.
Nalunk angolon jott a mikulas es hat Zoli is tartott tole, de azert odajott velem es megkoszonte a csomit.
A pocakod nem is olyan nagy.
Mennyit hiztal eddig?

Ibici!
Igazam lesz.
Ha volt akcio es lesz valami, marpedig miert ne lenne tuti fiu lesz.
En fiura szavazok.

GAbi!
Hogy vagy?
Tessek pihenni.

Kata, Betti, Edoci, Moni!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nalunk tegnap elkeszultek a naptarak.
Voltam a C&A-ban is es vettem Zolinak szep szettet, mert szerintem nott es rovidek a nadragai es a folsoi. :lol:

Ma meg jott a mikulas.
Termeszetesen nem jol sult el, mert mikor az ablakhoz rohant Zoli pont jott a kukas auto es onnantol kezdve nem is erdekelte semmi csak az.
Utana meg mar nem erdekelte. Megnezte a csizmajat, kozolte, hogy ures es ennyi.
Persze a csomag mellette volt, de az mar nem kellett neki.
Igy ott hagytam, hatha majd delutan. :( :( :(
Ez tuti azert van, mert nem edesszaju es nem szereti a csokit.
Igy most tettem melle egy almat is. Azt imadja.

Mondjuk jo is, mert ha az asztalon van sultkrumpli, csoki, hamburger, alma, akkor az alma kell neki. Furcsa!
Nem szereti a sultkrumplit, meg a csokit. Na mindegy.

Ma elkeszul a rucim ha minden igaz a varrononel es lefotozom.
Csinalok a hazrol is par foto nektek.

MAgi
Vendég

Sziasztok

Magika pihengetek, ma már nincs lótás futás. Tegnap Mikulás ünnepélyen voltunk a gyerekekkel, nagyon élvezték, volt kézműves foglalkozás, csináltak sok mindent. Meg arc festés, leakartuk fényképezni őket, erre elromlott a gép, szuper így karácsony előtt.:(

Hazafele jövet a 9 éves kislányom megszólalt hogy anya a Mikulás onnan tudja hogy mit kell neki rólunk mondania hogy ti elmondjátok neki. Mondom ez nem igaz a Miuklás mindent lát. Erre nem, mert a JUtka mama(anyósom) azt mondta neki pénteken mikor ott volt nála hogy nincs Mikulás az emberek öltöznek be és mi mondjuk meg hogy mit mondjon rólunk.
Kérdezem és még mit mondott a mama? Erre Azt hogy Jézuska sincs azt csak az emberek találják ki, mi vesszük meg az ajándékot.
Úgy hogy teljesen ki voltam, hogy lehet vbalaki ekkora bunkó, azért mert ő sose hitt benne mert így nevelte a gyerekeit attól miért kell elvenni az örömöt másoktól, jelen esetben a asaját unokáitól.
Mondtam neki hogy ha ilyenekkel traktálja őket akkor nem fogom őket odaengedni.

Nekem nagyon fáj a torkom alig bírok nyelni, éjjel is sokszor fent voltam emiatt.:(

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi!

Jobbulást!

Magika!

Kukás autó kontra Mikulás :( Majd egközelebb, én is azt mondtam, majd talán jövőre :lol:
Eddig + 6,5 kg. :)
Megjött a cukoreredményem is:4,33 és a terhelt meg 5,69 :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!

Hat nem irigyellek az anyosod miatt. En tuti felrobbantam volna az idegtol.
Mondjuk nalunk az volt, hogy ugye mi mindig egyutt jarunk az urammal vasarolni, na meg Zolival is.
Igy tudjuk, hogy mit szeretnagyon. Meg is vettuk vele egyutt, de mondtuk neki, hogy majd oda adjuk a Jezuskanak, hogy tudja mit szeretnel. Ha jo leszel elhozza neked, ha nem akkor viszi masik kisfiunak.
Ebbe ugy bele is nyugodott.
Van meg mesekonyvunk, a karacsonyrol es Jezus szuleteserol, ujjbabokkal. Azzal szoktam neki meselni rola es elbabozzuk egyutt.
Igy talan jobban elhiszi.
Mi lenne, ha vennel a lanyodnak egy komolyabb ilyen konyvet, amiben a Jeszuskarol szolo mese van. Lehet utana a mamanak nem hinne.

Viki!
Most hazahoztam az ovibol, mert apa autoja nem keszult el a szervizben, igy az en kocsimmal ment. En meg nem tudok igy erte menni. Szoval hazajottunk es mar nagyon erdeklodo volt, gondolom azert mert az oviban mindenki errol beszelt.
Szoval szerencsere mar erdekelte. Kinyitotta a zsakot is, igaz csak egy mikulascsoki volt benne meg egy kisauto es egy karacsonyos micimacis DVD.
Orult neki nagyon. Az almat meg is ette, amit melle tettem.

Suly tok jo.
En reggel +3 este +4 kg-nal jarok.

Magi
Vendég

Magi Betti jár hittanra, tehát nem csak tőlünk hall ezekről a dolgokról, illetve van több ilyen könyvünk is. Ezt egyébként akkor mondta neki amikor mult pénteken ő ment érte a suliba, és pont hittanon volt, ő meg várta, úgy volt hogy ott alszik nála, majd ete 11-kor telefonáltak hogy Betti nagyon sír, apuci el is ment érte. Ki tudja miket mondhatott még neki, amit nem mond el nekem, ezt is majd nem egy hét után mondta.
Anyósom úgy nevelte a gyerekeit hogy se jézuska, se télapó semmi nincs, és olyan jó volt hogy felnőtt fejjel vezettem be ebbe a "játékba " a párom, erre egy perc alatt tönkre tesz mindent ez a nő.
A hittant is elitéli, minek az hülyeség.
Betti viszont imádja, soha senki nem kényszerítette hogy járjon, egyszer elment az oviba és azt mondta hogy tetszik ot is járt 2 évig, majd a suliban kérdezés nélkül jelentkezett és most már ez a 3. éve hogy jár.

Kép

gabi1

GAbi!
A hittan nagyon jo. A ferjem is jart. Ott rosszat nem tanul. Vegulis mit csinalnak. Meselnek nekik a szeretetrol es a baratsagrol illetve minden olyan dolgokrol, ami jo. es kedves.
Vendég

Magi igen én is így gondolom, de hát ezek szerint anyósom nem.

Én úgy elfáradtam, egy csomó ruhát kivasaltam elpakoltam, most fél óra pihi, aztán megyek a gyerekekért, aztán jövünk haza, de előtte bemegyünk még anyuhoz, mert ott is járt a mikulás.

Utána pedig este megyek dokihoz.
Várom már nagyon.

Kép

gabi1

Gabi!Kérjük a beszámolot a doki után :wink: :wink: Anyos hát nem semmi szerintem is jó a hittan én is jártam és szerettem :D Suerintem ha a gyerekeknek elmagyarázod,hogy a mama nem hisz benne de ti igen ezért mond ilyeneket.

Viki!Neked Petinél baj volt a cukróddal?

Magika!Várjuk a képeket :wink: :wink:

Ibica!drukkolok,hogy össze jöjön a baba.Fiút szeretnétek?Nekünk Zsófi a pe. "készült"és még is lány lett :roll:

Borsika!Nem szabad ezen agyalni se te se a babád nem tehet arról ha valaki meghall.Milyen érzés mikor mozog a baba?bugyogo?

Nálunk is megjött a Mikulás Zsófi nagyon édes volt mert láttam nem nagyon érti még a dolgokat :lol: Tegnap voltunk a főtéren és láttuk ahogy leereszkedik a mikulás a templomból Zsófinak nagyon tetszet de inkább a buli ami volt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok!
mindjárt jön a rékához a mikulás !gyakorolja a dalt neki olyan édes!
én változatlanul alhasi fájdalmakkal élek nem tudom mi a gond!2 hónapja voltam dokinál akkor nem volt semmi baj sem!

Legó!
sajnálom!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti nem lehet peteérés? Lehet hogy egyszerre több érik.
Nekem most mikor sikerült a baba akkor 3 napig egyfolytában fájt a hasam, olyan szintem mintha megakarna jönni. Közben peteérés volt.

Mindjárt indulok a dokihoz. Majd jövök utána

Kép

gabi1

Gabi!
pénteken kezdődött hétfőig nagyon fájt majd mától újra kezdődött!
és a fejem is szét akar menni!
Bocsi hogy csak panaszkodok! :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
várom a fejleményeket a dokitól!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!Mi volt a dokinál :?: :?: :?: jaj olyan jó neked ezek az izgalmak és a gyönyörködés a piciben :lol:

Ibica el vagy veszve :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

hazaertunk epen egeszsegesen, csak meg kell egy par nap, mig teljesen kialszom magam :shock: Most is visszaolvastam, de nincs erom mar meselesre, pedig van egy-ket jo sztorim :wink: Jovok minel hamarabb!
Jo ejt !

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!Csak nem te is csatlakozol az augusztusi babásokhoz? :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Jó sokáig voltunka dokinál mert nagy csúszás volt, szülni volt. Most értünk haza.

Hát ami azt illeti nagyon megijedtem, mert semmi nem látszódott először, csak néztem az arcát, kérdezgetett, még mindig sehol semmi, én már elkönyveltem hogy tuti méhen kívüli, mikor megszólalt ott van, az a picike fekete folt. Hát annyira picuri még a drágám hogy alig lehet látni. Kb 4-5 hetes lehet.
2 hét mulva mennem kell újra. ÉS tekintettel az előzményekre hogy ennyire nehezen jött össze, és hogy ennyit késett a peteérés írt a dokim fel ultrogestán kúpot is a 12. hétig kell ezt használni, meg folsavat elevitet és magne b6-ot kell szedni, na ezeket mind szedtem, csaka magne b6-ot nem.

Úgy hogy most már egy kicsit megnyugodtam.
Köszi hogy szorítottatok.

Betti remélem baba vana dologban azért nem érzed jól magad.

Mni nálad mizus? most már neked is mutatná a teszt. Vagy épp ezt akarod mesélni?

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

GAbi!
Orulok, hogy jol vagytok es hogy minden ok.

Moni!
Varunk nagyon.

Betti!
Mikor kell tesztelned?

Ibici, Dodo, Viki, Edoci!
:?: :?: :?: :?: :?:

Kata!
Akkor a kepek, amit varrt a varrono, szerintem nagyon szupi lett.
Na meg egy masik folso, amiben jol latszik a pocak.

Magi
Vendég

Kép
Vendég

Lanyok!

Figyellek am titeket!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Ha nem unjatok, irjatok teszek fel par kepet a karacsonyi diszitesemrol.

Magi
Vendég

Magi tök szupik a ruhák, csinos vagy bennük.

Én nem unom, várom a képeket.

Kép

gabi1

Gabi!

Koszonom!

Akkor teszek fel egy par kepet.

A lepcsonel a komodunk:
Kép
Vendég

A lepcso ez elozo evben keszult, de most is ugyan ilyen:
Kép
Vendég

Etkezoasztal es rajta levo koszoru es mezeskalacshaz:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Talaloszekreny es a nappali komodunk:

Kép

Kép
Vendég

Na es ezeket csomagoltam ket napig.

Az also nagy dobozban Zolinak a nagy pedalis traktorja van es ami a tetejen van, az egy uj autosules neki.

MEg nem tudom, hogy fog beferni a fa ala mind.
Ez az osszes, mar mindenkinek minden megvan es be is van csomagolva. :lol:

Kép
Vendég

Magi te aztán igazán ügyes vagy, énmég ma akarok emnii megvenni az utsó darabokat, aztán nekünk is jöhet a csomagolás.

Szuperek a díszítések is.

Kép

gabi1

Meg van mas is, de azt nem fotoztam, csak elozo eves van, de mondjuk most is ugyan olyan.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?